Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-09, 11:51   #631
india83
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
na wizaż?
Haha, no nie wiem, ale to chyba Kapsel lubi się patrzec na mnie
Stary 2014-09-09, 11:53   #632
7koliberek7
Zadomowienie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

co do wozka to chyba zdecydujemy siie na taki tylko jeszcze kolorystyke wybierzemy odpowiednia....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg w.jpg (64,8 KB, 17 załadowań)
nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki.
To ich krew, życie, to ich własne dziecię,
co im nad wszystko droższe jest na świecie...

SZYMONEK 09.12.2014
7koliberek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 11:56   #633
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
ja już po wizycie, a więc dzidzia cała i zdrowa co mnie najbardziej cieszy wszystkie czesci ciała ma na swoim miejscu
niestety taki wstydniś/wstydnisia z tego mojego dzidziusia że wogole nie chciało pokazać co ma między nogami wierzgało tak ale nic nie udało się zobaczyć no nic trzeba czekać do następnej wizyty (aneczka możesz mi wpisać 01.10 godzina 21:30)
Ale najlepsze jest to że po USG poszłam do sklepu żeby zrobić zakupy (chleb, wedlinę i takie tam) i weszłam przy okazji do sklepu z ciuszkami i tak się zatraciłam , że zapomniałam o zakupach przypomniałam sobie pod domem ale kupiłam pierwsze body
jeszcze pochwaliłam się lekarce że już lepiej bo mnie nie mdli , i tylko wyszłam z wizyty i ledwo dobiegłam do WC tak mnei zmuliło nagle ale już spoko idę pichcić obiada a pozniej mam robić porządki w pokoju żeby przygotować go do remontu
No to super, że z dzidziusiem wszystko ok, zaczyna się kompletowanie ciuszków

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
co do wozka to chyba zdecydujemy siie na taki tylko jeszcze kolorystyke wybierzemy odpowiednia....
śliczny

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 11:58   #634
kocuro88
Zakorzenienie

ok dziewczynki spadam do dziadka bo podobno znowu był w szpitalu

będę później
Stary 2014-09-09, 11:59   #635
kordelka85
BAN stały

Kawal

Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent a że byli ze sobą dopiero od niedawna po dokładnym zastanowieniu postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste. W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej poszedł do sklepu i kupił rzeczone rękawiczki. Siostra natomiast w tym samym czasie kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania ekspedientka zamieniła te dwa zakupy tak że siostra dostała rękawiczki a ukochana majtki. Bez sprawdzania co jest gdzie wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list:
"Kochanie ten prezent wybrałem dla Ciebie właśnie taki ponieważ zauważyłem że nie nosisz żadnych kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla Twojej siostry to wybrałbym długie z guziczkami ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu jednak ekspedientka która mi je sprzedała pokazała mi swoją parę którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla Ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym jak się z Tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór. Z całą moją miłością
PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywinięte tak by widać było trochę futerka."....))

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
A co to wa wozek.Mam podobny, z tymi duzymi kolami, sa naprawde dobre.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 12:09   #636
7koliberek7
Zadomowienie

wozek ORION ...cena nie wygorowana bo ok 1300 zl one sa... moja kolezanka go ma i jest bardzo zadowolona i co najfajniejsze ze jak sobie chce zmienic kolorystyke czy kola nie musze nic doplacac...bo jeszcze zastanawialam siie nad 1 firma ale tam zmiana kol na te duze juz sobie licza ponad 100 plus cos tam jeszcze i w sumie identyczny wozek jak ten orion kosztowalby mnie ok 2000

SZYMONEK 09.12.2014
Stary 2014-09-09, 12:14   #637
india83
Zakorzenienie

Cytat:
b.ładny

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
ok dziewczynki spadam do dziadka bo podobno znowu był w szpitalu

będę później
zdrówka dla dziadka

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Kawal

Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent a że byli ze sobą dopiero od niedawna po dokładnym zastanowieniu postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste. W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej poszedł do sklepu i kupił rzeczone rękawiczki. Siostra natomiast w tym samym czasie kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania ekspedientka zamieniła te dwa zakupy tak że siostra dostała rękawiczki a ukochana majtki. Bez sprawdzania co jest gdzie wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list:
"Kochanie ten prezent wybrałem dla Ciebie właśnie taki ponieważ zauważyłem że nie nosisz żadnych kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla Twojej siostry to wybrałbym długie z guziczkami ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu jednak ekspedientka która mi je sprzedała pokazała mi swoją parę którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla Ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym jak się z Tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór. Z całą moją miłością
PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywinięte tak by widać było trochę futerka."....))

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

A co to wa wozek.Mam podobny, z tymi duzymi kolami, sa naprawde dobre.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-09, 12:43   #638
malinOla1
Wtajemniczenie

Żanetko zdrówka dla dziadziusia niech się kuruuje musisz poczekać na prawnuki
Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Kawal
nie mogę

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 12:52   #639
india83
Zakorzenienie

U mnie na przemian raz deszcz raz słońce.

OK tata dzwonił, że już po mnie jedzie. I w drogę do babci.
Pewnie będe pisać z tel

Ale wstąpoię chyba jeszcze do Jyska, bo widziałam, że przescieradła sa poprzeceniane
Stary 2014-09-09, 13:41   #640
aneczka2238
Zakorzenienie

Meliska, super że z dzidziulkiem wszystko ok Może i dobrze że się nie ujawniło, bo na tym etapie to na dwoje babka wróżyła Nastawilabyś się na jedną płeć a później zmieniłaby się i zonk

Koliberek wózek ładny 1300zł to za 2w1 czy 3w1?

Kordelka dobry

Żanetka, zdrówka dla dziadka Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 13:48   #641
dorotape1987
Wtajemniczenie

eee ile napisane woooow
dziewczynki kciuczki za pecherzyki i owulki
kurcze to mnie zmarwtilas ewcia z tymi butlami no coz jak sie nie chwyci to kupie inne siostra bardzo zadowolona byla wiec sie zasugerowalam
karolcia a ci ci dzidzia pokazywac bedzie niech mamusia poczeka jeszcze troszke dobrze ze wsio dobrze
ja wlasnie pojadlam schaboszczaka z coleslawem i ziemniaczkami i dyskotrzaski w brzuchu tak sie wiertoli
kupilam kiecke fff luzik psychiczny mam umowilam sie z babeczka ze jak mi podrosnie brzuch bardzo to mi wymieni za 2 tyg na wieksza noi spodenki ciazowe 150 zl sle przynajmniej na zimno beda noi dokupilam jeszcze koszulke do spania bo sie naczytalam ze lepiej wiecej niz mniej do szpitala
koliberek wozio ladny

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

kordelka kawal boski

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-09, 14:42   #642
7koliberek7
Zadomowienie

Aneczko wozek 3 w 1

SZYMONEK 09.12.2014
Stary 2014-09-09, 16:17   #643
anastazja_a
Raczkowanie

jeszcze nie myślę o wózkach, za to myślałam, co by tu zjeść na obiad i zrobiłam carbonarę - mąż szczęśliwy
anastazja_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 16:24   #644
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
aguuunia chwala bogu ze juz po wszystkim i dziekowac ze mialas robione wtedy usg i lekarz wykryl noi impreza teraz to juz 100% dzidzulek z serduszkiem ehhh az sie wzruszylam po takich przejsciach dzis wypije wasze zdrowie od dawna chodzi za mna szamoan to seee walne a co
violino trampeczki fachowe ale hihi nie moj typ ja raczej takie zwykle szare czarne bez niczego
poniedzialkowe foto juz dodaje juz powoli dobijam do setki z cm niewiem czy smiac sie czy plakac
piekny brzuszek
Witam sie kochane... dostalam sie dzis w koncu do laryngologa i juz slysze
@ sie juz ze mna zegna wiec zaczynamy dzialac

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Witajcie

india ja jak dostałam dupka na przesunięcie @ lekko do przodu to babka powiedziała żebym sprawdziła czy nie jestem w ciąży zanim go odstawie bo jeśli się na wczesnym etapie ciąży bierze i odstawia to można łatwo poronić. Także nie wiem ile jest w tym prawdy.
A tak pozatym to nie wiem czemu się boję jakaś szurnięta jestem. Dorosła baba ze mnie muszę się ogarnąć

agolandia gratulacje serduszka mam nadzieje ze nic Ci się już nie przytrafi. Wracaj do zdrowia kochana

---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

violino mi się podobają trampki te w kwiatki też

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

moje foto też dodane
rosnie rosnie

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem źle robisz. Watpię zeby Ci się udało ukryć ciąże do 20 tc, szczególnie jesli bedą bliźniaki. Ryzykujesz trochę, że się wyda, a wtedy szefostwo na pewno Ci umowy nie przedłuży jesli wyjdzie ze chciałaś być nie fair i zataić to dopóki nie dostaniesz nowej umowy.
Lepiej by było gdybys poszła i szczerze porozmawiala, powiedziała ze Ci zależy na tej pracy, chcesz być uczciwa, ze chciałabyś pracować najdłużej jak będziesz na siłach i poczarować trochę.
Dużo sie moze zdarzyć, może będziesz mocno moze będziesz musiała leżeć, iść do szpitala, nigdy nie wiadomo. A zawsze to bedzie lepiej widziane ze jesteś szczera a nie kombinujesz.
Tak myśle ty lepiej znasz swoją sytuację wiec moze i Twoja opcja jakoś przejdzie
Zgadzam sie z Ewunią

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Napisane przez _Aniutka_ Pokaż wiadomość
Olu wszystkiego najlepszego z okazji 2 rocznicy slubu

Karolciu szkoda, ze nie powiedzialas, bo teraz bedziesz sie bardziej stresowala... bedzie dobrze

Kasiu trzymam kciuki za wizyte oby bylo juz serduszko/serduszka

Zanetko odpoczywaj dalej ale wracaj do nas szybko

U nas tez dzis prywatne swieto, tak jak u Oli, 2 rocznica slubu nie wiem kiedy to zlecialo...

Na razie uciekam, bo jade z babcia na przeswietlenie.

Buziaki dla wszystkich
Dziękuję i dla Ciebie równiez gratki za dwa latka po slubie

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 16:41   #645
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
powiedziałam
ufff ale się napociłam
jakiejś euforii nie było ale nawet spoko kamień z serca

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Napisane przez kasica_89 Pokaż wiadomość
dziewczynki weszłam tylko na chwilę zdać relację.
Jest śliczny jeden dzidziuś maleńki taki... ehhh nie myślałam, że człowiek się tak wzrusza... i pokazał mi tętno... taką jasną kreseczkę:lov e:
następna wizyta 22 września i muszę zrobić cały asortyment tych badań i wg jego obliczeń termin porodu wpisał do karty ciąży na 3 maja
zmykam do łóżka, bo emocji we mnie tyle, że muszę ochłonąć
dobranoc
i dziękuję Wam za kciuki z całego serduszka
gratuluje serduszka

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Jestem

Kasiu gratuluję wszystkie się tak nastawiłyśmy na bliźnięta u Ciebie a tu proszę chyba wymodliłaś tego jednego ale silnego maluszka
Gratuluję bijącego serduszka cuuuudowne uczucie

Butelki Tommy Tippy moja mała nie chciała tknąć, jakieś takie dziwne mają smoczki, najlepsze Dr Browna i avent nawet podobne
Mamy do tej pory dr Browna.

Koliberek jaki wózek wybrałaś czy jakie bierzesz pod uwagę?

Ja idę dodać zdjęcie brzuszka bo wczoraj mi sie nie udało
slodki masz brzuszek

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Witajcie!

Kasiu super, że dzidzia rośnie zdrowo i że widziałaś już serduszko

Karolcia ufff, wreszcie masz tą ciężką rozmowę za sobą, teraz to Ci mogą nadmuchać

Ja wczoraj byłam ponownie pobrać cytologię, bo coś poprzednia nie wyszła. Poprosiłam gina, żeby mi zrobił usg, bo byłam ciekawa czy jest pęcherzyk, a wczoraj miałam 13 dc. Zrobił mi to usg i jest pęcherzyk 13 mm z jednego jajnika i 9 mm z drugiego jajnika, lekarz stwierdził, że szału nie ma, że małe, ale jak mu powiedziałam, że ja mam cykle 30-32 dniowe, to się uśmiechnął i powiedział, że w takich okolicznościach to może się jednak nada. Kazał mi przyjść za tydzień na wizytę i wtedy będzie widać, czy była owulacja czy nie.
trzymam kciuki

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Hej dziewczynki

Ale miałam wczoraj przygody
Więc tak ... wyjazd baaardzo udany. Nie spodziewałam się tak życzliwego przyjęcia ze strony kuzynki TŻ i jej chłopaka.
Baardzo aktywnie spędziliśmy te 4 dni dzięki czemu dużo zobaczyliśmy.
Ogólnie bardzo mi się podoba Londyn, to podejście ludzi do drugiego człowieka nie ważne jak On wygląda. Totalny luzik jeśli chodzi o styl
a wczoraj myślałam że nie dojadę na lotnisko bo zamknęli bo okazało się że była bomba. Do tego wszystkie loty opóźnione albo odwołane.
Czepali wszystkich później równo. i zamiast wylecieć o 20:40 wylecieliśmy cos o 22 to i tak nieźle ale do końca nie było wiadomo czy w ogóle polecimy

niestety mój mózg jest na tyle jeszcze zbudyniały że oczywiście nie pamiętam co miałam napisac
Kasiu gratuluje Ci fasolinki
nie jestem pewna czy ta druga poleciała do mnie ....

właśnie zapisałam się na monitoring cyklu na 23.09 na 8.20 - możesz mi Aniu wpisać na pierwszą strone
czuje że i tak nic z tego bo czuje się jak przed @
jajniki pobolewają, i do tego wyskoczyły mi syfki a tak mam niestety przed @

w ogóle to w tym Londynie nie dało się nie myśleć o dziecku.
Tam to na każdym kroku pełno dzieci, niemowlaków kobiet w ciąży i tam średnio to chyba pary mają po 3 dzieci.
a jeszcze nie wiem czy ta kuzynka u której byliśmy nie jest w ciąży bo @ się jej spóźnia tydzień do tego napady jedzenia i raz to nawet się jej słabo zrobiło.

aa i chciałam jeszcze napisać że ciążoweczki śliczne te wasze brzuszki i te mniejsze i większe
witam sie z Toba kochana tesknilam sptraszliwie i ciesze sie ze udalo sie Wam wydostac.a teraz na druga wycieczke ? kiedy to dokladnie?

14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
Stary 2014-09-09, 16:45   #646
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Żanetka witaj teskniłyśmy
ksuwcia ja myśle że pęcherzyk ok, ja też miałam takie cykle jak ty i w 16dc miałam 20 mm.

india, malina chciałam wam coś napisać ale wyleciało mi z głowy
dlatego przesyłam buziaczka

Aneczka sesja super sprawa

Kasica gratuluje serducha super uczucie nie?

ja już po wizycie, a więc dzidzia cała i zdrowa co mnie najbardziej cieszy wszystkie czesci ciała ma na swoim miejscu
niestety taki wstydniś/wstydnisia z tego mojego dzidziusia że wogole nie chciało pokazać co ma między nogami wierzgało tak ale nic nie udało się zobaczyć no nic trzeba czekać do następnej wizyty (aneczka możesz mi wpisać 01.10 godzina 21:30)
Ale najlepsze jest to że po USG poszłam do sklepu żeby zrobić zakupy (chleb, wedlinę i takie tam) i weszłam przy okazji do sklepu z ciuszkami i tak się zatraciłam , że zapomniałam o zakupach przypomniałam sobie pod domem ale kupiłam pierwsze body
jeszcze pochwaliłam się lekarce że już lepiej bo mnie nie mdli , i tylko wyszłam z wizyty i ledwo dobiegłam do WC tak mnei zmuliło nagle ale już spoko idę pichcić obiada a pozniej mam robić porządki w pokoju żeby przygotować go do remontu
wczoraj dopiero wieczorem emocje ze mnei opadły jak pojechałam do Castoramy kupić farbę i chciałam dostać niebieski woal na firanki ale nigdzie nie ma

Dziweczynki mam nadzieje że wkrótce zobaczymy tu jakies pozytywne testy i pamiętajcie piszemy na czerwono
ciesze sie ze dzidzia zdrowa moze nastepnym razem sie nam ujawni

14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
Stary 2014-09-09, 16:51   #647
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
eee ile napisane woooow
dziewczynki kciuczki za pecherzyki i owulki
kurcze to mnie zmarwtilas ewcia z tymi butlami no coz jak sie nie chwyci to kupie inne siostra bardzo zadowolona byla wiec sie zasugerowalam
karolcia a ci ci dzidzia pokazywac bedzie niech mamusia poczeka jeszcze troszke dobrze ze wsio dobrze
ja wlasnie pojadlam schaboszczaka z coleslawem i ziemniaczkami i dyskotrzaski w brzuchu tak sie wiertoli
kupilam kiecke fff luzik psychiczny mam umowilam sie z babeczka ze jak mi podrosnie brzuch bardzo to mi wymieni za 2 tyg na wieksza noi spodenki ciazowe 150 zl sle przynajmniej na zimno beda noi dokupilam jeszcze koszulke do spania bo sie naczytalam ze lepiej wiecej niz mniej do szpitala
koliberek wozio ladny

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

kordelka kawal boski
pokaz nam kiecke

14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
Stary 2014-09-09, 16:56   #648
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Przepraszam ze nic nie pisze ale to jak sie czuje to jakaś masakra :/ nawet nie mam siły opisywać myślałam ze bedzie lepiej a tu jeszcze gorzej
Wiecie ze was uwielbiam i podczytuję. Meliska cieszę sie ze wszystko dobrze
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 17:31   #649
kocuro88
Zakorzenienie

kordelka kawal boski

Justynko w sobotę wylatujemy

kciuki jutro się przydadzą
Stary 2014-09-09, 17:49   #650
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Aneczko wozek 3 w 1
To cena bardzo fajna A jak z opiniami na temat tego wózka? Chociaż zawsze się znajdą ludzie niezadowoleni (albo konkurencja )

My znaleźliśmy nasz w fajnej cenie ale 2w1 więc stwierdziliśmy że fotelik dokupimy używany i adaptery do niego

Justynko, fajnie Cię widzieć

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Żanetka, a Ty masz teraz cały tydzień urlopu?

Bardzo mocno ściskam za jutro

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 18:37   #651
_Aniutka_
Rozeznanie

Czytam Was dziewczyny ale obecnie leze i sie nie ruszam... no masakra jakas poszlam rozwiesic pranie, podnioslam rece do gory i tylko poczulam jak i cos chrupnelo w plecach, na nodze stanac nie moglam... no pytam sie czemu?

Aneczko pokoik sliczny bedzie, bardzo bede chciala zobaczyc efekty

Ewuniu mam nadzieje, ze samopoczucie sie poprawi

Justynko do dziela wiec, jesli @ poszla

Aniu annasar

Martus dowcip przedni

Zanetko super, ze wrocilas

Kasiu jeszcze sie pokojem nie chwalilam, bo nie ma kiedy dokonczyc detali... mysle, ze uda nam sie do konca tygodnia wrrr :/
A jaka decyzje podjelas odnosnie pracy? Czy jeszcze nie zdecydowalas?

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Aniu koliberku wozek sliczny, moj typ jakie kolory bierzecie pod uwage? Mnie najbardziej podobaja sie zestawienia grafitu/szarego/czarnego z seledynem/turkusem

Aniu ksuwko dziekuje za odpowiedz Aneczce

Ide na klub

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Zanetko sciskam mocno kciuki bardzo, bardzo chce zebys przyniosla nam radosna wiadomosc
Stary 2014-09-09, 18:43   #652
kocuro88
Zakorzenienie

ja mam urlop Aneczko do 22 września
wiec będę się byczyć

stresuje sie przed jutrem

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Ciekawe jak tam Natalia po weselu
a Może juz sie opala na Rodos
Stary 2014-09-09, 19:18   #653
_Aniutka_
Rozeznanie

Wierze Ci, ze sie stresujesz ale musi byc dobrze

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Wlasnie zzulam kolejna porcje luteiny i ogladam hell's kitchen w koncu szal programowy
Chyba tą lurteinę poprawię chipsami

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-09, 19:24   #654
india83
Zakorzenienie

Wróciłam

Cytat:
ja mam urlop Aneczko do 22 września
wiec będę się byczyć

stresuje sie przed jutrem

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Ciekawe jak tam Natalia po weselu
a Może juz sie opala na Rodos
żaneta a o której jutro testujesz?

Bo zastanawiam się czy zdążę sprawdzić przed pracą
Stary 2014-09-09, 19:31   #655
kocuro88
Zakorzenienie

india nie wiem o której sie obudzę

ale tu cisza....
Stary 2014-09-09, 19:33   #656
7koliberek7
Zadomowienie

moj maz chce ten wzor ale sama nie wiem...jak myslicie bedzie dla chlopca cos takiego?? bo on mowi ze ten mu sie najbardziej podoba i ze pozniej jakby byla corcia tez bedzie pasowal...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 525_525_productGfx_38c0693cbfd49caa1d3b841c0c92a5bb.jpg (34,5 KB, 10 załadowań)

SZYMONEK 09.12.2014
Stary 2014-09-09, 19:42   #657
india83
Zakorzenienie

Aniutka bidulko oby szybko przeszło

Cytat:
india nie wiem o której sie obudzę

ale tu cisza....
Ach to dopiero po pracy się dowiem trzymam kciuki

Mnie też korci, ale zdaję sobie sprawę, że u mnie to nie ma sensu

Cytat:
moj maz chce ten wzor ale sama nie wiem...jak myslicie bedzie dla chlopca cos takiego?? bo on mowi ze ten mu sie najbardziej podoba i ze pozniej jakby byla corcia tez bedzie pasowal...
no mnie się z dziewczynką kojarzy przez te wzorki na wykończeniach

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Ewuniu ślicznie wyglądasz i brzuszek bardzo ładnie rośnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-09, 19:48   #658
Nati_kk
Zakorzenienie

Dziewczynki,melduję się już w małżeńskim stanie!

Chciałam nadrobić na początku to co napisałyście przez te 1,5 tygodnia ale nie dałam rady kompletnie,więc poproszę o streszczenie w skrócie co się działo jak mnie nie było chociaż te najważniejsze info ;-)

My jeszcze nie do końca doprowadzilismy się do porządku,ale już znalazłam moment żeby tu zajrzeć,bo tesknilam za Wami niesamowicie

W skrócie dodam,że wszystko było wręcz idealne,począwszy od pogody,przez wystrój sali i kościoła,jedzeniu,muzyce i obsłudze,a skończywszy na samych gościach,którzy bawili się rewelacyjnie! menadżer nam dzisiaj powiedział,że to było jego zdaniem najlepsze wesele na tej sali z takich poniżej 100 gości,zespół tak samo twierdził,że tak zwariowanej ekipy jeszcze na weselu nie widział :-D
Wszystko przeszło bez stresu i na całkowitym luzie,co prawda w piątek dzidzia dawała mi ostro popalić,ale w sobotę zmulilo mnie tylko w drodze do kościoła,a zaliczyłam dopiero po północy,w niedzielę też bez żadnych problemów,jedynie wieczorem bolał mnie juz dość mocno brzuch. Zmęczenia w ogóle nie czułam i szalelismy do samego końca ;-) dopiero dzisiaj samopoczucie znowu się pogorszylo i tak trochę wegetuje...

Jutro idziemy na wizytę,być może zrobi nam lekarz to genetyczne i przede wszystkim sprawdzi czy przed wylotem wszystko z maleństwem okay ;-) no i postaram się Wam jutro dodać zdjęcie brzuszka;-)

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-09, 19:51   #659
7koliberek7
Zadomowienie

no mnie tez bardziej z dziewczynka ... ale z 2 strony sama nie wiem juz... moja znajoma ma synka a wozek kupila caly szary wlasnie w kwiaty bo pow ze to nie ciuszki... a moj maz sie uparl ze ten wzor mu sie podoba... dlatego wlasnie chcialam poznac Wasze opinie o tym wzorze

SZYMONEK 09.12.2014
Stary 2014-09-09, 19:54   #660
kocuro88
Zakorzenienie

dziewczyny może u mnie to tez za wcześnie na test

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Natalko super że wszystko się udało i gratuluje
koniecznie daj znać co po wizycie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości