|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Odejmij sobie z całej sumy za zamówienie maseczkę i zobaczysz czy wychodzi ci 150 zł
|
#1862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też dostałam z planet spa 2 gratisy(przynajmniej na fakturze są, bo dostawę mam w piątek). Wlaśnie zauważyłam, że elffee ma zawsze jakieś problemy. To musi być strasznie denerwujące. Współczuję
|
|
#1863 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też z niecierpliwością czekam na katalog nr 12
nie mogę się doczekać. No i myśle , ze byłoby miło wszystkim wizażankom aby ktoś miłościwy zamieścił też netto i demo , prawda?; |
|
|
|
#1864 |
|
Zadomowienie
|
o kurde no i by sie zgadzalo :| ale myslisz ze przyjada mi z masteonym zamoiweniem? kurna nie sadzilam ze takie marne zamowienie mam, tzn ja zamawialam tylko dla siebie. o cholercia. no coz.
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie ta wizazanka od k12 jeszcze nawet paczki nie dostala- jest rano jeszcze.I pewnie pracuje i zamiesci dopiero wieczorem
|
|
|
#1866 |
|
Raczkowanie
|
Witam ja wczoraj zlozylam zamowienie z kat.9 niewielkie na 290zl i czekam na fakturkę,mam nadzieje ze dostanę ten peeling kokos papaja bo go uwielbiam a Wy juz pisalyscie ze macie go w brakach.
|
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby ktoś był zainteresowany:
"Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że oferta Łap Okazję wlicza się do wartości zamówienia, natomiast kącik wspomnień nie wlicza się do bazy opustu. Zachęcamy do złożenia zamówienia." |
|
|
|
#1868 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm mam pytanie, a jesli ja jestem w Avonie dopiero pierwszą kampanie to czy też dostanę te gratisy z Planet SPA???
Złożyłam już zamówienie za 350 zł... Aha i jeszcze jedno, w tym programie TPS to jak to jest... Jesli na pierwszą kampanie uzbieralam takie zamówienie (prawie zaliczające sie do 3poziomu) to dostane prezent tylko z poziomu 1, za to ze mam powyzej 150zł??? |
|
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a niektóre avonki zamawiały nawet po kilka sztuk i dostaną bez problemu... troche niesprawiedliwy ten avon...
|
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z TPS dostaniesz tylko prezent dla I poziomu. |
|
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze milagrosx ja też zamawiałam sobie Sparkling nude a jak tez dostanę połamaną to mnie szlag trafi! Już kiedyś mi cień w sztyfcie cały rozlazły przysłali... :/
|
|
|
#1873 |
|
Doncia
|
.... była moze gdzies zamieszczana oferta z logo - nowa na 2007 r.??
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
tak juz była zamieszczana... musisz poszukac... niestety nie mam zapisanej nigdzie a tak to bym Ci wrzuciła
|
|
#1875 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki mam pytanko , moze wiecie.... wczoraj wieczorkiem (koło 18stej) złozyłam zamówinie na katalog nr 09 KURIEREM. Jak myśliscie kiedy będe miała podgląd fakturki i kiedy szanowny Pan Kurier mi dostarczy paczkę??????
|
|
|
|
#1876 |
|
Rozeznanie
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewna nie jestem, bo zawsze naregularną zamawiam...heh po postach milagrosx mó zapał do avonu troche zmalał... :/:/:/ jak oni maja takie rzeczy odwalac to ja wielce dziękuję... :/ jak jesczze byłam klientką to już sie kilka razy przejechałam na avonie... chyba ogranicze żeczy zamawiane dla siebie, bo po co mam nerwy tracic... strace tym samym udział w TPSie ale mói sie trudno...
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde chce sie zarejestrowac na strone z Avonu ale nie mam pojecia jaki mam numer personalny:/:/ W umowie nic takie nie wyczytałam... Aaaa ratunku
|
|
|
|
#1880 |
|
Wtajemniczenie
|
oo mam już fakturkę i kolejny cud...wszystko mi przyjdzie
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1882 |
|
Wtajemniczenie
|
bo numer personalny przyjdzie CI wraz z pierwszym zamówieniem na fakturce. Pierwszy chyba musisz wysłać normlanie na takim różowym formularzu w najbliższym centrum
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1884 |
|
Rozeznanie
|
To złóż zamówienie u swojej liderki osoby która Cię wprowadzała do Avonu lub wyślij poczta bądź faxem. Na tym różowym formularzu bodajże. Dopiero potem będzie miała wszystkie dane żeby się zarejestrować na stronie.
|
|
|
|
#1885 |
|
Raczkowanie
|
Mam juz podglad fakturki zamawialam 4 peelingi kokos papaya i mi przyjda ale super,dostane tez atui na telefon no i te prezenty Spa.w poniedzialek będę miała paczkę nagorse jest to czekanie tak długo zawsze to trwa.
|
|
|
|
#1886 |
|
Rozeznanie
|
Spokojnie można wysłać faksem (nie trzeba sie pokazac tam osobiscie!)
Ja do Avonu dołączyłam dokładnie rok temu ![]() 1 zamowienie musi być na adres ten na ktory była wypisana umowa. pozniej juz bez znaczenia. |
|
|
|
#1887 | ||
|
Wtajemniczenie
|
upust-obniżka ceny jakiegoś towaru,
opust-zniżka cen kupna, przyznawana przy zakupach hurtowych. Tak więc obydwa słowa mogą już oznaczać rabat czy zniżkę. Jednak według mnie w starannej polszczyźnie lepiej się posługiwać logiczniejszą formą opust, pochodzącą w prostej linii od czasownika opuścić cenę, czyli 'obniżyć, spuścić cenę'. Cytat:
Cytat:
dokładnie tak jak pisze Petitka4 |
||
|
|
|
#1888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez juz mam fakturke i nie przyjdzie tylko tarka do stop. Przyjdzie peeling kokos i papaja, a juz sie martwilam ze bedzie w brakach. No i przyjda prezenty SPA i etui + kuferek Oby byla wczesniej
|
|
#1889 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was avonki:
mam pytanko czy któraś z Was ma może biżuterie Isabeau i mogła by zrobić jej fotki???? ...a propos kat 8 dla siebie zamówiłam: - jogurtową maseczkę do włosów kiwi i papaja- ładnie pachnie, chodź wyczuwam w niej chemiczny zapaszek, po jej zastosowaniu włosy raczej są w pożadku, nie sprawiają problemów z rozczesaniem-ogólnie za te 4,50 opłaca się - 2 spraye do ciała mango i psifora - delikatny, powiedziała bym taki brzoskwinowo - nektarkowy zapaszek, spray w sam raz dla odświerzenia sie w lato. Mój TŻ jak wszedł do pokoju to zapytał czy mam jakieś brzoskwinie w pokoju, bo wyraźnie je wyczuwa ![]() - tusz pełnia rzęs" - brown/black-to już mój drugi i chyba na drugim się nie skończy ogólnie bardzo zadowolona jestem z tego tuszu a z kat 9 przekazałam dziś zamówienie swojej konsultantce. Pokusiłam się tym razem na :- kolczyki Maeve - szminka UCR - Frozen Rose - krem do szybkiego pedikiuru |
|
|
|
#1890 |
|
Rozeznanie
|
a ja dziś nie zamawiam bo mam zamowienie tylko na 100 zł jak narazie wiec jak cos to jutro moja kolezanka składa w swoim biurze zamowienie wiec dorzuce jej moje bo po co mam płacic 10 zł za małe zamowienie ?
![]() Nie lubie okresu wakacji bo wtedy mam małe zamowienia bo wszyscy wyjezdzaja itp
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.

nie mogę się doczekać. No i myśle , ze byłoby miło wszystkim wizażankom aby ktoś miłościwy zamieścił też netto i demo , prawda?;

Złożyłam już zamówienie za 350 zł...