METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje - część II - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Dom, mieszkanie, nieruchomości

Notka

Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-29, 17:40   #481
bernikula
Zakorzenienie

Dot.: METAMORFOZY POKOI - opinie, porady, inspiracje - część II

Cytat:
Napisane przez bumcykbajera21 Pokaż wiadomość
podoba mi sie butelkowa zielen, z tym, ze pokoj jest maly i nie wiem czy go nie przytloczy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Może przytłoczyć, ja z kolei poszłabym w stronę delikatnego, brudnego różu.

Insta
bernikula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-30, 08:41   #482
bumcykbajera21
Zadomowienie

Dot.: jak urzadzic pokoj

A kolor malinowy song z dekorala? Ktos ma moze? Jak wyglada na ścianie?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
bumcykbajera21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-31, 11:07   #483
Elfia4
DOMator

Cytat:
Napisane przez bumcykbajera21 Pokaż wiadomość
A kolor malinowy song z dekorala? Ktos ma moze? Jak wyglada na ścianie?
Wygooglałam i wygląda to na mocno buduarowy, intensywny ciemny róż. Na żywo tak intensywnego koloru nie widziałam. Obawiam się, że będzie pochłaniał ogrom światła w pokoju.
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-06, 15:09   #484
maudy
Wtajemniczenie

hej
potrzebuje jakiejś zmiany w pokoju. Może ustawienie inne mebli , inny kolor ścian ?? Będę wdzięczna za każda poradę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00477.jpg (114,1 KB, 225 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00479.jpg (92,3 KB, 210 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00476.jpg (106,1 KB, 128 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00478.jpg (118,8 KB, 193 załadowań)
maudy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-06, 16:30   #485
Clarity
Zadomowienie

Dziewczyny, potrzebuję Waszych opinii na temat zmian w pokoju jakie chcę zrobić.

Pokój jest szczerze mówiąc po prostu brzydki, ale mam nadzieję że uda mi się z niego wyczarować przytulne pomieszczenie. Będzie to studencki pokój, który mam zamiar wynająć.

Pierwszą rzeczą, którą na pewno zrobię będzie pomalowanie ścian. Tutaj pojawia się pierwsze pytanie. Jaki kolor będzie pasował do bordowej wykładziny (nie ma opcji jej zmiany pod spodem jest gumolit czy coś w ten deseń, nie znam się) i białych mebli? Myślałam nad beżowymi, szarymi ścianami. Chciałabym coś jasnego, z takiego względu że właśnie podłoga jest w takim kolorze. Zastanawiam się też, czy może nie położyć by na tej wykładzinie jakiegoś dodatkowego dywaniku (np. pod krzesłem biurowym)? Coś takiego jak np. tutaj: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30229077/ albo tutaj: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...300/#/50262546.
Clarity jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-06, 17:26   #486
201604191001
Konto usunięte

Moim zdaniem szary jest ok. Ale moim zdaniem szary zawsze jest ok i jest właściwą odpowiedzią na wszystkie pytania. I biały. Dobrze, że masz białe meble. Co do tej skóry Tejn to pod krzesło się nie nadaje, nie pod takie na kółkach. Pod zwykłe też może być nie bardzo, bo za mała. Jak lekko przestawisz krzesło to już się nie będzie mieścić jedna noga i będziesz miała krzywo.

Maudy, jest jakaś opcja na wymianę mebli, czy nie bardzo?
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-06, 17:32   #487
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez maudy Pokaż wiadomość
hej
potrzebuje jakiejś zmiany w pokoju. Może ustawienie inne mebli , inny kolor ścian ?? Będę wdzięczna za każda poradę
Na moje nieprofesjonalne oko (nie obraź się proszę ) to powinnaś najpierw posprzątać i to tak sporo. Butelki na szafie out. Miejsce zdjęć jest w albumie. Miśki w pudełko i na stych/ do piwnicy. Plakaty i widokówki do kosza. coś koło okna (pułeczka?) do wyrzucenia a porcelanowe figurki razem z miśkami. Na półce nad łóżkiem zostawić tylko zdjęcia ewentualnie jeden kwiatek. Kwiatki z szafki i stolika do wyniesienia z pokoju. W szafce za szybą poukładać normalnie same ksiażki i nic wiecej tam nie wstawiać. Coś wiszącego na szafce razem z miśkami. A dopiero wtedy można brać się za cokolwiek. Szafkę wiszącą bym usunęła. Stolik na kawę i fotel także. Biurko pod półkę. Szafkę niebieską (może da sie przemalować na jednolity kolor?) pod okno naprzeciw biurka. Kanapa tam gdzie teraz jest biurko i stolik. I obowiązkowo ! jednolita narzuta na łózko, żeby jakoś ujednolicić. Cały pokój bym pomalowała na szaro, kremowo albo biało. Jeden duży obraz albo jeśli konieczne są te zdjecia to te w antyramę poukładać i powiesić nad łóżkiem.

Cytat:
Napisane przez Clarity Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuję Waszych opinii na temat zmian w pokoju jakie chcę zrobić.

Pokój jest szczerze mówiąc po prostu brzydki, ale mam nadzieję że uda mi się z niego wyczarować przytulne pomieszczenie. Będzie to studencki pokój, który mam zamiar wynająć.

Pierwszą rzeczą, którą na pewno zrobię będzie pomalowanie ścian. Tutaj pojawia się pierwsze pytanie. Jaki kolor będzie pasował do bordowej wykładziny (nie ma opcji jej zmiany pod spodem jest gumolit czy coś w ten deseń, nie znam się) i białych mebli? Myślałam nad beżowymi, szarymi ścianami. Chciałabym coś jasnego, z takiego względu że właśnie podłoga jest w takim kolorze. Zastanawiam się też, czy może nie położyć by na tej wykładzinie jakiegoś dodatkowego dywaniku (np. pod krzesłem biurowym)? Coś takiego jak np. tutaj: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30229077/ albo tutaj: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...300/#/50262546.
Dywanik w takim kolorze jak ściany. A ściany myślę że szare albo kremowe.
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-06, 17:44   #488
maudy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
.

Maudy, jest jakaś opcja na wymianę mebli, czy nie bardzo?
właśnie jak narazie wymiana mebli nie bardzo . Bardziej przemeblowanie i pomalowanie pokoju

Magda1706 zniszczyłąś całą koncepcję mojego pokoju Ale może faktycznie muszę pójść w tym kierunku . Po przemyśleniu i przespaniu się z tym pomysłem z niektórych ( ) rad skorzystam. Stolika i fotela nie mam nawet gdzie usunąć , więc je pozsostawia a resztę mebli ustawie tak jak mówisz. Zdjęcia te najlepsze też pójdą w anty ramę a pokój pomaluje na kremowo . Natomiast jeśli chodzi o kwiatki to jest odwieczna wojna z mamą, pod czas mojej nieobecności zawsze w magiczny sposób do niego trafiają :P . A jak bym miała malować tą niebieską szafkę oraz narzutę masz pomysł w jakich kolorach ??
Stary 2014-09-06, 18:06   #489
201604191001
Konto usunięte

Ja bym wszystkie meble na biało walnęła. No, oprócz wielkiej szafy, bo tu trzeba trochę większych umiejętności chyba i mniej frywolności. Ale tak to i biurko i wiszące i stojącą i fotel. Ten kawowy też bym wywaliła, niech sobie rodzice wezmą Ogólnie takie stoliki są przydatne, ale jakieś bardziej neutralne, nawet oklepane do porzygu Lack z Ikei.
Na łóżko narzuta biała lub szara.
Lampę bym zmieniła.
Stary 2014-09-06, 18:07   #490
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
właśnie jak narazie wymiana mebli nie bardzo . Bardziej przemeblowanie i pomalowanie pokoju

Magda1706 zniszczyłąś całą koncepcję mojego pokoju Ale może faktycznie muszę pójść w tym kierunku . Po przemyśleniu i przespaniu się z tym pomysłem z niektórych ( ) rad skorzystam. Stolika i fotela nie mam nawet gdzie usunąć , więc je pozsostawia a resztę mebli ustawie tak jak mówisz. Zdjęcia te najlepsze też pójdą w anty ramę a pokój pomaluje na kremowo . Natomiast jeśli chodzi o kwiatki to jest odwieczna wojna z mamą, pod czas mojej nieobecności zawsze w magiczny sposób do niego trafiają :P . A jak bym miała malować tą niebieską szafkę oraz narzutę masz pomysł w jakich kolorach ??
To jeśli masz wojnę o kwiatki to kup identyczne osłonki dla wszystkich - ujednolici to trochu - w Majstrze np. są już od 3 zł zwykłe plastikowe Niebieską szafkę trzeba byłoby odkleić okleinę wyszlifować i wtedy pomalować nawet zwykłym lakierem do drewna. Tak żeby dopasował się do tej okropnej (przepraszam ) szafy. Jeśli w twoim pokoju byłyby meble, podłoga - ciemnobrązowe, a ściany, narzuta, zasłony - jasne to np. osłonki na doniczki, poduszki i inne dodatki w twoim ulubionym kolorze a jak Ci się znudzi to łatwo można zmienić dodatki i tadaaam pokój jak nowy przy niewielkich zmianach W kolorze narzuty możesz też kupić albo zrobić ochraniacz na krzesło
I jedna wielka prośba. Wyrzuć te butelki z szafy błagam. a jeśli pełne są to schowaj bo światło słoneczne źle wpływa na alkohole
Stary 2014-09-06, 18:08   #491
bernikula
Zakorzenienie

Cytat:
hej
Po pierwsze wywaliłabym najpierw to, co najbardziej szpeci- ohydne butelki, te zasłony z okna, żyrandol oraz bez ładu i składu poprzyczepiane zdjęcia i plakaty. Możesz dać ładne białe woalowe firanki, a kilka zdjęć powiesić w ładne ramki. Żyrandol kupiłabym nowy=ładny. Ściany pomalowałabym cały na jasny kolor, np. ekri. W ogóle panuje tam chaos- po Ci tyle kwiatków, kwiatuszków w różnych doniczkach- zostaw sobie jednego-dwa, kup ładne osłonki i tyle. Na kanapę dałabym narzutę jednolitą, też ekri (jeśli tak ściany pomalujesz). Nie wiem, ile masz lat, ale pluszaki oddałabym dzieciom. To tak z najważniejszych zmian, bo w sumie nie wiemy, jakim budżetem dysponujesz.

Insta
bernikula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-06, 18:28   #492
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Judith dobrze mówi o lampie. Niech będzie nawet sama żarówka ale ten żyrandol jak ze średniowiecza wyjęty
A stolika nie da się gdzieś na strych/piwnicę/dziadkom/sąsiadce upchać? Uzyskasz dzięki niemu więcej przestrzeni a kiedy już musisz mieć 'coś' na kawę to może zainwestuj w mały stolik składany albo sama zrób Tak żeby można było go zmieścić w szafie albo pod łóżkiem

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

A i wpadłam na jeszcze jedno - jeśli mama robi wojnę o kwiatki a ich nie chcesz "przypadkiem" niech spadną na podłogę/wypadną przez okno/pies pogryzie cokolwiek albo niech znikną w tajemniczych okolicznościach w czeluściach kosza na śmieci

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Tutaj masz dwa blogi - na Jagodowym blogerka pokazuje często co robi i jak - musisz poszukać w jej archiwum inspiracji jak co zrobić i myślę że się nie zawiedziesz. KLIK1 KLIK2
Stary 2014-09-06, 18:35   #493
maudy
Wtajemniczenie

Dziękuję dziewczyny : butelek mi szkoda wyrzucać bo to pamiątki po podróżach no ale po głębszym zastanowieniu macie racje . Wyrzucę je a pluszaki oddam maluchom Żyrandol też jakiś kupię ale to po wypłacie i jak tata wróci to mi go zamontuje . Teraz korzystam z okazji bo rodzice na wakacje wyjechali i będę miała gdzie spać jak farba będzie schła Zdjęcia pójdą do jednej dużej antyramy a reszta ze ścian poznika , po za plakatem z Backstreet Boys :P . Firanki też się jakieś znajda . Tylko muszę uporać się z kampanią wrześniową i zabieram sie za przemianę pokoju
Stary 2014-09-06, 18:37   #494
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Skoro szkoda Ci ich wyrzucać to popakuj w pudełka i do piwnicy albo coś innego. Będziesz miała pamiątki, ale przynajmniej bez kiczu w pokoju
Stary 2014-09-06, 18:54   #495
201604191001
Konto usunięte

Albo nawet w pudła i na szafę głęboko, jak pudła ładne i gładkie to nie robią chaosu.
Co do malowania np. tej szafki z niebieskim to nie zrywaj okleiny, nie ma takiej potrzeby. I nie zwykły lakier do drewna Maluj emulsją lateksową do drewna, schnie szybko, dobrze kryje, jedyne co musisz zrobić przed i po to przejechać papierem ściernym. Jak chcesz to pokażę ci efekt takiej emulsji w dwóch wersjach kolorystycznych, białym i czarnym. Właśnie przed chwilą skończyłam malować czarną

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Czy kanapa wejdzie pod okno?
Stary 2014-09-06, 19:12   #496
maudy
Wtajemniczenie

tak kanapa wejdzie pod ono.
pokaz efekty chętnie coś podpatrzę
Stary 2014-09-07, 08:28   #497
dezire
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Tak żeby dopasował się do tej okropnej (przepraszam ) szafy.
o ludzie! ta szafa jest świetna ! jedyny fajny mebel w tym pokoju - tylko pozostałe wyposażenie z nia się gryzie - wybacz, ale własnie pozostałe meble wyglądają troche jak przypadkowo podobierane z taniego sklepu meblowego - a ta szafa wygląda jak historia !

