|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Wrazieco, albowiem na razie mam tu sztab ludzi
i kombinują coś z netem ![]() Więc później zerknę No właśnei tylko czy taka metoda przestawi coś w mózgu? chyba nie? Jaaaaaa sresztą się nie znam, czy z chuopami trzeba jak z dziećmi czy so? Zawsze wolałam normalnie po ludzku, jak z dorosłym człowiekiem, ale jak widzę co inni mają to włos się jeży i witki opadają. |
|
|
|
#3272 | |
|
Wtajemniczenie
|
albo w koszyczek i jak Jagnę...
Cytat:
szkoda gadać. jak też inne przysłowie mówi - widziały gały... i jaki ojciec...
|
|
#3273 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
), w życiu nie powiedziałbym o tym na głos, żeby nikomu przykrości nie zrobić Moja mam gotuje świetnie, więc w domu problemów podobnych nie mam ![]() Myślę, że w częściach to i nawet we zwykłej reklamówce Gópi jestem, pszprszm ![]() Jeśli w koszyczek, to nie lepiej jak Mojżesza? Puściuć na wodę, gdzieś z promu relacji Świnoujście-Ystad |
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3276 |
|
BAN stały
|
Machnę znad nadciśnienia (169 na ileś tam)
Zapomniałem opowiedzieć - ciotka dzwoniła rano do ojca mego i chwali się, że komplet garnków kupili z wujciem, za 4 tysie Pokaz był oczywiście jakiś, psia mać, a ciotka "szczęście" miała i wylosowała kupon ze zniżką 50%, czyli 4 tys. zamiast 8 Brak słów i komentarza...
|
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
No i czym się chwali?
Do lekarza marsz, chyba, że to ktoś Ci przed chwilą tak podniósł? Ale to i tak kontroluj ![]() Cytat:
Może jednak to taki żarcik z ich strony? ![]() Bogaci są
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3278 | |||
|
BAN stały
|
Teraz mam się ubierać, czy poczekać do rana?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3279 |
|
Wtajemniczenie
|
:róża:
|
|
#3280 |
|
Wpisz tu zomzing
|
zasłyszane na ulicy dla Gryksia: "Muszę oddać dla Dawida te 20 złotych, bo pożyczyłem."
oraz viktim: Viktim żeński, dość wysoki, ale z przaśnych, chociaż na kształcie nieposzkodowan. Fryzur "rozważne & romantyczne 80's" w czekoladowem brązie, takieło, ino do ramion. Na ciele żakiet 80's jakby też, przyduży (widziołem tylko tył), czarny. Spod żakietu tunika fasonu dyniozad, o taka, czarna. Spod tuniki klasyczny skulkowany czarny legins, w matowej czerni, nieco nad kostkie. Poniżej kostki szpilka na platformie, wykonana w sztucznem zamszu & stonowanej czerwieni, takało. Viktim został zaobserwowany w transporcie publicznem, plótł strasznie głośno przez smartfą, czas sobie umilając wyginaniem obcasów i podnaszaniem raz jednej, raz drugiej ratki i kręcaniem cielskiem, emanującym samozadowoleniem, albowiem stał był. Życzyłem mu zła. |
|
|
|
#3281 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie zdziwiło jak w książce do polskiego zobaczyłam formę " postaci" W sensie : które wymienione postaci w tekście....
To podobno też dopuszczalna forma, no nie pasuje mi w ogóle
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Babcia ani mama się nie leczą przy takim ciśnieniu? ![]() Cytat:
Albo i nie
||
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
trzecie podejście do gencjany w tym tygodniu
![]() pierwsze: bezpieczna ilość w masce - ładnie stonowało, ale było mi mało drugie: mocna płukanka - przyciemniło, schłodziło na szarobrudno, końcówki różowe i fioletowe, niestety włosy mega splątane ![]() trzecie: mocna maska - włosy jasnografitowe lub ciemnosiwe z różowymi i jagodowymi pasemkami, kondycja super, ale pierwszy raz zafarbowało mi paznokcie, czoło i łazienkę ![]() najgorsze jest to, że coraz bardziej mi się ta zabawa podoba ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- a fogle to macham drutami bo mi się spieszy z zakończeniem szalika, bo mam koncept na sweter i muszę druty zwolnić nim zapomnę
|
#3284 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Pomachuje Wam
![]() Cytat:
a co do pogrubionego : czemuż życzyłeś mu zła ? za smarkfonowe plectwo ?Cytat:
Bo mnie się podobał Twój kolor co go ostatnio pokazywałaś
|
|
#3286 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Szlag by to, kce mi się nowych perfum! Ale z każdym dniem wymagania rosną. Teraz chciałabym jakiegoś połączenia wędzonych śliwek, żurawiny, porzeczki, szafranu, goździków, pieprzu, cynamonu, ciemnego miodu, orzechów, wina, dymu... I zasmażki, a co! Nie ma takich perfum, prawda? A może Lutens coś ukręcił? |
|
|
|
|
#3287 |
|
Wpisz tu zomzing
|
nie czcił uszu i arogancko darł ryja, dodatkowo okraszając ple nieustannymi okrzykami: "Co ty powiesz!", "To niemożliwe!", "No, nie uwierzę!" i w tym stanie fiepał się jeszcze do dyżurki dla obsługi, bo siodło zobaczył i jeszcze wyproszony komentował do rozmówcy, że "a, to pan mnie wyprosił, jak to jaki, ten, no, obsługant". Zasełałem "giń".
|
|
|
|
#3288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gencjanuję, bo mam bana na farbowanie a dobija mnie rudość za odrostem ![]() zapisuję i rysuję, ale mam wewnętrzny imperatyw, żeby zacząć teraz, już, natychmiast ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- fajne zombie tylko ceeeenaaaa
|
|
#3290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Schładza dobrze toner, ale robiłam only u fryzjerki, i w zalezności od fryzjerki/produktu trzymał się 2 lub 3 tyg.Cytat:
![]() Nic mi o takim miksie niewiadomo. Bynajmniej w perfumach. Brzmi jak przepis na ciasto - może być pyszne. Bez dymu. Cytat:
Pękam Zabiłaś mnie, moja wyobraźnia pracuje, słyszę niemal jak cytujesz ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]() A bławatka próbowałaś? Ja nie, ale też pono ochłodza, YR ma z takim szmapon Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-03 o 22:40 |
||||
|
|
|
#3291 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- nooo , na "banana" też dobre gencjanowanie jest Cytat:
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gencjana daję radę, chociaż nie jest równo, ale po myciu nie będzie już tak widać tych fioletów. jak na razie to z bezpiecznych rzeczy daje najlepszy efekt. o bławatku wiem, ale jeszcze nie próbowałam. w korze dębu czasem płukałam, ale to na przyciemnienie. no mam przejrzałego banana z pomarańczą ![]() o tak i odrost ![]() do jakiejś grupy wsparcia się muszę dopisać, albo zasłonić lustra i nie wychodzić z domu
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie, to są tylko czasem przy wyjątkowo korzystnym oświetleniu
|
|
#3294 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Ech, dużo tych perfum ale nadal widzę niewypełnioną niszę... |
|
|
|
|
#3295 | ||
|
Zakorzenienie
|
trzeci
ale raz byłam w pracy więc nie marudziłam ![]() i jutro znów ma nie być chyba chcą naprawić tę wczorajszą, którą pewnie tylko plasteliną zdążyli zalepić ![]() tja Cytat:
Cytat:
Przeleciałam na szybko i spadam na serial
|
||
|
|
|
#3296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ups, w sumie to thnx, dobrze wiedzieć
Cytat:
Niemniej w tym kolorze, rudowatym baaaardzo Ci do twarzy, no ale wiem, wiem , że znasz swoje naturalsy i chciałabyś ich chłód tu i teraz. I kropka ![]() Cytat:
Mam wiecznie niezapełnioną lukę perfumianą, rok w rok i się nie zapełnia. Choć ostatnio nie nabywam, to fakt, ale rozglądam się nieśmiało, bo a nóż znajdę? i wtedy trzeba szybką akcję rozbiórkową pilnować ![]() Wygląda na to że swoją niszę, niszą będziesz zapełniać. Na to się przynajmniej zanosi. |
||
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odłozyłam druty i ledwo na oczy widzę
|
|
#3298 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Tylko ze na niuh pisze ze som do pilki noznej, znaczysie dla chlopaka. Cytat:
, a przy okazji zanabylam buty fila do biegania na wyprzybw zalandu za 150 zeta zobaczymy coto przybedzie
|
|
|
#3299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
takie chcesz ![]() Red nie cytło, ale opowiastka o komponowaniu czujcie się ninieszym przeleceni z grubsza machnę ![]() a jutro przelecę dokładniej, bo w końcu, jak biała kobieta, posiedzę we domu
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-09-03 o 23:56 |
||
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wuef jednak w roku odbędzie się sporo razy, to w sumie ważne żeby były wygodne i dobrze dobrane. Gorzej opłaca się kupowac 3 x za 100 ![]() No włąśnie, tego dylematu nikt mi nigdy nie rozwiązał. Polly, Teżecik śpi? No bo tak l mn. dwie postacie tak? jedna postać dwie postacie kto występuje - dwie postacie. Powiem tak, jak byłąm w szkole i czytałam po polsku, na milion procent w literaturze występowało jak byk - "postacie". Owi "postaci" ukazali się mym oczom jakoś tak 10 lat później co ciekawe. No i zgłupłam ![]() Chyba że się zmieniło i nie jest ta postać tylko ten postać to by pasowało Ci postaci. Ale wtedy należałoby pisać wymienieni postaci a nie "wymienione postaci"
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-04 o 00:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

i kombinują coś z netem 

Puściuć na wodę, gdzieś z promu relacji Świnoujście-Ystad
Do lekarza marsz, chyba, że to ktoś Ci przed chwilą tak podniósł? Ale to i tak kontroluj
Może jednak to taki żarcik z ich strony? 

Pękam