Mundial 2006 = Przystojniacy cz. II - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-20, 14:17   #271
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy cz. II

to troszke fotek rzuce ...zanim polece pod prysznic po kąpieli slonecznej ;p

dwaj moi nowi mmmeeeeni carlos alberto i adreasen obaj z werderu no i oczywiscie basti z ostatnich meczykow tak slodko wyglada i szczesliwie i wiecie co? dostrzegam coraz wieksze podobienstwo ostatnio miedzy nim a tobim
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0,,10874405-EX,00.jpg (52,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0,,10682131-EX,00.jpg (61,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75036935.jpg (52,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75422213.jpg (31,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75422221.jpg (29,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75430544.jpg (42,7 KB, 3 załadowań)

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-20, 14:32   #272
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
jeszcze fotki ze sparingu
paluszki zajada
fajne maja te ciuszki...chociaz to moze glownie zasluga opalonych cial ;D

Cytat:
oj bo na solarce pewnie byli
nom właśnie, nie zawsze fajnie sie wychodzi na fotce
moje, siostry miszcza
a jak już będziesz sławna to nie zapomnisz o swojej siostrze
a nie słyszałam więc też sprawdze
heh nieźle
no właśnie wkońcu lato to musi być gorąco
a ja nie moge czytać na słońcu bo mi w oczy razi
ooo Ola właśnie kiedyś Was pozdrawiała ale zapomniałam o tym za nią
moze byli ;p ja tam nigdy nie bylm i tez nie narzekam
pewnie, ze nie zapomne...zobaczycie...sp rowadze ten wątek do rangi światowej i powiem o kazdej z was cos takiego, zeby wszyscy chcieli sie wami zainteresowac ...tym sposobem wszystkie bedziemy slawne
moglas nie slyszec... on jest popularny w niemczech raczej ;p chyba nawet jest niemcem, ale nie wyglada XD (znaczy jest tam urodzony, bo spodziewam sie, ze rodzice nie są rodowitymi szwabami ;P) w razie czego sluze wieloma fajnymi tytualmi piosenek tego pana
okularki przeciwsloneczne na nosek i jedziesz

Cytat:
2 - Kosa
na tym ostatnim foto to mi sie skojarzyl z van nistelrooyem ;P

fotki moje:
1 - basti
reszta... alan i owen ...gdzies w azji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 75430548.jpg (37,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75431997.jpg (42,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75431999.jpg (55,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75432015.jpg (42,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75432018.jpg (49,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75432021.jpg (51,1 KB, 0 załadowań)

Stary 2007-07-20, 14:41   #273
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość

dwaj moi nowi mmmeeeeni carlos alberto i adreasen obaj z werderu no i oczywiscie basti z ostatnich meczykow tak slodko wyglada i szczesliwie i wiecie co? dostrzegam coraz wieksze podobienstwo ostatnio miedzy nim a tobim
faaajni

a Basti rzeczywiście taki szczęśliwy

ja zawsze widziałam podobieństwo

Cytat:
paluszki zajada
fajne maja te ciuszki...chociaz to moze glownie zasluga opalonych cial ;D

moze byli ;p ja tam nigdy nie bylm i tez nie narzekam
pewnie, ze nie zapomne...zobaczycie...sp rowadze ten wątek do rangi światowej i powiem o kazdej z was cos takiego, zeby wszyscy chcieli sie wami zainteresowac ...tym sposobem wszystkie bedziemy slawne
moglas nie slyszec... on jest popularny w niemczech raczej ;p chyba nawet jest niemcem, ale nie wyglada XD (znaczy jest tam urodzony, bo spodziewam sie, ze rodzice nie są rodowitymi szwabami ;P) w razie czego sluze wieloma fajnymi tytualmi piosenek tego pana
okularki przeciwsloneczne na nosek i jedziesz

fotki moje:
1 - basti
i przede wszystkim ich samych
też nie byłam
ok to czekam na tą sławe
poszukam go
no własnie,a można z okularami siedzieć
heh a to tylko Wiślak

słodko Alan i Owen

mamy 10 strone wątku
wczoraj oglądałam mecz Groclinu z kimś tam i grali beznadziejenie nie wiem po co oni tam pojechali ale to tylko Dyskobolia, więc czego można sie po nich spodziewać to nie Wisełka zremisowali jajo do jaja
później grał jeszcze GKS, kawałek oglądałam ale nie lubie ich więc przełączyłam na powtórki skazanego

ahh, wreszcie odzyskałam ten wewnętrzny spokój jakoś lepiej mi sie teraz żyje, spokojniej pogodziłam sie z chorobą, choć wiem że żaden facet nie będzie mnie chciał

iiii lece siąść na fotel, rodzinka kupiła wiatrak, to posiedze przy nim chwile, powieje mi troche
Stary 2007-07-20, 15:12   #274
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
więc mamy to samo
heh ja wstaje przed 10 codziennie no i nie mam psa
dokładnie, dlatego ciesze sie że nie jestem taki zupełnie młot i zdałam tą mature tzn nie uważam tych którzy nie zdali za młotów ale byli lepsi ode mnie i oblali ...
zdawałam i pisemny i ustny rozszerzony

ehhh, takie gorąco u mnie że nawet odpuściłam sobie dzisiejsze wychodzenie, zostaje w domu i oglądam kryminalne filmy
Moja mama postanowiła oddać psa [tego staruszka] do babci na wieś Obawiam się najgorszego.. bo moja babcia miała już wiele psów i każdy szybko zdychał. Podejrzany jest sąsiad, który rzuca jakieś jedzenie przez płot.. a wiadomo że pies zeżre wszystko Jakiś tydzień temu zdechł Kajtuś.. szczeniak. Ja się boję o mojego psa! Jest stary, bardzo do nas przywiązany. A pies może zdechnąć nawet z tęsknoty.. W przyszłym tygodniu mamy jechać do Niemiec [dopiero]. A taka podróż byłaby dla niego zbyt męcząca..

Kryminalne? Jakie np. Ja parę dni temu oglądałam na tvp thriller 'Mieszkając z wrogiem'. Świetny film, przystojny główny bohater Bardzo lubię oglądać hity na tvp. Co roku puszczają to samo, ale mi się podobają

Cytat:
jak wy mozecie tak wczesnie wstawac XD loool... ja sie budze jakos mniej wiecej tak, ze jeszcze zaspana ciągne swoje nogi do salonu włączam telewizor, zeby cos gralo XD i akurat zawsze leci na jedynce serial o szkole ... nie pamietam nazwy cos tam high school haha XD straszne co? :P ale ja nie jestem wstanie wczesniej sie zwlec

nom ... eeee... troche juz ma... z tydzien...moze dwa na prezentacji owenka w manu :P

a mi wlasnie tak jak lahmikowi...moje kolana są takie mega bardziej opalone niz reszta... czasem mi sie wydaje, ze wygladają jak brudne ;p

ps: aaa...zapomnialam dodac ...wiecie, ze basti jest nominowany do nagrody najlepszego sportowca...??? na niemieckim JETIX? haha... ja juz zaglosowalam na niego ;P tylko nikomu nie mowcie, ze nie jestem dzieckiem ... ciiiii tajemnica.
Ja tak normalnie też bym spała do 10, nawet do południa Ale niestety pies to obowiązek..

Ja też tak miałam z kolanami jak się opalałam.. bardziej brązowe od reszty

Na Jetixie, hehe

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
tak w ogóle to muszę Wam powiedzieć, że w piątek 13 byłam w Katowicach odebrać materiały z hiszpańskiego i tak sie nakręciłyśmy z sis tą atmosferą Spodka i Ligi Światowej, że postanowiłyśmy kupić bilety u koników i poszłyśmy dzięki temu widziałam też mecz Brazylii z Rosją, przez co powiększył się mój haremik i poznałam osobiście koleżanke Mesarke
i żeby nie było, że sobie po cichaczu nowe dupy sprowadzam (Madziu ) przygarnęłam nowy nabytek z reprezentacji Brazylii bądź co bądź nie piłkarski, ale jakże cudny Dante Amaral miałam też przygarnąć Samuela Fuchsa, ale rezygnuje, bo przyjrzałam mu się lepiej i jakiś taki nieżyciowy mi sie wydał
Ależ Cię długo nie było

Dante cudo!!

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
hej hej z problemow technicznych korzystanie z komputera a tym samym udzielanie sie na forum jest prawie nie mozliwe

buziaki dla wasnarazie jestem w Polsce takze odwiedze was jeszcze
Hej KochanaCierpliwie czekamy na Twoje odwiedziny

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
I pare fotek fifka nie koniecznie nowych z ta dziewczyna chyba nowe
Fifi podobno robi za modela 2 ostanie o tym maja swiadczyc

Mhmhm fajne

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-20, 17:41   #275
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
koniecznie opatentuje...wraz z innymi moimi powiedzonkami i wymyslonymi

za bastka

nom, bo jutro jest ćwierćfinal ligapokal soł... wtedy normalna telewizja zazwyczaj pokazuje mecze (pewnie, zeby podniesc sobie ogladalnosc :P)

u mnie tez gorąco ;P ale mi sie to podoba juz nie tak upalnie jak kilka dni temu...ze oddychac nie moglam...tylko cieplusienko i cudownie letnio

hehe...ten to juz w ogole opalony na potege ...gorzej niz laska
model??? :P heh... nie wiem czy swiadczą o tym ostatnie dwie fotki.... ale ma fajną tą bialą koszulke

pozdrowionka moje kochane ode mnie i od OLI !!!!
za kazdym razem jak pisze do mnie to was pozdrawia a ja za kazdym razem albo zapominam albo mnie nie ma na watku xD wiec buziole i uściski od OLI dla was

dzis widzialam fotki nóg vicky beckham na bildzie ... jejciu... ale sie dorobila XD mozna sobie bylo pod lupe brac jej zdjecie... eehhh
http://www.bild.t-online.de/BTO/leut...o=2177610.html
Koniecznie opatentuj

To fajnie ze pokazuja chyba sobie pogoladam troche

U mnie to goraca jets strasznie ponad 32 stopnie napewno sauna poprostu a miało padac podobno

chciałas oplanego to masz ale te dwie 1 sa z zeszłego roku
Tak pisza ze w nstepnym sezonie ma robic za modela i te fotki maja cos z tym wspolnego moze to jakas zacheta trzeba poczekac na rozwoj wydarzen i czekam na cudne fotki z nim
A koszulka fajny i ładny ma napis

Dzieki Pozdrowienia dla Oli

To fotomontaz jak nic

Cytat:
heh ta 5 fajna

chyba jak każda waga
z koziej napewno
wiem
a jak

u mnie tez gorąco

Tak jak kazda waga ma zmysł artystyczny i nie zdecydowanie

Za Ole

Cytat:

Fajnie ci nowi

No basti radosny to dobrze
Cytat:

fotki moje:
1 - basti
Alan i owen słit

Stwierdziłam ze Gossip znowu szalej na punkcie Fifka tylko sie pojawi z jakos laska juz o nim pisza a tym razem duzo fot dali moze przez to ze duzo dziewczyn było
Ale ta blondyna sie czesto ostanio pojaiwa tylko za chiny ludowe nie da sie wyniuchac kto to

Ale fifi sliczny a te spodenki

i Owenka jakies starsze zdjecie zeszło roczne ale sie prezentuje achhh
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 200707_20_66_b0091466_20502499.jpg (111,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 200707_20_66_b0091466_20503967.jpg (95,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 42afa.jpg (119,8 KB, 3 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-20, 19:05   #276
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
faaajni

ja zawsze widziałam podobieństwo

ok to czekam na tą sławe

heh a to tylko Wiślak

mamy 10 strone wątku o:

ahh, wreszcie odzyskałam ten wewnętrzny spokój jakoś lepiej mi sie teraz żyje, spokojniej pogodziłam sie z chorobą, choć wiem że żaden facet nie będzie mnie chciał

iiii lece siąść na fotel, rodzinka kupiła wiatrak, to posiedze przy nim chwile, powieje mi troche
tez mi sie podobają oczywiscie hihih...

ja tez widzialam podobienstwo...jakze by inaczej ale teraz (byc moze to wina fryzury) jak ogladam z daleka fotki bastka to bylabym gotowa pomyslec, ze to tobi tam stoi

czekaj czekaj...czekanie sie oplaca XD

tylko albo aż

za 10 stron i mnostwo naszych poprzednich wspanialych wspolnie stworzonych stronic historii

ciesze sie ... nikt CIEBIE nie bedzie chcial? ocipiala !!! popatrz na mnie....pobądź trochę mną... może przejrzysz na oczy

haaa... ja od dawna mam wiatrak XD tylko mama go zabiera zawsze i pozytku z niego nie mam

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość
Moja mama postanowiła oddać psa [tego staruszka] do babci na wieś Obawiam się najgorszego.. bo moja babcia miała już wiele psów i każdy szybko zdychał. Podejrzany jest sąsiad, który rzuca jakieś jedzenie przez płot.. a wiadomo że pies zeżre wszystko Jakiś tydzień temu zdechł Kajtuś.. szczeniak. Ja się boję o mojego psa! Jest stary, bardzo do nas przywiązany. A pies może zdechnąć nawet z tęsknoty.. W przyszłym tygodniu mamy jechać do Niemiec [dopiero]. A taka podróż byłaby dla niego zbyt męcząca..

Ja też tak miałam z kolanami jak się opalałam.. bardziej brązowe od reszty
biedna psinka, ale co zrobisz... zabrac go nie mozecie, pozostaje chyba tylko wytlumaczyc babci jak się ma sprawa i żeby go lepiej przypilnowala. nie martw sie na zapas. na pewno nie bedzie mial tam źle

nom juz myslalam, ze wybrakowana do reszty jestem XD heh...juz mam kolana zjarane, i sie duzo roznią od reszty ... tak brudno wygladaja niestety.

Cytat:
Koniecznie opatentuj

To fajnie ze pokazuja chyba sobie pogoladam troche

chciałas oplanego to masz ale te dwie 1 sa z zeszłego roku
Tak pisza ze w nstepnym sezonie ma robic za modela i te fotki maja cos z tym wspolnego moze to jakas zacheta trzeba poczekac na rozwoj wydarzen i czekam na cudne fotki z nim
A koszulka fajny i ładny ma napis
heh... musze sie porozumiec z bratem ciotecznym, z ktorym to wspolnie uzywamy 'sandalki z koziej palki' ... bo jeszcze mnie oskarzy o kradziez wspolmienia

nom ja ogladam na pewno moj caaaly bayern... + mnostwo moich chlopcow w werderze szykuje się uczta dla oka kibicki i...kibicki seksi czik maniaczki ...dla mnie jednym slowem

ja wlasnie wrocilam od babci :P jakas impreza jest miasta wiec tloki... korki... objazdy...ehhh...
pomalowalam sobie paznokcie u nog na rozowo słiiiit
zaraz sobie odpale jakis filmik bomusze sie uwolnic od upałów gdzies w zaciszu domku

ale moze jeszcze wrzuce troszke foteczek zeby troche nadrobic moje zaleglosci w tej materii

fotki:
1,2 - rose hihi
3 - od lewej...fringsi...ktos tam z live xD...andreasen...a w oddali rose
4 - miro i basti
5,6 - basti znowu w akcji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png 2256.png (63,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: png 2257.png (47,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75452033.jpg (55,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75466933.jpg (41,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75488667.jpg (34,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75466939.jpg (46,0 KB, 1 załadowań)

Stary 2007-07-20, 19:35   #277
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość

Kryminalne? Jakie np. Ja parę dni temu oglądałam na tvp thriller 'Mieszkając z wrogiem'. Świetny film, przystojny główny bohater Bardzo lubię oglądać hity na tvp. Co roku puszczają to samo, ale mi się podobają

szkoda pieska
ja też miałam takiego sąsiada, wujka co mi koty truł jak byłam mała sąsiad kilka lat temu zmarł i koty wreszcie mogą żyć
oglądam w sumie w11 i detektywów a jak leci jakiś kryminalny to też oglądam a tego nie oglądałam

Cytat:

To fotomontaz jak nic

Stwierdziłam ze Gossip znowu szalej na punkcie Fifka tylko sie pojawi z jakos laska juz o nim pisza a tym razem duzo fot dali moze przez to ze duzo dziewczyn było
Ale ta blondyna sie czesto ostanio pojaiwa tylko za chiny ludowe nie da sie wyniuchac kto to

Ale fifi sliczny a te spodenki

i Owenka jakies starsze zdjecie zeszło roczne ale sie prezentuje achhh
myślisz że to fotomotaż

heh nieźle

słit

Cytat:

ciesze sie ... nikt CIEBIE nie bedzie chcial? ocipiala !!! popatrz na mnie....pobądź trochę mną... może przejrzysz na oczy

haaa... ja od dawna mam wiatrak XD tylko mama go zabiera zawsze i pozytku z niego nie mam

ja wlasnie wrocilam od babci :P jakas impreza jest miasta wiec tloki... korki... objazdy...ehhh...
zaraz sobie odpale jakis filmik bomusze sie uwolnic od upałów gdzies w zaciszu domku

ale moze jeszcze wrzuce troszke foteczek zeby troche nadrobic moje zaleglosci w tej materii

fotki:
1,2 - rose hihi
4 - miro i basti
żadne ocipiała a kto będzie mnie chciał z chorym sercem ...
2 słodziak
Stary 2007-07-20, 19:46   #278
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

http://oniet.o0o.pl/ zobaczcie co znalazłam na forum

a i wpisujcie sie do mojego wątku : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199636
Stary 2007-07-20, 23:16   #279
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:

heh... musze sie porozumiec z bratem ciotecznym, z ktorym to wspolnie uzywamy 'sandalki z koziej palki' ... bo jeszcze mnie oskarzy o kradziez wspolmienia

nom ja ogladam na pewno moj caaaly bayern... + mnostwo moich chlopcow w werderze szykuje się uczta dla oka kibicki i...kibicki seksi czik maniaczki ...dla mnie jednym slowem

fotki:
1,2 - rose hihi
4 - miro i basti
Chyba rodziny sie nie oskarza

tak szykuje sie ciekawy mecz a Roqus bedzie??