2004 - Boisz się, że ludzie z internetu odnajdą cię w prawdziwym życiu.

2014 - Boisz się, że ludzie z prawdziwego życia odnajdą cię w internecie.

dezire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-07, 10:24   #498
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez dezire Pokaż wiadomość
o ludzie! ta szafa jest świetna ! jedyny fajny mebel w tym pokoju - tylko pozostałe wyposażenie z nia się gryzie - wybacz, ale własnie pozostałe meble wyglądają troche jak przypadkowo podobierane z taniego sklepu meblowego - a ta szafa wygląda jak historia !
ja wiem, że jeśli biurko i szafka niebieska były by takie jak szafa to miałoby to ręce i nogi ale nic nie zmienia faktu że szafa na dole wygląda na zniszczoną no i ma swoje latka
Stary 2014-09-07, 10:46   #499
Elfia4
DOMator

Cytat:
Dziękuję dziewczyny : butelek mi szkoda wyrzucać bo to pamiątki po podróżach no ale po głębszym zastanowieniu macie racje . Wyrzucę je a pluszaki oddam maluchom Żyrandol też jakiś kupię ale to po wypłacie i jak tata wróci to mi go zamontuje . Teraz korzystam z okazji bo rodzice na wakacje wyjechali i będę miała gdzie spać jak farba będzie schła Zdjęcia pójdą do jednej dużej antyramy a reszta ze ścian poznika , po za plakatem z Backstreet Boys :P . Firanki też się jakieś znajda . Tylko muszę uporać się z kampanią wrześniową i zabieram sie za przemianę pokoju
To kup duże pudła, schowaj do nich butelki i postaw na szafie. Dalej będą w tym samym miejscu, ale nie będą robiły bałaganu.
Co do szafy, to ona stylem nie pasuje do wnętrza, ale sama w sobie ma potencjał. Moi dziadkowie mieli taką szafę, teraz stoi u mnie w garażu i służy do przechowywania słoików, więc mam do tego mebla pewien sentyment. Widziałam też ciekawe aranżacje wnętrz z takim szafami, ale opierały się one na minimalizmie. Dlatego ja bym w tym wnętrzu ujednoliciła wszystko kolorystycznie. Czym więcej bieli, tym lepiej. Biurko może jakieś małe, zgrabne, ale jednak bardziej stylowe i nawiązujące go głównego mebla w pokoju?
Żyrandol zmień na jakiś prosty, może być jakaś tania opcja z ikea. Zasłony i kapa na łóżko białe, proste, ściany póki co też białe (kolor możesz wprowadzić później, jak już uporządkujesz wizualnie wnętrze). To wprowadzi trochę porządku. Zabudowę przy oknie albo bym zlikwidowała (zamiast tego postaw prosty biały, wąski regał na książki), albo pomalowała na biało - wtopi się w ścianę.
Zdjęć nie oprawiaj w antyramę - wygląda tymczasowo i słabo. Lepsza byłaby duża rama, ale jednak rama, a nie antyrama, albo zrób galerię z kilkunastu ramek (identyczne, albo różnej wielkości, a w jednym kolorze). W ramki włóż najpiękniejsze zdjęcia, a resztę schowaj w albumie.

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez dezire Pokaż wiadomość
Chyba mamy podobny gust Taki "staroć" potrafi nadać wnętrzu więcej stylu, niż komplecik czy jakaś meblościanka ad 2014
W tym wnętrzu zdecydowanie należałoby resztę przypadkowych mebli podporządkować szafie, a nie szafę reszcie mebli.
Stary 2014-09-07, 13:57   #500
201604191001
Konto usunięte

Dokładnie, dlatego ja bym szafy nie ruszała, bo tu do odnowienia jej (a nie brutalnego zamalowania) potrzeba raczej trochę więcej wiedzy, doświadczenia i umiejętności. O ile meble ze zwykłej osb z okleiną nie żal malować, tak tamten lakier przykryć czymś źle dobranym do stylu to by była mała zbrodnia.
Stary 2014-09-07, 16:29   #501
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
tak kanapa wejdzie pod ono.
pokaz efekty chętnie coś podpatrzę
Pierwsze to okna przed malowaniem, miały odcień kremowy. Kolejne to pomalowane na biało. Tam gdzie było widać fakturę drewna nadal jest ona widoczna. Kolejne to okna pomalowane na czarno, jeszcze nie przeszlifowane po malowaniu. Sorry za jakość, ale na szybko robiłam i bez ustawiania oświetlenia. Nie są błyszczące, ale też nie matowe, raczej satynowe. Jak się skieruje na nie światło bezpośrednio to odbijają, ale nie błyszczą jak lakier.
Więc myślę, że taką zwykłą emalią do drewna możesz spokojnie pomalować swoje meble i będzie to wyglądało dobrze. A dużo mniej roboty niż jakieś lakierowanie itp.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (49,4 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (62,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (43,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (41,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (67,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (165,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (95,7 KB, 9 załadowań)
Stary 2014-09-07, 17:35   #502
fijko
Przyczajenie

Też odradzam lakierowanie - jak coś pomalujesz za jakiś czas przemalujesz - polakierowane stanowią juz problem
Stary 2014-09-08, 08:07   #503
aggie82
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny! Bardzo potrzebuję Waszej pomocy. Powoli urządzam swój salon, podstawowe meble mam już zakupione, brakuje mi natomiast wyczucia i pomysłów na dodatki, tkaniny, zasłony, dywany, obrazy itd. Na razie jest pusto, a chciałabym by było przytulnie. Załączam dwa zdjęcia. Proszę podsuńcie pomysły, doradźcie coś.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-03-16 16.53.24.jpg (110,1 KB, 140 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-09-03 16.34.35.jpg (94,0 KB, 128 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-09-08 08.11.51.jpg (99,3 KB, 141 załadowań)

Edytowane przez aggie82
Czas edycji: 2014-09-08 o 08:34
aggie82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-08, 13:15   #504
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

czyzby reklama?
Stary 2014-09-08, 18:14   #505
maudy
Wtajemniczenie

dziewczyny po stokroć dziękuje :rose: zabrałam się za malowanie i aż sie efektu końcowego nie mogę doczekać
Stary 2014-09-08, 19:07   #506
Elfia4
DOMator

Podziel się z nami zdjęciami z efektów malowania
Może pierwsze zmiany zainspirują wszystkich do kolejnych pomysłów na zmiany.
Stary 2014-09-08, 19:39   #507
maudy
Wtajemniczenie

na farbę wybrałam jednak Kremowe Cappucino ( przyznaję skusiła mnie też cena ) Dodatki wszystkie inne będą białe łącznie. Żyrandol i biurko też do wymiany. Też tak myśle żeby tą niebieską szafkę pomalować w kolor zbliżony do tego co ma ta duża szafa. Jeśli chodzi o nią to jest ponoć jakiś antyk , który swoje waży ( pamiętam jak tata z wujkiem sie pół dnia męczyli żeby ja przetransportować ) Butelki poszły do śmieci , misie dla dzieci. Zdjęć we takich samych ramkach zostanie dosłownie parę. Wydaje mi się że to będzie dobry zestaw, teraz trzeba tylko skompletować dodatki i będzie mam nadzieje ślicznie

Biurko może takie ?? dużych wymiarów też nie ma i wpało mi w oko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4519636236.jpg (12,2 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez maudy
Czas edycji: 2014-09-08 o 20:12
Stary 2014-09-08, 20:12   #508
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
na farbę wybrałam jednak Kremowe Cappucino ( przyznaję skusiła mnie też cena ) Dodatki wszystkie inne będą białe łącznie. Żyrandol i biurko też do wymiany. Też tak myśle żeby tą niebieską szafkę pomalować w kolor zbliżony do tego co ma ta duża szafa. Jeśli chodzi o nią to jest ponoć jakiś antyk , który swoje waży ( pamiętam jak tata z wujkiem sie pół dnia męczyli żeby ja przetransportować ) Butelki poszły do śmieci , misie dla dzieci. Zdjęć we takich samych ramkach zostanie dosłownie parę. Wydaje mi się że to będzie dobry zestaw, teraz trzeba tylko skompletować dodatki i będzie mam nadzieje ślicznie
Czytając już jest ślicznie Musisz później wrzucić efekty
Stary 2014-09-08, 20:21   #509
maudy
Wtajemniczenie

nie zapeszajmy szkoda że w Legnicy nie mam Ikei czy czegoś podobnego bo w Jysku wieje biedą że tak powiem i muszę wszystkiego po allegro szukać :P ewentualnie Leroy Merlin. Tak sobie teraz pomyślałam że może skoro ramki będą białe to wszystkie zdjęcia zrobię też czarno-białe ??

Edytowane przez maudy
Czas edycji: 2014-09-08 o 20:31
Stary 2014-09-08, 20:32   #510
201604191001
Konto usunięte

Policz czy nie bardziej opłaca ci się jechać raz do Wrocławia niż płacić za wysyłkę wszystkiego.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości