|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tygodnie lecą, trójeczka z przodu, bo w październiku czas do porodu!! :)
Tynka i Natalyyya gratulacje, niech Wasze maluszki się zdrowo chowają
|
#2762 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się po weekendzie !
Tęskniłam za Wami !! I z niecierpliwością wchodziłam na forum, która kolejna po Tynce i Nataly ! Ale widzę, że jak na razie żadna, ciekawe jak długo...![]() Jeszcze raz za wszystkie cudowne życzenia, nawet nie wiecie jak miło dostać ich aż tyle ! Chrzciny bardzo się udały, Malutka jaka grzeczna A Mały tak mnie kopał, jakby chciał powiedzieć "zdejmij tą kluchę ze mnie" A w przed dzień, jak spacerowaliśmy po mieście, to szłam z wózkiem i spojrzenia niektórych ludzi na mnie z wózkiem i z brzuchem były bezcenne A wczoraj w kościele jedna babcia była oburzona, że nie zawsze stoję w odpowiednich momentach mszy i, że popijam wodęTakże weekend udany, ale podróż straszna Już nie wiedziałam jak mam siedzieć, żeby syna nie gnieść i żeby nam wygodnie było![]() Agatkia, obrazek Twojego synka jest cudny, wszystkie kolory tęczy, widać, że się cieszy na przyjście rodzeństwa na świat Ps Jeśli masz ochotę podać mi swój nm zapraszam na pv ![]() W środę jadę do Gdańska na wielkie zakupy- w końcu Jutro do tego *** neurologa a dziś parę spraw w mieścieMiłego dnia wszystkim !
|
#2763 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! Ale dzisiaj paskudny dzień- leje od rana, słońce zapomnialo wyjść i w ogóle brak mi motywacji do czegokolwiek w taką pogodę
Dzisiaj imieniny Tomka- któraś z Was mi wrozyla, że może mały czeka na swoje imieniny z wyjściem Póki co to młody spi. Wczoraj mały kibic tak się rozchulal po meczu, że aż mnie brzuch bolal to teraz odsypia
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Udanych zakupów w Gda, znowu czeka Cię kawał drogi
|
|
#2765 | ||
|
Zadomowienie
|
Takie emocje wczoraj, że młody nie mógł zasnąć
![]() Cytat:
Teraz jestem chyba lepiej przygotowana psychicznie do kp więc mam większe szanse ![]() Cytat:
Ale pogoda Leje, wieje i zimno, brrr...
|
||
|
|
|
#2766 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam zwierzęta, jedynie pająki mnie obrzydzają.. Mam jednego krzyżaka za oknem i czekam aż trochę go przymrozi Cytat:
Cytat:
Chociaż wolałabym, żeby chociaż tydzień przed ![]() Cytat:
Brawo dla Was ![]() Ja już najedzona, męża w końcu nie ma :P Spokój będę miała ![]() Wczoraj oglądaliśmy mecz, a mamy duży co prawda telewizor ale kineskopowy i żeby zamówić jakąś kablówkę czy coś tam to trzeba by było dokupić mnóstwo gadżetów żeby to działało a i tak nie moglibyśmy korzystać ze wszystkich możliwości np. HD i ściągamy sygnał z anteny i co chwila się zacina, i w kluczowych momentach tak nam się wczoraj zacinało, że kota można było dostać Heheh słyszeliśmy sąsiadów jak się cieszą a my akcji nie widzieliśmy Masakra Dziś mi się śniła wojna i że strzeliłam między oczy Krystianowi Wieczorkowi między oczy Ja nie wiem skąd takie sny Czasu honoru nie oglądam A wczoraj z mamą rozmawiałam przez tel i mówiła, że śniły jej się buty i że to na podróż no to ja mówię że to pewnie do nas (ma przyjechać zaraz jak urodzę) a ona, że raczej nie bo to tyle czasu jeszcze.. Chyba nie załapała Ale dobrze, niech Amelka się podtuczy jeszcze ze dwa tygodnie chociaż Dziewczyny brawa za tygodnie, miesiące i kciuki za wizyty ![]() A jak nasze świeże mamusie? ![]() Pogoda już jesienna ale ja lubię każdą porę roku, więc mi to jakoś nie przeszkadza.. Dużo uśmiechu na cały tydzień
|
|
#2767 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na szczęście mój tata to dobry kierowca Do Gdańska ze Słupska na szczęście nie jest tak daleko, 1,5 h drogi, jakoś dam radę, teraz wytrwałam ponad 5 w jedną stronę
|
|
#2768 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam się pochwalić, że zaczynam dziś 39 tydzień!
|
|
|
|
#2769 |
|
Zadomowienie
|
|
#2770 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2772 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, witam się w ten pochmurny poranek, dzisiaj zaczynam 38 tydzień
![]() Zaprezentuję Wam drzewko, które tż w weekend nakleił dla Wiktorka
Edytowane przez Katrina2000 Czas edycji: 2014-09-22 o 09:18 |
|
|
|
#2773 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny! Bardzo dawno mnie nie było i przyznam szczerze ze mało was czytałam. Teraz juz na pewno tego nie nadrobię. Chciałam tylko dać znać ze u nas wszystko ok, Czarek nadal w brzuchu
mam nadzieje ze przyjmiecie mnie spowrotem i ze będę teraz bardziej systematyczna. Gratulacje dla wszystkich mamuś z którymi maluszki są juz na świecie ![]() Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2774 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem dlaczego tak bokiem się dodało, nie wiem jak to zmienic, ale coś tam widac
|
|
#2775 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2776 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Gratuluję mamusiom, mają już swoje słoneczka przy sobie. U mnie jakaś tragedia. Spałam na lewej stronie i teraz mrowi mnie cała lewa noga. Pogoda tragiczna. Nie mam siły na nic. Coś się ze mną dzieje. Nie mam ochoty na jedzenie, pojawiło się więcej śluzu. Mam stresa, że nie zdążę do szpitala, a nie chciałabym rodzić u mnie w mieście. Zaczęłam 37 tydz. (36 tydz. i 2 dni). |
|
|
|
#2777 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry!!!
Cytat:
Też Tomasz ![]() Cytat:
no i stęskniona za nami No troszkę praktyki nabrałaś w karmieniu i powożeniu wózeczkiem A co do środy to życze udanych zakupków ![]() ale super!!! Cytat:
za kolejny tydzień!! Drzewko fajowe!!!
11 luty - 2 kreseczki ![]() 14 luty- bicie serduszka ![]() 3 październik- termin porodu ![]() Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Chłopiec JuliuszPierwsza Dzidziolinka ![]() 41/40 Mój Aniołeczku |
|||
|
|
|
#2778 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry kochane ja się nadal trzymam w dwupaku
mąż to już doczekać się nie może i cały czas słyszę mogłabyś już urodzić, cwaniak jeden.Ale był wczoraj mecz, śmiałam się z mojej siostry, że chyba ze szczęścia to się posikała bo ona to jest zagorzałym kibicem. Mama mi mówiła,że przed meczem bardzo się stresowała. A i chyba mamy imię dla młodego, chyba, że się urodzi 29.09 to wtedy to już nie wiem. Jak na razie przeważa u nas Michał.
|
#2779 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2780 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki
|
|
|
#2781 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
drzewko fajowe Ps. Mam identyczną półkę z Ikei Brawo ![]() Cytat:
|
|
|
#2782 |
|
Rozeznanie
|
Bo 29.09 są imieniny Michała
, i pewnie nie chce żeby jednego dnia obchodził i imieniny i urodziny.. Tak myślę
11 luty - 2 kreseczki ![]() 14 luty- bicie serduszka ![]() 3 październik- termin porodu ![]() Ahmia – wyszukiwarka darkwebu. Zajdź ukryte Hidden Services w sieci Tor Chłopiec JuliuszPierwsza Dzidziolinka ![]() 41/40 Mój Aniołeczku |
|
|
|
#2783 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Tynka Natalia moje gratulacje Melduje że mam wyznaczoną datę CC na 24 i strasznie się boję jak to będzie. Na dodatek nie mamy wybranego imienia.
|
#2784 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Baaardzo podobne. Ładne ![]() Ja dziś zaczynam 28 tydzień i mam wizytę. Lekarz już nie jest chory i bardzo dobrze, bo ... pokazała mi się krew rano. Byłam przerażona i dzwoniłam do niego. Jak mały się rusza to mam wytrzymać do wizyty, podpytał o kilka spraw i powiedział, że jak trochę tylko i nie żywo czerwona to mam wytrzymać. Wizyta na 14:45. Stresuję się okropnie o co chodzi
|
|
#2785 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poza tym widać od razu jakie pozytywne skojarzenia z Twoją ciążą i nowym dzieckiem ma Twój syn - to naprawdę super. Cytat:
|
||
|
|
|
#2786 |
|
Rozeznanie
|
Siuska nie martw się, najważniejsze że zbada Cię lekarz. Mi też się wydaje, że coś się po prostu zaczyna dziać.
Edytte, czyli prawdopodobnie będziesz kolejna Będzie dobrze![]() ![]() Dziewczyny odebrałam wyniki na GBS - niestety dodatni Jadę do ginki popytać co i jak
|
#2787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuję wyniku. Nie wiem co on oznacza chyba podanie antybiotyku, ale ja w tym temacie jestem zielona.
|
|
#2789 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
drzewko bardzo mi się podoba, a jak dokładnie przyklejone
|
|
#2790 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za wszystkie miłe słowa odnośnie rysunku mojego starszaka
Poczwarkah- mnie właśnie też ten dobór kolorów położył na łopatki i ten optymizm, który z niego bije. A zdjęcie w ogóle tych kolorków nie oddaje, są mega żywe w realu, i widać ile synek pracy włożył w zamalowanie całej kartki Siuska, dobrze, że wizyta dzisiaj- spokojnie, obserwuj się teraz, już za chwilę wszystko się wyjaśni. Daj znać koniecznie co i jak. Edytte, o kurcze, to lada moment!! Maluszek będzie z Tobą!! Rozumiem, że denerwujesz się, sama pewnie byłabym w takim stanie, ale najważniejsze, że znasz już datę i masz jeszcze chwilkę, żeby psychicznie przygotować się na wszystko. Będzie dobrze!! Kasiakg- mnie lekarz mówił, że pozytywny wynik oznacza jedynie, że gdy akcja porodowa zacznie się, trzeba troszkę wcześniej do szpitala podjechać, żeby zdążyć podać antybiotyk na 4 godziny przed porodem.
Adaś- 26.09.2014 Edytowane przez Agatkia Czas edycji: 2014-09-22 o 11:42 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

Ale widzę, że jak na razie żadna, ciekawe jak długo...
Jeszcze raz za wszystkie cudowne życzenia, nawet nie wiecie jak miło dostać ich aż tyle !
Już nie wiedziałam jak mam siedzieć, żeby syna nie gnieść i żeby nam wygodnie było
Dzisiaj imieniny Tomka- któraś z Was mi wrozyla, że może mały czeka na swoje imieniny z wyjściem

Leje, wieje i zimno, brrr...
Czasu honoru nie oglądam 

Jadę do ginki popytać co i jak