Scent Bar LIII - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-21, 00:39   #4351
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Hmmm... ale właściwie na co szansę?
To casting na żonę dla mnie
Cytat:
Chyba pójdę spać albo coś...
Ja idę smażyć frytki
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 10:38   #4352
Redhaired Witch
Nindżopesz

Macham znad kaca.

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Za pamięci pow 3 tsh może utrudniać,ale niskie BMI również... Jak chcesz robic kompleksowe badania hormonów odnośnie ciaży idż na badania na Karową. Badanie prolaktyny w laboratorium jest do bani bo prl jest min hormonem ruchu po pierwsze a po drugie ma dwa piki dobowe i w momencie lub około powinno się krew pobrać najlepiej na leżąco tzn pierwsze pobranie po min 2 godzinach leżenia . Wtedy to ma sens ... W innym wypadku wsZystko o kant dupy potłuc jeśli o prl chodzi.
Nie, kompleksowych nie chcę robić bo jak pisze Parabelka mlekotok jest wyraźnym objawem, poza tym nie mam czasu na takie badania - został mi tydzień do pracy, muszę kilka spraw załatwić a tak od razu na początku pracy brać zwolnienie "bo będę się badać żeby zajść" to teges... na kopach mnie wyrzucą
Ale oczywiście, problem może leżeć w czymś zupełnie innym, niemniej póki co leczę te najbardziej oczywiste rzeczy.
Co do BMI to takie samo miałam w pierwszej cionszy więc nie sądzę... A ocja "tyjemy żeby zajść" zdecydowanie odpada

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
no ale jak jest mlekotok to jest hiperprolaktynemia na bank .
Nom.

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
mnie sie chce wiekszego mieszkania

Ładnie się stopniują te nasze jesienne must have: nowe buty, większa torba, większe mieszkanie... To ja teraz powinnam napisać, że chcę większy samolot czy cuś.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 11:55   #4353
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
To casting na żonę dla mnie
Apeluje się o rozważniejszy dobór kandydatek.

Planuję spalić kościół.
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 11:58   #4354
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A na zakupy wiejskie i miejskie polecam te http://www.designs.gaul.com.pl/torby_na_nape.htm

A potem do kompletu kubek z kotem i poduszkę z sową
Te z kotami cudne
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

se popatrze w necie i mi się odechce, jak zwykle
Też dobrze
Cytat:

"Dziki Józef"
Dobrze,że nie Sztywny Józef
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 12:50   #4355
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

To pewnie oznacza "zakaz przenoszenia pindoli w tej torebce"

Bry w przelocie
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 12:56   #4356
Parabelka
Panaroja

snad domowych kokosanek i spod mgły
Cytat:
No ale jak to? Mój siostrzeniec jest w 3. klasie teraz, w przyszłym roku będzie miał lat 10 (rocznikowo)
poszedł do szkoły jako 7-latek - I klasa , 8-latek II klasa , 9-latek III klasa , 10-latek IV klasa . Teraz jest 6-latek I , 7-latek II , 8-latek III klasa .
Cytat:
Planuję spalić kościół.
dla rozrywki czy z zemsty ?

Jeeeeesień mglista się zrobiła , ja nieeee chcęęęęę co prawda można będzie wyciągnąć mocniejsze flaszki , ale ciepła i słoneczka to nie zastąąąąpiiiii

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2014-09-21 o 12:58
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 12:58   #4357
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Prawda? Tak czekałam kiedy Cię zacznie uwierać.

Rozglądaj się

Moi przyjaciele po pierwszej Didce już się w 2 pokojach widzą tylko póki co, czyli póki małe jest małe. Albowiem dzienny pokój jest pracowy i wspólnoprzestrzeniowy, wielofunkcyjny ale jak małe już urośnie to nie chcą się bujać a raczej cisnąć w mikroskopijnej sypialni, poza tym planują mieć dwójkę Didków. Już szukają - orientują się, zbierają kasę etc etc. Wiedzą że to MUSI nastąpić.

Polly a zamiana na większe wchodzi w grę? Np na tym samym osiedlu ? Praktykuje się to jeszcze? Że np z jakiegoś gniazda komuś dzieci wyfrunęły i już małżeństwo ne potrzebuje m5? U nas to bardzo częste. Takie ogłoszenia.
tylko przy moich wymogach to nawet pomijajac kwestie finansowe to nie da sie nic znaleźć . w dodatku ze wzgl na swoj zawód widze od razu kiepskosc tych mieszkan co sa oferowane i nie dam pol miliona za cos kiepskiego .
pozatym ja bym chcioala zamienic na metraz ok 80 m2 co daje kwote jakiec 560-640 tysiecy....raczej nie dostane takiego kredytu, zreszta ta liczba mnie przeraza i nie wiem czy bym sie zdecydowała , a dodatku to nie koniec wtdakow bo trzeba skads skolowac jescze z 50 tys zeby sie jakos z bidą urzadzic, a skadto skolowac majac gigantyczny kredyt?

a miszkanie za mastem mi nie odpowiada . teraz mam optymalna odległość, niby obrzeza, ale autkiem do centruma 10 min, kom.miekscka jakies 20-25 no i ta komunikacja jexdxi ciagle a nie ras na ruski rok (btw wie ktos skad sie wzielo to powiedzenie? )

parabelko- ale kiedy to dzieci mialy komunie w 3 klasie?? ja mialam w 2, moja sis w 2 i moje dziecko tez w 2. wiec nie wiem kiedy miala byc ta afera z przekladaniem z 3 do 2 ?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 13:04   #4358
Parabelka
Panaroja

Cytat:
parabelko- ale kiedy to dzieci mialy komunie w 3 klasie?? ja mialam w 2, moja sis w 2 i moje dziecko tez w 2. wiec nie wiem kiedy miala byc ta afera z przekladaniem z 3 do 2 ?
Za moich czasów komunia była w III klasie albo mam już starcze omamy

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-09-21, 13:09   #4359
rachell111
Zakorzenienie

Polly - rozumiem, ale przy zamianie to chyba uzupełnia się tylko brakującą kwotę nadmetrażu etc - czyli tak jakby kasa ze sprzedaży tego mniejszego plus brakująca kwota, np z kredytu. No chyba, że chcesz zachować 2 mieszania

Rozumiem sens mieszania w swojej okolicy, dlatego mówię, na takich osiedlach oferty o zamianie są dosyć częste. No i rozumiem kiepskość wykonania etc, czyli pewnie wolałabys na rynku pierwotnym nie wtórnym z tego wnoszę ?
Stary 2014-09-21, 13:31   #4360
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
dla rozrywki czy z zemsty ?

Jeeeeesień mglista się zrobiła , ja nieeee chcęęęęę co prawda można będzie wyciągnąć mocniejsze flaszki , ale ciepła i słoneczka to nie zastąąąąpiiiii
Z zemsty, chociaż jakby się zastanowić...

Mglista jesień.

Cytat:
a miszkanie za mastem mi nie odpowiada . teraz mam optymalna odległość, niby obrzeza, ale autkiem do centruma 10 min, kom.miekscka jakies 20-25 no i ta komunikacja jexdxi ciagle a nie ras na ruski rok (btw wie ktos skad sie wzielo to powiedzenie? )
Z różnicy w kalendarzach (później u nich święta itd., stąd wrażenie, że rok dłuższy).
Stary 2014-09-21, 14:03   #4361
Betty83
Zakorzenienie

znad fusów po kawie...
i lekkiego kaca
nie powinno się łączyć fireballa z jagerbombą....

Cytat:
Jak tak se paczę, to mam wrażenie, że co gmina to metoda... mnie to zawsze strasznie dziwi, bo ja takich problemów nigdy nie miałem, nawet mi przez myśl nie przeszło... (pomijając 4. klasę LO, ale nawet wtedy nauczyciele mnie kochali ), żeby do szkoły nie iść... ja z tego wytresowanego, czerwonego pokolenia, dla którego szkoła i nauka to świętość była)
hmm... mnie niektórzy lubili a inni lubili specyficznie...
np polonistka postawiła mi płotek, a jak przyszłam do niej dopytać jak mam to poprawić, to powiedziała, że czekała na mnie, żeby o życiu porozmawiać. facet od fizyki na lekcji przy całej klasie wypalił że mówię barytonem i tak się na niego obraziłam, że jakieś 2 tygodnie do szkoły nie chodziłam, a na fizykę dobry miesiąc. chemica też się uwzięła, ale przypadkiem chodziłam na korki do jej nauczycielki i ta sama do niej zadzwoniła, żeby dała mi spokój, bo wg niej chemię to ja doskonale umiem. no i nie lubiłam się rozdrabniać, z matmy miałam u tej samej nauczycielki z fakultetu i całek 5 a z przedmiotu nawet zagrożenie... na studiach też 5 z matematyki i statystyki, a ponad pół grupy miało problem z zaliczeniem...

Cytat:
2.mnie też się kce nowe dużej torby , ale taniej dla odmiany
ja upolowałam na pływalni nowy czarny worek na długim pasku niestety z hm i z ceraty, ale za to za 4 zł

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
a jednak nic mi się nie podoba doszłam już do Korsów, przeginka
se popatrze w necie i mi się odechce, jak zwykle

Cytat:
Hmmm... ale właściwie na co szansę?

Jestem po farbowaniu, tyle z mojej silnej woli. Efekt określiłabym jako wybitnie popielaty ciemny blond, ciekawe, jak się wymyje. Nie ma plam.

Chyba pójdę spać albo coś...
poka

oby jak najdłużej się nie wymywał

Cytat:
wg moich obliczeń ruski rok trwa 10 miesięcy

jak robiłam drugą wizę, to kumpel co mi zapro załatwiał i później procedury w ambasadzie, napisał: dostałaś na rok!
patrzę w paszport, a tam do maja, a lipiec był

dostałam wczoraj komplimenta od koleżanki, że mi zielone kolczyki do oczu pasują, gdzieś to już czytałam....
Stary 2014-09-21, 14:08   #4362
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
poka

oby jak najdłużej się nie wymywał
Wrzuciłam do albumu, jakość kijowa, no a kolor jak kolor... czekamy na wymywanie.
Stary 2014-09-21, 14:10   #4363
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzuciłam do albumu, jakość kijowa, no a kolor jak kolor... czekamy na wymywanie.
jaki to poziom?
i jaki oksy w tej londzie? na oleju farbowałaś?
Stary 2014-09-21, 14:13   #4364
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
jaki to poziom?
i jaki oksy w tej londzie? na oleju farbowałaś?
Bezpośrednio po farbowaniu oceniam na 6, docelowo ma się wymyć do 7 (średni blond). Oksydant 9%, jak zawsze na oleju.
Stary 2014-09-21, 14:26   #4365
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Za moich czasów komunia była w III klasie albo mam już starcze omamy

hmmm...jesczze mi przyszło do głowy ze moze w jakis parafiach była w 3 kl. bo podogno parafia moze sama zadecydowac kiedy bedzie komunia

Cytat:
Polly - rozumiem, ale przy zamianie to chyba uzupełnia się tylko brakującą kwotę nadmetrażu etc - czyli tak jakby kasa ze sprzedaży tego mniejszego plus brakująca kwota, np z kredytu. No chyba, że chcesz zachować 2 mieszania

Rozumiem sens mieszania w swojej okolicy, dlatego mówię, na takich osiedlach oferty o zamianie są dosyć częste. No i rozumiem kiepskość wykonania etc, czyli pewnie wolałabys na rynku pierwotnym nie wtórnym z tego wnoszę ?
nie mam preferencji co do tego czy ma byc nowe czy stare, kazde ma swoje wady i zalety.
najbardziej bym chciala mieszkac w swojej okolicy, ale:

1. w wiezowcach nie ma wiekszym mieszkan niz moje, a jednak wiezowiec by mi odpowiadal najbardziej- te widoki..całe beskidy, panorama krakowa, wawel, tatry przy dobrej pogodzie
no i ja sie dobrze czuje "na wysokosci"

2. w niskich blokach sa 4 pokoje, 72 m, ale to bloki bez windy,a na parterze bym mieszkac nie chciala

3. zaraz obok mojego bloku zaczynaja sie nowszee bloki z konca lat 90 tych, lokalizacja fajna, z windami itd, tylko ze tam nikt nie chce mieszkania sprzedac , znalazłam jedno o powierzchni 112 metrów i cenie chyba 700 tys,..no ludzie

Cytat:

Mglista jesień.

Z różnicy w kalendarzach (później u nich święta itd., stąd wrażenie, że rok dłuższy).

aacha, ale trwa tyle samo?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 15:03   #4366
Parabelka
Panaroja

Cytat:

np polonistka postawiła mi płotek, a jak przyszłam do niej dopytać jak mam to poprawić, to powiedziała, że czekała na mnie, żeby o życiu porozmawiać. facet od fizyki na lekcji przy całej klasie wypalił że mówię barytonem i tak się na niego obraziłam, że jakieś 2 tygodnie do szkoły nie chodziłam, a na fizykę dobry miesiąc. chemica też się uwzięła, ale przypadkiem chodziłam na korki do jej nauczycielki i ta sama do niej zadzwoniła, żeby dała mi spokój, bo wg niej chemię to ja doskonale umiem. no i nie lubiłam się rozdrabniać, z matmy miałam u tej samej nauczycielki z fakultetu i całek 5 a z przedmiotu nawet zagrożenie... na studiach też 5 z matematyki i statystyki, a ponad pół grupy miało problem z zaliczeniem...

ja upolowałam na pływalni nowy czarny worek na długim pasku niestety z hm i z ceraty, ale za to za 4 zł
1.ale tak zawsze było , tylko że kiedyś większy rygor w szkole i w ogóle był i nie było mowy o obrażaniu się na nauczycieli czy jakichś absencjach z powodu widzimisia , bo zaraz odpowiednie czynniki wkraczały do akcji - dyrekcja , kurator , nadzór . Pamiętam , że kiedy rocznikowo wypadało mi iść do szkoły (poszłam dwa lata wcześniej) , w domu pojawiła się któregoś dnia dyrektorka rejonowej podstawówki z babką z kuratorium z zapytaniem dlaczego dziecko takie a takie czyli ja , nie wywiązuje się z obowiązku szkolnego , no i rodzice musieli udowadniać że dwa lata już chodzę do innej szkoły poza rejonem Tak samo jak mój starszy brat zaczynał rozrabiać , natychmiast były wizyty ze szkoły , z kuratorium , kiedyś przy jakichś wybitnie ekstremalnych wyskokach nawet o milicję się oparło . Szkoła to była szkoła , wymówek nie było , chciałeś nie chciałeś chodzić musiałeś .
2.za taką cenę nie żal

nadal mgłaaaa

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:

Mglista jesień.

1.
2.fuuuuuj
3.hmmm , może faktycznie to jest wyjaśnienie ?

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-09-21, 15:38   #4367
Murszafka
To ja :)

Właśnie wyjechał od nas kolega z czasów wykopaliskowcyh... Posiedzieliśmy wczoraj, powspominaliśmy, pożarliśmy sernik... I dziś małżon odsypia kaca

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 15:40   #4368
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
aacha, ale trwa tyle samo?
Teraz już tak, w Polsce gregoriański jest od XVI w., w Rosji od początku XX w., chociaż w cerkwii liturgia jest nadal wg juliańskiego.
Stary 2014-09-21, 16:14   #4369
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

nie mam preferencji co do tego czy ma byc nowe czy stare, kazde ma swoje wady i zalety.
najbardziej bym chciala mieszkac w swojej okolicy, ale:

1. w wiezowcach nie ma wiekszym mieszkan niz moje, a jednak wiezowiec by mi odpowiadal najbardziej- te widoki..całe beskidy, panorama krakowa, wawel, tatry przy dobrej pogodzie
no i ja sie dobrze czuje "na wysokosci"

2. w niskich blokach sa 4 pokoje, 72 m, ale to bloki bez windy,a na parterze bym mieszkac nie chciala

3. zaraz obok mojego bloku zaczynaja sie nowszee bloki z konca lat 90 tych, lokalizacja fajna, z windami itd, tylko ze tam nikt nie chce mieszkania sprzedac , znalazłam jedno o powierzchni 112 metrów i cenie chyba 700 tys,..no ludzie
Aaaa to w takim wypadku rzeczywiście kiepsko - bo akurat podzielam Twoje zdanie - nie ma lepszych warunków do mieszkania niż wysoko z windą.

4 piętra bez windy to jest już przezytek, moi rodzice w takim mieszkali, poracha, w życiu bym złotówki obecnie nie zainwestowała bloki bez windy

Kurcze no faktycznie moooocno ograniczony wybór.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-09-21 o 16:27
Stary 2014-09-21, 16:25   #4370
gryx82
BAN stały

Znad kawy i spaghetti
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Co do BMI to takie samo miałam w pierwszej cionszy więc nie sądzę...
No tak, ale pamiętaj, że podówczas byłaś młodsza

Cytat:
Apeluje się o rozważniejszy dobór kandydatek.

Planuję spalić kościół.

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dobrze,że nie Sztywny Józef

Cytat:
poszedł do szkoły jako 7-latek - I klasa , 8-latek II klasa , 9-latek III klasa , 10-latek IV klasa . Teraz jest 6-latek I , 7-latek II , 8-latek III klasa

Cytat:
Igzakli!
Cytat:
...
pozatym ja bym chcioala zamienic na metraz ok 80 m2 co daje kwote jakiec 560-640 tysiecy....
Za tyle to już dom można postawić
Cytat:
U nas komunię przesuniętą do klasy drugiej miały roczniki od '84 bodajże wzwyż (ja miałem w klasie 3.)
Cytat:
Oczywiście zdarzało mi się opieprz dostać tęgi, święty nie byłem (najbardziej pamiętam ten na angielskim i fizyce, no i na jakimś apelu, od kobiety od niemieckiego), ale to wszystko było takie "zdrowe", tj. oberwało mi się, ale na drugi dzień już wszystko było OK, nikt nie chował urazy i nie wołał mnie z czystej złośliwości co lekcję do tablicy Chociaż... pod koniec LO wychowawczyni lubiła mnie chyba najmniej z naszej całej piątki chłopaków
Cytat:
znalazłam jedno o powierzchni 112 metrów i cenie chyba 700 tys,..no ludzie

Ktoś mi może wytłumaczyć, kogo stać na mieszkanie w takiej cenie? Bo nie ogarniam...
Stary 2014-09-21, 16:48   #4371
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
No tak, ale pamiętaj, że podówczas byłaś młodsza

Polly, faktycznie nie ma co kupić... Może jakieś nowe inwestycje powstaną?

A co do cen mieszkań to niestety w szoku nie jestem, u nas ceny porównywalne więc taki standard... Znajoma chce kupić jakieś 60 metrowe za 500 i to mnie zadziwia bo w mojej dzielnicy są po 350 więc po grzyba przepłacać, zważywszy, że do centrum i tak ma dalej a tamta dzielnica też szału nie robi.

Stary 2014-09-21, 17:02   #4372
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Właśnie wyjechał od nas kolega z czasów wykopaliskowcyh... Posiedzieliśmy wczoraj, powspominaliśmy, pożarliśmy sernik... I dziś małżon odsypia kaca
Uuuuu , to mocny był ten sernik

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-09-21, 17:08   #4373
gryx82
BAN stały

Cytat:
4 piętra bez windy to jest już przezytek, moi rodzice w takim mieszkali, poracha, w życiu bym złotówki obecnie nie zainwestowała bloki bez windy
No ale bloki czteropiętrowe bez windy to chyba norma w całej Polsce jest? Nie wyobrażam sobie jechać windą na 1. piętro np.
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Cytat:
A co do cen mieszkań to niestety w szoku nie jestem, u nas ceny porównywalne więc taki standard... Znajoma chce kupić jakieś 60 metrowe za 500 i to mnie zadziwia bo w mojej dzielnicy są po 350 więc po grzyba przepłacać, zważywszy, że do centrum i tak ma dalej a tamta dzielnica też szału nie robi.

Tak se teraz paczę na ceny mieszkań i domów w mojej okolicy, w porównaniu do Waszych to to trzeci świat chyba Np. dom wolnostojący, 180 metrów, niedaleko lasu i jeziora 420 tys.
Stary 2014-09-21, 17:13   #4374
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No ale bloki czteropiętrowe bez windy to chyba norma w całej Polsce jest? Nie wyobrażam sobie jechać windą na 1. piętro np.
nie w nowym budownictwie

Ja sobie nie wyobrażam tachać zakupów, wózka, dida na 4 piętro Ja lubię komfort, a jak chcę wyczyny sportowe to sobie je organizuję w wolnym czasie.

Znam masę rodzin "czawrtopiętrowych" przeklinają każdy dzień. Ich dzieci, czyli moje pokolenie własnie się powyprowadzali do niskich (4 p) nowoczesnych bloków z windami.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-09-21 o 17:16
Stary 2014-09-21, 17:30   #4375
gryx82
BAN stały

Cytat:

Cytat:
nie w nowym budownictwie
W dużych miastach? U nas najnowsze bloki są z przełomu lat 80/90, czteropiętrowe, bez windy. Nie widziałem nigdy windy w blokach niższych, niż 4 piętra (chyba nawet jakiś przepis to regulował, od ilu kondygnacji może winda być) Ale rację masz, pisząc o tym tachaniu wózków/rowerów/zakupów, miłe to nie jest.
Stary 2014-09-21, 17:53   #4376
Betty83
Zakorzenienie

w sumie 4 lata mieszkałam na 4p bez windy
z wózkami, rowerkami, didami...

świetnie wpływa na nogi i pamięć

wind nie lubię, w piterze w hotelu była taka wielkości szafy z prześwitami w podłodze... nawet raz nie wsiadłam, bo się bałam, że się rozleci
wbiegałam po schodach, w podobnym czasie co wyjeżdżała.

a fogle, to ruchome schody mnie kręcą, zawsze staję nad chuopem i się o niego ocieram w trakcie jazdy

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

a wracając do wind

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2014-09-21 o 17:52
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 17:56   #4377
gryx82
BAN stały

Cytat:
w sumie 4 lata mieszkałam na 4p bez windy
z wózkami, rowerkami, didami...

świetnie wpływa na nogi i pamięć
Wierzę Siostra mieszka na pierwszym, więc jeszcze OK, przyzwyczaiłem się przez te wszystkie lata, ale już wejście na 3. to dla mnie wysiłek
Cytat:
wind nie lubię, w piterze w hotelu była taka wielkości szafy z prześwitami w podłodze... nawet raz nie wsiadłam, bo się bałam, że się rozleci
wbiegałam po schodach, w podobnym czasie co wyjeżdżała.
Dzieckiem będąc, jeździliśmy do ciotki do Poznania, na Hetmańską, przejazdżka windą była punktem obowiązkowym (co z tego, że ciotka mieszkała na drugim piętrze)
Stary 2014-09-21, 18:11   #4378
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Wierzę Siostra mieszka na pierwszym, więc jeszcze OK, przyzwyczaiłem się przez te wszystkie lata, ale już wejście na 3. to dla mnie wysiłek

Dzieckiem będąc, jeździliśmy do ciotki do Poznania, na Hetmańską, przejazdżka windą była punktem obowiązkowym (co z tego, że ciotka mieszkała na drugim piętrze)
koleżanki z klasy miały takie hobby, że na wagary jeździły do szpitala powozić się windą. dopóki raz nie zjechały w towarzystwie zwłok....

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

do wind z przezroczystymi podłogami też się staram nie wsiadać
w jakiejś galerii była knajpa z taką podłogą, a pod podłogą woda, też nawet nie stanęłam... a ludzie normalnie tam siedzieli i jedli...
Stary 2014-09-21, 18:12   #4379
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ja miałam studia na 10tym piętrze wieżowca a na parterze sklep z m.in. bajaderkami - codziennie zbiegałam po schodach, kupowałam, zjadałam i wbiegałam żeby spalić O dziwo system działał i ważyłam 48 kg.

Stary 2014-09-21, 18:18   #4380
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Zawsze robię z alkoholem, no chyba, że ma być dla dzieci
Odwołali nam koncert Malickiego Oczywiście przekonaliśmy się o tym już pod bramą co teatrum uprzednio przegalopowawszy trasę godzinna w 40 minut...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości