Scent Bar LIII - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-21, 18:36   #4381
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
koleżanki z klasy miały takie hobby, że na wagary jeździły do szpitala powozić się windą. dopóki raz nie zjechały w towarzystwie zwłok....

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja miałam studia na 10tym piętrze wieżowca a na parterze sklep z m.in. bajaderkami - codziennie zbiegałam po schodach, kupowałam, zjadałam i wbiegałam żeby spalić O dziwo system działał i ważyłam 48 kg.
Sprytne
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Odwołali nam koncert Malickiego Oczywiście przekonaliśmy się o tym już pod bramą co teatrum uprzednio przegalopowawszy trasę godzinna w 40 minut...

---

Pamiętam, gdy na wycieczce do Danii po raz pierwszy zobaczyliśmy ruchome schody (na zewnątrz budynku jakoś, nie pamiętam dokładnie), zaczęliśmy wariować na nich z kolegą, jeżdżąc w te i nazad, aż nas jakiś facet przegonił Gdzieś widziałem fotkę kibla ze szklaną podłogą, a pod nią szyb bez dna
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 19:08   #4382
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Się znów nie cytuje :-( Jakie wąchanie? Co się szykuje??? :-D
o szczególy do Neski obwąchiwanie w połączeniu z rimmelem
o ile pamiętam pierwszy weekend października - ja bym chyba wolała niedzielę

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Oraz - borze zielony, no bez jaj, jak duży procent Baru może mieć problem z tarczycą? Bo zaraz wyjdzie, że powoli dobijamy do 50%
oj tam, a jak duży procent może mieć ludziofobię... hmm, a może to się w jakiś sposób łączy

Cytat:
3. c'nie, może to się rozprzestrzenia po sieci, taki trojan?

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Jak nie masz bardzo wysokiej prl to nie zbijaj
albo castagnus spróbować, mi gin-endo podrzucił pomysł

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

Kam, Parabel, Ewuś dziękujemy razem z Fany, nie pojechałyśmy, w sumie nie wiem dlaczego? Ale Fany chadza dość sprawnie dziś

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

parabelko- ale kiedy to dzieci mialy komunie w 3 klasie?? ja mialam w 2, moja sis w 2 i moje dziecko tez w 2. wiec nie wiem kiedy miala byc ta afera z przekladaniem z 3 do 2 ?
no właśnie

Cytat:

1. w wiezowcach nie ma wiekszym mieszkan niz moje, a jednak wiezowiec by mi odpowiadal najbardziej- te widoki..całe beskidy, panorama krakowa, wawel, tatry przy dobrej pogodzie
no i ja sie dobrze czuje "na wysokosci"
o jaaaaa

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Z

U nas komunię przesuniętą do klasy drugiej miały roczniki od '84 bodajże wzwyż (ja miałem w klasie 3.)

Ktoś mi może wytłumaczyć, kogo stać na mieszkanie w takiej cenie? Bo nie ogarniam...
1. o, czyli faktycznie różnie w różnych parafiach

2. no, jak dostaniesz kredyt na 35 lat to Cię stać

Cytat:

W dużych miastach? U nas najnowsze bloki są z przełomu lat 80/90, czteropiętrowe, bez windy. Nie widziałem nigdy windy w blokach niższych, niż 4 piętra (chyba nawet jakiś przepis to regulował, od ilu kondygnacji może winda być) Ale rację masz, pisząc o tym tachaniu wózków/rowerów/zakupów, miłe to nie jest.
hm, a on nie regulował od ilu musi być winda?

co o 4.p bez windy - mieszkam w wwie 13 lat - zawsze trafiam na4. pięro - tylo prrzez pirwsze 6 m-cy milamwine (nie, nie jestem pijana, postanowiłam zostawić ten cudny tekst co mi klawiatura napisała, czasem się letko wiesza )

Cytat:
Ja miałam studia na 10tym piętrze wieżowca a na parterze sklep z m.in. bajaderkami - codziennie zbiegałam po schodach, kupowałam, zjadałam i wbiegałam żeby spalić O dziwo system działał i ważyłam 48 kg.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
A co do cen mieszkań to niestety w szoku nie jestem, u nas ceny porównywalne więc taki standard... Znajoma chce kupić jakieś 60 metrowe za 500 i to mnie zadziwia bo w mojej dzielnicy są po 350 więc po grzyba przepłacać, zważywszy, że do centrum i tak ma dalej a tamta dzielnica też szału nie robi.
cenowo w wawie jest niezły rozdźwięk
magiczną moc ma zdaje się metro
a Twoja strona Wisły jest chyba z reguły tańsza, nieważne ile do centrum

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
nie w nowym budownictwie
w nowym w wwie też widuję niskie bez wind

Cytat:

a fogle, to ruchome schody mnie kręcą, zawsze staję nad chuopem i się o niego ocieram w trakcie jazdy
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 19:32   #4383
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
albo castagnus spróbować, mi gin-endo podrzucił pomysł

1. jeśli skutki uboczne będą fatalne to podpytam o niego
2. ofszę, akurat mieszkanie wybrane przez koleżankę też nie jest blisko metra, dzielnica Bemowo. Nie wiem, może jakieś wypasione budownictwo...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 21:07   #4384
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Sprytne

---

Pamiętam, gdy na wycieczce do Danii po raz pierwszy zobaczyliśmy ruchome schody (na zewnątrz budynku jakoś, nie pamiętam dokładnie), zaczęliśmy wariować na nich z kolegą, jeżdżąc w te i nazad, aż nas jakiś facet przegonił Gdzieś widziałem fotkę kibla ze szklaną podłogą, a pod nią szyb bez dna
nie wiem co gorsze- kibel ze szklana podłogą czy kibel ze szklanymi drzwiami na jaki moj kumpel sie natknął na dalekim zachodzie
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 21:35   #4385
Parabelka
Panaroja

Cytat:
No ale bloki czteropiętrowe bez windy to chyba norma w całej Polsce jest? Nie wyobrażam sobie jechać windą na 1. piętro np.
bo nie masz ze sobą wózka z bliźniakami i dwulatka luzem , nie masz złamanej nogi , nie masz 85 lat teraz nowe stawiają zawsze z windą , nawet 4-piętrowe .
Cytat:
w sumie 4 lata mieszkałam na 4p bez windy
z wózkami, rowerkami, didami...

świetnie wpływa na nogi i pamięć
do czasu i zależnie od liczby didów i rozstrzału wiekowego . Weź np.trojaczki w wieku niemowlęcym i czwarty did w wieku półtora
Cytat:
koleżanki z klasy miały takie hobby, że na wagary jeździły do szpitala powozić się windą. dopóki raz nie zjechały w towarzystwie zwłok....

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

do wind z przezroczystymi podłogami też się staram nie wsiadać
w jakiejś galerii była knajpa z taką podłogą, a pod podłogą woda, też nawet nie stanęłam... a ludzie normalnie tam siedzieli i jedli...
1.
2.tak samo mam

Cytat:
mnie by się nie chciało chyba inna rzecz że u mnie nie było tak wysoko i przerwy były tak krótkie , że ledwo się udawało kanapkę zjeść albo dojechać z jednych zajęć na drugie

Cytat:
1. o, czyli faktycznie różnie w różnych parafiach

co o 4.p bez windy - mieszkam w wwie 13 lat - zawsze trafiam na4. pięro - tylo prrzez pirwsze 6 m-cy milamwine (nie, nie jestem pijana, postanowiłam zostawić ten cudny tekst co mi klawiatura napisała, czasem się letko wiesza )

cenowo w wawie jest niezły rozdźwięk
a Twoja strona Wisły jest chyba z reguły tańsza, nieważne ile do centrum
1.kiedyś jednolicie cały kraj miał w III klasie ,ale to pozaprzeszła prehistoria
2.
3.metro i dzielnica i rodzaj budynku , parę lat temu pamiętam że podawali ceny w różnych dzielnicach i znaleźli najdroższe mieszkanie gdzieś na Krakowskim na wysokości Bednarskiej , gdzie było 40 tysięcy za metr w ogóle Stare Miasto i Trakt Królewski są piekielnie drogie , tak samo jak niektóre rejony Mokotowa , a Saska Kępa wcale im nie ustępuje . Po praskiej stronie też zresztą już się zaczynają luksusowe nieduże apartamentowce o ekstremalnych cenach

Upiekłam chlep z gotowej mieszanki pt.chleb góralski pszenno-żytni , ale coś mam wrażenie że ta mieszanka była jakaś stęchła

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
nie wiem co gorsze- kibel ze szklana podłogą czy kibel ze szklanymi drzwiami na jaki moj kumpel sie natknął na dalekim zachodzie
kibel na środku pokoju dziennego otoczony szklaną ścianą , przypadek autentyczny

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 21:42   #4386
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem

Ja piszę o nooooooowym budownictwie- takich świeżutkich nowoczesnych apartamentowcach (choć to nazwa fansy szmansy, albowiem wciąż są to mieszkania w blokach, tylko droooższe bo nowiusieńkie. Na Śląsku rosną jak grzyby po deszczu.

Kameno - "milamwine" fonetycznie

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
bo nie masz ze sobą wózka z bliźniakami i dwulatka luzem , nie masz złamanej nogi , nie masz 85 lat teraz nowe stawiają zawsze z windą , nawet 4-piętrowe .
Enter

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-09-21 o 21:44
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 21:43   #4387
Miciel
Wpisz tu zomzing

to już tam chyba kiedyś mówiłem, że można obejrzeć;
i Ogon_ mógłby przeczytać Kamień filozoficzny Marguerite Yourcenar, może trafi w gust

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 21:43   #4388
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
w jednej knajpie w wwie były kible zamykane drzwiami od windy z szybką plus nie było zwykłych oznaczeń damsko męskich tylko z tego co pamiętam love i sex.... za pierwszym razem totalna konfuzja
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 21:45   #4389
Redhaired Witch
Nindżopesz

Żegnam się z Wami i idę wziąć Bromberg, to były wspaniałe wspólne chwile

Stary 2014-09-21, 21:55   #4390
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie 4 lata mieszkałam na 4p bez windy
z wózkami, rowerkami, didami...

świetnie wpływa na nogi i pamięć

wind nie lubię, w piterze w hotelu była taka wielkości szafy z prześwitami w podłodze... nawet raz nie wsiadłam, bo się bałam, że się rozleci
wbiegałam po schodach, w podobnym czasie co wyjeżdżała.
no własnie - kieeeedyś

Ja kiedyś się panicznie bałam wind - klaustrofobia, dalej ją mam, ale zwalczam
3 razy zacięłam się w windzie, hiperwnetylacja etc... brrr

Aleeeeeeeee...
Cytat:
Jak ja byłam na studiach miałam to samo, a teraz jestem 10 lat później i mam inną perspektywę jak własnie przyjeżdzam do Mam zrobić z nią zakupy domowe samochodem, i potem to wnosimy - nie jest to aerobik

Zwłaszcza po całym zabieganym dniu na nogach człowiek wraca na rzęsach i chce już żeby go coś dostarczyło na górę. Lubię mieć wybór.

Na korki też latałam kiedyś na 10piętro tylko schodami. WYŁĄCZNIE, ale to chodzi o wybór, żeby było i jedno i drugie, dla każdego coś miłego, wedle potrzeb. Jak jest ktoś chory to już w ogóle kaplica

Czas edycji: 2014-09-21 o 21:58
Stary 2014-09-21, 21:57   #4391
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Na korki też latałam kiedyś na 10piętro tylko schodami. WYŁĄCZNIE, ale to hodzi o wybór, żeby było i jedno i drugie, dla każdego coś miłego, wedle potrzeb.
Jasna sprawa, teraz mieszkam na 9tym i chyba tylko raz szłam na piechotę jak się winda zepsuła

Dobra, lete umierać.

Stary 2014-09-21, 22:10   #4392
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Ale mecz, ale emocje
Redzia, nie umieraj, ja wiem, ze zrobisz wszystko, zeby do pracy nie wracac, no ale bez przesady

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 22:16   #4393
gryx82
BAN stały

Cytat:
2. no, jak dostaniesz kredyt na 35 lat to Cię stać
No tak, zapomniałem o kredycie (i o 150 warunkach do spełnienia, żeby go łaskawie przyznano)
Cytat:
hm, a on nie regulował od ilu musi być winda?
Bardzo możliwe
Cytat:
Tutaj rzeczony kibel Ostatnio widziałem gdzieś w sieciuni miejski szalet o kształcie sześcianu, w całości wykonany z luster weneckich (tak się to chyba zowie) i postawiony centralnie na jakimś deptaku, nie mógłbym się skupić Jeszcze jest jakaś bajera pt. szkło reagujące na prąd elektryczny, przyciemnia się automatycznie, gdy tylko zamkniemy drzwi na zamek
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
bo nie masz ze sobą wózka z bliźniakami i dwulatka luzem , nie masz złamanej nogi , nie masz 85 lat teraz nowe stawiają zawsze z windą , nawet 4-piętrowe
Dobra, nie znam się na nowych blokach
Cytat:
do czasu i zależnie od liczby didów i rozstrzału wiekowego . Weź np.trojaczki w wieku niemowlęcym i czwarty did w wieku półtora
O! To jak u mojego chrzestnego w połowie lat '80, tylko czwarty did miał już dwa lata skończone
Cytat:
Spal wszystko! Zniszcz! Obróć w gruz i perzynę! I nie bierz jeńców!

Jakbyś miała jakieś problemy z przeprowadzeniem swojego dywizjonu, jestem pod telefonem

---

Umrę na zawał przez ten mecz
Stary 2014-09-21, 22:28   #4394
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
i Ogon_ mógłby przeczytać Kamień filozoficzny Marguerite Yourcenar, może trafi w gust
Broken widzieliśmy z chuopinem samoczynnie wyławiając go - ale nie będę ściemniać, sympatia do gry Tima sprawiła, że trafiliśmy na ten film. Podobał się nam. A tego typu filmy rzadko się udają. I takie zdanie, rzadko wypowiadamy po filmie.

Jesteśmy po Witaj w klubie, no i nie mam siły na komentarz. No tak ta Hameryka juz wiecznie jeździ na tych swoich "niezawodnych" tematach. Odchudzony aktor to jest dla mnie za mało. Idealizowanie bohaterów. Koloryzowanie. Nie lubię Chyba jedyny pozytyw to zwrócenie uwagi na "biznes" farmaceutyczny etc, ale żeby tyle czasu jechać na temacie, nie dla mnie Nie kupuję metamorfozy kowboja dziwkarza. No po prostu nie.

Czas edycji: 2014-09-21 o 22:31
Stary 2014-09-21, 22:39   #4395
gryx82
BAN stały

Stary 2014-09-21, 22:50   #4396
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Ide wziac leki

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2014-09-21, 22:52   #4397
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Ide wziac leki
A co bierzesz? Bromberg, Warschau czy może Krakau?
Stary 2014-09-21, 22:57   #4398
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
A co bierzesz? Bromberg, Warschau czy może Krakau?
Co za pytanie, Danzig ofkors
Wystarczy tej wolnosci

Stary 2014-09-21, 23:00   #4399
Florens
Zakorzenienie

wygraliśmy

a ja słucham tego https://www.youtube.com/watch?v=s3rXgvnJqF4 wciąż, czemu

dobry baru

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 23:04   #4400
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Co za pytanie, Danzig ofkors
Wystarczy tej wolnosci

Cytat:
wygraliśmy
Yeeeaaah!
Stary 2014-09-21, 23:15   #4401
rachell111
Zakorzenienie

nie jestem fanem sportów drużynowych i jak Federer wygra to mówię że wygrał, jak przegra, to że przegrał, (dla innych pewnie Radwańska etc) i tak się zastanawiam, jak Polacy przegrywają w nożną abo gdzie indziej to mówicie "przegralismy" czy a to jełopy przegrali z Gibraltarem?

Żeby nie było, pytam na totalnego luzaka, ot luźna refleksja Bez żadnych ciśnień: ani nic bo mnie one obce są

Czas edycji: 2014-09-21 o 23:17
Stary 2014-09-21, 23:18   #4402
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
senkju ci,

bedzem czytac i paczec

Cytat:
w jednej knajpie w wwie były kible zamykane drzwiami od windy z szybką plus nie było zwykłych oznaczeń damsko męskich tylko z tego co pamiętam love i sex.... za pierwszym razem totalna konfuzja
w krk w knajpie był kajbel z luster weneckich.
a fogle ad sinupret nie ma czegostalkiego jak lustro weneckie, tylko fenickie

Cytat:
No tak, zapomniałem o kredycie (i o 150 warunkach do spełnienia, żeby go łaskawie przyznano)

Bardzo możliwe

Tutaj rzeczony kibel Ostatnio widziałem gdzieś w sieciuni miejski szalet o kształcie sześcianu, w całości wykonany z luster weneckich (tak się to chyba zowie) i postawiony centralnie na jakimś deptaku, nie mógłbym się skupić Jeszcze jest jakaś bajera pt. szkło reagujące na prąd elektryczny, przyciemnia się automatycznie, gdy tylko zamkniemy drzwi na zamek

Dobra, nie znam się na nowych blokach

O! To jak u mojego chrzestnego w połowie lat '80, tylko czwarty did miał już dwa lata skończone

Jakbyś miała jakieś problemy z przeprowadzeniem swojego dywizjonu, jestem pod telefonem

---

Umrę na zawał przez ten mecz
nom dokladnie-ten zachodni kajbel taki wlasnie był, albowiem poniewaz kumpel zw rozpaczy postanowil z niego skorzystac jednak i to nie na siusiu tylko to drugie..zamknął zamek ui ufffff

Cytat:
Broken widzieliśmy z chuopinem samoczynnie wyławiając go - ale nie będę ściemniać, sympatia do gry Tima sprawiła, że trafiliśmy na ten film. Podobał się nam. A tego typu filmy rzadko się udają. I takie zdanie, rzadko wypowiadamy po filmie.

Jesteśmy po Witaj w klubie, no i nie mam siły na komentarz. No tak ta Hameryka juz wiecznie jeździ na tych swoich "niezawodnych" tematach. Odchudzony aktor to jest dla mnie za mało. Idealizowanie bohaterów. Koloryzowanie. Nie lubię Chyba jedyny pozytyw to zwrócenie uwagi na "biznes" farmaceutyczny etc, ale żeby tyle czasu jechać na temacie, nie dla mnie Nie kupuję metamorfozy kowboja dziwkarza. No po prostu nie.

z Timem podobało mi sie 1900 człowiek legenda, ale pewnie znasz

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

btw-ogladał ktos jądro ciemnosci z rothem i malkowicchem?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 23:28   #4403
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
miałam podobne spostrzeżenia po seansie

28.05.2010
Stary 2014-09-21, 23:33   #4404
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
z Timem podobało mi sie 1900 człowiek legenda, ale pewnie znasz

btw-ogladał ktos jądro ciemnosci z rothem i malkowicchem?
1. Znam, bardzo dobry film dla mnie. Klasyka klasyki. Dedi mi puścił. Majstersztyk i przyjemność zarazem.

2. Widziałam, aaale, jako młodociany człowiek, nie wiem, czy moje wrażenia obecnie, jako dojrzalszego widza, byłyby inne, tzn, jestem pewna, że tak, ale nie wiem jak bardzo. Mam tak jakby zbyt naiwne wspomnienia z tego filmu Dlatego często oglądam te same rzeczy po laaatach.

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
miałam podobne spostrzeżenia po seansie
Czyli to potwierdza smutne wnioski, że taki już holyłódzki biznes, że na próżno szukać magii, kunsztu, etc. Może to nasza naiwność, że w Holyłodzie szukamy czegoś, czego tam nigdy nie będzie (ew moja, mówię za siebie).
Stary 2014-09-21, 23:43   #4405
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli to potwierdza smutne wnioski, że taki już holyłódzki biznes, że na próżno szukać magii, kunsztu, etc. Może to nasza naiwność, że w Holyłodzie szukamy czegoś, czego tam nigdy nie będzie (ew moja, mówię za siebie).
oj już dawno straciłam na to nadzieję, wolę inne kino, wschodnie, europejskie...

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Cytat:

28.05.2010
Stary 2014-09-21, 23:45   #4406
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
oj już dawno straciłam na to nadzieję, wolę inne kino, wschodnie, europejskie...
To ja niedawno, takam naiwna

Ale mam taką zasadę, oglądam, żeby mieć zdanie. Niestety ostatnio, wszelkie głośne, nagradzane filmy, są dla mnie filmowym nieporozumieniem. buuu
Stary 2014-09-21, 23:45   #4407
gryx82
BAN stały

Cytat:
nie jestem fanem sportów drużynowych i jak Federer wygra to mówię że wygrał, jak przegra, to że przegrał, (dla innych pewnie Radwańska etc) i tak się zastanawiam, jak Polacy przegrywają w nożną abo gdzie indziej to mówicie "przegralismy" czy a to jełopy przegrali z Gibraltarem?

Żeby nie było, pytam na totalnego luzaka, ot luźna refleksja Bez żadnych ciśnień: ani nic bo mnie one obce są
U mnie to jest tak, że klęsk staram się nie zauważać, a tylko zwycięstwa świętuję Tak serio, ja i sport to tak jakby dwa przeciwstawne bieguny, nie jara mnie zbytnio, za wyjątkiem takich imprez, jak dzisiejsza "Mistrzowie świata", to brzmi dumnie!
Cytat:
nom dokladnie-ten zachodni kajbel taki wlasnie był, albowiem poniewaz kumpel zw rozpaczy postanowil z niego skorzystac jednak i to nie na siusiu tylko to drugie..zamknął zamek ui ufffff
Stary 2014-09-21, 23:54   #4408
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
To ja niedawno, takam naiwna

Ale mam taką zasadę, oglądam, żeby mieć zdanie. Niestety ostatnio, wszelkie głośne, nagradzane filmy, są dla mnie filmowym nieporozumieniem. buuu
ja też , ba, nawet czytam różne goowna, bo "głośne" są

28.05.2010
Stary 2014-09-22, 00:03   #4409
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to jest tak, że klęsk staram się nie zauważać, a tylko zwycięstwa świętuję Tak serio, ja i sport to tak jakby dwa przeciwstawne bieguny, nie jara mnie zbytnio, za wyjątkiem takich imprez, jak dzisiejsza "Mistrzowie świata", to brzmi dumnie!

No właśnie - jeśli mówisz serio, of kors - to tak to wygląda - nie jesteśmy fanami sportu ale "fianał to must have"

Tzn jest to powód do jakieś "dumy narodowej" że w czymś Ci Polacy są wreszcie uznani za mistrzów na świecie.

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
ja też , ba, nawet czytam różne goowna, bo "głośne" są
Ja sobie Greya odpuściłam - czuję, że to nie moje rejony - a seks w literaturze uwielbiam, ale w dobrej. Może nie tyle co w dobrej literaturze co dobrze napisany seks. O! no i literacko nie umiem się zadowolić jęz polskim to tylko świadczy o mnie jak mało czytam w pol, ponieważ na bank istnieją rewelacje w tym języku.
Stary 2014-09-22, 00:03   #4410
gryx82
BAN stały

Cytat:
No właśnie - jeśli mówisz serio, of kors - to tak to wygląda - nie jesteśmy fanami sportu ale "fianał to must have"
Wyczułem agresywny atak personalny!
Cytat:
Tzn jest to powód do jakieś "dumy narodowej" że w czymś Ci Polacy są wreszcie uznani za mistrzów na świecie.
Igzakli! Tak mało powodów do narodowej dumy (futbol litościwie pominę milczeniem...), więc to jest naprawdę COŚ, nawet dla mnie, sportowego laika
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości