![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wrześniowe zapachy :)
Nieaktualne!
Witaj w moim skromnym kramiku ![]() Zapachy wymienię tylko na zapachy! Jestem skłonna oddać kilka moich butelek za jedną, która mnie zainteresuje ![]() moje kosmetyki zostały zakupione w stacjonarnych autoryzowanych perfumeriach w PL, GB i DE w związku z tym nie ma mowy o wycenie wg cen na allegro czy ebay (ja również wycenię twoje rzeczy wg takiej taryfy). Zapachy: Escada Born in Paradise ok. 85ml/100ml (najnowsza limitka) Nina Ricci Le Paradis ok. 45/50ml (unikat) Toni Gard Toni Gard edp 100ml, kartonik, brak jednego "psika" testowego Nie zapachowo: Cień Dior couleur eye gloss 6ml nr 240, użyty max 2x. Laura Mercier paleta dwóch cieni do powiek Eye Colour Duo - burgundy, nowy w kartoniku Ingrid Millet 25g - tylko raz przetestowany rozświetlający puder sypki kolor 03, ładny beż (bez różowych tonów) do normalnej karnacji, nie podkreśla porów, nie pyli, nie podkreśla skórek, wygląda świeżo przez cały dzień bez poprawek. maczek Clinique 04 Plum Poppy ubytek ok. 2% (kilka razy maźnięty pędzlem, opakowanie bez naklejek "spodnich" ale jest to oryginalny produkt) błyszczyk Estee Lauder śliczny cukierkowy roż, tylko maźnięty na ręce, pełnowymiarowy, Orlane baza przedłużająca trwałość makijażu matifying gel fixes makeup połowa z 15ml Lakiery Chanel Le vernis flaszki o pojemności 13ml: 511 pearl drop ubytek ok 2% (raz pomalowałam paznokcie dłoni) 501 intermezzo została połowa buteleczki (zagubił mi się kwadratowy korek-nakładka) 485 django ok. 3/4 buteleczki (zagubił mi się kwadratowy korek-nakładka) Odlewki do 200ml szamponu i maski wella bio touch Termoloki Remington Jumbo H0474, raz użyte, na rynek angielski z przelotką fioletowe to wałki ultra grube czarne grube bransoletka, nie przymierzana jedynie obejrzałam, w woreczku Swarovskiego, kupiona w autoryzowanym salonie w Austrii, z paragonami. Oliver Weber. Wymienię za coś o podobnej wartości. Swarovski crystal bracelet made of rhodium plated metal. 0.7 cm 54EUR Nigdy nie noszona branso Trollbeads 20cm (można skrócić). pierścionek Trollbeads Gypsofilia, jak nowy, wew. 17mm dwa duże misie Me to you - każdy 45cm "na siedząco". nowe z metkami (duble urodzinowe). Cena w sklepie ok. 300zł za jeden. Wymienię na coś o nieco niższej wartości (poza ciuchami i butami). Edytowane przez peonies Czas edycji: 2014-11-01 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowe zapachy :)
Witaj
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za którąś Escadę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Coś za puder ingrid millet?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=776589 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wieczne Kutango
|
Ooo masz Lady Milion
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Dziękuję, niestety to nie mój zapach ![]() Lawmore i Żywieczdrój - niestety nic nie wyszukałam ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- wymieniłabym jedynie za la vie ![]() Edytowane przez peonies Czas edycji: 2014-10-27 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
oddam dużo za Ninę i lolitę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A mnie zainteresowała Escada Born in Paradise, ale nie wiem, co mogę Ci zaproponować. W wątku mam Blv II i Absolutelly Me, ale nawet gdyby, to nie starczy na pół Escady ![]() Może chcesz trochę zmniejszyć jej pojemność? ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Lolita Lempicka edt ok. 30/75ml Britney Spears Circus 30ml tylko test jest kartonik Van Cleef & Arpels 100ml kartonik, ubytek jednego "psika" testowego.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Cos za Lacoste Pink albo Nine Ricci?
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wpadło mi w oko
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() w sensie pytasz o odlewkę? if yes, to oczywiście, że mogę zrobić tylko nie wiem czy wyszukam na mojej wsi atomki ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- niestety nic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez Ralfioza ![]() Hej ![]() A mnie zainteresowała Escada Born in Paradise, ale nie wiem, co mogę Ci zaproponować. W wątku mam Blv II i Absolutelly Me, ale nawet gdyby, to nie starczy na pół Escady ![]() Może chcesz trochę zmniejszyć jej pojemność? ![]() witaj ![]() w sensie pytasz o odlewkę? if yes, to oczywiście, że mogę zrobić tylko nie wiem czy wyszukam na mojej wsi atomki ![]() No tak, w sumie chyba mogłaby być odlewka. Lub może Ty chcesz sobie coś z tego zostawić. W razie co, mam 2 atomki 10ml i chyba dwa 5ml. Pamiętam, że chciałaś kiedyś Cherry in the air, może z tego coś Ci odpsikam. Niestety, flaszki nie odważę się wysłać, gdyż kilka razy przewróciła mi się w szafce i obrączka przy atomizerze jest poluzowana ![]() ![]() A może coś w wątku wypatrzysz? ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za opium?
![]() |
![]() |
#16 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Piwonki
![]() No i co robimy? Nadal jesteś chętna na MD Fraiche? ![]()
![]() |
#18 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Tak jak ustaliłyśmy, czy może coś się zmieniło?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
już je wymieniłam
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- w wątku nic nie znalazłam - może masz coś do zaoferowania spoza? ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]() nikt nie chce się wymieniać ze mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie Nina ricci le paradis
mam poza wątkiem DKNY 45/50 ml http://www.fragrantica.com/perfume/D...olet-22977.htm oraz bazę pod tusz nową Lancome
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DKNY to zielone jabłuszko? jeżeli tak, to niestety nie są to moje klimaty zapachowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Cześć, van cleef aktualny? który to dokładnie zapach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
dzięki za info, niestety nic poza tym nie widzę dla siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() to, co na foto nie jest srebrem jaką branso być chciała ode mnie? Ja już tej czerwonej skórki Pandory nie mam... szkatułak nadal do wzięcia - mogłabym oddać za jakąś flaszkę, ale Ty piszesz, że perfumy tylko za perfumy wymieniasz... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.