Scent Bar LIII - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-18, 10:28   #4141
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

oraz, załóżmy, że już wszystkie muszki siedzą w tej szklance pod foliówką - jak się ich pozbyć nie pozbywając się zarazem szklanki

utopic
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-18, 10:36   #4142
Redhaired Witch
Nindżopesz

Jaram się nowym osiedlem, które powstaje niedaleko mojej chałupy: http://unibep.pl/Wybrane_realizacje/...a_Nad_Jeziorem mieć taki pokój z widokiem...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-18, 10:42   #4143
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Jaram się nowym osiedlem, które powstaje niedaleko mojej chałupy: http://unibep.pl/Wybrane_realizacje/...a_Nad_Jeziorem mieć taki pokój z widokiem...
Ale wyobraź sobie te komary w sezonie
Stary 2014-09-18, 11:14   #4144
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Usiadła za mną w tramwaju baba, i tak darła mordę do telefonu,że się odwróciłam, żeby ją poprosić, żeby rozmawiała ciszej - a byłam bez aparatu, więc musiała się naprawdę głośno drzeć. A ta się na mnie zamierzyła pięścią
postraszyłaś chociaż policją? ale bym awanturę zrobiła uuuuuuuuuuuuu

Cytat:
Golden, a w dzień nie śpi? Nie dasz rady pokimać? W sumie dziwne bo didy zazwyczaj dość długo śpią... może nie hurtem ale z 10 godz po trochu kimają. Wynajmij opiekunkę, wygoń za dnia na trzygodzinny spacer i odsypiaj Czy małe płacze kiedy tylko znikasz z jego pola widzenia i nie bujasz?
śpi 2 x po godzinie, i czasem rano odsypiam z nim, druga drzemka jest koło 14 i tu już nie śpię.
fiesz, wynajęcie opiekunki to rozwiązanie doraźne albo wymagające funduszy jeśli już ma być stałe jak znikam to jest ryk. albo ja albo M musimy być. jak nietopsze przyjeżdżają, to mały się bawi z nimi ale jak ma nas w zasięgu wzroku. a i nietopsze z nim samym nie chcą być, bo "co oni zrobią jak się rozpłacze" i mimo że już się ugięłam i poprosiłam o pomoc, odmówili
już o wszystkim myślałam i próbowałam
Cytat:
zastawiłam dziś rano tę Twoja pułapkę na owocówki ale mam wątpliwości....

jak one się mają tam złapać, do tego bananana we szklance, jak mają wokół mnóstwo innych fajnych rzeczy typu inne banany, jabłka, kosz na śmieci....
oraz, załóżmy, że już wszystkie muszki siedzą w tej szklance pod foliówką - jak się ich pozbyć nie pozbywając się zarazem szklanki
bananana we szklance bedzie się psuć, czyli śmierdzieć, czyli tforzyć najcudniejszą perfumę na sfiecie dla muszki kosza trzeba pilnować z wyrzucaniem, owoce insze schować lub zjeść. moje muszki wybrały bananana mimo obierków w koszu

cusz... w lekko obrzydliwy sposób. zabijając ręcznie wszystkie muszki najlepiej na bieżąco, co kilka godzin. zabija się je tak jak folię bąbelkową... pyk, pyk jak brzydzisz się szklanki potem używać, to słoik też będzie ok i wywalić nie szkoda z trupkami

jest mi obrzydliwie źle.
jak można zgwałcić 8 miesięczne dziecko?
Stary 2014-09-18, 11:15   #4145
gryx82
BAN stały

Cytat:
Usiadła za mną w tramwaju baba, i tak darła mordę do telefonu,że się odwróciłam, żeby ją poprosić, żeby rozmawiała ciszej - a byłam bez aparatu, więc musiała się naprawdę głośno drzeć. A ta się na mnie zamierzyła pięścią
Nienormalna jakaś
Cytat:
zastawiłam dziś rano tę Twoja pułapkę na owocówki ale mam wątpliwości....

jak one się mają tam złapać, do tego bananana we szklance, jak mają wokół mnóstwo innych fajnych rzeczy typu inne banany, jabłka, kosz na śmieci....
Przepraszam, ale...
Cytat:
Brakuje tylko na tej trawce owieczek tulących się do lwów Redzia, to wizualizacja je ino
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-18, 11:19   #4146
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Jesteś okropna a nie nudna

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

A wieńcząc temat my równiez z chuopinem odmówiliśmy bycia chrzestnymi, z identycznych powodów jak Flo. Postąpiliśmy uczciwie. Wszystko jasno i delikatnie wytłumaczyliśmy. No i jesteśmy wyklęci, te osoby się na nas zawiodły i żywią urazę. End of story. To jest właśnie brak kumacji, mówi się trudno i żyje się dalej. Zabolało mnie nie to, że ktoś się od nas odwrócił, tylko to że okazał się tak mało inteligentny, nie wiem czy to dobre słowo. Rozumny? Pojmujacy, kumaty? To w sumie ja się zawiodłam bardziej bo pokładałam w tych osobach nadzieje na zrozumienie. Niby tacy dorośli i doświadczeni życiem Eeeech.
o rany nie wiem jak można się obrażać o takie coś, trzeba być niepoważnym totalnie....
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Rozepchuem bar kozą, przepraszam

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
od 6 pierwsze 3 spał po 3 h równo jak w zegarku i budził się only na szamę. i kurde przejrzałam już po raz kolejny kalendarz i to się zaczęło rypać po drugim szczepieniu ale pewnie i Par też ma rację, bo nerwy w chaupie są

Cytat:
Oj tak, oby tak trwało jak najdłużej

Cytat:

Cytat:
fajnie przy mojej ulicy też takie osiedle budują, z widokiem na staw, podoba mi się

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
jest mi obrzydliwie źle.
jak to przed chwilą usłyszałam w radiu to się poryczałam

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-18, 11:19   #4147
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
postraszyłaś chociaż policją? ale bym awanturę zrobiła uuuuuuuuuuuuu
Miałam dwa przystanki do wyjscia, więc tylko w rewanżu też wydarłam mordę. Na nią.

Poza tym, nie wierzę w policję. Na podstawie osobistych doświadczeń.

Cytat:
jest mi obrzydliwie źle.
Czytałam o tym. I powtórzę swój komentarz: wykastrowałabym to bydlę tępym nożem bez nieczulenia, po czym odcięte narządy wetknęła mu w odbyt i rozkoszowała się widokiem, jak się wykrwawia na śmierć.
Stary 2014-09-18, 11:20   #4148
Parabelka
Panaroja

snad iścia do robo
Cytat:
Zgadza się. Ty wiesz że pogrubione z ust mi wyjęłas, dosłownie. To samo miałam napisac (tym razem wiedziałam co i jak ) ale już ten mój wyyyyyywód taaaaaki duuuugaśny że se zachowałam w myślach. Ale to jest priorytetem dla mnie, szacun dla wolności wyboru. Dawać wybór, dawać zyć, nie wywierac presji. Utopista ze mnie Albo utopistka

Odnośnie wcześniejszych rozważań językowych o rodz żeńskim wyrazów, ja zawsze mówię jestem anglistą, ona jest architektem. Wciąż poprawnie prawda?
1. otóż to - żyj i daj żyć innym albo inaczej - nie rób drugiemu co tobie niemiło
2.też tak mówię
Cytat:
Rozepchuem bar kozą, przepraszam

Dowiedziałem się dzisiaj, że moja kuzynka chora na gruźlicę. Jakieś pół roku bujała się z przeziębieniem, raz lepiej, raz gorzej, lekarz przepisywał jej medykamenta różne i tak w kółko. Poprosiła go w końcu o skierowanie na rtg, no i sprawa wyszła na jaw
1.
2.ojć , niedobrze
Cytat:
Matko i córko, dobrze, że zeszło po jednym dniu bo wyglądałam jak gumi lala.
przepraszam ale i z powodu puchnięcia
Cytat:
od 6 pierwsze 3 spał po 3 h równo jak w zegarku i budził się only na szamę. i kurde przejrzałam już po raz kolejny kalendarz i to się zaczęło rypać po drugim szczepieniu ale pewnie i Par też ma rację, bo nerwy w chaupie są
no to jak macie nerwy w chaupie to nie da rady żeby did był spokojny
Cytat:
Oj tak, oby tak trwało jak najdłużej

Mimo, ze mnie dziś w tramwaju baba niemal pobiła

Dzień dobry
o matko

Cytat:
a może spróbować w drugą stronę czyli olejku eterycznego rumianku rzymskiego? o ile dobrze pamiętam jaki jeden z nielicznych olejków nadaje się dla niemowląt

nadal to mnie nie przekonuje, że będzie mieć ciężko tylko z powodu niechodzenia na religię nawet jak będzie jedno w klasie

co do imprezy - po pierwsze, a co przeszkadza rodzicom urządzić takiemu delikwentowi imprezę i wręczyć prezenty? a po drugie, biedniejsi rodzice tak samo nie mają możliwości robić super imprezy i prezentów więc ich dzieci tak samo zazdroszczą i nie rozumieją

a co do monokultury i historii - historycznie to polska była jednym z najbardziej tolerancyjnych religijnie krajów, więc argument jest kiepski bo zależy do którego wieku się cofniesz, monokultury jako takiej w polsce nie było, bo byli na ten przykład i chrześcijanie i żydzi, a w moich rejonach może i większa wielokulturowość była ale tolerancja już nie, wszyscy żyli osobno i się nienawidzili, stąd przecież pomysł zamenhofa na jeden wspólny język
1.przy didach wszystkie olejki odpadają , rumiankowy też bo rumianek bardzo lubi didy uczulać , poza tym jest duże prawdopodobieństow żę didu oskrzela podrażni i dostanie duszności . Wszystkie preparaty ziołowe inhalacyjne są dopuszczone powyżej 3 lat .
2.no bo może nie doświadczyłaś ani nie byłaś świadkiem czegoś takiego ?
3.idzie o całość obrzędu , impreza i prezenty są nieodłącznie związane z komunią , a stanowią jeden z powodów pożądania . Tak jak urodziny - tort , impreza i prezenty i rocznica . Poza tym nie sądzę żeby rodzice nie posyłający do komunii chcieli robić imprezę z prezentami bez powodu i zgadza się , biednie dzieci zazdroszczą , nie rozumieją i bywa że są sekowane w klasie bo nie dostały tego czy tamtego i nie miały imprezy w knajpie z mercedesem , więc są gorsze i nikt się nie chce z nimi bawić
4.w ciągu ostatniego stulecia centralna Polska jednakowoż byłą zasiedlona głównie przez katolikó i trochę Żydów , natomiast na kresach czy Podlasiu chociażby byli unici , muzułmanie , karaimowie , prawosławni Białorusini , więc większa rozmaitość , i mimo niechęci jakoś razem funkcjonowali , więc w tamtych rejonach jest większa świadomość tego że jedni mają tak , drudzy inaczej . Tu nie .

Spadunkuję

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-18, 11:38   #4149
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Brakuje tylko na tej trawce owieczek tulących się do lwów Redzia, to wizualizacja je ino

I rzygania tęczą

Cytat:
Dooobra, juuuż, moje mieszkanie ładniejsze

Cytat:
już o wszystkim myślałam i próbowałam

jest mi obrzydliwie źle.
1. uh. Więc może to brak poczucia bezpieczeństwa, coś w ten deseń? Skoro mówisz, że sytuacja w domu napięta...
2. toteż jestem za karą śmierci w niektórych przypadkach... Szczęście w nieszczęściu, że do 3 roku życia raczej niczego się nie zapamiętuje

Stary 2014-09-18, 12:05   #4150
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
odwiedziłam ostatnio znajomych na stegnach, 12. piętro, widok na niebo, wilanów, siekierki, centrum wawy, wszystko jak na dłoni

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
utopic
Cytat:
cusz... w lekko obrzydliwy sposób. zabijając ręcznie wszystkie muszki najlepiej na bieżąco, co kilka godzin. zabija się je tak jak folię bąbelkową... pyk, pyk jak brzydzisz się szklanki potem używać, to słoik też będzie ok i wywalić nie szkoda z trupkami
ale ja chcę bez zabijania

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
1.przy didach wszystkie olejki odpadają , rumiankowy też bo rumianek bardzo lubi didy uczulać , poza tym jest duże prawdopodobieństow żę didu oskrzela podrażni i dostanie duszności . Wszystkie preparaty ziołowe inhalacyjne są dopuszczone powyżej 3 lat .
ja piszę o rzymskim, nie pospolitym
dla małych nadaje się z olejków eterycznych z tego co pamiętam mandarynka i któryś inny cytrus plus właśnie rumianek rzymski, ale dla stuprocentowej pewności musiałabym sprawdzić notatki

Cytat:
2.no bo może nie doświadczyłaś ani nie byłaś świadkiem czegoś takiego ?
3.idzie o całość obrzędu , impreza i prezenty są nieodłącznie związane z komunią , a stanowią jeden z powodów pożądania . Tak jak urodziny - tort , impreza i prezenty i rocznica . Poza tym nie sądzę żeby rodzice nie posyłający do komunii chcieli robić imprezę z prezentami bez powodu i zgadza się , biednie dzieci zazdroszczą , nie rozumieją i bywa że są sekowane w klasie bo nie dostały tego czy tamtego i nie miały imprezy w knajpie z mercedesem , więc są gorsze i nikt się nie chce z nimi bawić
4.w ciągu ostatniego stulecia centralna Polska jednakowoż byłą zasiedlona głównie przez katolikó i trochę Żydów , natomiast na kresach czy Podlasiu chociażby byli unici , muzułmanie , karaimowie , prawosławni Białorusini , więc większa rozmaitość , i mimo niechęci jakoś razem funkcjonowali , więc w tamtych rejonach jest większa świadomość tego że jedni mają tak , drudzy inaczej . Tu nie .
mamy inne zdanie, nie pierwszy raz
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-18, 12:19   #4151
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
1. otóż to - żyj i daj żyć innym albo inaczej - nie rób drugiemu co tobie niemiło
o to to!

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-09-18 o 12:39
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-18, 13:25   #4152
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ładne, ale...
Cytat:
To miałam pisać.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
:
fajnie przy mojej ulicy też takie osiedle budują, z widokiem na staw, podoba mi się
Widziałam je, bardziej mi się podoba - może dlatego że realne
Nawet się zastanawiałam czy czasem tam nie osiądziecie
W ogóle Katosy mają tyle świetnych zielonych zakątków mrrrrrrr.

Wawa pewnie też tylko nigdy nie widziałam.

Cytat:

Czytałam o tym. I powtórzę swój komentarz: wykastrowałabym to bydlę tępym nożem bez nieczulenia, po czym odcięte narządy wetknęła mu w odbyt i rozkoszowała się widokiem, jak się wykrwawia na śmierć.
Miejmy nadzieję, że ktos w pace nas wyręczy.

Eeeeee co to ja chciałam - piękna pogoda
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-18, 14:10   #4153
gryx82
BAN stały

Cytat:
bananana we szklance bedzie się psuć, czyli śmierdzieć, czyli tforzyć najcudniejszą perfumę na sfiecie dla muszki kosza trzeba pilnować z wyrzucaniem, owoce insze schować lub zjeść. moje muszki wybrały bananana mimo obierków w koszu

---

Żeby rozluźnić atmosferę - co sądzicie o polskich cmentarzach? Mnie się nie podobają (oprócz tych ze starymi nagrobkami), wszędzie te same materiały i wzory jak z szablonu, kicz, tandeta i przerost formy nad treścią Nigdy nie rozumiałem potrzeby wielkich granitów i tysiąca plastikowych zniczy I, żeby nie było, w mojej rodzinie tak właśnie jest
Stary 2014-09-18, 14:22   #4154
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Żeby rozluźnić atmosferę - co sądzicie o polskich cmentarzach? Mnie się nie podobają (oprócz tych ze starymi nagrobkami), wszędzie te same materiały i wzory jak z szablonu, kicz, tandeta i przerost formy nad treścią Nigdy nie rozumiałem potrzeby wielkich granitów i tysiąca plastikowych zniczy I, żeby nie było, w mojej rodzinie tak właśnie jest
Mnie są totalnie obojętne, wkur.wia mnie jedynie, ze żyjąca część mojej rodziny oczekuje, ze będę te groby osobiście obrabiała, na co nie mam sił, chęci ani pieniędzy.
Stary 2014-09-18, 14:25   #4155
Maja102
Zakorzenienie

widziałyście nowego czarnego aniołka?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...orama-edp.html
tylko, żeby jeszcze tych świecidełek nie było
Stary 2014-09-18, 14:37   #4156
gryx82
BAN stały

Grobów swoich bliskich tutaj nie mam, więc na cmentarz zachodzę raz na ruski rok może. Zresztą nic ciekawego wizualnie, jedyne co, to lubię sobie tablice poczytać Na "starym" cmentarzu przejść się swobodnie nie da, ledwo człowiek stopę wciśnie między nagrobki; komunalny położony jest pod lasem, poza zabudowaniami miasta, atmosfera od razu lepsza A tak mnie na ten temat naszło po zobaczeniu miejsc ostatniego spoczynku Garbo i Dietrich, już słyszę te komentarze u nas "pfff! taka aktorka wielka i bogata niby, a zobacz tylko jaki grób biedny! bym się ze wstydu przed ludźmi spalił/a"
Stary 2014-09-18, 14:48   #4157
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

No przecież o to chodzi - co ludzie powiedzą.
A, jeszcze żeby się na Wszystkich Świętych pokazać w futrze, choćby i było +15 stopni
Stary 2014-09-18, 16:41   #4158
Polly_
grozi wypollizowaniem

kupilam didu na all 2 bluzy i przyszly poplamione ,c0 powinnam zrobic ?
Stary 2014-09-18, 16:43   #4159
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Zależy czy warte prania czy nie

Jak nie to obfocić, napisać do Sprzedajacego że towar niezgodny z opisem aukcji i zażądać zwrotu kasy
Stary 2014-09-18, 16:43   #4160
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Odesłać i zażądać zwrotu kasy, po czym wystawić negatywa z uzasadnieniem. A jeśli kupiłaś od firmy, nie osoby prywatnej, to jeszcze obsmarować sprzedawcę na jakimś innym portalu. Stronie na FB, Ceneo itp.

Oooo, Kasia jak wracz?
Stary 2014-09-18, 16:51   #4161
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Oooo, Kasia jak wracz?
Margota - na zachodzie bez zmian, skłuli mnie 7krotnie bo za szybko kres krzepła (więc oburącznie wyglądam jak ofiara przemocy domowej) za tydzień powtórka z rozrywki i dalsze zawieszenie w próżni, bo najpierw mam walczyć z niedokrwistością za to żelazo już przekroczyło minimum i jest lepiej.
Stary 2014-09-18, 16:55   #4162
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Margota - na zachodzie bez zmian, skłuli mnie 7krotnie bo za szybko kres krzepła (więc oburącznie wyglądam jak ofiara przemocy domowej) za tydzień powtórka z rozrywki i dalsze zawieszenie w próżni, bo najpierw mam walczyć z niedokrwistością za to żelazo już przekroczyło minimum i jest lepiej.
Biedna
Dużo posyłam.

Ja chyba jednak nie wytrzymam i też się umówię. Kuśtykam jak stara babcia a na dodatek metka mi się skończyła...
Stary 2014-09-18, 17:04   #4163
Katty_p13
Piers do przodu

Cytat:
Biedna
Dużo posyłam.

Ja chyba jednak nie wytrzymam i też się umówię. Kuśtykam jak stara babcia a na dodatek metka mi się skończyła...
Idź idź, co masz cierpieć
Stary 2014-09-18, 17:21   #4164
gryx82
BAN stały

Cytat:
A, jeszcze żeby się na Wszystkich Świętych pokazać w futrze, choćby i było +15 stopni
To chyba tradycja ogólnopolska
Cytat:
Odplamić?

Żarty żartami, ja kupiłem ostatnio polo w kolorowe romby, na zdjęciu kolory cudne były (obstawiam lampę błyskową), a w rzeczywistości okazały się ciemniejsze i o ciepłej tonacji (a jak wiecie, taka jest niezgodna z moją porą roku ). Koniec końców obniżyłem tylko gwiazdki za zgodność towaru z opisem, nie chciało mi się szarpać o te parę zł W ogóle to muszę je przymierzyć w końcu
Stary 2014-09-18, 17:34   #4165
Polly_
grozi wypollizowaniem

bluzy moge odplamic, ale na aukcji nic nie pisalo o plamach i nie były to ciuchy za 1 zł , napislaam do babki zeby zaproponowala jakies rozwiazanie
Stary 2014-09-18, 17:44   #4166
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
napislaam do babki zeby zaproponowala jakies rozwiazanie
Taa, miałam taką akcję, zamówiłam lampę-smoka z gipsu czy co tam, i był źle zabezpieczony więc się połamał w transporcie.
Ja grzecznie: "co pan proponuje", a on: "pani se sklei"

Stary 2014-09-18, 17:44   #4167
neska951
Zakorzenienie

Joł baru snad otumanienia zapachem morza iglaków i rozmarynu

Cytat:
Trzeba się ustawić na wspólne obwąchiwanie
.
O no bardzo chętnie
Może przy okazji wyprzedaży Inglotowej 4-5 października.
Razem s Kameną i dziewczynami z Wawy i nie tylko?

Rachelo nie doczytałam że to 5 miesięc czniak
Stary 2014-09-18, 17:46   #4168
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
O no bardzo chętnie
Może przy okazji wyprzedaży Inglotowej 4-5 października.
Razem s Kameną i dziewczynami z Wawy i nie tylko?
Nie słyszałam o akcji? Coś ustalone jest?

Stary 2014-09-18, 17:49   #4169
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Taa, miałam taką akcję, zamówiłam lampę-smoka z gipsu czy co tam, i był źle zabezpieczony więc się połamał w transporcie.
Przepraszam ale ...

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Nie słyszałam o akcji? Coś ustalone jest?
Nie nic nie jest ustalone
Promo ma być w Inglocie - 20%
Więc może spotkanie babsko -chłopskie i wspólne kupowanie?
No i Ju pisała na F że w S w arkadii są nowe marki perfum tzw niszowych...
Tyle że nie wiem czy inglot jest w arkadii...
Stary 2014-09-18, 17:51   #4170
gryx82
BAN stały

Cytat:
bluzy moge odplamic, ale na aukcji nic nie pisalo o plamach i nie były to ciuchy za 1 zł , napislaam do babki zeby zaproponowala jakies rozwiazanie
Wiem, to nie fair jest Albo t-shirt "100% bawełny", a rozciąga się i przydusza jak sztuczniak jakiś
Cytat:
Serio?!

Btw "serio" - jak byłem didem pszeczkolnym, słysząc to słowo stawał mi żółty ser przed oczami
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Joł baru snad otumanienia zapachem morza iglaków i rozmarynu

---

Idę se zrobić murzynka we mikrofali Delecta już zgapiła ten patent
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości