|
|
#3031 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
ja mam 500 gb,ale jak kupowałąm to wieksze były tylko takie grube, a cienkich najwieksze były 500 gb w sumie tak se mysle ze 500 gb na troche wystarczy, potem to juz w sprzedazy beda pewnie takie dyski o jakich nam sie nie sni jesczze ,ale to zalezy jaka róznica w cenie? ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- TZ nie pamieta, bo to on załatwiał, przeniesc sie zwykle zawsze da "na podmianke" czyli szukasz jakiegos dida ktory chce sie przeniesc do tej grupy z ktorej chcesz sie wyniesc
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do ceny to nie wiem? max 2 stówy chyba niesnamsieu jakom informatyk
|
|
|
#3033 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ona żyje!
wzruszyłam się ![]() TZ ją reanimował własnymi rękami
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
dla Tżta a czyścisz ją czasem? wewnętrznie? nic to, czas iść spać, ale nasajmpierw we kszaki na kwilę i dopiero do wyra GRYX idziesz?
|
|
#3035 |
|
BAN stały
|
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-08-30 o 06:53 |
|
|
|
#3036 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
na takie okazje najlepiej przynosić ciasto, którego się nie lubi ![]() Cytat:
![]() --- se narzeknę w muzeum narodowym gdzie byłam nie sfovciłam podpisu pod jednym obrazem i skąd teraz mam wiedzieć, kto go namalował byłam też w muzeum II WŚw i tak se myślę, że bardzo ciekawie by było pojeździć po takich placówkach w różnych krajach, w Niemczech np. i porównać wersje....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3037 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ma to sens Cytat:
i fajny pomysł z tymi muzeami ![]() Macham na szczęście to ostatni raz w sobotę
|
|||
|
|
|
#3038 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czytałam pierwotną wersję posta
Czasami chyba gorzej z Tobą, bo nie wiem o co chodziło
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu, nie zlała, tylko przestała ogarniać forumowe funkcje
![]() a Ty masz wyłączone wpisy w profilu więc tu napiszę: dziękuję serdecznie za życzenia i Flo )
|
#3040 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Też czytałaś pierwszą wersję?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to że Cię kot obudził... i później o kocie myślałam
|
|
#3042 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale jak wewnętrznie?
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
no z syfów na filtrach
![]() u nas jak się odpływ przytykał, to różne kody błędów wyskakiwały na szczęście wystarczyło puścić na parę minut wodę z kranu i szło dalej... http://doskonalapanidomu.blogspot.co...-zmywarke.html
|
#3044 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aaa..tak, ale myslalam ze jeszcze jakos bardziej wewnetrznie. u nas problem był na wezu dopływowym
|
|
|
#3045 | |||||||
|
Panaroja
|
snad połkniętej pestki od śliwki i połowy dnia w kontakcie z ochroną zdrowia
![]() ![]() Cytat:
2.muszeu spróbować albowiem szczypior piorunem walnięty to moje drugie imię ![]() kiedyś jako dziewczę nieletnie widziałam matkę z córeczką taką ok. 8-10 lat - obie miały włosy po kolana , jasny słomiany blond , proste i ciężkie ![]() ![]() kilkadzieścia lat minęło a ja dalej jestem chora z zazdrości ![]() Cytat:
mam od dziecka nerwy czeba leczyć w takim wypadku (czego of kors nie robię , tylko se czasem Valused łykam jakiś czas )Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
?Cytat:
![]() 2.nooo ideu spadać , lecim butów szukać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ![]() Cytat:
dla mnie idealna długość to między talia a pasem jest, dłuższych bym nie chciała, chyba że na sprzedaż ![]() ja mam takiego potargańca na stanie ![]() ucywilizowana ![]() słońce wyszło, idę się ogarnąć i wybieram się na soprany i smyczki barokowe do kościoła
|
|
#3047 | |
|
Nindżopesz
|
Poka co wybrałaś
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3048 | |||
|
BAN stały
|
Dlaczego jeszcze nie spałaś?!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I mnie porzucił, tym razem na moście... |
|||
|
|
|
#3049 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
ad 2 I co ma do tego czy ktos leży w otwartej trumnie?
|
|
|
|
#3050 | |
|
BAN stały
|
Leonek?
Cytat:
No ale nie, ja chyba nie mogę mieć swojego zdania, bo są mądrzejsi i oświeceni
|
|
|
|
|
#3051 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No a kto, menżu?
![]() Moj kiciuś robi obchód mieszkania o 4 rano, tak sobie wymyślił ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Wiecie co ostatnio zrobił mój Leonek? Zasikał w nocy pół mężowskiego fotela. A czemu? Bo mój wspaniały mąż sprzątał mu wieczorem kuwetę i założył odwrotnie nakładkę, tak więc wejście znalazło się z drugiej strony, gdzie kot nie miał szans wleźć
|
|
|
#3052 | |
|
BAN stały
|
No a skąd ja mam wiedzieć, jak Ty swojego małżonka nazywasz?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3053 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Po kociej akcji niezbyt pochlebnie go nazywałam
|
|
|
#3054 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd wiesz co będzie Sama się tak nastawiasz tyż ![]() ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;47900813] Helou wszystkim ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Flo ![]() Dobry ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
, kup se 1tb ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#3055 |
|
To ja :)
|
Hej
![]()
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Mursz! I wszyscy!
Ja Gucia od początku odbierałam 17 - 18 i nie było problemu. Może z raz został sam, ale był tak zajęty budowaniem wieży, że tylko powiedział rozczarowany "Oooo, mama..." Mam jutro nastrój na różowy obraz. Jakiś taki straszny. Do Bubblegum Demeter
|
#3057 |
|
BAN stały
|
Nuuudyyy
|
|
|
|
#3058 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to mniej, bo chyba (o dziwo) bardziej panuję nad swoimi nerwami, ale kiedyś to był kosmos, nie miałam szans ukryć tego ze się stresuję, bo od razu cała twarz i dekolt czerwony kupiłaś? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Macham znad kawy i niedoczasu przeca ja śniadanie dopiero zjadłam
|
|||||
|
|
|
#3059 |
|
BAN stały
|
Znad obiadu
U nas też zawsze o 13 w niedziele, dlatego śniadania nie jem, wstaję na sam obiad dopiero
|
|
|
|
#3060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A powiem Wam, że my w sumie nie obiadkujemy u nikogo, niemniej jak nas Mama zapraszała na obiad kiedyś to się zapytałą na którą chcemy i ustalilismy wspólnie godzinę. W mojej rodzinie niedziela to dzień święty, który należało świętować w łóżku rozwiązując wspólnie Jolki tudzież w plenerze, w zaelżności od intensywności dnia poprzedniego ![]() W ogóle to znad mega imprezowego weekendu skutkiem czego dziś jedzenie na telefon Ale zrobiłam sałaty I o dziwo mam masę energii Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-31 o 13:39 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

,

niesnamsieu
dla Tżta
jestem dzielna 

w muzeum narodowym gdzie byłam nie sfovciłam podpisu pod jednym obrazem i skąd teraz mam wiedzieć, kto go namalował 

Skąd wiesz co będzie 
teraz to mniej, bo chyba (o dziwo) bardziej panuję nad swoimi nerwami, ale kiedyś to był kosmos, nie miałam szans ukryć tego ze się stresuję, bo od razu cała twarz i dekolt czerwony