![]() |
#2821 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Zadomowienie
|
begie - w Tychach kupowałaś botki ?
![]() Musze sobie kupić jakieś przejściowe ... ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Alea - bidulko trzymaj się tam :/ myślisz że to przez zatoki ??
#2823 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Aleea, trzymaj sie i wracaj do zdrowka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2824 |
Zakorzenienie
|
Alea dużo zdrowia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Rozeznanie
|
Wpadam na chwile bo dopiero co wrocilam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Juz teraz ![]() ![]() aham..i wg Usg TP.przesunal sie na 7.11 ale teraz to juz chyba nie ma żadnego znaczenia
#2826 |
Raczkowanie
|
Aleaa trzymam kciuki
Dziewczyny a dlaczego uważacie, że buty kupione teraz później się nie przydadzą? Tak Wam nogi puchną i teraz kupujecie większe? Ja swoje kupiła z myślą o wiośnie z małym dzieckiem, obcas wygodny i stabilny i szybko się wkłada. |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a jakiej firmy kupujecie kosmetyki typu oliwka, zel do mycia, do kapieli czy balsamy ? ;/ bo zguplam juz calkowicie ... ;P
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2828 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale duża już ta twoja córcia ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#2829 |
Wtajemniczenie
|
Alea zdrówka!
Brawa za wszystkie udane wizyty ![]() Ja juz musze sie polozyc to byl dzien pelen wrazen, ale wszystko sie udalo ![]() Jutro sie poodnosze, jak wroce od diabetologa... Moj maz jutro na grzyby jedzie z ranca... ciekawe co uzbiera...
#2830 |
Rozeznanie
|
podaj mejla to wyślę Ci listę z gemini.
#2831 |
Zakorzenienie
|
Esti no to odpoczywaj
![]() ![]() ![]() Szybkawolna ja roznych firm, sugerowalam sie troszke blogiem sroka o ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2832 |
Wtajemniczenie
|
Jestem
Mała ok, 1580g, wychodzi średnia krajowa na swój 30t3d. Niestety, moja szyjka też się skróciła i zmiękczyła. Mam kategoryczny zakaz sprzątania po remoncie i nakaz leżenia ile wlezie, ginka pobrała mi wykaz i mam dać znać jak bedzie wynik, a 10.09 na kontrolę,bo ona wyjeżdża na 10dni i chce mnie jeszcze zbadać przed wyjazdem. TŻ wyraźnie powiedziała, że mam sie oszczędzać, ale to chłop, on wyraźnie nie czai, że coś jest nie tak, jak nic na oko nie widać. jakbym miała złamaną nogę, to ok, albo jakiś widoczny uraz, ale tak to jakoś nie ogarnia dlaczego mam lezeć i musiałam mu tłumaczyć co to szyjka. BeataMarcina, mam podobne buty, bardzo je sobie chwalę, mi nic nie puchnie, więc myślę, że buty bedą na wiosnę też ok, ale jakbym miała kupować z myślą o spacerach z wózkiem, to płaskie, ja duze odległosci robiłam i nie ma to jak wygodne płaskie obuwie. Sweet, fajne buty, dobrze ci się będzie spacerować Ja chcę kaloszki krótkie kupić! Aleaa, trzymaj sie idaj znać jak się czujesz Z tym błędem przy ocenianiu wagi dziecka, to chyba sprzęt musi być kiepski albo lekarz, żeby sie o kilogram pomylić, no bez przesady. U mnie po przyjęciu do porodu usg pokazało 3600g +/-500g i syn urodził sie 3540g.
#2833 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Zakorzenienie
|
Indra no to Ty tez odpoczywaj. Jeeeny az sie bojeco z moja szyjka...mam nadz ze wszystko ok, bo jeszcze pranie musze ogarnac i prasowanie...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2835 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() I Ty też uważaj na siebie, co do chłopów masz rację-oni nic nie czają, może jakby w gipsie nas zobaczyli to może by zrozumieli.... a sami jak katarek mają to już umierają...nie są w stanie nic zrobić Dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2837 |
Wtajemniczenie
|
szalejecie z tymi szyjkami.....
trzymajcie się wszystkie! nie odnoszę się, ale przeczytalam wszystko i jestem z Wami! ![]() ja ciągle z głową w przedszkolu.. dziś raz dobrze, raz źle raz pójdzie jutro, a raz mówi, że może wystarczy tego przedszkola... także generalnie jest kiespko tym bardziej, że był płacz przed zaśnięciem.... bo wie, że jak rano wstanie to pójdzie do przedszkola i ze strachu dziś był problem.... ciężko.... dzięki za wsparcie!
#2838 | ||||
Zakorzenienie
|
Kiara - super wiesci!!! Wypoczywaj kochana
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Silesiana - tez wlasnie myslalam,ze Twoj nick jakos łączy sie z silesią chociaz widze, zes warszawianka ![]() ![]() ![]() Pochwal sie swoimi dzielami jak juz cos ukonczysz ![]() Czekoladka - duza babka juz z cory ![]() Aleaa - lez i dochodz do siebie ![]() Martwicie mnie tymi szyjkami....u mnie niby bylo ok. Ale tu sobie folguje, sporo spaceruje, jezdze na rowerze...az sie boje co bedzie po powrocie....wizyta 12.09.. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Wtajemniczenie
|
TŻ powiedział, że zostanie do końca tygodnia w domu i posprząta mieszkanie. Teraz siedzi w kuchni i dzieli mięcho do mrożenia, ja tylko opisałam i przygotowałam woreczki.
![]() |
#2840 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() hehe moze jednak bedziemy razem na porodowce ![]() Cytat:
![]() to juz chyba niestety po 30tc tak jest ze szyjka moze sie skracac, najwazniejsze ze trzyma ![]() ![]()
![]() |
#2841 |
Wtajemniczenie
|
Kostka, jak mozesz zzo to bierz i się nie zastanawiaj
Mi nogi nie puchną, ale moja sąsiadka,która urodziła w czerwcu już od marca, choc było zimno chodziła w rozciagliwych materiałowych baletkach, bo tak jej stopy spuchły. Wprowadziła się do nas do bloku jak już była w ciąży i dopiero jak już urodziła i minęło trochę czasu, to zobaczyłąm jaka jest malutka i chudziutka, bo w ciazy była baaardzo cała opuchnięta.
#2842 |
Wtajemniczenie
|
Czekolada pytanko mam, jako ze to juz 32 tc u Ciebie to teraz masz wizyte za 3 tyg czy za 2? I wlasnie jak to jest, pod koniec te wizty sa chyba czesciej nie? Jak reszta wizytujacych? Ja swoja wizyte mam za tydzien w poniedzialek i ciekawa jestem czy potem tez co 3 czy juz 2?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba zalezy od lekarza
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2844 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o buty to mi właśnie jest bardzo niewygodnie jeśli pięty nie mam wyżej przynajmniej te 3-4 cm. To pewnie kwestia przyzwyczajenia mięśni i ścięgien, bo ja prawie zawsze na wysokich obcasach chodzę.
Aż się boję iść spać ![]() Dziewczyny macie może te długie poduchy wypełnione kuleczkami ? polecacie jakąś konkretną firmę? Lola ja wcześniej miałam co 4 (pod warunkiem ze co 4 byłam też u endokrynologa i pulmonologa), teraz mam być co trzy tygodnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Wtajemniczenie
|
Pod koniec ciąży wizyty miałam częściej, co dwa a potem co tydzień.
Jak termin minie to lekarz może przedłużyć zwolnienie, ale niektórzy wysyłają na macierzyński, choć wcale nie muszą. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2846 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja po pierwszej ciąży musiałam moje ulubione skórzane buty wywalić, bo tak się rozczłapały, że trzy wkładki nie pomagały :-( no ale wiadomo, każda z nas ma inaczej. Cytat:
wspieram :-* M.najpierw mówiła, że chce jutro iść mimo że dziś płakała, a przed zaśnięciem powiedziała, że jednak jej się nie podoba i już nie chce :-( Cytat:
Polecam taką z materhooda ![]() Alea, znam problem zatok. Dzielna bądź :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, oszczedzajcie sie z tymi szyjkami.
Ja mam wizyte jutro, ciekawa jestem co tam w brzuszku ![]() Wiem jedno....mala chyba uciska mi na jelita, caly dzien dzis bola, ale tak dziwnie jakby zaraz pod skora po prawej stronie nieco powyzej pepka. Czuje zwlaszcza gdy mala sie wierci. Kiedys mialam kolki jelitowe i wlasnie bol podobny.... Jakby ktos mi mocno sciskal.... Nieprzyjemne..... |
![]() ![]() |
![]() |
#2848 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() do avatarka Ci pasuje ten niebieski ![]() to i ja poprosze. Skonfrontuje ze swoja lista zakupowa ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- Cytat:
Begie, nie strasz. Ja teraz mam 40... nie chce miec rozmiaru 42 ![]() Cytat:
![]() Albo niech wezmie z domu jakas swoja maskotke czy ulubione auto. Tylko to niech bedzie duze zeby latwo bylo pozniej znalezc wsrod przedszkolnych zabawek ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Mam kolezanke, ktora ma termin na 27 sierpnia a poki co cisza... Juz z niecierpliwoscia czekam na info od niej!
![]() |
#2849 | ||||||
Raczkowanie
|
Fajne imię, oryginalne jak na te czasy, nie spotkałam się jeszcze z nim wśród dzieciaczków
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mężczyźni to wiadomo... jak się nie wytłumaczy lub nie udowodni czegoś to nie uwierzą :P Krótkie kaloszki polecam, idealne na taką pogodę jak teraz jest ![]() ![]() Ojj plaga, plaga Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.