|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
No to raczej tam nie dotrę bo to dla mnie drugi koniec miasta . Ale dzięki
|
#4922 |
|
zawsze mam racje
|
Dziewczyny, na fb jest kupon -40% do house'a do poniedzialku wazny
![]() Ja sie jutro wybieram. Nie wiem co wybiore, bo jesien to czesto nie moje kolory, ale z drugiej strony lubie te ubrania udajace ze jestem w hamerykanskim collegu ![]() Tzn samym usa sie nie jaram, ale lubie takie ubrania.
|
#4923 |
|
Konto usunięte
|
Kobieta do croppa też
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Ja się do House wybiorę w poniedziałek po pluszową szarą rozpinaną bluzę z kapturem bo przyda mi się na wyjazd w góry
|
|
|
|
#4924 |
|
zawsze mam racje
|
A to fajnie, dzieki za info. Bo za tydzien sa znizki z gazet, ale -30% a jutro -40%, wiec lepiej.
Specjalnie wstrzymalam sie z wiekszosci zakupow, kupilam tylko jedna bluzko-bluze, bo szkoda placic cala cene, gdy zaraz znizki sa. A ide jutro, bo w poniedzialek nie bede miala czasu. Chociaz z kurtkami itd nie zawsze warto czekac, ciesze sie ze w tamtym roku kupilam wczesniej(zarowno jesienna jak i zimowa), bo czasami jak sa weekendy znizek to lubia znikac kurtki i tego typu rzeczy. A udowodnij im, ze specjalnie schowali ![]() A ten krem z aloesem aloebio50 to ja Ci kiedys moze polecilam czy gdzie indziej na niego wpadlas?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2014-08-30 o 20:42 |
|
|
|
#4925 |
|
Konto usunięte
|
oglądacie?
|
|
|
|
#4926 |
|
zawsze mam racje
|
ale co?
bo jestem nie w temacie chyba az weszlam na pierwszy z brzegu serwis informacyjny, o siatkowke chodzi?
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4928 |
|
Konto usunięte
|
Ja też oglądam siatkówkę, to moja ulubiona drużynowa dyscyplina sportowa
![]() Kobieta chyba Ty bo tak jakoś z Tobą mi się kojarzy ale jestem nim zachwycona, jest stworzony wprost dla mojej buzi więc jestem Ci niezmiernie wdzięczna
|
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
Oja..zapomniałam o siatkówce, komedie włączyliśmy i jakoś się wkręciliśmy.
![]() Kurcze.. 21, a ja jakaś padnięta jakby co najmniej północ była, ale dzień zaliczam do udanych: podziałaliśmy trochę, na ślubie byliśmy, zjeździliśmy się za kafelkami do przedpokoju i kuchni (kupiliśmy
|
|
#4930 |
|
Konto usunięte
|
a my jednak wróciliśmy z grilla na noc do domu
kolega Tż ma przepiękną działkę, taka oaza spokoju, ładnie obsadzona świerkami z super domkiem, który kiedyś był drewnianym wagonem kolejowym i ma już 117 lat mogłabym sama mieć taką działeczkę
|
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Kolacja i tort dla rodziny TŻ się udała ale mamy 4-osobowy stół więc ja siedziałam na krzesełku z kuchni a on na fotelu prezesowskim ze swojego pokoju
myślałam że go kopnę pod stołem Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2014-08-31 o 09:25 |
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, dobrze, ze sie pomiesciliscie
Ja nie zapomnę imienin TZta u nas, gdzie zaprosiliśmy w sumie 10 osób, w tym 2 dzieci (jedno miesięczne, placzace do oporu ). A mamy malutkie mieszkanie ![]() Raaany, jestem śpiąca, bo poszłam spać o 5, a z drugiej strony już nie mogę zasnąć - zawsze to samo mam po imprezach. TŻ śpi, ale wrócił o 4:30, no to cóż ![]() Tak się martwił swoim kawalerskim, bo było średnio z organizacją, a oni bawili się chyba lepiej niż my U nas niestety część dziewczyn zmyła się po północy, bo szły jutro do pracy.
|
|
|
|
#4934 |
|
Konto usunięte
|
Beatiska wystarczy podać nr kodu sprzedawcy
![]() Ilsa normalna sałatka grecka jest właśnie robiona z ogórków zielonych a nie małosolnych ![]() Dotka fajnie, że panieński się udał jakie atrakcje przygotowały Ci koleżanki?
|
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Test znajomości narzeczonego, ojjjj piło się sporo bań, piło...
niektóre odpowiedzi mnie mega zaskoczyły ![]() Był też tort (BOSKI!), prezent (karnet do SPA ), a potem poszlysmy do klubu
|
|
|
|
#4936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też smacznie---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4938 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4939 |
|
Konto usunięte
|
Dotka zazdroszcze tego voucheru do spa
Ale muląca pogoda dzisiaj pochmurno i jesiennie ale zrobiłam sobie porządne spa w domu, wzięłam długą kąpiel i zrobiłam sobie manicure i pedicure Tż przyszedł do łazienki jak akurat malowałam paznokcie u stóp i mówi: co robisz? oo widzę, że jesteś u lakiernika nie mam pomysłu co dziś na obiad, przydałoby się coś na szybko bo mam dziś lenia |
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka super, że panieński udany.
My dzisiaj zaliczyliśmy zakupce i na chwilę do kumpla wpadliśmy po jakieś nasze remontowe kraty. Pogoda niby piękna - słońce i bardzooo ciepło, a jednak coś chyba ni tak z ciśnieniem. Złapał mnie obleśny ból głowy, TŻ z reszta też, ale na szczęście półgodzinna drzemka pomogła i obyło się bez tabletek. Na obiad brak nam coś mocy, więc trochę dzisiaj grzeszymy i robimy na szybko kiełbaskę smażoną z pomidorami, a do tego ciemne bułeczki. ![]() Ogarniam zaraz trochę kuchnię i.. chowam się w dziupli, bo TŻ będzie kurzył ostro przez godzinkę-półtorej. Wieczorem chyba drogą Kash podążę i zrobię sobie mini spa.
|
|
#4941 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Ja robie z kiszonymi, bo nie cierpie zielonych ani malosolnych. W ogole zawsze sie zastanawiam czmeu ludzie lubia ogorki zielone, ani nie ma za bardzo witamin, a wrecz je 'kradnie', do tego smaku nie ma.
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Nie mam chwilowo neta. Ten w telefonie zmula, więc mniej mnie na forum. Byłam w pt na dwoch rozmowach rekrutacyjnych i mam czekac na kolejne etapy. Ja sobie obiad dzisiaj odpuszczam. mam w słoiku bigos i flaki od mamy, więc tylko odgrzać. A jutro zrobię placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym. Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#4943 |
|
zawsze mam racje
|
Ja musze kupic cos co przyspiesza schniecie lakieru. Jakies pomysly?
Mialam spray z essence- taki chwalony, a dla mnie porazka i krople essence, ale po nich szybko lakier odpryskal. Z braku laku wkladam do zimnej wody jak juz nieco przeschna. Ogolnie mnie paznokcie malo interesuja, tyle co kupue jakis lakier(tzn kupowalam, bo mam za duzo juz i na razie kupuje z raz na 3 miesiace) i dbam o skorki i daje jakas odzywke pod lakier, zeby paznokcie sie nie przebarwily. I tak dlugich nie zapuszcze, bo mnie opuszki swedza(nie wiem jak to mozliwe, ale mozliwe) Ostatnio przegladalam lakiery i niby wiekszosc 2 lata wazna od otwarcia, ale i tak zdazyly sie spsuc. Najlepiej trzymaja sie essie(o ile nie trafi sie na macany egzemplarz O jeszcze fajny jest revlon top speed, naprawde szybko schnie i dosc dlugo sie trzyma. Za to szybkoschnace astor- pooorazka, potrafil mi jeden dnia nie wytrzymac Pije teraz rumianek (z twinings, inne mi nie smakuja az tak), idealny napoj po obiedzie Po 2 na mnie dziala na mnie duzo bardziej relaksujaco od melisy np(ktorej fenomemu nie rozumiem), ide poczytac, a potem na chwile na zakupy, ale wchodze tylko co croppa i house'a i moze do rossmana po jeden plyn do plukania (jakis domol bialy, podobno super)
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2014-08-31 o 16:19 |
|
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy nr kodu spisać i podać sprzedawcy. Miałam ochotę sobie coś jeszcze kupić, ale te ciuchy nie da mnie jednak. Poszłam tam głównie po bluzę jakąś po domu, ale coś mi nie pasiło i wyszłam z płaszczem, którego chyba nie potrzebuje TŻ kupił sobie dresy po domu. Także zakupy udane. Cytat:
To mój pierwszy nie mam porównania, ale jest świetny, tylko, że mam go krótko, butelka spora, a zaczyna mi gęstnieć ![]() Astor szybkoschnący beznadziejny? To mój ulubiony lakier! Ale używam go właśnie w tym z top coatem SH i trzyma sie nawet, nawet. Uwielbiam go za kolor i za długość trzymania na pazurach. --- A tak w ogóle to chciałabym się przywitać, bo wparowałam do tego wątku i ani me, ani be. Jedynie podczytywałam no i odezwałam się po zniżki House
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
||
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam do housa zajrzeć, ale wypłata we wt dopiero.
Kurcze mam nadzieje, że jutro zadzwonia w sprawie dalszych etapów rekrutacji. . . Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#4947 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
angielska pogoda, roboty kupa jak to na początku miesiąca a mi się nic nie chce
|
|
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dodatku zasnęłam dopiero o 1, źle spałam i ledwo żyję. |
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Aż mi tak dziwnie, że poniedziałek a ja się nigdzie nie śpieszę. . . Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2014-09-01 o 08:34 |
|
|
|
#4950 |
|
Komplikatorka
|
Zimnoooo
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

. Ale dzięki 

myślałam że go kopnę pod stołem
13.03.2008
), a potem poszlysmy do klubu
pochmurno i jesiennie
ale zrobiłam sobie porządne spa w domu, wzięłam długą kąpiel i zrobiłam sobie manicure i pedicure