Co by¶cie zrobi³y gdyby w Polsce by³o teraz tak jak na Ukrainie - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-09-06, 21:12   #211
MsLizard
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 296
Dot.: Co by¶cie zrobi³y gdyby w Polsce by³o teraz tak jak na Ukrainie

Jednak polski ¿ywio³owy i k³ótliwy charakter siê przydaje dla utrzymania zdrowych proporcji w spo³eczeñstwie
MsLizard jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-06, 21:23   #212
Imperialista
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 4 919

Cytat:
Napisane przez JaOna19 Poka¿ wiadomo¶æ
W Usa te¿ nie pogadasz z homoterrorystami i te¿ nie za bardzo,¿eby powiedzieæ co¶ na ¿ydów, bo od razu Hitler jeste¶.Na arabów te¿ nie bardzo bo ksenofob.
W USA jak powiesz co¶ na ¯ydów i zrobisz to bardzo g³o¶no, to kariery w tym kraju siê ju¿ nie zrobi.

Cytat:
Tylko po Polakach mo¿na jechaæ jak ta zak³amana ¿ydówka co napisa³a,¿e gdyby Polacy nie donosili to wiêcej ¿ydów by prze¿y³o II wojnê.
Gdybym by³ ministrem propagandy g³osi³by wszêdzie, ¿e w latach 1944-1956 w Polsce rz±dzili ¯ydzi z ramienia Stalina i podawa³bym g³o¶no ich nazwiska (Berman, Minc i ca³y aparat UB).

Cytat:
Albo ta co brzêczy , ¿e jaki¶ ¿yd zosta³ ¼le potraktowany w muzeum w O¶wiêcimiu,gdy tylko ¶piewa³ modlitwy i ¿e to antysemityzm.
Widzia³a¶ zachowanie wycieczek m³odych ludzi z Izraela?

Cytat:
Co to za politycy w tej Polsce , ¿e po takim czym¶ zero jakiej¶ wiêkszej reakcji ah szkoda gadaæ.
W Polsce dalej jest ich nadreprezentacja w polityce, mediach i kulturze, st±d brak reakcji.
Imperialista jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-06, 21:38   #213
pankasztan
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 765

Cytat:
Tylko po Polakach mo¿na jechaæ jak ta zak³amana ¿ydówka co napisa³a,¿e gdyby Polacy nie donosili to wiêcej ¿ydów by prze¿y³o II wojnê.
Dlaczego twierdzisz, ze nie mia³a racji?
pankasztan jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-06, 21:40   #214
JaOna19
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 148

Cytat:
Napisane przez Imperialista Poka¿ wiadomo¶æ
Widzia³a¶ zachowanie wycieczek m³odych ludzi z Izraela?
To s± ci od tych sweet fotek na tle obozu? Pora¿ka i dno umys³owe.

Edytowane przez JaOna19
Czas edycji: 2014-09-17 o 00:25
JaOna19 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-06, 21:54   #215
Imperialista
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez pankasztan Poka¿ wiadomo¶æ
Bo na przyk³ad powinna zacz±æ od tego, ¿e gdyby Francja nie wyda³a swoich ¯ydów, to by³oby trochê wiêcej Sefardyjczyków. B±d¼ co¶ tam napisaæ o chorwackim obozie w Jasenovacu.

Ogólnie powinni zacz±æ od Niemców, bo i z tym miewaj± problemy.
Stary 2014-09-06, 21:54   #216
JaOna19
BAN sta³y

Cytat:
p

Edytowane przez JaOna19
Stary 2014-09-06, 23:23   #217
_Mia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 121

Cytat:
Przede wszystkim za Zachodem przemawia argument ekonomiczny.
Ja wiem, ¿e najbogatsi na ¶wiecie nie jeste¶my, a przecie¿ trzeba równaæ do najlepszych a nie do najgorszych, ale do cholery- naprawdê tacy najgorsi na ka¿dym polu nie jeste¶my. Nawet ta zafajdana s³u¿ba zdrowia ma swoje zalety.
Polacy w swoim wrodzonym marudzeniu zdaj± siê tego nie zauwa¿aæ- pewnie dlatego, ¿e totalnie nie maj± porównania bo nie s± zorientowani w temacie, ale og³aszaæ Polskê ciemnogrodem i nowym krajem Trzeciego ¦wiata to ju¿ pierwsi.

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Cytat:
Polacy ich kryli,traktowali jak swoich bez jaki¶ podzia³ów na ten to ¿yd a ten katolik
Nie wszyscy
Fakt, przegiê³a, ale w tym momencie zachowujesz siê trochê jak ona.
Bêdziesz broniæ zaciêcie Polaków, bo¶ Polka- on ¯ydów, bo ¯ydówka.
Zamiast pogodziæ siê z tym, ¿e w ka¿dej nacji ludzie s± ró¿ni, i nie jeden za parê groszy podpieprzy³by swojego, co dopiero nie swojego
_Mia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-09-06, 23:54   #218
michal100
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 825

Cytat:
Ja nie bêdê walczyæ za Polskê wiêc jakbym mia³a podlegaæ pod rosyjskie prawo to bym zamknê³a dziób i tyle.Ja nie muszê wyzywaæ prezydenta czy z nim walczyæ,niech to robi± panowie z sejmu to ich koryto nie moje, mnie to obojêtne czy rz±dzi nami Putin czy tak jak teraz Merkel.
Chodzi³o mi o t± sprawê z t± stron± co go¶ciu jecha³ po Komorowskim.

Mnie nie chodzi o jakie¶ 3 przypadki tylko o to ,¿e to ja mam o tym decydowaæ w moim przypadku , a nie przypadki o których bêdzie decydowa³ pose³ gej czy Kaczyñski kawaler.

No co z tego ,¿e kilka ? To jakie¶ wyt³umaczenie ? Mnie nie przekonujê.
Pozwoliæ cz³owiekowi na tak± mêczarnie , który jest warzywem i b³aga o ¶mieræ jest sadyzmem. Tylko jacy¶ despoci pozwalaj± na co¶ takiego.Za takich to ja nie walczê.

Parady to wiem , a o tych go¶ciach to nie s³ysza³am.To znaczy ,¿e to jest legalne czy nie ?

Tyle to i ja wiem.Ja mówiê o piciu centralnie na ³awce w parku albo pod sklepem.W Niemczech nie maj± z tym problemu,a u nas jak zwykle trzeba zgnoiæ rodaka w sposób demokratyczny.

Dla mnie bezradno¶æ

Mi po co? Nie odpowiem,bo to nie w±tek o mnie.
Jak wszyscy wiemy ludzie faszeruj± siê narkotykami.Karanie ich za to to jest re¿im.To ich zdrowie i ich decyzja.

Cieszê siê.
Chcia³bym Ci przypomnieæ,¿e jeste¶my Pañstwem w pe³ni suwerennym i wolnym od ingerencji zewnêtrznej w sprawy wewnêtrzne.
Je¶li chodzi Ci o stronê Antykomor to zarzuty zosta³y przez S±d umorzone.
Chcesz decydowaæ o aborcji sama - granice do Niemiec,Czech czy Anglii otwarte - tam masz dowolno¶æ.
Eutanazja jest zbyt z³o¿on± kwesti± zeby podchodziæ do niej tak optymistycznie jak Ty.
Nie jest legalne,ale Oni sprytnie obeszli przepisy.
Chcia³aby¶ widoku pijaczków ¶pi±cych legalnie na ³awkach w parku na widoku dla ma³ych dzieci ? Albo grupki nawalonych meneli zaczepiaj±cych klientów? Bo tak to by siê skoñczy³o.
Bezradno¶æ/nadgorliwo¶æ - jak zwa³ tak zwa³.
Powiedz to rodzinie kobiety zabitej na pasach przez Dariusza K. Na pewno Ciê popr±.
Stary 2014-09-07, 02:31   #219
JaOna19
BAN sta³y

Chcesz decydowaæ o aborcji sama - granice do Niemiec,Czech czy Anglii otwarte - tam masz dowolno¶æ.
-zapomnia³e¶ dopisaæ S³owacji.

Chcia³aby¶ widoku pijaczków ¶pi±cych legalnie na ³awkach w parku na widoku dla ma³ych dzieci ? Albo grupki nawalonych meneli zaczepiaj±cych klientów?
-Nie , nie chcia³abym , ale zaraz teraz tego nie ma ?

Powiedz to rodzinie kobiety zabitej na pasach przez Dariusza K. Na pewno Ciê popr±.
-argument z odbytu.Po tym stwierdzam, ¿e jednak nie masz nic sensownego do powiedzenia.Co ma piernik do wiatraka ?

Edytowane przez JaOna19
Stary 2014-09-07, 08:06   #220
pankasztan
Rozeznanie

Cytat:
Polacy ich kryli,traktowali jak swoich bez jaki¶ podzia³ów na ten to ¿yd a ten katolik
Za¶mia³em siê.
Stary 2014-09-07, 09:55   #221
JaOna19
BAN sta³y

Cytat:
Za¶mia³em siê.
Napiszesz co¶ wiêcej ?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-07, 12:53   #222
michal100
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 825

Cytat:
Nie , nie bêdê zaciêcie broniæ Polaków,nie mia³am nigdy z tym problemu , ¿eby siê jako¶ z tym godziæ , a o Polakach wydaj±cych ¿ydów te¿ s³ysza³am.

-zapomnia³e¶ dopisaæ S³owacji.

Chcia³aby¶ widoku pijaczków ¶pi±cych legalnie na ³awkach w parku na widoku dla ma³ych dzieci ? Albo grupki nawalonych meneli zaczepiaj±cych klientów?
-Nie , nie chcia³abym , ale zaraz teraz tego nie ma ?

-argument z odbytu.Po tym stwierdzam, ¿e jednak nie masz nic sensownego do powiedzenia.Co ma piernik do wiatraka ?
Nie ma tego w takiej ilo¶ci w jakiej mog³oby byæ,bo ich Pañstwo zgarnia i karze mandatami albo wiêzieniem - i tak powinno byæ.
Tak - pozwólmy ka¿demu braæ dowolnie narkotyki. Bêdziemy mieæ hordy æpunów i bêdziemy wydawaæ grube tysi±ce na leczenie uzale¿nionych. No wspania³a perspektywa.
Stary 2014-09-07, 13:16   #223
pankasztan
Rozeznanie

Cytat:
Napiszesz co¶ wiêcej ?
Polecam zapoznaæ siê z lektur±.

http://wo.blox.pl/2013/04/Przodownik...misariatu.html
Stary 2014-09-07, 13:24   #224
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 22 549

Cytat:
Napisane przez michal100 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie ma tego w takiej ilo¶ci w jakiej mog³oby byæ,bo ich Pañstwo zgarnia i karze mandatami albo wiêzieniem - i tak powinno byæ.
Tak - pozwólmy ka¿demu braæ dowolnie narkotyki. Bêdziemy mieæ hordy æpunów i bêdziemy wydawaæ grube tysi±ce na leczenie uzale¿nionych. No wspania³a perspektywa.
Jeste¶ te¿ za wprowadzeniem zakazu spo¿ywania i posiadania alkoholu? Bo te hordy uzale¿nionych, na których wydaje siê miliony maj± z alkoholem du¿o wspólnego
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-07, 14:52   #225
Imperialista
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez michal100 Poka¿ wiadomo¶æ
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;48038285]Jeste¶ te¿ za wprowadzeniem zakazu spo¿ywania i posiadania alkoholu? Bo te hordy uzale¿nionych, na których wydaje siê miliony maj± z alkoholem du¿o wspólnego[/QUOTE]

Chyba Korwin-Mikke powiedzia³, ¿e tañsze ni¿ leczenie uzale¿nionych od narkotyków i alkoholu by³oby dokupywanie im towaru i w sumie mia³ racjê.

Osobi¶cie wychodzê z za³o¿enia, ¿e cz³owiek ma woln± wolê i je¶li chodzi o alkohol czy miêkkie narkotyki powinien mieæ swobodê ich spo¿ywania. Je¶li wpadnie w tarapaty powinien sam siê z tego wygrzebaæ, ewentualnie z pomoc± rodziny i przyjació³.

Natomiast je¶li chodzi o twarde narkotyki powinien byæ zakaz, bo jest mo¿liwo¶æ, ¿e jeden cz³owiek mo¿e podrzucaæ to drugiemu w ró¿nych celach (tabletka gwa³tu, próby kradzie¿y, otrucie dla spadku itd).

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-07, 14:59   #226
201605161006
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 8 575

Swoj± drog± to przygotowujecie siê na ewentualn± wojnê? Jakie¶ zapasy robicie? Æwiczenia? Plany ucieczki z Polski? Nabycie broni? Itd.?
201605161006 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-07, 15:20   #227
Imperialista
BAN sta³y

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Poka¿ wiadomo¶æ
Swoj± drog± to przygotowujecie siê na ewentualn± wojnê? Jakie¶ zapasy robicie? Æwiczenia? Plany ucieczki z Polski? Nabycie broni? Itd.?
Od czasu do czasu chodzê na strzelnicê, ale to nie z powodu Putina, bo w jak±¶ wielk± wojnê z Rosj± nie wierzê.
Stary 2014-09-07, 15:24   #228
MsLizard
Zadomowienie

Cytat:
Chyba Korwin-Mikke powiedzia³, ¿e tañsze ni¿ leczenie uzale¿nionych od narkotyków i alkoholu by³oby dokupywanie im towaru i w sumie mia³ racjê.

Osobi¶cie wychodzê z za³o¿enia, ¿e cz³owiek ma woln± wolê i je¶li chodzi o alkohol czy miêkkie narkotyki powinien mieæ swobodê ich spo¿ywania. Je¶li wpadnie w tarapaty powinien sam siê z tego wygrzebaæ, ewentualnie z pomoc± rodziny i przyjació³.

Natomiast je¶li chodzi o twarde narkotyki powinien byæ zakaz, bo jest mo¿liwo¶æ, ¿e jeden cz³owiek mo¿e podrzucaæ to drugiemu w ró¿nych celach (tabletka gwa³tu, próby kradzie¿y, otrucie dla spadku itd).
Ja nie jestem za wprowadzeniem legalnie nawet 'lekkich' narkotyków. Ka¿dy ma woln± wolê ale do pewnych zachowañ ludzkich trzeba podej¶æ trochê psychologicznie. M³odzi ludzie przezywaj±cy kryzys wieku m³odzieñczego s± bardziej sk³oni do ulegania presji spo³ecznej, po drugie branie 'lekkich' narkotyków, mo¿e choæ nie musi poci±gaæ za sob± brania tych 'ciê¿szych' na zasadzie 'to mi ju¿ nie wystarcza', po trzecie uwa¿am, ¿e normalnym ludziom w ogóle nie potrzebne takie u¿ywki (nie rozumiem ludzi, którzy sami nigdy by tego nie brali a zaciêcie walcz± o ich wprowadzenie). Po czwarte powinna byæ ustanowiona jaka¶ 'granica zasad' w pañstwie, której siê nie przekracza, po pi±te nie chcia³abym, ¿eby moje dziecko wychowywa³o siê w takim ¶rodowisku a swoj± wolno¶æ osobist± rozumiem w ogóle inaczej, a nie przez pryzmat brania narkotyków, aborcji, eutanazji.
Stary 2014-09-07, 15:28   #229
JaOna19
BAN sta³y

4

Edytowane przez JaOna19
Czas edycji: 2014-09-17 o 00:26

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-07, 15:28   #230
MsLizard
Zadomowienie

Cytat:
Trenujê kickboxing, muay thai, ale to ju¿ od dawna i nie dlatego, ze mo¿e wybuchn±æ wojna W ka¿dym razie mo¿e siê przyda
Stary 2014-09-07, 15:37   #231
Imperialista
BAN sta³y

Cytat:
Z tym siê nie zgodzê.Na darmow± dzia³kê to by siê ka¿dy chcia³ za³apaæ,za to na leczenie nie ka¿dy pójdzie.
Chyba nie zrozumia³a¶ co on mia³ na my¶li.

Cytat:
Napisane przez MsLizard Poka¿ wiadomo¶æ
Trenujê kickboxing, muay thai, ale to ju¿ od dawna i nie dlatego, ze mo¿e wybuchn±æ wojna W ka¿dym razie mo¿e siê przyda
Æwiczysz z Bonusem BGC? Podobno on najlepiej w Polsce zna muay thai.
Stary 2014-09-07, 15:43   #232
JaOna19
BAN sta³y

4

Edytowane przez JaOna19
Stary 2014-09-07, 16:02   #233
pankasztan
Rozeznanie

Cytat:
Ty tak powa¿nie?

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Je¶li to mia³o mnie przekonaæ to nie przekona³o.Znam inne historie.
Historie osób, które ratowa³y ¯ydów?

Ja tylko odnosi³em siê do wypowiedzi, twoim zdaniem k³amliwej, ¿e gdyby nie zaanga¿owanie Polaków mniej ¯ydów ponios³oby ¶mieræ podczas okupacji. Popar³em to dowodami.

Swoj± drog± to bardzo naiwne twierdziæ, ¿e taka operacja jak± by³o ostateczne rozwi±zanie mog³o siê udaæ bez poparcia miejscowej ludno¶ci. Je¶li opinia Grota-Roweckiego, którego trudno pos±dziæ o antypolsko¶æ, do Ciebie nie przemawia, to nie znajdziemy p³aszczyzny porozumienia.

Edytowane przez pankasztan
Czas edycji: 2014-09-07 o 16:04
Stary 2014-09-07, 16:10   #234
dominikmeller25
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 166

Cytat:
a co zapasy pomog± w czasie dzia³añ zbrojnych?
choæ sam mam purpurê w bjj to wiem ¿e to nic mi nie da w czasie wojny (no chyba poza obron± mieszkania i to w starciu jeden na jeden) bo normalnie zanim wykonam ruch to dostanê po prostu kulkê.
co innego strzelanie, strzela³em w wojsku, strzelam regularnie na strzelnicy, z kumplami spotykam siê co jaki¶ czas na paintball, wiêc jako takie æwiczenia mam ze strzelania.

i znowu jed¼ wielki Imperialisto i popatrz na wycieczki Polskie jak zachowuj± siê w obozach czy innych miejscach zbrodni ludobójstwa, podobne zachowania zaobserwujesz i tu nie ma co dzieliæ na to ¿e to ¿ydzi czy Polacy, w¶ród du¿ej grupy m³odych ludzi zawsze znajdzie siê paru pustaków jak choæby ten Bonus BGC o którym tak lubisz pisaæ, nie wiem mo¿e jaki¶ idol?
dominikmeller25 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-07, 16:23   #235
MsLizard
Zadomowienie

Cytat:
Æwiczysz z Bonusem BGC? Podobno on najlepiej w Polsce zna muay thai.
Nie wiem w ogóle kto to jest.
Stary 2014-09-07, 16:27   #236
Imperialista
BAN sta³y

Cytat:
Chodzi o selekcje naturaln± ?
Mniej wiêcej.

Cytat:
Nie wiem w ogóle kto to jest.
To s³abo orientujesz siê w sztukach walki. On pokazywa³ takie ciosy jakich nie znaj± s³u¿by mundurowe.
Stary 2014-09-07, 16:30   #237
MsLizard
Zadomowienie

Cytat:
To s³abo orientujesz siê w sztukach walki. On pokazywa³ takie ciosy jakich nie znaj± s³u¿by mundurowe.
Ty tak na powa¿nie? Czy jaja sobie robisz?
Stary 2014-09-07, 16:36   #238
Imperialista
BAN sta³y

Cytat:
Ty tak na powa¿nie? Czy jaja sobie robisz?
No serio mówiê, ¿e jest taki wojownik MMA. Wyzywa³ Ró¿ala i Materlê na pojedynek, ale w jaki¶ sposób nie dosz³o do walk.
Stary 2014-09-07, 16:41   #239
JaOna19
BAN sta³y

4

Edytowane przez JaOna19
Stary 2014-09-07, 16:51   #240
MsLizard
Zadomowienie

Cytat:
No serio mówiê, ¿e jest taki wojownik MMA. Wyzywa³ Ró¿ala i Materlê na pojedynek, ale w jaki¶ sposób nie dosz³o do walk.
O zgrozo...w³asnie z ciekawo¶ci zobaczy³am jego walkê na youtubie. Przecie¿ te¿ facet w ¿yciu nie by³ na treningu jakiegokolwiek sportu walki. Dajcie spokój z promowaniem kolejnych Najmanów, bo to jedynie celebryctwo a nie prawdziwy ¶wiat sportów walki.
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-12-28 14:09:08

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.