|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście z drzew już spadają a Gwiazdy nadal ćwiczą i się odchudzają! Cz. XIX
Mam zadanie specjalne na jutro : umyć wszystkie okna w domu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
było 106.5 kg jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012 30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! |
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście z drzew już spadają a Gwiazdy nadal ćwiczą i się odchudzają! Cz. XIX
Cytat:
Dobra do jutra Dobranoc
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy od teściów, się kua uparł jak debil że mamy jechać po 20
Cytat:
Łożesz Ty ja bym w życiu na cos takiego nie poszła, co mnie kua obchodzi jakaś obca baba Odkad mój mężny poszedł skręcać meble koleżance z pracy gdzie sami mieliśmy remont na głowie, a im zamiast 2 dni zjęło prawie tydzień, to jestem mega cieta na takie rzeczy, co to ma być do uja Jeszcze jak by miała urodziny i Cię poprosił to jeszcze ostatecznie, ale dla Jej dziecka!? Nosz kuwa Ty jesteś matką czy ona? ![]() To miało byc żarcie na najbliższe 2 dni ale tj pisałam wyżej. Za to sam będzie kroił oliwki, fete i pomidory do jutrzejszej salatki tak mnie wkuwił
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tesciu pracę w zawodzie dostał? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
było 106.5 kg jest 98 kg ![]() cel I 85 kg ![]() cel II 70 kg _________________________ _________ Bo taki ktoś w życiu zdarza się tylko raz! 24.08.2012 30.07.2014r początek biegania i walki z samą sobą! |
|
|
|
|
#1295 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
Nie było mnie cały dzień dziś melduję 5km spacer + 2 godziny chodzenia na grzybach jutro znów bieganie ruscy przegrali, mimo że brazylia grała gorzej niż wczoraj jestem dobrej myśli przed jutrem ![]() zaraz będę nadrabiać do u was
|
|
|
#1296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Przyczajenie
|
Hej, chciałabym dołączyć
![]() Nazywam się Justyna, jestem 23 letnią studentką,która stwierdziła,że musi zrobić coś ze swoim życiem Uwielbiam moje studia i już je kończąć zaczęłam drugi kierunek. Po za tym zajmuje się śpiewem, czasami śpiewam na ślubach dzięki czemu wpadnie mi jakiś dodatkowy grosz. Potrafie grać na gitarze klasycznej i akustycznej Aktualnie oprócz diety i ćwiczeń zajmuje się językiem angielskim, który jest w opłakanym stanie. Po za tym strasznie dużo czytam i niestety jestem serialoholiczką Wstyd się przyznać,ale w tym momencie ważę 78 kg mając 160 cm. Moja dieta polega na jedzeniu zdrowszych rzeczy wg zasady "częściej,ale mniej" Posiłki co 3h, ostatni najpóźniej 3 h przed snem. Czasami liczę kalorie,ale tylko wtedy gdy uznaje,że danego dnia przesadziłam i chce sprawdzić czy jest bardzo tragicznie. Aktualnie mam -2,5 kg Raz w tygodniu chodzę na tańce, jestem też zwolenniczką biegania ( ale w niezbyt dużych dawkach "na raz"). Czasami uda mi się zmotywować też do innych ćwiczeń, a każdego dnia przynajmniej trochę brzuszków mam nadzieje,że zagoszczę tu na dłużej, Pozdrawiam
|
|
|
|
#1298 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pewnie nie jest w stałej ofercie ale mama mnie ostatnio tym zabiła- mówi kupiłam mleczko kokosowe w Biedrze i się mnie pyta do czego ma zużyć aż Jej kazałam iść sprawdzić czy to aby na pewno to kupiła co mówi ![]() No super wizyta... i jeszcze masz się "wynieść" ![]() Cytat:
To chyba nie mowa o mnie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1299 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
miałam do czynienia z laptopem samsunga, wypuścili jakąś wadliwą produkcję (przegrzewał się i wyłączał po 10-15minutach użytkowania, jakoś po 10msc to się zaczęło). potraktowali mnie jak gów.no laptop poszedł na śmieci. z telefonami nokii i samsunga również były problemy. iPhone mam 1,5 roku i jestem MEGA zadowolona. zupełnie inne oprogramowanie, szanują klientów (jak tylko coś się działo od razu reakcja i wymiana wadliwej części/baterii itp.-mi się akurat nie zdarzyło, ale kuzynce). Kolejnym argumentem jest to, że znam kilka osób, które przeszło z iPhone na Galaxy i byli mega zawiedzeni, wszyscy wracali do apple.Od miesiąca użytkuję macbooka i też nie ma porównania. Dodam, że dzięki temu że jest ściągnięty z USA kosztował tylko ok. 600zł więcej niż w/w samsung. porównania NIE MA. Ani pod względem użytych części, ani pod względem użytkowania, ani pod względem czasu działania baterii. I dlatego raczej nigdy nie wrócę do innego rodzaju sprzętów. Bo ten jest nie do podrobienia i jako jeden z nielicznych wart jest swojej ceny. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a On zasługuje na coś więcej No tak, wiem że za marne grosze w PL ale mój nie raczył mi o tym powiedzieć wcześniej ![]() Ale chyba wyjazd do Niemiec mu się szykje
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bardzo, bo to mleczko nadaje charakteru
w Lidlu zobacz, u mnie ostatnio było, a jak nie to w zwykłym spożywczym też często są ![]() Co do smazenia to warto zainwestować w masło klarowane nawet smalec jest często polecany ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Będę się łączyć w bólu
mam taki sam plan ![]() Dobranoc pi.po Cytat:
ahh, Ci faceci Od dawna pracuje? znalazł w zawodzie?Jakie pyszności ![]() Wiesz... nie powiem, trochę się zdenerwowałam, ale to tylko dlatego, że wróciłam zmęczona, z bolącym łbem, wkurzona i lekko cięta na TŻ-ta, bo się rano posprzeczaliśmy mi nie sprawia problemu taka pomoc wie, że ja lubię piec, sprawia mi to przyjemność, a jak coś komuś smakuje- to podwójna radość no i mogę pomóc babka jest zapracowana, nie chce kupować "sztuczydeł" więc... poza tym za składniki ma kasę zwrócić
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak samo jest w Lidlu teraz Tylko to lidlowskie nawet w temperaturze pokojowej ma od razu stała konsystencje z oddzieloną woda kokosowa, a to z Biedry jest jak smietanka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#1305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No mam nadzieję, że jutro się uda Naszym ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje godzinke fitnessu
i idę spać, wypilam ciepłe mleko i mnie ululalo ![]() Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle wszystkie sklepy zaczęły ze sobą rywalizować i w tym samym czasie są promocje na te same produkty ryby, mięsa, odzież biegowa itd. ![]() Powiem Ci, że z tym mleczkiem to jest różnie wprawdzie nie miałam tego z Biedry, ale w Lidlu już parę razy kupowałam i za każdym razem miałam inne raz gęste, że łycha stała, raz rzadkie, raz takie średnie nie wiem od czego to zależy ![]() Cytat:
![]() dobranoc Kochana
|
||
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, Majka pytałaś czego mi się nie udało załatwić... zameldowania tymczasowego
i raczej się nie uda no ale spoko, może przeżyję... ![]() Ja też już zmykam spać, bo padam dobranoc
|
|
|
|
#1310 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szaleńcu ![]() Cytat:
|
|
|
#1311 | ||||
|
Czekoladoholik
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:38 ---------- Poprzedni post napisano o 05:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:39 ---------- Poprzedni post napisano o 05:38 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 05:40 ---------- Poprzedni post napisano o 05:39 ---------- Ja was przekonywać nie będę, okropnie się czuje jestem wzdęta i nic nie pomaga. ---------- Dopisano o 05:42 ---------- Poprzedni post napisano o 05:40 ---------- Cytat:
a chciałam kurczaka zrobić ![]() I co masz znowu u cioci spać czy jako, że noce nie są jeszcze tak zimne to na dworze? ![]() ---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:42 ---------- Cytat:
5:44 i 20 podglądaczy
|
|
|
#1312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- Cytat:
za spacer i grzyby. Duzo przywiozlas? ![]() ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- Cytat:
|
|
|
#1313 |
|
Czekoladoholik
|
|
|
#1314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis jak tam z brzuchem? Weszlo mi to mleczko na ambicje i chyba po pracy pojade do Biedry zobaczyc Tylko jak juz kupie to do czego moge je uzywac? Nigdy nie mialam jeszcze ![]() A no spac mam z soboty na niedziele u Tz, bo mama wie, ze w niedziele ide na rano do pracy a od niego mam blizej Akurat znalazlam sobie faceta, ktorego mam doslownie po trasie dom-praca i nawet zbaczac nie musze A co do gosci to i tak wole zrobic ewakuacje w tym przypadku niz wysluchiwac, kiedy to zaproszenie na moje wesele w koncu chrzesny dostanie, bo juz nie taki mlody jest ![]() Alice zdziwilabys sie ilu Podgladaczy w nocy jest
|
|
|
#1315 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Siema z rana |
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
dzisiaj w koncu ide na praktyki ale mam nadzieje ze nie bede siedziala 8 godzin bo potem mam korki z matmy.Wczoraj mi zainstalowali plyte indukcyjna i juz gotowalam na niej wode
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Alice ![]() Majka Mleczko np do zupy dyniowej albo z soczewicy, do owsianki (mieszam ze zwykłym, bo z samego to za "ciężkie" jak dla mnie ), koktajli, nawet łyżką z puszki mogłabym wyjadac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Tulipan Co będziesz robić z dyni? jedna z moich ma ponad pół metra ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2014-09-18 o 07:09 |
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
No hej
![]() Pisala wczoraj, ze dopiero o 14.30 bedzie na miejscu Ciekawe czy pospala cos Ja bym nie wysiedziala tak dlugo, bo kosc ogonowa zaczelaby mnie bolec ![]() ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48182503]Siema z rana Hej Wolne dzis?
|
|
#1319 |
|
Konto usunięte
|
Tak, na szczęście
Mogłam sobie zrobić wczoraj krzywdę Było strasznie gorąco, a ja nie piłam w ogóle wody, a wypiłam 3 kawy co mnie wypłukało jeszcze bardziej. Pod koniec dnia nie miałam siły by chodzić, ledwo wróciłam do domu. Głodna, spragniona. Jestem niedożywiona, za mało piję, nic więc dziwnego, że źle się czuję. Bo było już naprawdę tragicznie. Latem było bardziej gorąco, a aż tak się nie czułam ![]() Dzisiaj muszę się ogarnąć troszkę i nabrać energii Idę robić śniadanie
|
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to juz napewno jade do Biedy po pracy Dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;48182581]Tak, na szczęście Mogłam sobie zrobić wczoraj krzywdę Było strasznie gorąco, a ja nie piłam w ogóle wody, a wypiłam 3 kawy co mnie wypłukało jeszcze bardziej. Pod koniec dnia nie miałam siły by chodzić, ledwo wróciłam do domu. Głodna, spragniona. Jestem niedożywiona, za mało piję, nic więc dziwnego, że źle się czuję. Bo było już naprawdę tragicznie. Latem było bardziej gorąco, a aż tak się nie czułam ![]() Dzisiaj muszę się ogarnąć troszkę i nabrać energii Idę robić śniadanie [/QUOTE]To co dzis w planach? ![]() Ta kawa az tak jest Ci potrzebna? Pij duzo wody zeby sytuacja znowu sie nie powtorzyla
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

Dobranoc
sama nie ma kiedy upiec, a TŻ często do pracy zabiera moje wypieki i, że tak powiem jestem już "słynna" na cały oddział
już nie będę taką mendą :P zrobię dobry uczynek
Widze, ze wyperswadowalas mezowi zupki?
ruscy przegrali, mimo że brazylia grała gorzej niż wczoraj

Ja u siebie jeszcze nie widzialam, albo slepa jestem
W Polsce jest drogo, mało kto może sobie pozwolić na ich produktu więc tacy ludzie są traktowani jako gadżeciarze
a On zasługuje na coś więcej 

mam taki sam plan
mam nadzieję, że jutro się uda Naszym

Było strasznie gorąco, a ja nie piłam w ogóle wody, a wypiłam 3 kawy co mnie wypłukało jeszcze bardziej. Pod koniec dnia nie miałam siły by chodzić, ledwo wróciłam do domu. Głodna, spragniona. Jestem niedożywiona, za mało piję, nic więc dziwnego, że źle się czuję. Bo było już naprawdę tragicznie. Latem było bardziej gorąco, a aż tak się nie czułam