|
|
#3061 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LIII
A ja produkuję ciasto z jabłkami. Miałam na to ogromną ochotę, ale jakoś mi w połowie przeszło... Jak sobie przypomniałam, że jeszcze 2 obiady trzeba zrobić... No chyba, że bup ugotuję...
I miałam iść na Warszawę Singera i Wielokulturowy Street Food i też mi się nie chce... Może mi się zechce zrobić zdjęcia ciasta, jak ładnie wyjdzie, ale też się boję, że będzie gniot, bo improwizuję...
|
#3062 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
U nas najwcześniej w niedziele właśnie, w tygodniu różnie, między 15:30 a 18:30 zazwyczaj ![]() A jutro rozpoczęcie roku szkolnego, doła mam
|
|
|
|
|
#3063 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie masz nowego tornistra
![]() Ja to mam doła, dziecko będzie z kluczami chodzić Lepiej to wybielę, a jak tu jakieś złodzieje nas podczytują
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
Ha wiedziałam, że ukrywasz przed nami jakieś dzieci
![]() Moja pierwszy raz do szkoły....
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3065 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3066 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak się kończą nocne popijawy na moście
Procenty procentami, ale trzeba się kontrolować ![]() Spadam do wanny
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3067 |
|
|
Ciasto prawie gotowe -stygnie. A przy okazji, postanowiłam ususzyć pomidory
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3069 | |||||||
|
Panaroja
|
snad chyba 20 kilo antonówek do przerobu , a będzie więcej
![]() Cytat:
a pół szklanki suchej kaszy to chyba góra na dwa razy ![]() 2. otake http://ccc.eu/pl/woman/catalog/5670/337642 i otake http://ccc.eu/pl/woman/catalog/5670/335041 trudno , przechodzę na odżywianie praniczne , ale przynajmniej będę mieć w miarę porządne buty na jakiś czas . No i może wreszcie waga mi zejdzie z tych piiiip 57 Śnieżka kupiłase otake http://ccc.eu/pl/woman/catalog/5670/335140 itake http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/335095 Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2.paczaj wyżej 3.bo wstaje o świcie , nie mogąc spać ? właśnie ciut przypaliłam pomidory na przecier utknąwszy w sieciuni ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
Cytat:
2.marzy Ci się powrót do szkolnej ławy ?Cytat:
ideu w pomidorach bełtać....
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3070 | |
|
|
Cytat:
Zanim się nauczyłam je ciąć tak, żeby na każdym brzegu wstążki był kawałek skórki, rozcięłam sobie paznokieć i kawałek palca... Jak się okaże gniot, się wścieknę...
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja se znalazłam botki z CCC tyż, ale na razie nie mam kasy , (wrzesień sresień ) choć prawie połowę tańsze niż jedna Twa para No i tak się jeszcze zastanawiam czy na pewno chcę na łobcasie, najlepiej bym chciała dwie pary jedne na płaskim, drugie na łobcasie, ale to już w ogóle mission impossible na razie Jednakże z drugiej strony ostatnio przekonałam się, że nie należy nigdy tracić nadziei ![]() Ostatnimi czasy okazało się, że mojej Didce zaginęły spodnie przeciwdeszczowe, przeszukałam cały dom, wzdłuż, wszerz i na ukos. Próbowałam sobie przypomnieć gdzie ona ostatnio w nich była Rozważałam opcję, że u kogoś zostawiłam (spytałam podejrzanych, ale u nich owych spodnich nie było), że zostawiłyśmy w przedszkolu i ktoś ukradł, że gdzieś zostawiłam - w sklepie np jak niosłam je w siatce ( tu rozważałam nawet opcję kary dla mnie za to, że się naśmiewałam z biednej Vesenki, która to karnisz swego czasu zgubiła karnisz ![]() Dobra kontynuuję No i życie toczyło się dalej (ale co to za życie bez tych spodni ), bez nadziei na to, że może się te spodnie znajdą , ewentualnie może ktoś sobie przypomni co się mogło z nimi stać (oczywiście nie podejrzewałam o to mojej Didki lub Tżta co najwyżej siebie, że dostanę olśnienia, ale w sumie mało w to wierzyłam ). Aaa i jeszcze przeszło mi przez myśl, że może pralka je wciągnęła ![]() No i tak mijały godziny..., dni..., miesiące... nie miesiące nie uff, aż zdarzył się cud Nadszedł sobie pewien piątkowy wieczór. Spotkaliśmy się z takim naszym kolegą i nagle doznałam oświecenia (choć to noc była), a właściwie przebłysku... I zaczęłam mówić do mego Tżta - czy my ostatnio jak byliśmy u X (tego właśnie kolegi) to Didka nie była w spodniach przeciwdeszczowych? I w tym momencie przemówił kolega Zauważyli spodnie nie wiem po jakim czasie i nie wiedzieli kogo to Sami nie mają didów to nie wiedzą co i jak noo (jakby qrde dali info na fb ).Także no, nigdy nie traćcie nadziei
|
|
|
|
#3072 |
|
|
KARNISZ????? Ale, ale...
???
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
Że nie moszna niby? ![]() Prawie tak samo jak spodnie ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- I jeszcze tak fogle to mi się leje z nosa
|
|
|
#3074 | |
|
|
Cytat:
![]() Bońkowi tez się leje Od czwartku jest na antybiotyku, bo znów blisko zapalenia oskrzeli, ale miażdżącej poprawy nie widać jakoś... Także plaga...
|
|
#3075 | |
|
Nindżopesz
|
Dzięki wszystkim za odp odnośnie czasu przetrzymywania dida
![]() Cytat:
![]() Cóż za budująca puenta |
|
|
|
|
#3076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No cóż, zawsze musi być ten pierwszy raz, ogólnie to tego weekendu nagle dotarło do mnie, że jestem ciocią, wiele lat już nawet I strasznie zaniedbałam ten fakt, a raczej nie przyjmowałam go za bardzo do wiadomości. Mam już swoją ulubienicę (lat 3) i teraz mam ochotę nadrobić zaległości. Czyli odwiedzać, ściskać, całować, spędzać czas i kupować coś fajnego (tylko coooo?) I potwierdza się ta nieszczęsne reguła - faceci (w sensie chłopcy, dzieci małe) to straszne ciiii ...eniasy Dziewczęta są o tysiąc lat swietlnych bardziej rozgarnięte oraz odważne, komunikatywne i sensowne. Same konkrety podczas gdy chuopcy przynudaaaaaaazają jak sto hunów (jak to chłopcy )Cytat:
W tym tygodniu polowanie na prezent dla 3latki ( i niestety dla 7latka cofniętego w rozwoju, ale nie mogę być niesprawiedliwa ) Szła pierwszy dzień do przedszkola, co nie zrobiło na niej najmniejszego wrażenia. Czasem myślę, że ona już przeżyła całe życie i wie wszystko tylko ściemnia ![]() Parabell - "otake" oraz "psiakosć" mówisz jak mój Dedi - cuuuudne Spo -w całej tej historii spodni zaintrygowało mnie imie na Y ? Jakież to? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-31 o 22:11 |
||
|
|
|
#3077 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z czym jest ocieplany czarny obuw? czy w ccc stwierdzilas cos z futrem w srodku? potrzebuje cieple buty, a ni mom czosu chodzic nadaremno...
|
|
|
#3078 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najlepiej popytać co dziecko lubi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Oj Rejczelko toć parę tych znajomych nazwałam X (kolega) i Y (koleżanka)
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-08-31 o 22:39 |
||||
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja od dłuższego czasu zastanawiam się jak moje didki przeżyły tyle lat bez spodni przeciwdeszczowych
|
|
#3080 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad ulewy za oknem
Cytat:
Cytat:
Podobno najlepsza ![]() To już jest rodzaj, eee... dyktatury A u dziadków był jak świat światem obiad punkt 12, dziadek miał wówczas przerwę obiadową i wszyscy siadali do stołu z hejnałem z wieży mariackiej w tle ![]() I lato z radiem było, kto pamięta? Cytat:
Oj tak Cytat:
No prąąącie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3081 |
|
|
Trudne pytanie, było tak:
-Te długie, to można suszyć? -Te paprykowe? -Możliwe -No chyba tak... Także ten...
|
#3082 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
? 2. Cytat:
fiem , te wymemlane przez bezzębną staruszkę te są jakby mniej wymemlane , widać nie zapłacili dostatecznie dużo ![]() Cytat:
![]() 2.Yves ?Cytat:
Zresztą takich fest ciepłych to jeszcze nie ma w sensie zimowych , na razie jesienne rzucili ![]() macham znad 7 słoików przecieru , chrypy , bolenia gardła oraz lecącego gluta
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3083 |
|
|
Zdechł mi net w dzielnicy całej, no żałoba, no... A telefon i aplikacja na wi... Nie urywa doophy... Cytowanie zwłaszcza, także proszę o wyrozumiałość.
|
#3084 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#3085 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Stachursky się światłem odżywia od lat już ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mojej te spodnie kupiłam w zeszłym roku i uważam je za bardzooo fajne O! Tyle imion na "y" jest, a Rejczel nie wpadła na żadne ![]()
|
|
|
|
#3087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 7-latka na razie olewamy, on jest rozpuszczony, ma wszystko na pierdnięcie, na Lego wydali już kilka tysi. Niby Lego popieram, bo rozwija kreatywność, ale i tak siedzi w kompie i tłucze gry Olewam bo go nie lubię. 3i 4. No có, nie rozbroiłam tego kodu 1. Było myśleć o tym "przed" 2. Pękłam noremalnie rozwaliłeś mnie Cytat:
|
||
|
|
|
#3088 |
|
|
Jakiś krowiasty pomidor się nie chce dosuszyć!!! Czekam i czekam...
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Po raz wtóry waląc sie w pierś, duhrnam duhrnam ziaste
![]() Gryxie - noremalnie jem raz na rok ketchup. A ostatnio sam przyznasz, zreformułowali wszystko, nawet łagodny Pudliszek jest pikanty. Ale powiedz, masz jakiś ketchupowy must have obecnie? Bo jak już jeść to ze samkiem. Macdonaldowy ? W sensie o takiej nazwie? Zjadłam "łagodnego" Pudliszka i naaaawet naaaawet. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-31 o 23:47 |
|
|
|
#3090 |
|
|
Ja Heinza lubiłam w czasach, kiedy jadłam gotowe produkty...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

U nas najwcześniej w niedziele właśnie, w tygodniu różnie, między 15:30 a 18:30 zazwyczaj 

Lepiej to wybielę, a jak tu jakieś złodzieje nas podczytują

teraz to mniej, bo chyba (o dziwo) bardziej panuję nad swoimi nerwami, ale kiedyś to był kosmos, nie miałam szans ukryć tego ze się stresuję, bo od razu cała twarz i dekolt czerwony
przeca ja śniadanie dopiero zjadłam
?
Rozważałam opcję, że u kogoś zostawiłam (spytałam podejrzanych, ale u nich owych spodnich nie było), że zostawiłyśmy w przedszkolu i ktoś ukradł, że gdzieś zostawiłam - w sklepie np jak niosłam je w siatce ( tu rozważałam nawet opcję kary dla mnie za to, że się naśmiewałam z biednej Vesenki, która to karnisz swego czasu zgubiła 
), bez nadziei na to, że może się te spodnie znajdą
, ewentualnie może ktoś sobie przypomni co się mogło z nimi stać
(oczywiście nie podejrzewałam o to mojej Didki lub Tżta 
Nadszedł sobie pewien piątkowy wieczór. Spotkaliśmy się z takim naszym kolegą i nagle doznałam oświecenia (choć to noc była), a właściwie przebłysku... I zaczęłam mówić do mego Tżta - czy my ostatnio jak byliśmy u X (tego właśnie kolegi) to Didka nie była w spodniach przeciwdeszczowych? I w tym momencie przemówił kolega