|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III
Cytat:
porządek bo chyba tu zginę z kurzu no, ale niestety ciągle są rzeczy ważniejsze! nie powinnam, ale chyba sama dziś wstanę i to odkurzę, chociaż panele... bo aplikuję sobie w łóżku antybiotyk dopochwowo i boję się następnej infekcji
|
|
#2252 |
|
Zadomowienie
|
ja swojego ostatnio pogoniłam to cały dom wysprzątał. a z praniem to mam sposób-nie robię. i już. jak dochodzi do momentu że zaczyna mu brakować jakiegoś elementu garderoby to sam wstawia
chociaż dzisiaj znowu zaczął 2tygodniową rehabilitację...znowu będzie wracał o 22:/
|
|
|
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
Musze Wam sie pochwalic
właśnie zostalam ciocia juupi szwagierka godzine temu urodzila śliczną dziewczynkę jak sobie pomysle ze tylko 3 miesiące zostalo Nam zeby takie malenstwa miec przy sobie to az sie lezka ze wzruszenia kreci w oku ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2254 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny wrzucam link z info o spektaklu, który bardzo chciałabym zobaczyć, ale z racji odległości nie ma szans Może któraś z Was skorzysta. Szczecinianki zazdraszczam tej możliwości![]() http://www.kana.art.pl/spektakle_bie...ekt_matka.html Edytowane przez skrzatek24 Czas edycji: 2014-09-15 o 18:44 |
||
|
|
|
#2255 |
|
Zadomowienie
|
a wogóle to ja dzisiaj 28tydz. czyli III trym tak?bo powoli już nie wiem czy głupieję czy to wody płodowe zamiast mózgu
|
|
|
|
#2256 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie tak Basjenia
gratulacje
|
#2257 |
|
Zadomowienie
|
:dziek uje:![]() dobrze że wizaż wyraża tyle emocji ![]() lece na trening...oj skarpetki będą grane a też już ciężko...ile macie w pasie?:P |
|
|
|
#2258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
płyn i bardzo ładnie pachnie , rzadko alergizujeCytat:
ja mam 10 ruchów od 9 do 10... Wrocilam z zakupów Mam kocyk wełniany - mega zimowy i do lozeczka czy nosidełka taki zawijas z zabawkami ( grzechotki + lusterko) A rano przyszło lusterko do obserwowania dziecka w aucie jak siedzi z tyłu - tyłem do kierunku jazdy
|
|
#2259 |
|
Rozeznanie
|
Ja miałam dziś kryzys, weltszmerz jak mawia mój mąż, charakteryzuje się ogólna niemocą i często niekontrolowanym płaczem, oczywiście bez żadnego ważnego powodu... Na szczęście spacer, rozmowa z Adolfem (mój owczarek niemiecki) i pięćsetne ułożenie rzeczy Janka skutecznie odpędziło złe nastroje
|
#2260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ależ zacne imię dla owczarka i to niemieckiego
|
|
#2261 |
|
Rozeznanie
|
Dostałam zdjęcia wyprawki Hani
Trochę się obawiałam, ale podobają mi się. Jutro powinien być kurier Czym więcej mam rzeczy tym bardziej realnego charakteru to wszystko nabiera. Jeszcze tylko trzy miesiące... wow
Edytowane przez jusssi Czas edycji: 2014-09-16 o 09:20 |
|
|
|
#2262 |
|
Rozeznanie
|
spoko Inka mała nadrabia teraz
będę spać spokojnie
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, u mnie pobudka z rana, trzeba się ogarnąć i na wizytę. Ciekawe jak z tą glukoza...?! To miłego dnia.
|
|
#2264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też wstałam z samego rana już jestem po śniadaniu i zabieram się za naukę miłego dnia wszystkim życzę.
|
|
#2265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze, że złe nastroje odpędzone A imię dla owczarka -rewelacja Cytat:
|
|
#2266 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry!
Suqub kciuki za glukoze. dasz rade ![]() u mnie spokojne śniadanko i niedługo na trening... zastanawiam się nad kocykiem takim z dziurami do fotelika samochodowego....ale to chyba trochę wymysł co? czy któraś z was ma? |
|
|
|
#2267 |
|
Wtajemniczenie
|
zapomnialam się wczoraj pochwalić ze odebralam wyniki glukozy i wszystko jest dobrze A teraz śniadanko i na zakupy,a na obiad dzisiaj pieczarkowa i chili con carne Mysza super ze mała się wieczorem rozkopala ![]() Imię owczarka =
Edytowane przez 19Inka90 Czas edycji: 2014-09-16 o 09:17 |
|
|
|
#2268 |
|
Rozeznanie
|
Jussi łóżeczko wygląda super
![]() ja od rana bez humoru bo dziś mąż wyjeżdża na prawie miesiąc
|
|
|
|
#2269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
piękne zamawiałaś z tą pościelą? gdzie?? ja poprosze namiary na taką pościel !! a moja Lilka leniwa się zrobiła, czasem czuję, że ruszy, ale lekko i się oczywiście schizuję fakt, że od rana mam zamęt, bo małą do przedszkola, więc biegam po chacie to mała w brzuchu bujana i smacznie śpi, ale jak siadam to zaczynam potrząsać brzuchem czekając na odpowiedź, na ogół odpowieda, ale jakby od niechcenia
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Powodzenia na wizytach. Obudzilam sie przed 8 ale nie chcialo mi sie wstawac
|
|
#2271 |
|
Zadomowienie
|
ja dzisiaj na bobo wołam glizduś
bo widać przez skórę jak się wije w brzuchu![]() zastanawiam się nad wyższością płynu do prania nad proszkiem....bo ten bobini to płyn. o loveli też któraś wspominała o płynie....a mi się wydaje że proszek wydajniejszy... w niedziele odkryliśmy z TŻ ciekawą zależność-bobo reaguje na jego głos. jak Tż coś powie do brzucha lub blisko to mały się ruszy
|
|
|
|
#2272 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dzisiaj zaczęłam trzeci trymestr
jeszcze tylko trzy miesiąceA wczoraj zrobiłam wstępną listę z wyprawką - trzydzieści kilka pozycji, przeraziłam się
|
|
|
|
#2273 |
|
Rozeznanie
|
![]() Ja właśnie jem śniadanko Posprzątane mam, obiad ugotowany (wczoraj na noc z mężem gotowaliśmy zupę gulaszową i wyszła taka gęsta jak sam gulasz), to można dzisiaj zacząć prasowanie Pieluchy wczoraj już wyprałam, ale dzisiaj jeszcze dosychają, więc zacznę od ciuszków ![]() Dziś czeka mnie jeszcze wizyta u księgowej, bo albo ze mnie taki nieogar że czegoś nie rozumiem, albo ona robi mi pod górkę... A tak ją lubię... ehh
|
#2274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ile zapłaciłaś za całość?
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Raczkowanie
|
Jusssi boski ten zestaw az sie zakochalam
ile taka przyjemność? ?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2278 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w 26 tc
dzisiaj wizyta o 16:45, mam nadzieję że wszystko ok będzie ![]() ostatnio trochę morfologia mi poleciała, ale chyba kilku z Was też się trochę pogorszyła w tym okresie, więc też mam nadzieję że tragedii nie ma ![]() i od początku ciąży mam podwyższone sporo ketony w moczu, czy może któraś z Was też tak miała?? Bo moja gin nic z tym nie robi, a za każdym razem jak przychodzą wyniki do przychodni to dzwoni do mnie lekarz rodzinny i mówi że coś jest nie tak... Więc nie wiem czy moja gin olewa sprawę czy faktycznie tak może się dziać w ciąży...
|
#2279 |
|
Rozeznanie
|
Za całość czyli:
2 komplety pościeli rożko-kocyk ochraniacz maskotka worek na maskotki organizer kocyk ocieplany do wózka z minky poduszeczka do kompletu Zapłaciłam trochę ponad 500zł Przyszło moje zamówienie z apteki, tak dobrze zabezpieczonej przesyłki już dawno nie widziałam. Spokojnie mogę polecić aptekę gemini. Cieszę się, bo z takich higienicznych rzeczy już mi niewiele zostało. Edytowane przez jusssi Czas edycji: 2014-09-16 o 11:16 |
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za kciuki
Ja po wizycie i trochę się zmartwiłam. Co do glukozy powiedział, że wszystko dobrze ale mam problem z ciśnieniem. Muszę mierzyć 3 razy dziennie. Lekarz mówi, ze to pewnie emocjonalne skoki ale chce się upewnić i dostałam skierowanie na badania. No i bakterie w moczu mi się pojawiły
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

porządek bo chyba tu zginę z kurzu
no, ale niestety ciągle są rzeczy ważniejsze! nie powinnam, ale chyba sama dziś wstanę i to odkurzę, chociaż panele... bo aplikuję sobie w łóżku antybiotyk dopochwowo i boję się następnej infekcji 
chociaż dzisiaj znowu zaczął 2tygodniową rehabilitację...znowu będzie wracał o 22:/

Może któraś z Was skorzysta. Szczecinianki zazdraszczam tej możliwości
:dziek uje:

fakt, że od rana mam zamęt, bo małą do przedszkola, więc biegam po chacie to mała w brzuchu bujana i smacznie śpi, ale jak siadam to zaczynam potrząsać brzuchem czekając na odpowiedź, na ogół odpowieda, ale jakby od niechcenia

13.08.2011r.