Mamusie Marcowe 2015 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-30, 20:07   #2971
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985
Dot.: Mamusie Marcowe 2015

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Mogę się dołączyć??

Termin mamy na 15 marca Wczoraj byliśmy na badaniach przypadających na 12 tydzień, pan doktor określił na 70% dziewczynkę (czyli oczekiwania całej rodziny zaspokojone). Nigdy u lekarza się tak nie stresowałam czy wszystko będzie ok, wychodząc z gabinetu od ściskania zębów cała szczęka mnie bolała
Witaj!
Mamy ten sam termin

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Ja we wtorek idę do lekarza a na 09.09 mam umówione prenatalne

Myślicie że na prenatalnych będzie można zobaczyć maleństwo w 3D ???
Też mam 9.09 wizyte prenatalne i genetyczne i ten sam termin porodu
Mój gin zawsze w 3d nam pokazuje i zdjęcie do albumu daje.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 20:19   #2972
RaDaMa
Raczkowanie

Cytat:
Mogę się dołączyć??

Termin mamy na 15 marca Wczoraj byliśmy na badaniach przypadających na 12 tydzień, pan doktor określił na 70% dziewczynkę (czyli oczekiwania całej rodziny zaspokojone). Nigdy u lekarza się tak nie stresowałam czy wszystko będzie ok, wychodząc z gabinetu od ściskania zębów cała szczęka mnie bolała
Stary 2014-08-30, 20:28   #2973
olasia
Zadomowienie

Bylam dzisiaj w kappahl i widzialam slodziutkie ubranka dla dziewczynek:l ove:
Moj maz oczwiscie skwitowal: Wiesz, ze mnie to nie rozczula?...facet

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 20:49   #2974
aneta_s13
Rozeznanie

teraz mdłości zaczną mijać... zaczną się pierwsze typy co do płci potem pierwsze ruchy... ech piękny czas

no i 100 stron nam pyknęło
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 21:13   #2975
Jagódkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Mogę się dołączyć??

W 12 tygodniu już można coś podpatrzeć? Bo już sama nie wiem z tego co wyczytuję na necie...
Ja w poniedziałek idę na te badania (usg) i mam takiego okropnego "stresa", że nie wiem...chyba nie będę spać. Nakręcam się zaraz, że coś wyjdzie nie tak, że mimo że badania są ok to wszystko jest za piękne aby mogło być prawdziwe. Tak się zamartwiam.
Jagódkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 21:29   #2976
aneta_s13
Rozeznanie

Jagódkaaa ja też w poniedziałek i im bliżej tym bardziej wariuję... nakręcam się niewiadomo dlaczego, nawet koszmary mi się śnią :/
Stary 2014-08-30, 21:39   #2977
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jagódkaaa Pokaż wiadomość
W 12 tygodniu już można coś podpatrzeć? Bo już sama nie wiem z tego co wyczytuję na necie...
Ja w poniedziałek idę na te badania (usg) i mam takiego okropnego "stresa", że nie wiem...chyba nie będę spać. Nakręcam się zaraz, że coś wyjdzie nie tak, że mimo że badania są ok to wszystko jest za piękne aby mogło być prawdziwe. Tak się zamartwiam.
Ja się pytałam mojego ginekologa czy będzie widać. Powiedział, że są szanse. I po jakimś czasie zapytał czy ma powiedzieć co wypatrzył. Ogólnie powiedział, że sporo zależy od sprzętu, ale ja tam się nie znam. Wszystkie znajome które prowadził, zawsze płeć się sprawdziła. Ale zdaję sobie sprawę, że za miesiąc może jednak coś innego wypatrzyć .

