|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
Jejku a jak mnie drażni takie coś (spotkało mnie to ostatnio): wypatrzyłam fajne rurki, biorę do przymierzalni - zonk -> nie pasują, za wąskie w talii. No więc wychodzę i mówię kobiecie, że niestety ale są na mnie za małe. A ta zaraz z hasłem :a może inne i ciągnie mnie do tego wieszaka i pokazuje: te (nie??) no to może te, o a niech na te pani popatrzy jakie ładne (bleee...). Pytam się PO CO na siłę zmuszać i wynajdywać ciuchy?? Mówię jej, że oglądałam WSZYSTKIE spodnie na tym wieszaku i tylko te rurki mi wpadły w oko. Kobieta starała się być miła ale mnie to wkurza. Nie lubię jak na siłę ktoś coś chce mi sprzedać. Więcej się tam nie pokazałam, swoja drogą ceny miała tam wysokie a ciuchy mocno znoszone/zmechacone.
|
|
|
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fantastik bombastik Cytat:
|
||
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Susanna właśnie w tym lupku gdzie taka drożyzna mam to samo ale mnie już babsztyl ignoruje bo ja tylko oglądam
|
|
#784 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie było mnie tu chyba ze 100 lat
A tu nowy wątek i super łowy. Paulina a co Ty w Anglii robisz?? ![]() Ja odcięta od lumpów, odwyk wakacyjny. Ostatnio kurtkę kupiłam jedynie ale to jeszcze w Krakowie. P5141111.JPG
|
#785 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
danke
![]() hehe ok bede pamietac :P Cytat:
|
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
lasencje dziekuje za wszystkie komentarze
![]() aneczka, co ja robie w anglii? przyjechalam na wakacje, ale znalazlam od raz prace, wiec pracuje i zostaje juz do pazdziernika, a jak sie uda to i duzej podoba mi sie tutaj jak nigdzie :P tylko pogoda mogla byc lepsza ![]() A wracajac do tematu watku, bardzo fajnie wygladasz w kurteczce i jakas laska sie z ciebie zrobila
|
#788 |
|
Wtajemniczenie
|
No to fajnie, ja mam nadzieję, w niedzielę jadę do Holandii do pracy. O ile wyjdzie
![]() Dzięki komplemenciaro Nawet nie mówię jak Ci zazdroszczę tych sklepów angielskich
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wytrzymałam i wróciłam po sukienkę. Dostałam za to zniżkę i zamiast 15 zł zapłaciłam tylko 10zł
![]() ![]() No i sukieneczkę mam ale gdzie ją założę to nie wiem...
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Spódnica i spódniczka, nic więcej
|
|
#791 |
|
Rozeznanie
|
I bardzo dobrze zrobiłaś Mags, bo sukienka jest śliczna
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() Tez tak myślę, jakbym się nie wróciła to bym była zła na siebie i żałowała bym bardzo. A tak to humor mi dopisuje
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Też odwiedziłam wczoraj i dzisiaj lumpki, i mam siatkę pełną zakupów za grosze
Fajne są takie "łowy"
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#794 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#795 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#796 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj nic takiego fajnego nie kupiłam bo jak gorąco to nie mam ochoty łazić po sklepie bo tam strasznie duszno!!
Ale kupiłam - 2 torebki (jedna w tamtym tygodniu), obie ok 6 zł - 2 paski (parciany jest nowiutki )-dżinsowa, asymetryczna mini z klamerką sercem 12zł- bluzekcza dla mamy |
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;4797996]czerwone i czarne rewelacja
oddawaj :P[/quote]ni ma :P zostaly tylko brazowe i zlote :P hehe dziekuje ![]() a wracając z basenu wstąpilam do małego lumpka gdzie rzadko zagladam bo nigdy nie ma nic ciekawego i wyszlam z czarna sukienka babydoll Atmosphere i szarymi rurkami :P |
|
|
|
#798 |
|
Przyczajenie
|
foty ,fotyy
|
#800 |
|
Kokon pro
|
hej ja jak zwykle nie bardzo w waszych klimatach ale wklejam
![]() 1. rozowa siatka ze sciagaczami 2 zl 2. kapelusz na lato w jakies kwiatki 2 zl 3.czarny bezrekawnik atmosphere 3 zl 4.seledynowa koszulka ze swietnym napisem 3 zl 5.w paski z kieszonka i kolnierzykiem 6.zolta siatka z dlugim rekawem ^^ |
|
|
|
#801 |
|
Kokon pro
|
1. gorset bialy
5,7 zl 2.sukienka czarna na zamek z tylu 2.4 zl3.male niebieskie wlochate cos 2 zl 4. 2 ksiazki kazda po 3 zl ;] w ogole u mnie w lumpie dzis widzialam fajne butki baleriny czerwone lakierowane Zara ale za male byly, jakies takie nowe z metkami na drewnianej podeszwie ale rozmiar 7 albo8 nie pamietam ale i tak za duze pozatym dzinsy Armaniego i pelno doslownie caly lump indyjskich rzeczy tunik turbanow jakichs kamizelek w jakies blyszczace male lusterka i kamyczki oczoplasu mozna dostac ;]
|
|
|
|
#802 |
|
Wtajemniczenie
|
Mags1983 - sądzę, że okazje do założenia tej sukienusi na pewno się znajdą, teraz jest tak cieplutko, że takie rzeczy są na czasie
|
#803 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiek87 - podobują mi się siateczki, biały gorsecik i sukienusia, a to włochate coś fajnie się patrzy
|
#804 |
|
Rozeznanie
|
kasiek87 boze jak ja bym sie chciala znalezdz w takim "indyjskim" lumpku pewnie bym caly wyniosla
a wlochate COS przeslodkie
|
#805 | ||
|
Kokon pro
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziś na szybko byłam w lumpku, pobiegałam miedzy wieszakami ale stwierdziłam, że to nie ma sensu i dam sobie spokój. Na szczęście wypatrzyłam dwa paski: czerwony (guma) z motylkiem i czarny z zapięciem gwiazdą. 6 zł za oba. IMG_7867.JPG IMG_7869.JPG |
||
|
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie Wam się dziewczyny bardziej opłaca kupować w lumpeksach?W tych w których sprzedają na wagę czy tam gdzie wszystkie rzeczy sa oddzielnie wycenione?Pomozcie,bo ja dopiero raczkuję w kwestii wynajdywania tych uzywanych cudeniek
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę wam takich fajnych lumpków..
|
#809 |
|
Rozeznanie
|
Wydaje mi się że na wagę to zależy ile oksztuje 1kg.U mnie przed nową dostawą są tanie rzeczy ok.2,3 zł za sztukę.Tylko wiadom sprawa,że te łaszki są już przebrane.Fajne są te wasze ciuszki.
|
|
|
|
#810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z drugiej strony w sklepach z wyceną częsciej bywają bardziej hmmm ekskluzywne rzeczy. Ja najczęściej kupuję na wagę (nie raz widziałam identyczna bluzke na wycenie za 15-20 zł, jak ta, którą kupiłam na wagę za 2 zl ). W sklepach z wyceną też bywam i wtedy zwracam uwagę na ceny i kupuję tylko to, co mi się baaardzo, ale to baardzo podoba i mam pewność, że nie rzucę tego w kąt
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

fantastik bombastik 
ale to jeszcze w Krakowie.
ja drobne zakupki mam:

Nawet nie mówię jak Ci zazdroszczę tych sklepów angielskich