|
|
#4141 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
utopic
|
|
|
#4142 |
|
Nindżopesz
|
Jaram się nowym osiedlem, które powstaje niedaleko mojej chałupy: http://unibep.pl/Wybrane_realizacje/...a_Nad_Jeziorem mieć taki pokój z widokiem...
|
|
|
|
#4143 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4144 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
postraszyłaś chociaż policją? ale bym awanturę zrobiła uuuuuuuuuuuuu Cytat:
fiesz, wynajęcie opiekunki to rozwiązanie doraźne albo wymagające funduszy jeśli już ma być stałe jak znikam to jest ryk. albo ja albo M musimy być. jak nietopsze przyjeżdżają, to mały się bawi z nimi ale jak ma nas w zasięgu wzroku. a i nietopsze z nim samym nie chcą być, bo "co oni zrobią jak się rozpłacze" i mimo że już się ugięłam i poprosiłam o pomoc, odmówili już o wszystkim myślałam i próbowałam Cytat:
kosza trzeba pilnować z wyrzucaniem, owoce insze schować lub zjeść. moje muszki wybrały bananana mimo obierków w koszu cusz... w lekko obrzydliwy sposób. zabijając ręcznie wszystkie muszki najlepiej na bieżąco, co kilka godzin. zabija się je tak jak folię bąbelkową... pyk, pyk jak brzydzisz się szklanki potem używać, to słoik też będzie ok i wywalić nie szkoda z trupkami ![]() jest mi obrzydliwie źle. jak można zgwałcić 8 miesięczne dziecko?
|
|
#4145 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Redzia, to wizualizacja je ino |
|||
|
|
|
#4146 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
nie wiem jak można się obrażać o takie coś, trzeba być niepoważnym totalnie.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
przy mojej ulicy też takie osiedle budują, z widokiem na staw, podoba mi się ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- jak to przed chwilą usłyszałam w radiu to się poryczałam |
||||
|
|
|
#4147 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Poza tym, nie wierzę w policję. Na podstawie osobistych doświadczeń. Cytat:
|
|
#4148 | ||||||
|
Panaroja
|
snad iścia do robo
![]() Cytat:
![]() 2.też tak mówię ![]() Cytat:
2.ojć , niedobrze Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2.no bo może nie doświadczyłaś ani nie byłaś świadkiem czegoś takiego ? 3.idzie o całość obrzędu , impreza i prezenty są nieodłącznie związane z komunią , a stanowią jeden z powodów pożądania . Tak jak urodziny - tort , impreza i prezenty i rocznica . Poza tym nie sądzę żeby rodzice nie posyłający do komunii chcieli robić imprezę z prezentami bez powodu i zgadza się , biednie dzieci zazdroszczą , nie rozumieją i bywa że są sekowane w klasie bo nie dostały tego czy tamtego i nie miały imprezy w knajpie z mercedesem , więc są gorsze i nikt się nie chce z nimi bawić 4.w ciągu ostatniego stulecia centralna Polska jednakowoż byłą zasiedlona głównie przez katolikó i trochę Żydów , natomiast na kresach czy Podlasiu chociażby byli unici , muzułmanie , karaimowie , prawosławni Białorusini , więc większa rozmaitość , i mimo niechęci jakoś razem funkcjonowali , więc w tamtych rejonach jest większa świadomość tego że jedni mają tak , drudzy inaczej . Tu nie . Spadunkuję
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4149 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I rzygania tęczą ![]() Dooobra, juuuż, moje mieszkanie ładniejsze ![]() Cytat:
2. toteż jestem za karą śmierci w niektórych przypadkach... Szczęście w nieszczęściu, że do 3 roku życia raczej niczego się nie zapamiętuje
|
||
|
|
|
#4150 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla małych nadaje się z olejków eterycznych z tego co pamiętam mandarynka i któryś inny cytrus plus właśnie rumianek rzymski, ale dla stuprocentowej pewności musiałabym sprawdzić notatki Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-18 o 12:39 |
|
|
|
|
#4152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To miałam pisać. Cytat:
![]() Nawet się zastanawiałam czy czasem tam nie osiądziecie W ogóle Katosy mają tyle świetnych zielonych zakątków mrrrrrrr. Wawa pewnie też tylko nigdy nie widziałam. Cytat:
![]() ![]() Eeeeee co to ja chciałam - piękna pogoda |
|||
|
|
|
#4153 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- Żeby rozluźnić atmosferę - co sądzicie o polskich cmentarzach? Mnie się nie podobają (oprócz tych ze starymi nagrobkami), wszędzie te same materiały i wzory jak z szablonu, kicz, tandeta i przerost formy nad treścią Nigdy nie rozumiałem potrzeby wielkich granitów i tysiąca plastikowych zniczy I, żeby nie było, w mojej rodzinie tak właśnie jest
|
|
|
|
|
#4154 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście nowego czarnego aniołka?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...orama-edp.html tylko, żeby jeszcze tych świecidełek nie było
|
#4156 |
|
BAN stały
|
Grobów swoich bliskich tutaj nie mam, więc na cmentarz zachodzę raz na ruski rok może. Zresztą nic ciekawego wizualnie, jedyne co, to lubię sobie tablice poczytać
Na "starym" cmentarzu przejść się swobodnie nie da, ledwo człowiek stopę wciśnie między nagrobki; komunalny położony jest pod lasem, poza zabudowaniami miasta, atmosfera od razu lepsza A tak mnie na ten temat naszło po zobaczeniu miejsc ostatniego spoczynku Garbo i Dietrich, już słyszę te komentarze u nas "pfff! taka aktorka wielka i bogata niby, a zobacz tylko jaki grób biedny! bym się ze wstydu przed ludźmi spalił/a" |
|
|
|
#4157 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No przecież o to chodzi - co ludzie powiedzą.
A, jeszcze żeby się na Wszystkich Świętych pokazać w futrze, choćby i było +15 stopni
|
#4158 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kupilam didu na all 2 bluzy i przyszly poplamione
,c0 powinnam zrobic ?
|
|
#4159 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Jak nie to obfocić, napisać do Sprzedajacego że towar niezgodny z opisem aukcji i zażądać zwrotu kasy
|
|
#4160 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Oooo, Kasia
|
|
#4161 |
|
Piers do przodu
|
Margota - na zachodzie bez zmian, skłuli mnie 7krotnie bo za szybko kres krzepła (więc oburącznie wyglądam jak ofiara przemocy domowej) za tydzień powtórka z rozrywki
i dalsze zawieszenie w próżni, bo najpierw mam walczyć z niedokrwistością za to żelazo już przekroczyło minimum i jest lepiej.
|
#4162 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Dużo Ja chyba jednak nie wytrzymam i też się umówię. Kuśtykam jak stara babcia a na dodatek metka mi się skończyła...
|
|
#4163 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#4164 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Żarty żartami, ja kupiłem ostatnio polo w kolorowe romby, na zdjęciu kolory cudne były (obstawiam lampę błyskową), a w rzeczywistości okazały się ciemniejsze i o ciepłej tonacji (a jak wiecie, taka jest niezgodna z moją porą roku ). Koniec końców obniżyłem tylko gwiazdki za zgodność towaru z opisem, nie chciało mi się szarpać o te parę zł W ogóle to muszę je przymierzyć w końcu
|
||
|
|
|
#4165 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bluzy moge odplamic, ale na aukcji nic nie pisalo o plamach i nie były to ciuchy za 1 zł
, napislaam do babki zeby zaproponowala jakies rozwiazanie
|
|
#4166 |
|
Nindżopesz
|
Taa, miałam taką akcję, zamówiłam lampę-smoka z gipsu czy co tam, i był źle zabezpieczony więc się połamał w transporcie.
Ja grzecznie: "co pan proponuje", a on: "pani se sklei"
|
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru snad otumanienia zapachem morza iglaków i rozmarynu
O no bardzo chętnie Może przy okazji wyprzedaży Inglotowej 4-5 października. Razem s Kameną i dziewczynami z Wawy i nie tylko? Rachelo nie doczytałam że to 5 miesięc czniak
|
#4168 |
|
Nindżopesz
|
Nie słyszałam o akcji? Coś ustalone jest?
|
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Nie nic nie jest ustalone ![]() Promo ma być w Inglocie - 20% Więc może spotkanie babsko -chłopskie i wspólne kupowanie? No i Ju pisała na F że w S w arkadii są nowe marki perfum tzw niszowych... Tyle że nie wiem czy inglot jest w arkadii...
|
|
#4170 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Albo t-shirt "100% bawełny", a rozciąga się i przydusza jak sztuczniak jakiś ![]() Cytat:
Btw "serio" - jak byłem didem pszeczkolnym, słysząc to słowo stawał mi żółty ser przed oczami --- Idę se zrobić murzynka we mikrofali Delecta już zgapiła ten patent
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.

ale bym awanturę zrobiła uuuuuuuuuuuuu
jak znikam to jest ryk. albo ja albo M musimy być. jak nietopsze przyjeżdżają, to mały się bawi z nimi ale jak ma nas w zasięgu wzroku. a i nietopsze z nim samym nie chcą być, bo "co oni zrobią jak się rozpłacze"
kosza trzeba pilnować z wyrzucaniem, owoce insze schować lub zjeść. moje muszki wybrały bananana mimo obierków w koszu

Eeeech.