|
|
#3751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
ja odpoczywałam od kompa a teraz próbuję oglądać siatkę ale jest ciężko ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli jesteś szczęściara, której tanie kremy Ziai nie szkodzą, a wręcz służą, to serio nie widzę sensu przepłacać.Cytat:
Cytat:
Tak już jest. Np Nissan Juke, no pięknością nie grzeszy, ale że jest dobrym wozem (dla kobiet zwłaszcza) jest na niego moda, to ludzie czekają w kolejce pół roku i więcej.2. Renklooooooooooody
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-10 o 21:26 |
|||
|
|
|
#3753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() przeczytałam Napoleonem zasłanym na wyspę św. heleny I pomyślałam,że hrabia Gryszard r nie wymawia
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2014-09-10 o 21:46 |
||
|
|
|
#3754 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
albo piling edit - chyba piaskowy , otaki http://sklep.paese.pl/p/449-lakiery-piaskowe tylko kolor pierwszy od lewej w dolnym rządku Cytat:
cromohexal do oczu , chyba jest bez recepty o ile pamiętam .2. odmachiwam japka suszom ![]() gararetki porzeczkowej nie robię bo porzeczek ni mom , a chciałbyś drylować ?Cytat:
![]() 2. i spadywuję
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-09-10 o 22:12 |
|||
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
AAAA i najważniejsze perfumiane odczucie - testy Amber Elixir Oriflame.
Przestrachałam się porównania do HP, aaaaaaaaale, na moje szczęście, okazało się, że owszem, podobieństwo "tematyczne" jest. Niemniej na mnie, zapach jest tak delikatny i subtelny, że to jakby siedemnasta woda po Hapeku, co jest dla mnie dobre, bo HP naszać nie mogłam, mimo wielu prób i ogromnej chęci noszenia czegoś zmysłowego. Na plus - jest orzechowość i to posłodzona, bo sam migdał, jak wiadomo jest mocno wytrawny, gorzki. Na minus, jeśli dla mnie/ na mnie, jakiś zapach jest w moim przekonaniu delikatny - to już oznacza, że prawie nie istnieje . Kurcze chcę go, i chyba się stanę Ori_flejką dla tegoż celu Nie jest zły. Jeśli ktoś szuka delikatnie słodkiego orzechowego przyskórnego ciepełka. Aromat ogólnie udany. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-10 o 22:22 |
|
|
|
#3756 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zaś motyle tylko karmię i zimuję ![]() Cytat:
![]() ad2. aż tak dobrze to nie ma ale polecam Cytat:
)
|
|
|
#3757 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja tymczasem zdecydowałam się jednak kupić Liście i dopsikiwać się w ciągu dnia bo jedyną ich wadą jest trwałość max 4 godz. Co tu gadać, to dokładnie mój zapach. A poza tym poważnie zabieram się za testy kilku śliwkowych pachnideł więc dam znać w stosownym wątku. EDIT: w obecnym katalogu AE są chyba za 60 zeta więc miałabyś za 40 czy jakoś tak. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-09-10 o 22:59 |
|
|
|
|
#3758 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Zwizualizowałam sobie drylowanie porzeczek
A jeśli Cromohexal ma ten sam czynnik aktywny co Polcrom,to dziękuję,postoję. I gdzie też ja w tym betonie mam bylicę? Dobra,nie marudzę już,idę pleśnieć. Znaczy,chciałam powiedzieć,spać
|
#3759 | |||||
|
Zakorzenienie
|
brawo
Cytat:
ad2. też taki mam i z nietopszami też Cytat:
ad2. jestem za Cytat:
szczególnie te motyle Cytat:
![]() ad2. Cytat:
to może kup se z mazideł naturalny czynnik nawilżający albo mleczko migdałowe coś mi Rejcz nie cytło ![]() krem taki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...wioru-70-.html dobry znad fileta z dorsza na jutrzejszy obiadMargot narobiła mi smaka, a że byłam u Kozy w mieście portowym Gdynia to nabyłam i pożrę
|
|
|
#3760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak właśnie wyglądało, jak opatrzyłas go komentarzem najchętniej bym brała, czy jakoś tak Musisz zacząć słuchać samej siebie, najlepiej na tym wyjdziesz, ja od dawna powtarzam, nie ma nic lepszego nad własne odczucia, własna intuicja. Aj olredy noł Aaaaaaale jest drugie ale (albo już trzecie? ) Nie wiem, czy jest mi on obecnie potrzebny. Mam takie, które lubię bardziej, zatem nic na siłę Ten wspólny temat jaki ma z HP, to syntetyczność Palony plastik, jak ja to mówię Także, jak mi już coś zalatuje syntetykiem to włączają mi się "ale" Testuj testuj śliwki, jakby Ci było ich za dużo, pomogę ![]() Zaparzam herbate, dziś znów za późno ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
Ale serio jej kupię 2. Jak robisz doooooorsza ? Żeby nie był suchi? Mam zamrożony i już mam dosyc sponiewieranego i smażonego na oleju.
|
||
|
|
|
#3761 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. jest jeszcze czwarte ale - może być jeszcze tańszy więc warto poczekać. Syntetyczność ofszę, więc patrz pkt 1 i nie bierz go wcale ![]() 3. może więc zlecić Ci przetestowanie Plum Japonais? Muszę się po niego pofatygować na drugi koniec Wawy i doprawdy nie wiem czy mi się chce, zwłaszcza, że póki co prawie każdy jeździ po tym zapachu. A i cena około 700 zł szału nie robi. W każdym razie wzięłam na klatę Dark Purple i Goutalkę chociaż też odradzają a przy okazji zamawiania Liści capnę Bullion. Le Prairie nie wiem gdzie szukać, w Douglasie? Chociaż to zapewne nie będzie to.
|
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby babci zapach nie zabił , piękny ale intensywny dorsz musi być z patelni wymemłam w mące kukurydzianej no albo po grecku sorry ale idę spać zmęczona przez Kozę jak jutro wrócę z polowania na kaczki to postaram się nadrobić, ale nie obiecuję, bo zalatana jestem ![]() Stazja napisz coś
|
|
|
#3763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3. Hue hue, ja i moje "ułomne" pisanie. W rozbiórce pomogę, zużyć w sensie Wiem, wiem że nie rozbierasz, ale jaaaaakby Ci było zaaa duuuużo A PJ Forda testnę i owszem jeśli będzie na stanie w naszym Dagim, a powinien. 4. Zapewne ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
Nie lubi zapachów ![]() 2. Nawet mam thnx 3. Ja też padam, ale czekam aż mi ta cholerna herbata (rumianek) ostygnie 4. No właśnie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-10 o 23:46 |
||
|
|
|
#3764 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Wystarczy przez sito przetrzeć ![]() No popa, a podobno motyle żyją tylko parę dni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam namiary na dochtóra, który bierze 7 stów za fiolkę botoksu, to mi się wydaje bardziej "warte świeczki" ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-09-10 o 23:53 |
||||
|
|
|
#3765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Macham |
||
|
|
|
#3766 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
napisałam w tru ![]() nadrobię później, najchętniej w pracy jak będzie czas
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3768 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jak dorwę idealną śliwkę to i tak się nie podzielę, muahahaha! 2. nie brzmi urywająco, pewnie coś jak FdB ale mniej "niszowe"? |
|
|
|
|
#3769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co to?
|
|
#3770 |
|
Nindżopesz
|
1. jeszcze piękniejsza?
![]() 2. heh Bo liczyłam, że trafi mi się coś innego rzucającego na kolana ale niestety. Np. rozmyślałam czy w przyszłości nie kupić Jaisalmera na lato w miejsce Padpy ale ma irytującą "miękka" nutę, która mnie zbytnio oblepia. Tak samo Sahara, czuję się w niej niedomyta. W MSB spodobał mi się jedynie Black ale już go odlewkowo mam. Po opisach napalałam się na niektóre perfumy śliwkowe ale m.in. Ju mnie otrzeźwiła. W sumie mogłabym nic nie kupować ale jakże to tak
|
|
|
|
#3771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad iścia na autobus
Dzięki, ale kuzynkę mam - wczoraj była Cytat:
Cytat:
![]() 2. Nie brzmi, ale pamiętaj że ja odtwarzam zarys zapachu ledwie w pamięci - nawet widzę chwile, kiedy go testowałam. Niemniej, ja takie "śliwki" w perfumach lubie. Jakby naturalne, aromat świeżej śliwki ? Ewentualnie ugotowanej? Bez wędzenia, bez niszowości Zapamiętałam go jako bujny aromat - buchający, migoczący róznymi nutami. Ale jak się okaże ( i czy się okaże) w rzeczywistości to nie wiem. Sama, wiem, że teraz by mi taki zapach pasował, nie tak dojrzały i "kobiecy" jak inne tego typu propozycje, taki trochę bardziej wyluzowany. Dobra lete |
||
|
|
|
#3772 | |||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() 2.no ten sam czynnik , a bylice przywiewa zza miasta , takoż dlatego w lutym we Wawie uczuleni na leszczynę cierpią ![]() 3.nie pleśniej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() zmykam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3773 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
bo potem wycofują albo coś ![]() 2. a jak Ci się podoba nowa Venezia albo właśnie FdB? Venezia co prawda jest nudna i słodka. No tak
|
|
|
|
|
#3774 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Snad spadku formy i kawy z szarlotkom ![]() Przeczytałam o dorszu i uświadomiłam sobie, ze smażonej ryby to ja nie jadłam dobrych parę lat.... zazwyczaj solę, pieprzę, skrapiam cytryną i wrzucam do piekarnika na jakieś 20 minut - i żadna jeszcze sucha nie wyszła A co do pleśnienia... nie wiem, na jak długo mi jeszcze starczy siły wegetować w tych warunkach robię dobrą minę, staram się cieszyć drobiazgami, ale jak pomyślę o jesieni / zimie to mnie przeraża
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w niedzielę miałam ostra akcję: otwieram po 2 miesiącach od przeprowadzki pudło z ciuchami na CP (gorsety, długie kiece i koronki), a tam wszystko pokryte zieloną pleśnią ![]() Co prawda w ciuchach pokrytych zieloną pleśnią mogłabym robic za gnijąca panne młodą i nawet niszowych perfum nie trzeba by było użyć, bo waliło tak, że nawet hardkorowe paczule się chowają
|
|
#3776 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
U mnie na ciuchy jak dotąd nie przechodzi (tylko zapach z szafy mnie odrzuca, mimo rozmaitych środków), ale jak patrze na sufit w kuchni to ![]() Na dodatek na zewnątrz robi się pochmurno i to mi wpływa na humor. Negatywnie.
|
|
#3777 | |
|
BAN stały
|
Znad kawy i brania się za śląskie kluski i modrą kapustę
Pamiętam, że Beata Tyszkiewicz wspominała kiedyś o drylowaniu porzeczek do mazurka, że "komu by się chciało w dzisiejszych czasach?" ![]() Cytat:
Ty w bloku mieszkasz? Słońce wyszło! |
|
|
|
|
#3778 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
A kaczka będzie...?
Cytat:
A mnie nie stać ani na naprawy ani na porządnego prawnika, żeby ustalić prawo własności. No, ale ja się przecież pieszczę, jak to mi jedna Wizażanka ładnie napisała.U nas słońca niet, za to pod nieobecność naczalstwa obejrzałam połowę Epitafium dla Barbary Radziwiłłówny. Z młodą Dymną
|
|
#3779 | ||
|
Zakorzenienie
|
a takie cóś klik
polecam Cytat:
ano trudno, wiem coś o tym ![]() Cytat:
http://kalcyt.blogspot.com/2012/03/g...le-zimuja.html ja też nie wierzę w odmładzanie kremu, ale cóż robić , a botoksu się bojem ![]() to nie kupuj, jest b. intensywny, taki trochę waniliowy, trochę kadzidlany dobry i wracam do odchlewniania chałpy, sis ze szwagrem jadom, a tu tylko granat wrzucić ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- u mnie będzie ale z pieczonymi burakami i pyrami pire, bo kluski już się mi znudziły
|
|
|
#3780 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() U mnie jeszcze nie wiem, co będzie. Jajecznica na boczku najprawdopodobniej, bo i do gotowania weny nie mam....
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

Jeśli jesteś szczęściara, której tanie kremy Ziai nie szkodzą, a wręcz służą, to serio nie widzę sensu przepłacać.
Tak już jest. Np Nissan Juke, no pięknością nie grzeszy, ale że jest dobrym wozem (dla kobiet zwłaszcza) jest na niego moda, to ludzie czekają w kolejce pół roku i więcej.

Musisz zacząć słuchać samej siebie, najlepiej na tym wyjdziesz, ja od dawna powtarzam, nie ma nic lepszego nad własne odczucia, własna intuicja.
Palony plastik, jak ja to mówię 

thnx 

A mnie nie stać ani na naprawy ani na porządnego prawnika, żeby ustalić prawo własności. No, ale ja się przecież pieszczę, jak to mi jedna Wizażanka ładnie napisała.