Scent Bar LIII - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-11, 13:34   #3781
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. ja też nie daję ale lubię mieć bo potem wycofują albo coś
2. a jak Ci się podoba nowa Venezia albo właśnie FdB? Venezia co prawda jest nudna i słodka.

No tak
1. Bardzo słusznie

2. Kurcze, nowa czyli jak nowa? Musiałabym odświeżyć niucha, ale gdzie one stoją, w mojej "wiejskiej" Sepho nie ma. Dugi? Jak będę w Kato to poszukam. Ok 3 lat temu mniej więcej miałam sampl FdB (chyba nowego zatem, czy są nowsze? ) i zarejestrowałam duszny słodki zapach potu, zatem pewnie cedr Na mnie cedr to również smród, chyba gorszy niż pieprze

Chyba wrócę do prowadzenia kapownika z mini reckami - na początku perfumianej drogi tak robiłam, potem sobie darowałam, a widać to błąd.

Ja chyba lubię nudne i słodkie, byle nie były tandetne i mdłe.
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Przeczytałam o dorszu i uświadomiłam sobie, ze smażonej ryby to ja nie jadłam dobrych parę lat.... zazwyczaj solę, pieprzę, skrapiam cytryną i wrzucam do piekarnika na jakieś 20 minut - i żadna jeszcze sucha nie wyszła
1. Tak zrobie jutro

Cytat:
O ja, współczuję

U mnie na ciuchy jak dotąd nie przechodzi (tylko zapach z szafy mnie odrzuca, mimo rozmaitych środków), ale jak patrze na sufit w kuchni to

Na dodatek na zewnątrz robi się pochmurno i to mi wpływa na humor. Negatywnie.
2. Współczuję, brrrrrrr amsakreska.
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Ja w niedzielę miałam ostra akcję: otwieram po 2 miesiącach od przeprowadzki pudło z ciuchami na CP (gorsety, długie kiece i koronki), a tam wszystko pokryte zieloną pleśnią A jako, że nie mam tu pralki, to pół niedzieli szorowałam wszystko w misce i sru na dwór suszyć
Co prawda w ciuchach pokrytych zieloną pleśnią mogłabym robic za gnijąca panne młodą i nawet niszowych perfum nie trzeba by było użyć, bo waliło tak, że nawet hardkorowe paczule się chowają
Koszmarrrr
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Masakra jakaś Wilgoć to dziadostwo jest, kumpel miał u siebie w domu i nawet moje własne ciuchy przechodziły tym charakterystycznym zapachem, wystarczyło chwilę u niego posiedzieć Ty w bloku mieszkasz?

Słońce wyszło!
Zgadzam się. Wilgoć to zło

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

to nie kupuj, jest b. intensywny, taki trochę waniliowy, trochę kadzidlany

dobry
i wracam do odchlewniania chałpy, sis ze szwagrem jadom, a tu tylko granat wrzucić

u mnie będzie ,
ale z pieczonymi burakami i pyrami pire, bo kluski już się mi znudziły
1. Kupię, najwyżej zużyje Mam

2. Heh, znam to, przerabiałam po weekendzie, chuopin w niedzielę po naszym "tygodniowym wdupiemaniu" oznajmił że brakuje tylko porozrzucanych strzykawek Pudełka po pizzy bleeh, to nie był bałagan, to był już syf

3. kochaaaam (I next week jest w planie bo wszystkie produkty posiadam i nie zawaham się ich użyć )

Cytat:
Pieczone buraki

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-09-11 o 13:38
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:47   #3782
gryx82
BAN stały

Cytat:
A kaczka będzie...?
Niestety nie, będzie wieprzowina
Cytat:
Nie. Po 30-paru latach mieszkania w bloku byłam zmuszona przeprowadzić się do domku. Powiedzmy, ze wielorodzinnego. Tyle, ze on był budowany chyba jeszcze przed II wojną i jest w koszmarnym stanie. Administratorka budynku nie wyraża zgody na jakiejkolwiek naprawy, bo liczy na obniżenie wartości nieruchomości. I na nabycie praw własności, do czego g... ma, nie prawo A mnie nie stać ani na naprawy ani na porządnego prawnika, żeby ustalić prawo własności. No, ale ja się przecież pieszczę, jak to mi jedna Wizażanka ładnie napisała
Masakra jakaś, współczuję sytuacji...
Cytat:
No popa, człowiek się całe życie uczy
Cytat:
ja też nie wierzę w odmładzanie kremu, ale cóż robić, a botoksu się bojem
Ten pan dochtór twierdzi, że ludzie się niepotrzebnie botoksu boją, oczekując efektu maski, jaki tu i ówdzie w mediach i na plotkarskich portalach da się zauważyć, a to po prostu nieumiarkowanie jest w stosowaniu I twierdzi jeszcze, że lepszy botoks niż wypełniacze typu kwas hialuronowy, przy których zmarszczka zaczyna robić się tuż obok wypełnionego miejsca, na skutek ruchów skóry
Cytat:
dobry
i wracam do odchlewniania chałpy, sis ze szwagrem jadom, a tu tylko granat wrzucić
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 13:59   #3783
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Kurcze, nowa czyli jak nowa? Musiałabym odświeżyć niucha, ale gdzie one stoją, w mojej "wiejskiej" Sepho nie ma. Dugi? Jak będę w Kato to poszukam. Ok 3 lat temu mniej więcej miałam sampl FdB (chyba nowego zatem, czy są nowsze? ) i zarejestrowałam duszny słodki zapach potu, zatem pewnie cedr Na mnie cedr to również smród, chyba gorszy niż pieprze
Nowa Venezia znaczy się z 2011: http://www.fragrantica.pl/perfumy/La...011-12816.html pełno tego stoi w mojej Superpharmie, w D i S chyba ni ma.
FdB nowe to lutenstiarskie jak mniemam, nowszych chyba nie ma? Nie widzę specjalnej różnicy między starą wersją Shiseido ale jam profan.
Cedru tam faktycznie po kokardę, mnie wkurzał nie nutą potu a takim "męskim musowaniem".

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 15:01   #3784
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Znad iścia na autobus
no nie mów, że auto dedli?

Cytat:
Przeczytałam o dorszu i uświadomiłam sobie, ze smażonej ryby to ja nie jadłam dobrych parę lat.... zazwyczaj solę, pieprzę, skrapiam cytryną i wrzucam do piekarnika na jakieś 20 minut - i żadna jeszcze sucha nie wyszła
ja też głównie piekę
ale zamarzyła mi się chrupiąca skorupka na rybie

Cytat:

Ja w niedzielę miałam ostra akcję: otwieram po 2 miesiącach od przeprowadzki pudło z ciuchami na CP (gorsety, długie kiece i koronki), a tam wszystko pokryte zieloną pleśnią A jako, że nie mam tu pralki, to pół niedzieli szorowałam wszystko w misce i sru na dwór suszyć
Co prawda w ciuchach pokrytych zieloną pleśnią mogłabym robic za gnijąca panne młodą i nawet niszowych perfum nie trzeba by było użyć, bo waliło tak, że nawet hardkorowe paczule się chowają
masakra, miałam tak w starym domu

w nowym też, ale tu "przepalamy" kozą
i w efekcie zamiast smrodu zgnilizny, mamy smród dymu

Cytat:

Nie. Po 30-paru latach mieszkania w bloku byłam zmuszona przeprowadzić się do domku. Powiedzmy, ze wielorodzinnego. Tyle, ze on był budowany chyba jeszcze przed II wojną i jest w koszmarnym stanie. Administratorka budynku nie wyraża zgody na jakiejkolwiek naprawy, bo liczy na obniżenie wartości nieruchomości. I na nabycie praw własności, do czego g... ma, nie prawo A mnie nie stać ani na naprawy ani na porządnego prawnika, żeby ustalić prawo własności. No, ale ja się przecież pieszczę, jak to mi jedna Wizażanka ładnie napisała.
o kurcze, współczuję

Cytat:

2. Heh, znam to, przerabiałam po weekendzie, chuopin w niedzielę po naszym "tygodniowym wdupiemaniu" oznajmił że brakuje tylko porozrzucanych strzykawek Pudełka po pizzy bleeh, to nie był bałagan, to był już syf

3. kochaaaam (I next week jest w planie bo wszystkie produkty posiadam i nie zawaham się ich użyć )
ad1. będą foty?

ad2. a co dodajesz do buraków? (szukam nowych smaków)

Cytat:
No popa, człowiek się całe życie uczy

Ten pan dochtór twierdzi, że ludzie się niepotrzebnie botoksu boją, oczekując efektu maski, jaki tu i ówdzie w mediach i na plotkarskich portalach da się zauważyć, a to po prostu nieumiarkowanie jest w stosowaniu I twierdzi jeszcze, że lepszy botoks niż wypełniacze typu kwas hialuronowy, przy których zmarszczka zaczyna robić się tuż obok wypełnionego miejsca, na skutek ruchów skóry
ad1. jak widzę zbyt wczesne wiosenne porządki w ogródkach, łącznie z paleniem liści to mnie trafia

ad2. no coś w tym jest , ale i tak mnie nie stać we wtorek leci pierwszy implant

nie no, dobijcie mnie , mejkap mi spłynął, pot po leci, a syf jak był tak jest dlaczego ja nie potrafię sprzątać??????? RED

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 15:14   #3785
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Flo, wybacz - kto sprząta w makijażu?

Względem buraków, to nie pamiętam dokładnego przepisu,ale swego czasu robiłam taką sałatkę: buraki pieczone pokrojone w cieniutkie plasterki, mix dowolnych sałat, ser typu feta / pleśniowy (jak kto lubi), do pokropienia oliwa z oliwek + ocet balsamiczny. Opcjonalnie pasują do tego bardzo świeże figi

A rybę z chrupiącą panierka to nawet bym i zjadła - ale jakby mi kto podał. Nie lubię smażyć, bo całą chałupę potem wietrzę
Stary 2014-09-11, 15:15   #3786
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
nie no, dobijcie mnie , mejkap mi spłynął, pot po leci, a syf jak był tak jest dlaczego ja nie potrafię sprzątać??????? RED
Bo z tym darem trzeba się urodzić

Stary 2014-09-11, 15:22   #3787
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Flo, wybacz - kto sprząta w makijażu?

Względem buraków, to nie pamiętam dokładnego przepisu,ale swego czasu robiłam taką sałatkę: buraki pieczone pokrojone w cieniutkie plasterki, mix dowolnych sałat, ser typu feta / pleśniowy (jak kto lubi), do pokropienia oliwa z oliwek + ocet balsamiczny. Opcjonalnie pasują do tego bardzo świeże figi

A rybę z chrupiącą panierka to nawet bym i zjadła - ale jakby mi kto podał. Nie lubię smażyć, bo całą chałupę potem wietrzę
no Cieu proszę, no jak to kto?
ofkors że szlachta zubożała ale jednak

a tak serio ja zawsze! mam makijaż, nic nie robię bez majkapu, tzn. tylko śpię

ok. a do pieczenia coś dodajesz (bo ja czasem cebulę, szalotkę, przyprawy - tymianek, kminek, o! teraz zastanawiam się nad kuminem) ocet i oliwę dodaję przed pieczeniem

Cytat:
nie ma dla mnie ratunku

28.05.2010
Stary 2014-09-11, 15:26   #3788
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

a tak serio ja zawsze! mam makijaż, nic nie robię bez majkapu, tzn. tylko śpię

ok. a do pieczenia coś dodajesz (bo ja czasem cebulę, szalotkę, przyprawy - tymianek, kminek, o! teraz zastanawiam się nad kuminem) ocet i oliwę dodaję przed pieczeniem
Ja z plebsu, to siem nie domyśliłam

Do pieczenia buraczków? Zioła (rozmaryn, tymianek) i oliwę. Zawijam we w folię aluminiową i tak piekę ze 40 minut, zależy od wielkości buraka.

Jeszcze mi się przypomniała papryka pieczona faszerowana bryndzą - też z rozmarynem. Pychotka!
Stary 2014-09-11, 15:34   #3789
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Stazja robi za podgladacza

Poważnie, ciężko się wbić w wątek po jakimś czasie
Stazja
po prostu wbijaj i gadaj
Cytat:

Dzięki, ale kuzynkę mam - wczoraj była

no chyba że tak
Cytat:

A co do pleśnienia... nie wiem, na jak długo mi jeszcze starczy siły wegetować w tych warunkach robię dobrą minę, staram się cieszyć drobiazgami, ale jak pomyślę o jesieni / zimie to mnie przeraża

Cytat:

o rany, dobrze ze teraz do tego zajrzałaś a nie po zimie na przykład
Cytat:

i

Cytat:
czyli już za późno

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 15:38   #3790
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z plebsu, to siem nie domyśliłam

Do pieczenia buraczków? Zioła (rozmaryn, tymianek) i oliwę. Zawijam we w folię aluminiową i tak piekę ze 40 minut, zależy od wielkości buraka.

Jeszcze mi się przypomniała papryka pieczona faszerowana bryndzą - też z rozmarynem. Pychotka!
i pewnie jeszcze masz ładną cerę więc nie straszni Ci przypadkowi oglądacze typu kurier, bądź sąsiad

ja piekę na blaszce otwarte
paprikę, małą, faszerowaną robię z przyprawioną (różnie) fetą, ale nie pieczoną ino obgotowaną i zalewam zalewą octowoolejaną

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

czyli już za późno

oć poryczym razem (choć nie, Tobie chyba nie wolno )

ide ryrać dalej

28.05.2010
Stary 2014-09-11, 15:39   #3791
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
i pewnie jeszcze masz ładną cerę więc nie straszni Ci przypadkowi oglądacze typu kurier, bądź sąsiad

ja piekę na blaszce otwarte
paprikę, małą, faszerowaną robię z przyprawioną (różnie) fetą, ale nie pieczoną ino obgotowaną i zalewam zalewą octowoolejaną
Sąsiad mnie jakiś czas temu widział w wersji "jeden ręcznik na zewłoku, drugi na łbie" i przeżył, więc chyba nie jest tak źle poza tym wychodzę z załozenia, ze jak siękomu nie podoba, niech nie patrzy.

Obgotowanej papryki jeszcze u mnie nie grali, można by spróbować

Zgłodniałam przez te przepisy
Stary 2014-09-11, 15:41   #3792
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Stazja
po prostu wbijaj i gadaj

Cytat:
Ło..żebyś Ty widziała, w jakim stanie/stroju przyjmuje czasem kuriera czy listonosza I akurat brak tapety to najmniejszy problem
Ale co tam, pewnie gorsze rzeczy widzieli, mam nadzieję
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 15:46   #3793
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
no nie mów, że auto dedli?

będą foty?

. a co dodajesz do buraków? (szukam nowych smaków)

1. Wypluj te suowa Od ponad pół roku mamy jedno auto, i jak go potrzebuję w ciagu dnia (czyt częęęęśto) to zawożę chuopina do pracy bladym świtem, ale teraz on ma szkolenia po robo w innym mieście i mursi mieć wóz do 19stej Więc się wożę

2. Moooże następnym razem? Już sprzątnięte od przedwczoraj

3. Eeeee do pieczenia nic Później wszelkiego rodzaju kwas octy etc, japka, szalotka róż ceb czerwona, pieprz, standard. Nie lubię buraków o smaku tymianku Także, jesteś bardziej zaawansowana kulinarnie - ja dopiero raczkuję Dodaję rukolę, wszelkie pleśniowce, orzechowce lub pomarańcze. Frestajlowo łączę.

4. To się robi tak, sprzątanie zaczyna sie wzrokiem, trzeba ogarnąć wszystko wzrokiem i poplanować kolejność.
1 - myjesz gary - zmywara itp słowem opróżniasz zlew i wszelkie klamoty co się do mycia nadają i zalegają na blatach, stołach. Myjesz blat/stół.
2. Zbierasz resztę klamotów wszelakich i chowasz bylegdzie - ja do szuflad bo w tym celu posiadam szuflandie w chałpie żeby sprzątanie trwało minimum.
Wszystko co na widoku - sruuuuu do szaf, szafek etc.
3. Jak już masz "pusty" dom, wolną przestrzeń, używasz przyjaciela - odkurzacz Wsyszasz jak leci.
4. Jak reszta kurzu osiądzie - szmaticzku i przecierasz kurze z mebli - element, który an co dzień pomijam, ale dla gości robię wyjątek Tzw wersja deluxe
5. Na koniec - zwieńczenie dzieła - myjesz podłogi. (Druga najgorsza czynność zaraz po myciu okien )
6. Ja zawsze w tym punkcie maluję pazur dolny. A potem nakrywam do stołu.
7. Siadasz na Wizaż i czekasz na gości
7a. Odpalasz YC

Czas edycji: 2014-09-11 o 15:53
Stary 2014-09-11, 16:26   #3794
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
To się robi tak, sprzątanie zaczyna sie wzrokiem, trzeba ogarnąć wszystko wzrokiem i poplanować kolejność.
Sprzątaniowy samouczek.
Ja zaczynam od zgarnięcia gratów z podłogi i wsadzenia ich do OPOWIEDNICH szaf. Od razu robi się luźniej. Potem zmywanie, blaty, stoły, odkurzanie, na końcu lustra jeśli trzeba. Lubię sprzątać pokojami (pomijając odkurzanie) i odhaczać w myślach załatwione

Stary 2014-09-11, 16:41   #3795
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Sprzątaniowy samouczek.
Ja zaczynam od zgarnięcia gratów z podłogi i wsadzenia ich do OPOWIEDNICH szaf. Od razu robi się luźniej. Potem zmywanie, blaty, stoły, odkurzanie, na końcu lustra jeśli trzeba. Lubię sprzątać pokojami (pomijając odkurzanie) i odhaczać w myślach załatwione
Wiesz, ja sprzątać nie lubię dlatego jest to takie minimum wysiłku maksimum efektu.
Ha! Czyli kolejność mam właściwą, zamysł, koncepcję, plan działania. Odhaczanie jest najfajniejsze

Ad sprzątania jeszcze, to jak mam chuopina na stanie, to jest lepiej bo on zawsze dostaje najgorsze czyli łazienke, kajbel i klatkę schodową Ale to "przed" wizytacjami Ja zazwyczaj wówczas coś gotuję.
Jak sprzątamy dla siebie to ponownie - freestajl, kto ma na co akurat więcej sił. Aczkolwiek kajbel to jego działka zawsze.

Kurcze, dopiero po weekendzie wybędę na miastowe niuch-testy

Dzięki za cynk

Czas edycji: 2014-09-11 o 16:49
Stary 2014-09-11, 17:11   #3796
Maja102
Zakorzenienie

Wciągnęąam się na amen w oglądanie Hannibala tego serialowego
Jak widzę te potrawy, to az mi ślinka cieknie, zjadłoby się jakies dobre mięsko
i Madsa na deser
Stary 2014-09-11, 17:29   #3797
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Znad kani
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 17:39   #3798
neska951
Zakorzenienie

joł baru

Specjalnie dla gryxa zdjęcie do analizy kolorystycznej

Cytat:
Wciągnęąam się na amen w oglądanie Hannibala tego serialowego
Jak widzę te potrawy, to az mi ślinka cieknie, zjadłoby się jakies dobre mięsko
i Madsa na deser
Która seria?

Rachelo mam taki sam plan sprzątania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _DSC0246.jpg (80,2 KB, 61 załadowań)
Stary 2014-09-11, 17:40   #3799
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
7a. Odpalasz YC
One maja taka jakaś smrodliwą nutę bazy ...
Stary 2014-09-11, 17:54   #3800
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

Kolory kolorami ale poza zombiaka
Cytat:
One maja taka jakaś smrodliwą nutę bazy ...
no wiele ma, ale na szczęście nie wszystkie. Już spalę te napoczęte, ale więcej nie kupie, myślałam, że to jakie cuda będą a tak serio to lekka tendetka

Nie są warte tej kasy.
Stary 2014-09-11, 17:55   #3801
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

buuu... a tak się napaliłam

:

No i jeszcze barwi paznokcie na pomarańczowo
Obadaj a list i wicked
Stary 2014-09-11, 17:56   #3802
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Która seria?
zaraz skończe druga
Stary 2014-09-11, 18:00   #3803
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Kolory kolorami ale poza zombiaka

:
A Ty nie widzisz że kaczki puszczam po morzu????
Nawet kamulec się uwiecznił

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
no wiele ma, ale na szczęście nie wszystkie. Już spalę te napoczęte, ale więcej nie kupie, myślałam, że to jakie cuda będą a tak serio to lekka tendetka

Nie są warte tej kasy.
Ja tak samo... Najbardziej opłaca się woski kupić po 7 zł.... No ale wszystkie jakie miałam do bani są.... Jeszcze tylko róży dam szansę...
A które są fajne?

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
zaraz skończe druga
A no druga wymiata.... No i główny bohater bardziej jakby szeksi...
Stary 2014-09-11, 18:12   #3804
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty nie widzisz że kaczki puszczam po morzu????
Nawet kamulec się uwiecznił

Ja tak samo... Najbardziej opłaca się woski kupić po 7 zł.... No ale wszystkie jakie miałam do bani są.... Jeszcze tylko róży dam szansę...
A które są fajne?
1. Że kaczki i że w morzu to już pomijam, poza zombiaka wygrywa

2. Lubię Kwiat śliwki, Soft Blanket, Rumiankową herbatkę umiarkowanie lubię, Beachwood, Midnight Jasmine (nie, nie pomyliłam się ja i jaśmin ) White linen&lace, Loves me Loves me not, Sun&Sand, Lake Sunset. Czasem mam ochotę na Black Coconut a czasem jest sztuczny. Pogrubione lubię zawsze. aaa, i ja nie znosze wosków
Stary 2014-09-11, 18:24   #3805
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. Że kaczki i że w morzu to już pomijam, poza zombiaka wygrywa

2. Lubię Kwiat śliwki, Soft Blanket, Rumiankową herbatkę umiarkowanie lubię, Beachwood, Midnight Jasmine (nie, nie pomyliłam się ja i jaśmin ) White linen&lace, Loves me Loves me not, Sun&Sand, Lake Sunset. Czasem mam ochotę na Black Coconut a czasem jest sztuczny. Pogrubione lubię zawsze. aaa, i ja nie znosze wosków
1 Negatyw też pomijał, zanim mi się nie udało ,super kaczki na falach, kto by pomyślał że się da Okazało się że jak się nie spróbuje to się człowiek nie dowie :brzyda l:

2 A czym się różnią woski ? To nie te same zapachy co we świecach?
Stary 2014-09-11, 19:12   #3806
gryx82
BAN stały

Cytat:
chuopin w niedzielę po naszym "tygodniowym wdupiemaniu" oznajmił że brakuje tylko porozrzucanych strzykawek

Cytat:
zamarzyła mi się chrupiąca skorupka na rybie
Polecam ślimaki
Cytat:
w nowym też, ale tu "przepalamy" kozą
i w efekcie zamiast smrodu zgnilizny, mamy smród dymu

Cytat:
ad2. no coś w tym jest , ale i tak mnie nie stać we wtorek leci pierwszy implant
Ja sobie też tak dywaguję tylko, pierwsze co, to zrobiłbym porządek z zębami
Cytat:
dlaczego ja nie potrafię sprzątać??????? RED

Cytat:

Cytat:
ide ryrać dalej
Chwiać się będziesz? Piłaś wino do kolacji, jak Liszowska?
Cytat:

Jesteś rozmytym przedwiośniem
Stary 2014-09-11, 19:20   #3807
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1 Negatyw też pomijał, zanim mi się nie udało ,super kaczki na falach, kto by pomyślał że się da Okazało się że jak się nie spróbuje to się człowiek nie dowie :brzyda l:

2 A czym się różnią woski ? To nie te same zapachy co we świecach?
1. Moje najszczersze gratulacje Rispeeeect maaaaan.

2. Koegzystencją rozpierdzielają się w drobny pył, i ja nie lubię mieć "zajętego kominka" albowiem lubię zmieniać zapachy, palić sobie coś a potem za np godzinkę co innego, a jak mnie kaprys najdzie to za pół jeszcze cos innego. Lubię idę świecy i knota - zapalam kiedy chcę. Nienawidzę babrania sie z woskami ble.

Znów oddam komuś na prezent BŻ.

Czas edycji: 2014-09-11 o 19:22
Stary 2014-09-11, 19:39   #3808
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

i

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Znad kani
Zazdraszczam
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-11, 20:39   #3809
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Jesteś rozmytym przedwiośniem
Łeeeeee wczesna wiosna tzn końcówka zimy... Czy co....

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
1. Moje najszczersze gratulacje Rispeeeect maaaaan.

2. Koegzystencją rozpierdzielają się w drobny pył, i ja nie lubię mieć "zajętego kominka" albowiem lubię zmieniać zapachy, palić sobie coś a potem za np godzinkę co innego, a jak mnie kaprys najdzie to za pół jeszcze cos innego. Lubię idę świecy i knota - zapalam kiedy chcę. Nienawidzę babrania sie z woskami ble.

Znów oddam komuś na prezent BŻ.
1 , Negatyw mówi że trzeba trafić na dobry moment fali Jak się człowiek uprze to i kaczę puści pod falę

2 Ale wiesz że jak zostawiłam ten wosek w kominku to po ponownym odpaleniu on już nie waniał.... Ogólnie szkoda kasy .....
A tu sprzedają olejki lawendowe i one pachną inaczej niż te polskie...
Stary 2014-09-11, 20:41   #3810
gryx82
BAN stały

Cytat:
Łeeeeee wczesna wiosna tzn końcówka zimy... Czy co....
Za dużo pytań na raz Pracuję nad tym jeszcze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości