![]() |
#2461 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Dziękuję dziewczyny za otuchę w sprawie babci... oj powiem Wam, że ze starszymi ludźmi jest chyba gorzej niż z dziećmi ehhh
Obserwujemy ją czy nie ma żadnych bóli zawrotów czy mdłości... póki co na szczęście nic się nie dzieje a rana zasycha. Zanet śliczne literki. Masz talent ![]() Justana jakie zmarszczki???? ![]() ![]() Czekoladko popieram Marthę ws mini kosmetyków i tych pojemniczków. Ja też z takiej opcji korzystam i przelewam swoje ulubione do tych pojemniczków. Dla mnie są one wielokrotnego użytku ![]() Też do szpitala sobie przeleję do nich specyfiki aby nie taszczyć całych butli ![]() Kasiu super zakupy ![]() Dziewczyny przepraszam że się nie odnosze do każdej z Was... nie mam dziś juz sily. Po powrocie od babci jeszcze wysprzątałam pół domu... drugie pół jutro. Któaś z Was pytała o materac lateksowy. Ja chcę lateksowy ale na tą chwilę nic ciekawego nie znalazłam niestety ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- dziewczyny pytanie, ile czasu mogę trzymać w koszyku wybrane produkty w aptece gemini? Chcę zamawianie rozłożyć na kilak dni tak aby nic nie przeoczyć tylko zastanawiam się po ilu dniach mi się ten koszyk wyczyści? ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Widziałyście nowe promocje Rossnę? Na pewno jutro podjadę po Nivea Baby Pure Sensitive żel do ciała i włosków 500ml za 14.99zł ![]()
#2462 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
![]() Jeszcze muszetroche potrenowac, ale jak dojde do wprawy moge uszyc Julie ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Dzieki Dziewczyny za mile slowa o literkach ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Raczkowanie
|
U mnie na porodówce można było jeść. Mam mi nawet obiad przywiozła, ale wszystko zjadł mój TZ bo ja nie byłam w stanie. Strasznie wymiotowałam. Za to po porodzie byłam tak głodna, że mogłabym zjeść wszystko i chyba zjadłam ze 3 bułki
![]() Zanet84 śliczne literki ![]() ela_86 nie jesteś wyrodną matką, nie wiem czemu niektórym mamom oddającym dzieci pod czyjaś opiekę takie myśli przychodzą do głowy. Mój syn poszedł do żłobka mając niecałe 1,5r i to ja powinnam być wyrodną matką bo pozbyłam się go jak tylko była możliwość :P Też wczoraj stałam przed tym regałem w rossmanie i się zastanawiałam czy sobie nie kupić takich kosmetyków. Kupię następnym razem, teraz wzięłam tylko suchy szampon w razie jakby nie było gdzie odrazu głowy umyć. Mam złe doświadczenia z poprzedniego pobytu w szpitalu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w szpitalu w ktorym rodzilam nie wolno bylo jesc podczas akcji porodowej, pamietam ze w domu zjadlam sniadanie i pojechalismy jakos na 8 , urodzilam o 17.30 , w trakcie akcji tylko popijalam wode, a juz po tez strasznie chcialo mi sie pic to polozna mnie skrzyczala ze nie moge bo jak dostane krwotoku to jak mi daja narkoze no wiec na drugi dzien jadlam dopiero sniadanie i rzucilam sie jak pies na jedzonko ![]()
![]() |
#2465 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
Ja na takie krótkie wyjazdy odkladam próbki kosmetyków dołączane do gazet,ale te pojemniki z ross też mam, np. na płyn do soczewek żeby nie targać wielkiej butli. Ja już czekam aż syn pójdzie do przedszkola, bo będę mogła posprzątać mieszkanie spokojnie i nadrobić serialowe ifilmowe zaległości. Z nowej ramówki tv praktycznie nic mnie nie interesuje, żadnych seriali nie oglądam, chyba tylko Hellskitchen. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2466 |
Zakorzenienie
|
Justana piekne zdjecia
![]() Esti podobno takie maluszki nie mecza sie podczas czkawki ![]() ![]() Ja juz literki na all zamowilam ![]() ![]() Benetta ja przez internet to tylko ze smyka ciuszki zamawialam. Tak to sklepy stacjonarne My sweet spoznione zyczenia przesylam ![]() ![]() U nas jest tluczenie butelek noc przed slubem ![]() Zanet zdolna bestia z Ciebie ![]() A ja wczoraj podjechalam do rodzinnego lekarza w spr tej mojej wysypki. Mowil, ze to nic powaznego, najwazniejsze ze nie swedzi. Mam ograniczyc w razie czego czekolade i jesc tylko owoce krajowe. Nie wie skad to. Jak bedzie gorzej mam przyjsc. We wt mam gina to zobaczymy co powie. I bylismy wczoraj ogladac wozki - tylko utwierdzilismy sie, ze wezmiemy camarelo seville ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2467 |
Wtajemniczenie
|
Mnie przyjęli do szpitala to jeszcze o 17 kolację dostałam, zupę mleczna i bułkę, a picie to nawet kazali TŻ podawać jak będę chciała.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi sie tez bardzo podoba czerwony, tez taki chcialam na poczatku ale wzielam ten szary bo juz spacerowke Chicco mam czerwona ![]()
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Czekoladka no ja też mam nadzieje ze to nic powaznego, bo czy ten lekarz sie zna to druga sprawa
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2470 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Obudziłam się w nocy o 2.00, deszcz padał i walił w parapet... no i normalnie taka zła byłam, że nawet oczu nie otwierałam, tylko w myślach sobie mówiłam: spać, spać, spać ![]() manieczka fajnie, że ta wysypka to nic poważnego! sweet spóźnione, ale szczere STO LAT!!! ![]() zanet extra literki! ![]() ![]() paulina zdrowia dla babci! Nie wiem co dzisiaj na obiad skręcić ![]()
#2471 |
Zakorzenienie
|
Kasia ja też mam takie noce. Ciezko mi sie juz przekrecic z boku na bok, wierce sie i spac nie moge
![]() ![]() Ja dzis piers z kurczaka z frytkami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2472 |
Zakorzenienie
|
Jutro zaczynam 8 mc
![]() wrzesien sie zaczyna a my jeszcze nie zaczelismy w lazience nic robic ![]() i juz mam wizje jak pod koniec ciazy bede napitalac ze szmata bo wszedzie pelno kurzu bedzie ![]()
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2474 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego mam pytanie o Colon C ( czy coś takiego...) wiem, że jego temat się tutaj przewijał ale jak wspomniałam o nim gince to ta zabroniła brać ale dlaczego to nie wytłumaczyła ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja kupię GPK zamawiam tutaj razem z łóżeczkiem http://allegro.pl/lozeczka-teak-mate...540714901.html tylko nie wiem jaki kolor, ani biale, ani sosnowe ani teak nie będą mi pasować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja kiedyś próbowałam robić ale g... mi z tego wyszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja miałam pobudkę o 4:30... zawsze fajnie ![]() dzisiaj wybieram się do lumpka, obym coś złowiła ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w sumie to juz mi to wali .....byle do swiat bede miec moja lazienke ![]() kapac maluszka bede w kuchni bo mam duza wyspe wiec tam postawie wanienke , polko-przewijak mam to jakos to bedzie
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2477 |
Wtajemniczenie
|
Aaale fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() Tiera ja niby wiem ale mam jakos tak w glowie. Tylko mi nie chodzi o żłobek czy przedszkole. Tutaj to tylko mi troche glupio ze sie ciesze ze to juz. Chodzilo mi o to jak podrzucalam go dziadkom to wtedy tylko patrzylam na zegarek i wyrzuty czy nie za dlugo chociaz nigdy przeciez problemów nie robili wprost przeciwnie. Tz tez dzis zabiera mlodego do fryzjera. U nas to sliski temat ale z tzem jakos zawsze sie udaje ![]()
#2478 |
Wtajemniczenie
|
U nas od początku Stas chodzi do fryzjera z babcią
![]() Na ulotce colin c jest napisane, że w ciąży można, bo tylko blonnik, który nie wchłania się z przewodu pokarmowego tylko rozluźnia treść jelit i ułatwia treść wypróżnienia, tylko trzeba duzo pic, żeby efekt nie był odwrotny. Można też spróbować amarantusa, kiwi na czczo albo wody z cytryna. Mi colon c pomaga. Ja chciałam kupić coś jak polkoprzewijak, postawić ozdobne kartony i trzymać tam część rzeczy, ale zamowie na all z działu meblowego, bo jak z dzieciecego to o połowę droższy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2479 |
Wtajemniczenie
|
Ela ja biorę ascofer... tardyferon brałam 6 lat temu po pierwszym porodzie
![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- A tardyferon dobrze tolerowałam pod warunkiem ze popiłam dużą szklanką wody a nawet i więcej... inaczej ból żołądka taki że ściany gryzłam...
#2480 |
Rozeznanie
|
w końcu wzięłam się za wyprawkę
![]() już zamówiłam prześcieradła, ochraniacz na materac i pokrowce na przewijak i kołderkę z podusią ![]() teraz kompletuję kolejne zamówienie - materac, wanienka, rożek ![]() a jutro biorę się za Gemini ostatecznie ![]()
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli czerwony? a bardzo intensywny jest? ja jednak szary, ale jaśniejszy szary, bo ten ciemny, to rzeczywiście może być smutny, a to jeszcze jesien, padac będzie, będzie szaro i ponuro na dworzu ![]() witam się nie tak z rana! ![]() ![]() i znow dziś sama, bo TZ wraca jednak jutro ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() martha masz nas ![]() ja sama, bo chłopaki pojechali na wycieczkę pociągiem ![]() gotuję rosołek i relaks a po południu idziemy do znajomych ![]()
![]() |
#2483 |
Raczkowanie
|
Ja biorę tardyferon od dwóch miesięcy i w sumie czasem jest ciężko jak zapomnę że mam dużo pić, ale jak pije dużo wody jest ok.
Śpię w nocy jak zabita, jak zasnę o 22 to wstaję o 5.30 bo mnie budzi pies. Jestem w szoku bo nawet na siku nie wstaję a w poprzedniej ciąży latałam co godzinę. Współczuje tej bezsenności - masakra jest tak obudzić się o 3 w nocy i nie wiedzieć co ze sobą zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Wtajemniczenie
|
begie tutaj to chyba co druga bierze Colon
![]() ale co, ginka tego Ci nie pozwoliła, a chociaż coś innego poleciła? pomogła jakoś? ja kupię, bo już płakałam po porodzie z Johnym w łazience, nie mam zamiaru tego znowu przeżywać, tym bardziej, że takie akcje grożą dodatkowo hemoroidami... ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- też nie mogę doczekać się seriali ![]() jak pracowałam to nie zawsze w sumie miałam czas, ale zwykle nadrabiałam online ![]() a wakacje to jakiś mega odwyk ![]() i dzień dobry tvn rano będzie już ![]() ![]() nie trawię tylko Joli...
#2485 |
Zakorzenienie
|
Ja co noc jak sie obudze to nie potrafie potem zasnac a przeszkadza mi najbardziej chrapanie malza
![]()
#2486 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze, czyli pić, pić i jeszcze raz pić.... będę musiała tego przypilnować, bo akcja z butelką 0,7 z dziubkiem mi nie wyszła i nadal mało piję ![]()
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
i ja tez lubie
![]() ![]()
#2488 |
Zakorzenienie
|
Martha no ten czerwony ciezko mi wytlumaczyc, nie jest wyblakly, bardziej chyba intensywny.
Ela ja tez Joli nie cierpie ![]() Ja ide sprzatac, bo dzis znajomi wieczorem przychodza ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2489 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj posprzatalam, dzisiaj tylko pranie zrobilam a po poludniu idziemy z corka do bratowej na kawke. Jutro u nas festyn dla dzieci na zakonczenie wakacji wiec tez pewnie sie wybierzemy
![]()
#2490 |
Wtajemniczenie
|
ela jak zapomnisz i za mało wody wypijesz podczas łykania żelaza, to będzie Cię tak naparzać brzuch, że następnym razem będziesz wlewać ile się da w siebie
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.