|
|
#4381 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Pamiętam, gdy na wycieczce do Danii po raz pierwszy zobaczyliśmy ruchome schody (na zewnątrz budynku jakoś, nie pamiętam dokładnie), zaczęliśmy wariować na nich z kolegą, jeżdżąc w te i nazad, aż nas jakiś facet przegonił Gdzieś widziałem fotkę kibla ze szklaną podłogą, a pod nią szyb bez dna
|
|||
|
|
|
#4382 | |||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
o szczególy do Neski
o ile pamiętam pierwszy weekend października - ja bym chyba wolała niedzielę ![]() Cytat:
![]() albo castagnus spróbować, mi gin-endo podrzucił pomysł Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. no, jak dostaniesz kredyt na 35 lat to Cię stać ![]() Cytat:
co o 4.p bez windy - mieszkam w wwie 13 lat - zawsze trafiam na4. pięro - tylo prrzez pirwsze 6 m-cy milamwine (nie, nie jestem pijana, postanowiłam zostawić ten cudny tekst co mi klawiatura napisała, czasem się letko wiesza Cytat:
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
magiczną moc ma zdaje się metro a Twoja strona Wisły jest chyba z reguły tańsza, nieważne ile do centrum w nowym w wwie też widuję niskie bez wind Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||
|
|
|
#4383 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. ofszę, akurat mieszkanie wybrane przez koleżankę też nie jest blisko metra, dzielnica Bemowo. Nie wiem, może jakieś wypasione budownictwo... |
|
|
|
|
#4384 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4385 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
teraz nowe stawiają zawsze z windą , nawet 4-piętrowe . Cytat:
![]() Cytat:
2.tak samo mam ![]() Cytat:
inna rzecz że u mnie nie było tak wysoko i przerwy były tak krótkie , że ledwo się udawało kanapkę zjeść albo dojechać z jednych zajęć na drugie ![]() Cytat:
![]() 2. 3.metro i dzielnica i rodzaj budynku , parę lat temu pamiętam że podawali ceny w różnych dzielnicach i znaleźli najdroższe mieszkanie gdzieś na Krakowskim na wysokości Bednarskiej , gdzie było 40 tysięcy za metr w ogóle Stare Miasto i Trakt Królewski są piekielnie drogie , tak samo jak niektóre rejony Mokotowa , a Saska Kępa wcale im nie ustępuje . Po praskiej stronie też zresztą już się zaczynają luksusowe nieduże apartamentowce o ekstremalnych cenach ![]() Upiekłam chlep z gotowej mieszanki pt.chleb góralski pszenno-żytni , ale coś mam wrażenie że ta mieszanka była jakaś stęchła ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja piszę o nooooooowym budownictwie- takich świeżutkich nowoczesnych apartamentowcach (choć to nazwa fansy szmansy, albowiem wciąż są to mieszkania w blokach, tylko droooższe bo nowiusieńkie. Na Śląsku rosną jak grzyby po deszczu. Kameno - "milamwine" fonetycznie ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-21 o 21:44 |
||
|
|
|
#4388 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Nindżopesz
|
Żegnam się z Wami i idę wziąć Bromberg, to były wspaniałe wspólne chwile
|
|
|
|
#4390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedyś się panicznie bałam wind - klaustrofobia, dalej ją mam, ale zwalczam 3 razy zacięłam się w windzie, hiperwnetylacja etc... brrr Aleeeeeeeee... Cytat:
Zwłaszcza po całym zabieganym dniu na nogach człowiek wraca na rzęsach i chce już żeby go coś dostarczyło na górę. Lubię mieć wybór. Na korki też latałam kiedyś na 10piętro tylko schodami. WYŁĄCZNIE, ale to chodzi o wybór, żeby było i jedno i drugie, dla każdego coś miłego, wedle potrzeb. Jak jest ktoś chory to już w ogóle kaplica
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-21 o 21:58 |
||
|
|
|
#4391 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Dobra, lete umierać. |
|
|
|
|
#4392 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale mecz, ale emocje
Redzia, nie umieraj, ja wiem, ze zrobisz wszystko, zeby do pracy nie wracac, no ale bez przesady
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4393 | |||||
|
BAN stały
|
No tak, zapomniałem o kredycie (i o 150 warunkach do spełnienia, żeby go łaskawie przyznano)
![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnio widziałem gdzieś w sieciuni miejski szalet o kształcie sześcianu, w całości wykonany z luster weneckich (tak się to chyba zowie) i postawiony centralnie na jakimś deptaku, nie mógłbym się skupić Jeszcze jest jakaś bajera pt. szkło reagujące na prąd elektryczny, przyciemnia się automatycznie, gdy tylko zamkniemy drzwi na zamek Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zniszcz! Obróć w gruz i perzynę! I nie bierz jeńców! ![]() Jakbyś miała jakieś problemy z przeprowadzeniem swojego dywizjonu, jestem pod telefonem --- Umrę na zawał przez ten mecz
|
|||||
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteśmy po Witaj w klubie, no i nie mam siły na komentarz. No tak ta Hameryka juz wiecznie jeździ na tych swoich "niezawodnych" tematach. Odchudzony aktor to jest dla mnie za mało. Idealizowanie bohaterów. Koloryzowanie. Nie lubię Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-21 o 22:31 |
|
|
|
|
#4395 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4396 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4397 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4398 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co za pytanie, Danzig ofkors
![]() Wystarczy tej wolnosci
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
wygraliśmy
a ja słucham tego https://www.youtube.com/watch?v=s3rXgvnJqF4 wciąż, czemu ![]() dobry baru
|
|
#4400 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
nie jestem fanem sportów drużynowych i jak Federer wygra to mówię że wygrał, jak przegra, to że przegrał, (dla innych pewnie Radwańska etc) i tak się zastanawiam, jak Polacy przegrywają w nożną abo gdzie indziej to mówicie "przegralismy"
czy a to jełopy przegrali z Gibraltarem?Żeby nie było, pytam na totalnego luzaka, ot luźna refleksja Bez żadnych ciśnień: ani nic
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-21 o 23:17 |
|
|
|
#4402 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bedzem czytac i paczec Cytat:
a fogle ad sinupret nie ma czegostalkiego jak lustro weneckie, tylko fenickie Cytat:
i to nie na siusiu tylko to drugie..zamknął zamek ui ufffff Cytat:
z Timem podobało mi sie 1900 człowiek legenda, ale pewnie znasz ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- btw-ogladał ktos jądro ciemnosci z rothem i malkowicchem?
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majstersztyk i przyjemność zarazem. ![]() 2. Widziałam, aaale, jako młodociany człowiek, nie wiem, czy moje wrażenia obecnie, jako dojrzalszego widza, byłyby inne, tzn, jestem pewna, że tak, ale nie wiem jak bardzo. Mam tak jakby zbyt naiwne wspomnienia z tego filmu Dlatego często oglądam te same rzeczy po laaatach.---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Czyli to potwierdza smutne wnioski, że taki już holyłódzki biznes, że na próżno szukać magii, kunsztu, etc. Może to nasza naiwność, że w Holyłodzie szukamy czegoś, czego tam nigdy nie będzie (ew moja, mówię za siebie). |
|
|
|
|
#4405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4407 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak serio, ja i sport to tak jakby dwa przeciwstawne bieguny, nie jara mnie zbytnio, za wyjątkiem takich imprez, jak dzisiejsza "Mistrzowie świata", to brzmi dumnie! Cytat:
|
||
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- to tak to wygląda - nie jesteśmy fanami sportu ale "fianał to must have" Tzn jest to powód do jakieś "dumy narodowej" że w czymś Ci Polacy są wreszcie uznani za mistrzów na świecie. ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Ja sobie Greya odpuściłam - czuję, że to nie moje rejony - a seks w literaturze uwielbiam, ale w dobrej. Może nie tyle co w dobrej literaturze co dobrze napisany seks. O! no i literacko nie umiem się zadowolić jęz polskim to tylko świadczy o mnie jak mało czytam w pol, ponieważ na bank istnieją rewelacje w tym języku.
|
|
|
|
|
#4410 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

O dziwo system działał i ważyłam 48 kg.
Oczywiście przekonaliśmy się o tym już pod bramą co teatrum uprzednio przegalopowawszy trasę godzinna w 40 minut...

Ostatnio widziałem gdzieś w sieciuni miejski szalet o kształcie sześcianu, w całości wykonany z luster weneckich (tak się to chyba zowie) i postawiony centralnie na jakimś deptaku, nie mógłbym się skupić
Zniszcz!