Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-09, 15:14   #4891
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4806732 2]w ogóle nie masz zielone pojęcia na ten temat
jak urodzisz własne dziecko to będziesz wiedziała czy piłaś czy nie piłaś w trakcie ciąży, jak adoptujesz to po prostu nie wiesz co się z tym dzieckiem w trakcie ciąży działo i jakie zmiany pozachodziły w płodzie
a potem będziesz się męczyła z dzieckiem z FAS czy innymi problemami

polecam bloga: http://prawiejakmama.bloog.pl/?smoybbtticaid=6136a7
to zobaczysz, że NIE, to NIE jest tylko kwestia dobrego wychowania
i że to prawda, że adoptując dziecko nigdy nie wiesz na co trafisz - w przypadku autorki bloga było nawet kazirodztwo (zaadoptowała rodzeństwo)[/QUOTE]

Ale przeciez kazirodztwo nie jest uzaleznione od tego co matka robila w ciazy?
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 15:18   #4892
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Ale przeciez kazirodztwo nie jest uzaleznione od tego co matka robila w ciazy?
A co to ma do rzeczy? Możesz po prostu trafić na dziecko z kazirodczego związku, albo na rodzeństwo wykazujące wobec siebie takie zachowania. Nigdy nie wiesz na jakie dziecko trafisz.
GgochaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 15:20   #4893
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4806732 2]w ogóle nie masz zielone pojęcia na ten temat
jak urodzisz własne dziecko to będziesz wiedziała czy piłaś czy nie piłaś w trakcie ciąży, jak adoptujesz to po prostu nie wiesz co się z tym dzieckiem w trakcie ciąży działo i jakie zmiany pozachodziły w płodzie
a potem będziesz się męczyła z dzieckiem z FAS czy innymi problemami

polecam bloga: http://prawiejakmama.bloog.pl/?smoybbtticaid=6136a7
to zobaczysz, że NIE, to NIE jest tylko kwestia dobrego wychowania
i że to prawda, że adoptując dziecko nigdy nie wiesz na co trafisz - w przypadku autorki bloga było nawet kazirodztwo (zaadoptowała rodzeństwo)[/QUOTE]
Może trochę pohamuj, co?
To nie chodzi o to, że dobre wychowanie zapewnia 100 % sukcesu. Tylko, że Tobie też może urodzić się dziecko, które będzie diabłem wcielonym, będziesz miała z nim problemy wychowawcze, może zostać ćpunem, alkoholikiem, itp.
I o to, że matka adopcyjna nieraz bardziej kocha swoje dziecko, niż ta, co urodziła i bardziej się na tą matkę nadaje.
I że kobiety, które nie mogą urodzić nie są wybrakowane i gorsze.

Tak w ogóle czytałam tego bloga, piszesz tak jakby większość adopcji tak wyglądała. Moim zdaniem nie powinno się patrzeć na tak złożone zjawisko przez pryzmat jednego, dobrze poznanego, pozytywnego lub negatywnego przypadku.

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2014-09-09 o 15:25
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 15:22   #4894
linka_12
Zadomowienie

Po wakacyjnej przerwie od Internetu wracam na wątek. Co nadrobiłam to nadrobiłam, więcej nie nadrabiam bo to byłby masochizm i zboczenie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48064184]Na tablicy przy jednej ciastkarni zobaczyłam, że mają w sprzedaży "brauni" Zastanawia mnie co to za ciasto i czy ma coś wspólnego z brownie[/QUOTE]

W całkiej spoko restauracji niedaleko mnie podają na deser ciasto braune

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
a co do pytań amerykanów moje top3 to
1) mozesz powiedziec cos po europejsku?
2) czy kobiety w polsce tez sie maluja?
3) czy macie wode w kranach
W wakacje amerykanin pełnym zdziwienia glosem spytal mnie: "To wy też macie tam u was Samsungi?!" po tym jak wyciągnęłam komórkę z torebki. Inny się dziwił, że mam kartę płatniczą i kupuję rzeczy na ebay'u i amazonie ("To oni dostarczają do Polski?!")

Cytat:
i te słynne paczki wysyłane do polszy przez babcie i ciocie siedzące na greenpoincie od 1956, w których można znaleźć papier toaletowy, worki na śmieci i czekolade xd
Moja koleżanka regularnie od kilkunastu lat dostaje paczki od wujka z Niemiec, pomimo próśb o zaprzestanie ich wysyłania. W paczkach jest najczęściej zestaw: kawa Nescafe + Marsy/Snickersy + czekolada Milka (moja koleżanka kawy rozpuszczalnej nie pije i nie lubi czekolady mlecznej)

Zdziwienie na dziś: kurier
Nienawidzę Siódemki i jak tylko ma do mnie coś przyjść tą firmą to dostaję drgawek. Pan kurier był wczoraj powiedzieć, że przesyłka jest za pobraniem. Dzisiaj przyjechał z paczkami (widziałam go przez okno i zamknęłam psy), po czym wszedł do góry, nie zapukal i zostawił awizo. A ja cały dzień w domu siedziałam, żeby te paczki odebrać. Opieprzyłam go przez telefon to przyjechał jeszcze raz. Męczył się z wypisaniem faktury przez 15 minut, wypisał ją źle, ale i tak nie mógł skorygować, bo nie miał więcej druków. Wisienką na torcie był fakt, że po tym jak klientka zadzwoniła go opieprzyć, za nieodebranie paczki całą sprawę skomentował na głos wspominając coś o głupiej pi***ie. Nie cierpię siódemki!

Zdziwienie nr 2 - dlaczego ludzie stoją przy przejsciach, patrzą się na podjeżdżające samochody i nie przechodzą, nawet jak ktoś im się przed przejściem zatrzyma?

----
Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
(...)skończyłam szkołę, idę na studia, mam zdaną maturę, mam rok pracy za sobą - i to wszystko z makijażem i bez błony dziewiczej!
linka_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 15:23   #4895
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Może trochę pohamuj, co?
To nie chodzi o to, że dobre wychowanie zapewnia 100 % sukcesu. Tylko, że Tobie też może urodzić się dziecko, które będzie diabłem wcielonym, będziesz miała z nim problemy wychowawcze, może zostać ćpunem, alkoholikiem, itp.
I o to, że matka adopcyjna nieraz bardziej kocha swoje dziecko, niż ta, co urodziła i bardziej się na tą matkę nadaje.
I że kobiety, które nie mogą urodzić nie są wybrakowane i gorsze.
Prawda, w koncu jeśli wychowanie to zaledwie 5% to nie ma tu w sumie różnicy czy wychowujesz biologiczne dziecko czy nie.

Cytat:
Napisane przez linka_12 Pokaż wiadomość
Moja koleżanka regularnie od kilkunastu lat dostaje paczki od wujka z Niemiec, pomimo próśb o zaprzestanie ich wysyłania. W paczkach jest najczęściej zestaw: kawa Nescafe + Marsy/Snickersy + czekolada Milka (moja koleżanka kawy rozpuszczalnej nie pije i nie lubi czekolady mlecznej)
bo wujek jak te grinpointowe babcie, jeszcze nie ogarnal, ze my 25 lat w wolnym kraju i mamy wiecej na polkach niz ocet i musztarde xd

Edytowane przez 201604130936
Czas edycji: 2014-09-09 o 15:26
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 15:24   #4896
I am Rock
lokalna gwiazda

A jeśli dwoje zabójców ma dziecko, to zostanie ono seryjnym mordercą
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 15:27   #4897
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
A jeśli dwoje zabójców ma dziecko, to zostanie ono seryjnym mordercą
przynajmniej będzie godziwie zarabiac xd

Czas edycji: 2014-09-09 o 15:37
Stary 2014-09-09, 15:46   #4898
sus_shutupslut
Raczkowanie

Cytat:
Cytuje drugi raz bi za trudny nick do napisania
Swoja droga ja sie spotykam z tak samo bezmyslnym ocenianiem pary na podstawie dopasowania wizualnego tylko ja z kolei w druga strone.
Ja jestem sredniego wzrostu, szczupla blondynka, tz wysoki, dobrze zbudowany brunet z czarnym zarostem, wiecie, ze zdarza mi sie od wlasciwie obcych osob, np na weselu czy imprezie slyszec, ze jestesmy idealna para? Nie ze idealnie do siebie pasujemu wizualnie tylko, ze jestesmy idealna para, bo przykladowo na weselu-ladnie wygladamy, jestesmy usmiechnieci i dobrze sie bawimy i to wystarczy. Niewazne, ze w domu tz moze mnie prac i znecac sie psychnicznie, jestesmy idealna,para.
Ludzie tak bardzo sugeruja sie tym co widza.
ha, najlepsi sa tacy znawcy ! ale powiem Ci, ze latwiej cos powiedziec na taki tekst nizeli na to co nie raz slyszal moj tz od swoich (mamy wspolnych ale oczywiscie nie wszystkich) znajomych. pozwole sobie zacytowac 'k..ona jest pewnie z Toba z litosci. nie powalasz ani wygladem, ani charakterem. pewnie po tygodniu Cie zostawi, bo moze miec kazdego'. kiedy mi to powiedzial samej szczena mi opadla. oni nie zdaja sobie sprawy z tego jak go kocham za tp jaki JEST. mam w nim zarowno faceta jak i przyjaciela, ponadto podoba mi sie mimo, ze jest nizszy. w pewnym momencie na prawde sie tym przejal, ale kiedy postanowilismy zrobic sobie odpoczynek od wszystkiego idac do kina i cos zjesc, przechodzila akurat para, gdzie dziewczyna byla wyzsza o..ponad glowe.
a co do wystaw swiatecznych w sklepach. rok temu w pazdzierniku byly na boze narodzenie takze chyba nieco lepiej niz we wrzesniu hahahahah
Stary 2014-09-09, 15:47   #4899
gosia_9508
Zakorzenienie

link skopiowany z innego wątku - dziwi mnie to: http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0104/140908908 patola
gosia_9508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 15:51   #4900
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez gosia_9508 Pokaż wiadomość
link skopiowany z innego wątku - dziwi mnie to: http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0104/140908908 patola
"Gdy 14 lat temu kobieta wprowadzała się do bloku przy ulicy Grunwaldzkiej wychowywała tylko dwójkę dzieci. – Cieszyłam się na to mieszkanie, bo trafiłam tu z domu samotnej matki."

Wtf? To po co sobie robiła kolejne trzy? jezu!
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 15:52   #4901
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
moje rodzinne strony takie wspaniale

Cholerka, to jest odwieczna zagadka, dlaczego ludzie zyjacy w takich warunkach decyduja sie na kolejne i kolejne dzieci

Czas edycji: 2014-09-09 o 15:53
Stary 2014-09-09, 15:52   #4902
aer
O RLY?

Cytat:

Ja mimo, że jestem już starą panną stojącą nad grobem nadal dostaję paczki od rodziny zza granicy, ale nie narzekam bo wysyłają mi to co lubię/co mi się podoba xD
aer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 15:53   #4903
sus_shutupslut
Raczkowanie

Cytat:
te dzieci dawno powinny byc odebrane
Stary 2014-09-09, 15:55   #4904
smerfetk_a
Żona Gargamel

Kiedyś widziałam artykuł na temat adopcji. Utknął mi w pamięci jeden komentarz, kobitki która pracuje w domu dziecka - otóż napisała, że tak naprawdę większość dzieci u nich to dzieci problematyczne, ze skopaną psychiką, dzieci alkoholików, przestępców etc. Bo dzieci, których np. rodzice zginęli w wypadku najczęściej są adoptowane przez rodzinę.
Jakoś mi się to wbiło do głowy i chyba coś w tym jest.

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 16:01   #4905
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
"Gdy 14 lat temu kobieta wprowadzała się do bloku przy ulicy Grunwaldzkiej wychowywała tylko dwójkę dzieci. – Cieszyłam się na to mieszkanie, bo trafiłam tu z domu samotnej matki."

Wtf? To po co sobie robiła kolejne trzy? jezu!
no właśnie
Pewnie ona sama sobie tego pytania nie zadała, niestety.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Kiedyś widziałam artykuł na temat adopcji. Utknął mi w pamięci jeden komentarz, kobitki która pracuje w domu dziecka - otóż napisała, że tak naprawdę większość dzieci u nich to dzieci problematyczne, ze skopaną psychiką, dzieci alkoholików, przestępców etc. Bo dzieci, których np. rodzice zginęli w wypadku najczęściej są adoptowane przez rodzinę.
Jakoś mi się to wbiło do głowy i chyba coś w tym jest.
Podejrzewam, ze większość tych dzieci została zabrana rodzicom nie po urodzeniu, ale w wieku kilku lat, więc co w tym dziwnego, że psychikę mają skopaną, jak pierwsze lata życia byli wychowywani w patologii.
Znam mnóstwo dzieci alkoholików, którzy wychowywali się w domu swoich ojców. I co z tego tak naprawdę?
Właściwie jak się zastanowić to znam więcej dzieci alkoholików niż niealkoholików.

Stary 2014-09-09, 16:13   #4906
linka_12
Zadomowienie

"Kobieta przyznaje, że od lat zalega z płatnościami za mieszkanie. – Zmusiła mnie do tego sytuacja. Poza tym, za co tu płacić? Wspólna, zagrzybiona łazienka bez ciepłej wody, ciasna suszarnia, brudna kuchnia… W 2009 roku miasto obiecywało mi większy lokal na Ściegiennego. Już wtedy urzędnicy wiedzieli, że jestem zadłużona, a mimo to dawali mi szansę. Dzieci rosną, mają większe potrzeby, potrzebują przestrzeni. Są zmęczone takim życiem – mówi Jadwiga Konieczna."

Taka roszczeniowa postawa mnie zabija. Nie neguję faktu, że mieszkanie w tyle osób na 14 metrach to koszmar, ale postawa tej kobioety powala - Bo mi się należy! No chyba, że te dzieci to był wypadek losowy. Miała dwa, a potem nagle pojawiły się jeszcze trzy nie wiadomo skąd

Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość
Ja mimo, że jestem już starą panną stojącą nad grobem nadal dostaję paczki od rodziny zza granicy, ale nie narzekam bo wysyłają mi to co lubię/co mi się podoba xD
To mi tez z Niemiec rodzina wysyła to, co lubię (Essence i słodycze!), ale Nescafe i marsy?

----
Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
(...)skończyłam szkołę, idę na studia, mam zdaną maturę, mam rok pracy za sobą - i to wszystko z makijażem i bez błony dziewiczej!
linka_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 16:15   #4907
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

"Brudna kuchnia" - no kurde, sama się ubrudziła???

Stary 2014-09-09, 16:17   #4908
aer
O RLY?

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
"Brudna kuchnia" - no kurde, sama się ubrudziła???
Krasnoludki

Cytat:
To mi tez z Niemiec rodzina wysyła to, co lubię (Essence i słodycze!), ale Nescafe i marsy?
Ja dostaję Onko :P Akurat kawy bym się nie czepiała - bodajże Słowacy robili badania i wyszło, że kawa tego samego producenta na rynek europejski zachodni jest lepszej jakości niż ta na wschodni.

Edytowane przez aer
Czas edycji: 2014-09-09 o 16:24
Stary 2014-09-09, 16:21   #4909
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
"Kobieta przyznaje, że od lat zalega z płatnościami za mieszkanie. – Zmusiła mnie do tego sytuacja. Poza tym, za co tu płacić? Wspólna, zagrzybiona łazienka bez ciepłej wody, ciasna suszarnia, brudna kuchnia… W 2009 roku miasto obiecywało mi większy lokal na Ściegiennego. Już wtedy urzędnicy wiedzieli, że jestem zadłużona, a mimo to dawali mi szansę. Dzieci rosną, mają większe potrzeby, potrzebują przestrzeni. Są zmęczone takim życiem – mówi Jadwiga Konieczna."