Powiem, Ci że ja też strasznie się stresowałam. Na własnym ślubie nie miałam stresa a tydzień później na badaniach mało z siebie nie wyszłam. Kciuki i zęby zaciśnięte. Ale nie ma się co nakręcać, będzie na pewno dobrze . Moja mama i teściowa z radości, że wszystko jest ok popłakały się. Z resztą mi leżącej i patrzącej na monitor gdzie widziałam naszą kruszynkę też łzy napływały

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2014-08-30 o 21:40
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 21:48   #2978
szkrabeniek
Raczkowanie

Mordka - ale nam się złożyło fajnie

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami

Edytowane przez szkrabeniek
Czas edycji: 2014-08-30 o 21:50
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 21:56   #2979
Jagódkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Jagódkaaa ja też w poniedziałek i im bliżej tym bardziej wariuję... nakręcam się niewiadomo dlaczego, nawet koszmary mi się śnią :/
To jest nas dwie, trochę mi raźniej Każdy mi wmawia, że będzie OK. Babcia to mówi, że teraz usg, badania...a jak ona była w ciąży to pierwszy raz poszła i to do położnej w dzień porodu...a tak to nic kompletnie. I jakoś wtedy dzieci się rodziły zdrowe i wszystko było ok. Zazwyczaj jestem optymistką, ale kurczę no przyfruwają czarne myśli.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Ja się pytałam mojego ginekologa czy będzie widać. Powiedział, że są szanse. I po jakimś czasie zapytał czy ma powiedzieć co wypatrzył. Ogólnie powiedział, że sporo zależy od sprzętu, ale ja tam się nie znam. Wszystkie znajome które prowadził, zawsze płeć się sprawdziła. Ale zdaję sobie sprawę, że za miesiąc może jednak coś innego wypatrzyć .

Powiem, Ci że ja też strasznie się stresowałam. Na własnym ślubie nie miałam stresa a tydzień później na badaniach mało z siebie nie wyszłam. Kciuki i zęby zaciśnięte. Ale nie ma się co nakręcać, będzie na pewno dobrze . Moja mama i teściowa z radości, że wszystko jest ok popłakały się. Z resztą mi leżącej i patrzącej na monitor gdzie widziałam naszą kruszynkę też łzy napływały
Ja nie sądziłam, że w ogóle tak wcześnie cokolwiek usłyszę na temat płci. To znaczy mogę nie usłyszeć, ale widzę są szanse Oczywiście nie ze 100 procentową pewnością. Ja "wyczuwam" chłopca, każdy z rodziny i znajomych obstawia chłopca, jedna znajoma wspomniała o dziewczynce. I dlatego nie umiem się doczekać Zawsze marzyłam o dziewczynce, a teraz jakoś tak chciałabym chłopca...oczywiście zdrowie na pierwszym miejscu.
Stary 2014-08-30, 22:03   #2980
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Ja nie sądziłam, że w ogóle tak wcześnie cokolwiek usłyszę na temat płci. To znaczy mogę nie usłyszeć, ale widzę są szanse Oczywiście nie ze 100 procentową pewnością. Ja "wyczuwam" chłopca, każdy z rodziny i znajomych obstawia chłopca, jedna znajoma wspomniała o dziewczynce. I dlatego nie umiem się doczekać Zawsze marzyłam o dziewczynce, a teraz jakoś tak chciałabym chłopca...oczywiście zdrowie na pierwszym miejscu.
Ja mam dwóch chłopców i z zewnątrz odczuwam mega parcie by była to dziewczynka... nie wyobrażacie sobie jakie to męczące i przykre do słuchania... już czuję te jęki jak się będę chwaliła 3 synkiem. Zdrowie najważniejsze a ja lubię być mamą chłopców Płeć nie jest dla mnie ważna... decydowałam się na dziecko i pragnę by było zdrowe i szczęśliwe - to wszystko!
Stary 2014-08-30, 22:17   #2981
Jagódkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam dwóch chłopców i z zewnątrz odczuwam mega parcie by była to dziewczynka... nie wyobrażacie sobie jakie to męczące i przykre do słuchania... już czuję te jęki jak się będę chwaliła 3 synkiem. Zdrowie najważniejsze a ja lubię być mamą chłopców Płeć nie jest dla mnie ważna... decydowałam się na dziecko i pragnę by było zdrowe i szczęśliwe - to wszystko!
Dokładnie tak. U mnie pierwsza dzidzia, ale nie chcę myśleć co będzie za następnym razem...jak piszesz - chyba jęki, jeśli wyjdzie ta sama płeć. Nawet na to uwagi nie zwracam. Jak teraz z imieniem...co powiem jakieś, zaraz słyszę jęki Denerwuje mnie to strasznie! Bo i tak nazwiemy dziecko jak chcemy i na nikogo nie mamy zamiaru patrzeć.
Stary 2014-08-30, 22:58   #2982
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co domyślam się. Ja mam tylko 1 syna a i tak dużo osób mówi " życzę Ci teraz dziewczynki". Irytuje mnie to tym bardziej, że ja w ogóle nie uważam, że będzie lepiej jak będzie ta czy inna płeć. Widzę zalety każdej, a do tego najważniejsze to zdrowie i to najszczersza prawda.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 23:35   #2983
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Pochwal sie

O takie przecenione z 800 na 350

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Co do butów - ja już mam zakupione - http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/5610/332904 mega wygodne i standardowo u mnie nie obyło się bez torebki tak więc jestem gotowa na jesień
Mam takie podobne tylko lakierowane z badury, super wygodne i idealne do śmigania

Cytat:
Mogę się dołączyć??
Witaj i gratuluję

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
my dzis po ekstra wizycie u Pani doktor, na spóżnionych badaniach prenatalnych Wszytsko wporządku, 14 tydzień, dzidziuś ma prawie 9 cm i w końcu usłyszałam serduszko, coś niesamowitego. dwie rączki, dwie nóżki, cały kręgosłup i rozumek też mamy pierwsze zdjęcie i nos ewidentnie tatusia!
Super Pokaż nam foteczkę

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 06:30   #2984
Missandei
Raczkowanie

Cytat:
To jest nas dwie, trochę mi raźniej Każdy mi wmawia, że będzie OK. Babcia to mówi, że teraz usg, badania...a jak ona była w ciąży to pierwszy raz poszła i to do położnej w dzień porodu...a tak to nic kompletnie. I jakoś wtedy dzieci się rodziły zdrowe i wszystko było ok. Zazwyczaj jestem optymistką, ale kurczę no przyfruwają czarne myśli.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Tez mam przeczucie na chłopca, maz tak samo ale będzie co będzie i się będziemy cieszyć

Missandei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 08:59   #2985
lesyeux
Zadomowienie

debraMbuty kosmos

Ja dzisiaj żadnych planów na niedziele.... nudy

Mam,pytanko: zakup wózka,na kiedy planujecie?

A i ile jeszcze zostało by wymęczyć wątek?i założyć II cz.

Edytowane przez lesyeux
Czas edycji: 2014-08-31 o 09:03
lesyeux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 09:17   #2986
aneta_s13
Rozeznanie

wózek pewnie kupimy po nowym roku ale jadę dziś pooglądać dwa upatrzone modele Jane Muum i Mutsy Evo
Stary 2014-08-31, 09:26   #2987
RaDaMa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Wiesz co domyślam się. Ja mam tylko 1 syna a i tak dużo osób mówi " życzę Ci teraz dziewczynki". Irytuje mnie to tym bardziej, że ja w ogóle nie uważam, że będzie lepiej jak będzie ta czy inna płeć. Widzę zalety każdej, a do tego najważniejsze to zdrowie i to najszczersza prawda.
Ja Wam powiem, ze przez takie głupie gadanie obrzydzili mi dziewczynkę
Wkurza mnie jak ktokolwiek porusza temat płci. Moje dziecko, moja sprawa, chcą niech sobie zrobią
Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość

2 000
trzeba więcej pisać

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

jestem tak zmęczona, że nie mam siły żyć normalnie, a jak tylko się położę to synek ciągnie mnie za rękę i każe "opa" (wstać)...
Stary 2014-08-31, 09:55   #2988
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
Magiusa poród krzyżowy to straszna męka, ale niestety u mnie to rodzinne moja mama taki miała, siostra więc na mnie też padło
Ja też miałam krzyżowy i tylko się darłam do męża, żeby mi masował plecy, bez tego bym nie dała rady
Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Ja uważam że tż mimo tego czy ciężkie przeżycie czy też nie powinien być ze swoją kobietą , na tym polega miłość , wspierać nas w każdej chwili.Nam urodzić nie jest łatwo tak samo dla nas może być to ciężkie przeżycie ,jak dla niego być przy porodzie.Łatwo nie ma, ale dzieci chcą mieć więc powinni być z nami jeśli tego potrzebujemy a nie obrócić się bo będzie to dla nich za trudne.
Cytat:
Napisane przez RaDaMa Pokaż wiadomość
Idąc tym tropem to co w sytuacji np. ciężkiej choroby? Zostawi na pastwę losu bo nie da rady, bo to ciężkie przeżycie?
Ja rozumiem, że ktoś np. może być słabszy psychicznie i nie chce widzieć samego wyjścia dziecka ok, niech stanie tyłem do całej akcji a przodem do twarzy kobiety. Ale żeby nie wesprzeć w czasie tej najdłuższej i jakby nie było najcięższej fazy porodu? Tego nie zrozumiem

Ale wiadomo każdy na to patrzy inaczej

W sumie nie spotkałam się (nie mówię o zasłyszanych historiach od ciotek i innych sąsiadów gdzie tak po prawdzie plotka goni plotkę) żeby jakis facet nie podołał
Zgadzam się całkowicie. Bylabym bardzo zawiedziona, gdyby partner chcial mnie zostawic w takiej chwili.zwlaszcza ze orzez większość porodu nie ma żadnych strasznych widokow itp więc czemu zostawić cierpiącą kobietę samą. Jak mąż jest chory to go nie zostawiam i nie mówię daj znać jak wyzdrowiejesz;> oczywiście jak facet nie chce, to się go nie zmusi, ale może wtedy to nieodpowiedni facet?
Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za wszystkie rady i chyba faktycznie pójdę na L4 szybko żeby się nie denerwowac.
Moje pytanie dotyczy przyjmowania duphaston. Miałam brać go 3 razy po 1 czyli w ciągu doby czy dnia?
Idź po l4 i badz dobrej myśli
Cytat:
Mogę się dołączyć??

Ja tez mam tp 15.03

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 10:22   #2989
smv
Zakorzenienie

Witajcie a mną spokojna noc w miarę wzielam nospe na bolacy Jajnik za to od rana przygody. W kościele 2 razy zaslablam rozbolal mnie z tego brzuch. Odechciało mi się normalnie wszystkiego ;(
Stary 2014-08-31, 12:30   #2990
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
debraMbuty kosmos

Ja dzisiaj żadnych planów na niedziele.... nudy

Musi byc 5000 postow by zalozyc nowy watek
Ciezko w sumie tak duzo pisac gdy tyle na glowie

Musze Wam powiedziec ze ciesze sie zw jednak od pon.nie wracam do pracy. Mlodemu ciagle uparcie nie wychodzi ta druga trojka wiec czSami nocki sa upierdliwe ( choc zadnych innych zabkow tak nie odczuwal) wiec w sumie fajnie ze nie musze pozniej siedzidc w pracy 8h

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Stary 2014-08-31, 12:32   #2991
RaDaMa
Raczkowanie

smv nie obraź się ale wszystkie dziewczyny napisały Ci, żebyś leżała plackiem a Ty idziesz do kościoła i dziwisz się, że coś jest nie tak?
Stary 2014-08-31, 12:39   #2992
lejdi_aga13
Rozeznanie

elo

wybaczcie ,ze nie odzywam sie ale duzo sie dzieje- pomagalam w przeprowadce przyjaciolce oraz bratowej od nas do nich tez w przeprowadce- masa sprzatania ukladania. No i moj synek dzis wyjechał z PL(jest w niemczech z moim bratem i tata)sa w drodze do nas (UK) miesiac go nie widziałam, rano powinni byc u nas wiec ostatnie porzadki

bole glow minimalnie ustały,cisnienie 112-72 mam wpisane-dziwne zawsze w ciazy mam bardzo wsokie....

z Dzidzia OK w piatek na USG mialo 4,5cm serce bilo a tak od USG uciekało ,ze kazd sie smial-wiercilo sie niesamowicie

dodam zdjecie jak mi sie telefon naladuje

poza tm mdlosci czyli nic nowego. Cycki mi tak rosna ,ze szok

Co do przeczuc mysle,ze moze byc dziewcznka(brat ma dziewcznke,siostra TZ ma 2 corki) no i my stracilismy dziewczynke. Ale dziwnie podswiadomosc mowi mi ,ze bedzie synek - jem slodycze a tak mialam z Natanem a corka wlasnie mnie odrzucilo Nastepne USG mam 6.10 -wtedy poznam plec, bede miala test z krwii na zwspol downa i skan pod kontem chorob

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Witajcie a mną spokojna noc w miarę wzielam nospe na bolacy Jajnik za to od rana przygody. W kościele 2 razy zaslablam rozbolal mnie z tego brzuch. Odechciało mi się normalnie wszystkiego ;(
kochana lepiej sie poloz i nie chodz jak sie zle czujesz-no spa pamietaj ,ze takze dostaje sie do dziecka i przenika przez lozysko-bierze sie ja w ostatecznosci lub podczas skurczow lub trwadnienia brzucha gdy dziecko moze byc zagrozone, na zwkly bol nie powinno sie brac nic tylko woda i odpocznek
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 13:40   #2993
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
smv nie obraź się ale wszystkie dziewczyny napisały Ci, żebyś leżała plackiem a Ty idziesz do kościoła i dziwisz się, że coś jest nie tak?
A wczoraj smv wówiła, że widziała na targu buty o których mówiłam. Tylko w dupsko wlać...... kładź się jak królowa i w pon szoruj po l4. Pamiętaj To nie żarty... może jesteśmy konkretne ale połowa z nas leżała plackiem,i nie ma cudowania. Sytuacja tego wymaga
Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Musi byc 5000 postow by zalozyc nowy watek
Ciezko w sumie tak duzo pisac gdy tyle na glowie

Musze Wam powiedziec ze ciesze sie zw jednak od pon.nie wracam do pracy. Mlodemu ciagle uparcie nie wychodzi ta druga trojka wiec czSami nocki sa upierdliwe ( choc zadnych innych zabkow tak nie odczuwal) wiec w sumie fajnie ze nie musze pozniej siedzidc w pracy 8h

Wow aż tyle.... to już porodzimy i dalej bedziemy w 1 cz.hihi

ale nudy.....w tv sam chłam ale od jutra na tvn bedzie sie działo
Stary 2014-08-31, 13:43   #2994
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
SmV ja też się muszę pod tym podpisać.
Wiem, że leżenie jest trudne, wiem, że to się wydaje, że "przejde się kawałek", "posiedzę sobie przy kompie"- to nic się nie stanie.
Stanie się.
Ja naprawdę leżałam. Kupiłam sobie taki stolik do kompa i na leżąco, bo baaardzo mi zależało by się krwiak wchłonął i synek się urodził więc bez względu na wszystko leżałam plackiem póki nie było ok.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Stary 2014-08-31, 14:12   #2995
niunia_ona
Zakorzenienie

Popieram

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 14:42   #2996
asiulek8
Wtajemniczenie

SmV - ja nie zwracam uwagi na to że muszę coś zrobić. Źle się czuję to idę się położyć.

Ostatni tydzień strasznie sapie byle co zrobie mam zadyszkę jak jakaś babcia

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 15:40   #2997
ewka5891
Zakorzenienie

Hej

Witam sie niedzielnie. Moje chłopaki śpią a ja zalegam na kanapie i odpoczywam

Cytat:
Bardzo nie lubię takiego gadania ludzie nie zdają sobie chy a sprawy z tego, ze zdrowe dziecko jest najważniejsze a płeć to rzecz drugorzędna!

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość

O takie przecenione z 800 na 350

Super Pokaż nam foteczkę
Zabilabym sie na takim obcasie

Cytat:

Pewnie po nowy roku kupimy, chyba ze szybciej jakas okazja sie trafi.

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość

bole glow minimalnie ustały,cisnienie 112-72 mam wpisane-dziwne zawsze w ciazy mam bardzo wsokie....

z Dzidzia OK w piatek na USG mialo 4,5cm serce bilo a tak od USG uciekało ,ze kazd sie smial-wiercilo sie niesamowicie

poza tm mdlosci czyli nic nowego. Cycki mi tak rosna ,ze szok

Co do przeczuc mysle,ze moze byc dziewcznka(brat ma dziewcznke,siostra TZ ma 2 corki) no i my stracilismy dziewczynke. Ale dziwnie podswiadomosc mowi mi ,ze bedzie synek - jem slodycze a tak mialam z Natanem a corka wlasnie mnie odrzucilo Nastepne USG mam 6.10 -wtedy poznam plec, bede miala test z krwii na zwspol downa i skan pod kontem chorob

kochana lepiej sie poloz i nie chodz jak sie zle czujesz-no spa pamietaj ,ze takze dostaje sie do dziecka i przenika przez lozysko-bierze sie ja w ostatecznosci lub podczas skurczow lub trwadnienia brzucha gdy dziecko moze byc zagrozone, na zwkly bol nie powinno sie brac nic tylko woda i odpocznek

Super wiadomości
Nie wytrzymalabym tyle bez syna, podziwiam Ciebie

Moje piersi tez są coraz większe

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Smv odpoczywaj!

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 16:07   #2998
marta24171
Rozeznanie

Hej brzuszki ale naskrobałyście, dopiero was nadrobiłam. Wczoraj miałam zalatany dzionek do tego wieczorem mała imprezka u znajomych.

A dzisiaj pogoda paskudna cały czas pada, siedzę z córcią w domu ona pyka na tablecie, mąż poszedł na mecz a ja mam czas dla Was.
Samopoczucie może być, mdłości jakoś przeszły ale odpych do lodówki nie

Widzę że zakupki jesienne rozpoczęte więc ja pokaże co sobie kupiłam, nie taki dokładnie fason ale baaaardzo podobne:
http://allegro.pl/4666-czarne-botki-...551741163.html[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
wózek pewnie kupimy po nowym roku ale jadę dziś pooglądać dwa upatrzone modele Jane Muum i Mutsy Evo
Śliczne wózki i kolorystyka,że każdy znajdzie coś dla siebie. My za wózeczkiem rozejrzymy się po nowym roku, zresztą dużo rzeczy mam po starszej córci także szaleństwa nie będzie. Z rzeczy jakie na pewno kupimy to buteleczki, pościel, ręczniczki i koniecznie podgrzewacz do butelek.
Stary 2014-08-31, 16:10   #2999
lejdi_aga13
Rozeznanie

ewka5891niestety nie mialam wyjscia, moj synek ma innego ojca niz moj Tz-on mieszka w PL. Natan jedzie do niego raz na rok-na wakacje i musze mu dac pol wakacji niestety.... mial nadzieje ,ze jego dziewczna urodzi bo miala termin na 26sierpnia ale do dzis nie urodzila wiec Natan nie poznal przyrodniego brata....

Ja mam wrzuty sumienia-mialam ochiote na serki camember na patelnie i owego zjadlam a to plesniowy wiec nie powinnamglupie zachcianki
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 16:18   #3000
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
ewka5891niestety nie mialam wyjscia, moj synek ma innego ojca niz moj Tz-on mieszka w PL. Natan jedzie do niego raz na rok-na wakacje i musze mu dac pol wakacji niestety.... mial nadzieje ,ze jego dziewczna urodzi bo miala termin na 26sierpnia ale do dzis nie urodzila wiec Natan nie poznal przyrodniego brata....

Ja mam wrzuty sumienia-mialam ochiote na serki camember na patelnie i owego zjadlam a to plesniowy wiec nie powinnamglupie zachcianki

Przeciez mozna jeść pleśniowe, te w Polsce sa wszystkie z pasteryzowanego mleka.
Nie mozna jeść niczego z mleka niepasteryzowanego, czyli na wagę jakieś sery albo oscypki ze straganu bo kto wie jakie tam mleko jest.

Mi od wczoraj jest tak słabo i niedobrze ze sie zmuszam do jedzenia.. Masakra jakaś , cały weekend w łóżku.

mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości