Zapuszczanie włosów cz. V - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Pokaż wyniki sondy: Do jakiej długości zapuszczasz włosy?
do szczęki 1 0,32%
do ramion 8 2,53%
do łopatek 12 3,80%
do zapięcia stanika 67 21,20%
do pasa 134 42,41%
do bioder 27 8,54%
do kości ogonowej 17 5,38%
za pośladki 10 3,16%
do kolan 2 0,63%
do kostek 0 0%
chcę móc deptać moje włosy! 3 0,95%
sama nie wiem 6 1,90%
aż mnie wkurzą 17 5,38%
Odpowiada mi moja długość, zapuszczam, aby pozbyć się gorszych partii włosów 12 3,80%
Głosujący: 316. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-13, 14:37   #4171
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Zapuszczanie włosów cz. V

Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Nie ma. Algowy tylko mają w ofercie. Nawet czekoladowego nie ma w Łorszoł.
I takiej informacji potrzebowałam, dziękuję!

Zakupy przez internet, czyli wezmę pewnie hektolitry innych masek
Cytat:
Napisane przez Erishkigal Pokaż wiadomość
Moje włosy chyba nie schną bardzo długo, choć ostatnio czas schnięcia wydłużył się z ok. 2 godzin do 3 (czyżby to znaczyło, że są bardziej nawilżone? ), więc biorąc pod uwagę ich długość, to chyba bardzo szybko Czasami też nie mam czasu ani chęci ich myć, ale wolę się przemęczyć, niż następnego dnia zastanawiać się, czy moje włosy nie wyglądają na bardzo tłuste i jakby to zamaskować I tak cieszę się, że aktualnie wytrzymują bez przetłuszczania 24 godziny, gdy umyję je wieczorem. Jak miałam 14-18 lat to włosy umyte wieczorem rano już były tłustawe
Wiesz, moje włosy są do łopatek w wyproście, w kucyku mam 6cm, a schną latem 8h na biedę

Z włosami mam tak, że jak wstaję rano i coś mi w nich nie pasuje, to klamra w i długą
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 14:38   #4172
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Ale za co? Wszystko robię z przyjemnością

Oby, bo te niebieskości to już trochę czasu za mną chodzą. Jak tylko wsiądę w dyliżans do Krakowa, to pośpieszę do tych przybytków

W ogóle w Hebaczach nie ma bananowego Kallosa (bom bardzo nie w temacie)? Zastanawiam się właśnie, czy kupić w necie czy poczekać na wyjazd do Krk.

Nie uważam tego u siebie nawet za pęd do zmian, w końcu cokolwiek się włosom zrobi to jest to odwracalne bez większych nakładów środków

I czy zmiana koloru albo undercut to odpał to również rzecz gustu. Dla mnie odpał zaczyna się gdzieś w okolicach tatuażu na całe plecy

Nie sądzę, by którakolwiek z nas była wrażliwa na owczy pęd

W zasadzie to zazdroszczę, że masz na to czas Przy czasie schnięcia moich włosów modlę się, żeby nie wymyśliły znowu codziennego mycia, bo nie wyrobię chyba

Inspiron, włosy należy myć tak często, jak tego potrzebują - jeśli potrzebują codziennie z jakiś powodów, to należy je tak często myć

A co do wysuszania - wszystko zależy od środka użytego do mycia

Wystylizowałam włosy jak należy pierwszy raz od 2 miesięcy i kłaczki nie sięgają mi ramion, tak się mendy skręciły

Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację.

Dieta cud- seks i głód.

Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 14:39   #4173
inspiron2
Zadomowienie

Ja myje je codziennie jesli wychodze gdzies . Jesli nie wychodze to je przetrzymuje dzien , dwa. Strasznie mi wypadaja doslownie garsciami . Kiedy bylam je podciac fryzjerka zapytala czy je prostuje . Nie prostuje ich bo sa naturalnie proste . Czasem tylko przejechalam prostownica albo goracym powietrzem suszarki . Nie wiem od czego to zalezy . Szampony raczej delikatne uzywam i na zmiane.

Nie warto martwić się czymś, czego nie można uniknąć. Dość będzie zmartwień, kiedy to nastąpi.
inspiron2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 14:44   #4174
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny z wątku o Hebe pisały, że bananowe Kallosy też u nich są. Dawno w Hebe nie byłam, ale wierzę im na słowo
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 15:44   #4175
daggmara
Z deszczem w butach

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Dziewczyny z wątku o Hebe pisały, że bananowe Kallosy też u nich są. Dawno w Hebe nie byłam, ale wierzę im na słowo
Ja w Gdyni widzialam tylko algowego i tylko litrowego. Czekoladowego tez nigdzie nie bylo, a patrzyłam, w dwoch.

daggmara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 16:02   #4176
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daggmara Pokaż wiadomość
Ja w Gdyni widzialam tylko algowego i tylko litrowego. Czekoladowego tez nigdzie nie bylo, a patrzyłam, w dwoch.
Z tego co piszą dziewczyny, nowe Kallosy znikają błyskawicznie z półek, jest na nie niesamowity szał. Teraz promocja, to tym bardziej

A te nowe Kallosy są chyba tylko w wersjach litrowych, przynajmniej na ten moment.

Mnie jakoś nie kuszą na razie Kupiłam sobie na dniach bananową Milę, fajna jest Dostałam tez zniżkę na olejek Milargan, więc sobie go kupiłam (ponownie). Bardzo dobrze wspominam Zapach spodobać się może fankom olejkowej odżywki Timotei, jest bardzo podobny.
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 18:03   #4177
aante_e
Miss Pudernica

Kusi mnie kilka masek: chantal kokosowy i waniliowy, stapiz ha i kallos czekoladowy.
Znalazłam już sprzedawcę, który ma wszystkie. Hmmmm

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-09-13, 19:20   #4178
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
To muszę poszukać. Ale szkoda mi kupować drugą litrowa banię.

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Kusi mnie kilka masek: chantal kokosowy i waniliowy, stapiz ha i kallos czekoladowy.

Ja chcę nowe oleje. Mało mam. Ale nie wiem jakie. A tak bardzo chcę.

Nie znoszę osób przemądrzałych, których ich ZAWSZE musi być na wierzchu. I do tego w ich mniemaniu ZAWSZE mają rację.

Dieta cud- seks i głód.

Stary 2014-09-13, 19:45   #4179
daggmara
Z deszczem w butach

Cytat:
To muszę poszukać. Ale szkoda mi kupować drugą litrowa banię.

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Ja chcę nowe oleje. Mało mam. Ale nie wiem jakie. A tak bardzo chcę.
Mnie bardziej kusza oleje niz maski, olej nakladam na noc i mam z glowy, a rano nie mam czasu na nakladanie maski przed czy po myciu. Ale na razie chyba przystopuje z zakupami wlosowymi

daggmara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 19:50   #4180
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daggmara Pokaż wiadomość
Mnie bardziej kusza oleje niz maski, olej nakladam na noc i mam z glowy, a rano nie mam czasu na nakladanie maski przed czy po myciu. Ale na razie chyba przystopuje z zakupami wlosowymi
Ja gdy się przeprowadziłam to mało zabrałam. Zresztą olei nigdy nie miałam dużo. Chciałabym chyba śliwke (cena mnie odstrasza) i jeszcze jakiś.

Dieta cud- seks i głód.

Stary 2014-09-13, 20:21   #4181
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martyna0987 Pokaż wiadomość
Też muszę myć włosy codziennie i wcale mi to nie przeszkadza. Wolę poświęcić chwilę na umycie i mieć spokój

Moje nie wysuszają się, bo myję delikatnymi szamponami i przed myciem nakładam na nie olej na 2 godz Poza tym słyszałam, że jeżeli włosy szybko się przetłuszczają, to trzeba je myć nawet codziennie, bo przez łój na skórze głowy nie dopływa tlen do cebulek i przez to włosy mogą wypadać. Poczytajcie sobie: http://estyl.pl/blog/2012/08/loj-i-d...rto-myc-wlosy/
Zwlekanie z myciem włosów może zaszkodzić
Cytat:
Moje włosy chyba nie schną bardzo długo, choć ostatnio czas schnięcia wydłużył się z ok. 2 godzin do 3 (czyżby to znaczyło, że są bardziej nawilżone? ), więc biorąc pod uwagę ich długość, to chyba bardzo szybko Czasami też nie mam czasu ani chęci ich myć, ale wolę się przemęczyć, niż następnego dnia zastanawiać się, czy moje włosy nie wyglądają na bardzo tłuste i jakby to zamaskować I tak cieszę się, że aktualnie wytrzymują bez przetłuszczania 24 godziny, gdy umyję je wieczorem. Jak miałam 14-18 lat to włosy umyte wieczorem rano już były tłustawe
Coś mi się tu nie zgadza Dla mnie 2 lub 3 godziny codziennie (czyli 14 - 21 tygodniowo, 56 - 84 miesięcznie) poświęcane na włosy to jest bardzo dużo. Oczywiście wiem, że nakładanie oleju nie trwa 2 godziny, ale te 2 godziny + mycie + schnięcie / suszenie człowiek jest z reguły uziemiony w domu przez włosy. I tak codziennie. Jakoś trzeba to sobie wkomponować w codzienny grafik. Ja przy myciu codziennym zaczęłam w pewnym momencie być już tym bardzo zmęczona i zaczął mnie uwierać fakt, że muszę moje pozapracowe aktywności godzić z umyciem włosów o odpowiedniej porze.

Cytat:
Napisane przez "niusia" Pokaż wiadomość
,Wydaje mi się że jestem tu jedyną osobą która nie ma ciągłej potrzeby zmian i całkowicie mi z tym dobrze , ale czasami brak mi z Wami wspólnego tematu . Od lat jestem wierna wizji długich włosów ciętych na prosto . W życiu nie zaaplikowałabym sobie fioletu czy innych wariacji - kiedyś miałam takie odpały ale skończyło się na zamiarach.
Kiedyś powiedziałam w towarzystwie że zafarbuję się na blond to wszyscy wybuchnęli śmiechem
Też mam podobnie. Może już się włosowo wyszalałam Przez 15 lat zatoczyłam koło: od naturalnego blondu po pas przechodziłam przez czerń, bordo, brąz, różne rodzaje farbowanego blondu, włosy dłuższe, króciutkiego grzybka, podgolonego boba, grzywki i ich brak, prostownicę i 3 trwałe. Po to by teraz znowu wrócić do naturalnego blondu - no może nie po pas

Jedyne, co mi nieśmiało chodzi po głowie to zmiana kształtu końcówek, może jakieś lekkie V Obawiam się, że ciężka peleryna włosów może mi za jakiś czas nie pasować.

Edytowane przez chimay
Czas edycji: 2014-09-13 o 20:23
chimay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 20:32   #4182
hello_nka
Raczkowanie

Ja zapuszczam wlosy z asymetrycznego boba.. Przod mam tak juz prawie do ramion ale tyl jeszcze króciutki.. Mam plan do konca roku zapuscic tak, zebym mogla zrownac juz tyl z przodem a nie stracic jakos super z dlugosci.. Trzymajcie kciuki!

zapuszczamy! cel- 60cm
hello_nka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 20:38   #4183
Erishkigal
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
Coś mi się tu nie zgadza Dla mnie 2 lub 3 godziny codziennie (czyli 14 - 21 tygodniowo, 56 - 84 miesięcznie) poświęcane na włosy to jest bardzo dużo. Oczywiście wiem, że nakładanie oleju nie trwa 2 godziny, ale te 2 godziny + mycie + schnięcie / suszenie człowiek jest z reguły uziemiony w domu przez włosy. I tak codziennie. Jakoś trzeba to sobie wkomponować w codzienny grafik. Ja przy myciu codziennym zaczęłam w pewnym momencie być już tym bardzo zmęczona i zaczął mnie uwierać fakt, że muszę moje pozapracowe aktywności godzić z umyciem włosów o odpowiedniej porze.
Dla mnie to nie jest jakoś bardzo dużo Bo przecież poświęcam włosom tak naprawdę czas tylko przy myciu, które z nałożeniem odżywki i jej spłukaniem zajmuje jakieś 10-15 minut, potem, gdy schną, mogę zająć się czym chcę Czas trzymania na włosach odżywki też dostosowuję do tego, ile mam czasu. Oleju raczej nie nakładam na włosy co mycie, tylko wtedy, gdy mam więcej czasu.
Poza tym, jak napisałam, myję włosy wieczorem, co jest wygodniejsze niż wstawanie rano i czekanie, aż wyschną. Zazwyczaj myję je o 21/22, o tej godzinie raczej już nie wychodzę z domu i mokre włosy w niczym mi nie przeszkadzają

Cytat:
Jedyne, co mi nieśmiało chodzi po głowie to zmiana kształtu końcówek, może jakieś lekkie V Obawiam się, że ciężka peleryna włosów może mi za jakiś czas nie pasować.
Cięcie w V jest super! Uwielbiam ten kształt, szkoda, że najczęściej jest potępiany przez włosomaniaczki i nazywany smętnym ogonem (nie cierpię tego określenia! ).
Erishkigal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 20:41   #4184
hello_nka
Raczkowanie

Cytat:
Dla mnie to nie jest jakoś bardzo dużo Bo przecież poświęcam włosom tak naprawdę czas tylko przy myciu, które z nałożeniem odżywki i jej spłukaniem zajmuje jakieś 10-15 minut, potem, gdy schną, mogę zająć się czym chcę Czas trzymania na włosach odżywki też dostosowuję do tego, ile mam czasu. Oleju raczej nie nakładam na włosy co mycie, tylko wtedy, gdy mam więcej czasu.
Poza tym, jak napisałam, myję włosy wieczorem, co jest wygodniejsze niż wstawanie rano i czekanie, aż wyschną. Zazwyczaj myję je o 21/22, o tej godzinie raczej już nie wychodzę z domu i mokre włosy w niczym mi nie przeszkadzają

Cięcie w V jest super! Uwielbiam ten kształt, szkoda, że najczęściej jest potępiany przez włosomaniaczki i nazywany smętnym ogonem (nie cierpię tego określenia! ).

Erishkigal, masz cudne wlosy!

zapuszczamy! cel- 60cm
Stary 2014-09-13, 20:52   #4185
Erishkigal
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hello_nka Pokaż wiadomość
Erishkigal, masz cudne wlosy!
Dziękuję bardzo! I życzę powodzenia i wytrwałości w zapuszczaniu!
Erishkigal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 20:53   #4186
hello_nka
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję bardzo! I życzę powodzenia i wytrwałości w zapuszczaniu!

Jest ciezko, bob sie robi juz bardzo nieznosny przod wyglada juz naprawde fajnie ale ten tyl..

zapuszczamy! cel- 60cm
Stary 2014-09-13, 21:05   #4187
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69
Konto usunięte

Cytat:
Mnie moje włosy dużo bardziej podobały się przy cięciu w V i zdecydowanie do niego wrócę, gdy tylko włosy podrosną. Wrzucam foto jak wtedy wyglądały
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 21:05   #4188
Melanchton
Zakorzenienie

Dziewczyny, Garnier AiK zrobił mi najlepsze, najlepiej układające się i najbardziej puszyste włosy jakie miałam od lat. Jestem zakochana!!
Stary 2014-09-13, 21:08   #4189
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Garnier AiK zrobił mi najlepsze, najlepiej układające się i najbardziej puszyste włosy jakie miałam od lat. Jestem zakochana!!
To jest chyba jeden z takich pewniaków, który w 80% przypadków daje fajne efekty
fb24380c66adcd12b33e8f4bdd3c2d486418deb5_5f7f99f1ecd69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 21:12   #4190
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Proste wykończenie było moim marzeniem przez wiele lat, kiedy fryzjerzy wmawiali mi, że tak się nie da, ale teraz wszędzie widzę dziewczyny z tak właśnie ściętymi włosami i przestało mi się to podobać. Niestety tak już mam, że jak coś wchodzi w powszechną modę, to z automatu przestaje mnie interesować

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48127544]Mnie moje włosy dużo bardziej podobały się przy cięciu w V i zdecydowanie do niego wrócę, gdy tylko włosy podrosną. Wrzucam foto jak wtedy wyglądały [/QUOTE]

Kamiliah, ja sobie chyba to zdjęcie przywłaszczę i pokażę fryzjerce, jak już włosy mi podrosną do tego V
chimay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-13, 21:15   #4191
Konto usunięte

Cytat:
Proste wykończenie było moim marzeniem przez wiele lat, kiedy fryzjerzy wmawiali mi, że tak się nie da, ale teraz wszędzie widzę dziewczyny z tak właśnie ściętymi włosami i przestało mi się to podobać. Niestety tak już mam, że jak coś wchodzi w powszechną modę, to z automatu przestaje mnie interesować

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Kamiliah, ja sobie chyba to zdjęcie przywłaszczę i pokażę fryzjerce, jak już włosy mi podrosną do tego V
Ależ proszę bardzo
Stary 2014-09-13, 21:22   #4192
aante_e
Miss Pudernica

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48127544]Mnie moje włosy dużo bardziej podobały się przy cięciu w V i zdecydowanie do niego wrócę, gdy tylko włosy podrosną. Wrzucam foto jak wtedy wyglądały [/QUOTE]
same tak się układają? Moje wycieniowane nadają się do wyjścia do ludzi tylko po wymodelowaniu na okrągłą szczotkę, a nie mam do tego cierpliwości gdy są dłuższe. Inaczej wywiają się na zewnątrz, wyglądam jak przejechana kosiarką

[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;48127583]To jest chyba jeden z takich pewniaków, który w 80% przypadków daje fajne efekty [/QUOTE]
Mi robił piękny przychlast
Stary 2014-09-13, 21:28   #4193
Konto usunięte

Cytat:
same tak się układają? Moje wycieniowane nadają się do wyjścia do ludzi tylko po wymodelowaniu na okrągłą szczotkę, a nie mam do tego cierpliwości gdy są dłuższe. Inaczej wywiają się na zewnątrz, wyglądam jak przejechana kosiarką

Mi robił piękny przychlast
To jest zdjęcie sprzed ponad roku, nie pamiętam, czy wtedy zostały po prostu wysuszone suszarką czy jeszcze prostowałam je na szczotce. Wszystko zalezy od tego, jakiego produktu użyję. Obecnie mam włosy 4-5 cm za obojczyk (mocno ścięłam w kwietniu) i z moich fal zostaje niewiele, gdy ich zupełnie nie stylizuję. W poniedziałek wrzucę aktualizację dla porównania
Stary 2014-09-14, 00:08   #4194
swan999
Zakorzenienie

Nadeszła pora na aktualizację Pierwsze zdjęcie sprzed prawie 13 miesięcy, drugie z wczoraj. Przez ten czas były podcinane dwa razy.

Ten drugi raz ciachałam w czwartek i poszło ok. 3 cm (miejscami trochę więcej) Zostało ściętych dużo farbowanych włosów, i teraz mam już prawie całe swoje naturalne, z czego bardzo się cieszę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 18.08.2013.jpg (26,7 KB, 35 załadowań)

http://DKMS.pl
swan999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 08:24   #4195
Sowa06
Zadomowienie

Cytat:

Chantal kokosowy okazał się dla mnie najlepszą nawilżającą maską, zmiękczył nawet sztywne końcówki

Ale widziałam ostatnio promocję na maski Loreala. Po tym, jak Elseve Extreme Total Repair okazała się kolejną ulubioną maską (działa inaczej niż Chantal kokosowy), chciałam wypróbować coś innego. Wybrałam Elseve Total Repair 5, i też jest cudowna
Sowa06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 08:58   #4196
hello_nka
Raczkowanie

W SP do jutra jest promocja na pielegnacje wlosow

zapuszczamy! cel- 60cm
Stary 2014-09-14, 09:17   #4197
201801220933
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość
Gdyby nie to ze troche mi sie znudziła to używałabym tej odżywki nonstop - też uwielbiam ten efekt a w duecie z szamponem wypada najlepiej, tylko koniecznie trzeba umyć włosy dwa razy małą ilością a nie raz i wtedy efekt powala . Po trzech miesiącach nakładania co mycie włosy sie przyzwyczaiły i nie działała tak dobrze, ale wystarczy pare tygodni przerwy

A ja znowu położyłam olej rycynowy i z orzecha na całą noc
201801220933 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 09:43   #4198
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez swan999 Pokaż wiadomość
Nadeszła pora na aktualizację Pierwsze zdjęcie sprzed prawie 13 miesięcy, drugie z wczoraj. Przez ten czas były podcinane dwa razy.

Ten drugi raz ciachałam w czwartek i poszło ok. 3 cm (miejscami trochę więcej) Zostało ściętych dużo farbowanych włosów, i teraz mam już prawie całe swoje naturalne, z czego bardzo się cieszę
Jaka różnica Twoje włosy to mój faworyt w kategorii gęstości
Stary 2014-09-14, 10:45   #4199
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez swan999 Pokaż wiadomość

Piękne! Z takim przyrostem za rok będziemy Ci zazdrościć i długości i gęstości

Cytat:
Napisane przez Sowa06 Pokaż wiadomość
Chantal kokosowy okazał się dla mnie najlepszą nawilżającą maską, zmiękczył nawet sztywne końcówki

Ale widziałam ostatnio promocję na maski Loreala. Po tym, jak Elseve Extreme Total Repair okazała się kolejną ulubioną maską (działa inaczej niż Chantal kokosowy), chciałam wypróbować coś innego. Wybrałam Elseve Total Repair 5, i też jest cudowna
Postanowiłam nie dać się ponieść i kliknę nowe maski dopiero jak coś zużyję ze swojego zbioru. Ale został wpisany na chciejlistę.

Maskę Elseve Total Repair miałam, nawet dwa opakowania i bardzo lubię. Ogólnie lubię Elseve, kiedyś namiętnie używałam odżywki z ceramidami, tej żółtej i moje włosy miały się całkiem dobrze, a to było przed świadomą pielęgnacją. Z tego typu produktów lubię też odżywkę Repair Welli, są często w promocji w Rossmanie, 500 ml za 10 zł.

Stary 2014-09-14, 10:53   #4200
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sowa06 Pokaż wiadomość
Akurat miałam produkty z tej linii, ale tylko odzywki. Jak Elseve Extreme Total Repair nie przypadła mi do gustu, tak Elseve Total Repair 5 jest jedną z takich odżywek, którą wiem, że mogę kupić gdziekolwiek bym się nie znalazła i gdybym zapomniała czegoś z sobą zabrać. Włosy są po niej piękne. Doraźnie np. na wyjazdach stosowałabym chętnie, obawiam się jednak, że gdybym używała jej ciągiem, to włosy nie byłyby zadowolone
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości