|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy cz. II
to troszke fotek rzuce ...zanim polece pod prysznic po kąpieli slonecznej ;p
dwaj moi nowi mmmeeeeni carlos alberto i adreasen obaj z werderu no i oczywiscie basti tak slodko wyglada i szczesliwie i wiecie co? dostrzegam coraz wieksze podobienstwo ostatnio miedzy nim a tobim
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
paluszki zajada
fajne maja te ciuszki...chociaz to moze glownie zasluga opalonych cial ;D Cytat:
pewnie, ze nie zapomne...zobaczycie...sp rowadze ten wątek do rangi światowej i powiem o kazdej z was cos takiego, zeby wszyscy chcieli sie wami zainteresowac ...tym sposobem wszystkie bedziemy slawne moglas nie slyszec... on jest popularny w niemczech raczej ;p chyba nawet jest niemcem, ale nie wyglada XD (znaczy jest tam urodzony, bo spodziewam sie, ze rodzice nie są rodowitymi szwabami ;P) w razie czego sluze wieloma fajnymi tytualmi piosenek tego pana ![]() okularki przeciwsloneczne na nosek i jedziesz ![]() na tym ostatnim foto to mi sie skojarzyl z van nistelrooyem ;P fotki moje: 1 - basti ![]() reszta... alan i owen ...gdzies w azji
|
|
|
|
#273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Basti rzeczywiście taki szczęśliwy ![]() ja zawsze widziałam podobieństwo ![]() Cytat:
też nie byłam ![]() ok to czekam na tą sławe poszukam go ![]() no własnie,a można z okularami siedzieć ![]() heh a to tylko Wiślak ![]() słodko Alan i Owen ![]() mamy 10 strone wątku wczoraj oglądałam mecz Groclinu z kimś tam i grali beznadziejenie nie wiem po co oni tam pojechali to nie Wisełka ![]() później grał jeszcze GKS, kawałek oglądałam ale nie lubie ich więc przełączyłam na powtórki skazanego ![]() ahh, wreszcie odzyskałam ten wewnętrzny spokój pogodziłam sie z chorobą, choć wiem że żaden facet nie będzie mnie chciał iiii lece siąść na fotel, rodzinka kupiła wiatrak, to posiedze przy nim chwile, powieje mi troche
|
|
|
|
#274 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Obawiam się najgorszego.. bo moja babcia miała już wiele psów i każdy szybko zdychał. Podejrzany jest sąsiad, który rzuca jakieś jedzenie przez płot.. a wiadomo że pies zeżre wszystko Jakiś tydzień temu zdechł Kajtuś.. szczeniak. Ja się boję o mojego psa! Jest stary, bardzo do nas przywiązany. A pies może zdechnąć nawet z tęsknoty.. W przyszłym tygodniu mamy jechać do Niemiec [dopiero]. A taka podróż byłaby dla niego zbyt męcząca..Kryminalne? Jakie np. Ja parę dni temu oglądałam na tvp thriller 'Mieszkając z wrogiem'. Świetny film, przystojny główny bohater Bardzo lubię oglądać hity na tvp. Co roku puszczają to samo, ale mi się podobająCytat:
Ale niestety pies to obowiązek..Ja też tak miałam z kolanami jak się opalałam.. bardziej brązowe od reszty ![]() Na Jetixie, hehe ![]() Cytat:
Dante cudo!! ![]() Cytat:
Cytat:
Mhmhm fajne |
|||||
|
|
|
|
#275 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To fajnie ze pokazuja chyba sobie pogoladam troche ![]() U mnie to goraca jets strasznie ponad 32 stopnie napewno sauna poprostu a miało padac podobno ![]() chciałas oplanego to masz ![]() Tak pisza ze w nstepnym sezonie ma robic za modela i te fotki maja cos z tym wspolnego moze to jakas zacheta A koszulka fajny i ładny ma napis ![]() Dzieki Pozdrowienia dla Oli ![]() ![]() ![]() ![]() To fotomontaz jak nic ![]() Cytat:
i nie zdecydowanieZa Ole Cytat:
No basti radosny to dobrze Cytat:
![]() Stwierdziłam ze Gossip znowu szalej na punkcie Fifka tylko sie pojawi z jakos laska juz o nim pisza a tym razem duzo fot dali moze przez to ze duzo dziewczyn było Ale ta blondyna sie czesto ostanio pojaiwa tylko za chiny ludowe nie da sie wyniuchac kto to ![]() Ale fifi sliczny a te spodenkii Owenka jakies starsze zdjecie zeszło roczne ale sie prezentuje
|
|
|
#276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihih...ja tez widzialam podobienstwo...jakze by inaczej ale teraz (byc moze to wina fryzury) jak ogladam z daleka fotki bastka to bylabym gotowa pomyslec, ze to tobi tam stoi ![]() czekaj czekaj...czekanie sie oplaca XD tylko albo aż ![]() za 10 stron ciesze sie ... nikt CIEBIE nie bedzie chcial? ocipiala !!! popatrz na mnie....pobądź trochę mną... może przejrzysz na oczy ![]() haaa... ja od dawna mam wiatrak XD tylko mama go zabiera zawsze i pozytku z niego nie mam ![]() Cytat:
nom juz myslalam, ze wybrakowana do reszty jestem XD heh...juz mam kolana zjarane, i sie duzo roznią od reszty ... tak brudno wygladaja Cytat:
![]() nom ja ogladam na pewno moj caaaly bayern... + mnostwo moich chlopcow w werderze szykuje się uczta dla oka kibicki i...kibicki seksi czik maniaczki ...dla mnie jednym slowem ja wlasnie wrocilam od babci :P jakas impreza jest miasta wiec tloki... korki... objazdy...ehhh... pomalowalam sobie paznokcie u nog na rozowo słiiiitzaraz sobie odpale jakis filmik bomusze sie uwolnic od upałów gdzies w zaciszu domku ale moze jeszcze wrzuce troszke foteczek zeby troche nadrobic moje zaleglosci w tej materii ![]() fotki: 1,2 - rose hihi3 - od lewej...fringsi...ktos tam z live xD...andreasen...a w oddali rose ![]() 4 - miro i basti ![]() 5,6 - basti znowu w akcji
|
|
|
|
#277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też miałam takiego sąsiada, wujka co mi koty truł jak byłam mała sąsiad kilka lat temu zmarł i koty wreszcie mogą żyć ![]() oglądam w sumie w11 i detektywów a jak leci jakiś kryminalny to też oglądam a tego nie oglądałam Cytat:
![]() heh nieźle ![]() słit ![]() Cytat:
2
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
http://oniet.o0o.pl/ zobaczcie co znalazłam na forum
![]() a i wpisujcie sie do mojego wątku : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199636
|
|
|
#279 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak szykuje sie ciekawy mecz a Roqus bedzie??Ten Rose jest niczego sobie Tak nawet gdzies czytałam ze to nie jej ![]() Cytat:
wiesz ty co Wpisze sie ja to jestem wybitna morderczynia ![]() Siedziłąm sobie przed telewizorem z nudów i tak skacze po tych kanałach na satelicie i nagle patrze czy to Keanu Reeves i tak sie zastanawiam co to za film i pochwile Adwokat Diabła i mowie mamie ze jeszcze po niemaicku go nie ogladałam wiem kuk na muniu a na dokładke leciał Czerwony Pazdziernik![]() I teraz przykra czesc nie spodziewałam ze dzis mi cos humor popsuje a jednak ![]() Michael Owen kolejny mecz Newcastle United w którym Sroki zmierzą się z Carlisle obejrzy z trybun. Anglik doznał drobnej kontuzji uda. Owen będzie pauzował siedem do dziesięciu dni. Sam Allardyce stwierdził: "Michael odniósł niewielką kontuzję podczas treningu strzeleckiego." "Nie chcemy ryzykować dlatego Michael nie zagra z Carlisle i prawdopodobnie z Celticem Glasgow, do meczu z Juventusem powinien już być w pełni gotów." Big Sam wierzy także, że Owen będzie walczył o jak najwyższe miejsce w tabeli króla strzelców. "Chcemy Michaela na cały sezon i sądzimy, że będzie walczył jak najwyższe miejsce w tabeli króla strzelców." "Spodziewam się, że na końcu sezonu Michael będzie w pierwszej trójce, bądź czwórce najlepszych strzelców Premiership - to znaczyłoby, że sezon był w miarę udany" - zakończył Allardyce. Dlaczego on musi miec takiego pecha zawsze ![]() Dobranoc
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też jestem morderczynią ![]() zaraz tam kuku na muniu poprostu lubisz Keanu i tyle ![]() a w czerwony październik mi sie fajnie kojarzy bo wtedy mam urodziny i gra tam Alec Baldwin ![]() ojej szkoda nie martw sie, szybko wyzdrowieje
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
witam
i znowu gorąco ale wreszcie sie mogłam wyspać w nocy bo znowu zaczęłam brać środki nasenne a one są tak mocne że zasypiam bo 5 minutach leżenia a przedtem potrafiłam leżeć 2 godziny i nic ![]() ale i tak spałam tylko do 8 bo sprzątać trzeba, ale na szczęście już po ![]() u mnie wczoraj zbierało sie na burze wiec wyłączyłam kompa, ale że przeszło obok to ogladałam film na tvp1 August - pierwszy cesarz za***isty ja wogóle lubie oglądać takie filmy o Rzymie no i jeszcze główna rola - enjamin Sadler, co za dupa wrzuce foty
|
|
|
#282 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj mi sie nudzilo to chodzilam po takim niemieckim forum ze zdjeciami gwiazd płci żenskiej ;p i przypadkowo sie natknelam na fotki vicky wlasnie te, ktore na bildzie byly... i tu miala nogi normalne ![]() oj zapewniam cie, ze wielu by chcialo ![]() heh, nom pewnie, ze słodziak rose jest miśCytat:
hah... 'lunka zabijaka V' ![]() Cytat:
heh, nom ![]() tez widzialam, ze leci ten film, ale go nie znalam... patrze keanu...charlize... hmmm... czyzby slodki listopad? nieee... nie podobny xD i przelaczylam chyba na comet 2007 ;P (chociaz i tak juz ogladalam )nie martw sie tak, to tylko tydzien moj poldi juz od końcowki poprzedniego sezonu nie zagral ani razu. a nie wiadomo jeszcze ile to potrwa.... skoro mamy nowy super sklad XD i tez lapie kontuzje co chwila niestety... jeszcze w zimie latał w gipsie... na wiosne mial operacje kolana... teraz tylko zdrowiec ![]() za majka i poldiego Cytat:
hihiihih a ja niedawno wstalam, wyprysznicowalam sie i zjadlam sniadanko :P nie ma slonca !!!!!!! ![]() niedobrze niedobrze...cieplo jest, ale slonca nie ma...nie lubie dni bez slonca, bo checi do zycia mam wtedy mniej ok a teraz lece umyc zębiszcza i musze sobie znalezc zajecie ;P (mama na pewno mi znajdzie...nie jedno )si ja.... aaa dobra...jescze chwila... przeciez musze dać fotki DUDKA w realu gratki dla dudzia mam wiecej, ale reszta pozniej ;D
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miszczu ale Ty jesteś zdrowa ... oj tak ![]() a ja dopiero teraz to odkryłam no co, tak wyszło że zabijam prawda że męski zaklepuje go ![]() ukradli Ci słońce ![]() ![]() no tak, widziałam wczoraj naszego Jureczka fajnie że będzie tam grał, za niego to koleś któy gra w młodzieżówce właśnie w Realu zaklepuje może jakieś zdjęcia zaraz znajde ![]() edit: zdjęć nie ma
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
to powrzucam swoich Wiślaków
![]() 1 - Paweł 2 - ciągle zapominam jak sie nazywa ![]() 3 - Tomek Jirsak 4 - Zieniu 5 - wszyscy razem, patrzcie na muskuły Baszcza ![]() ![]() ![]() 6 - Kosa
|
|
|
#285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh, kazdy mafiosso tak mowi ![]() tja... to pewni ci sami co księżyc kiedyś ukradli ![]() Cytat:
;P ale znowu jakies niefortunne zdjęćko ![]() baszczu miesniak ja mam miesnie ... ale chyba tluszcz to obłazi, bo jakos nie są tak widoczne jakbym chciala ja wlasnie wrocilam ze sklepu ;P kupilam sobie joy'a, bo nie mam co robic XD zaraz sie zabiore za lekturke na podworku chyba kolezanki sie odezwaly...tak jak przypuszczalam...kiedy bede potrzebna... teraz ja sie nie odzywam moi rodzice dzis idą na weselicho mojego kuzyna :P ciekawe czy obiad bedzie...bo mają na 18 a juz od kilku godzin sie przygotowują xD hah. teraz troche nawet zaluje, ze nie ide ;D zawsze to by byla jakas odmiana normalnoie po kąpieli wsmarowalam w stopy krem do pietek ;D i ogladalam film o pilce noznej na polsacie ... nikt nic nie wie XD ... niewiniatka... sie okazalo pozniej, ze to ten moj kremik wspanialy takie slady zrobil jak chodzilam
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
dzis meczyk... oł jeeeeee
bayern !!!! juz dawno go na sobie nie mialam ;Pfotki dla gosi z lampsim (sandalki z koziej pałki same sie nasuwaja ) + dla lunki szewa + vicky z normalną nogą XD + nie wiem kto, ale zabójczy
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze kilka fotek i lece z kompa
mały miks moich zdobyczy ;D 1,2,3,4 - clemens fritzi poprostu 5 - diegito...agrrrrrr 6 - mój przewspanialy tim prezentacja timu na 07/08 ;Pi do zobaczyska
|
|
|
#288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a już wiem dlaczego nie kojarzyłam Diega bo mówiłaś na niego Diegito i myślałam że to taki jeden, inny ![]() fajnie sie teraz prezentują ![]() Cytat:
dziekować za Szewe o tak ro napewno z koziej pałki ![]() rzeczywiście Vicky ma normalną noge 5 zabójczy :rotlf: Cytat:
![]() to w takim razie jestem mafioso kręcili sie gdzieś tam koło Twojego domu ![]() ![]() tak to ten sam musze sprawdzić imie ![]() ale Baszcz był zawsze taki chudziutki teraz mu chyba urosły od tego pakowania hah nieładne tak brudzić dywan a co to za film
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
dalej tu pustki
ale to nic, nadrobie troche wiślackich info ![]() W dniach 6-11 sierpnia młody piłkarz Wisły, Sebastian Leszczak przebywać będzie na konsultacji szkoleniowej Reprezentacji Polski U-15 (rocznik 1992), która odbędzie się w Pustyni koło Dębicy. Leszczak otrzymał zaproszenie od PZPN-u. Oto lista zawodników, którzy pojadą na konsultację: Damian Primel (Zagłębie Lubin) Maciej Krakowiak (Widzew Łódź) Filip Modelski (Arka Gdynia) Konrad Wieczorek (Cracovia) Michał Szóstko (Jagiellonia Białystok) Kamil Wałdoch (Schalke 04 Gelsenkirchen) Damian Adamczyk (Wisła Płock) Piotr Mroziński (Stal Mielec) Łukasz Kmieć (Raków Częstochowa) Arkadiusz Mróz (Gwarek Zabrze) Mateusz Olszak (Wisła Puławy) Andre Dej (Bayer Leverkusen) Mateusz Kolouszek (UKP Zielona Góra) Wojciech Lisowski (Stal Szczecin) Damian Dąbrowski (Zagłębie Lubin) Maciej Trepka (Wisła Płock) Michał Jończyk (GKS PGE Bełchatów) Michał Żyro (Legia Warszawa) Sebastian Leszczak (Wisła Kraków) Michał Nowak (Ślęza Wrocław) Paweł Broniszewski (Legia Warszawa) Andrzej Paprocki (Kolporter Korona Kielce) Krzysztof Nalborski (Poznaniak Poznań) Jakub Wojtczak (Ostrowia Ostrowy) łał, nawet nie wiedziałam że istnieje U15 ![]() Drużynę Wisły jeszcze przed rozpoczęciem nowego sezonu Orange Ekstraklasy opuści trzech zawodników - pisze dzisiejszy "Przegląd Sportowy". Najnowszą informacją jest planowane wypożyczenie Grzegorza Kmiecika do Zagłębia Sosnowiec. Konrad Gołoś uzgodnił warunki kontraktu z Górnikiem Zabrze i właśnie tam będzie występował przez najbliższy rok. - Uznałem, że to lepsze rozwiązanie. Dla Grześka najważniejsze jest, aby regularnie grał, nawet kosztem intensywnego, indywidualnego treningu, który miał u nas przejść. To samo dotyczy Konrada. Obydwu zamierzam wnikliwie obserwować. Być może wrócą do nas zimą - powiedział trener Wisły Kraków, Maciej Skorża. Z kolei australijski pomocnik Jacob Burns ma zgodę na transfer definitywny. Według mediów pozyskaniem Australijczyka zainteresowana jest Unirea Urziceni - zespół prowadzony przez Dana Petrescu. Burns przyznaje, że nie chcę za bardzo wyjeżdżać z Krakowa. Były pomocnik m.in. Leeds United i FC Barnsley ma jeszcze ważny przez rok kontrakt z "Białą Gwiazdą". - W rozmowie ze mną powiedział, że chcę zostać i walczyć o miejsce w składzie. Uważam jednak, że dla niego lepiej będzie, gdy odejdzie. Szkoda, aby tej klasy piłkarz siedział na ławce rezerwowych, albo na trybunach. Na razie jest on bardzo daleko od pierwszego składu - uważa Skorża. nie, tylko nie Kmiecik
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Długo trwały rozmowy Marka Penksy z Dynamem Drezno. Ostatecznie Słowak występujący przez poprzednie dwa sezony w Wiśle Kraków, podpisał kontrakt z niemieckim trzecioligowcem.
Władze Dynama obawiały się, że nie sprostają żądaniom finansowym piłkarza i negocjacje się przeciągały, ale ostatecznie udało się dojść do porozumienia. - Jesteśmy zadowoleni, że Marek dołączył do nas. Ten transfer był możliwy tylko dzięki pozyskaniu zewnętrznych środków. Teraz musimy się zająć pozwoleniem na grę dla Penksy, aby mógł już wystąpić w meczu z Hamburgiem, w następnym tygodniu - powiedział menedżer Dynama Drezno, Siegmar Menz. Radości z dokonanego transferu nie krył również trener niemieckiego klubu, Norbert Meier: - Marek to doświadczony zawodnik, to czego się nauczył podczas całej swojej kariery może wiele nam dać. Na zgrupowaniu w Austrii prezentował się dobrze fizycznie i pomyślnie przeszedł badania. Nie mogę nie być szczęśliwy z faktu, że mamy w drużynie takiego piłkarza, wkrótce powinniśmy otrzymać jego certyfikat. Wiele wskazuje na to, że wkrótce Drezno opanuje Penkso-mania. Popularny „Penksik” już teraz jest anonsowany jako największa gwiazda zespołu, którego barwy reprezentował już w sezonie 1993/94, kiedy to Dynamo występowało w Bundeslidze. szkoda że Marek odszedł ![]() Późnym popołudniem do Zabrza na rozmowy kontraktowe przyjechał Konrad Gołoś. Zawodnika Wisły przyjął w swoim gabinecie prezes Górnika, Ryszard Szuster. W tej chwili trwają negocjacje. Wszystko wskazuje na to, że obie strony dojdą do porozumienia i popularny „Goły” najbliższy czas spędzi na wypożyczeniu w Górniku Zabrze. Jeszcze kilka dni temu wydawało się, że transfer nie dojdzie do skutku. Jednak po meczu z Jagiellonią trener Skorża postanowił się zgodzić na wypożyczenie Gołosia do innego klubu. ojojojoj
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
i foty :
1 - Darek i Adam 2 - Wiślacy jadą ![]() 3- Sebastian Leszczak z U15 4 - Piotrek 5 - Penksa 6 - Saganowski
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaa
|
|
|
#293 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh... wiesz, ze ja tam moich po swojemu nazywam na serce chora nie jestem ale w ogole tak...nie lubie rozmawiac o tym... nie umiem sie przemóc...nie probujcie mnie do tego zmusic XDgangsta muczaczo latino bandito mafioso luna amore ![]() hah...nie widzialam ich, ale ktoz to wie o koniecznie sprawdz ja jestem chetna do ogladania ![]() nie wiem jaki mial tytlu, bo nie ogladalam od poczatku a on powiedzial: mam lepszą poropozycje nie do odrzucenia... i powiedzial, ze dla manchester city bedzie gral cos mu sie wydawalo, ze ma magiczne buty :P moze pozniej sprawdze jak sie to nazywalo ![]() Cytat:
wiem, ze teraz czesto na eurosporcie lecą mecze u19 :P EM są teraz chyba ciekawe od ilu lat są utworzone narodowe druzyny mlodzikowe ;P Cytat:
Cytat:
)heheh... uroczo cholerka...wkrzylam sie... przychodze do domu przygotowana na mecz...wlaczam tv...a tam nie ma nic !!!!!!! dzis znowu robili nam cos na balkonie i te debile mi znowu ruszyli anteną i nie odbierają niemieckie kanaly ![]() ![]() ![]() chyba umre nooooo moi rodzice na weselu, brata nie ma... ja nie umiem... cholera jasna ! przepadl mecz ...szajse XD ![]() ja pierdziu XD pozdrowienia od oli po raz kolejny, tak przy okazji
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czym sie pocieszyc po tej fatalnej nowinie XD wiec powrzucam jeszcze fotki...
probuje brata zmusic, zeby wrocil do domu i mi naprawil ... on twierdzi smsowo, ze nie potrafi, ale moim zdaniem zwyczajnie mu sie nie chce :p coz..moglby chociaz sprobowac dla ukojenia moich nerwow moj tata dzis znowu sie mnie pytal dlaczego nie nosze trykotu podolskiego chociaz tak się na nią uparłam ach...wysluchal...smutno westchnal...(ze nie moge jej nosic, bo za duza ... i ktoz to wie, moze go natchnie i mi kupi teraz tą damską wersję... w moim rozmiarze hihiihh)fotki: 1 - basti i olli ... zdychwaica ;P2 - basti w gazecie o modzie ;D fju fju 3 - bommi tejk-mi-ol XD 4,5,6 - tim ustawia sie do zdjec
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
fotki:
1 - franko 2 - lahmi 3 -roque 4 - mark 5 - lukas 6 - micho
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Madziaaaa!! Szweini strzelił właśnie gola dla Bayarnu
na SportKlubie leci relacja live z meczu z Werderem ![]() edit: ooo i drugi gol dla Bayernu , ale nie wiem kto strzelał
|
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super super brawo dla moich niuniow tylko dlaczego ja mam takiego pecha i nei moge ogladac ????a co to ten sportklub? program sportowy? nie mam polskich kanalow sport w ogole niestety ![]() zdawaj relacje dalej jak mozesz ![]() edit: mam chociaz niemiecką transmisje pisemną na necie ![]() i widze, ze jest 3:1 ;P a gole dla nas strzelili: basti, alti i franck nowe nabytki idą niezle ![]() dla werderu strzelił boro
|
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i 4:1 po karnym Riberyego ale skoro masz relacje, to Ci już nie będę pisać co się dzieje, bo wpadłam w amok sprzątania i nie chce się odrywać
|
|
|
|
|
|
#299 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem ze nic starsznego dobrze ze tata tego nie wiedziła bo by powiedziłą ze mnie to juz palna odbija nic nie rozumie a oglada No Baldwin jest fajny:d Mam nadzieje ze szybko bo nastepny mecz graja z Celticem a potem Juve ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiem tydzien to nie wilel ale on juz sie ostatnio tak cieszył ze juz jsie czuje silny a tu nagle to a tak chcaił juz miec spokuj ![]() Poldi tez jest biedny ale szybko wroci Za nich Cytat:
![]() Muskuły Baszcza ho ho Cytat:
![]() A Basti gola strzelił ktorego akurat nie wiedziłam a na powtorke nie tarfiłam miał szansce strzelic na 3:1 ale sie mina i strzelił ten Francuz ale wazne ze jest bramka![]() A ten Lusio to jest czasem dupa tak spartaczyc i dac strzelic bramke nieładnie: ![]() Za Bayern Ale mam fote fifka pływam
|
|
|
#300 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra, do niczego Cie nie zmuszam ![]() w tv to ja też widze ![]() moment bo zapomniałam sprawdzić ![]() a coś pamiętam o tych magicznych butkach ![]() za stara dla nich jestem tak Penksa, to ten co mówił " troski odejdą prec " szkoda że już go z nami nie ma ![]() jak pech to pech ![]() i mz pozdrawiamy Ole Cytat:
![]() 1 - leje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
brawo Bastianie i dla reszty też ![]() Cytat:
![]() prawda że seksi ![]() dzieki ![]() urosły mu ![]() hiehie boskie foto widać odrazu że to sportowiec
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

carlos alberto i adreasen
obaj z werderu
no i oczywiscie basti

...tym sposobem wszystkie bedziemy slawne 
nie wiem po co oni tam pojechali

Dante Amaral