|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
India - to jak bardzo "okupowaliście" ten cykl?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
India przykro mi
![]() dziewczyny mój mąż poprostu widział jak mi wczoraj bylo przykro z powodu tego ze ta znajoma bedzie miala bliźniaki i pomyslal że teraz to juz sie bede maksymalnie nakrecac jak na początku i wogóle. boi sie że za 2 tygodnie jak pojdziemy do nich na urodziny to pewnie bedzie jeden temat a ja strzele focha z zazdrości. może ma troche racji ale nie usprawiedliwia go to jak sie rano zachował. Przeprosił to najważniejsze. poprosił abym mu mówiła jak mi bedzie smutno ![]() dziewczyny zastanawiam sie czy robić test jutro - jesli oczywiście @ mnie wcześniej nie nawiedzi. może lepiej poczekac i jak @ sie bedzie spoźniac to zrobie po powrocie z Hiszpanii - chodź nie wierze ze tak będzie. w ogóle to czuje sie paskudnie. leje mi sie z nosa i czuje się jakbym miała temperature - chyba mnie coś zbiera ![]() ![]()
#993 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam teraz cykl monitorowany - no i tak się złożyło, że kochaliśmy się przed, w owu i po
![]() Teraz mąż idzie na badania, tylko nie wiem jak się do tego zabarć. Gdzie ma się zgłosić?
#994 |
Zakorzenienie
|
no a w tym cyklu tez idziesz na monitoring?
#995 |
Zakorzenienie
|
#996 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dostałam od lekarza namiary na babkę, która wykonuje badanie. Wiem też, że można w jakichś poradniach leczenia niepłodności to zrobić. Najlepiej sprawdź w necie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
żanetko dobrze, że sobie z mężem wyjaśniliście. I dobrze, że jest owarty na rozmowę
![]() Zrób test a może jednak przeziębienie coś oznacza? Różnie bywało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Iza czasem wystarczy raz ![]() My ogólnie kochamy się dość często(szczególnie wrzesien był taki), juz niezależnie od dnia cyklu A o to badanie dla faceta zapytam gina. Przez to, że mam pewnośc, że idealnie wstrzelislimy się w ten odpowiedni czas mam schiże, że jdnak jest coś nie tak ![]()
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
India no to dobrze ze idziesz na monitoring będziesz wiedziała kiedy działać.
nie wiem, zobacze czy zrobie- może lepiej nie psuć sobie humoru przed wylotem ![]() a ostatnio tez miałam robić ale @przyszła wiec pewnie teraz tez tak bedzie. iza no ja z moim TŻ miałam wcześniej akcje dotyczące starań - długa historia - ale już jest ok.
#999 |
Wtajemniczenie
|
india - a TŻ nie miał robionych badań wcześniej? Bo u nas to była podstawa - dopiero potem lekarz przepisał clo.
Wiem, że czasami wystarczy raz. Na szczęście mój mąż miał dobre wyniki, więc może coś z tego będzie. kocuro88 - aaa, to zmienia postać rzeczy. Ale i tak najważniejsze, że sobie wyjaśniliście to i owo. |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Zakorzenienie
|
No tylko ciekawe czy ten monitoring coś da. Ale w sumie nie będę się martiwła i tylko przypuszczała czy owu była czy nie
Ech jednak złapałam dołka. Miałam byc twarda, a i tak się poryczałam w domu. A jeszcze jak wróciłam do domu, TŻ mi dodatkowo pokazał jak kotek podrapał nowe łóżko ![]() ![]()
#1001 |
Zakorzenienie
|
domyślam sie India co czujesz...
![]() a dziewczyny jeśli jutro nie zrobie testu to bede pisać do któreś sms czy @ przyszla czy nie bo tam chyba za wifi sie płaci więc bede odcięta od świata przez tydzien ![]() ![]()
#1002 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w moim hotelu się płaciło. Niestety miałam chwilę zapomnienia i łączyłam się z płatnym netem... ae rachunek nie był przyjemny Cytat:
![]() |
#1003 |
Wtajemniczenie
|
India - no to niech idzie jak najszybciej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Zakorzenienie
|
a moze test zabiore ze soba :no niewiem:
i jak mi sie będzie spoźnial 3-4 dni to zrobie ![]()
#1005 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1006 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm.. Raczej kilka dni. Ale w naszym przypadku było to już następnego dnia. Aaa dodam jeszcze, że my nasienie pobieraliśmy w domu i dostarczaliśmy go tylko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Zadomowienie
|
ksuwka ta twoja praca to oboz pracy biedna jestes z nimi ...
zanetka juz sie martwilam ze cos mu strzelilo do glowy znow ... Dzisiaj znowu zapiernicz od rana ide pod prysznic i spac. oczywiscie bez zmian albo i jeszcze gorzej, ale macham juz reka i co bedzie to bedzie... całuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odpoczywaj A ja się dowiedziałam, że mam jutro gości... więc jutro od rana ogarnianie chaty, choć mąz już dziś sporo zrobił. Ale najgorsze jest przygotowywanie jedzenia - nie znoszę tego. Znacie może jakiś przepis na smaczną sałatkę lub coś innego co warto zrobić do jedzenia?
![]() |
#1009 |
Wtajemniczenie
|
India - tylko wtedy trzeba się spieszyć i zadbać o odpowiednie warunki próbki. Ja miałam dowieźć w ciągu godziny i nie przegrzać ani nie przemrozić. Koszt to 120 zł, więc pewnie mniej więcej tyle samo chcą wszędzie.
A może do jedzenia ślimaczki z ciasta francuskiego? Mnie to bardzo smakuje. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1010 |
Rozeznanie
|
Aniu indio
![]() U nas w klinice badanie nasienia z morfologia 130zl, wyniki na drugi dzien. Najlepiej zrobic na miejscu, wtedy wyniki beda najbardziej wiarygodne ![]() Madziu franiu ![]() ![]() Ja leze sobie z kicia, maz juz do mnie idzie, siostra ma przyjsc zaraz, wyciagamy czipsy i ogladamy taniec z gwiazdami ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Zanetko to Twoja decyzja ale ja bym zrobila test, nawet jakby mial wyjsc negatywny, bo wolalabym sie jakos zabezpieczyc i nastawic psychicznie... Ale ![]() ![]()
#1011 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja chyba spadam z pracy. Mąż pojechał grać w piłkę i do 23:00 trzeba na niego czekać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
Iza, Ania dziekuje za wskazówki. Będziemy działać dalej.
To badanie znalazłam w kilku przychodniach koszt nawet od 70 zł Ciekawe czy czyms różni się badanie za 70zł od tego za 120 Ale mnie boli brzuch ![]() ![]()
#1013 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 |
Wtajemniczenie
|
hej witam sie wiczorkiem
Ksuwka i MEliska gratuluje odwagi i cietego jezyka wtedy kiedy trzeba Nati chcialam obejrzec twoje zdjecia a tu patrze ze nie mam cie w przyjaciolach... jak to mozliwe? juz zaprosilam cie Żanetko ciesz sei ze jest ok i ze to nie bylo to o czym myslalas India przykro mi nastepnym razem sie uda A no i Żanetko nie chce podpuszczac ale ja bym zrobila jutro :P A ja dzis mialam jakis mega pechowy dzien az dola zlapalam... 1. kolezanka weszla na gwozdz wczoraj a dzis dzwoni rano ze jedzie do szpitala bo jej zakazenie idzie... no i niby zrobili jej tam czyszczenie itd ale ciekawe co bedzie dalej... a ze kolezanka ta pracuje ze mna to musialam zostac dluzej... 2. w pracy probowala mnie okrasc cyganka ale na szczescie w nieszczesciu udalo mi sie ja wyczuc 3. pozniej telefon od siostry ze chrzesnica uderzyla sie mocno glowa w sciane i pogotowie ja zabralo bo zaczela wymiotowac i byc senna... w szpitalu stwierdzili ze neurologicznie ok ale jak objawy nie ustapia to ma jutro przyjechac. 4. przecielam se palec nozem i boli ze wow 5. umylam okna i zaczelo lac 6. na koniec dowiedzialam sie ze kolezanka ktora urodzila niedawno dzidzie i ma jeszcze 2letniego szkraba dowiedziala sie wlasnie ze ma raka... z przezutami i nie wiadomo nawet gdzie go miala pierwotnie... narazie szukaja i potem leczenie normalnie masakra dziewczyny... takiego dnia dawno nie mialam... ale sie rozpisalam... najdluzszy moj post ever... a wy spicie?
#1015 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() o matko co za dzień ![]() ![]() a my z Tż byliśmy na rezonansie, potem od 19 robiłam ciasta, kończyłam piec sernik i wyłączyli na moment prąd, wyciągnęłam, mam nadzieję że dopieczony był ponad godzinkę. Dobranoc ![]()
![]() |
#1016 |
Zakorzenienie
|
Justynka, ja też nie wiem jak to możliwe
![]() Już zaakceptowałam:-D U nas dzisiaj była moja mama na urodzinowej kawce,bo TŻ ma jutro urodziny,ale robimy grilla nad wodą i nie bardzo chciała się wybrać ;-) Ja się dzisiaj ogólnie bardzo kiepsko czuję, a jeszcze musiałam jakieś ciacho na jutro upiec (wyszły muffiny z gruszka i mleczkiem kokosowym i sernik bananowy,bo nam jeszcze owoce z wesela zostały) i brzuch mnie z tego wszystkiego rozbolał,więc wzięłam nospe, lecę pod szybki prysznic i spać :-( Kocurku,rób jutro :-* o której lecicie? My mamy na szczęście WiFi gratis,więc będę do Was zaglądać ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Justynka,straszny dzień miałaś,oby wszystkie problemy dobrze się skończyły ![]()
#1017 |
Zakorzenienie
|
Justynko ale miałaś fatalny dzień :glasiu :
Niestety czuje ze @ się zbliża. Charakterystyczny ból brzucha się pojawił ![]() Do tego czuje się fatalnie. Lot mamy o 12.50 oby się obyło bez problemów
#1018 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:15 ---------- Obudzilan sie,krece sie i wierce,spac nie moge. Sprawdzilam nawet ktory mam dc... 13... od ostatniego sexu minelo .... az wstyd dla staraczki... ale w dabej sytuacji moze i lepiej. Dla tych co nie sa wtajemniczone. W moim zwiazku nie uklada sie najlepiej. Zreszta podejrzewam ze z moim TZtem(chyba tztem) jest cos nie tak.... od jakichs 2 lat bez zabezpieczen i nic.On sie nie palli do zrobienia badan,poza tym coraz czesciej udowadnia jaki z niego dzieciak,nie wiem czy dorosl do rodziny,,, w ogole do kobiety w swoim zyciu. Rownie dobrze gosposia by sie sprawdzila... mam zal do niego. Spory zal i napisalam to na forum... czuje ze sie dusze... czuje ze jesten gorzej traktowana od jego psa... psa przynajmniej w nocy przytuli... ---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ---------- Cytat:
Ja tak czekam od paru lat... Az zadzwoni,napisze,przyjedz ie,wroci do domu... po co... zajac sie soba,swoimi przyjemnosciami...tym co TOBIE sprawia przyjemnosc, zrobic cos tylko dla SIEBIE. Przepraszam ze w taki jakby sie moglo wydawac egoistyczny sposob,ale My baby musimy byc troche egoistkami,bo tak czekajac mamy pozniej tylko do siebie zal ze wiecznie czekamy. Achhh jestem sfrustrowana i zla,za co baaaardzo przepraszam,ale taka prawda. Robimy wszystko by IM dogodzic ... ahhh.... mam nadzieje ze za to CZEKANIE uslyszysz chociaz DZIEKUJE lub PRZEPRASZAM ze musialas tyle czekac... wrrrrr faceci... zmienie chyba orientacje ---------- Dopisano o 02:27 ---------- Poprzedni post napisano o 02:26 ---------- Ehhh z tego wsYstkiego chyba zapomnialam ze to watek staraczkowy a nie poprawiania relacji partnerskich i wlasnego JA,swojej wartosci... no nie czuje sie najlepiej ---------- Dopisano o 02:28 ---------- Poprzedni post napisano o 02:27 ---------- hmmm ale wsumie przeciez robimy cos dla siebie czekajac...czekam az wrocisz i zrobisz MI dziecko... ehhh kurdeeee |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:59 ---------- Poprzedni post napisano o 04:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:02 ---------- Poprzedni post napisano o 04:59 ---------- Cytat:
kurde podaj mi adres to przyjade i przywale temu twojemu tz patelnia tak ze zobaczy wszystkoe swoje bledy... trzymaj sie mala i nie zalamuj ani doluj ![]()
![]() |
#1020 |
Wtajemniczenie
|
ojjj justynka tos miala dzien
![]() ![]() frania temu twojemu banderasowi nalezy sie soczysty wpierd.... pala przez dupsko i patrzyc czy rowno puchnie ![]() ![]() kocurek to ci maz stresa napedzil uffff dobrze ze to jednak blachostka ![]() ja tak dlugo walczylam z kilosami ze maly chyba zapasy sobie odklada i mam 8 na plusie w przeciagu 2tyg 2kg jakos tak ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.