Marcowe Mamy 2015 cz. 2 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-19, 12:05   #571
EdithS
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Glupio o tym pisac, ale fiku miku jest codziennie, i nie myslalam ze po ktoryms razie moglabym plamic
Mi tez nic lekarz nie mowil o DHA hmmm... biore tylko witaminy Oligobs. i to wszystko. Spytam z ciekawosci czy nie powinnam brac na nastepnej wizycie, bo widze ze wiele mamus je bierze.
Moja koleżanka w 7 miesiącu trafiła do szpitala, bo miała mocne krwawienia, porównała je do okresu. Zatrzymali ją na 3 dni, wszystko na szczęście było w porządku i lekarz jak ją wypisywał powiedział: Proszę delikatniej uprawiać z mężem miłość Teraz czeka na poród, na wczoraj miała termin
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 12:06   #572
gosiaczek221
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agulkat85 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanko czy ktoras z Was ma problemy ze spaniem, ostanio czesto mi się zdarza że się budzę w nocy jestem niby wyspna i meczę sie dobra godzinę zeby spac dalej... potem mojego biednego męża meczę zeby chociaz chwilkę pogadał ze mna
ja mam podobnie tyle że wieczorem nie mogę zasnąć, od tygodnie kładę się spać ok 2-3 w nocy. Macie jakieś patenty żeby szybciej zasnąć??

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 12:12   #573
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Crystal, super, ze wszystko OK
słyszałam, ze takie rzeczy jak plamienie jednorazowe może być też po fiku miku kiedy to kobieta jest w ciąży.

SMV- nic się nie stanie, biorąc go regularnie, na pewno w organizmie stworzył się zapasik tego elementu wiec ubytek go w ciągu tygodnia, nie jest niczym czym możesz się martwić! weź dzisiaj tabletkę i nie zapominaj już o tym kwasie

to która z Was na własną rękę bez zalecenia lekarza bierze to DHA? kurde, dziwne, że mi dr nie kazała kupić. i teraz jestem w kropce...
Ja nue dostałam zalecenia ani na dha ani na witaminy. Gin powiedział ze skoro wyniki dobre to nie ma porrzeby, a jak juz bardzo chce brac to mam sama wybrac bo on mi nic nie poleci. Az sie zdziwiłam bo w przychodni z nfz to zawsze cos wciskaja.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Crystal- to nawet ja codziennie nie dałabym rady w tym stanie hihihi
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 12:13   #574
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
crystal - cale szczescie, ze nie powtorzyla sie ta akcja z krewka. Ja bym na nastepnej wizycie powiedziala o tym lekarzowi.

Ja bylam tylko raz w zyciu na IP z kilkutygodniowym synkiem z goraczka i nikt mnie nie przepuscil, dlatego zrezygnowalam z czekaniem na wizyte. Bylo wtedy jakies swieto chyba i przychodznia byla nieczynna. Po tym wydarzeniu wiem, zeby nie rodzic i nie chorowac w swieta
Bylismy dzis u niego, ale niczego sie nie dopatrzyl cale szczescie , to mnie bardzo uspokoilo i oby nigdy sie wiecej nie powtorzylo
Wole znalesc lekarza ktory przyjedzie prywatnie do mnie nawet w nocy i zaplacic jemu, zwlaszcza do dziecka, niz jechac do szpitala.
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 12:14   #575
olasia
Zadomowienie

Cytat:
Glupio o tym pisac, ale fiku miku jest codziennie, i nie myslalam ze po ktoryms razie moglabym plamic
Mi tez nic lekarz nie mowil o DHA hmmm... biore tylko witaminy Oligobs. i to wszystko. Spytam z ciekawosci czy nie powinnam brac na nastepnej wizycie, bo widze ze wiele mamus je bierze.
Zazdroszce formy... dzisiaj rano mialam wyjatkowo sily a tu mlody nas nakryl w srodku

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
ufff suuuuper, że jest wszystko dobrze

jestem tego samego zdania, co Dziewczyny, nie musisz się tym martwić. Najważniejsze były pierwsze miesiące. Ja już brałam nawet miesiąc przed zajściem w ciąże

Ty Biedulko! Życzę, by ten psikus życiowy zamienił się w pozytywne niespodzianki

Dziękuję za przepis, właśnie kończę robić tę zupkę, bo nabrałam takiej ochoty, że MUSIAŁAM
Ciekawe czy Ci zasmakuje?

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 12:15   #576
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
.
no to Twój TŻ zadowolony Moje libido od jakiegoś czasu jest.....jakby to powiedzieć .........jakie libido !!
Stary 2014-09-19, 12:16   #577
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Moja koleżanka w 7 miesiącu trafiła do szpitala, bo miała mocne krwawienia, porównała je do okresu. Zatrzymali ją na 3 dni, wszystko na szczęście było w porządku i lekarz jak ją wypisywał powiedział: Proszę delikatniej uprawiać z mężem miłość Teraz czeka na poród, na wczoraj miała termin
To znaczy ze nie wolno delikatnie szalec w ciazy Nie straszcie mnie bo zwariuje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-19, 12:16   #578
smv
Zakorzenienie

O matko ja o seksie juz zapomniałam.. Lekarze mi zakazali poza tym w głowie mam strach ze poronie. Poza tym odklejala się kosmowka wiec było ryzyko... A i na końcu chyba najważniejsze - zero ochoty na igraszki ;(
Stary 2014-09-19, 12:16   #579
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje dziewczyny jestescie kochane bardzo !!!!!
Bylam w nocy w szpitalu, i sie nie doczekalam wizyty, wiec zrezygnowalismy, moj TZ pracuje od rana do wieczora, byl bardzo zmeczony, mowie chodz jedziemy do domu. Duza kolejka byla, a na tzw. IP najpierw idzie sie tutaj do rodzinnego, jedyny doktor ktory przyjmuje w nocy, a bylo duzo dzieci z goraczkami, one maja pierwszenstwo. Jesli nie umieram, to kieruja z recepcji wlasnie do takiego malego bialego domku i lekarz pozniej decyduje co dalej. Dzisiaj wstalam z rana i pojechalam z TZ do mojego ginekologa, zbadal nas, i psikus, wszystko jest wporzadku. Kazal tylko lezec, i sie nie przemeczac, wiec na szczescie to nic groznego. Jeszcze raz dziekuje, to mile wejsc na forum a tu czytam... kazdy sie o mnie martwi
A moj TZ dobry... co pojde do toalety , wroce to pyta i jak tam... wczoraj z tego strachuTz pytal czy w aptece w calodobowym mozna kupic detektor do pomiaru tetna dziecka. no ale niestety, tylko przez internet takie rzeczy.
Cieszę się, że wszystko dobrze!

Ale że tak długo się nie odzywałaś i w niepewności trzymałaś to lanie się należy

Cytat:
słyszałam, ze takie rzeczy jak plamienie jednorazowe może być też po fiku miku kiedy to kobieta jest w ciąży.

SMV- nic się nie stanie, biorąc go regularnie, na pewno w organizmie stworzył się zapasik tego elementu wiec ubytek go w ciągu tygodnia, nie jest niczym czym możesz się martwić! weź dzisiaj tabletkę i nie zapominaj już o tym kwasie

to która z Was na własną rękę bez zalecenia lekarza bierze to DHA? kurde, dziwne, że mi dr nie kazała kupić. i teraz jestem w kropce...
Mi też lekarz nie kazał
Stary 2014-09-19, 12:18   #580
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Ja nue dostałam zalecenia ani na dha ani na witaminy. Gin powiedział ze skoro wyniki dobre to nie ma porrzeby, a jak juz bardzo chce brac to mam sama wybrac bo on mi nic nie poleci. Az sie zdziwiłam bo w przychodni z nfz to zawsze cos wciskaja.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Crystal- to nawet ja codziennie nie dałabym rady w tym stanie hihihi
Ja odkad jestem w ciazy, mam wieksza ochote, niz przed Ale od lekarza dostalismy pozwolenie,na sport rowniez przeznaczony dla kobiet w ciazy. Mowi ze moge bo wszystko jest dobrze
Stary 2014-09-19, 12:19   #581
agulkat85
Raczkowanie

Cytat:
ja miałam zakaz przez probem z kosmówką, teraz juz mogę ale mi jakoś ochoty brak...
agulkat85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-19, 12:20   #582
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
O matko ja o seksie juz zapomniałam.. Lekarze mi zakazali poza tym w głowie mam strach ze poronie. Poza tym odklejala się kosmowka wiec było ryzyko... A i na końcu chyba najważniejsze - zero ochoty na igraszki ;(
W takiej sytuacji rozumiem bardzo dobrze, no niestety Panowie musza wtedy wytrzymac jakbym miala jakikolwiek problem, balabym sie chyba jakiegokolwiek zblizenia oprocz przytulanek i buziaczkow
Stary 2014-09-19, 12:20   #583
olasia
Zadomowienie

Cytat:
Bylismy dzis u niego, ale niczego sie nie dopatrzyl cale szczescie , to mnie bardzo uspokoilo i oby nigdy sie wiecej nie powtorzylo
Wole znalesc lekarza ktory przyjedzie prywatnie do mnie nawet w nocy i zaplacic jemu, zwlaszcza do dziecka, niz jechac do szpitala.
Gdyby byla taka mozliwosc to tez bym dzwonila po lekarza ale ja wtedy nie wiedzialam gdzie sie zwrocic o pomoc. Nie byla to noc ale i tak panikowalam - jak to z dzieckiem.
Pamietam, ze jak moj brat byl maly to mial kilkakrotnie takie domowe wizyty lekarskie ale to bylo w duzym miescie, w Szczecinie. U nas raczej nikt nie jezdzi po wsi ale mozliwe, ze sie myle.

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
Stary 2014-09-19, 12:21   #584
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Cieszę się, że wszystko dobrze!

Ale że tak długo się nie odzywałaś i w niepewności trzymałaś to lanie się należy

Mi też lekarz nie kazał
nie wolno bic ciezarnej
Stary 2014-09-19, 12:23   #585
agulkat85
Raczkowanie

a co do witam to moj lekarz polecił mi od samego początku femibion natal 1 teraz juz biorę femiobion natal 2 plus i muszę brać też żelazo
agulkat85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-19, 12:24   #586
olasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
no to Twój TŻ zadowolony Moje libido od jakiegoś czasu jest.....jakby to powiedzieć .........jakie libido !!
Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Cytat:
ja miałam zakaz przez probem z kosmówką, teraz juz mogę ale mi jakoś ochoty brak...
Mam to samo... ochoty ciagle brak, chociaz z rana jakby wieksza... tylko trzeba sie spieszyc

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
Stary 2014-09-19, 12:25   #587
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Gdyby byla taka mozliwosc to tez bym dzwonila po lekarza ale ja wtedy nie wiedzialam gdzie sie zwrocic o pomoc. Nie byla to noc ale i tak panikowalam - jak to z dzieckiem.
Pamietam, ze jak moj brat byl maly to mial kilkakrotnie takie domowe wizyty lekarskie ale to bylo w duzym miescie, w Szczecinie. U nas raczej nikt nie jezdzi po wsi ale mozliwe, ze sie myle.
Ja pewnie obkleje troche lodowke numerami najwazniejszymi do lekarzy i do nocnych tez poszukam, jak tylko malenstwo sie urodzi
Zwlaszcza ze moj TZ bedzie wyjezdzal dalej w delegacje, a ja kiedys mialam problem z dogadaniem sie przez telefon zeby wezwac karetke. Siedzial za telefonem ktos kto mowil z zamknieta buzia i zatkanym nosem i za nic w swiecie nie moglam go zrozumiec, tak sie zdenerwowalam ze telefon zrzucilam z pierwszego pietra na parter. zawsze warto poszukac i zapisac, moze w Polsce tez sie taki ktos znajdzie
Stary 2014-09-19, 12:26   #588
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Mi lekarz powiedział, że ze spokojem, można i on nie ma jakiś specjalnych zaleceń co do częstości, czy formy. To zależy pewnie od organizmu każdej z nas. Także ze spokojem
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 12:30   #589
olasia
Zadomowienie

Cytat:
Ja pewnie obkleje troche lodowke numerami najwazniejszymi do lekarzy i do nocnych tez poszukam, jak tylko malenstwo sie urodzi
Zwlaszcza ze moj TZ bedzie wyjezdzal dalej w delegacje, a ja kiedys mialam problem z dogadaniem sie przez telefon zeby wezwac karetke. Siedzial za telefonem ktos kto mowil z zamknieta buzia i zatkanym nosem i za nic w swiecie nie moglam go zrozumiec, tak sie zdenerwowalam ze telefon zrzucilam z pierwszego pietra na parter. zawsze warto poszukac i zapisac, moze w Polsce tez sie taki ktos znajdzie
To dobry pomysl, czlowiek cale zycie sie czegos uczy

Moj synek tak goraczkowal po szczepieniu i tak sobie przypomnialam, ze chcialam was sie zapytac mamuski czy bedziecie szczepic maluchy?

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-19, 12:31   #590
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mama d Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić
Jestem taka podekscytowana! Kupiłam bilety na koncert Stinga i Paul Simon w marcu 2015 roku! Ale się złożyło
Bilety nie dla mnie (zbyt ryzykowne) ale dla mojej mamy z okazji jej 50-tych urodzin i taty jako osoby towarzyszącej
Ale będzie zadowolona
nie słuchamn Stinga ale na koncert bym poszła
Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość

W ogóle macie jakieś sprawdzone pomysły na dynię? Tż mi ofiarował takie cudo i muszę coś z tym zrobić. A pierwszy raz w życiu mam z dynią do czynienia
zupa krem z dyni ale dziewcyny juz podały przepis
Cytat:
Dziekuje dziewczyny jestescie kochane bardzo !!!!!
Bylam w nocy w szpitalu, i sie nie doczekalam wizyty, wiec zrezygnowalismy, moj TZ pracuje od rana do wieczora, byl bardzo zmeczony, mowie chodz jedziemy do domu. Duza kolejka byla, a na tzw. IP najpierw idzie sie tutaj do rodzinnego, jedyny doktor ktory przyjmuje w nocy, a bylo duzo dzieci z goraczkami, one maja pierwszenstwo. Jesli nie umieram, to kieruja z recepcji wlasnie do takiego malego bialego domku i lekarz pozniej decyduje co dalej. Dzisiaj wstalam z rana i pojechalam z TZ do mojego ginekologa, zbadal nas, i psikus, wszystko jest wporzadku. Kazal tylko lezec, i sie nie przemeczac, wiec na szczescie to nic groznego. Jeszcze raz dziekuje, to mile wejsc na forum a tu czytam... kazdy sie o mnie martwi
A moj TZ dobry... co pojde do toalety , wroce to pyta i jak tam... wczoraj z tego strachuTz pytal czy w aptece w calodobowym mozna kupic detektor do pomiaru tetna dziecka. no ale niestety, tylko przez internet takie rzeczy.
super ze wszystko ok
Cytat:
ja mam zakaz od lekarza na fiku miku
zapraszam na kluski slaskie, się narobiłam jak głupia
Stary 2014-09-19, 12:34   #591
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Mi lekarz powiedział, że ze spokojem, można i on nie ma jakiś specjalnych zaleceń co do częstości, czy formy. To zależy pewnie od organizmu każdej z nas. Także ze spokojem
powiem mojemu TZ ze musimy bardziej spokojnie od teraz bo moze przez to tak plamilam troszke najgorszy problem to taki, ze mam jakies zapalenia, podraznienia czy jak to nazwac, gdzie nigdy tego nie mialam :-(
Stary 2014-09-19, 12:36   #592
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
powiem mojemu TZ ze musimy bardziej spokojnie od teraz bo moze przez to tak plamilam troszke najgorszy problem to taki, ze mam jakies zapalenia, podraznienia czy jak to nazwac, gdzie nigdy tego nie mialam :-(
dobre sa nasiadówki z kory debu lub tantum rosa-nie wiem czy we francji do dostaniami bardzo pomogły
Stary 2014-09-19, 12:36   #593
lejdi_aga13
Rozeznanie

Cytat:
Ja odkad jestem w ciazy, mam wieksza ochote, niz przed Ale od lekarza dostalismy pozwolenie,na sport rowniez przeznaczony dla kobiet w ciazy. Mowi ze moge bo wszystko jest dobrze
ja to samo, BTW ciesze sie,ze wszystko OK

a mnie znow boli okresowo brzuszek ehhh wiem,ze musi bo rosnie ale zawsze sie tego boje
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 12:42   #594
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
nie słuchamn Stinga ale na koncert bym poszła

zupa krem z dyni ale dziewcyny juz podały przepis

super ze wszystko ok

ja mam zakaz od lekarza na fiku miku
zapraszam na kluski slaskie, się narobiłam jak głupia
zwariowalabym z zakazem hi hi ale przynajmniej odpoczniesz i wiesz ze dla malenstwa
ide na kluski uwielbiam kluski slaskie z sosikiem jakims :sli na:
Nigdy nie robilam klusek, ale pamietam ich smak babcia robila a mieszkalismy z nia cale dziecinstwo

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
ja to samo, BTW ciesze sie,ze wszystko OK

a mnie znow boli okresowo brzuszek ehhh wiem,ze musi bo rosnie ale zawsze sie tego boje
Boli bo rosnie, i nie mysl inaczej mnie ostatnie trzy noce lapaly takie bole dosc mocne, ale czulam ze to nie sa zle bole, tylko takie rozpychajace jakbym sie poszerzala od srodka

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
dobre sa nasiadówki z kory debu lub tantum rosa-nie wiem czy we francji do dostaniami bardzo pomogły
Pewnie w eko bym dostala ale nie wiem gdzie sa takie sklepy ) a tantum rosa pewnie w aptece hmmm albo cos podobnego, ale spytam w aptece dzis Ale na ostatniej wizycie dostalam czopki jakies ale tak leza, bo mnie zawsze smiesza takie czopki bo nie sa do polykania to ja podziekuje, mam jeszcze krem taki po basenie zeby uzywac ale on tez nic nie pomaga

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-09-19 o 12:44
Stary 2014-09-19, 12:42   #595
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:

Boli bo rosnie, i nie mysl inaczej mnie ostatnie trzy noce lapaly takie bole dosc mocne, ale czulam ze to nie sa zle bole, tylko takie rozpychajace jakbym sie poszerzala od srodka
ja mam czasem takie dziwne kłócie w srodku którs tez tak ma?
Stary 2014-09-19, 12:43   #596
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
nie wolno bic ciezarnej
no wiem, chciałam Cię tak trochę nastraszyć jak Ty nas wczoraj
Stary 2014-09-19, 12:48   #597
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnio jakis pech mnie przesladuje, jak ostatnio pisałam na wątku to wylałam gorącą herbate na laptopa, jakies zwarcie sie zrobiło dymek poszedł i po laptopie... wczoraj jechalismy po nowy i kurcze przetarłam autem na parkingu o głupią betonową doniczkę i na dodatek zgubiłam kolczyk...
jak tu dzisiaj weszłam to w panice szukałam nowego wątku - mam sporo do nadrobienia

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

dziewczyny mam pytanko czy ktoras z Was ma problemy ze spaniem, ostanio czesto mi się zdarza że się budzę w nocy jestem niby wyspna i meczę sie dobra godzinę zeby spac dalej... potem mojego biednego męża meczę zeby chociaz chwilkę pogadał ze mna
Współczuje pecha

Tez mam problem z pobudkami w nocy porazka

Cytat:
U mnie jest podobnie, zero chęci z mojej strony

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-19, 12:53   #598
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Kluje mnie czasami w roznych miejscach ale najczesciej pod pepkiem gdzies z boku nie martw sie to malenstwa rosna

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
no wiem, chciałam Cię tak trochę nastraszyć jak Ty nas wczoraj
Sama sie wystraszylam ehhh ale juz jest dobrze
Stary 2014-09-19, 12:55   #599
judkaaa
Rozeznanie

Cytat:

Mój gin mi nie zlecił sam z siebie, ale po zapytaniu czy brać, nie odradzał. Także łykam.

Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
ja mam podobnie tyle że wieczorem nie mogę zasnąć, od tygodnie kładę się spać ok 2-3 w nocy. Macie jakieś patenty żeby szybciej zasnąć??
Ja to bym wolała patent, jak tu nie padać o 22 na twarz?

Cytat:
Zazdroooooo!
Mnie ochota jakoś opuściła

Cytat:
To dobry pomysl, czlowiek cale zycie sie czegos uczy

Moj synek tak goraczkowal po szczepieniu i tak sobie przypomnialam, ze chcialam was sie zapytac mamuski czy bedziecie szczepic maluchy?
Hmm, dobre pytanie. Jeszcze o tym nie myślałam, ale.. chyba taak..

Cytat:
Ja mam coś takiego czasami. Ostatnio tak z lewej stronie. Ale szybko mija.
Stary 2014-09-19, 13:16   #600
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkaaa Pokaż wiadomość
Mój gin mi nie zlecił sam z siebie, ale po zapytaniu czy brać, nie odradzał. Także łykam.

Ja to bym wolała patent, jak tu nie padać o 22 na twarz?

Zazdroooooo!
Mnie ochota jakoś opuściła

Hmm, dobre pytanie. Jeszcze o tym nie myślałam, ale.. chyba taak..

Ja mam coś takiego czasami. Ostatnio tak z lewej stronie. Ale szybko mija.
Mialam nie pisac, ale... jakby mnie ochota opuscila to szybko by zostala przywrocona hi hi inna sprawa jakbym miala problemy, i bym nie mogla... to wtedy nie ma nawet o czym rozmawiac

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

wlasnie dzis mija 14 tygodni i zaczynam 15 tydzien
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości