Listopad- Grudzień 2014- część IV :) - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-29, 22:26   #2461
paulina119a
Zadomowienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)

Dziękuję dziewczyny za otuchę w sprawie babci... oj powiem Wam, że ze starszymi ludźmi jest chyba gorzej niż z dziećmi ehhh
Obserwujemy ją czy nie ma żadnych bóli zawrotów czy mdłości... póki co na szczęście nic się nie dzieje a rana zasycha.

Zanet śliczne literki. Masz talent

Justana jakie zmarszczki???? Kiciuś mówisz... nie wiem czemu pomyślałam, ze to dziewczyna

Czekoladko popieram Marthę ws mini kosmetyków i tych pojemniczków. Ja też z takiej opcji korzystam i przelewam swoje ulubione do tych pojemniczków. Dla mnie są one wielokrotnego użytku
Też do szpitala sobie przeleję do nich specyfiki aby nie taszczyć całych butli

Kasiu super zakupy

Dziewczyny przepraszam że się nie odnosze do każdej z Was... nie mam dziś juz sily. Po powrocie od babci jeszcze wysprzątałam pół domu... drugie pół jutro.

Któaś z Was pytała o materac lateksowy. Ja chcę lateksowy ale na tą chwilę nic ciekawego nie znalazłam niestety znalazła ktoraś z Was?

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

dziewczyny pytanie, ile czasu mogę trzymać w koszyku wybrane produkty w aptece gemini? Chcę zamawianie rozłożyć na kilak dni tak aby nic nie przeoczyć tylko zastanawiam się po ilu dniach mi się ten koszyk wyczyści?

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Widziałyście nowe promocje Rossnę?
Na pewno jutro podjadę po Nivea Baby Pure Sensitive żel do ciała i włosków 500ml za 14.99zł
Stary 2014-08-29, 23:37   #2462
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatus84 Pokaż wiadomość
ja zamówiłam rożek: szary zygzak plus blady róż minky, a pościel i ochraniacz- szary zygzak, szare kropki, pod spodem turkus i różowa wstążka w kwiatuszki. Miałam nic nie brać różowego dla córki, ale mi się coś odmienia powolutku...
To kolorystyka podobna do mojej . Tez mialam nie robic ruzu, ale jak zobaczylam zestawienie roz i turkus zakochalam sie

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Słuchajcie a mi wczoraj przyszło zamówienie od HealthWorld. Tyle że zamiast przewijaka, pieluch i innych dzieciowych rzeczy przyszło mi coś takiego...
http://allegro.pl/powerball-power-ba...546839610.html

Dziwi mnie to, bo oni czegoś takiego nie mają w ofercie, może mają inne konto na którym sprzedają inne rzeczy, nie dodzwoniłam się już dzisiaj, będę dzwonić w poniedziałek, ale się ktoś zdziwi jak dostanie moje gacie poporodowe
O matko

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
Napisane przez dysia Pokaż wiadomość
Zanet84 piękne literki.Zdolniacha z Ciebie.
Wybrałaś piękne imię dla córeczki, ja też miałam łańcuch ze jak będzie dziewczynka to nazwę ja Nadia ale okazało się ze będzie synek
Nadia oddawna mi siepodobala, ale kiedys maz zaproponowal Liliane i mielismy dylemat, ale w koncu bedzie Nadia no chyba zesie okaze chlopiec

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
TŻ przerzucał kanały w tv i na jednym para namiętnie się całowała, a Stas patrzy i mówi: O zjadają się!
Myślałam, że się posikam że smiechu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dzieci to sa kreatywne moja kuzynka kiedys jak zobaczyla mikrofale to stwierdzila ze mamy w kuchni telewizor

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

Cytat:
Napisane przez GoniaaaS Pokaż wiadomość
Justana1984 cudne fotki

Aleska dziękuję za foteczki a chudnę pewnie przez tą dietę cukrzycową.

Kasia427 dobrze, że udało się wszystkie badania na raz teraz masz przynajmniej z głowy

paulina119a babcie obserwujcie czy nie będzie niepokojących objawów, ale na pocieszenie rany głowy zawsze bardzo krwawią i wyglądają strasznie. Siostra mojego męża ostatnio z synkiem na pogotowie jechała, mały upadł i miał zakrwawioną całą głowę. Dojechali na miejsce lekarz otarł rankę, nie ranę a rankę i przykleił plasterek taka maleńka a tak krwawiła, kazał im na przyszłość najpierw sprawdzić jak jest poważna potem dopiero na pogotowie ale cóż ja sie im tam wcale nie dziwie też bym spanikowała pewnie.

martha330 i jak cukry po chili? jak ładne podrzuć przepis

Beata Marcina :0 faktycznie dzidziuś już spory ale może nie będzie tak źle,poza tym pomiary usg też mogą się mylić nawet do 0,5kg chyba. A krzywą cukrową jak robiłaś wyszła Ci w normie?

sloneczko_1201 też czekam na nowości w TV bo już nie mogę oglądać w kółko tego samego a leżąc cóż innego można robić...

Zanet84 śliczne te Twoje "wypociny" nie chcesz takiego napisu Julia przypadkiem uszyć?

My Sweet Little Precious chciałabym tego kogoś minę zobaczyć jak otworzy patrzy a tu gacie poporodowe itp gorzej jak zamówił jakiś koleś i niewyrozumiała żona otworzy

Indra83
skojarzenia małych dzieci są najlepsze i takie słodkie i dosłowne

Robiłyście transaminazy? mam na nastepna wizyte zrobic i zastanawiam się co to takiego, bo toxo morf, mocz już znam

Kurcze tak piszecie o tych żelkach, tic tacach itp a co my przy tej cukrzycy możemy wziąć? ja to się trochę boję spadku cukru podczas porodu... aby dzidziusiowi nie zaszkodziło
To moje pierwsze takie literki
Jeszcze muszetroche potrenowac, ale jak dojde do wprawy moge uszyc Julie

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Bylam dzisiaj w rosmannie i przechodzilam obok regalu z kosmetykami mini i chyba do szpitala kupie co by nie targac wielkich butli.
Tez o tym myslalam . Kiedys w biedronce widzialam takie mini pasty do zebow, zele itp

---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
A ten recznik z kapturkiem jest dobry jakosciowo? Grubszy czy cienki?

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
No wlasni nie jest jakis bardzo gruby. Nie jest zly ale jak bym go ogladala w sklepie na zywo nie wiem czy bym wziela.... Nie mam tez zbytnio porownania bo nie ogladalam innych

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny za otuchę w sprawie babci... oj powiem Wam, że ze starszymi ludźmi jest chyba gorzej niż z dziećmi ehhh
Obserwujemy ją czy nie ma żadnych bóli zawrotów czy mdłości... póki co na szczęście nic się nie dzieje a rana zasycha.

Zanet śliczne literki. Masz talent

Justana jakie zmarszczki???? Kiciuś mówisz... nie wiem czemu pomyślałam, ze to dziewczyna

Czekoladko popieram Marthę ws mini kosmetyków i tych pojemniczków. Ja też z takiej opcji korzystam i przelewam swoje ulubione do tych pojemniczków. Dla mnie są one wielokrotnego użytku

Kasiu super zakupy

Dziewczyny przepraszam że się nie odnosze do każdej z Was... nie mam dziś juz sily. Po powrocie od babci jeszcze wysprzątałam pół domu... drugie pół jutro.

Któaś z Was pytała o materac lateksowy. Ja chcę lateksowy ale na tą chwilę nic ciekawego nie znalazłam niestety znalazła ktoraś z Was?

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

dziewczyny pytanie, ile czasu mogę trzymać w koszyku wybrane produkty w aptece gemini? Chcę zamawianie rozłożyć na kilak dni tak aby nic nie przeoczyć tylko zastanawiam się po ilu dniach mi się ten koszyk wyczyści?

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Widziałyście nowe promocje Rossnę?
Na pewno jutro podjadę po Nivea Baby Pure Sensitive żel do ciała i włosków 500ml za 14.99zł
Ja mam koszyk zapisany juz ztydzien i wyswietla sie

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Dzieki Dziewczyny za mile slowa o literkach
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 05:47   #2463
tiera
Raczkowanie

U mnie na porodówce można było jeść. Mam mi nawet obiad przywiozła, ale wszystko zjadł mój TZ bo ja nie byłam w stanie. Strasznie wymiotowałam. Za to po porodzie byłam tak głodna, że mogłabym zjeść wszystko i chyba zjadłam ze 3 bułki wypiłam dwa soki w kartonie i poszłam spać. Rano jak przynieśli śniadanie to smakowała mi nawet ta dziwna mleczna zupa którą chcieli mi zabrać bo okazało się, że dostałam ją przez przypadek a jako że miałam mieć dietę cukrzycową należały mi się tylko dwie kromki z masłem.

Zanet84 śliczne literki

ela_86 nie jesteś wyrodną matką, nie wiem czemu niektórym mamom oddającym dzieci pod czyjaś opiekę takie myśli przychodzą do głowy. Mój syn poszedł do żłobka mając niecałe 1,5r i to ja powinnam być wyrodną matką bo pozbyłam się go jak tylko była możliwość :P

Też wczoraj stałam przed tym regałem w rossmanie i się zastanawiałam czy sobie nie kupić takich kosmetyków. Kupię następnym razem, teraz wzięłam tylko suchy szampon w razie jakby nie było gdzie odrazu głowy umyć. Mam złe doświadczenia z poprzedniego pobytu w szpitalu.
tiera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 06:47   #2464
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

teraz juz wiem o tych pojemniczkach wiec zakupie i tez sobie przeleje

w szpitalu w ktorym rodzilam nie wolno bylo jesc podczas akcji porodowej, pamietam ze w domu zjadlam sniadanie i pojechalismy jakos na 8 , urodzilam o 17.30 , w trakcie akcji tylko popijalam wode, a juz po tez strasznie chcialo mi sie pic to polozna mnie skrzyczala ze nie moge bo jak dostane krwotoku to jak mi daja narkoze
no wiec na drugi dzien jadlam dopiero sniadanie i rzucilam sie jak pies na jedzonko

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 06:53   #2465
Indra83
Wtajemniczenie

Cześć
Ja na takie krótkie wyjazdy odkladam próbki kosmetyków dołączane do gazet,ale te pojemniki z ross też mam, np. na płyn do soczewek żeby nie targać wielkiej butli.

Ja już czekam aż syn pójdzie do przedszkola, bo będę mogła posprzątać mieszkanie spokojnie i nadrobić serialowe ifilmowe zaległości.
Z nowej ramówki tv praktycznie nic mnie nie interesuje, żadnych seriali nie oglądam, chyba tylko Hellskitchen.

Stary 2014-08-30, 06:53   #2466
manieczka1
Zakorzenienie

Justana piekne zdjecia
Esti podobno takie maluszki nie mecza sie podczas czkawki nie wiem na jakiej podstawie takie badania, ale tak czytalam
Ja juz literki na all zamowilam czekam az przyjda
Benetta ja przez internet to tylko ze smyka ciuszki zamawialam. Tak to sklepy stacjonarne
My sweet spoznione zyczenia przesylam wczoraj mnie nie bylo, to wybacz
U nas jest tluczenie butelek noc przed slubem
Zanet zdolna bestia z Ciebie

A ja wczoraj podjechalam do rodzinnego lekarza w spr tej mojej wysypki. Mowil, ze to nic powaznego, najwazniejsze ze nie swedzi. Mam ograniczyc w razie czego czekolade i jesc tylko owoce krajowe. Nie wie skad to. Jak bedzie gorzej mam przyjsc. We wt mam gina to zobaczymy co powie.
I bylismy wczoraj ogladac wozki - tylko utwierdzilismy sie, ze wezmiemy camarelo seville jest swietny pod kazdym wzgledem, dla nas idealny, maz wrecz byl zachwycony w polowie wrzesnia zamowimy na all bo najtaniej. I bedzie na 99% czerwony. Na poczatku nie bralam takiego pod uwage ale jest sliczny chcielismy ciemny szary, ale troszke za ciemny i nudny

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 06:56   #2467
Indra83
Wtajemniczenie

Mnie przyjęli do szpitala to jeszcze o 17 kolację dostałam, zupę mleczna i bułkę, a picie to nawet kazali TŻ podawać jak będę chciała.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-30, 07:09   #2468
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość

A ja wczoraj podjechalam do rodzinnego lekarza w spr tej mojej wysypki. Mowil, ze to nic powaznego, najwazniejsze ze nie swedzi. Mam ograniczyc w razie czego czekolade i jesc tylko owoce krajowe. Nie wie skad to. Jak bedzie gorzej mam przyjsc. We wt mam gina to zobaczymy co powie.
I bylismy wczoraj ogladac wozki - tylko utwierdzilismy sie, ze wezmiemy camarelo seville jest swietny pod kazdym wzgledem, dla nas idealny, maz wrecz byl zachwycony w polowie wrzesnia zamowimy na all bo najtaniej. I bedzie na 99% czerwony. Na poczatku nie bralam takiego pod uwage ale jest sliczny chcielismy ciemny szary, ale troszke za ciemny i nudny

dobrze ze to nic powaznego z ta wysypka
mi sie tez bardzo podoba czerwony, tez taki chcialam na poczatku ale wzielam ten szary bo juz spacerowke Chicco mam czerwona

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-08-30, 07:20   #2469
manieczka1
Zakorzenienie

Czekoladka no ja też mam nadzieje ze to nic powaznego, bo czy ten lekarz sie zna to druga sprawa

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-08-30, 07:26   #2470
Kasia427
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Obudziłam się w nocy o 2.00, deszcz padał i walił w parapet... no i normalnie taka zła byłam, że nawet oczu nie otwierałam, tylko w myślach sobie mówiłam: spać, spać, spać jakoś przed 3.00 mi się udało i spałam do rana... ta bezsenność jest męcząca...

manieczka fajnie, że ta wysypka to nic poważnego!
sweet spóźnione, ale szczere STO LAT!!!
zanet extra literki! ja to w ogóle do takich rzeczy nie mam głowy i rąk
paulina zdrowia dla babci!

Nie wiem co dzisiaj na obiad skręcić Jeszcze z chłopakami do fryzjera musi mąż podjechać...
Stary 2014-08-30, 07:29   #2471
manieczka1
Zakorzenienie

Kasia ja też mam takie noce. Ciezko mi sie juz przekrecic z boku na bok, wierce sie i spac nie moge to chyba juz tak ma byc - mamy zaprawic sie do nocnego wstawania
Ja dzis piers z kurczaka z frytkami

23.06.2011
01.06.2013

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-30, 07:31   #2472
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Jutro zaczynam 8 mc
wrzesien sie zaczyna a my jeszcze nie zaczelismy w lazience nic robic
i juz mam wizje jak pod koniec ciazy bede napitalac ze szmata bo wszedzie pelno kurzu bedzie

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-08-30, 07:34   #2473
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro zaczynam 8 mc
wrzesien sie zaczyna a my jeszcze nie zaczelismy w lazience nic robic
i juz mam wizje jak pod koniec ciazy bede napitalac ze szmata bo wszedzie pelno kurzu bedzie
No czas leci dasz radę a może ktoś z rodziny albo koleżanka pomoże z porządkami?

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-08-30, 07:38   #2474
begie13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość
Kasia, dobrze kojarzę? Ty bierzesz Tardyferon? jak tam "skutki uboczne", w porzo jest? mi przepisała, ale jeszcze nie wykupiła.... wiem, że muszę, bo jak leci w dół to sama z siebie się nie zatrzyma, ale teraz czasem się zdarzają problemy, to po żelazie w ogóle będzie masakra.... :/
Ja nie jestem Kasia ale też biorę Tardyferon... i jest źle no wczoraj wieczorem i dzisiaj w nocy to myślałam, że wykituję w wc

Dlatego mam pytanie o Colon C ( czy coś takiego...) wiem, że jego temat się tutaj przewijał ale jak wspomniałam o nim gince to ta zabroniła brać ale dlaczego to nie wytłumaczyła

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość
Wrzucam parę fotek, mam nadzieję że nie zgorszę Was zbytnim roznegliżowaniem. W razie czego śmiało mówcie usunę
Super fotki Piękna kobieta z Ciebie

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
Dziewczyny na jakie materacyki do łóżeczek się zdecydowałyście?
Ja kupię GPK zamawiam tutaj razem z łóżeczkiem http://allegro.pl/lozeczka-teak-mate...540714901.html

tylko nie wiem jaki kolor, ani biale, ani sosnowe ani teak nie będą mi pasować

Cytat:
Hejka

Ja jak Kasia cały tydzień pobudki o 4,5. Teraz dosypiałam i dopiero wstałam. Ale dzisiaj jestem dla siebie wyrozumiała bo mam urodziny
Wszystkiego, co najlepsze

Cytat:
Hej dziewczyny

Trzymam kciuki za ew. dzisiejsze wizyty !!!!

Zniknęłam wczoraj tak nagle bo miałąm telefon od dziadka, że babcia upadła w sobie rozwaliła głowę
Zdenerwowałam sie i pędem do nich pojechałam. Okazało się, ze przecięcie jest spore ale nie wyglada na głęboką ranę. Zastałam ją całą zakrwawioną
Babcia ma 83 lata i za nic nie dała się zabrać na IP uparciuh !!!
Dziś też u nich byłam i nic niepokojącego się nie dzieje na szczęście. Mam nadzieję, że nie skończy się to min=mo wszystko szpitalem bo wiecie jak to bywa z ludźmi w tym wieku...
POza tym z moim brzuszkiem lepiej. Napina się ale na krótko i juz tak nie boliwięc uznaję, że wszystko wraca do normy. Ufff wyglada na to że uda mi się dotrwać do wtorku do wizytu u gina
Mam nadzieję, że z babcią będzie wszystko w porządku

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
no to pochwalę się moimi "wypocinami"

jeszcze nie skończone, bo coś jeszcze doszyję na którąś literkę (może niebieską kokardkę na D, nie wiem jeszcze), ale jestem z siebie dumna
no i jak widać imię już ostatecznie wybrane padło na mój pierwszy typ, o którym od kilku lat mówiłam
Przepiękne!!!
ja kiedyś próbowałam robić ale g... mi z tego wyszło z moimi zdolnościami hehe

Cytat:
Słuchajcie a mi wczoraj przyszło zamówienie od HealthWorld. Tyle że zamiast przewijaka, pieluch i innych dzieciowych rzeczy przyszło mi coś takiego...
http://allegro.pl/powerball-power-ba...546839610.html

Dziwi mnie to, bo oni czegoś takiego nie mają w ofercie, może mają inne konto na którym sprzedają inne rzeczy, nie dodzwoniłam się już dzisiaj, będę dzwonić w poniedziałek, ale się ktoś zdziwi jak dostanie moje gacie poporodowe
dooobre

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
TŻ przerzucał kanały w tv i na jednym para namiętnie się całowała, a Stas patrzy i mówi: O zjadają się!
Myślałam, że się posikam że smiechu

A ja miałam pobudkę o 4:30... zawsze fajnie

dzisiaj wybieram się do lumpka, obym coś złowiła

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 07:39   #2475
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
No czas leci dasz radę a może ktoś z rodziny albo koleżanka pomoże z porządkami?

musimy kupic najpierw caly material zeby moj tato juz zaczal tam prad robic, potem moj brat wkracza do akcji z podlogowka i cala reszta, ale kiedy to bedzie

a w sumie to juz mi to wali .....byle do swiat bede miec moja lazienke
kapac maluszka bede w kuchni bo mam duza wyspe wiec tam postawie wanienke , polko-przewijak mam to jakos to bedzie

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-08-30, 07:41   #2476
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
musimy kupic najpierw caly material zeby moj tato juz zaczal tam prad robic, potem moj brat wkracza do akcji z podlogowka i cala reszta, ale kiedy to bedzie

a w sumie to juz mi to wali .....byle do swiat bede miec moja lazienke
kapac maluszka bede w kuchni bo mam duza wyspe wiec tam postawie wanienke , polko-przewijak mam to jakos to bedzie
No jasne będzie dobrze ja dziś zamówię półko-przewijak

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-08-30, 07:53   #2477
ela_86
Wtajemniczenie

Aaale fajnie dzis puerwszy raz chyba Johny obudzil tate i z nim poszedl do kuchni na platki a ja leze normalnie impreza

Tiera ja niby wiem ale mam jakos tak w glowie. Tylko mi nie chodzi o żłobek czy przedszkole. Tutaj to tylko mi troche glupio ze sie ciesze ze to juz. Chodzilo mi o to jak podrzucalam go dziadkom to wtedy tylko patrzylam na zegarek i wyrzuty czy nie za dlugo chociaz nigdy przeciez problemów nie robili wprost przeciwnie.

Tz tez dzis zabiera mlodego do fryzjera. U nas to sliski temat ale z tzem jakos zawsze sie udaje ja nigdy z Johnym nie bylam
Stary 2014-08-30, 08:00   #2478
Indra83
Wtajemniczenie

U nas od początku Stas chodzi do fryzjera z babcią

Na ulotce colin c jest napisane, że w ciąży można, bo tylko blonnik, który nie wchłania się z przewodu pokarmowego tylko rozluźnia treść jelit i ułatwia treść wypróżnienia, tylko trzeba duzo pic, żeby efekt nie był odwrotny.
Można też spróbować amarantusa, kiwi na czczo albo wody z cytryna. Mi colon c pomaga.

Ja chciałam kupić coś jak polkoprzewijak, postawić ozdobne kartony i trzymać tam część rzeczy, ale zamowie na all z działu meblowego, bo jak z dzieciecego to o połowę droższy.

Stary 2014-08-30, 08:27   #2479
Kasia427
Wtajemniczenie

Ela ja biorę ascofer... tardyferon brałam 6 lat temu po pierwszym porodzie nie mam wcale zaparć od kiedy właśnie łykam żelazo... a wcześniej była tragedia...

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

A tardyferon dobrze tolerowałam pod warunkiem ze popiłam dużą szklanką wody a nawet i więcej... inaczej ból żołądka taki że ściany gryzłam...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-30, 08:33   #2480
magdula87
Rozeznanie

w końcu wzięłam się za wyprawkę
już zamówiłam prześcieradła, ochraniacz na materac i pokrowce na przewijak i kołderkę z podusią
teraz kompletuję kolejne zamówienie - materac, wanienka, rożek
a jutro biorę się za Gemini ostatecznie
II kreseczki: 06.03.2014
mama: 27.10.2014
magdula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 08:37   #2481
martha330
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze, ze pojechalas z ta wysypka, a do wtorku możesz być spokojna, ze CI zejdzie lub gin na nia spojrzy

czyli czerwony? a bardzo intensywny jest? ja jednak szary, ale jaśniejszy szary, bo ten ciemny, to rzeczywiście może być smutny, a to jeszcze jesien, padac będzie, będzie szaro i ponuro na dworzu

witam się nie tak z rana! znow przespałam ladnie noc, zasnelam po polnocy i wstałam po osmej wyspana!
i znow dziś sama, bo TZ wraca jednak jutro a tu nawet do nikogo się odezwac...

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 08:50   #2482
ela_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasia427 Pokaż wiadomość
Ela ja biorę ascofer... tardyferon brałam 6 lat temu po pierwszym porodzie nie mam wcale zaparć od kiedy właśnie łykam żelazo... a wcześniej była tragedia...

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

A tardyferon dobrze tolerowałam pod warunkiem ze popiłam dużą szklanką wody a nawet i więcej... inaczej ból żołądka taki że ściany gryzłam...
czyli trzeba się pilnować.... razem z receptą kupię ten Colon C i mam nadzieję, że jakoś pójdzie...

Cytat:
Napisane przez magdula87 Pokaż wiadomość
w końcu wzięłam się za wyprawkę
już zamówiłam prześcieradła, ochraniacz na materac i pokrowce na przewijak i kołderkę z podusią
teraz kompletuję kolejne zamówienie - materac, wanienka, rożek
a jutro biorę się za Gemini ostatecznie

martha masz nas

ja sama, bo chłopaki pojechali na wycieczkę pociągiem

gotuję rosołek
i relaks

a po południu idziemy do znajomych
Stary 2014-08-30, 08:50   #2483
tiera
Raczkowanie

Ja biorę tardyferon od dwóch miesięcy i w sumie czasem jest ciężko jak zapomnę że mam dużo pić, ale jak pije dużo wody jest ok.

Śpię w nocy jak zabita, jak zasnę o 22 to wstaję o 5.30 bo mnie budzi pies. Jestem w szoku bo nawet na siku nie wstaję a w poprzedniej ciąży latałam co godzinę. Współczuje tej bezsenności - masakra jest tak obudzić się o 3 w nocy i nie wiedzieć co ze sobą zrobić.
tiera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 08:55   #2484
ela_86
Wtajemniczenie

begie tutaj to chyba co druga bierze Colon i chyba nawet w ulotce jest, że można? ale tego pewna nie jestem

ale co, ginka tego Ci nie pozwoliła, a chociaż coś innego poleciła? pomogła jakoś?

ja kupię, bo już płakałam po porodzie z Johnym w łazience, nie mam zamiaru tego znowu przeżywać, tym bardziej, że takie akcje grożą dodatkowo hemoroidami...

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

też nie mogę doczekać się seriali
jak pracowałam to nie zawsze w sumie miałam czas, ale zwykle nadrabiałam online

a wakacje to jakiś mega odwyk

i dzień dobry tvn rano będzie już lubię
nie trawię tylko Joli...
Stary 2014-08-30, 08:55   #2485
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Ja co noc jak sie obudze to nie potrafie potem zasnac a przeszkadza mi najbardziej chrapanie malza no juz nie wiem co z nim zrobic, szturcham go a po chwili znowu zaczyna, ale w koncu jakos udaje mi sie zasnac , ja klade sie spac kolo 1 a wstaje po 7.......w sumie to malo snu , ale czuje sie wypoczeta a wczesniej chodzilam spac o 21 i mogla spac do 8-9

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-08-30, 08:56   #2486
ela_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tiera Pokaż wiadomość
Ja biorę tardyferon od dwóch miesięcy i w sumie czasem jest ciężko jak zapomnę że mam dużo pić, ale jak pije dużo wody jest ok.

Śpię w nocy jak zabita, jak zasnę o 22 to wstaję o 5.30 bo mnie budzi pies. Jestem w szoku bo nawet na siku nie wstaję a w poprzedniej ciąży latałam co godzinę. Współczuje tej bezsenności - masakra jest tak obudzić się o 3 w nocy i nie wiedzieć co ze sobą zrobić.

kurcze, czyli pić, pić i jeszcze raz pić.... będę musiała tego przypilnować, bo akcja z butelką 0,7 z dziubkiem mi nie wyszła i nadal mało piję
Stary 2014-08-30, 08:57   #2487
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez ela_86 Pokaż wiadomość

i dzień dobry tvn rano będzie już lubię
nie trawię tylko Joli...
i ja tez lubie no Jolka to irytujaca jest

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-08-30, 09:11   #2488
manieczka1
Zakorzenienie

Martha no ten czerwony ciezko mi wytlumaczyc, nie jest wyblakly, bardziej chyba intensywny.
Ela ja tez Joli nie cierpie
Ja ide sprzatac, bo dzis znajomi wieczorem przychodza

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2014-08-30, 09:36   #2489
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Ja wczoraj posprzatalam, dzisiaj tylko pranie zrobilam a po poludniu idziemy z corka do bratowej na kawke. Jutro u nas festyn dla dzieci na zakonczenie wakacji wiec tez pewnie sie wybierzemy

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-08-30, 09:49   #2490
Kasia427
Wtajemniczenie

ela jak zapomnisz i za mało wody wypijesz podczas łykania żelaza, to będzie Cię tak naparzać brzuch, że następnym razem będziesz wlewać ile się da w siebie ja też ogólnie mało piję, nawet bardzo mało... ale jak łykam dwa razy dziennie ten ascofer to nadrabiam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości