|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
#4112 |
Zakorzenienie
|
Chwalę się. ... szał na klocki
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4113 |
Zakorzenienie
|
O teraz już taka wieża
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
Lurker ;)
|
Nawijko spokojnie dasz rade sama
![]() ![]() ![]() Dziewczyny ile inhalujecie dzieciaki? Chodzi mi o czas np 5 minut, 10?
#4116 |
Zakorzenienie
|
ale mieliśmy dziś superowy dzień
byliśmy w .........zoo normalnie szał Leo był zachwycony S stwierdził,że ma w d.... i został w domu ![]() pogodaa był bardzo niepewna bo w nocy lało jak nie wiem,rano było aż sino tyle,że duszno ale daleko nie mamy wiec stwierdziliśmy,że ruszamy i opłaciło się bo wyszło mega słoneczko ![]() szczęście na buzi mojego dzieciątka- bezcenne ![]() Leosiowi podobało się chyba wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4117 |
Zakorzenienie
|
Ponad 39st :'( ja juz nie mam sily :'(
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#4118 | |
Zakorzenienie
|
miałam tak dobry dzień że zapomniałam
spieprzył nam się wózek jak wychodziliśmy z zoo i to jak ![]() ![]() ![]() ![]() kuźwa a wózek miał być dla Marinki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie mogłam spać przez wczorajszy mecz - tak przeżywałam, że wygrali ![]() Domcia pojechała gdzieś z teściami także mogę na spokojnie wypić kawę i zjeść coś slodkiego ![]() ![]() Marsi my w wakacje byliśmy pierwszy raz z Domcią w zoo. Też jej się podobało, a najfajniejsze były kozy, które mogła dotknąć ![]() Coś mnie od kilku dni skurczyki łapią... |
![]() ![]() |
![]() |
#4120 |
Zadomowienie
|
neti boska budowla,
musze takie klocki właśnie kupić ale chyba będę chciałą jakieś używane z allegro dorwać i taki mały samochodzik na którym można usiąść i się odpychać odpychanie, bo ja nie mam pojęcia co Bartek będzie przez zime w domu robił jak teraz siedzi całymi dniami na podwórku a po 2 godzinach w domu jest płacz lady ![]() marsi super żey wypad udany u nas od wczoraj jest o wszystko płacz normalnie nie poznaje swojego dziecka Kupie leżaczek dla niemowlaka Dziewczyny jakby któraś z Was miała do odsprzedania jakiś leżaczek / bujaczek dla niemowlaka to jestem bardzo zainteresowana tak max do 150 zl.
#4121 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I zdrowia dla Piotrka! Oby to nie było nic poważnego! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4122 |
Zakorzenienie
|
]Ewik ale skurcze w nogach czy macica?
ja też już miewam ![]() Iffonka, kurde a może by tak w k założyć tablicę ogłoszeń? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współczuję zakupu wózka - to jednak najdroższy zakup :/ Ja muszę kupić przewijak, ręczniki i jakieś inne pierdółki. Natomiast z wózkiem i łóżeczkiem też nie wiem co będzie, tzn. odkupiliśmy te dwie rzeczy dla Domci od siostry TŻ za 500 zł. Specjalnie wtedy chciałam, aby TŻ się upewnił czy nam to sprzedaje czy wypożycza. Podobno sprzedała. Teraz ona też jest w ciąży, termin ma na kwiecień i co usłyszałam któregoś dnia? Że teraz to ja będę jej oddawać rzeczy. Tylko przepraszam, ale co ja zrobię z 5 miesięcznym dzieckiem, które jeździ w gondoli? Zresztą przecież my ten wózek kupiliśmy, za grosze, ale tyle chciała. Żałuję teraz, że nie kupiłam swojego, bo będzie pewnie nieciekawa sytuacja :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Zakorzenienie
|
żartujesz? jakie oddaj?
![]() ![]() ech jednak to prawda,że z rodziną to tylko na obrazku ja dostałam kilka ubranek od kobiety mojego brata , umowmy się nic szczegolnego, mówila,że jak nie będa mi potrzebne to mogę je komuś innemu oddać albo wyrzucić i co? nie oddałam nikomu ale wypomniała mi kiedyś,że nie oddaje jej zlośliwie ![]() ostatnio jak się dowiedziała,że jestem w ciąży to obiecała,że jeszcze poszuka po malym na co jej ładnie podziękowałam i powiedziałam,że wszystko mam i nie jestem za pożyczaniem bo potem wychodzą nieporozumienia- jej mina bezcenna ![]() a czemu nosisz Domiś? ja nie noszę i malemu tłumaczę ale skurcze też mam dziś jak byliśmy w zoo dostałąm kopa- chyba w szyjkę macicy myślałam,że się .z...ram z bólu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 |
Zakorzenienie
|
LITTLE, dziekuje dobra kobieto
![]() IFFONKA, luknij na olx, spokojnie za 100zl znajdziesz. Ja bujaczek kupilam za 100zl, sprzedalam za 110zl, takze jestem zarobiona - kocham to miejsce ![]() Lalaaaaala, za 2,5h mecz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4126 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
Lady polecam oklady na kark! U nas temperatura juz spadla. Laski ![]() sypialnie mi zagraca, na olx wystawiony ale cos ludzie nie chca rozowego kupic nie wiem ocb ![]() ![]()
![]() |
#4127 |
Zakorzenienie
|
Ìffonka my mamy leżaczek bujaczek nic specjalnego żaden fisher price ale sprawdził się u nas, nowy był za 100zł więc możemy się dogadać jakbyś była zainteresowana
![]() Marsi podaliśmy, zeszlo do 38..... Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#4128 |
Zakorzenienie
|
Little a widzialam własnie ,że rózowe są duużo tańsze
![]() ja szukam spacerowki bo gondolkę na szczęście mamy ale co ja teraz zrobie bez wozka to nie mam pojecie mam tyle wydatków , muszę kupić lozko do drugiej sypialni, dokończyć łazienki ech ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4129 |
Zadomowienie
|
lady oczywiście że podeślij fotki
![]() ewik nie noś Domci !!! wiem że jest cięzko czasami ale ja Bartka nie nosze już dobre pare miesięcy to dla twojego bezpieczeństwa. Swoja droga ostatnio obiecałam Bartusi że jak urodzi sie braciszek to go wynosze za wszystkie czasy ![]()
#4130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super wieza! moj dopiero od kilku dni zaczal sie wreszcie bawic klockami Cytat:
jak teraz? spadla choc troche? ![]() ------- bylismy dzis na basenie! szalenstwo poprostu! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4131 |
Zadomowienie
|
Szaja
jaka to jest księgarnia internetowa w której zakupujesz książki podawałaś kiedyś link |
![]() ![]() |
![]() |
#4132 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!
My weekend na dzialce, tzt jak zwykle cos robił. W czwartek montaz kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() Misia, zobacz jaki masz superowski szpital macie w Łodzi:P mój tzt tam robił calusieńką elektrykę. Ale superancki szpital, taki kolorowy, az milo. http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,1..._ZDJECIA_.html Glowa mi pęka. Black- przesadzasz.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-09-21 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Zakorzenienie
|
Little- nie wiem dokładnie jak wychodzi to czasowo ale nie dłużej jak 10minut. Leje przeważnie 2,5ml soli fizjologiczne i to starcza,czasami daje 5ml jak jest taka potrzeba.
#4134 |
Zakorzenienie
|
zeszło po ibum, już chłone czołko i śmiga po mieszkaniu, zjadł dwie chochelki zupki, jejuś..... ulżyło mi, my byliśmy na zakupach jak pietraszko dostał temperatury i zaczął mamie odpływać w domu chciała karetkę wzywać jejku..... coś strasznego;(((( wykańcza mnie choroba pietraszka na maksa.
no ale dorobiliśmy się rolet w końcu, wygląda cudownie salon teraz <3 dzień/noc jaśniutkie beżowe, naprawdę pięknie, w przyszłym miesiacu jeszcze tylko poszewki i zdjęcia i będzie caly zrobiony ![]() Deli wooooow, super!!!!!! Marsi współczuję, mam nadzieję, że poukłada wam się wszystko ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#4135 |
Lurker ;)
|
Mala ja lalam 5 ml ale na oko zuzylismy 3 ml, bo dla mnie to za dlugo trwalo. Kluska nawet przysnela
![]() ![]()
#4136 |
Zakorzenienie
|
Mała my inhalowaliśmy podczas zabawy, 5ml wlewaliśmy i jak piotruś nie chciał to się inhalowaliśmy sami
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
#4137 |
Zakorzenienie
|
Ewiku, bo Ty masz miec facecika no nie? Jakbys chciała to ja ciuszki mam niemowlece jeszcze, prawie ze nowe, gdybys była zainteresowana to na pewno sie doagadamy
![]() Bujaczka ani wózka niestety juz nie posiadam |
![]() ![]() |
![]() |
#4138 |
Zakorzenienie
|
![]() nadrobiłam ![]() ![]() przepraszam, że tak z buta pytanie walnę, ale padam: POTRZEBUJĘ ODPOWIEDZI: 1. jaką golarkę elektryczną polecają Wasi TZci ![]() 2.jaki robot kuchenny polecacie - chodzi mi o to żeby i mi starł ziemniaki na placki i ubił jajca na ciasto, ale żeby nie był mega drogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oskar polubił inhalacje,sam pokazuje na inhalator kiedy chce żeby mu zrobić.Teraz dla niego 10minut to nic nadzwyczajnego ale kiedyś było to wyzwaniem: ) jeśli chodzi o inhalacje dla was to proponuje mieć osobne nebulizatory i maski-żeby nie przenosić bakterii
![]() |
#4140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o robocie to najwiecej Nawijka bedzie miała do powiedzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.