Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-01, 10:50   #4771
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Kochane kobitki, w czym trzymacie kolorówkę? Mam taką kartonową komodkę, ale się w niej nie mieszczę, a po za tym już jest strasznie ściurana. Szukam czegoś nowego, przetrzepałam allegro i NIC! Nigdy nie zamawiałam na ebay.

Polecacie coś dostępnego w PL? Albo jakieś rozwiązanie, które Wam się sprawdza?
w organizerach na kosmetyki z pleksi, kupionych w Tk Maxxie. Rewelacyjna sprawa, polecam (choć dość drogie jak na kawałek plastiku).
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 10:53   #4772
panterarozyczka
Zadomowienie

https://www.youtube.com/watch?v=w1cog8DQVaQ Denko u Oleski
https://www.youtube.com/watch?v=3S9lsb3jWWk Make up no make up u Karo
https://www.youtube.com/watch?v=VhDaA_MLRKU Test na żywo u Hani
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 11:06   #4773
201607111632
Konto usunięte

Ja polecam pudełeczka z pepco, można trafić bardzo ładne i pojemne, akurat na kosmetyki.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 11:07   #4774
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Krzaki_w_stodole Pokaż wiadomość
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Najnowszy sezon ma prowadzić już tylko Karolina
Tak, Tomka już nie ma. Raczej przestanę oglądać, bo Karolina od dłuższego czasu psioczy na gwiazdy żeby psioczyć, nawet jak nie ma wielkiego powodu. Bez Tomka to już nie to samo. No i zawsze najbardziej podobały mi się klapy, a teraz nawet tego nie ma.

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Nie będę się nad nią użalać,bo Madzik twarda sztuka.Samo podjęcie takiej decyzji udowadnia,że ona mniej więcej wie na co się pisze.
Pojedzie sprawdzi,oceni czy to jest dla niej i tyle.
Dużo powodzenia dla niej
Ja też wierzę, że da sobie radę. Zresztą - ona tam jedzie na dwa miesiące, tak? To wcale nie tak długo.

Cytat:
Napisane przez Varga Pokaż wiadomość
Brałybyście takie posiłki do szkoły?
I tak, i nie. Jakieś babeczki, placuszki, owsianka owszem, zresztą często biorę takie na uczelnię, jeśli muszę spędzić tam wiele godzin. Ale na pewno nie zabrałabym nachosów ani placków tortilli, chyba że byłyby zrobione przeze mnie - kupne mają okropne składy.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2014-09-01 o 11:09
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 11:08   #4775
Jagoda_w6
Zaczytana online

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Wczoraj zainstalowałam w szufladzie to i jak na razie jestem zachwycona Wszystko się mieści, bo jest dużo przegródek, można będzie łatwo wyczyścić... Mam wrażenie że się sprawdzi, na pewno lepiej niż kuferek który miałam dotychczas.
W Ikei można znaleźć też plastikowe pojemniki/organizery na sztućce, które wkłada się do szuflady. Wielkości i układów pojemnika jest kilka, można stworzyć dowolną kombinację. Moja kuzynka ma w ten sposób wyposażoną szufladę kosmetyczną i wszystko jest bardzo uporządkowane. Przegródki bardzo łatwo można wyczyścić, wystarczy przemyć wodą.

Piąta pora roku - miłość ♥

Jagoda_w6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 11:19   #4776
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
http://instagram.com/p/sX_-ZztPyN/
Haha noooo teraz nikt nie bedzie narzekał na glambrasze
Żenua.

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Ja dziękuję, swoje Hakuro traktuję zwykłym mydłem i zajmuje mi to chwile. Glambrushe to, glambrushe tamto... to pędzle są dla nas czy my dla pędzli? Szkoda mi Hani, ze tyle czasu poświęciła na produkcję tych pędzli - sama chciałam kupić, ale po recenzjach. No, to kupiłam
Otóż to

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
http://instagram.com/p/sXhK-BQFZi/

#yolobebzolo #niedopnękurtolo #obcisłeboyfriendolo #trzymamkurtkęikrzyżujęnó żkiżebywyglądaćszczuplej
To już nie chodzi na randki z banankami tylko z Karolą?

Tagi mistrz
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 11:46   #4777
201607131106
Konto usunięte

"Nowy format komunikacji Banku Millennium otworzy spot telewizyjny, emitowany od 1 września, w którym twórca Polimatów wprowadzi nas w świat finansów i opowie o tym, w jaki sposób powstały banki. W następnej kolejności planowane są również kampanie produktowe, w których wystąpi Radek Kotarski. 1 września rozpoczyna się także kampania outdoorowa Konta 360° Banku Millennium z udziałem Radka Kotarskiego, a w kolejnych dniach w oddziałach Banku pojawią się materiały BTL – plakaty, ulotki oraz specjalne naklejki na witrynach placówek. Poza działaniami reklamowymi, regularnie przygotowywane będą Millematy - kilkuminutowe filmiki, koncentrujące się na ciekawostkach z obszaru finansów osobistych i mające przede wszystkim funkcję edukacyjną. Pierwszy Millemat można już obejrzeć pod adresem www.bankmillennium.pl oraz w kanale Banku Millennium na YouTube."

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2014-09-01 o 11:47
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-01, 12:02   #4778
mgiedogo
Raczkowanie

Oh Radek
mgiedogo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 12:03   #4779
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Ja polecam pudełeczka z pepco, można trafić bardzo ładne i pojemne, akurat na kosmetyki.
za każdym razem gdy widzę twój avatar myślę, że to maxi
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 12:03   #4780
panterarozyczka
Zadomowienie

https://www.youtube.com/watch?v=l5js...ature=youtu.be Ale wyczyn Takie można kupić gotowe już od Kujawskiego
Stary 2014-09-01, 12:05   #4781
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
"Nowy format komunikacji Banku Millennium otworzy spot telewizyjny, emitowany od 1 września, w którym twórca Polimatów wprowadzi nas w świat finansów i opowie o tym, w jaki sposób powstały banki. W następnej kolejności planowane są również kampanie produktowe, w których wystąpi Radek Kotarski. 1 września rozpoczyna się także kampania outdoorowa Konta 360° Banku Millennium z udziałem Radka Kotarskiego, a w kolejnych dniach w oddziałach Banku pojawią się materiały BTL – plakaty, ulotki oraz specjalne naklejki na witrynach placówek. Poza działaniami reklamowymi, regularnie przygotowywane będą Millematy - kilkuminutowe filmiki, koncentrujące się na ciekawostkach z obszaru finansów osobistych i mające przede wszystkim funkcję edukacyjną. Pierwszy Millemat można już obejrzeć pod adresem www.bankmillennium.pl oraz w kanale Banku Millennium na YouTube."

gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 12:07   #4782
Dunka
Rozeznanie

GG do Dunka

https://www.youtube.com/watch?v=xT3VVWhilqY
A Ssarusske ogladacie?
Dunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 12:11   #4783
patisia123
Zakorzenienie

obejrzałam Q&A Boogie i Krzycha :3
moi nowi ulubieńcy chyba
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 12:21   #4784
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
obejrzałam Q&A Boogie i Krzycha :3
moi nowi ulubieńcy chyba
za Boogie nie przepadałam, ale po tym filmiku chyba zacznę w ogóle byłam przekonana, że oni mają więcej lat, tak ok. 30, a się okazuje, że w moim wieku są
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 12:25   #4785
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dunka Pokaż wiadomość
Lubię ją

A odnośnie przechowywania kolorówki - mam takie jedno pudełko z Ikei (nie mogę znaleźć na stronie ale o takie mi chodzi jak w 2:48). Sprawdza mi się jak wracam na studia, bo wszystko, co potrzebuję akurat mi się tam mieści
https://www.youtube.com/watch?v=HKtD8coFvgc

Edytowane przez 201607250928
Czas edycji: 2014-09-01 o 12:36
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-01, 12:27   #4786
cattt
Mrs Mrau

Też myślałam ze są starsi.
Świetny filmik, Krzychu rozwala system tym jak mówi o Pauli
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 13:02   #4787
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bananbanan Pokaż wiadomość
Znacie Katarzynę Napiórkowską? Jestem pod wrażeniem jakości jej filmików, poza tym prześliczna jest
https://www.youtube.com/watch?v=WyQvrB6W7cU
Była już tutaj linkowana. Ma świetną jakość i wydaje się być bardzo sympatyczna. Będzie też nagrywać po angielsku.

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Czocherovsky Nie subskrybuję jej, moja jedyna nadzieja to Twoje linki do jej filmów

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość
a w ogóle to ona na serio nie farbuje tych włosów? po pierwsze naprawde ciemny odrost, po drugie kurcze, no te wlosy są zółte jak po utleniaczu
Mi się wydaje, że to mogą być jej naturalne. Mój TŻ i jego siostra mają takie same, a nie farbują. Ten odrost na żywo nie wygląda tak jak na zdjęciach, włosy są po prostu bardziej popielate przy nasadzie, bo bardzo szybko płowieją na słońcu. Przy tłustych włosach i na zdjęciach to się bardziej rzuca w oczy. Na żywo trzeba się mocno przyjrzeć by coś zauważyć.

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
sub poszedł

Dziewczyny, może Wy mnie poratujecie, bo już sama nie wiem co robić Moje paznokcie od kilkunastu tygodni (może to już nawet w miesiącach idzie, przestałam liczyć) są koszmarnie miękkie, rozdwajają się strasznie (płytka mi się rozwarstwia za 'uśmiech' już, na tę żywą część paznokcia mi wchodzi), nie jestem w stanie ich w ogóle zapuścić, bo to co mi zrośnie to zaraz idzie dalej w paznokieć i znowu jest to samo w kółko je piłuję praktycznie na zero, na lewej ręce problem jest mniejszy, na prawej za to mam dramat. Próbowałam już chyba wszystkiego - Eveline, olejowania, pilnika szklanego, Naiteka i odżywek Peggy Sage.
Nie wydaje mi się tez, żeby to była kwestia braku witamin, bo wtedy i z włosami i z cerą bym miała problemy, a w tym temacie jest prawie idealnie ostatnio...
Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Też próbowałam, ale kończyło się to tak, że hybryda chroniła tylko wierzchnią warstwę paznokcia i po 7-10 dniach ona mi odchodziła od reszty, tak jak normalnie by mi się paznokieć rozdwajał. Może powinnam dodać jeszcze, że mam tłustą płytkę i generalnie nic się na moich paznokciach nie trzyma - nawet żele i akryle, jak sto lat temu robiłam to wytrzymywały max. 2 tygodnie i odrywały się u nasady paznokcia
Mi się dzieje tak samo, mam takie same paznokcie. Najdłużej hybryda wytrzymała mi 2 tygodnie, ale zazwyczaj to jest około tygodnia. Mimo to je robię i zdejmuję jak tylko zaczną odchodzić. Widzę różnicę, bo z hybrydą cały czas na paznokciach mogę je zapuścić do rozsądnej długości i się nic nie łamie.
Z odżywek to microcell 3000 jest świetny. Też mi pomaga. Dodatkowo tak jak ktoś pisał wyżej warto zainwestować w ostre cążki/obcinaczki/nożyczki i paznokcie obcinać, a potem tylko delikatnie podpiłować by były równe.
Zobacz też na forum temat o olejowaniu paznokci. Efekty na zdjęciach są spektakularne, próbowałam ale nie mam wystarczająco dużo samozaparcia by moczyć palce w oleju. Olejowanie włosów to już wystarczająco trudne wyzwanie.

Cytat:
Napisane przez maela Pokaż wiadomość
Po obejrzeniu tego filmiku zachorowałam na najzwyklejszą wazelinę Piękne ma rzęsy

Ona nie używa wazeliny tylko castor oil= olej rycynowy
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 13:16   #4788
Haadia
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!

Co do odżywki do rzęs to ja uzywam takiej z Pierre Rene i jestem bardzo zadowolona Jest niedroga, możecie spróbować.

Chciałabym się jeszcze podzielić z Wami moimi spostrzeżeniami. Obserwując digitalgirl i sarunie7771 zauważyłam, że razem ze zmniejszaniem się ich rozmiaru to samo robią ich mózgi. Sarunia7771 wstawia prowokujące zdjęcia na instagram lub facebook'a, a kiedy ktoś ma inne zdanie niż ona to ucieka się do obrażania swoich widzów. Przepraszam, ale czasami zachowuje się jak taka "wulgarna dziewucha". Aż żal czytać tego, co dzieje się w komentarzach na jej profilach. Kiedyś była naprawde super dziewczyną, taką swojską, teraz już chyba woda sodowa zaczyna uderzać jej do głowy. http://instagram.com/p/rkkHSQR0ga/?modal=true
Co myślicie o tym zdjęciu?
Niedawno pod postem o Ewie Chodakowskiej i jej warsztatach jakaś widzka napisała, że te treningi to naciąganie ludzi na kasę, ale każdy może mieć swoje zdanie.. A sarunia co napisała? Że "każdy może mieć swoje zdanie, ale ona ma prawo mieć je w dupie". Czasami posuwa się nawet na krytykowanie zdjęć profilowych swoich widzek
XSka też jest coraz bardziej niemiła dla tych, którzy mają odmienne zdanie lub chcą jej coś delikatnie zasugerować. Wstawia milion swoich zdjęć w lustrze w ubraniach, które jeszcze pół roku temu nazwałaby tandetnymi i dla nastolatek. A jak zobaczyłam co pisze o swoim mężu pod zdjęciem z fotelem to żal mi się go zrobiło. "Kobiecy pierwiastek"? "Ja nie przyjmuje kompromisu"? Ehhh...
Obie non-stop cykają fotki na "siłce" wyśmiewając te, które tam nie bywają...

Dziękuję za uwagę i nie miejcie mi tego za złe, ale musiałam w końcu to komuś powiedzieć

Edytowane przez Haadia
Czas edycji: 2014-09-01 o 13:25
Haadia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 13:16   #4789
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Oglądałam kiedyś filmik o stosowaniu wazeliny na rzęsy i potem dziewczyna suszyła rzęsy suszarką (żeby wazelina szybciej się wchłonęła)
Tak w ogóle dziewczyna na filmiku też ma takie czerwone obwódki Ciekawe czy to od tego oleju, czy po prostu od niewyspania.
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 13:25   #4790
maela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Mój błąd, dziękuję

Cytat:
Oglądałam kiedyś filmik o stosowaniu wazeliny na rzęsy i potem dziewczyna suszyła rzęsy suszarką (żeby wazelina szybciej się wchłonęła)
Tak w ogóle dziewczyna na filmiku też ma takie czerwone obwódki Ciekawe czy to od tego oleju, czy po prostu od niewyspania.
Suszarką? W życiu by mi to do głowy nie przyszło
Nie zwróciłam uwagi na tę obwódkę, może to jednak od jakiejś odżywki?
maela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 13:26   #4791
Haadia
Raczkowanie

Cytat:
Kiedyś używałam wazeliny na rzęsy. Olej kokosowy i Vatika też
Stary 2014-09-01, 13:33   #4792
maela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Haadia Pokaż wiadomość
Kiedyś używałam wazeliny na rzęsy. Olej kokosowy i Vatika też
Po czym miałaś najlepsze efekty?
maela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 13:34   #4793
Haadia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maela Pokaż wiadomość
Po czym miałaś najlepsze efekty?
Po oleju kokosowym i po tej odżywce z Pierre Rene, którą nadal używam
Stary 2014-09-01, 13:36   #4794
biala_koronka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dunka Pokaż wiadomość
tak, uwielbiam slychac jak opowiada o zyciu w stanach
biala_koronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 13:50   #4795
biala_koronka
Raczkowanie

https://www.youtube.com/watch?v=cllzSpzZejM

U Lauren, w kazdym filmiku jestem strasznie zaskoczona jak za ciemny i za zolty podklad ona naklada. Wiem, ze ma sztuczna opalenizne i nie naklada jej na twarz i chce tym podkladem wyrownac kolor, ale naprawde zastanawiam sie jak to wyglada w realu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Capture d?écran 2014-09-01 ? 14.50.31.jpg (101,0 KB, 207 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Capture d?écran 2014-09-01 ? 14.50.54.jpg (100,2 KB, 223 załadowań)
Stary 2014-09-01, 13:52   #4796
biala_koronka
Raczkowanie

dubel
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Capture d?écran 2014-09-01 ? 14.50.31.jpg (101,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Capture d?écran 2014-09-01 ? 14.50.54.jpg (100,2 KB, 34 załadowań)

Edytowane przez biala_koronka
Czas edycji: 2014-09-01 o 13:53
Stary 2014-09-01, 13:54   #4797
panterarozyczka
Zadomowienie

https://www.youtube.com/watch?v=Thah...gsv2GotKcIIMjg ale mi się nie podoba środek tego auta Karoli ojeżu
Stary 2014-09-01, 13:54   #4798
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez biala_koronka Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=cllzSpzZejM

U Lauren, w kazdym filmiku jestem strasznie zaskoczona jak za ciemny i za zolty podklad ona naklada. Wiem, ze ma sztuczna opalenizne i nie naklada jej na twarz i chce tym podkladem wyrownac kolor, ale naprawde zastanawiam sie jak to wyglada w realu.
Też dzisiaj zwróciłam na to uwagę. Niby efekt końcowy jest ok, ale wybiera strasznie żółty pigment.
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 14:09   #4799
201607131106
Konto usunięte

XSka wybiera kolejne meble.
To wszystko takie... nowobogackie.

http://scontent-b.cdninstagram.com/h...94009175_n.jpg
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 14:15   #4800
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
XSka wybiera kolejne meble.
To wszystko takie... nowobogackie.

http://scontent-b.cdninstagram.com/h...94009175_n.jpg
Fotel jest piękny, ale cena #płaczbiedakacebulaka #cebulowełzy
http://instagram.com/p/sZVPrStPwX/?modal=true
http://www.brw.com.pl/katalog-produk...cupido-es.html

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości