![]() |
#1351 |
Rozeznanie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III
dziękuje dziewczyny
![]() ![]() skrzatek a w jakich słoikach robiłaś ten sok z aronii? dawałas dużo liści wiśni? bo ja tez własnie chcę go zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Raczkowanie
|
Promolcia MILF (Mum I'd Like to Fuck) to taka mama, na której koledzy jej syna lubią zawiesić oko, panowie na ulicy z resztą też ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Zakorzenienie
|
Glowa mi peka,zimno dreszcze chyba jakas choroba. Dlatego nie wstaje nigdzie jutro rano.
#1356 |
Zakorzenienie
|
dzięki, że pytasz
![]() Dobrze sobie radzi. Ładnie je, siusia na sedes. Pani mówi, że jest dobrze. Chętnie chodzi do przedszkola póki co ![]() No i oby Cię te biodra mniej bolały. roksape ![]() ![]() Czytam Was na bieżąco, ale mam zwieche od wczoraj ze względu na rok szkolny a raczej przedszkolny ![]()
#1357 |
Rozeznanie
|
Hej hej ja dziś normalnie padam na twarz.. Rano poszłam z mamą do miasta, ja głównie na pobranie krwi i po włóczkę bo mi się skończyła już do dywaniku ;-) a mama chciała za sprawą pójść też jedną. Przy okazji zaszłam do pepco, ale nic nie kupiłam małej. Jakoś tak nic mi się do ręki nie przykleiło, by włożyć do koszyka ;-) Po obiedzie pojechałam z mężem do castoramy i CH. W casto nakupiłam pudełek i kartonów i jestem szczęśliwa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1358 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Miałam troszkę buteleczek po małym frugo czy kubusiu, troche zlałam w słoiki takiej wielkości jak po dżemie. Myślę, że po otwarciu spokojnie postoi w lodówce, więc można i w większe. A liście liczyłam zrywając (było 200) ![]() Cytat:
Justysia baty dla Ciebie za ten ubaw ze mnie ![]() ![]() Edytowane przez skrzatek24 Czas edycji: 2014-09-02 o 20:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do soku to super, że smakuje ![]() Jak ja dziś się nalatałam ;/ w piątek mam wizytę i oby krążek wszystko trzymał...
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1361 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() już mnie Dziewczyny uświadomiły co to znaczy, przyznam się szczerze, że wcześniej nie słyszałam tego określenia Cytat:
![]() masz ode mnie dużego buziaka ![]() wszystko co jest z tym związane bardzo mnie interesuje... teraz tylko muszę założyć konto na fb ![]() yyyy...a takie rzeczy jak pieluchy wielorazowe też Cię interesują? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1362 |
Rozeznanie
|
Jak robie na cztery kokilki to 4 żółtka i 1 białko
![]()
#1363 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jako że jestem zestresowana tym, że brzuch mnie boli trzeci dzień i zamartwiam się. Postanowiłam włączyć sobie coś na uspokojenie, nie czytac w necie porad nie nakręcać się że coś jest nie tak. Przypomniałam sobie że Basjenia polecala nowy serial The Knick więc sobie włączyłam... No więc uwaga spoiler: w pierwszej minucie wyjęto z kobiety przez cc sztywne niemowlę, w drugiej jego mama umarła na stole operacyjnym, w trzeciej lekarz przeprowadzający operację strzelił sobie w łeb. Takie oto pielęgniarki oglądają sobie seriale w wolnym czasie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no nie powiem że się dokształcam w czasie wolnym. może raczej zgłębiam historię chirurgii ![]() dziń dybry jak to mawiał pewien żandarm.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Podczytuję Was na bieżąco ale niestety coraz więcej obowiązków i zbliżający się nieuchronnie egzamin skutecznie mnie wybijają z rytmu i zajmują mi dużo czasu ![]() Cytat:
![]() ![]() Na pewno wszystko jest ok ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Dziewczyny wy jecie kogel mogel w ciąży? można?toż to surowe jajko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Zakorzenienie
|
Hej hej :-D nadaje właśnie z laboratorium... Jestem po pierwszym pobraniu krwi
#1368 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale generalnie chyba dobrze się tam bawi więc i ja jestem spokojniejsza już ![]() w poniedziałek koleżanka urodziła córeczkę i jak napisała jaki poród sn miała to zastanawiam się na co ja się pisze...swoją drogą to dziwne jest , że pierwszego porodu się nie bałam a teraz cykam strasznie ![]()
![]() |
#1370 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ostatnio się tutaj mało udzielam ale to z tego wszystkiego że jestem zabiegana, podczytywałam Was ale już nie dawałam rady pisać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1371 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W końcu pojechaliśmy wczoraj wieczorem na ip sprawdzić czy wszystko dobrze bo kolejny dzień kłucia w brzuchu bolesnego, a na dodatek ostatnie dwa dni mały szkodnik ruszał się jak wściekły i kopał tak że aż mnie bolalo i się martwiłam czy z nim dobrze bo przesadzał a wczoraj nagle przestał się ruszać i cały dzień nic poza jakimiś mikro smyrnięciami rano i potem koło 18. Na głowie chodziłam żeby się poruszył ale bez efektu, a wizyta dopiero za tydzień. Wizyta na ip w szpitalu orłowskiego była bardzo przyjemna, nie wiedziałam że ciężarne mają osobną ip, byłam więc jedyną pacjentką i poza tym że byli wszyscy troche znudzeni "bo to jeszcze taka mała ciąża" a ja nie byłam w jakoś szczególnie cierpiąca, to jestem zadowolona z obługi. Zrobili mi ktg, potem pani doktor zbadała mnie ginekologicznie, zrobiła usg dołem i górą i powiedziała że jest wszystko ok. Co do tego że się ruszał bardzo intesywnie a potem wcale to w ogółe powiedzieli że luzik i nie ma co na to zwracać uwagi, szczególnie na tak wczesnym etapie (26tc). Co prawda absolutnie we wszystkich poradnikach i z relacji niektórych położnych wynika coś przeciwnego... No ale warto było pojechać i mieć spokój ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/ciaza-t...ydzien-24.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Mały mi szaleje, dla odmiany Mała w brzuszku się uspokoiła - bo oczywiście zawsze ale to zawsze jak jedno się uspokoi to drugie szaleje ![]() ![]() Myślę jaką zupę dziś zrobić na obiad i nic mi do głowy nie przychodzi... krupnik i ogórkowa były tydzień temu, teraz była pomidorowa, zupy z cukinii i buraczanej już nie chcę bo mi się przejadły. Macie jakiś pomysł? Musi być zupa - bo chcę nastawić i coś porobić a nie stać nad garami x godz. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I też boję się dokładnie identycznego scenariusza jak poprzednio, z tą różnicą że nikt już mi nie poda oksy. Mam takie dziwne przeczucie że będzie identycznie, zacznie się 2 grudnia od rana a skończy 3 grudnia decyzją o cc. Choć mam takie skurcze co jakiś czas (przy synku nie miałam) że biorę pod uwagę wcześniejszy początek. Obyśmy tylko zdążyli z remontem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Rozeznanie
|
mam pytanie do mam które są już na zwolnieniach, dostałyście je bez problemu czy np musiałyście trochę naściemniać, że się źle czujecie itd? Mam dziś wizytę i wzięłabym sobie trochę zwolnienia ale nie wiem czy ona da mi tak sama z siebie czy muszę trochę pokłamać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() zwolnienie powinni dac juz teraz bez problemu moim zdaniem. Ja mam zwolnienie od 5 tygodnia przez problemy. A wystarczy ze powiesz ze krzyz cie boli nawet.
#1376 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogólnie jak byłam około 19 sierpnia u mojej gin prowadzącej ciąże, to jej powiedziałam z góry, że od 1 września chciałabym iść już na zwolnienie. W pracy już wszyscy wiedzieli, nawet wdrażałam osobę na zastępstwo za mnie. Na co moja Pani gin stwierdziła, że wyniki mam dobre, dobrze się czuję, a że kobieta powinna pracować do 36 tygodnia (co w przypadku wcześniaków- nie wiem??), to ona nie chce mi dać tego zwolnienia ![]() Trochę się zdziwiłam podejściem, ale stwierdziłam, że skoro tak, to pójdę do innego lekarza, który bez problemu mi da zwolnienie, bo tak czy inaczej od 1 września nie pójdę do pracy ![]() a sytuacja wyglądała jeszcze inaczej - w czwartek (28.08) wróciłam do domu z płaczem - miałam taki ból w podbrzuszu, że myślałam, że do domu nie dojadę. Mąż jak mnie zobaczył stwierdził, ze jedziemy na ip, ale w ostateczności wytrzymałam całą noc i w piątek poszłam do pierwszego wolnego lekarza i po zbadaniu (okazało się, że wszystko ok) przypisała mi no-spe 3xdzień i bez zająknięcia dała zwolnienie. Podsumowując- wszystko zależy od lekarza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Raczkowanie
|
Madziqqq to chyba zależy od lekarza moj mi sie sam co wizyte pytal czy chce zwolnienie czy dam rade jeszcze pracować i pyta nadal wiec zalezy jaka jest Twoja lekarka.... mysle ze jak szczerze powiesz ze juz Ci jest za ciezko pracowac to da Ci L4 bez ptoblemu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1378 |
Rozeznanie
|
ja dostałam L4 bez problemu, myslalam ze bede musiala walnac jakas gatke ale jak tylko mu pow. ze czy moge l4dostac a on ze jasne i zaczal juz je wypisywac
![]() ja tez szukam insipiracji na obiad, macie pomysl? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Rozeznanie
|
Ja od samego początku jestem ns l4 - jak się lekarz dowiedział, że pracuje w gimnazjum, to dał sam bez problemu.
Na obiad polecam moje ostatnie odkrycie- zupę z soczewicy ![]()
#1380 |
Rozeznanie
|
roksape - ...czy mogłabys mi jeszcze raz podac przepis na ten sok?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.