|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.20
![]() ..i już obiadek przestał smakować... ![]() --- Ze zdziwieniowych: nie mogę ogarnąć jak ktoś może żyć "na garnuszku mamusi" i z socjali, płakać, że mu źle i niedobrze, a jak jest oferta pracy to nieeee, bo on w sobotę i niedzielę pracować nie będzie. Myślałam, że najpierw się zasuwa, a potem wymaga; ew. szuka lepszych opcji... Dziwi mnie też, że ludzie po pogrzebie pierwsze co, to gadają o dolarach i spadku. Idą po tym na stypę i przeobrażają się z płaczków w imprezowiczów.
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2014-09-16 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2014-09-16 o 14:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
O RLY?
|
Cytat:
![]() Ze zdziwień: Stoję sobie dzisiaj kulturalnie z zakupami na przystanku, obok matka z dwoma chłopaczkami - na oko późna podstawówka/młode gimnazjum. W pewnym momencie jeden z chłopców zaczyna bawić się w przystankowego wodzireja i puszczać hity takie jak: "Ty jesteś ruda", "Straciłaś cnotę" etc. A mamuśka zaciesz, że dzieci interesują się muzyką. Ja wiem, że świat idzie do przodu, ale jakby moje dziecko puściło by mi taki repertuar nie byłabym szczęśliwa. Edytowane przez aer Czas edycji: 2014-09-16 o 15:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy zmarł mój tata i jeszcze nawet nie został zabrany przez zakład pogrzebowy moja babcia i wujostwo mówiło tylko o sprzedaży auta i domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zadomowienie
|
Do mnie wielokrotnie dzwoniło malboro, raz przy zakupie fajek się zaczepiła mnie hostessa i zaproponowała udział w konkursie (a że kiedyś przy okazji takiej akcji potem dostałam darmowe fajki, to czemu nie?), stąd mieli dane. Dzwonili do mnie średnio 7 razy dziennie, zaczynając często od 7 rano W SOBOTĘ, a kończąc na 22 jak nie później (nie rozumiem godzin ich pracy). Wzięłam udział w ankiecie, bo inaczej cały czas by mi zawracali d. i teraz jest spokój. Tylko wysyłają czasem 4 smsy pod rząd zapraszając mnie na jakieś kolejne eventy :P
#849 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pierole, oslabilas mnie. Gdyby ktokolwiek zachowal sie tak wtedy kiedy zmarl moj tato to bym za fraki wypieprzyla i widziec nie chciala |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Zadomowienie
|
Wchodzę sobie czasem na JoeMonstera i ostatnio był taki artykuł: http://joemonster.org/art/29195/Z_zy...twa_medycznego Bardzo fajny komentarz ktoś dodał, nieźle się z niego uśmiałam, ale w sumie potem stwierdziłam, że im cholernie współczuję
![]() - ból nogi od 20 lat - "nie może zasnąć" - gorączka (!!!) 37,1 st. C - wrastający paznokieć - "penis zmniejszył się po masturbacji" - ropień na pośladku - ból dupy - po podaniu zastrzyku - złamany paznokieć podczas tańca weselnego - swędzenie oka - czkawka - ból brzucha po zjedzeniu bigosu i czipsów - "czy ta kupa jest normalna, spójrzcie?!" - "Ch*j to Cię obchodzi, gnoju. Masz zabrać do szpitala i koniec" - dziecko przez sen poruszyło nogą - to nie jest normalne - ból dupy po stosunku analnym z dwoma mężczyznami - Ból kręgosłupa - od kiedy? - "od kiedy mnie sosna w czasie II wojny światowej przygniotła" - "skarpetka przyrosła do nogi" - odparzone jądra - "ugryzł go kolega" - siniejące przedramię okazało się być brudne od sadzy - siniejące udo - nowe dżinsy od chińczyka" A jak ktoś rzeczywiście w tym czasie potrzebował karetki...? |
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
beach please
|
Cytat:
![]() - "ma skierowanie do szpitala i nie ma się czym dostać" - zaburzenia psychiczne: fanatyzm religijny - "gilga noga pod gipsem" - "patrzy niewidzącym wzrokiem" - "sami nie pojadą" - "wzywa karetkę, bo nie ufa swojemu lekarzowi" straszno i śmieszno ![]() - "na pojutrze ma termin porodu" - zazwyczaj wezwanie koło północy. Przyszła dumna mamusia czeka z mandżurem przy drzwiach, za nią przyszły ojciec. Ona wsiada do karetki, on do swojego prywatnego samochodu i takim kordonem jedziemy do szpitala. ![]() Edytowane przez el_vestido_rojo Czas edycji: 2014-09-16 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Zastanawiałam się nad drugim ale to chyba małe ma przełożenie na polskie prawo a ci tam pewnie o tym wiedzą? Cytat:
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj na wywiadówce. Niemal zaśmiałam się na głos jak dyrektorka mówiła, że niezdanie egzaminu gimn. niczym nie skutkuje. Ale za to niepodejście do niego skutkuje nieukończeniem (czy to wszystko pisze się łącznie, bo nawet google nie potrafi mi tego wyjasnić? ![]() Niedługo niezdanie matury nie będzie miało skutków. W ogóle po cholerę testy? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 | ||
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Egzamin nie ma wpływu na ukończenie szkoły,ale jest za niego 100 pkt,więc decyduje o tym do jakiego liceum się dostaje. Taki jest skutek.
![]() |
#859 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Smerfetko, dziękuję. Coś wyszukałam na stronie orange ale to chyba też nie to: http://www.orange.pl/portal/map/map/article?id=3625606 Chyba, że zamiast swojego nr użyłabym numer natrętnej pani z sieci? Cytat:
Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2014-09-16 o 18:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Konto usunięte
|
Są jakieś afrykańskie, spore co skaczą nawet dość daleko. Trochę jak skorpiony wyglądają. Tych bym się bała a nie tych naszych kątników.
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Znalazłam, zwie się to solfuga. Nie polecam sprawdzać w google grafika. Cytat:
Edytowane przez 201607111004 Czas edycji: 2014-09-16 o 18:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
O RLY?
|
A mnie dziwi zabijanie pająków/kosarzy. Po co skoro są pożyteczne, np. kosarze zjadają roztocza.
Najpopularniejsze pająki jakie można spotkać w domu czyli krzyżaki czy kątniki nigdy nie atakują same - jeśli już ugryzą to przez przypadek (np. przygniecenie). |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
Tak szczerze, to ja usuwam pajaki, bo mi sie strasznie pchaja do domu obecnie. Gdybym je przyjmowala jak leci, to zjadlyby nie tylko roztocza ale i nas i koty sasiadow
![]()
#867 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Największy pająk świata ma 30 cm rozpiętości odnóż, just sayin' http://rateeveryanimal.com/wp-conten...der_toilet.jpg https://c2.staticflickr.com/6/5212/5...a0462287_z.jpg http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/...58_634x437.jpg http://www.whatsthatbug.com/wp-conte...alia_dylan.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I teraz będę o tym myśleć. Czemu w każdej części jest dyskusja o pająkach? Demi... mam dla ciebie wiadomość. ![]() Edytowane przez 05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d Czas edycji: 2014-09-16 o 19:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
O RLY?
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48164911]Na widok pająka to ja nie myślę "O, jak fajnie, pożyteczne stworzonko, jedz te roztocza i chroń dom" tylko "AaaaaaaaBleeesołezunieKA PEĆ" a najczęściej nie myślę tylko zaczynam drętwieć ze strachu i wołam kogoś żeby to zabił. Wolę się pozbyć wroga z domu niż rozmyślać przed snem czy po mnie w nocy pająki nie łażą.
I teraz będę o tym myśleć. Czemu w każdej części jest dyskusja o pająkach? Demi... mam dla ciebie wiadomość. ![]() Masz arachnofobię? Zawsze myślałam, że to mechanizm taki sam jak w przypadku innych strachów, np. ktoś się boi dużych psów - raczej ucieknie niż rzuci się go zabijać. Ja tam wolę kosarze niż to towarzystwo: http://ocdn.eu/images/pulscms/NTY7MD...c48c79c8fb.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-10-18 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.