|
|
#601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 2
wg kalkulatora wagi teraz waze tyle ile powinnam, a dobic moge do 80
![]() tym milym akentem koncze Was nadrabiac, dobranoc
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na osiedlu otworzyli klub fitness, i sa wpisane zajecia w ofercie dla kobiet w ciazy. Chetnie bym poszla, szczegolnie tak jak mowie- przed zajsciem w ciaze kilka miesiecy biegalam i bylam mega aktywna
a teraz nic, oprocz spacerow , chodze i czuje sie polamana.A w grafiku klubu nie ma tych zajec, napisalam maila oby odpisali,ze beda te zajecia, bo gdzies dalej nie chce mi sie jezdzic a to pod nosem i nowe...![]() przysnelam na programie jakims, ale juz sie obudzilam i jestem wyspana maciejka trzymam kciuki obyscie sie lepiej poczuli Ty i dzidzia
|
|
#603 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#604 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Ja oczywiście spać już nie mogę, długo filmy oglądaliśmy Dalsze części tego filmu który kiedyś polecałam Maleństwo szalało nawet M kopniaki czuł Ciut mocniej brzusio musiał dotknąć żeby tłuszczyk przesunąć haha, teraz też boksuje W sobote ślub koleżanki, muszę się ogarnąć w końcu, pojechać po winko, wyprać sukienkę, kupić rajstopki i od mamy buty przywieźć. Dziś idę na to usg ciesze się oczywiście bardzo ale byłam nastawiona na środę z dobrymi wieściami moimi i Ewy z wyników i tak czuję że bardziej jestem przejęta tą środą Wczoraj przeprowadziłam rozmowę z moim okruszkiem i wytłumaczyłam ze ma ładnie rozkładać dziś nóżki ciekawe czy zadziała ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Maciejka Zamin organizm się przyzwyczai pewnie kilka dni bedziesz się czuła gorzej Ja już nawet nie pamiętam jak to było u mnie. Będziemy w kontakcie Zadzwonie wieczorem
|
#605 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() maciejka trzymaj się, będzie dobrze, w CZMP będziesz miała super opiekę i dopiero jest wrzesień, więc banda studenciaków nie będzie Cię nachodzić co godzinę i przeprowadzać wywiadów zdrowotnych ![]() dziewczęta trzymamy mocno kciuki za moją dzisiejszą wizytę, za zdrówko Maleństwa i za płeć, najlepiej męską, bo inaczej mi Tż w depresję popadnie
|
|
|
|
#606 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
MaamaaZuzi- trzymam kciuki za wizytę , aby maleństwo pokazało co a między nóżkami, jak to mówił mój tz przed usg pokaż kotku co masz w środku Moje kopie ale tak delikatnie, stwierdził że nie będzie mnie męczył na razie, bo i tak co chwila coś boli lui- trzyma kciuki za wizytę, mam nadzieję że maluch będzie współpracował ![]() maciejka- trzymaj się cieplutko |
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty dziś, niech maleństwa rozkładają nóżki raz dwa
![]() Ja wstałam, ale pogoda dziś nie zachwyca, jakąś głowę mam przytłumioną, jak po dobrej imprezie wczoraj tak pięknie i uplanie na krótkich spodenkach, dzis znów trzeba wbić się w jeansy :/Aaaaah ziewam jak hipopotam ![]() Maz dzis wzial wolne, wlasnie z psem poszedl, ah jakbym chciala by wpadl na pomysl by kupic mi pączka w sklepie, bo wlasnie nabralam ochoty, ale nie kupi mi, bo w domu mamy otrzymanego wczoraj pleśniaka, to nawet nie pomysli :P a ja juz sie plesniakiem objadlam :P
|
|
#608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#609 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Lui, MaamaZuzi kciuki za rozstawianie nóg przez dzieciaczki, no niech sie juz ujawnią nooo ![]() ja odprowadziłam małą, zrobiłam przy okazji jak zawsze duze kółko z psem no i teraz patrze na sajgon w domu. najchetniej bym wstała i przeniosła sie gdziekolwiek indziej byleby nie patrzec na to ze musze sie za to zabrac
|
|
#610 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć leżenie w szpitalu nie należy pewnie do najprzyjemniejszych rzeczy, to przynajmniej będziesz spokojna , że z dzidzią wszystko dobrze Cytat:
musi już być widać płeć ![]() Cytat:
trzymam za usg.. jak tak ładnie mówiłaś to na pewno będzie nóżki rozkładać ![]() Jak zadzwonisz do Maciejki to daj znać co u niej ![]() Cytat:
Tyle, że ja to czuje całkiem na dole, prawie w okolicy jajników. Ale w sumie jak mi lekarz robił usg to tez właśnie tak na dole, więc może i tam jest moja Mała.No a dzisiaj taki pochmurny dzień.. kompletnie inny niż wczoraj. Aż się nic nie chcę. I znając życie poleże cały dzień w domu. Jesteś w 20 tygodniu ciąży (19 tyg. i 0 dni) Miesiąc: 5 Trymestr: 2 Tak mi na belly pokazało ale ja to mówie, że jestem w 19 tyg tzn właśnie wlazłam w 19 równiutko ![]() Mój mąż na popołudnie i właśnie robi nam śniadanko
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie czas na śniadanie nr 2... chyba znowu sałatka :P
|
#612 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje dziewczyny
![]() Lui trzymam kciuki Mąż pojechał po część do auta mam nadzieje ze dziś zrobi, dobrze że mama pożyczyła nam swój samochód. Bo na 13 mam jeszcze logopedę. Mama jedzie jutro na tą mammografie w końcu ufff w piątek będzie wynik. Ja wiem dobrze ze te wątpliwości wszystkie są naturalne Wszystko trzeba przetrwać Mala jaką masz teraz wagę że piszesz o 100kg? Moja na bank dobije. Umówiłam się właśnie na wizytę podczas stania na czerwonym świetle gin i nawet nie zapytał o moje nazwisko ciekawe jak zapisał haha
|
#613 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i za płeć!
|
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
91,2 wiec 100kg jak nic bedzie, ja to sie obawiam ze i 110 moze byc
|
#615 |
|
Wtajemniczenie
|
Mała To mamy podobne wagi moja pewnie ciut wyżej już
Ale 110 pod uwagę nawet nie biorę
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki..
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace dzis.. oby sie wszystkie cudaczki ujawnily.. ![]() MaladT, mamy blisko termin porodu... Ciejawe, czy sie spotkamy w tym samym czasie na porodowce na Bielanach.. ![]() Moja Mala sie dzis obudzila strasznie rozpalona.. Miala 39,2 st goraczki.. i do tego gardlo boli i cale w bialych kropkach, wiec pewnie angina.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Ale jestem dzisiaj zdechła, zjadłam śniadanie i zaraz się położę, nic mi się nie chce Emdzik, MaladT a ja myślę, że te smyrania to TO. Ja na początku też nie wiedziałam czy to jelita, ale po jakimś czasie takie delikatne ruchy już przekształciły się w konkretne kopniaki. U Was też tak będzie, lada dzień Maciejko trzymaj się w tym szpitalu, bidulko Ja się bardzo boję szpitali, w zeszłym roku pierwszy raz leżałam wtedy, gdy miałam łyżeczkowanie po # , ale to kilka godzin i do domu Ja też trzymam kciuki, aby dzieciaczki pokazały dzisiaj to co mają pokazać na wizycie
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Maciejka, wlasnie!!... Trzymaj sie tam dzielnie w szpitalu..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Meire biedna Twoja mała
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
Meire rodze na Bielanach. Zdrówka dla córci... zaintrygowałas mnie teraz z tym ze u mnie w miescie rodzisz... i teraz mam tysiac mysli skąd jestes
|
#621 |
|
Wtajemniczenie
|
Meire zdrówka dla córci. Moja też w domu jest przez ten kaszel:/ Ale temp już nie ma naszczęście. Angina to juz poważniejsza. Biedna się będzie męczyła.
Zaraz jadę do mamy na rybkę tata wczoraj złowił mniam tuliluli proszę ja wstawie pierwsza A To MY
|
#622 |
|
Wtajemniczenie
|
Uciekam pewnie wieczorem zamelduje jak po wizycie
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
ja wstawiłam do odpowiedniego działu
Meire patrzyłas tu na jakies warsztaty w tym tygodniu? ja sie zgłosiłam z córką http://www.planeta-dziecko.pl/torun inne dziewczyny też mozecie bo sa w innych miejscowosciach
|
#624 |
|
Zadomowienie
|
MaamaaZuzi- brzusio fajny
Meire - zdrówka dla córci |
|
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jaaaaaaaaaaa Cię Ale duży brzunio Sliczny U mnie tych warsztatów nie ma Gdynia, Gdańsk - bidaaaaaale mam iść na jakieś we wrześniu już nie pamiętam jakie- musze otworzyć maila Przejaśnia się trochę, ale chyba cisnienie czy co nie napala mnie optymizmem i energią dzis ![]() Ale zaliczylam juz hurtownię z płytami meblowymi z mężem. To coś ![]() Idę na herbatkę i pleśniaczka
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Mama Zuzi brzusio jak piłeczka
Ja też mam duży hihi mój Tż za każdym razem jak przychodzi z pracy to się śmieje, że codziennie mam większy brzuch i się cieszy jak głupi W kółko biega i powtarza, że mu się podoba i że on lubi A ja wcinam chrupki orzechowe, uwielbiam
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takze, jak zaczne rodzic, to moge dojsc tam na pieszo.. Musze popatrzec na te warsztaty.. Ale moja corks teraz chora, wiec i tak pewnie nic z tego.. A juz bym sobie gdzies wyszla do ludzi... ![]() MamaZuzi, ale brzusio cudny.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć moje piękne!
My wczoraj cały dzień u teściów spędziliśmy. Meire współczuję choróbska córy, moja pochodziła pierwszy tydzień do przedszkola i też ma już katar i chrypi, puściłam ją dzisiaj ale pewnie już niedługo tam pobedzie... ![]() MamaZuzi trzymam kciuki za wizytę i za ujawnienie płci na 100% brzuszek masz prześliczny!!!Co do ruchów to ją się trochę niepokoję bo u mnie są totalnie nieregularne jeszcze. Kochane, nabyłam dziś łóżeczko, materacyk i przewijak, ale się cieszę Lóżeczko na zdjęciu poniżej
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiszę, że najpierw nastawiałam się koniecznie na łóżeczko z szufladą, tak jak przy pierwszej córci, ale później stwierdziłam, że to bez sensu. Więcej miejsca będę miała nie posiadając właśnie tej szuflady. Mogę sobie w razie potrzeby wsunąć coś pod łóżko np. pakę pampersów. Z Olą wkładałam do szuflady puszki z mlekiem modyfikowanym
a dla szuflady było to zbyt duże obciążenie i dykta w środku ciut się wygięła.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

a teraz nic, oprocz spacerow , chodze i czuje sie polamana.
obyscie sie lepiej poczuli ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

W ogóle to mega mnie skóra na brzuchu swędzi, mimo częstego smarowania chyba pojawił mi się rozstęp ( chyba bo po # pojawiło mi się parę, ale wydaje mi się, że ten jest świeży) ...także jak ma się skłonności, to nawet mały przyrost wagi i częste smarowanie guzik dają 

musi już być widać płeć 

i do tego gardlo boli i cale w bialych kropkach, wiec pewnie angina..