|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 27
no dla takich min warto zyc
.. kiedys jak jechałam z Tżtem jego autem i bylismy w markecie - Tz w kwiaciarni, ja na sklepie, kupilam tymbarka , princepolo i chipsy- 3 rzeczy za ktorymi przepada, a potem zajechalismy na stację benzynową. Gdy Tz poszedl zaplacic za benz. ja wsadziłam mu do jego torby te rzeczy, a po powrocie do domu dostalam smsem "ochrzan"... że nie trzeba, że po co tyle pieniedzy wydaję (całe 6 zł:P) itd, ale słychac bylo, że się cieszył:P..A jeszcze sobie przypominam z takich "szalonych" rzeczy..mieszkałam na poddaszu, parking był na przeciw mojego budynku, z okna wszystko widac. Tż wracal wlasnie ode mnie na parking, w miedzyczasie ja szybko namalowalam czerwona farbą dupne serce na kartonie z " ", wycielam je i jak Tż byl przy aucie i chcial mi pomachać, to ja zaczelam machac tym dupnym kartonowym sercem i miałam radosc, podobnie jak 3 studentów, którze zaczeli bic brawo i gratulowac Tżtowi xD.. ale nie wiem czego, bo nie chcial powiedzieć potem. No i tradycyjnie sms, z pytaniem: na co Cie jeszcze stać?:P
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak
Dla takich chwil warto żyć Wiele było takich chwil i mam nadzieje, że jeszcze więcej przed nami ![]() A teraz mykam do spania Dobranoc
|
|
|
|
#3993 |
|
na przekór do celu
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Juz oficjalnie... Za 5 miesiecy ślub!!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3995 | ||
|
Zakorzenienie
|
No to dzieciarnię zagoniłam do spania po meczu
niestety moi ukochani włosi przegrali, a po meczu musieliśmy wracać na piechotę na szczęście dziciaki nie marudziły tylko radośnie wróciliśmyCytat:
![]() a plusów cały grom (choć to co ja uważam za plus inni za minus) możecie się poznać, nauczyć i przekonać czy chcecie tę twarz oglądać codziennie rano po przebudzeniu, macie okazję pokochać się jeszcze bardziej, pojawią się niebywałe okazje do ćwiczenia dobrej komunikacji, gospodarowania budżetem i wiele wiele innych w naszym przypadku przeważyła praktyczność ponieważ oboje pracujemy na zmiany to i tak nawet mieszkając razem potrafimy nie widzieć się 2-3 dni, bo się zwyczajnie mijamy ja wracam z dniówki, a TŻ idzie na nockę, lub odwrotnieCytat:
|
||
|
|
|
#3996 |
|
na przekór do celu
|
a po co oczekiwać zmian po ślubie, skoro przed ślubem było dobrze?
![]() Matko założycielko, czemu nasz wątek nie ma tagów?
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2014-09-07 o 03:31 |
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Dziewczyny które planują ślub na 15, na którą będziecie miały fryzjera i makijaż?
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzień dobry tort był pyszny ![]() potem wylądowaliśmy jeszcze na imprezie u mojej przyjaciółki dostałam od dziewczyn prezenty urodzinowe ale mam używać dopiero na nowym mieszkaniu
|
|
|
|
|
#4000 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
cześć dzień dobry! padłam wczoraj zmęczona i nawet się nie pożegnałam. po meczu dzwonił na skajpie TŻ. oglądał z chłopakami (%%%
). pytają się mnie kiedy przyjadę. no to ja mówię, że nie w tym roku. a oni tacy zawiedzeni... kto nam pizzę będzie robił?? |
|
|
|
#4001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bry
|
||
|
|
|
#4002 | ||
|
... choć nie Westwood
|
Hejka
Cytat:
problemy z terminami. z zespołami tez bywa ciezko. Ceny za osobe w lokalu sa rozne, od 140 do 210 srednio, przy czym najczęściej kolo 170, ale w kazdym regionie jedt inaczej i różne opcje w tym są. Cytat:
Bo brzmi jak ze średniowiecza troche. Ja uważam, ze kazdy MA swoje obowiązki, a nie mezczyzna kobiecie w nich pomaga. Ja ze swoim facetem zamieszkalam, zeby spędzać z nim czas, zasypiac z nim i kolo niego sie budzic.
|
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze dzien wczesniej w naszej sali nie bedzie wesela bo jeszcze rano bym musiala jechac na sale porozkladac winietki i plan stołow Wolalabym to dzien wczesniej sobie zalatwic ![]() Mieszkanie razem to jak dla mnie same plusy, szczerze: nie wyobrazam sobie wziac slubu z kims z kim nie mieszkalam ![]() A jesli chodzi o planowanie my zareczylismy sie w pazdzierniku 2013, a rok wczesniej ogladalismy juz pierwsze sale ale ostatecznie w lutym 2014 zarezerwowalismy sale, dj w czerwcu, a fotograf we wrzesniu (jutro jedziemy podpisac umowe ![]() Jesli chodzi o cene sal my spotkalismy sie z cenami 180-350
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-09-07 o 09:19 |
|
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie będę pisać ile przed ślubem już na pierwsze spotkania z usługodawcami ciągnęłam tż
ale w kościele byliśmy wpisani już jakoś w styczniu 2013 ceny u Nas około 170-240zł. Zależy jaka sala, co mają w cenie i inne takie. Suknie planuję w październiku zamówić |
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
email do TŻta posłany z waszymi odpowiedziami
. A w międzyczasie podczytuję sobie o plusach i minusach w necie..ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec he he
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4006 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie,
od kiedy mały chodzi do przedszkola rano śpi dłużej zawsze wstawał po 6 a dziś przed 9, w końcu się wyspałam u nas nie spotkałam się ze ślubem o 15 a co mówić wcześniej, byłam świadkiem 30 stycznia i ślub był na 16. Latem normą jest 17 a nawet 18 się zdarza, najwcześniej 16. co do mieszkania razem, my zamieszkaliśmy w lipcu 2010 więc już przez te 4 lata się dotarliśmy ale na początku burzliwie było |
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Kurcze nie mogę przestać myśleć o tej sukni co wczoraj mierzyłam..Czy to znaczy, że to jest ta jedyna? ![]() Nie uwierzycie! Byliśmy wczoraj wreszcie podsłuchać zespół ( ) i w sumie pozytywne wrażenie: grali fajnie, głosy mają ok, widać i słychać było integrację zespołu z gościami. Czegóż chcieć więcej![]() Wiadomość wysłana z aplikacji mobilnej Wizaż
|
#4008 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozabijać się? :Pile m2 macie?:P ja już nie raz pisałam że mieszkam w pokoju który nie ma nawet 10 m2 bo to sypialnia :P ogólnie to tak chyba 3m na 2,5 bo łóżko mieście się na obu ścianach i mala przestrzeń zostaje mieszkamy tak 2 lata i jeszcze pomęczymy się rok.. ale nawet po pewnym czasie nie było sensu się kłócić bo i tak nie mieliśmy gdzie pójść żeby się obrazić xDCytat:
![]() Aa.. i no.. 14 to jest idealna godzina! zwłaszcza jeśli ślub 1dniowy do 17, ba do 16 godziny to ja bym oszalała chyba z nerwów haha panika jest? ![]() Cytat:
![]() Jeszcze tak wracając do PM2018.. naprawdę z jednej strony im współczuję, bo napisałam tam, ja zaczęłam planować z TŻtem na 3 lata przed ślubem i w tym momencie nic mi się już nie chce ;p już nie ma to swojego uroku ;p i kurde... za 19 dni mamy dopiero pierwszą rocznicę zaręczyn
Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2014-09-07 o 09:40 |
|||
|
|
|
#4009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż na moje przyzwyczajenia to wcześnie, u nas śluby są zazwyczaj 17-18, my mamy na 17 w kwietniu. ![]() Nie mogę się doczekać! Cytat:
Cytat:
Ja już pisałam, że na mojej sali, w 2013 roku były już rezerwacje na 2016 i byłam zdziwiona, że na 2015 słabo z terminami, haha :p Dzień dobry!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewicą jestem niedoswiadczoną, poprawie... :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Justuus w której parafii bierzesz ślub?
![]() Wiadomość wysłana z aplikacji mobilnej Wizaż
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Ej co mnie ominelo? Pm 2018?! ;D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4013 | |
|
Moderator
|
Cytat:
a masz jakieś zdjęcie? tak w ogóle to dzień dobry
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4014 |
|
Rozeznanie
|
Cześć wszystkim.
Bardzo długo mnie tutaj nie było:-D musze nadrobić pare stron wstecz bo całego mi się niechce. |
|
|
|
#4015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiadomość wysłana z aplikacji mobilnej Wizaż
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja może za miesiąc, może za 1,5, wybiorę się z TŻtem i jego siostrą, mam nadzieje że znajdziemy tą najbardziej AH! A super z zespołem na jaki padło?
|
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy ma, ale nie każdy chce je wykonywać i stąd wychodzą wszelkie kłótnie i problemy Jeśli ktoś oczekuje zbyt dużo od drugiej połowy, a ta druga połowa nie jest w stanie, bądź nie chce, bądź nie może tego spełnić, to jedna osoba na drugą będą działały toksycznie i nie ma sensu brnąć w taki związek, bo albo się zaniży wymagania, albo trzeba się rozstać. Trochę idealizujesz, bo gdyby tylko na tym miało się opierać wspólne mieszkanie to życie byłoby bajką. Wspólne mieszkanie to test, czy jest się w stanie przezwyciężyć problemy, które na pewno będą, czy nie. Fajnie, jak się ma faceta, który bez mrugnięcia okiem ugotuje obiad, zrobi pranie, czy posprząta mieszkanie. Mój tego nie zrobi i wiem już, że nie ma co go w tej kwestii naciskać, bo mogę go o to poprosić, ale sam z siebie tego nie zrobi. I skoro już to wiem, więc nie robię mu piekła za to. |
|
|
|
|
#4018 |
|
Rozeznanie
|
Coś się działo jak mnie nie było?
|
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiadomość wysłana z aplikacji mobilnej Wizaż
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś niektóre z Was pisały, że jakoś przed samymi świętami i sylwestrem drożeje alkohol nie?
a kiedy w takim razie najlepiej kupować? wie ktoś? może jakoś październik/listopad? nie znam się
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

.. kiedys jak jechałam z Tżtem jego autem i bylismy w markecie - Tz w kwiaciarni, ja na sklepie, kupilam tymbarka , princepolo i chipsy- 3 rzeczy za ktorymi przepada, a potem zajechalismy na stację benzynową. Gdy Tz poszedl zaplacic za benz. ja wsadziłam mu do jego torby te rzeczy, a po powrocie do domu dostalam smsem "ochrzan"... że nie trzeba, że po co tyle pieniedzy wydaję (całe 6 zł:P) itd, ale słychac bylo, że się cieszył:P..
", wycielam je i jak Tż byl przy aucie i chcial mi pomachać, to ja zaczelam machac tym dupnym kartonowym sercem i miałam radosc, podobnie jak 3 studentów, którze zaczeli bic brawo i gratulowac Tżtowi xD.. ale nie wiem czego, bo nie chcial powiedzieć potem. No i tradycyjnie sms, z pytaniem: na co Cie jeszcze stać?:P

Dla takich chwil warto żyć 
Ktos mojemu Tztowi mąci w glowie...

). pytają się mnie kiedy przyjadę. no to ja mówię, że nie w tym roku. a oni tacy zawiedzeni... kto nam pizzę będzie robił?? 

Bo brzmi jak ze średniowiecza troche. Ja uważam, ze kazdy MA swoje obowiązki, a nie mezczyzna kobiecie w nich pomaga. 
) i w sumie pozytywne wrażenie: grali fajnie, głosy mają ok, widać i słychać było integrację zespołu z gościami. Czegóż chcieć więcej
Jeśli ktoś oczekuje zbyt dużo od drugiej połowy, a ta druga połowa nie jest w stanie, bądź nie chce, bądź nie może tego spełnić, to jedna osoba na drugą będą działały toksycznie i nie ma sensu brnąć w taki związek, bo albo się zaniży wymagania, albo trzeba się rozstać.