Scent Bar LIII - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-05, 19:40   #3481
golden_eye
Wtajemniczenie

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. ale co, ale co, pożarliście się i rzucaliście talerzami przy gościach?
2. i nici z patologii...
widzę Cię
nienosoty, ja mam za mało talerzy w domu żeby za każdym razem przy tej uroczej okazji, a zdarzają się często ostatnio, nimi rzucać. szkoda szkła
inteligentnymi i uszczypliwymi uwagami oraz inwektywami również inteligentnymi.
jak się później okazało nie zostałam zrozumiana. ani właściwie ani wcale
ale goście prędko nie przyjadom

idę didu kąpać bo ryczy przy kolanach

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Chciałoby się napisać, że przynajmniej śmiesznie z nim masz, ale wiim, że to nieśmieszne wcale...
Stary 2014-09-05, 19:46   #3482
Murszafka
To ja :)

Cytat:
2. i nici z patologii...

Szlag by z tymi perfumami. Chcę kupić jakąś flachę za pierwszą pensję (nagroda pocieszenia) i nie wiem którą:
- Micallef Automne - ale czy on nie wania spoconą babą? I nie wietrzeje po godzinie? W ogóle go na sobie nie czuję. Chyba wystarczy mi odlewka do wąchania korka... BTW ciekawe czy w tym roku będą w Quality kalendarze adwentowe Micallefa z miniaturami.
- Black CdG - ale gdzie go będę nosić? Taki ciężki i słodkawy, że nadaje się tylko na zimne dni ale też nie do pracy. A gdzie ja bywam zimą? Na Sylwestrze? Wystarczy mi spora odlewka, którą mam...
- Burning Leaves - ale też wietrzeją po godzinie czy dwóch. Wywalać prawie 400 zeta żeby sobie popachnieć przez chwilę?
Dobrze kombinuję?
Automne. Nie wietrzeja, ale są mega ciężkie i coś jest w tym pocie... Na mnie jakieś bardzo animalistyczne nuty z tego wychodzą...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 20:41   #3483
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

to może buteleczki puste po miniaturach lepiej kolekcjonować

woda wróciła
mam nadzieję ze teraz już naprawili porządnie i na stałe
1. Nosoty, puste są brzydkie przecież.

2. Serio, nie wyobrażam sobie "znów" być bez wody, to była trauma. Najbardziej wucetowa

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

mnie takie precyzyjne sprzątanie nie odokufia wolę wtedy czyścić duże powierzchnie

ale dobrze się stało, bo w smażalni właśnie wyciągali z wędzarni ryby i teraz przeżywam orgazm wielokrotny delektując się jeszcze ciepłym węgorzem
1. Mnie też, mnie żadne sprzątanie nie relaksuje dzięki bogu, ale Goldenkę owszem. Wielu znam co sobie pieczołowicie listki pocierają, szyją, drutują, etc etc na odstres.

2. aaaaaaaleeeż Ty masz wypas tam przy tych jeziorach Bardzo zdrowy węgorz.

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Zima jesteś czy lato?
Kurde nie fię, zara ustalę
cheba jednak najblizej mi do lata.

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Weekend, wolność i wieczór z MASHem ��

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
suchar dnia mój.
pan wrócił z pracy. widzi umyte okna.
- po coś to myła. teraz będą nas widzieć...

Jakbym nie wiedziała, że burak, to bym pomyślała, ze dobry dowcip ma kolo

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Kam - kurcze, to nie zazdroszczę. To tak jakby kulą w płot. Czyli rozmijają sie Wam intencje a on źle odczytuje sygnały?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-09-05 o 20:34
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 20:55   #3484
gryx82
BAN stały

Cytat:
suchar dnia mój.

Nie!
Cytat:
Szlag by z tymi perfumami...
Never ending stoooryyy, lalalalalalala...
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Kurde nie fię, zara ustalę
cheba jednak najblizej mi do lata.
Zgaszone? Jasne? Chłodne?

Będę miał więcej czasu, zrobię Ci nieodpłatną analizę na podstawie Twojej fotki, wiesz której
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 20:56   #3485
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Jakbym nie wiedziała, że burak, to bym pomyślała, ze dobry dowcip ma kolo
Ja myślę, że może mieć tak wysublimowane poczucie humoru, że nikt tego nie ogarnia

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 21:26   #3486
Parabelka
Panaroja

snad kolejnej porcji jabłek
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Hej joł Baru

Parabel jak tam Bandit?
joł , zacnie
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ale większosc dzieci zachowuje sie "źle" na jakims etapie zycia i w wiekszości jest to stan "odwracalny", wiec nie ma co panikowac.

niesttey trzeba troche wysiłk włozyc w dida, w niektore mniej niektore więcej i zaprawde powiadam wam w błedzie sa ci ludzie ktorzy mysla ze najwiecej problemu z niemowlaczkiem a jak podrosnie to bedzie luzik, kilka nieprzespanych nocy to nic w porównaniu z poźniejszymi rozkminkami

jedno moje lotne spostrzezenie wychowawcze ze większosc rzeczy trzeba wtłoczyc didu do głowy tak do 6 go roku zycia, bo wtedy sie zakoduje raz na enter, a jak powiesz dopiero 17 sto latce ze ma uwazac na picie na imprezie to moze cie zabic smiechem i olac.
w całości a pogrubione szczególnie - zręby podstawowe osobowości i postawy wobec świata i wszystkiego kształtują się w tym czasie i jak się wtedy czegoś w głowę nie wbije to potem nie ma sposobu (przynajmniej u nas - Chińczycy pewnie by znaleźli ) rzecz podstawowa u małego dida to wyrobić w nim posłuszeństwo i zaufanie wobec rodzica , bo bez tego nie zrobi się nic , a to trzeba osiągnąć stalową acz łagodną konsekwencją i rozsądkiem w ocenie sytuacji i niejaką znajomością didowego rozwoju czyli wiedzą że did nie rozumie jak się do niego jak do dorosłego mówi bo jeżeli mały did nauczy się ufać i wierzyć rodzicom , to zaufanie do ich opinii zostanie mu na długo , zwłaszcza jeżeli się kilkakrotnie przekona że mieli rację

Cytat:
Kiedyś wspomniałaś o autorytetach, ale nie chcę palnąć gafy, bo nie wiem kiedy one się "biologicznie" mają szansę najwcześniej urodzić? Chyba później niż lat 3? Tak może 5-6? Nie pamiętam Parabel, Neska może mnie poprawią.
tak do 5-6 lat autorytetem są rodzice , potem pani w szkole , około dziesiątego jedenastego roku autorytetem stają się rówieśnicy , potem nie wierzy sie nikomu albo bardzo niewielu osobom , a potem człowiek powinien nabrać rozumu i samodzielnie właściwie oceniać sytuację
Cytat:
Oczywiście jako dziecko przeszedłem przez etap wydłubywania groszku z sałatki, mięsa mielonego z sosu do spaghetti czy uciekania na widok koperku, no ale było, minęło. Co przystoi dzieciom, u dorosłych jest śmieszne. Nie chodzi o preferencje kulinarne (jeden woli drób, drugi ryby, wiadomo), co o zachowanie typu "dzisiaj krupnik, nie jem". Ja nie przepadam za grochówką, no ale co z tego? Jest na obiad, to jem i nie marudzę. Zresztą w mojej rodzinie, bliższej i dalszej, wybrzydzania nigdy nie było

Dobra. Ojciec jest odstępstwem, nie je tego, co ja z mamą uwielbiamy (placki ziemniaczane, pyzy z mięsem, pierogi ruskie), więc dla niego jest zazwyczaj coś innego (ale to góra raz, dwa razy w miesiącu) Raz nawet jego własna siostra poczuła się dotknięta, gdy nie chciał zjeść czegoś, co przygotowała, bo "on takich rzeczy nie je" (ciotka żaliła mi się później, że tak się nie robi, że "w gościach" je się to, co zostało przygotowane; oczywiście przyznaję jej rację)
w gościach jem nawet szpinak , który w normalnych warunkach samoczynnie mi wraca z przełyku w połowie drogi na dół
Cytat:
Pan ma szparki między zębami i fąfoli, że mu łęty w te szparki wchodzą i się ciągną i to jest ble i że łęty jak je to jedne jeszcze gryzie a drugie już ma w połowie gardła a że są połączone to znów jest ble i w tę pieśń wszystko on potrafił z przedszkola przynieść w policzkach napchaną wątróbkę, bo nie lubił i nie jadł. była na obiad gdzieś w południe a on do 16 w gębie trzymał i w domu dopiero teściowa mu wybierała z paszczy kutwa jaki człowiek jest czasem gópi i ślepy to naprawdę...
synunio mamuni, ręce za dupę założone całe życie bo mamunia zapierd.ala wkoło niego i wkoło tatunia i teraz wychodzi. żeby było śmieszniej kiedyś coś tam robił, rzadko bo rzadko ale jak prosiłam to w ludzkim czasie było, teraz z miesiąca na miesiąc jest gorzej.
historia w stylu - kochanie umyj łazienkę bo nie chcę śmierdzieć domestosem przy małym. - dobrze, jutro.
2 miesiące później. - kochanie mógłbyś dziś umyć łazienkę? już proszę i proszę i nic. - dobrze później obiecuję bo teraz jestem zmęczony.
miesiąc później. - kochanie mógłbyś ogarnąć łaz....a dobra wiem później...

otusz Baru drogi dostałam wspaniałą propozycję relaksu od Pana.

mam iść zrobić zakupy. bo spacer, świeże powietrze i to taaaakie odprężające pomyśleć cobytu cobytu do koszyczka...

czy płakać?
1.ja bym zrobiła karczemną awanturę , i opitoliła aż do spadnięcia kapci - i nie kochanie czy mógłbyć , tylko psiakrew w mordę taka twoja mać , ile razy mam qrvq powtarzać żebyś sprzątnął , służby nie ma , masz mi psiakrew pomagać w domu itede w tym tonie , i przede wszystkim przestała go obsługiwać - wystarczy że masz dida do pełnej obsługi , on biedactwo dorosły i se poradzić może bo jak słodko i prosząco i nic się nie dzieje to on uważa że może sobie na wszystko pozwolić - dokładnie tak samo jak nieposłuszny czetrolatek , którego mamusia prosi , żeby jej nie bił rądlem , rądlem przez uep żeby wszystkie dalsze galaktyki zobaczył i tresować , bo durne toto z urodzenia strasznie
2,iść , jak najbardziej , na baaardzo długie zakupy a jego z didem zostawić , żeby poprzewijał , ponakarmiał , posprzątał , pobawił się i zobaczył jak to fajnie siedzieć w domu i nic nie robić

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 21:35   #3487
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Zgaszone? Jasne? Chłodne?

Będę miał więcej czasu, zrobię Ci nieodpłatną analizę na podstawie Twojej fotki, wiesz której
1.

2. Wszystko mam zgaszone Ale cerę/ skórę mam żółtą (rumienia nie liczymy, to choroba skóry) Zróp zróp ciekawam czy dobrze się noszę

Cytat:
Ja myślę, że może mieć tak wysublimowane poczucie humoru, że nikt tego nie ogarnia
To by było ok, gorzej jeśli sobie drwił i była to złośliwość, albo co gorsza mówił serio

Jako dowcip - dobre
Stary 2014-09-05, 21:36   #3488
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
2. i nici z patologii...

Szlag by z tymi perfumami. Chcę kupić jakąś flachę za pierwszą pensję (nagroda pocieszenia) i nie wiem którą:
- Micallef Automne - ale czy on nie wania spoconą babą? I nie wietrzeje po godzinie? W ogóle go na sobie nie czuję. Chyba wystarczy mi odlewka do wąchania korka... BTW ciekawe czy w tym roku będą w Quality kalendarze adwentowe Micallefa z miniaturami.
- Black CdG - ale gdzie go będę nosić? Taki ciężki i słodkawy, że nadaje się tylko na zimne dni ale też nie do pracy. A gdzie ja bywam zimą? Na Sylwestrze? Wystarczy mi spora odlewka, którą mam...
- Burning Leaves - ale też wietrzeją po godzinie czy dwóch. Wywalać prawie 400 zeta żeby sobie popachnieć przez chwilę?
Dobrze kombinuję?

kup se wenge dk, drzewne, ciepłe, słodkawe i do ludzi sie nadają
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 21:38   #3489
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Jeśli w koszyczek, to nie lepiej jak Mojżesza? Puściuć na wodę, gdzieś z promu relacji Świnoujście-Ystad
a daj spokój , jeszcz następna wyłowi , pod dach weźmie i się unieszczęśliwi jak koszyczek i na wodę , to tylko taki z dziurawem denkiem
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
oraz viktim:
Viktim żeński, dość wysoki, ale z przaśnych, chociaż na kształcie nieposzkodowan. Fryzur "rozważne & romantyczne 80's" w czekoladowem brązie, takieło, ino do ramion.

Na ciele żakiet 80's jakby też, przyduży (widziołem tylko tył), czarny. Spod żakietu tunika fasonu dyniozad, o taka, czarna. Spod tuniki klasyczny skulkowany czarny legins, w matowej czerni, nieco nad kostkie. Poniżej kostki szpilka na platformie, wykonana w sztucznem zamszu & stonowanej czerwieni, takało.
Viktim został zaobserwowany w transporcie publicznem, plótł strasznie głośno przez smartfą, czas sobie umilając wyginaniem obcasów i podnaszaniem raz jednej, raz drugiej ratki i kręcaniem cielskiem, emanującym samozadowoleniem, albowiem stał był. Życzyłem mu zła.
widzeu to , aczkolwiek fryzur taki zawsze mi się szalenie podobił , a nigdy nie był w moim wypadku wykonalny z powodu wuosy

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Mnie zdziwiło jak w książce do polskiego zobaczyłam formę " postaci" W sensie : które wymienione postaci w tekście....

To podobno też dopuszczalna forma, no nie pasuje mi w ogóle
podobno dopuszczalna , aczkolwiek dla mnie niedopuszczalna

Cytat:

Szlag by to, kce mi się nowych perfum! Ale z każdym dniem wymagania rosną. Teraz chciałabym jakiegoś połączenia wędzonych śliwek, żurawiny, porzeczki, szafranu, goździków, pieprzu, cynamonu, ciemnego miodu, orzechów, wina, dymu... I zasmażki, a co! Nie ma takich perfum, prawda? A może Lutens coś ukręcił?
powidła z korzeniami , niodem i winem , mniaaaaam , przepyszne musi być zrób takie do słoika i sprzedawaj
Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
nie czcił uszu i arogancko darł ryja, dodatkowo okraszając ple nieustannymi okrzykami: "Co ty powiesz!", "To niemożliwe!", "No, nie uwierzę!" i w tym stanie fiepał się jeszcze do dyżurki dla obsługi, bo siodło zobaczył i jeszcze wyproszony komentował do rozmówcy, że "a, to pan mnie wyprosił, jak to jaki, ten, no, obsługant". Zasełałem "giń".

Cytat:
No bo tak l mn. dwie postacie tak?
jedna postać
dwie postacie

kto występuje - dwie postacie.

Powiem tak, jak byłąm w szkole i czytałam po polsku, na milion procent w literaturze występowało jak byk - "postacie". Owi "postaci" ukazali się mym oczom jakoś tak 10 lat później co ciekawe. No i zgłupłam

Chyba że się zmieniło i nie jest ta postać tylko ten postać
to by pasowałoCi postaci. Ale wtedy należałoby pisać wymienieni postaci a nie "wymienione postaci"
nie wiem skąd się te postaci wzięli , może komuś się końcówka zjadła albo wymowę mniał niewyraźną , znaczy nieuk po prostu moim zdaniem , natomiast zachodzę w głowę jak to się dostało do oficjalnej polszczyzny to jest wynalazek dziennikarski od jakichś kilkunastu lat , bo się pojawiło najpierw w mediach .

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-09-05, 21:50   #3490
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
joł , zacnie
A ja drogą wymiany nabyłam drogą wymiany 10 ml
I powiem Ci że z psiurknięcia o inna inszość
To już kolejne perfumy które robią mi psikusa takiego...
Może i Awinjon by mi się spodobał ,ale nie mam skąd psiurknięcia zanabyć
Stary 2014-09-05, 21:52   #3491
Parabelka
Panaroja

Majuta wszystkiego najnajnaj i to jak najszybciej
Cytat:

dwie postaci aj fink
sama już nie wiem
ale postaci dramatu pamiętam ze liceum

polski język, trudna język

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

właśnie wyczytałam, że z liczebnikami jednak postacie ale w liczbie mnogiej postaci są ok.
ja pamięam ze szkoły postacie , ale to było dawno w liczbie mnogiej jest dużo postaci , więc ok
Cytat:
Napisane przez akiyo Pokaż wiadomość
Też mnie to kiedyś nurtowało, bo zawsze używałam formy postacie, a w pewnym momencie zewsząd zaczęły atakować mnie postaci
Ale ponoć obie poprawne http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=10651
niby tak , ale pod względem językowym jestem niereformowalna i postaci mnie rażą bez "e"

Cytat:
Mnie tak zaskoczyło napewno pisane oddzielnie. O dziwo teorię, że kiedyś poprawnie było razem popiera tylko jedna znana mi osoba (ale wszystkich nie pytałam ).
napewno pisane było razem do II wojny , zostało rozdzielone chyba dopiero w powojennej reformie pisowni .
Cytat:
A zmieniając zupełnie temat, może ktoś wie co to za "robal"? Pływał sobie w basenie na wiejskich wywczasach (znaczy topił się) i miał z 5-6 cm. Przy głowie miał pancerz, odwłok grubaśny, obły, nie w typie zwykłego smukłego konika polnego.
Turkuć podjadek

Cytat:

Zaraz do domku I z Boniem do weta, znów 2x w tygodniu latamy Ale wreszcie zaczęło iść ku dobremu, więc uprasza się o kciuki.
się trzyma

Cytat:

Did jadł dziś w przedszkolu "taki duży kartofel co się nazywa ziemniak"

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-09-05, 21:58   #3492
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nii, one mi cuś nie paszą. Cenowo też mi nie paszą.
Chyba nic nie kupię albo faktycznie Automne. Jutro będę kolegę męczyć żeby mi doradzał

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
napewno pisane było razem do II wojny , zostało rozdzielone chyba dopiero w powojennej reformie pisowni .
Kufa, jestem tak stara?

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Otusz to

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 22:13   #3493
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Ja też do kombinacji pogody, nastroju i miejsca przebywania czyli otoczenia. To ostatnie kryterium najsłabsze jest.
ja do pogody , nastroju i stroju , terytorium przebywania w mniejszym stopniu , aczkolwiek jeszcze nie odważyłam się oudu do robo użyć
Cytat:
Z Boniem lepiej A teraz lecę spać

Cytat:
Coś takiego we przyrodzie nie występuje Chyba, że wynaturzenie jakie
mam na stanie takie ze cztery
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
jak nie jak tak
w costach w takich wielkich fajansach podają, ale nie wiem czy mają pół litra
jeszcze niedawno takich z duralexu gigantów było od czorta po sklepach
Cytat:

Parabelko, acha, uff.
Na szczęście od dwóch dni nic się nie dzieje - przegadaliśmy ją najwyraźniej. No i chwilowo jestem w pozytywnym szoku bo rano nie może się doczekać aż wyjdzie, słucha pani, lubi panie, śpi (w domu nie), je (w domu słabiej), wychodzi bez większych problemów i zachcialo jej się robić sobie kucyki (a przedtem nie wolno było dotknąć )

Cytat:
Nie przelecę nie przelecą, a jak Bandit ???
bandit jak najbardziej w porzo

Cytat:
znad relaksowania się przy myciu listków hoi z kurzu. hoja duża mam duuuży relaks

oraz kończę sprzątanie generalne. ścięcie z panem wynajmującym ode mnie łóżko do spania, żarło i czasem usługę seksualną, tak mnie wqrwiło, że cały wczorajszy dzień jeździłam na szmacie, oraz jeżdżę dziś bo jeszcze mnie trzyma. oraz wczoraj w ten jubel sprzątaniowy najwiekszy i masakryczny weszli mi goście. bo oni się zapowiadali panu, że przyjadą. pan nie powiadomił. po wczorajszym ścięciu drugim, wieczornym, dziś z samego rana dostałam tel i "na wszelki wypadek" smsa. że dziś też będą goście.
można? można. tylko dlaczego zawsze po takim przekładaniu argumentów?
o , też mam hoję ale jej nie mywam bardzo kiepski sposób odreagowywania wybierasz , wręcz odwrotny skutek do planowanego ścięciem uzyskując
kup sobie takie coś jak ma ta pani w ramach torebuni http://powerworkout.blog.pl/2014/08/...acja-za-silna/ i sobie ćwiczaj , a zyskasz taką krzepę że pan będzie biedny jak go lekko dotkniesz i ze strachu będzie Ci podłogi na kolanach fedrował

Cytat:
Weź tę hoję i wetknij panu szanownemu w kompatybilny otwór, co?
no so Ty , hoi szkoda
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Dida zabierz ze sobą, niech pozna ciocię Maję W razie czego potem będziesz Jej mówić - bo pójdziesz za karę do cioci Mai albo bo nie pójdziesz za karę do cioci Mai

Cytat:
Baru się śmieje, a tu dramat się dzieje dramaaaat

Rejcz, widzisz chyba sobie zapożyczę Twój sposób na focha, bo przecież te kłótnie o sprzątanie i moje późniejsze odreagowanie mnie wykończą fizycznie im większa kłótnia tym większe sprzątanie i to nic, że firanki prałam tydz temu, trzeba jeszcze raz
no sama fidzisz mówię poważnie kup se ketla i ćwicz

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-09-05, 22:28   #3494
Parabelka
Panaroja

Cytat:

a nie lepiej tę hoję pod prysznic wstawić
ze ścianom razem
Cytat:
tradycyjnie zimą mnie dopada kliniczna bezsenność tak między grudniem a kwietniem. zaczyna się niewinnie jedną zarwaną nocą przez katar czy inne ustrojstwo tak się ciągnie
czasem stres i czarne myśli, ale nie zawsze. w sumie jak tak człowiek leży i nie może zasnąć, to samo się zaczyna myśleć. dlatego staram się zająć czymś i tłukę w np. literaki całą noc

właśnie wróciłam z nfz z danymi do logowania w zipie - zamierzam sprawdzić ile jąder mi wycięto na fundusz od 2008r
1.
2.
Cytat:
Weekend, wolność i wieczór z MASHem 😊
oj zazdraszczam Masha

Cytat:
suchar dnia mój.
-kochanie , to wyjdź z domu a widzieć cię nie będą...
Cytat:
A ja drogą wymiany nabyłam drogą wymiany 10 ml
I powiem Ci że z psiurknięcia o inna inszość
To już kolejne perfumy które robią mi psikusa takiego...
Może i Awinjon by mi się spodobał ,ale nie mam skąd psiurknięcia zanabyć
no właśnie , z atomka wszytko pachnie inaczej niż z polania

Cytat:

Kufa, jestem tak stara?
nie mów że tak się w szkole uczyłaś

ufff , przeleciałam wszystkich
i spadam spać , bo padam
jeszcze tylko kuweta...

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-09-05, 22:37   #3495
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
i spadam spać , bo padam
jeszcze tylko kuweta...
siku idziesz robić?

ja nadrobię jutro, bo też padam
do snu Transcendencja z Deepem, zobaczymy co to za gniot, a i gościa ostatnio znielubiłam więc raczej mi się nie spodoba

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-05, 22:41   #3496
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem skąd się te postaci wzięli , może komuś się końcówka zjadła albo wymowę mniał niewyraźną , znaczy nieuk po prostu moim zdaniem , natomiast zachodzę w głowę jak to się dostało do oficjalnej polszczyzny to jest wynalazek dziennikarski od jakichś kilkunastu lat , bo się pojawiło najpierw w mediach .
Nii, już wiadomo skąd, Miciel zalinkowała, polecam wejść Pani o tak kojącym głosie opowiada, że zastanawiam się, czy jej nie słuchać sobie jak mnie szlag trafi, coby nerwy ukoić
Cytat:
-kochanie , to wyjdź z domu a widzieć cię nie będą...

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:

ja nadrobię jutro, bo też padam
do snu Transcendencja z Deepem, zobaczymy co to za gniot, a i gościa ostatnio znielubiłam więc raczej mi się nie spodoba
Też go znielubiłam, gniota jeszcze nie oglądałam, zjechany tak, że wręcz wypadałoby zobaczyć

O maaaaaj po dwóch kąpielach dale pachnę Bal d'Afrique

Padam, ale of kors zasnąć nie mogę, przez ten Bal chce mis ie czekoladek z bombonierki o smaku pomarańczowym
Stary 2014-09-06, 01:47   #3497
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Najlepsze życzenia dla Gryxa!!! Obyś odnalazł typ kolorystyczny, i w ogóle pomyślności wszelkiej

Cytat:
ten trochę ładniejszy powędrował do Tru
Fajny jest

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 02:45   #3498
gryx82
BAN stały

Cytat:
w gościach jem nawet szpinak, który w normalnych warunkach samoczynnie mi wraca z przełyku w połowie drogi na dół
A bo szpinak to trzeba jednak umieć zrobić, nie ma to tamto Ogólnie szpinak to ja kocham, tylko... jakoś nie w domowym wydaniu Żadna filozofia niby, podsmażyć z jajem i zaciągnąć mąką ze śmietaną... ale żeby to zjadliwe było?
Cytat:
2. Wszystko mam zgaszone
To chociaż światło we salonie zapal
Cytat:
Ale cerę/ skórę mam żółtą (rumienia nie liczymy, to choroba skóry) Zróp zróp ciekawam czy dobrze się noszę
A masz kolorowe szmaty na stanie? Bo z samego zdjęcia to jednak nie to jest...
Cytat:
a daj spokój , jeszcz następna wyłowi , pod dach weźmie i się unieszczęśliwi jak koszyczek i na wodę , to tylko taki z dziurawem denkiem

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Najlepsze życzenia dla Gryxa!!! Obyś odnalazł typ kolorystyczny, i w ogóle pomyślności wszelkiej
Ubiegłaś mnie!

No dooobraaa... dla Ciebie również samych wspaniałości!

---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:19 ----------

Ketchup mi się ku*wa skończył!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 09:37   #3499
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Majuta wszystkiego najnajnaj i to jak najszybciej

Sto lat dla Gryxa!

I Sto lat dla Truskawy! Niech się spełnią wszystkie marzenia!
Stary 2014-09-06, 11:03   #3500
Spoora
Zakorzenienie

Truskawko, Gryszardzie najlepszego,
spełnienia marzeń wszelakich

teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 11:39   #3501
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Oooo przylazłam na impre

Truskawciu, Gryxiu i spóźnione dla Majuty............... Pachnijcie nam sto lat -ki

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
A bo szpinak to trzeba jednak umieć zrobić, nie ma to tamto Ogólnie szpinak to ja kocham, tylko... jakoś nie w domowym wydaniu Żadna filozofia niby, podsmażyć z jajem i zaciągnąć mąką ze śmietaną... ale żeby to zjadliwe było?

Ja robię z czosnkiem i śmietaną ale żeby z jajem

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 11:45   #3502
golden_eye
Wtajemniczenie

dołączę się i ja -

najlepsze życzenia dla Gryszarda i Tru

Bar mię zrobił poranek wyzywaniem na Pana
spieszę Baru uspokoić, że suchar z oknami był uśmiechnięty ale tyż niejako pokazuje nastawienie i szacun Pana dla pracy mej więc jest sucharem

znad zimnej kawy oooooooooooo nie. znad pustego kubka po zimnej kawie. i wybycia na dwór bo ładnie jest ideu wienc.

oraz sprzedałam wczoraj 2/3 swojej zbieraniny lalkowej. jeszcze nie wiem czy mi z tym dobrze czy źle, na razie nie myślę. w pon będę pakować do wysłania to się obaczy z jakim uczuciem je pożegnam. pomyślę na spacerze. oraz w co zainwestować odzyskaną kasę, tzn co nowego zakupić w puste miejsce...

Par - nie wiem czy nadal masz ochotę ale znalazłam firmę firmową która ma śliczności po 200 dolców. to już rozsądniejsza cena jak dla mnie w por do takiego 900 $ no chyba że całkiem w lewe odlewy pójść...

ech. idę pomyśleć.

Stary 2014-09-06, 11:55   #3503
aileenn
Mother of Cats

Truskawko, Gryxiu - wszystkiego najlepszego

Macham znad Godryka - nowego członka rodziny

Co do analizy kolorystycznej - znacie bloga Marii? Bardzo ładnie rzecz wykłada.

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2014-09-06 o 11:58
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 11:58   #3504
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Oooo przylazłam na impre

Truskawciu, Gryxiu i spóźnione dla Majuty............... Pachnijcie nam sto lat -ki

Stary 2014-09-06, 12:03   #3505
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Ketchup mi się ku*wa skończył!
O Bosh i teraz Ci nie będzie stał

To jeszcze do życzeń urodzinowych dokładam:

Żebyś zawsze miał dużo ketchupu
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 12:13   #3506
Katty_p13
Piers do przodu

Gryx stóweczki

Truskawo i tutaj zdrowia, szczęścia, pomarańczy

Miłego dnia Baru
Stary 2014-09-06, 13:02   #3507
tricolor
Wtajemniczenie

Miłego weekendu całemu Baru
Tru i Gryxikowi najlepszego!

Golden

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Aileen, bloga nie znałam, bardzo dziękuję
Stary 2014-09-06, 13:59   #3508
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Wszystkiego najlepszego dla Tru i Gryxa

Solenizant nr 2 pewnie jeszcze śpi

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 14:31   #3509
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

ha, jednak musiałam wyjść, bo P. zeżarł całe pieczywo
ale dobrze się stało, bo w smażalni właśnie wyciągali z wędzarni ryby i teraz przeżywam orgazm wielokrotny delektując się jeszcze ciepłym węgorzem

Cytat:
Chyba nie o Katowicach piszesz?

Cytat:
Ach, czyli okazał się być kiepski w łóżku. Zerwij i kup gorącego węgorza

Pszepszam, suchar dnia

Cytat:

suchar dnia mój.

Cytat:
1. Nosoty, puste są brzydkie przecież.
ja bym nie mogła mieć pełnych i nie używać
Cytat:
2. Serio, nie wyobrażam sobie "znów" być bez wody, to była trauma. Najbardziej wucetowa
ano

Cytat:
o tak, Wenge jest
fogóle to mi się kończy, trzaby upolować .......
Cytat:
siku idziesz robić?

Wszystkiego najlepszego dla Tru i Gryxa

Głodna jestem a obiad dopiero w przygotowaniu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-06, 14:41   #3510
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

Macham znad Godryka - nowego członka rodziny

Co do analizy kolorystycznej - znacie bloga Marii? Bardzo ładnie rzecz wykłada.
? Gratulacje, Poooka poka

2. Oooo ciekawe, ciekaaawe zatem stąd wynikałoby, że jestem jasnym delikatnym latem (Brzmi jak przeciwieństwo mego wnętrza ) Acz obecnie pozbyłam się żółtych włosów i mam odcień Aniston - niemniej skóra, oczy to jasne lato.To co ciekawe, to to, że nie pasują mi jasne odcienie niebieskiego, i żadne inne jasne Hmmm. Pasują mi kolory ciemne, wyraziste, grafit, granat, fuksja, butelkowa zieleń, czerń. Zimne, ale ciemne Pastele -

Wróciłam od ginki. Hołduję przekonaniu, iż mężczyźni powinni mieć zakaz wykonywania zawodu ginekologa. To jest dla mnie jakieś nieporozumienie, jakim prawem chuop może gmerać babom w karolach, macać, paczeć, itp. Powinni mieć zakaz, niech se zostają urologami i macają pałki. Nigdy nie pójdę już do chuopa. Poza tym, co on wie o kobiecości? O przypadłościach, fizjonomi, odczuwaniu. Poza teorią. Eeeeech soza świat.

Moja Mam wyjechana, ale rozbroiła mnie ostatnim komentarzem nad Jimmi Choo, Moze to i łądne, ale nie spektakularne, tak jak Angel

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-09-06 o 14:45
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości