ALIEXPRESS (chińskie Allegro) - wątek zamówieniowo-plotkowy część IV. - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-15, 01:41   #1081
ixlovexchocolate
Raczkowanie

Dot.: ALIEXPRESS (chińskie Allegro) - wątek zamówieniowo-plotkowy część IV.

Tez nie rozumiem tej spiny, ale z drugiej strony bez sensu jest pytanie tu o takie rzeczy. Mi osobiście nie uśmiecha sie czytać po raz kolejny opisu jak działa to urzadzenie, albo jak ktoś pyta o statusy przesyłki, czy spór. Sama jestem początkująca w sprawie ali i czytałam wątki od pierwszej części by nie pytać o jakieś głupie rzeczy, które były tu pewne tysiąc razy. A mimo, ze to wątek plotkowy to myśle, ze to nie na miejscu. Google i tak zna odpowiedz, a wpisanie pytania tam jest chyba szybsze od czekania na post na wizażu, nie sądzicie? Poza tym istnieje jeszcze wyszukiwarka na forum. Można tez korzystać z tego, działa bardzo dobrze, polecam. I byłoby o wiele mniej do przeglądania stron, gdybyśmy same nie pisały o takich bzdetach. No ale to tylko moje zdanie
ixlovexchocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 01:48   #1082
MonnieB
Zakorzenienie

Ja najcześciej zaglądam z ciekawości co tam zamawiacie albo kupujecie, bo sama tez lubie coś kliknąć. Niestety najczęściej widzę tylko lament nad tym że tracking nie działa, że przesyłka długo idzie albo że Chińczyk jest podły no i oczywiście jeszcze jakby tu odzyskać pieniądze, bo nieważne, że paczka dojdzie, tracking nie działa to mi się należy kasa spowrotem, nie rozumiem tego, przecież oni i tak grosze na tym zarabiają więc wiadomo, że chcą oszczędzić i wybierają najtańszą formę wysyłki. rozumiem, że gdy rzecz jest droga i tracking nie działa, wiadomo, nerwy, ale coś za 3 dolary? nie przesadzajmy. jak po 3-4 tyg nie dojdzie wtedy bym się upominała ale po paru dniach? litości.
Stary 2014-09-15, 06:32   #1083
Yattamanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migea Pokaż wiadomość
Fakt dyskusja jest jałowa Nikt nie mowił że zakupy na alie sa łatwe
Tyle stron jest naskrobane bo własnie sa zapytania również pokroju "do czego to służy"... i co strone do niedawna jak zaplacic i jak spor zalozyc...
A co ma trudność w zakupach na ali do tego jak działa soniczne (czy jakkolwiek to się nazywa) urządzenie?
Rozumiem, że powtarzające pytania mogą irytować, ale to chyba nie do mnie.. powtórzę - czytasz wątek to chyba widzisz co piszę.. raz mi się zdarzyło i wielkie aj waj.. wpadłam na forum na 5 min tylko bo musiałam uciekać stąd pytanie.. prędzej by mi ktoś odpowiedział jakbym następnym razem usiadła niż miałabym tego szukać bo po pierwsze ani nie zawsze mam na to czas a po drugie nie gnębi mnie to aż tak bardzo by wertować google, pytanie było z czystej ciekawości.. nie chciałaś nie musiałaś odpowiadać.. jakoś forumka teacup to rozumie, a Ty nadal nie możesz

Cytat:
I tez domyslam się ze na temat zegarka nikt nie odp, bo to własnie takie pytanie z rodzaju "ignorujemy"
Nie zdążył bo wzięłam się za szukanie i sama znalazłam..

Cytat:
dyskusje ktore prowadza do nikąd....
Prowadzi niestety.. Widzę, że się naprawdę uczepiłaś i cokolwiek bym nie napisała będę zła i niedobra bo śmiałam o coś spytać

Cytat:
Napisane przez teacup Pokaż wiadomość
Ale się uczepiłaś. Ja również widzę pierwszy raz takie urządzenie i również przeczytałam opis aukcji i dalej jest to dla mnie zagadkowe. Nie wiem jakYattamanka, ale ja aż tak dokładnie nie chcę się zagłębiać w funkcjonowanie tej magicznej rzeczy i tracić godziny na przeszukiwaniu internetu w celu znalezienia szczegółowych opisów, ponieważ ta rzecz na razie jest mi kompletnie zbędna. Po prostu chciałabym zaspokoić niewielką ciekawość, a do tego według mnie idealnie nadaje się ten wątek.

Otóż to

Edytowane przez Yattamanka
Czas edycji: 2014-09-15 o 06:43
Yattamanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 09:05   #1084
ixlovexchocolate
Raczkowanie

ALIEXPRESS (chińskie Allegro) - wątek zamówieniowo-plotkowy część IV.

Cytat:
Napisane przez Yattamanka Pokaż wiadomość
A co ma trudność w zakupach na ali do tego jak działa soniczne (czy jakkolwiek to się nazywa) urządzenie?

A jaka jest trudność w wyszukiwaniu poprzez Google, które trwa kilka sekund, pokazuje niezliczona ilośc wyników i nawet 5 minut wystarcza na lizniecie tematu?
Nie odpowiadaj, to pytanie retoryczne
ixlovexchocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 09:31   #1085
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacup Pokaż wiadomość
Ale się uczepiłaś. Ja również widzę pierwszy raz takie urządzenie i również przeczytałam opis aukcji i dalej jest to dla mnie zagadkowe. Nie wiem jakYattamanka, ale ja aż tak dokładnie nie chcę się zagłębiać w funkcjonowanie tej magicznej rzeczy i tracić godziny na przeszukiwaniu internetu w celu znalezienia szczegółowych opisów, ponieważ ta rzecz na razie jest mi kompletnie zbędna. Po prostu chciałabym zaspokoić niewielką ciekawość, a do tego według mnie idealnie nadaje się ten wątek.
Godzina na poszukiwania w internecie? Poważnie? Może jakbyś chciała sama skonstruować takie urządzenie, to tak. Przecież wystarczy obejrzeć chociażby filmik i już wiesz jak działa.

Ten wątek służy do rozmów związanymi z portalem Aliexpress. Rozmowy na temat działania urządzeń to już moim zdaniem offtopic.

Wracając do głównego tematu:
Ja ostatnio mam fazę na chustki i apaszki, skoro zbliża się sezon jesienno-zimowy.
Czekam na razie na: http://www.aliexpress.com/snapshot/6218310515.html ale już poluję na kolejne.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 09:35   #1086
Lusja
Zakorzenienie

Wszystkie sie tak uczepilyscie, ze po co, na co. A temat caly czas drazycie -.- Jak nie chcecie komus pomoc, to zignorujcie pytanie. A nie jojczycie wszystkie na 5 ston watku -,-

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość

Ja ostatnio mam fazę na chustki i apaszki, skoro zbliża się sezon jesienno-zimowy.
Czekam na razie na: http://www.aliexpress.com/snapshot/6218310515.html ale już poluję na kolejne.
Jaka ladna! leci do wish listy. Daj znac prosze, jak juz przyjdzie. Dlugo juz czekasz?

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 10:03   #1087
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
Jaka ladna! leci do wish listy. Daj znac prosze, jak juz przyjdzie. Dlugo juz czekasz?
Od 31 sierpnia. Mam nadzieję, że jakość będzie zadowalająca.
Zamawiałam też biżuterię tego samego dnia (dwa pierścionki i naszyjnik, później zrobię zdjęcia) i już dostałam w zeszłym tygodniu.

Stary 2014-09-15, 10:13   #1088
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Godzina na poszukiwania w internecie? Poważnie? Może jakbyś chciała sama skonstruować takie urządzenie, to tak. Przecież wystarczy obejrzeć chociażby filmik i już wiesz jak działa.

Ten wątek służy do rozmów związanymi z portalem Aliexpress. Rozmowy na temat działania urządzeń to już moim zdaniem offtopic.

mnie bardziej razą wypowiedzi czy ktoś za mnie zamówi albo już 3 dni nie działa mi tracking czy sprzedawca jest oszustem, czy mogę już zakładać spór a nie jak coś działa. Niedługo wyjdzie tak, ze o niczym pisać nie będzie można.

Co do chust ja też sie czaje i na jakieś rękawiczki i czapki

jak na razie zamówiłam i dotarły do mnie 3 "markowe" ale z jednej tylko zadowolona jestem.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 10:18   #1089
Klementyna12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MagdusNS Pokaż wiadomość
dziewczyny jestescie specjalistki od wyszukiwania zdjec real. Nie rzuciła sie któreś w oczy ta parka ?
http://www.aliexpress.com/item/winte...303585172.html
w tej hiszpańskiej grupie na FB dziewczyna wrzucała jej zdjęcia, była zadowolona z zakupów

edit: to jednak inna była, taka: http://www.aliexpress.com/item/13-au...499412355.html

Edytowane przez Klementyna12
Czas edycji: 2014-09-15 o 10:20
Klementyna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 11:47   #1090
lolika
Rozeznanie

GG do lolika

Cytat:
Napisane przez gossipgirl89 Pokaż wiadomość
mogę prosić linka do koszulki chyba jej zachciałam

P.S. ten wątek jest bardziej zaraźliwy niż Ebola

a już podawałam ale proszę: http://www.aliexpress.com/snapshot/6202578911.html

Wymiankowo https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post53584534
lolika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 12:24   #1091
Rotkohl
Zakorzenienie

zrobiłam zdjęcia koszuli zarowej koło 16/17 wstawie niestety wyszły jakie wyszły nic nie poradze spodnie na gumce czarne o które były pytania tez się załapały

mogę jeszcze wstawić zdjecia:
zegarek damski TH
chusta lv czarna
chusta Burberry

reszta już chyba była wstaiwana

ewentualnie dokładniejsze zdjęcia bransoletki Tous.

Jak ktoś coś chce to niech da znać do 16
Stary 2014-09-15, 12:27   #1092
Kissulka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
zrobiłam zdjęcia koszuli zarowej koło 16/17 wstawie niestety wyszły jakie wyszły nic nie poradze spodnie na gumce czarne o które były pytania tez się załapały

zegarek damski TH
chusta lv czarna
chusta Burberry

Chętnie obejrzę Twoje zakupy
Kissulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 12:41   #1093
Lusja
Zakorzenienie

Mój spór został przyjęty przez sprzedawcę. Dostanę pełen zwrot za sweter. Tylko nie wiem czy muszę jeszcze coś robić czy tylko czekać na zwrot pieniędzy i jak długo?

A dobra, już doczytałam w e-mailu. "You should receive your refund within 7-10 working days."

To teraz mam następne pytanie. Czy mogę w takim razie już ocenić sprzedawcę i wystawić mu komentarz? Nie cofnie mi nagle zwrotu? Czy lepiej poczekać, aż otrzymam pieniądze i dopiero wtedy kliknąć, że otrzymałam rzeczy?

Edytowane przez Lusja
Czas edycji: 2014-09-15 o 12:49
Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 13:27   #1094
cooltown
Raczkowanie

Sweter który zamówiłam miał mieć 64cm, a w rzeczywistości ma ich 56cm. Zapłaciłam za niego 16,63$ i założyłam spór o zwrot 12$.
Chińczyk odpisał mi, że może mi oddać 5$ zostawiając sweter, a gdy go odeślę otrzymam całość pieniędzy.

O jaką realną kwotę mogę się ubiegać o zwrot? Odpiszę mu, że na 5$ się nie zgadzam ponieważ to, to i to. Tylko jaką realną kwotę mogę mu zaproponować?
Stary 2014-09-15, 13:37   #1095
exclusivee
Zakorzenienie

http://www.aliexpress.com/snapshot/6230753771.html zapłacone 09 września a 14stego już wysłane z shenzou czy jakoś tak :P Dam znać jaka jakość jak przyjdą.

Poza tym zamówiłam też http://www.aliexpress.com/snapshot/6230917150.html ale jeszcze czekają na opłacenie. Mam nadzieję że jakościowo będą ok pomimo tej niskiej ceny.
Cytat:

zegarek damski TH
chusta lv czarna
chusta Burberry

Poproszę o zdjęcia chusty lv

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 13:51   #1096
karambajka
Lady D.

Cytat:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6182620464.html

z czystym sercem mogę polecić bardzo fajny materiał, napewno nie sztuczny, metki zary.

Rotkohl a ta S jest na Tobie luźna ? bo tez na nią się czaję, a waham sie pomiędzy S a M, a nie chcę, aby M wyglądała jak worek (trochę zarowa tak wygląda M-ka).
Jakbyś mogła wstaw zdjecie chusty B. i LV choć LV mam szarą już i waham się nad czarną ale zdjecia szarej wiem, że już były

z góry dzięki

Edytowane przez karambajka
Czas edycji: 2014-09-15 o 14:07
karambajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 13:55   #1097
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karambajka Pokaż wiadomość
Rotkohl a ta S jest na Tobie luźna ? bo tez na nią się czaję, a waham sie pomiędzy S a M, a nie chcę, aby M wyglądał jak worek (trochę zarowa tak wygląda M-ka).
Jakbyś mogła wstaw zdjecie chusty B. i LV choć LV mam szarą już i waham się nad czarną ale zdjecia szarej wiem, że już były

z góry dzięki
Ja nawet dawałam nie dawno zdj szarej

Jasny popielaty brąz
Stary 2014-09-15, 14:00   #1098
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:

zegarek damski TH
chusta lv czarna
chusta Burberry

Jeszcze pytasz? Ja poproszę zdjecia wszystkiego
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 14:12   #1099
exclusivee
Zakorzenienie

Szukając jakiejś fajnej kurtki na jesień znalazłam http://www.aliexpress.com/item/2014-...589400348.html

Jasny popielaty brąz
Stary 2014-09-15, 14:22   #1100
lolika
Rozeznanie

GG do lolika

Cytat:
Napisane przez cooltown Pokaż wiadomość
Sweter który zamówiłam miał mieć 64cm, a w rzeczywistości ma ich 56cm. Zapłaciłam za niego 16,63$ i założyłam spór o zwrot 12$.
Chińczyk odpisał mi, że może mi oddać 5$ zostawiając sweter, a gdy go odeślę otrzymam całość pieniędzy.

O jaką realną kwotę mogę się ubiegać o zwrot? Odpiszę mu, że na 5$ się nie zgadzam ponieważ to, to i to. Tylko jaką realną kwotę mogę mu zaproponować?
Wnioskuj o te 12$ - ja argumentowałam zawsze takie akcje tym, że gdybym wiedziała, że jest taki wymiar to bym nie zamówiła bo jestem na to za wysoka itp ;p

Wymiankowo https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post53584534
lolika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 14:33   #1101
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:

50% na pewno dostaniesz jak nie od niego to przy eskalacji.

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisane przez karambajka Pokaż wiadomość
Rotkohl a ta S jest na Tobie luźna ? bo tez na nią się czaję, a waham sie pomiędzy S a M, a nie chcę, aby M wyglądała jak worek (trochę zarowa tak wygląda M-ka).

z góry dzięki
jest luźna, ale nie wyobrażam sobie mniejszej, bo w barkach by sie sciagała. Jak dla mnie to S jest takie jak XS w Zarze, przynajmniej z tego co kojarze jak mierzyłam bordową XS to podobnie leżała
Stary 2014-09-15, 14:50   #1102
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze nie, czekam i czekam codziennie patrzę na status przesyłki i aktualnie jest:
NULL 2014-09-07 05:52 Beijing Capital International Airport (PEK) Beijing Capital International Airport (PEK)
To czekam z Tobą nie mam cierpliwości do tradycyjnych lokowek wiec jeżeli ta będzie taka super to tez kupuje

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 15:01   #1103
otako
Zakorzenienie

Cytat:
jest luźna, ale nie wyobrażam sobie mniejszej, bo w barkach by sie sciagała. Jak dla mnie to S jest takie jak XS w Zarze, przynajmniej z tego co kojarze jak mierzyłam bordową XS to podobnie leżała
A bardzo głęboki dekolt ma?

Stary 2014-09-15, 15:04   #1104
kingusiusia
Rozeznanie

Hejka
Zamawiała któraś Vansy ? Możecie polecić jakiegoś zaufanego sprzedającego ?
kingusiusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 15:20   #1105
karusia_2007
Raczkowanie

Hej. Zamawiałam jakiś czas temu Vansy i kilka innych rzeczy.Przesyłki do mnie dotarły i chciałam potwierdzić odbiór.No i przy wszystkich zamówionych przedmiotach jest wszystko ok,a przy aukcji z Vansami wyświetlił mi się status Tworzenie funduszu??Wiecie może dlaczego???Zaznaczyłam,że wszystko jest ok.I wszędzie jest status Zakończył a tutaj Tworzenie Funduszu.Miał ktoś tak?
karusia_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 15:31   #1106
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
To czekam z Tobą nie mam cierpliwości do tradycyjnych lokowek wiec jeżeli ta będzie taka super to tez kupuje
każda chyba czeka ja sie obawiam, ze na moich kołtunach i tak się to nie sprawdzi, ale wątpie w mój rozsadek

Cytat:
A bardzo głęboki dekolt ma?
niestety tak, muszę sobie go jakoś zszyć bo mimo wszystko rozłazi sie

Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
Hej. Zamawiałam jakiś czas temu Vansy i kilka innych rzeczy.Przesyłki do mnie dotarły i chciałam potwierdzić odbiór.No i przy wszystkich zamówionych przedmiotach jest wszystko ok,a przy aukcji z Vansami wyświetlił mi się status Tworzenie funduszu??Wiecie może dlaczego???Zaznaczyłam,że wszystko jest ok.I wszędzie jest status Zakończył a tutaj Tworzenie Funduszu.Miał ktoś tak?

fund processing? to kasa jest przekazywana poprostu do sprzedawcy

wstawisz zdjecia vansów?
Stary 2014-09-15, 15:37   #1107
karusia_2007
Raczkowanie

Cytat:

fund processing? to kasa jest przekazywana poprostu do sprzedawcy

wstawisz zdjecia vansów?
Dzięki za odpowiedź.
Vansy przyszły bardzo dobre jakościowo ale zdjęć niestety nie mam bo poszły prosto do bratanicy na drugi koniec Polski Zamawiałam tutaj http://www.aliexpress.com/snapshot/6196433701.html
karusia_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 15:47   #1108
Rotkohl
Zakorzenienie

nieaktualne.

Edytowane przez Rotkohl
Czas edycji: 2014-09-15 o 16:01 Powód: problem z załaczeniem zdjęć
Stary 2014-09-15, 16:00   #1109
Rotkohl
Zakorzenienie

1. spodnie o które już były pytania parokrotnie te poprzednie były identyczne, materiał moze troche cieńszy w tych wcześniejszych i inne metki są.

Rozmiar 23-S
te ze zdjęcia
http://www.aliexpress.com/snapshot/6181585267.html
poprzednie
http://www.aliexpress.com/snapshot/6142373975.html

tych aukcji nie polecam:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6162905582.html
dresy zamiast spodni przyszły ale szybko był zwrot, tylko ze spodni na urlop nie dostałam
http://www.aliexpress.com/snapshot/6181577515.html
tracking stanął na 11 sierpnia , a na poczcie polskiej nie działał wogóle, termin ochrony właśnie mija dostalam wczoraj zwrot
http://www.aliexpress.com/snapshot/6196169348.html
spodnie wysłane do Rosjji nie do Polski, ewentualnie dostałam zły track poprostu

2.zegarek TH, obawiałam sie za dużej bransolety, ale jest ok, ładny zgrabniutki, kliknęłam już srebrny z czarną tarczą dla siostry.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6200638127.html

3. bransoletka Tous rozmiarowo dobra(wszystko zawsze za duze), wygląda ok, nie wiem jak z trwałością, szybko szła, była w domu na poczatku mojego urlopu chyba 29 a zamówiona 19 podczas promocji.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6195752924.html

4. okulary RB jak za taką cene to super, przychodzą bez etui i ścierki,

http://www.aliexpress.com/snapshot/6177981388.html

reszta w nastepnym poscie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM01579 (Kopiowanie).jpg (81,8 KB, 124 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01581 (Kopiowanie).jpg (79,9 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01582 (Kopiowanie).jpg (74,6 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01583 (Kopiowanie).jpg (74,3 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01563 (Kopiowanie).jpg (107,9 KB, 148 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01587 (Kopiowanie).jpg (83,0 KB, 153 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01588 (Kopiowanie).jpg (82,9 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01589 (Kopiowanie).jpg (109,2 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01585 (Kopiowanie).jpg (92,0 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01586 (Kopiowanie).jpg (70,1 KB, 31 załadowań)
Stary 2014-09-15, 16:09   #1110
Rotkohl
Zakorzenienie

bluzka zarowa
http://www.aliexpress.com/snapshot/6182620464.html
różnica jest napewno w kolorze, bo jest mniej zgaszony i "szarawy" niż na zdjeciach i z pewnoscią jest konieczność podszycia dekoltu. Rozmiar S, normalnie noszę zarowe XS. Metki zary, materiał na metce wiskoza/bawełna i raczej sie z tym kłócić nie bede, napewno nie jest sztuczny.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM01608 (Kopiowanie).jpg (81,3 KB, 121 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01610 (Kopiowanie).jpg (82,8 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01613 (Kopiowanie).jpg (83,8 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01572 (Kopiowanie).jpg (75,0 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01568 (Kopiowanie).jpg (89,0 KB, 85 załadowań)

Edytowane przez Rotkohl
Czas edycji: 2014-09-15 o 16:12
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości