|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | ||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)
Dziękuję.
Żeby się udało, może znajdę jakiś fajny brąz, który nie wygląda jak farba olejna.![]() Cytat:
Promocja na te marki w Naturze jest do 3, więc jeszcze zdążysz. ![]() Cytat:
Może to kwestia odpowiedniej pielęgnacji? Dobrze jest po farbowaniu stosować kosmetyki do włosów farbowanych-sprawdzałam na młodszej siostrze-farbuje włosy i odkąd zaczęła stosować odżywki do farbowanych włosów, to jej nieco się lepiej kolor trzyma, chociaż i tak zmywa się u niej szybko, bo do mycia(zazwyczaj myje co dwa dni) używa zawsze mocnego szamponu z SLeSem.Cytat:
Szukałam tej maski do włosów farbowanych, bo zawiera rycynę, a ta podobno nieco przyciemnia włosy(tak, boję się jasnych włosów na swej głowie. Jak tak dalej pójdzie, to studia zacznę jako blondynka. ). Ale u mnie jest tylko ta z ceramidami. Muszę jeszcze rozejrzeć się dobrze w Topazie, bo tam widziałam dużo fajnych produktów do włosów.![]() Cytat:
Znacie jakieś patenty na skuteczną depilację pach za pomocą plastrów z woskiem? Wczoraj robiłam nogi-wszystko ładnie, włoski wyrwane, skóra gładka. Plastrami Isany. Ale jak chciałam wydepilować sobie nimi pachy(ach, ta radosna wizja gładkich pach na dłużej, których nie będę musiała codziennie katować maszynką), to klapa. Plastry świeże, dobrze rozgrzane i naklejone, a potem szybko i energicznie oderwane, ale nic nie tknęło-włoski nadal były, pojawiły się mi jedynie czerwone kropki z których posączyła się krew, skóra podrażniona. |
||||
|
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47938462]Dziękuję.
Żeby się udało, może znajdę jakiś fajny brąz, który nie wygląda jak farba olejna.![]() Moja siostra powiedziała, że to tak było, że w Biedronkach dostali po kartonie na sklep-w jednym takim były po trzy flakony czterech zapachów, czyli w sumie 12 na sklep. Bez żadnych dostaw, więc pewnie sprzedały się już pierwszego dnia. Promocja na te marki w Naturze jest do 3, więc jeszcze zdążysz. ![]() Łączę się z Wami w tym bólu związanym z niezdobyciem tych perfum. Może to kwestia odpowiedniej pielęgnacji? Dobrze jest po farbowaniu stosować kosmetyki do włosów farbowanych-sprawdzałam na młodszej siostrze-farbuje włosy i odkąd zaczęła stosować odżywki do farbowanych włosów, to jej nieco się lepiej kolor trzyma, chociaż i tak zmywa się u niej szybko, bo do mycia(zazwyczaj myje co dwa dni) używa zawsze mocnego szamponu z SLeSem.Kaszmirowe. Szukałam tej maski do włosów farbowanych, bo zawiera rycynę, a ta podobno nieco przyciemnia włosy(tak, boję się jasnych włosów na swej głowie. Jak tak dalej pójdzie, to studia zacznę jako blondynka. ). Ale u mnie jest tylko ta z ceramidami. Muszę jeszcze rozejrzeć się dobrze w Topazie, bo tam widziałam dużo fajnych produktów do włosów.![]() Jakie różowe? Pearl Garden czy Blooming? Na tych pierwszych bardzo mi zależało, bo są po prostu ładne, nieskomplikowane i niezobowiązujące, zaś tych drugich się obawia(ła)m, bo podobno czuć w nich gardenię, której w perfumach po prostu nie znoszę, dla mnie psuje każdy dobrze zapowiadający się zapach. Znacie jakieś patenty na skuteczną depilację pach za pomocą plastrów z woskiem? Wczoraj robiłam nogi-wszystko ładnie, włoski wyrwane, skóra gładka. Plastrami Isany. Ale jak chciałam wydepilować sobie nimi pachy(ach, ta radosna wizja gładkich pach na dłużej, których nie będę musiała codziennie katować maszynką), to klapa. Plastry świeże, dobrze rozgrzane i naklejone, a potem szybko i energicznie oderwane, ale nic nie tknęło-włoski nadal były, pojawiły się mi jedynie czerwone kropki z których posączyła się krew, skóra podrażniona. Niestety, w sprawie plastrów Ci nie pomogę, gdyż moja depilacja w głównej mierze odbywa się za pomocą maszynek, ale chciałam Ci powiedzieć, że bardzo przyjemnie czyta się Twoje posty
|
|
|
|
#273 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47938694]Serio?
[/QUOTE]Nie odbierz tego źle Oczywiście nie ma w Twoich postach nic złego, po prostu tak fajnie, przyjemnie piszesz, że czasem aż się uśmiecham do monitora
|
|
|
|
#275 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale fakt-miło mi to słyszeć. Jakby jeszcze mówiła tak moja babka od matmy na temat moich sprawdzianów, to by było super. Chociaż co przyjemnego może być w cyferkach, deltach i iksach?
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47938462]Dziękuję.
Żeby się udało, może znajdę jakiś fajny brąz, który nie wygląda jak farba olejna.![]() Moja siostra powiedziała, że to tak było, że w Biedronkach dostali po kartonie na sklep-w jednym takim były po trzy flakony czterech zapachów, czyli w sumie 12 na sklep. Bez żadnych dostaw, więc pewnie sprzedały się już pierwszego dnia. Promocja na te marki w Naturze jest do 3, więc jeszcze zdążysz. ![]() Łączę się z Wami w tym bólu związanym z niezdobyciem tych perfum. Może to kwestia odpowiedniej pielęgnacji? Dobrze jest po farbowaniu stosować kosmetyki do włosów farbowanych-sprawdzałam na młodszej siostrze-farbuje włosy i odkąd zaczęła stosować odżywki do farbowanych włosów, to jej nieco się lepiej kolor trzyma, chociaż i tak zmywa się u niej szybko, bo do mycia(zazwyczaj myje co dwa dni) używa zawsze mocnego szamponu z SLeSem.Kaszmirowe. Szukałam tej maski do włosów farbowanych, bo zawiera rycynę, a ta podobno nieco przyciemnia włosy(tak, boję się jasnych włosów na swej głowie. Jak tak dalej pójdzie, to studia zacznę jako blondynka. ). Ale u mnie jest tylko ta z ceramidami. Muszę jeszcze rozejrzeć się dobrze w Topazie, bo tam widziałam dużo fajnych produktów do włosów.![]() Jakie różowe? Pearl Garden czy Blooming? Na tych pierwszych bardzo mi zależało, bo są po prostu ładne, nieskomplikowane i niezobowiązujące, zaś tych drugich się obawia(ła)m, bo podobno czuć w nich gardenię, której w perfumach po prostu nie znoszę, dla mnie psuje każdy dobrze zapowiadający się zapach. Znacie jakieś patenty na skuteczną depilację pach za pomocą plastrów z woskiem? Wczoraj robiłam nogi-wszystko ładnie, włoski wyrwane, skóra gładka. Plastrami Isany. Ale jak chciałam wydepilować sobie nimi pachy(ach, ta radosna wizja gładkich pach na dłużej, których nie będę musiała codziennie katować maszynką), to klapa. Plastry świeże, dobrze rozgrzane i naklejone, a potem szybko i energicznie oderwane, ale nic nie tknęło-włoski nadal były, pojawiły się mi jedynie czerwone kropki z których posączyła się krew, skóra podrażniona. Ciężko m i powiedzieć, które to były dokładnie. Takie chyba dość słodkie i totalnie nie w moim guście. Za to w tych niebieskich się zakochałam - ale niebieskich u mnie nie widziałam! Ile one ogólnie kosztują? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47938886]Bo gaduła jestem i czasami aż do przesady.
Ale fakt-miło mi to słyszeć. Jakby jeszcze mówiła tak moja babka od matmy na temat moich sprawdzianów, to by było super. Chociaż co przyjemnego może być w cyferkach, deltach i iksach? [/QUOTE]Ja za matematyką również nie przepadam. Do tego stopnia, że aż wylądowałam na studiach, gdzie 1/3 przedmiotów, to przedmioty właśnie matematyczne Ja tam osobiście się cieszę, że zaczyna się już rok szkolny, ile można mieć tych wakacji ![]() Mogliby już udostępnić na stronie Biedronki drugą część tej kosmetycznej ulotki, bo jestem strasznie zawiedziona pierwszą i liczę na to, że tym razem przygotują nam jakieś smakowite kąski
Edytowane przez thewerka27 Czas edycji: 2014-08-31 o 14:00 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
Ja na studiach nie mam matematyki
|
|
|
|
#279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mogliby wrzucić jakąś perełkę, jak ostatnio te Batisty, na które się nie załapałam
|
|
|
|
|
#280 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może i tępa z matmy nie jestem, czasem coś zrozumiem, na trójkach ciągnę od gimnazjum. Jednak czasami mam takie zaćmienie, że możesz mi tłumaczyć jakiś temat sto razy, a ja za każdym razem będę tępo się gapiła w kartkę, nie rozumiała tematu i dopiero za 2523626 razem załapię. Najlepiej rozumiem ten przedmiot jak ktoś mi go osobiście, solidnie wytłumaczy.W sumie rok szkolny lubię, mam wtedy ustalony taki rytm dnia(poza wstawaniem o 6, które u mnie jest procesem żmudnym i wieloetapowym ), który po prostu lubię. Z nauką nie mam problemów, to mogę tam chodzić.Ja jutro planuję mały wypad do Natury i Rossmanna, a potem zaciskam pasa do co najmniej października. Biedronka na razie musi poczekać, poza tym mam wszystko czego potrzebuję. No prawie. Ale i tak moje zbiory kosmetyczne drastycznie się powiększyły przez sierpień. Aż trwoga mnie ogarnęła na widok paragonów.Cytat:
Ziaja figowa też. Chyba odkryłam, że moje włosy lubią zarówno dziecięce, delikatne szampony, jak i te zwykłe ze SLeS. Jedynie kremowych i perłowych nie lubią, bo strasznie obciążają moje i tak bardzo skłonne do tego włosy.Mi by się przydała jakaś sól kąpielowa, choć ja do wanny wskoczę raz na ruski rok. Wolę prysznic. Jednak taka sól by mi się przydała do stóp, bo podobno do tego też jest dobra, a ja w końcu zaczęłam dbać o moje stopy, bo na razie to przypominają podeszwy słonia, a nie stopy żeńskiego przedstawiciela homo sapiens. Do tego są ciągle zmęczone i podpuchnięte-jak wieczorem zdejmuję skarpetki(nie za ciasne, tylko takie w sam raz) to naprawdę to widać. I czuć.![]() wiolusia00, to pewnie Pearl Garden, bo są mocno słodkie przez co mam troszkę wrażenie, że te ładne kwiaty i owocki są podbite lekką nutą pognitych truskawek. Ale to mi nie przeszkadza, zapach mi się naprawdę podoba. O Charming sporo czytałam, chyba potestuję go trochę w drogerii, bo nawet się znalazł w najlepszej czwórce swej kategorii na KWC, a jak na tak tanią markę perfum, to naprawdę dużo i ten fakt jeszcze bardziej podsyca moją ciekawość. A Blooming się boję, bo jeśli rzeczywiście czuć tam gardenią, to mdłości mam po tym gwarantowane.
Edytowane przez 201612060923 Czas edycji: 2014-08-31 o 14:50 |
||
|
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47939473]Ja wylądowałam na biochemie, bo uwielbiam biologię(od czasów gimnazjalnych mój ulubiony przedmiot, jakoś od dziecka mnie ciągnęło do niej), poza tym studia chciałabym w takim właśnie kierunku(marzy mi się kosmetologia, a jak się nie uda to może biologia albo coś w ten deseń), a rozszerzoną matematykę mam gratis w pakiecie jeszcze z chemią(lubię teoretyczną, obliczeniowa to już nie bardzo mi pasi).
Może i tępa z matmy nie jestem, czasem coś zrozumiem, na trójkach ciągnę od gimnazjum. Jednak czasami mam takie zaćmienie, że możesz mi tłumaczyć jakiś temat sto razy, a ja za każdym razem będę tępo się gapiła w kartkę, nie rozumiała tematu i dopiero za 2523626 razem załapię. Najlepiej rozumiem ten przedmiot jak ktoś mi go osobiście, solidnie wytłumaczy.W sumie rok szkolny lubię, mam wtedy ustalony taki rytm dnia(poza wstawaniem o 6, które u mnie jest procesem żmudnym i wieloetapowym ), który po prostu lubię. Z nauką nie mam problemów, to mogę tam chodzić.Ja jutro planuję mały wypad do Natury i Rossmanna, a potem zaciskam pasa do co najmniej października. Biedronka na razie musi poczekać, poza tym mam wszystko czego potrzebuję. No prawie. Ale i tak moje zbiory kosmetyczne drastycznie się powiększyły przez sierpień. Aż trwoga mnie ogarnęła na widok paragonów.Mnie kusi szampon z czereśnią Cece, bo...no właśnie nie wiem. Ale chcem go. Ziaja figowa też. Chyba odkryłam, że moje włosy lubią zarówno dziecięce, delikatne szampony, jak i te zwykłe ze SLeS. Jedynie kremowych i perłowych nie lubią, bo strasznie obciążają moje i tak bardzo skłonne do tego włosy.Mi by się przydała jakaś sól kąpielowa, choć ja do wanny wskoczę raz na ruski rok. Wolę prysznic. Jednak taka sól by mi się przydała do stóp, bo podobno do tego też jest dobra, a ja w końcu zaczęłam dbać o moje stopy, bo na razie to przypominają podeszwy słonia, a nie stopy żeńskiego przedstawiciela homo sapiens. Do tego są ciągle zmęczone i podpuchnięte-jak wieczorem zdejmuję skarpetki(nie za ciasne, tylko takie w sam raz) to naprawdę to widać. I czuć.![]() wiolusia00, to pewnie Pearl Garden, bo są mocno słodkie przez co mam troszkę wrażenie, że te ładne kwiaty i owocki są podbite lekką nutą pognitych truskawek. Ale to mi nie przeszkadza, zapach mi się naprawdę podoba. O Charming sporo czytałam, chyba potestuję go trochę w drogerii, bo nawet się znalazł w najlepszej czwórce swej kategorii na KWC, a jak na tak tanią markę perfum, to naprawdę dużo i ten fakt jeszcze bardziej podsyca moją ciekawość. A Blooming się boję, bo jeśli rzeczywiście czuć tam gardenią, to mdłości mam po tym gwarantowane. [/QUOTE]Zobaczysz, Biedronka Nas czymś zaskoczy, jak teraz tym C-thru Ja ostatnio będąc w Rosmmannie zauważyłam nowe cienie Rimmela, ale nie miałam nigdy nic z tej firmy oprócz tuszu do rzęs, który notabene był do d... I jak teraz jest w Naturze ta promocja, to chyba mu ulegnę
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47939473]Ja wylądowałam na biochemie, bo uwielbiam biologię(od czasów gimnazjalnych mój ulubiony przedmiot, jakoś od dziecka mnie ciągnęło do niej), poza tym studia chciałabym w takim właśnie kierunku(marzy mi się kosmetologia, a jak się nie uda to może biologia albo coś w ten deseń), a rozszerzoną matematykę mam gratis w pakiecie jeszcze z chemią(lubię teoretyczną, obliczeniowa to już nie bardzo mi pasi).
Może i tępa z matmy nie jestem, czasem coś zrozumiem, na trójkach ciągnę od gimnazjum. Jednak czasami mam takie zaćmienie, że możesz mi tłumaczyć jakiś temat sto razy, a ja za każdym razem będę tępo się gapiła w kartkę, nie rozumiała tematu i dopiero za 2523626 razem załapię. Najlepiej rozumiem ten przedmiot jak ktoś mi go osobiście, solidnie wytłumaczy.Ja z biologii zawsze miałam 4 i 5 I też bardzo ją lubię,szczególnie anatomia i patologia. Chemia ciut mniej... A z matematyka W sumie rok szkolny lubię, mam wtedy ustalony taki rytm dnia(poza wstawaniem o 6, które u mnie jest procesem żmudnym i wieloetapowym ), który po prostu lubię. Z nauką nie mam problemów, to mogę tam chodzić.Ja jestem na studiach i mam miesiąc wakacji. Ale szczerze powiedziawszy wolałabym teraz zacząć naukę i skończyć rok akademicki w maju. To dobrze, że lubisz się uczyć Ja jutro planuję mały wypad do Natury i Rossmanna, a potem zaciskam pasa do co najmniej października. Biedronka na razie musi poczekać, poza tym mam wszystko czego potrzebuję. No prawie. Ale i tak moje zbiory kosmetyczne drastycznie się powiększyły przez sierpień. Aż trwoga mnie ogarnęła na widok paragonów.U mnie podobnie-w tym miesiącu jeszcze zaszaleję, a następne zakupy pewnie w listopadzie lub grudniu. Mnie kusi szampon z czereśnią Cece, bo...no właśnie nie wiem. Ale chcem go. Ziaja figowa też. Chyba odkryłam, że moje włosy lubią zarówno dziecięce, delikatne szampony, jak i te zwykłe ze SLeS. Jedynie kremowych i perłowych nie lubią, bo strasznie obciążają moje i tak bardzo skłonne do tego włosy.Mnie też on kusi, a właściwie to piękny zapach. Miałam już z algami i pięknie pachnie w łazience. Poza tym wiem, że krzywdy mi nie zrobi. |
|
|
|
#283 |
|
Zadomowienie
|
Jak tam kobietki mija Wam ostatni wakacyjny wieczór?
Ja właśnie zrobiłam sobie pyszną herbatkę, grzeje stópki pod kocykiem (Ahhh ta zbliżająca się jesień ) i oglądam... Listy do M. Od kilku dni przewija się w moich myślach nastrój świąteczny i tak o
|
|
|
|
#284 |
|
Zadomowienie
|
Herbatka Liptona truskawkowo-jeżynowa, laptop i pogaduszki z koleżanką
Oj zacznie się, zacznie... Dobrze, że niedawno kupiłam termofor. Umili zimowe wieczory |
|
|
|
#285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Reszta Ziajocholiczek pewnie intensywnie świętuje zakończenie wakacji :P
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie tak
W sumie dzisiaj ostatni dzień, kiedy mogą się wyszaleć. A studenckie wakacje trwają dłużej A termofor to jednak super sprawa, bo i w zimie jest jak znalazł, jak mięśnie bolą też mi pomaga. Przynajmniej cieszę się z tego, że wczoraj w Biedronce zakupiłam atlas anatomiczny za 2 dychy |
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#290 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale moja nauczycielka jest fajna. Wymaga, ale umie coś wytłumaczyć. Skoro ja, taki tępol matematyczny mam u niej tróje i 32 punkty z próbnej matury, to już jest coś na rzeczy. Jak będę miała taki wynik na prawdziwej maturze, to niech ona sobie skopiuje moje wyniki maturalne, podkreśli ten z matematyki i powiesi sobie nad łóżkiem, aby codziennie widziała jaki sukces zawodowy odniosła. Cytat:
Siedzę sobie, czekam na cud(czyt. wolną łazienkę tylko dla siebie, gdzie nikt nie będzie się dobijał, wygrażał zakręceniem wody/wyłączeniem światła(takie mamy pstryczki w kotłowni, możesz nimi wyłączyć komuś światło jak masz ochotę i nie musisz wchodzić przy tym do jego pokoju)/otworzeniem drzwi(niby na taki przekręcik, ale da się otworzyć jak pomajstrujesz widelcem)) i rozmyślam dlaczego wiśniowe lakiery lubią mi robić mały prześwit u nasady paznokcia. Nieważne czy Rimmel, czy Sensique(jak narzekam na Sensique, to wiedz, ze coś się dzieje), czy Golden Rose(seria With Protein ma genialny pędzelek). Moje ładnie wydepilowane nogi trafił szlag, a może szlaczek-z bolesnych, czerwonych gul. Chyba mnie plastry uczuliły. Ja na zmarzlinę mam gruby sweter, grube rajstopy(a do tego założę grube skarpety i mam nadzieję, że to wygląda jakbym miała leginsy) i gruby koc w poczciwą kratę. Plus duży kubek gorącej zielonej herbaty. Albo kawy. Plus moja naturalna bariera ochronna od kolan do piersi(no szkoda, że tam się nie załapało), czyli mówiąc kolokwialnie wprost-sadło. Ale zrzucam. Z sukcesem. Powolnym, ale jednak. ![]() florence244 , mów za siebie moja droga. Ja jutro muszę się tam jakoś zwlec i udawać, że jestem super-hiper wypoczęta, zwarta i gotowa i że pilnie będę się uczyć do matury.:Edytowane przez 201612060923 Czas edycji: 2014-08-31 o 21:34 |
||
|
|
|
#291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2- liczy się czas mycia włosów od farbowania. Staram się wtedy i 3 dni przeczekać. U mnie się sprawdza. Z tym, że ja farbuję włosy raz na 2 miesiąca, powoli mi rosną, więc tragedii nie ma. Kolor trzymał się rok? Ja za każdym razem farbuję całe włosy, bo w przypadku blondu one coraz bardziej żółkną ![]() Cytat:
|
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
Abisans- ja w LO z moją wychowawczynią potrafiłam mieć (uwaga) do 12 godzin j.polskiego w tygodniu.
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;47944101]
florence244 , mów za siebie moja droga. Ja jutro muszę się tam jakoś zwlec i udawać, że jestem super-hiper wypoczęta, zwarta i gotowa i że pilnie będę się uczyć do matury.:Muszę się cieszyć tym miesiącem, bo w tym roku akademickim muszę spłodzić pracę licencjacką i ją jakoś obronić
|
|
#294 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zadomowienie
|
Florence- nie ty jedna. Witaj w klubie. Ja nawet nie wiem za bardzo o czym pisać, heh. Niby mam jakiś temat, ale to zależy od promotora. A na dodatek zaczynam od 1 października drugi kierunek
|
|
|
|
#296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zadomowienie
|
Powiem tak, na dzień dzisiejszy łudzę się, że będę miała wenę, szybko i w miarę bezboleśnie napiszę pracę. No i aż (tylko?) 30 stron.
|
|
|
|
#298 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#299 |
|
Konto usunięte
|
A ja mam tylko sobie siedzieć w ławce i rozumieć co do mnie mówią i cytują sobie w podręcznikach. Albo chociaż udawać, że rozumiem.
![]() Wolna łazienka!. |
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
Takie moje uwagi z doświadczenia: Lepiej czasami udawać, że się umie- po prostu blef. Ładnie się uśmiechaj, na dzień dobry- +20 do pewności siebie, ktoś (prof, nauczyciel) pewnie Ci opowie tym samym, wzbudzasz zaufanie, a poza tym pierwsze wrażenie jest najważniejsze (tak samo jak ładny wygląd). Powiem, że warto jak Twój prof coś gada odpowiadać- tak,tak, zgadzam się z Panem/Panią, yhm (tylko z przekonaniem) i nawet jak Cię coś nie interesuje-przynajmniej udawać, że tak nie jest.
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Boże to ile Twój licencjat miał stron? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

Żeby się udało, może znajdę jakiś fajny brąz, który nie wygląda jak farba olejna.
Panie mówiły, że tylko po jednym małym kartonie tego dostały. To nie ma się co dziwić. Jestem strasznie zawiedziona
A obleciałam 3 Biedronki... Lakiery Bell są fajne, właśnie mam czerwony Air Flow, ale muszę przystopować i zrobić przerwę. Ehh... dziewczyny jak to jest z farbami do włosów, że rok temu farbowałam włosy i kolor trzymał się prawie rok,a na tych wakacjach znowu je przefarbowałam na ten sam kolor, z tej samej firmy farba, trzymana nawet dłużej na włosach niż przed rokiem i mi się zmyła (a nie była to szamponetka). Kolor trzymał się ledwo 2 tyg. Czy to może być wina szamponu?
). Ale u mnie jest tylko ta z ceramidami. Muszę jeszcze rozejrzeć się dobrze w Topazie, bo tam widziałam dużo fajnych produktów do włosów.
Może i tępa z matmy nie jestem, czasem coś zrozumiem, na trójkach ciągnę od gimnazjum. Jednak czasami mam takie zaćmienie, że możesz mi tłumaczyć jakiś temat sto razy, a ja za każdym razem będę tępo się gapiła w kartkę, nie rozumiała tematu i dopiero za 2523626 razem załapię.
), który po prostu lubię. Z nauką nie mam problemów, to mogę tam chodzić.
Do tego są ciągle zmęczone i podpuchnięte-jak wieczorem zdejmuję skarpetki(nie za ciasne, tylko takie w sam raz) to naprawdę to widać. I czuć.