|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Problem w tym, ze poki co nie mam kiedy zdawac kolejny raz. Wolny termin byl dopiero na 3.10, a wtedy nie bede juz tu mieszkala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z twarzy praktycznie wszystko zniknęło. Została minimalna suchość, ale Cerkogel nałożony na noc baaardzo pomaga ![]() Clobazy nie miałam ![]() Skalp się buntuje. Jednego dnia jest dobrze, a innego jest okrutnie suchy i ściągnięty. Kilka dni myłam drogeryjnymi szamponami, bo skończyły mi się rosyjskie i mam za swoje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Ocenzurowało link. Szampon http://1.bp.blogspot.com/-jboFPVAU3e...0/IMG_0864.JPG |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój kolega parę lat temu kupił na własną rękę kilkuletniego peżota. Przez lata ten peżot zepsuł mu się 100 razy. Był przekonany, że to wina marki i francuz to najgorsze auto na świecie. Niedawno okazało się, że jego auto miało skasowany cały przód, dlatego jest do niczego. Ktoś to odklepał, ponaprawiał, wymienił maskę i udawał, że jest bezwypadkowy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-09-18 o 11:01 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brat zdawał we Wrocławiu i też mi odradza, więc raczej posłucham. Po Bytomiu przynajmniej jeździłam i wiem mniej więcej co i jak, a tam to masakra... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
a w soboty nie macie czynnego wordu? Druga sprawa, jak nie pojdziesz na wykłądy to też nic się nie stanie.
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- http://www.ilewazy.pl/porcja-jogurtu...-z-wisniami-0- cudowne są te jogurty ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-09-18 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się ostatnio objadam tymi serkami http://www.mleczarnia.lowicz.pl/lowi...liowy-180g.jpg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje Asiu
![]() Też nie lubię. Ja bym chciała dobrą jakościowo czarną bluzę z kapturem, najlepiej bez żadnego firmowego oznakowania.
#1299 |
Zakorzenienie
|
Co do samochodów to Polacy mają jakieś takie burackie zabobony. Co bardzo widać w UK. Passat=Polak. Bo to "najlepszy" samochód (na wsi lans jest). A jak się jedzie do Polski z UK to po drodze co najmniej kilka zepsutych Passatów się mija.
Za to w Polskim mniemaniu francuzy to złom. Ja miałam Lagunę, moja mama ma Lagunę i to są najlepsze samochody z jakimi miałam do czynienia. Ekonomicznie i niezawodne. Ja bym bardzo chciała, żeby w PL wprowadzili takie prawo jak w UK jeśli chodzi o samochody. Wszystkie naprawy są rejestrowane w książce samochodu, i w centralnym systemie. Przy każdym przeglądzie rejestrowany jest przebieg. Dzięki temu uniemożliwione jest sprzedawanie powypadkowych pojazdów i przekręcanie liczników. Po numerze rejestracyjnym można cobie sprawdzić w centralnym rejestrze całą historię samochodu. Problem jest inny. Tu ludzie nie dbają o samochody, i mechanicy są do kitu. I to jak tu uczą jeździć jest destrukcyjne dla samochodu. Wszystkie samochody mają sprzęgła na wykończeniu. TŻ do tej pory zawzięcie jeździł do angielskiego warsztatu. Ale z każdą rzeczą trzeba jeździć 3-4 razy do poprawki. I tak jutro jeden samochód czeka pierwsza wizyta w polskim warsztacie. ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Obecnie mam forda Ka. Samochód niby dobry i ładny, ale ja go nie lubię ![]()
#1300 |
Zakorzenienie
|
Też się lansujemy na wsi.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-09-19 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zadomowienie
|
Dobrze Kocurze piszesz- powinien być rejestr napraw. Moi rodzice kupili Renault od handlarza, stał ponad miesiąc w naprawie i musieli dołożyć ponad 4 tys zł za naprawę. Okazało się, że powypadkowy, handlarz powykręcał, co dobre do swojego (miał taki sam model)
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dizewczyny
![]() Otako - no way, nie zamierzam w najbliższym czasie rodzić kochana ![]() Maryha - widocznie można ![]() Miki ja nie mogę na mój brzuch patrzeć, dokładnie tak, jak napisałaś - gąbka ![]() Macica ładnie się obkurczyła, brzuch zmalał, ale opona jak ze STARa pozostała ![]() Co do małej, najważniejsze, że nic jej się nie stało! Z tymi chłopami tak jest... Tż mój całkowicie zakochany w małej, ale wkur*** mnie, że ciągle każe mi coś szybciej robić, mówi, że za bardzo przeżywam, jak mała płacze, boję się jej kąpać. W rezultacie wyrzygałam mu wszystko wczoraj i wyłam jak dziecko, więc dopiero zrozumiał, że jego teksty są nie na miejscu. Dla niego wszystko jest takie łatwe, ciekawe jakby to on miał urodzić albo przechodzić taką gehennę z kroczem to by zdechł z bólu po jednym dniu. ![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=23774 Jak się uda niedługo wstawię ładniejsze, z aparatu, bo mają taką rozdzielczość, że nie mogę zmniejszyć ![]() Piszecie o jogurtach, co ja bym dała, żeby go zjeść ![]() Niestety nie mogę, bo za dużo jadłam nabiału i mała nie trawi laktazy teraz ![]() Jak "rozbić" buciki? Kupiłam skórzane sztyblety i mnie piłują w kostkę ![]() Miki fajne rzeczy zamówiłaś, ale kamizelka jest boska ![]() ![]() ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-09-19 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Ale ma czuprynkę bujną!
![]()
#1304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My się strasznie kłóciliśmy na początku. Oboje psychicznie nie wyrabialiśmy, bo mała miała kolki i praktycznie w ogóle nie spaliśmy. Matko jak sobie przypomnę jak nie raz trzeba było bujać do 5 rano ![]() ![]() Chyba nigdy nie będzie łatwo, będzie po prostu inaczej. Moja jest teraz wszystkiego ciekawa. Wszystko chciałaby mieć na już, a jak czegoś nie dostaje to próbuje wymusić płaczem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prześliczna jest ![]() ![]() Futrzana kamizelka też mi się marzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zadomowienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Asiu ja "rozbijam" buty chodząc w nich w mokrych skarpetkach, tylko skarpety mocze ciepłą wodą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Dzień dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też się sprzeczamy i nie powiem, płaczę każdego dnia ![]() ![]() Boję się tych kolek przeokropnie, wasza mała kiedy je zaczęła mieć? Żadne lekarstwa jej nie pomagały? Musi być przekochana teraz, zwłaszcza jak przytula te misiaczki ![]() ![]() Siostra ma czarne ![]() ![]() Otako czuprynka jak na prawdziwą włosomaniaczkę przystało ![]() Treene dzięki, spróbuję tak zrobić ![]() Przegłodziłam dzisiaj w nocy moje dziecko, spało od 2 do 6:30 ![]()
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe, która z nas będzie następna.
![]()
#1309 |
Zakorzenienie
|
Ty albo Bell
![]() Włosy zaczynają mi wypadać ![]() A to dwóch tygodni po porodzie nie ma jeszcze.. Mam anemię i coś czuję, że przez to też. ![]()
#1310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie włosy wypadają po Heviranie. I do tego jeszcze rzęsy strasznie mi lecą ![]() A po wypłacie lecę po ten szampon https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...tificanti.html - kocham go miłością dozgonną i aż po grób.
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
Otako a na co stosujesz to, że Ci włosy wypadają po tym?
ja się czaję na szampon aloesowy tej firmy, maskę i olejek, ale to jak będzie przypływ gotówki ![]() Ale ten też wygląda ciekawie! Rzeczywiście włosy mniej po nim wypadają? Jeśli tak, koniecznie muszę przetestować ![]() No nie wiem czy Miki chciałaby teraz drugie ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Otako a na co stosujesz to, że Ci włosy wypadają po tym? ja się czaję na szampon aloesowy tej firmy, maskę i olejek, ale to jak będzie przypływ gotówki ![]() Ale ten też wygląda ciekawie! Rzeczywiście włosy mniej po nim wypadają? Jeśli tak, koniecznie muszę przetestować ![]() No nie wiem czy Miki chciałaby teraz drugie ![]()
#1312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten też jest aloesowy, dla mnie skuteczny. ![]() ![]()
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
Miki by drugiego nie chciała,a my z otako to nawet pierwszego nie
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Wczoraj hennowałam łeb, czemu to ma taki intensywny zapach paskudny ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I jeszcze peeling do ciała z tej firmy mnie interesuje mocno.
![]() |
#1315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Wszyscy na około już chcą, tylko nie ja. Nawet mój szef się już nie może doczekać mojego potomka. ![]() ![]()
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
U mnie wszyscy czekają na ślub.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko Polacy w UK rzucają się na to jak szczerbaty na suchary. Kupują złomy, za parę groszy, które najczęściej były taksówkami (najpopularniejszy samochód wśród azjatyckich taksówkarzy, i audi a6) i jest lans bo mają passata. Nie ma znaczenia, że to jest taki zarżnięty rupieć, że ledwo się toczy. Samochód sam z siebie jest bardzo dobry. Tylko uparte kupowanie rozwalonych passatów za wszelką cenę, bo to dobry samochód, jest głupie. I takim sposobem po drodze mija się same rozkraczone passaty. Znajomy niedawno kupował samochód. TZ doradzał mu Renówkę, bo była w idealnym stanie, z małym przebiegiem. Naprawdę cudownie zadbany samochód. To ten się uparł, że nie, bo to francuz. Kupił Opla. Na naprawy wydał już więcej niż zapłacił za samochód. Czesciej stoi zepsuty, niż jeździ. Opel też zły nie jest, jak jest zadbany, ale "francuz" mu w niczym nie ustępuje. Z używanymi samochodami to jest loteria w sumie. Oryginalnie chodziło mi o to, że tu często głupi Polak nie kupi np. Reno w dobrym stanie, bo to francuz, ale kupi zarżniętego passata, bo to dobry samochód. Takie głupie niemal zabobony samochodowe ![]() Ja mam dwunastoletniego Forda Ka i jeszcze nic się w nim nie popsuło. Kolega ma Passata w tym samym wieku, który jest u mechanika przynajmniej raz w miesiącu. Ten sam kolega truł "Po co wam Ka, to rupieć. Kupcie Volkswagena" ![]() A ja gustuję w niemieckich klasykach i najbardziej podobają mi się samochody w moim wieku lub starsze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
Jak mnie ktoś kiedys spyta czego nauczył mnie mój tata to pierwsze co mi przychodzi na myśl to "opel ma słaba blachę"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kocurzyca Czas edycji: 2014-09-20 o 15:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.