|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
![]() Ale się wybawiłam przez te dwa dni. W piątek jechaliśmy na wesele, A w sobotę miałam małą imprezke z dziewczynami z pracy. Wróciłam wczoraj o 23:40 ![]() Ale było super! Na weselu tak się wybawiliśmy ![]() ![]() Nawet wygraliśmy dwa konkursy ![]() Dziś postaram się nadrobić co tam pisałyście. Szaja, spóźnione, ale bardzo szczere życzenia ![]() ![]() ![]()
#3332 | |
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
silver - foty som? ![]() ------ wczoraj bylismy sie rozejrzec za hustawka dla mnlodego bo ostatnio jak bylismy u t. to tak mu sie spodobalo (w koncu!) hustanie ze nie chcial zejsc z bujaczki! no w szoku bylismy poprostu. co prawda szukalismy raczej takiej zwyklej metalowej do postawienia w odrodzie ale natrafilismy tylko na taka zwykla drewniana ale za to ze zjezdzalnia. niby fajna (mlody od razu wyprobowal zjezdzalnie, czyszczac po drodze swoja doopencja wszystkie pajeczyny z pajakami ![]() ![]() ![]() ![]() dzis popoludniu ma to juz przywiezc ![]() myslelismy od dawna zeby kubie kupic cos takiego ale to moze na wiosne a moze jednak domek a moze... i tak ciagle cos. no wiec wczoraj podjelismy ostateczna decyzje. drogie to ale to juz zakup na lata. bujaczke(siedzisko) bedzie mozna zmieniac w zaleznosci od wieku a zjezdzalnia jest juz taka fest, 3 metrowa wiec tez mu posluzy na dlugo dluuuuuuugo. i jest taka fajna bo taka z "wglebieniem", ze mlody raczej nie powinien wypasc po drodze bo inne sa takie plaskie no i najwazniejsze ze dluuuuuga! bo ta ktora ma teraz, ta taka dziecinna, jest juz dawna za mala. jak usiadzie na niej to nogi siegaja mu 3/4 zjezdzalni wiec slizga sie tylko chwilke, niewielka uciecha a ta bedzie gitesowa dobra, ja tu gadu gadu a papierzyska do zrobienia czekaja ![]() ![]() ![]() milej niedzieli! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
neti- spoko to wyszło
Silver- fajnie,że imprezka udana Leoś spał we własnym łóżeczku do 5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
marsi dobrą masz pamięć - to ja pisałam, że pieczemy pizzę na kafelku i jest naprawdę pyszna
![]() ![]() Silver fajnie, że się wybawiliście ![]() Pstryku fotę zapodaj ![]() Szaja spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe - wszystkiego naj ![]() Sylwia współczuję nocnych imprez ![]() ![]() A do tego strasznie się dziś pokłóciłam z TŻ. Dzień do dupy, noce do dupy. Jakiś ciężki okres mam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny o co chodzi z tymi lancuszkami dot. książek na fb? MISIA AAA
![]() ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Zakorzenienie
|
Hej! Nadrobiłam, ale nie pamiętam do czego chciałam się odnieść..
Melduję, że byłam w tym tesco i kupiłam body (ale na zakładki, nie znalazłam z napami??), a kalosze znalazłam w Altero. Różowe co prawda - ale nie takie strasznie krzykliwe bo w buzią kota na czubkach, młodej się podobają ![]() ![]() No i zła jestem na siebie, że nie wzięłam tej kurtki : http://www.clothingattesco.com/coats...ts-and-jackets no bo "eee we wrześniu zimówkę kupować?" "brzydal: a to była ostatnia, 92 i jak mi zniknie to będę musiała szuuuukaććććć. Chyba pójdę niedługo i kupię jednak, wydaje mi się, że 75zł to fajna cena, są porządne rękawiczki, kurtka jest ładna i niekoniecznie różowa (chociaż oby Ami założyła, bo widzę, że ją ciągnie do różu ![]() Aaa przypomniałam sobie : Elmi : Fifi jest megaaaa <3 ![]() ![]() ![]() ![]() Nancy : byłam w tej sali zabaw w tesco - trochę przykurzona, trudno, ale bawiła się fajnie. O : https://www.facebook.com/video.php?v=828945297150017 |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak dla mnie, każdy będzie lepszy od Joli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48116307]Mała, po prostu matka 2 dzieci ![]() I mam naprawdę sensowną pediatrę ![]() Pochwalę się :d z okazji jutrzejszych urodzin dostałam od mamy w prezencie nowego Cejrowskiego i 2 sukienki ![]() http://ebutik.pl/product-pol-140343-Sukienka-.html ale ciemno szara http://ebutik.pl/product-pol-140795-Sukienka-.html[/QUOTE] Super te sukienki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3338 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Som, ale nie u mnie w domu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Taka nowa zabawa na fb. Podaje się 10 ulubionych książek , które się przeczytało i nominuje się kolejne osoby które mają zrobić to samo. Mnie Sylwia nominowała ![]() ![]()
![]() |
#3339 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Silver za objaśnienie. Jakaś ciemna jestem. A widziałam tylko ze Szajka przeprowadzila autonomiacje
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
Czy ktoras z Was ma fotelik Maxi Cosi Prior? Potrzebna bylaby mi do niego instrukcja... Wczoraj bylismy na drugim spotkaniu organizacyjnym do slubu. Jeszcze w pazdzierniku przymiarka i byle do listopada. Poszlismy tez za ciosem i obraczki kupilismy. Malzenstwem jestesmy 2,5 roku a mimo to czuje "motyle w brzuchu". |
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
Hejo my wylegujemy sie u rodziców
![]() Poprosiłam tatę żeby pokazał mi moje figurki z jajek ![]() ![]()
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, szczepilam Amelke na polio itd w czwartek, w piątek dostala kataru.. możliwe ze to ma coś wspólnego ze szczepieniem? :/;/;/;/
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
hello!!!
dziewczyny sorka, że tak na szybko, ale pytanie mam znacie jakiś do 30zł/os sprawdzony nocleg w okoliach ustroń/wisła/brenna??? chcemy za tydz pojechać a tyle tego na necie, że ![]()
#3344 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.willamona.pl/pokoje.htm
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez bierze chorobsko
![]()
![]() |
#3347 |
Zadomowienie
|
Pstryku
Zakup super mysle je warto bylo Marsi Brawa dla Leosia Man Problem Nati zdejmuje mi pasy w foteliku ZZ ramionek mamy Römers zyrafke Robia Tal wasze dzieci Co robic Myslalam zeby zwiazazywac jej na srodku to möge nie wyciagnie Rachel ale Tal zwiazya WAC odwiazywac a codziennie do przedszkola Maciej Jakies pomysly? ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Pisze z tableta i niezbyt mi to wychodzi w dodatku niemiecki i mi zmienia slowa |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() my 4 dni byliśmy u moich rodziców, Kuba ma znów fazę na węża ![]() ![]() mnie choróbsko rozkłada :/ Debrah zaraz obczaję sobie ten kącik zabaw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
Rozmowa z moim mężem. Pytam:
- Kochanie gdzie jest Blanka? - Wzięła Twój telefon i poszła na balkon. - A co robi? - Aktualnie siedzi na Wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
Zakorzenienie
|
Fewciu padlam,
![]() Dziewczyny ale dola zlapalam nadrobilam ale sie nie odniose bo glowa mi pęka dzis wróciliśmy z Krakowa wyjazd niespidziewany , dowiedzialam sie w czwartek ze w sobotę mam seminarium z 4 roku stidiow zeby sie przyg itowac siedzialam pol nocy pojechalismy na biega i co w sobite idę na wydzial fakt spoznilam sie 3 min a tam pusto widc poszlam do prof do gabinetu a on z morda na mnie ze nikt nie przyszedl tu uklon w strone pan z dziekanatu i dzwonili i beda za tydzień wiec ja tez mam przyjść no k bede jezdzic co sobota do Krakowa a poza tym to kosztuje, ciagne Jula a mamy reha i hipoterapie w soboty wiec musze przekladac lub odwolywac no nerwy mnie poniosly wyszlam to plakalam a jeszcze porozmawialam z nim chwile i zwlamalam się calkiem Wyzalilam s ie nie musicie czytac Szaja sto lat na osiemnastke Jutro mam genetyczne usg ide sama bo tz pojechal do Wrocławia na caly tydzień Ale mam maly sukces wracalam samochodem za kierownicę cala trase z Krakowa pierwszy raz tz i Julo spali ![]()
#3351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowka dla Was! jedyne co mi przychodzi do glowy to to ze za te pasy nie sa odpowiednio mocno scisniete/napiete... prawidlowo zalozone pasy nie powinny miec wiecej niz 1 cm luzu czyli ledwo co powinnas moc wlozyc pod pasy swojego palca, masz tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3352 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
moje chyba wszystkie w koszu wylądowały ![]() zdrówka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 | |||
Zakorzenienie
|
zdrówka!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
Hehe no ja z moim tata jesteśmy tacy sentymantalni, wiadomo nie trzymam wszystkiego, też dużo nie miałam ale właśnie lego, figurki z jajek, lalkę moja ukochaną która już ma dziurę na pół twarzy :p i książki takie z disneya cala serię. Tyle
![]() Byliśmy dziś po prezent dla mojego tż. Oto co kupiłam buty dla Hani w dvd za 30zl ![]() ![]() ![]() A co do pasów w foteliku u Nas jest tak ze mam wrażenie ze Hania ma za małe ramiona na te pasy. Tzn jak dociagne tak mega mocno to ją trzyma ale mam wrażenie ze taka jest scisnieta mega i ona marudzi. W ogole średnio lubi tak jeździć.
#3356 |
Zakorzenienie
|
Meneq- gratuluję motyli w brzuchu to fantastyczne, ja jestem z moim prawie 14 lat po ślubie i mam motyle
![]() Pstryniu- ale zakup ![]() ![]() Mika- o kurde to niefajnie, no i mocno trzymam kciuki za badania Ale mieliśmy dziś fajną niedzielę, na naszej wiosce był mecz i spotkaliśmy mnostwo znajomych, wszystkie wujki i ciocie bawily się z Leosiem a ja miałam czas poplotkować z koleżankami- aaa i moj Leo dupeczkę dziś wyrwał i buziaczki były i chodzenie za rączkę- wrzucę zdjęcie do k bo nie chce tutaj bo mama dziewczynki może sobie nie życzyć wiec rozumiecie Fewcia- padłam Bokeh- fajnie,że rodzice trzymali rzeczy, wyobraź sobie,że moja babcia trzymała moje rysunki ![]() ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-09-14 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
Pstryniu, no powiem Ci, ze ostatecznie mnie przekonałas do zakupu
![]() Meneq, fajnie sie czyta o tych motylach ![]() Marsi, jak Leos ma taki urok osobisty jak jego mamusia, to nic dziwnego, ze sie panny kleją ![]() Fewciu, padłam ![]() Silver, fajnie, że tak Wam sie udał weekend ![]() Mika, kciuki za badanie ![]() A my bylismy dzis ( tzn ja z małym) na lokalnym festynie z cyklu zakonczenie lata, gwiazda disco spiewała Ale ale aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3358 |
Zadomowienie
|
Melduję że przyjechały żony dla rolników
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
SA mocno zacisniete ona sie wije jak pisko nie Wien jak to robi I w ogole jestem niezadowolona z tego fotelika dds Cytat:
Do tez Nati mowimy ale Ona ostatnio wszystko na nie a jutro u Mazda do przedszkola i znowu sie denerwuje |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.