|
|
#3871 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LIII
Też przeczytałam "machneu i sikam"
![]() Wiem,że się nie da na zapas,ale spałam 13 godzin. I też mi się głupoty śniły. I chyba jednak będę musiała iść do lekarza,jak staję na prawej stopie,bluzgam z bólu. Buty nieistotne,w kapciach też ![]() Miłej niedzieli,letę piec boczek!
|
#3872 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3873 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wczoraj to już w ogóle amsakreska była. Jedna babka z kolejki właśnie powiedziała do sprzedawczyni, że strasznie tu duszno, a ona do niej, że jest Pani chyba setną osobą, która to dziś mówi Współczuję im ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie to bez sensu co on kombinuje ![]() Cytat:
O qrczę, myślałam, że to Betty napisała Patrzę a tu aileenn, coś mi się mylicie przez te avki ).Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#3874 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
A ja w ostatniej chwili zdecydowałam się na oglądanie półnagich kobiet zamiast długowłosych ciasteczek, samej siebie nie rozumiem. Ale i nie żałuję. Swoją drogą niektóre z występujących prezentowały taki brak techniki, że chyba jednak powinnam wziąć dupę w troki i też się z czymś pokazać na scenie, jak dotąd się panicznie migam w przekonaniu, że za mało umiem i jak nie jest idealnie to się nie ma co wyrywać. Chyba za dużo czasu spędzam ze swoją szefową ![]() Cytat:
Bez sensu to, zupełnie bez sensu, dla mnie przynajmniej Pewnie, że mogła, ale ze łzami w oczach i puszką piwa w garści tłumaczyła nam pod pomnikiem św. Wincentego a Paulo, że ślub w kościele ma większe znaczenie niż cywilny, no i już ![]() Znaczy, że dla kogoś wierzącego ma większe to rozumiem w 100%, ale poza tym? ![]() Idę na pafnącą wystawę w M1 i obiecuję, że dokupię tylko jeden nowy lakier
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3875 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3876 |
|
Piers do przodu
|
Tru za kasę można wszystko załatwić w ekspresowym tempie
![]() Margota Spałam dziś 11 h chyba dlatego, żem sama w domu
|
#3877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie spać, zwiedzać!
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3878 | ||||
|
Panaroja
|
snad mam nadzieję ostatniej porcji jabłek
![]() ćwiczysz tai czi Cytat:
![]() Cytat:
2.ale ta pani prawdę mówi bo nie umią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. oj , koniecznie 3.niezdrowe ale pyyyszne i współczuję warunków mieszkaniowych , bo mi cytatę zeżarło Majuta wspólczuję spleśnienia , szlag by mnie trafił lete przerabiać te japka , żeby mieć wreszcie spokój , uffff.....
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3879 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Macham znad obejrzenia po latach Małej Syrenki - ale kiczowata baja
|
|
|
|
|
#3880 | |||
|
|
Cytat:
![]() nie mam śladu wątpliwości w tej kwestii Pytanie brzmi, czy to uszczęśliwi rodzinę. Kurna chata, jak to możliwe, że on się wyprowadził zamiast siedzieć w Lbn i ich uszczęśliwiać?! Cytat:
Ekhem. Byłam w sklepie. 109 Cytat:
![]() Na wystawie wszyscy fujali, na aldehyd c11, na tuberozę, na neroli, na osmantusa. Jestę dziwakię. Bo ja nad tuberozą stałam z głupim uśmiechem i półprzymkniętymi błogo oczami, nad jaśminem tyż. Najciekawsza była część z zapachami ubrań, tak to nic nowego się nie dowiedziałam ani nie powąchałam. Za to w Sephorze olśnienie - nowy Narciso jest cudny!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#3881 | ||
|
Zakorzenienie
|
to chyba się zainteresuję
Cytat:
Cytat:
Macham znad zmęczeniem weekendem ![]() grill był w górach i skończył się późno, spaliśmy u tych znajomych więc się nie wyspałam, dziś jeszcze pojeździliśmy trochę po górach, a po powrocie do Kato byliśmy na meczu siatki Brazylia-Rosja ![]() No więc nie mam siły, a tu jutro do pracy
|
||
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak byłam mała miałam tę bajkę na kasecie video
|
|
|
|
#3883 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Po obejrzeniu miałyśmy z koleżanką fazę i przez długi czas bawiłyśmy się rysowanymi i wycinanymi syrenkami, na kartkach rysowałyśmy im pokoje.Niemniej jak teraz pacze to ten całus, tęcza na zakończenie, pierdołowaty książę... A i grafika słabuje (wielkie głowy). O, są kolejne części!
|
|
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
To co powiecie na to ?
![]() Gryksu kolejne zdjęcie do analizy
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3886 |
|
Nindżopesz
|
Ale pięknie
Świetnie wyszłaś, tak szczupło, że Cię nie widać |
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za komplement
![]() Ale to nie ja pięknie wyszłam ,lecz Zamczysko w Klis O mały włos byśmy do niej nie pojechali gdyż internet głosi że nie warto Zabłądziliśmy w drodze do Salony i okazało się że warto i to jak
|
#3888 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
trochę trudno Cię znaleźć
tu też kamulcem rzucasz?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to wygląda tak jakbym jedną gicz jako przeciwwagi użyła... Prawda jest bardziej przyziemna to niepełna poza z jogi (wojownik chyba) tyle że nie mogłam wyżej nogi podnieść albowiem "schody" na których ewolucję czyniłam były w podobnym stanie co twierdza czyli ruina... A ja właśnie przed wyjazdem spłaciłam mój zgryz .... ![]()
|
#3890 |
|
|
Neska znowu uskutecznia tai chi
![]() Warto, polecam. I te kolory Nom. No nic, pożyjemy zobaczymy co z tego wyniknie. ale jakby doszło do skutku to nie jestem pewna czy byłabym w stanie przejść nad tym do porządku dziennego
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3892 | ||||
|
BAN stały
|
Znad sałatki warzywnej i chleba z salami z Polo
No nieeeee! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No i widać jak na dłoni, rozmyte przedwiośnie, ha! ![]() Taki odruch pewnie wyuczony, no wiesz - widzisz kamień, musisz nim rzucić ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Faktycznie przekierowuje z kotyliona na jakieś gó*no!!! |
||||
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3894 |
|
BAN stały
|
Jak z wyszukiwarki wchodzę na kotylion, też mnie wywala i przekierowuje
![]() Idę pod prysznic! ![]() Ale najpierw do kuchni
|
|
|
|
#3895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja bym się mogła podpisać pod tymi wypowiedziami aileenn czasem po prostu nawet nie trzeba pisać w baru, bo ktoś napisze dokładnie to co się chciało ![]() na nowy awek nie mam nawet pomysłu... ![]() a miejsce ze zdjecia mi sie miło kojarzy ![]() byłam na sin city 2 w kinie fajny, ale 1 lepszy za to towarzystwo doskonałe więc dopiero udało mi się wrócić.
|
|
#3896 | ||
|
Zakorzenienie
|
piękne miejsce
Cytat:
Cytat:
ano ![]() Znad kawy czemu poniedziałek przyszedł tak szybko?
|
||
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
w sobotę w voodoo Emeryten Party z muzą rock/metal - coś dla mnie
![]() Cytat:
![]() ![]() ostatnio same koszmary mi się śnią jak nie były co drugi dzień, to mój własny ślub z gościem, co wyglądał jak Joffrey z GoT zwiałam sprzed ołtarza
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-15 o 09:23 |
|
|
|
|
#3898 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia Baru
Nesko, cudne zamczysko, cudne zdjęcie, cudna Ty! Tru, może mu przejdzie? Może to tylko taki chwilowy zapał? (107, 109, najpierw myślałam, że sklepów, potem, że kotów... za szybko nadrabiałam gratkiWłaśnie do mnie dotarło, że prawie wcale nie maluję paznokci ![]()
|
|
#3899 |
|
BAN stały
|
Czwarty dopiero?
![]() Machnę znad śniadania |
|
|
|
#3900 |
|
Wtajemniczenie
|
Tru - a czegoś takiego to nie rozumiem, chrzest jest przede wszystkim sakramentem kościelnym nie cywilnym, załatwianie bierzmowania na lewo tylko po to żeby komuś zrobić "przyjemność" jak dopiero co się odżegnywał od katolików - kompletnie bez sensu dla mnie. obrzydliwa szopka na pokaz. jak i ten ślub wspomniany później. może być super wujkiem bez etykietki "chrzestny". a takie pytanie mam skoro tak bardzo chce być chrzestnym czyjegoś dziecka, to jakie ma nastawienie do ochrzczenia własnego? i do ślubu kościelnego? bo to się wiąże jedno z drugim czy tak sobie będzie wedle własnego widzimisię wybierać co chce a co nie, jak w markecie? ![]() Maja - sorki ale Win tylko macha, czemu Win nie pisze co u Niej ??
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

A wczoraj to już w ogóle amsakreska była. Jedna babka z kolejki właśnie powiedziała do sprzedawczyni, że strasznie tu duszno, a ona do niej, że jest Pani chyba setną osobą, która to dziś mówi
Współczuję im 
Czuję wręcz niesmak. Nie, nie nawrócił się, nic z tych rzeczy.

chyba dlatego, żem sama w domu

Zabłądziliśmy w drodze do Salony i okazało się że warto i to jak