Taka roszczeniowa postawa mnie zabija. Nie neguję faktu, że mieszkanie w tyle osób na 14 metrach to koszmar, ale postawa tej kobioety powala - Bo mi się należy! No chyba, że te dzieci to był wypadek losowy. Miała dwa, a potem nagle pojawiły się jeszcze trzy nie wiadomo skąd

Pojawiła się taka teoria całkiem niedawno na wątku o szlachetnej paczce
Stary 2014-09-09, 16:23   #4910

Cytat:

Zdziwienie nr 2 - dlaczego ludzie stoją przy przejsciach, patrzą się na podjeżdżające samochody i nie przechodzą, nawet jak ktoś im się przed przejściem zatrzyma?
Bo z drugiej strony może coś jechać. Ja sama zawsze zawaham się przed przejściem, bo może i z jednej strony mam ułatwioną, dzięki uprzejmemu kierowcy, drogę, ale z drugiej strony samochody mogą się nie zatrzymać.

Cytat:
moje rodzinne strony takie wspaniale

Cholerka, to jest odwieczna zagadka, dlaczego ludzie zyjacy w takich warunkach decyduja sie na kolejne i kolejne dzieci
Ja się zawsze będę temu dziwić, że ludzie wiedzą, jakie są warunki, a potem pretensje do świata, że dzieciom jest źle

W ogóle próbuję powiększyć to zdjęcie, żeby zobaczyć tę kobietę, bo i miasto, i nazwisko mi znajome
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 16:26   #4911
aer
O RLY?

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
W ogóle próbuję powiększyć to zdjęcie, żeby zobaczyć tę kobietę, bo i miasto, i nazwisko mi znajome
Na jednym z portali ktoś z komentujących ją znalazł na fejsie i podobno ma tam komentarze, że na dziary to ją stać a na jedzenie już nie no i klasycznie "Szlachta".
Stary 2014-09-09, 16:40   #4912
Karinio
Zakorzenienie

Zadziwia mnie wątek pm2018 No ta,na dwa lata można się cieszyć,ana 4 lata już nie.no jak tak można,trzeba się cieszyć na 1000000 lat przed zaplanowanym ślubikiem
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 16:41   #4913
aer
O RLY?

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Zadziwia mnie wątek pm2018 No ta,na dwa lata można się cieszyć,ana 4 lata już nie.no jak tak można,trzeba się cieszyć na 1000000 lat przed zaplanowanym ślubikiem
przyznaj się, że zazdrościsz
Stary 2014-09-09, 16:45   #4914
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GgochaA Pokaż wiadomość
A co to ma do rzeczy? Możesz po prostu trafić na dziecko z kazirodczego związku, albo na rodzeństwo wykazujące wobec siebie takie zachowania. Nigdy nie wiesz na jakie dziecko trafisz.
Napisalas wczesniej tak jakby kazde dziecko z domu dziecka bylo skrzywione do tego stopnia, ze dochodzi do kazirodztwa, zapomnialas wspomniec o bardzo istotnym fakcie, ze te dzieci pochodza ze "zwiazku" corki z ojcem. I zapomnialastez dodac, ze przyklad, ktory podajesz jest chyba najwieksza z mozliwych patologii.
Cytat:
Napisane przez sus_shutupslut Pokaż wiadomość
ha, najlepsi sa tacy znawcy ! ale powiem Ci, ze latwiej cos powiedziec na taki tekst nizeli na to co nie raz slyszal moj tz od swoich (mamy wspolnych ale oczywiscie nie wszystkich) znajomych. pozwole sobie zacytowac 'k..ona jest pewnie z Toba z litosci. nie powalasz ani wygladem, ani charakterem. pewnie po tygodniu Cie zostawi, bo moze miec kazdego'. kiedy mi to powiedzial samej szczena mi opadla. oni nie zdaja sobie sprawy z tego jak go kocham za tp jaki JEST. mam w nim zarowno faceta jak i przyjaciela, ponadto podoba mi sie mimo, ze jest nizszy. w pewnym momencie na prawde sie tym przejal, ale kiedy postanowilismy zrobic sobie odpoczynek od wszystkiego idac do kina i cos zjesc, przechodzila akurat para, gdzie dziewczyna byla wyzsza o..ponad glowe.
a co do wystaw swiatecznych w sklepach. rok temu w pazdzierniku byly na boze narodzenie takze chyba nieco lepiej niz we wrzesniu hahahahah

Cytat:
Na jednym z portali ktoś z komentujących ją znalazł na fejsie i podobno ma tam komentarze, że na dziary to ją stać a na jedzenie już nie no i klasycznie "Szlachta".
Stary 2014-09-09, 16:47   #4915
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
przyznaj się, że zazdrościsz
Nie.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 16:50   #4916
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisalas wczesniej tak jakby kazde dziecko z domu dziecka bylo skrzywione do tego stopnia, ze dochodzi do kazirodztwa, zapomnialas wspomniec o bardzo istotnym fakcie, ze te dzieci pochodza ze "zwiazku" corki z ojcem. I zapomnialastez dodac, ze przyklad, ktory podajesz jest chyba najwieksza z mozliwych patologii.

Czy tylko ja, z moim zazdraszczającym wszystkiego i zakompleksionym charakterem, czytając to:

Cytat:
"k..ona jest pewnie z Toba z litosci. nie powalasz ani wygladem, ani charakterem. pewnie po tygodniu Cie zostawi, bo moze miec kazdego'. kiedy mi to powiedzial samej szczena mi opadla. oni nie zdaja sobie sprawy z tego jak go kocham za tp jaki JEST"
zobaczyłam krypto: patrzcie jakazem wspaniala, taka piekna i madra, takie mam powodzenie, ze kazdego moge miec, a przy tym nie jestem pusta bo mam niskiego faceta i mi to nie przeszkadza?

Czas edycji: 2014-09-09 o 16:52
Stary 2014-09-09, 16:50   #4917
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Nie.
Mnie jednak zastanawia tok myślenia dziewczyn udzielających się w taki wątkach i zakładających je.
Nie wiem jak jest z wątkiem 2017, ale jak kiedyś na niego weszłam to taki trochę "umarnięty" był... czyli na te 3 lata przed nic ciekawego się jednak nie dzieje.

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2014-09-09 o 16:53
Stary 2014-09-09, 16:57   #4918
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Czy tylko ja, z moim zazdraszczającym wszystkiego i zakompleksionym charakterem, czytając to:

zobaczyłam krypto: patrzcie jakazem wspaniala, taka piekna i madra, takie mam powodzenie, ze kazdego moge miec, a przy tym nie jestem pusta bo mam niskiego faceta i mi to nie przeszkadza?
Heheh moglo to tak zabrzmiec, ale to nie autorka postu tak o sobie mowi tylko ktos tak powiedzial jej tztowi.
zreszta przecie Ty sie zachwycasz jakie masz piekne wlosy i mowisz, ze jestes piekna i masz piekne cialo to powinnas to rozumiec
Stary 2014-09-09, 17:08   #4919
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Heheh moglo to tak zabrzmiec, ale to nie autorka postu tak o sobie mowi tylko ktos tak powiedzial jej tztowi.
zreszta przecie Ty sie zachwycasz jakie masz piekne wlosy i mowisz, ze jestes piekna i masz piekne cialo to powinnas to rozumiec
Ja wiem, ze to ktoś powiedział jej tż, ale można to było ująć trochę mniej, ee, krzykliwie, a nie "patrzta na mnie, taka piękna i taka wielkoduszna"
A co do mnie, ja się nie muszę maskować i silić się na sztuczną skromność Moja twarz broni się sama

Czas edycji: 2014-09-09 o 17:13
Stary 2014-09-09, 17:13   #4920
Wizazanka5000
Zakorzenienie

A w temacie pieknego wygladu, dziwia mnie "komplementy" niektorych osob. Mam falowane wlosy, dzis wyprostowalam, uslyszalam tyle zachwytow od kolezanki, ze tak pieknie wygladam, ze nie moze sie napatrzyc i oh ah, duzo lepiej niz w kreconych. Czyli taki komplement: codziennie wygladasz ciulowo, a dzis pieknie
nie lubie takich komplementow zwlaszcza, ze wygladam dzis jak przylizana ☠☠☠☠eczka

Edytowane przez Wizazanka5000
Czas edycji: 2014-09-09 o 17:18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości