|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
a macie na dole w propozycjach pizze light? nomonomonom jeju, glodna cos jestem
![]()
![]() |
#3452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jeszcze jedzeniowo- macie jakąs sprawdzoną sałatkę z fasolą czerwoną z puszki? Bo mam jakis zaległy egzemplarz i bym zjadła cos dobrego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zadomowienie
|
mapę też zamówiłam
co do tych "mam", ktore opisalyscie too masakra ja nie chcialam miec dzieci, nigdy nie mialam instynktu macierzyńskiego, dziecko bardzo chcial tz, no i ja pomyslalam sobie ze moge zalowac kiedys jesli nie bede miala dziecka, wiec okolo roku przed starania odstawilam tabsy, pozniej zaczelam przyjmowac kwas foliowy, jak maz zadzwonil ze sa dwie kreski, to nie cieszylam sie wcale, wrecz bylam przerazona, ale pierwsze co zrobilam to poluznilam pasek od spodni zeby (jakby to mialo jakos zaszkodzic hehe) zero alkoholu )choc ja praktycznie nie pijaca jestem), zero tatara, niezdrowych rzeczy, wlosow nie farbowalam, jak urodzilam to dostalam strasznej wysypki, swedzacej masakrycznie = drapanie do krwi, prawdopodobnie silny atak azs, maz mowil przestan karmic, nie mialam jedynie na plecach, nocami wyłam, ale nie przestalam karmic, w dupie mialam jak wygladam, takze nie rozumiem takich lalun, w morde dalabym takowym GOJKA u mnie Nati ciagle wyciaga raczki niestety Lady ja mam taki maly tablet, to do takiego dostane klawiature?, bo ja nie kumata jestem Jutro mam wazny dzien, ktory mysle, ze moooooze poprawi nasza kiepska sytuacje, choc troche, takze prosze pomyslec co by mnie sie udało |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, u nas na wiosce było wczoraj wesele, młody jest pasjonatem moto cykli i do koscioła "prowadziło" orszak z 50 maszyn. Rewelacja!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wujka rok młodszego ode mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
sarah
![]() sylwia ano wystarczy chyba przeca wymienić, skoro on tak swobodnie mi powiedział, to po prostu się klamkę zmieni ![]() mój kuzyn też miał taki "orszak" ![]() ja to bym mogła pod Kościół z moim tatulciem zajechać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zadomowienie
|
Tak sobie właśnie program przeglądam i w środę znowu będzie film o Edziu. Tylko nie wiem czy to ta część z czerwonym szlafroczkiem bo mi się myli która jest która
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
Kija
![]() ![]() będzie szlafroczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zadomowienie
|
A to może sobie oglądnę. Bo w sumie najbardziej zapamiętałam szlafroczek, nie wiem czemu, i to że te wilkołaki latały w spodenkach z gołymi klatami, już nawet nie wiem czemu. I że Dżejkob miał za grubą szyję. Muszę kiedyś obejrzeć pierwszą część bo jakoś nigdy nie widziałam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |||
Zakorzenienie
|
hejka!
skoczylam tworzyc papierologie ![]() zostalo mi jesczez jakies 586945 mln reczy do zrobienia ![]() jestem dzis psychicznie wykonczona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dodam tylko ze w piatek panowie z tej klasy zostali przylapani na probie kupna fajek ![]() a wiecie jak to sie odbywa? idzie taki jeden z drugim (oczywiscie jest zakaz wyjscia poza teren szkoly ale co tam ![]() ale, ale... zulernia juz sie zmadrzyla i wyweszyla sposob na darmowe faje i teraz to odbywa sie tak, ze zul kupuje paczke ale polowe bierze dla siebie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() jestes MEGA!!!!! ![]() Cytat:
![]() Kija - usmialam sie niesamowicie z twoich rozkminek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Lurker ;)
|
Nie wyspalam sie
![]() O 2 w nocy mala nas nawiedzila ;/ Juz mam dosc jej wycieczek do naszego lozka.
#3462 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam.
Na POCZĄTEK serdecznie dziękuję za wszytskie mile słowa 'motywujecie mnie do dalszych działań. Chciałabym zejść na 75 do końca roku. A do maja na 65. Może dam radę. EWULKA Ty to już jesteś dupcia- osiągnęłaś tak wiele. A przede mną jeszcze ponad drugie tyle. .. PSTRYKU ale masz agentów w klasie. Swoją drogą jak mogłaś ich pytac po weekendzie i to z poniedziałku- toż wiadomo ze nie ma czasu na naukę ![]() WCZORAJ moja siostra obroniła inżyniera - się chwalę:p DZIEWCZYNY DWIE PROŚBY: 1. POMYSŁ NA SZYBKI PREZENT dla pierwszoklasisty. No i tak do max 50zł bo mam już dla niego ciucha. 2. Pomysł na prezent dla babci na 80. Śwarna i towarzyska kobitka-bardziej niż niejedna z nas ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-09-16 o 06:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
umieram, jest jeszcze gorzej niż wczoraj ze mną, ale z Amelką już o wiele lepiej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Zakorzenienie
|
Deli Zdrówka dużo. ..kuruj się
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!
Zdradówka wszystkim chorym, kurujcie sie! Obiecuje że wrócę na dłużej jak tylko ogarne papiery w pracy. Wczoraj była rada pedagogiczna, tak burzliwa że głową mała. Wiecie, niektórzy to nie szanują faktu że mają pracę.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 1. ja bym poszla w jakis extra zestaw przyborow, kiedys byly takie wielkie teczki a w nich mazaki, kredki, farby o, cos takiego np. http://allegro.pl/zestaw-plastyczny-...593004269.html uwielbialam to ![]() 2. skok na bandzi ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- deli-zdrowka!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | |
Zakorzenienie
|
Deli. A mam nawet taką naleweczke na spirytusiee. .
:p Cytat:
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/71078/...janka_zdjecia/ ale naciągnięta lala, wygląda jak joan rivers kilka lat wstecz.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
Neti my kupilismy babci M.grawerowana brandowke kiedys, sliczna wyszla!!!
Deli zdrowka!!! Neti jestes moim mistrzem!!! Oby tak dalej kochana!!! ![]() Chcialam wiecej ale zuczyslaw mi nie daje buziiii Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#3471 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
Ania już w żłobku, znów troszkę "jęczała" przy przebieraniu się, ale wcześniej sama gnała do samochodu wołając "dzieci" ![]() ![]() ![]() ja zatem, wykorzystując mój dobry humor lecę na ćwiczenia z chodakiem, a potem o 11 rozmowa kwalifikacyjna. Lady - będę dziś do ciebie dzwonić ;> Litlle - a dlaczego masz dość? w sensie że nie wygodnie czy co? bo u nas też tak jest, że Ania przychodzi do nas w środku nocy, nie wiem czy mam dość, po prostu męczą mnie nocne pobudki, więc jak czasem chcę się wyspać to biorę ją od razu do nas i przesypiamy. Jak mam ochotę na męża ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3472 |
Zakorzenienie
|
My dopiero od tygodnia mamy wyjęte szczeblelki ale tylko na noc. Na drzemkę wkładam. :p i powiem Wam ze uwielbiam jak Antonio drepcze do nas w nocy wołając mnie lub tz...
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
ojjj, buziaczek, albo przeoczyłam, albo mi nie zacytowało
![]() ![]() dziewczyny śląskie: https://www.facebook.com/pages/K3-Ka...662922?fref=nf polecam kuzynkę ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Co do spania z bąbelami, no to hmmmmm ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-09-16 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
My mamy szczebelki wyjęte od pół roku gdzieś - i mała albo zasypia od razu na dużym łóżku - albo na rękach przy uu i wtedy do łózeczka jeszcze a ja idę jakos spedzic wieczor - i wtedy do nas idzie po pobudce ok 24 i reszte nocy spedzamy razem.
Ale czesto od razu spi ze mna, bo sama ciagnie z podusia i misiem na duze lozko. Nie przeszkadza mi to, lubie to, gorzej bedzie jak bedziemy miec niedlugo troche mniejsze lozko. |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-09-16 o 08:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |
Zakorzenienie
|
Hej wsyzstkim.
Nie mam dziś nic do powiedzenie. Wpadłam tylko prosić o kciuki. Idziemy do pulmunologa.. Ciągle mi tam nie po dordze, aż wczoraj moja przyjaciółka zadzwoniła (mówiłam jej ostatnio, że mamy zapalenie oskrzeli) i powiedziała, że absolutnie, koniecznie mamy przyjść do jej mamy do poradni, bo chce P. zobaczyć. Ponoć bardzo się przejeła, że znowu się zaczyna.. Zobaczymy co powie. Poprawy nie widzę wogle, za to coraz gorzej oddycha i boje sie, że skieruje nas do szpitala. Kiedyś to chociaż po inhalacji na jakiś czas była poprawa, teraz jej nie widzę. No i kaszel też bardzo brzydki. Martwię się strasznie o tą moją Paulinkę. Cytat:
![]() ![]() Lecę dziewczyny, bo nie chcę Was zarazić moim nastrojem...Miłego dnia. Odezwę się później, jak wrócimy od lekarza... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | ||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale teraz juz mam dosc ![]() ![]() ![]() Najgorzej jest jak spimy w salonie( do bungowania ![]() ![]() Wkurzylam sie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To samo jest z osobami, które mają 20 metrów do przejścia a przechodzą srodkiem ulicy. Wtedy się zatrzymuje i dostają z☠☠☠e. Nic mi bardziej cisnienia nie podnosi, potem płacz ze wypadek.
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | ||
Zakorzenienie
|
![]() U nas dziś nocka jak zwykle. Czyli ok. Zaraz biorę się za ćwiczenia. Jutro raczej ćwiczyć nie będę bo dziś na nockę idę i jutro będę zombie ![]() Cytat:
![]() za naszych czasów dzieciaki były normalne... a teraz....z roku na rok jest coraz gorzej. Masakra. Co do spania. U nas jest tak. Darie kładę do łóżeczka wieczorem. daję jej mleczko. Jak wypije to odwraca się na bok, bierze smoczka i idzie spać. Ale od jakiegoś czasu nie przesypia u siebie całej nocy ![]() ![]() ![]() Aha. A szczebelki wyciagamy tylko w dzień. Ale może wyciągnę już na stałe. Cytat:
![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-09-16 o 09:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.