![]() |
#2461 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Fewciu oby problemy od Was w końcu odeszły precz!
Ewulkaa słychać już odrobinę spokoju w twoim tonie dzisiaj. Marsi super, że jesteś i fajnie, że wakacje Wam się udały. To już trzeci trymestr u Was?! Kiedy to zleciało? Ultra nie wyżywaj się na biednym chłopie ![]() ![]() Dziewczyny co oni ze mną w tym laboratorium robili...3 osoby próbowały mi pobrać krew, mam plastry w obu zgięciach rąk, wbijały się, kręciły igłami i nic a nic krew nie leciała, dopiero 3 przyszła i powiedziała, że spróbuje z dłoni mi pobrać, ale jak się nie uda za pierwszym razem to dzisiaj już dadzą mi spokój. Na szczęście się udało, ale krew kapała tak po woli, że wszyscy się dziwili. U mnie często byl problem z żyłami, ale takie sajgonu jak dzisiaj to jeszcze nie przeżyłam. Musze przed następnym badaniem napić się w nocy wody, żebym nie była taka odwodniona. Meneq dzisiaj w radiu podawali, że mu się tu stresujemy egazaminami naszych dzieci w podstawówce, a w Japonii podobno 3 latki juz egzaminy do przedszkola zdają, prawda to? Ty się już chyba powoli do Polski pakujesz? Lady dziekuję Ci bardzo za te informacje o tętnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale dlaczego babki rodzą dzieci i nie chca uczyć się jezyka ? Nie rozumiem kompletnie. Jak dogadujesz się z Paniami z przedszkola ? Co w sytuacji gdy musiś iść z małą do lekarza ? ewulko mam nadzieje że dzisiaj bedzie lepiej marsi :hej:
![]() |
#2463 | |||
Zakorzenienie
|
Debrah, co do T to jutro będziemy wiedzieć więcej, coś slyszeliśmy pocztą pantoflową choć przed chwilą widziałam wyniki i ja tam nie widzę NIC
ale niech się lekarz wypowie a nie dr google Cytat:
Cytat:
tylko moja kosmetyczka tak się grzebie ze myślałam,że tam nie usiedzę ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() niestety do języka trzeba przysiąść bez tego nie będziemy ani dobrze traktowani ani nic nie załatwimy |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zadomowienie
|
no dobrze, ja rozumiem dostaja kase na dzieci + to co maz zarobi i spokojnie zyja nie muszac pracowac, ale przeciez musze jakos zyc w spoleczenstwie, jak dogaduja sie z nauczycielami dzieci czy np lekarzami ? albo ja jestem taka malo inteligentna albo nie wiem
#2465 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak czytam, o tym, ze krwi zdrowej kobiecje pobrac nie potrafia, to ciarki mnje przechodza. W zyciu nie pozwolilabym, zeby tak niekompetennta pdoba mna sie zajmowala. Do prywatnych owszem zdaja! Ba tu sa szkolki dla dzieci juz od 0mscy!! Oj nie, jeszcze sie nie pakuje, wylot dopiero za 3 tygodnie! ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Ja Ci powiem jak to jest u mnie - nie dogaduja sie i kisza sie we wlasnym sosie. A u mnie jesli jezyka nie znasz, to trudno nawet do fryzjera pojsc... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
Marsi : to kciuki za t. Może ona dlatego się taka chwiejna zrobiła i z zajmowaniem się Leo różnie bo ze zdrowiem kłopoty a nic wam nie mówiła?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a mi się jakoś kojarzyło, że 9 wylatujesz 0 miesięcy?!! co oni tam rabią? matki zostawiją dzieciaki same, czy uczestniczą w tych zajęciach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
przed chwila tak uchwyciłam mojego Leosia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Marsii da się jakos uratowac za ostre leczo ??? dałam łyżeczkę ostrej papryki w proszku ( ale węgierskiej chyba bardziej ostra niż nasza) na duży gar, no i czuć tą ostrość.
Da się to jakoś zniwelować ?? Czytałam o śmietanie lub jogurcie naturalnym ale czy to będzie pasować do lecza ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Marsiiiii
![]() ![]() Niepotrzebnie, skąd mogłaś wiedzieć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
meneq a ja o Tobie myśalam w podróży, mi bylo dość ciężko z Leosiem i niestety tablet i teletubisie nam uratowaly życie, ciężko mu bylo usiedzieć- za to przez tablet nauczyl się kilka slówek po angielsku "Naughty buzzy bee"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny,
Nie Odzywam się, ale pamiętam o Was! I czytam w miarę na bieżąco. Może niedługo będę miała Spowrotem laptopa to postaram się zaglądać częściej. Kciuki za zlobkowe Dzieciaczki i zdrówka dla zafasolkowanych Mam i maluszków!
![]() |
#2475 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może nie mieszaj z jogurtem tylko na talerzu podaj lyżkę obok leczo- bo fakt nabial gasi pikantność a bo człowiek taki głupi jest i tylko o sobie myśli, troszke sie obwiniam ale rozmawiałam dziś z nią i TZ też żeby pokazać,że się nie gniewamy ani nic takiego- nie ukrywam,że mi lżej na duszy, że jednak nie jestem taka zaraza ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() jak Julka? jak w rodzinie? wszystko gra? zmieiłas nr telefonu?????? |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Telefonu nie zmieniłam, mam chwilowo Zawieszony. Będzie sprawny kolo 10 września. W rodzinie może być, różnie bywa ![]() Calusy!
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zadomowienie
|
Marsi ty to masz moc! wpadasz, pytasz a zagubioną owieczkę i już jest, wpadaj częściej cała !
Piekny brzusio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() marsi cieszę się, że wyjazd się udał. a zdjęcie ![]() ![]() hope u nas też lęki ![]() ![]() szaja brawo dla Ciebie i dla dziewczynek! ![]() silver współczuję kłótni ![]() iffonka Hania pije 3 lub 2 razy dziennie ![]() Ifwka nie pomoge bo też jakieś szukam:/ cała ![]()
![]() |
#2480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a S nie może się doczekać ale to już nastolatek on ma swoją gitarę, dziewczynę i swój świat ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właśnie, kiedy mam się skapnąć że to może nie jest dla niej i ją po prostu z tego żłobka wyrwać? ![]() aaa piękne zdjęcie! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Ewulka - jak dziś?
Kiedy? Będziesz widzieć, że stres jej rośnie zamiast spadać. Na razie spokojnie, to 2gi dzień ![]() Ciekawy film odnośnie montessori : http://www.youtube.com/watch?v=lAKxF55L0fU własnie oglądam ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Obejrzałam - nieco ta kobieta nakręcona ![]() Inny mi się bardziej podoba, jest mniej teoretyczny a bardziej ludzki, ale ciekawie zobaczyć jak to funkcjonuje w praktyce. |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Lurker ;)
|
Marsi ale masz juz duzy brzucho, Marinka sie urzadzila niezle
![]() ![]() Debrah tu masz filmik z przedszkola najblizej mojego miasta https://www.youtube.com/watch?v=isMCbkW--1Q pozytywna babka, dobrze sie slucha.
#2485 |
Zadomowienie
|
misiaeel dzięki za odpowiedź odnośnie mleka. U nas na wieczór do zasniecia o 20, o 1 w nocy i o 4 w nocy. Chciałabym jakoś zrezygnować z tego o 1 w nocy bo myślę ze to stanowcza za często.
A co myśliciel o imieniu Kajtus, Kajtek formalnie Kajetan. Bartus spi juz 3 godziny ![]()
26.02.2013 ![]() 18.11.2014 ![]() Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2014-09-02 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję, że pytasz. Lepiej dzisiaj zdecydowanie ![]() ![]() i teraz tak - co do braku reakcji na zabranie zabawek - nie dziwi mnie to, już kiedyś pisałam że ona jak jest sama w domu to mały szogun, natomiast w kontakcie z innymi dziećmi jest dość wycofana, nawet ostatnio byłam trochę "zła" czy zawiedziona, bo byłam u kol. z nią, ona ma córkę w podobnym wieku, i kurcze jak tamta jej brała dosłownie wszystko to ania w ogóle nie reagowała, ewentualnie popatrzyła na mnie :/ co do niedotykania - Ania nie jest typem przytulasa więc może potrzebuje troche czasu na oswojenie się. Za to po przyjściu do domu zjadła 2 (!) niemałe talarze zupy kalafiorowej z indykiem i popiła to połową kubka herbaty ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Hejka... gratuluję wszystkim pierwszakom.
Witam Marsi i Całą. Wszytsko przeczytałam ale jakoś nie mogę się do a Was wbić. Tak jakbym nie mogła znaleźć wspólnego języka. To mi się raczej nie zdarzało-wiec co się dzieje? ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Któraś pytała o czapkę- my mamy tą i ja ją bardzo lubię. Antonio fajnie wygląda i nie ściąga się. http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4547144174
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | ||||||||
Zakorzenienie
|
![]() Ja już po pracy. Daria właśnie śpi. Jeszcze muszę dziś poćwiczyć....a taka słaba jestem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szkoda mi Waszego kotka ![]() Cytat:
Fewciu, dla Blanki też ogromne ![]() Marsi, ![]() Super że wakacje udane.
![]() |
#2489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestes pierwsza, ktora mowi, ze szukaly zyly i to mnie dziwi, no bo jak maja jej szukac, to sie czuje pod palcami... Chyba tego samego, co my z dziecmi robimy w domu, tylko prowadzone przez "profesjonaliste". Dla dzieci 0-3 mamy tez uczestnicza w zajeciach ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- ezzo ale do 9 jest jeszcze tydzien!! To pakowalabym sie i tak 8 wieczorem ;-) ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
Chcialabym to zobaczyc. Znow uslyszalam kilka przykrych slow za duzo od tz; gdyby wylot byl jutro, to najchetniej polecialabym do Pl i juz tu nie wracala. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() o jaaaaaaa ![]() ![]() Cytat:
![]() Zdrówka dla Julaska Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mi sie nie podoba, ale to pewnie dlatego że miałam kiedyś papugę o tym imineniu i jakoś mi to do dziecka nie pasuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.