Ten Rose jest niczego sobie

Cytat:

myślisz że to fotomotaż

heh nieźle

słit

Tak nawet gdzies czytałam ze to nie jej

Cytat:

a i wpisujcie sie do mojego wątku : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199636
Ja sobie przegładam forum głowne i widze zabijałam i twoj nick jako załozycieła i az mi ciary poszły wiesz ty co
Wpisze sie ja to jestem wybitna morderczynia

Siedziłąm sobie przed telewizorem z nudów i tak skacze po tych kanałach na satelicie i nagle patrze czy to Keanu Reeves i tak sie zastanawiam co to za film i pochwile Adwokat Diabła i mowie mamie ze jeszcze po niemaicku go nie ogladałam bo za 1 razem ogladałam po włosku i pozniej z 3-4 razy po polsku wiem kuk na muniu a na dokładke leciał Czerwony Pazdziernik

I teraz przykra czesc nie spodziewałam ze dzis mi cos humor popsuje a jednak

Michael Owen kolejny mecz Newcastle United w którym Sroki zmierzą się z Carlisle obejrzy z trybun. Anglik doznał drobnej kontuzji uda. Owen będzie pauzował siedem do dziesięciu dni.

Sam Allardyce stwierdził:

"Michael odniósł niewielką kontuzję podczas treningu strzeleckiego."

"Nie chcemy ryzykować dlatego Michael nie zagra z Carlisle i prawdopodobnie z Celticem Glasgow, do meczu z Juventusem powinien już być w pełni gotów."

Big Sam wierzy także, że Owen będzie walczył o jak najwyższe miejsce w tabeli króla strzelców.

"Chcemy Michaela na cały sezon i sądzimy, że będzie walczył jak najwyższe miejsce w tabeli króla strzelców."

"Spodziewam się, że na końcu sezonu Michael będzie w pierwszej trójce, bądź czwórce najlepszych strzelców Premiership - to znaczyłoby, że sezon był w miarę udany" - zakończył Allardyce.

Dlaczego on musi miec takiego pecha zawsze juz miało byc wszystko dobrze, wiem ze to nic powaznego ale jest

Dobranoc

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2007-07-21, 09:20   #280
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

Ja sobie przegładam forum głowne i widze zabijałam i twoj nick jako załozycieła i az mi ciary poszły wiesz ty co
Wpisze sie ja to jestem wybitna morderczynia

Siedziłąm sobie przed telewizorem z nudów i tak skacze po tych kanałach na satelicie i nagle patrze czy to Keanu Reeves i tak sie zastanawiam co to za film i pochwile Adwokat Diabła i mowie mamie ze jeszcze po niemaicku go nie ogladałam bo za 1 razem ogladałam po włosku i pozniej z 3-4 razy po polsku wiem kuk na muniu a na dokładke leciał Czerwony Pazdziernik

I teraz przykra czesc nie spodziewałam ze dzis mi cos humor popsuje a jednak

Michael Owen kolejny mecz Newcastle United w którym Sroki zmierzą się z Carlisle obejrzy z trybun. Anglik doznał drobnej kontuzji uda. Owen będzie pauzował siedem do dziesięciu dni.

"Nie chcemy ryzykować dlatego Michael nie zagra z Carlisle i prawdopodobnie z Celticem Glasgow, do meczu z Juventusem powinien już być w pełni gotów."

Big Sam wierzy także, że Owen będzie walczył o jak najwyższe miejsce w tabeli króla strzelców.

"Chcemy Michaela na cały sezon i sądzimy, że będzie walczył jak najwyższe miejsce w tabeli króla strzelców."

"Spodziewam się, że na końcu sezonu Michael będzie w pierwszej trójce, bądź czwórce najlepszych strzelców Premiership - to znaczyłoby, że sezon był w miarę udany" - zakończył Allardyce.

Dlaczego on musi miec takiego pecha zawsze juz miało byc wszystko dobrze, wiem ze to nic powaznego ale jest

Dobranoc
hiehie bo to miał być szok na poczatku
ja też jestem morderczynią
zaraz tam kuku na muniu poprostu lubisz Keanu i tyle
a w czerwony październik mi sie fajnie kojarzy bo wtedy mam urodziny i gra tam Alec Baldwin
ojej szkoda nie martw sie, szybko wyzdrowieje
Stary 2007-07-21, 09:26   #281
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

witam i znowu gorąco ale wreszcie sie mogłam wyspać w nocy bo znowu zaczęłam brać środki nasenne a one są tak mocne że zasypiam bo 5 minutach leżenia a przedtem potrafiłam leżeć 2 godziny i nic
ale i tak spałam tylko do 8 bo sprzątać trzeba, ale na szczęście już po
u mnie wczoraj zbierało sie na burze wiec wyłączyłam kompa, ale że przeszło obok to ogladałam film na tvp1 August - pierwszy cesarz za***isty ja wogóle lubie oglądać takie filmy o Rzymie troche sie nawet tym interesuje no i jeszcze główna rola - enjamin Sadler, co za dupa wrzuce foty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 20a.jpeg (9,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 88615_1.jpeg (86,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 88617_2.jpeg (28,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg benjamin_sadler_14.jpeg (9,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg po.116747.jpeg (29,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 88616_1.jpeg (81,2 KB, 1 załadowań)
Stary 2007-07-21, 11:02   #282
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
myślisz że to fotomotaż

żadne ocipiała a kto będzie mnie chciał z chorym sercem ...
2 słodziak
na 100% fotomontaz wczoraj mi sie nudzilo to chodzilam po takim niemieckim forum ze zdjeciami gwiazd płci żenskiej ;p i przypadkowo sie natknelam na fotki vicky wlasnie te, ktore na bildzie byly... i tu miala nogi normalne

oj zapewniam cie, ze wielu by chcialo a skoro miszcz ci mowi to jak jest? XD wlasnie tak

heh, nom pewnie, ze słodziak rose jest miś

Cytat:

jak bylam mlodsza to byl szal na to XD wszyscy sobie podsylali jakies listy gończe albo cos takiego

hah... 'lunka zabijaka V'

Cytat:
tak szykuje sie ciekawy mecz a Roqus bedzie??

Ten Rose jest niczego sobie

roque prawdopodobnie nie zagra...przynajmniej w pierwszym skladzie, nie ma go w prawdopodobnym ustawieniu przewidzianym na ten mecz.

heh, nom

tez widzialam, ze leci ten film, ale go nie znalam... patrze keanu...charlize... hmmm... czyzby slodki listopad? nieee... nie podobny xD i przelaczylam chyba na comet 2007 ;P (chociaz i tak juz ogladalam )

nie martw sie tak, to tylko tydzien
moj poldi juz od końcowki poprzedniego sezonu nie zagral ani razu. a nie wiadomo jeszcze ile to potrwa.... skoro mamy nowy super sklad XD i tez lapie kontuzje co chwila niestety... jeszcze w zimie latał w gipsie... na wiosne mial operacje kolana... teraz tylko zdrowiec
za majka i poldiego

Cytat:
witam i znowu gorąco ale wreszcie sie mogłam wyspać w nocy bo znowu zaczęłam brać środki nasenne a one są tak mocne że zasypiam bo 5 minutach leżenia a przedtem potrafiłam leżeć 2 godziny i nic
u mnie wczoraj zbierało sie na burze wiec wyłączyłam kompa, ale że przeszło obok to ogladałam film na tvp1 August - pierwszy cesarz za***isty ja wogóle lubie oglądać takie filmy o Rzymie troche sie nawet tym interesuje no i jeszcze główna rola - enjamin Sadler, co za dupa wrzuce foty
facet fajy... męski taki hihiihih

a ja niedawno wstalam, wyprysznicowalam sie i zjadlam sniadanko :P
nie ma slonca !!!!!!! niedobrze niedobrze...
cieplo jest, ale slonca nie ma...nie lubie dni bez slonca, bo checi do zycia mam wtedy mniej

ok a teraz lece umyc zębiszcza i musze sobie znalezc zajecie ;P (mama na pewno mi znajdzie...nie jedno )
si ja....

aaa dobra...jescze chwila... przeciez musze dać fotki DUDKA w realu
gratki dla dudzia ;p
mam wiecej, ale reszta pozniej ;D
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 75556513.jpg (29,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75556540.jpg (34,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75565089.jpg (42,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75567630.jpg (29,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75567978.jpg (38,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75567993.jpg (28,1 KB, 3 załadowań)

Stary 2007-07-21, 11:26   #283
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
na 100% fotomontaz wczoraj mi sie nudzilo to chodzilam po takim niemieckim forum ze zdjeciami gwiazd płci żenskiej ;p i przypadkowo sie natknelam na fotki vicky wlasnie te, ktore na bildzie byly... i tu miala nogi normalne

oj zapewniam cie, ze wielu by chcialo a skoro miszcz ci mowi to jak jest? XD wlasnie tak

heh, nom pewnie, ze słodziak rose jest miś

jak bylam mlodsza to byl szal na to XD wszyscy sobie podsylali jakies listy gończe albo cos takiego

hah... 'lunka zabijaka V'

facet fajy... męski taki hihiihih

a ja niedawno wstalam, wyprysznicowalam sie i zjadlam sniadanko :P
nie ma slonca !!!!!!! niedobrze niedobrze...
cieplo jest, ale slonca nie ma...nie lubie dni bez slonca, bo checi do zycia mam wtedy mniej

ok a teraz lece umyc zębiszcza i musze sobie znalezc zajecie ;P (mama na pewno mi znajdzie...nie jedno )
si ja....

aaa dobra...jescze chwila... przeciez musze dać fotki DUDKA w realu
gratki dla dudzia ;p
mam wiecej, ale reszta pozniej ;D
tak ? ufff to jestem spokojna
miszczu ale Ty jesteś zdrowa ...
oj tak
a ja dopiero teraz to odkryłam
no co, tak wyszło że zabijam
prawda że męski zaklepuje go
ukradli Ci słońce
no tak, widziałam wczoraj naszego Jureczka fajnie że będzie tam grał, za niego a i widziałam w tv Szymona Matuszka to koleś któy gra w młodzieżówce właśnie w Realu zaklepuje może jakieś zdjęcia zaraz znajde

edit: zdjęć nie ma
Stary 2007-07-21, 11:31   #284
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

to powrzucam swoich Wiślaków

1 - Paweł
2 - ciągle zapominam jak sie nazywa
3 - Tomek Jirsak
4 - Zieniu
5 - wszyscy razem, patrzcie na muskuły Baszcza
6 - Kosa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 01.jpeg (105,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 03.jpeg (45,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 02.jpeg (40,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 04.jpeg (46,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 05.jpeg (120,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 06.jpeg (49,4 KB, 1 załadowań)
Stary 2007-07-21, 12:56   #285
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
miszczu ale Ty jesteś zdrowa ...
no co, tak wyszło że zabijam
ukradli Ci słońce
zapewniam cie, ze tylko ci sie tak wydaje... i jestem bardziej chora niz ci sie moze wydawac. tez nie jest mi z tym przyjemnie. ale jak juz mowilam. nie lubie sie rozczulac nad swoim losem. bo to nie pomaga (mi).

heh, kazdy mafiosso tak mowi

tja... to pewni ci sami co księżyc kiedyś ukradli

Cytat:

1 - Paweł
3 - Tomek Jirsak
4 - Zieniu
6 - Kosa
nr 2... jestem sklonna pomyslec, ze to ten sam z wczoraj....ktory wpadl mi w oko ;P ale znowu jakies niefortunne zdjęćko
baszczu miesniak ja mam miesnie ... ale chyba tluszcz to obłazi, bo jakos nie są tak widoczne jakbym chciala

ja wlasnie wrocilam ze sklepu ;P kupilam sobie joy'a, bo nie mam co robic XD zaraz sie zabiore za lekturke na podworku chyba
kolezanki sie odezwaly...tak jak przypuszczalam...kiedy bede potrzebna... teraz ja sie nie odzywam ...
moi rodzice dzis idą na weselicho mojego kuzyna :P ciekawe czy obiad bedzie...bo mają na 18 a juz od kilku godzin sie przygotowują xD hah. teraz troche nawet zaluje, ze nie ide ;D zawsze to by byla jakas odmiana
normalnoie po kąpieli wsmarowalam w stopy krem do pietek ;D i ogladalam film o pilce noznej na polsacie ...mama zaczela dochodzenie...skąd w calym domu biale slady na dywanach ... nikt nic nie wie XD ... niewiniatka... sie okazalo pozniej, ze to ten moj kremik wspanialy takie slady zrobil jak chodzilam ;P beeeeeed

Stary 2007-07-21, 13:02   #286
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

dzis meczyk... oł jeeeeee
bayern !!!! , w koncu bedzie okazja znowu zalozyc moj trykocik juz dawno go na sobie nie mialam ;P

fotki dla gosi z lampsim (sandalki z koziej pałki same sie nasuwaja ) + dla lunki szewa + vicky z normalną nogą XD + nie wiem kto, ale zabójczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 75544909.jpg (37,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75544912.jpg (38,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75545325.jpg (39,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75548083.jpg (26,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg article287.jpg (75,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg babes_board_20070720_a41aefaa7fe140b2d251f855f3cfda36.jpg (47,0 KB, 3 załadowań)

Stary 2007-07-21, 13:08   #287
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

jeszcze kilka fotek i lece z kompa

mały miks moich zdobyczy ;D

1,2,3,4 - clemens fritzi poprostu
5 - diegito...agrrrrrr
6 - mój przewspanialy tim prezentacja timu na 07/08 ;P

i do zobaczyska
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cle.JPG (46,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cle2.JPG (43,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cle3.JPG (38,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cle4.JPG (42,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg copa03.jpg (97,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg galerie_3.jpg (25,0 KB, 6 załadowań)

Stary 2007-07-21, 13:43   #288
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
jeszcze kilka fotek i lece z kompa

mały miks moich zdobyczy ;D

1,2,3,4 - clemens fritzi poprostu
5 - diegito...agrrrrrr
6 - mój przewspanialy tim prezentacja timu na 07/08 ;P

i do zobaczyska
ten Clemens to tez niezła dupa

a już wiem dlaczego nie kojarzyłam Diega bo mówiłaś na niego Diegito i myślałam że to taki jeden, inny

fajnie sie teraz prezentują

Cytat:
dzis meczyk... oł jeeeeee
bayern !!!! , w koncu bedzie okazja znowu zalozyc moj trykocik juz dawno go na sobie nie mialam ;P

fotki dla gosi z lampsim (sandalki z koziej pałki same sie nasuwaja ) + dla lunki szewa + vicky z normalną nogą XD + nie wiem kto, ale zabójczy
to za Bayern

dziekować za Szewe

o tak ro napewno z koziej pałki

rzeczywiście Vicky ma normalną noge

5 zabójczy :rotlf:

Cytat:
zapewniam cie, ze tylko ci sie tak wydaje... i jestem bardziej chora niz ci sie moze wydawac. tez nie jest mi z tym przyjemnie. ale jak juz mowilam. nie lubie sie rozczulac nad swoim losem. bo to nie pomaga (mi).

heh, kazdy mafiosso tak mowi

tja... to pewni ci sami co księżyc kiedyś ukradli

nr 2... jestem sklonna pomyslec, ze to ten sam z wczoraj....ktory wpadl mi w oko ;P ale znowu jakies niefortunne zdjęćko
baszczu miesniak ja mam miesnie ... ale chyba tluszcz to obłazi, bo jakos nie są tak widoczne jakbym chciala

ja wlasnie wrocilam ze sklepu ;P kupilam sobie joy'a, bo nie mam co robic XD zaraz sie zabiore za lekturke na podworku chyba
kolezanki sie odezwaly...tak jak przypuszczalam...kiedy bede potrzebna... teraz ja sie nie odzywam ...
moi rodzice dzis idą na weselicho mojego kuzyna :P ciekawe czy obiad bedzie...bo mają na 18 a juz od kilku godzin sie przygotowują xD hah. teraz troche nawet zaluje, ze nie ide ;D zawsze to by byla jakas odmiana
normalnoie po kąpieli wsmarowalam w stopy krem do pietek ;D i ogladalam film o pilce noznej na polsacie ...mama zaczela dochodzenie...skąd w calym domu biale slady na dywanach ... nikt nic nie wie XD ... niewiniatka... sie okazalo pozniej, ze to ten moj kremik wspanialy takie slady zrobil jak chodzilam ;P beeeeeed
serio jesteś chora
to w takim razie jestem mafioso
kręcili sie gdzieś tam koło Twojego domu
tak to ten sam musze sprawdzić imie
ale Baszcz był zawsze taki chudziutki teraz mu chyba urosły od tego pakowania
hah nieładne tak brudzić dywan
a co to za film
Stary 2007-07-21, 16:45   #289
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

dalej tu pustki
ale to nic, nadrobie troche wiślackich info

W dniach 6-11 sierpnia młody piłkarz Wisły, Sebastian Leszczak przebywać będzie na konsultacji szkoleniowej Reprezentacji Polski U-15 (rocznik 1992), która odbędzie się w Pustyni koło Dębicy. Leszczak otrzymał zaproszenie od PZPN-u.

Oto lista zawodników, którzy pojadą na konsultację:

Damian Primel (Zagłębie Lubin)
Maciej Krakowiak (Widzew Łódź)
Filip Modelski (Arka Gdynia)
Konrad Wieczorek (Cracovia)
Michał Szóstko (Jagiellonia Białystok)
Kamil Wałdoch (Schalke 04 Gelsenkirchen)
Damian Adamczyk (Wisła Płock)
Piotr Mroziński (Stal Mielec)
Łukasz Kmieć (Raków Częstochowa)
Arkadiusz Mróz (Gwarek Zabrze)
Mateusz Olszak (Wisła Puławy)
Andre Dej (Bayer Leverkusen)
Mateusz Kolouszek (UKP Zielona Góra)
Wojciech Lisowski (Stal Szczecin)
Damian Dąbrowski (Zagłębie Lubin)
Maciej Trepka (Wisła Płock)
Michał Jończyk (GKS PGE Bełchatów)
Michał Żyro (Legia Warszawa)
Sebastian Leszczak (Wisła Kraków)
Michał Nowak (Ślęza Wrocław)
Paweł Broniszewski (Legia Warszawa)
Andrzej Paprocki (Kolporter Korona Kielce)
Krzysztof Nalborski (Poznaniak Poznań)
Jakub Wojtczak (Ostrowia Ostrowy)

łał, nawet nie wiedziałam że istnieje U15

Drużynę Wisły jeszcze przed rozpoczęciem nowego sezonu Orange Ekstraklasy opuści trzech zawodników - pisze dzisiejszy "Przegląd Sportowy". Najnowszą informacją jest planowane wypożyczenie Grzegorza Kmiecika do Zagłębia Sosnowiec.

Konrad Gołoś uzgodnił warunki kontraktu z Górnikiem Zabrze i właśnie tam będzie występował przez najbliższy rok. - Uznałem, że to lepsze rozwiązanie. Dla Grześka najważniejsze jest, aby regularnie grał, nawet kosztem intensywnego, indywidualnego treningu, który miał u nas przejść. To samo dotyczy Konrada. Obydwu zamierzam wnikliwie obserwować. Być może wrócą do nas zimą - powiedział trener Wisły Kraków, Maciej Skorża.

Z kolei australijski pomocnik Jacob Burns ma zgodę na transfer definitywny. Według mediów pozyskaniem Australijczyka zainteresowana jest Unirea Urziceni - zespół prowadzony przez Dana Petrescu. Burns przyznaje, że nie chcę za bardzo wyjeżdżać z Krakowa. Były pomocnik m.in. Leeds United i FC Barnsley ma jeszcze ważny przez rok kontrakt z "Białą Gwiazdą".

- W rozmowie ze mną powiedział, że chcę zostać i walczyć o miejsce w składzie. Uważam jednak, że dla niego lepiej będzie, gdy odejdzie. Szkoda, aby tej klasy piłkarz siedział na ławce rezerwowych, albo na trybunach. Na razie jest on bardzo daleko od pierwszego składu - uważa Skorża.

nie, tylko nie Kmiecik
Stary 2007-07-21, 16:51   #290
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Długo trwały rozmowy Marka Penksy z Dynamem Drezno. Ostatecznie Słowak występujący przez poprzednie dwa sezony w Wiśle Kraków, podpisał kontrakt z niemieckim trzecioligowcem.

Władze Dynama obawiały się, że nie sprostają żądaniom finansowym piłkarza i negocjacje się przeciągały, ale ostatecznie udało się dojść do porozumienia.

- Jesteśmy zadowoleni, że Marek dołączył do nas. Ten transfer był możliwy tylko dzięki pozyskaniu zewnętrznych środków. Teraz musimy się zająć pozwoleniem na grę dla Penksy, aby mógł już wystąpić w meczu z Hamburgiem, w następnym tygodniu - powiedział menedżer Dynama Drezno, Siegmar Menz.

Radości z dokonanego transferu nie krył również trener niemieckiego klubu, Norbert Meier: - Marek to doświadczony zawodnik, to czego się nauczył podczas całej swojej kariery może wiele nam dać. Na zgrupowaniu w Austrii prezentował się dobrze fizycznie i pomyślnie przeszedł badania. Nie mogę nie być szczęśliwy z faktu, że mamy w drużynie takiego piłkarza, wkrótce powinniśmy otrzymać jego certyfikat.

Wiele wskazuje na to, że wkrótce Drezno opanuje Penkso-mania. Popularny „Penksik” już teraz jest anonsowany jako największa gwiazda zespołu, którego barwy reprezentował już w sezonie 1993/94, kiedy to Dynamo występowało w Bundeslidze.

szkoda że Marek odszedł

Późnym popołudniem do Zabrza na rozmowy kontraktowe przyjechał Konrad Gołoś. Zawodnika Wisły przyjął w swoim gabinecie prezes Górnika, Ryszard Szuster. W tej chwili trwają negocjacje. Wszystko wskazuje na to, że obie strony dojdą do porozumienia i popularny „Goły” najbliższy czas spędzi na wypożyczeniu w Górniku Zabrze.

Jeszcze kilka dni temu wydawało się, że transfer nie dojdzie do skutku. Jednak po meczu z Jagiellonią trener Skorża postanowił się zgodzić na wypożyczenie Gołosia do innego klubu.

ojojojoj
Stary 2007-07-21, 16:55   #291
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

i foty :

1 - Darek i Adam
2 - Wiślacy jadą
3- Sebastian Leszczak z U15
4 - Piotrek
5 - Penksa
6 - Saganowski
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 1c8bffc3ec03ffbdaa5563e829ecc2ef.jpeg (63,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 7d843aa76f7d707940bba43cd4a2a596.jpeg (27,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 9abd7c4c28d9af8bbfb1105b767239df.jpeg (78,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg d57abe25c9ed6a6d0a2db334b4f58672.jpeg (48,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg dd99f209cb1cc8e0e3420fef29915b66.jpeg (34,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg e2a3ffa85eef1f0e1e7aab5306cec6d9.jpeg (26,1 KB, 2 załadowań)
Stary 2007-07-21, 16:59   #292
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

aaaaa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg ff6692864bba7cc9ac9223a6f2662ad3.jpeg (40,3 KB, 7 załadowań)
Stary 2007-07-21, 17:49   #293
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
ten Clemens to tez niezła dupa

a już wiem dlaczego nie kojarzyłam Diega bo mówiłaś na niego Diegito i myślałam że to taki jeden, inny

serio jesteś chora
to w takim razie jestem mafioso
kręcili sie gdzieś tam koło Twojego domu
tak to ten sam musze sprawdzić imie
a co to za film
no raczej...nie inaczej

heh... wiesz, ze ja tam moich po swojemu nazywam XD

na serce chora nie jestem ale w ogole tak...nie lubie rozmawiac o tym... nie umiem sie przemóc...nie probujcie mnie do tego zmusic XD

gangsta muczaczo latino bandito mafioso luna amore

hah...nie widzialam ich, ale ktoz to wie ... za to czesto w tv ich widze ;D

o koniecznie sprawdz ja jestem chetna do ogladania

nie wiem jaki mial tytlu, bo nie ogladalam od poczatku , ale wiem, ze na koncu chlopcu zaproponowano grę w manu a on powiedzial: mam lepszą poropozycje nie do odrzucenia... i powiedzial, ze dla manchester city bedzie gral cos mu sie wydawalo, ze ma magiczne buty :P moze pozniej sprawdze jak sie to nazywalo

Cytat:
dalej tu pustki
ale to nic, nadrobie troche wiślackich info

W dniach 6-11 sierpnia młody piłkarz Wisły, Sebastian Leszczak przebywać będzie na konsultacji szkoleniowej Reprezentacji Polski U-15 (rocznik 1992), która odbędzie się w Pustyni koło Dębicy. Leszczak otrzymał zaproszenie od PZPN-u.

Oto lista zawodników, którzy pojadą na konsultację:

Damian Primel (Zagłębie Lubin)
Maciej Krakowiak (Widzew Łódź)
Filip Modelski (Arka Gdynia)
Konrad Wieczorek (Cracovia)
Michał Szóstko (Jagiellonia Białystok)
Kamil Wałdoch (Schalke 04 Gelsenkirchen)
Damian Adamczyk (Wisła Płock)
Piotr Mroziński (Stal Mielec)
Łukasz Kmieć (Raków Częstochowa)
Arkadiusz Mróz (Gwarek Zabrze)
Mateusz Olszak (Wisła Puławy)
Andre Dej (Bayer Leverkusen)
Mateusz Kolouszek (UKP Zielona Góra)
Wojciech Lisowski (Stal Szczecin)
Damian Dąbrowski (Zagłębie Lubin)
Maciej Trepka (Wisła Płock)
Michał Jończyk (GKS PGE Bełchatów)
Michał Żyro (Legia Warszawa)
Sebastian Leszczak (Wisła Kraków)
Michał Nowak (Ślęza Wrocław)
Paweł Broniszewski (Legia Warszawa)
Andrzej Paprocki (Kolporter Korona Kielce)
Krzysztof Nalborski (Poznaniak Poznań)
Jakub Wojtczak (Ostrowia Ostrowy)

łał, nawet nie wiedziałam że istnieje U15
łuuu to mlodzieży sama
wiem, ze teraz czesto na eurosporcie lecą mecze u19 :P EM są teraz chyba
ciekawe od ilu lat są utworzone narodowe druzyny mlodzikowe ;P

Cytat:
Długo trwały rozmowy Marka Penksy z Dynamem Drezno. Ostatecznie Słowak występujący przez poprzednie dwa sezony w Wiśle Kraków, podpisał kontrakt z niemieckim trzecioligowcem.

Władze Dynama obawiały się, że nie sprostają żądaniom finansowym piłkarza i negocjacje się przeciągały, ale ostatecznie udało się dojść do porozumienia.

- Jesteśmy zadowoleni, że Marek dołączył do nas. Ten transfer był możliwy tylko dzięki pozyskaniu zewnętrznych środków. Teraz musimy się zająć pozwoleniem na grę dla Penksy, aby mógł już wystąpić w meczu z Hamburgiem, w następnym tygodniu - powiedział menedżer Dynama Drezno, Siegmar Menz.

Radości z dokonanego transferu nie krył również trener niemieckiego klubu, Norbert Meier: - Marek to doświadczony zawodnik, to czego się nauczył podczas całej swojej kariery może wiele nam dać. Na zgrupowaniu w Austrii prezentował się dobrze fizycznie i pomyślnie przeszedł badania. Nie mogę nie być szczęśliwy z faktu, że mamy w drużynie takiego piłkarza, wkrótce powinniśmy otrzymać jego certyfikat.

Wiele wskazuje na to, że wkrótce Drezno opanuje Penkso-mania. Popularny „Penksik” już teraz jest anonsowany jako największa gwiazda zespołu, którego barwy reprezentował już w sezonie 1993/94, kiedy to Dynamo występowało w Bundeslidze.

szkoda że Marek odszedł
to ten taki w loczkach co nie umial wymowic jakiegos slowa w piosence wisly? :P nie pamietam jakiego ... jesli to on (a tak mi sie kojarzy przynajmniej ) to faktycznie szkoda... bo nie wiem jak gral...ale numerant musial byc z niego niezly i tak ;D

Cytat:
i foty :

1 - Darek i Adam
2 - Wiślacy jadą
3- Sebastian Leszczak z U15
4 - Piotrek
5 - Penksa
6 - Saganowski
po fotkach widze, ze to ten o ktorym myslalam wlasnie (marek penksa )

Cytat:
aaaaa
heheh... uroczo

cholerka...wkrzylam sie... przychodze do domu przygotowana na mecz...wlaczam tv...a tam nie ma nic !!!!!!! dzis znowu robili nam cos na balkonie i te debile mi znowu ruszyli anteną i nie odbierają niemieckie kanaly chyba umre nooooo moi rodzice na weselu, brata nie ma... ja nie umiem... cholera jasna ! przepadl mecz ...szajse XD
musze sobie polac
ja pierdziu XD

pozdrowienia od oli po raz kolejny, tak przy okazji

Stary 2007-07-21, 18:01   #294
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

nie wiem czym sie pocieszyc po tej fatalnej nowinie XD wiec powrzucam jeszcze fotki...
probuje brata zmusic, zeby wrocil do domu i mi naprawil ... on twierdzi smsowo, ze nie potrafi, ale moim zdaniem zwyczajnie mu sie nie chce :p coz..moglby chociaz sprobowac dla ukojenia moich nerwow

moj tata dzis znowu sie mnie pytal dlaczego nie nosze trykotu podolskiego chociaz tak się na nią uparłam ... nie wiem ile razy mam mu powtarzac, ze po pierwsze jest dla mnie duzo za duza.... a poza tym nie musze jej nosci, bo to relikwia ach...wysluchal...smutno westchnal...(ze nie moge jej nosic, bo za duza ... i ktoz to wie, moze go natchnie i mi kupi teraz tą damską wersję... w moim rozmiarze hihiihh)

fotki:
1 - basti i olli ... zdychwaica ;P
2 - basti w gazecie o modzie ;D fju fju
3 - bommi tejk-mi-ol XD
4,5,6 - tim ustawia sie do zdjec
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg galerie_4.jpg (14,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Gala21.jpg (72,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg galerie_6l.jpg (13,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg galerie_1.jpg (30,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg galerie_7f.jpg (25,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg galerie_10.jpg (19,9 KB, 2 załadowań)

Stary 2007-07-21, 18:16   #295
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

fotki:
1 - franko
2 - lahmi
3 -roque
4 - mark
5 - lukas
6 - micho

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gfd.jpg (53,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg h59.jpg (77,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg i60.jpg (99,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg i65.jpg (73,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg j1.jpg (121,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg j4.jpg (93,9 KB, 1 załadowań)

Stary 2007-07-21, 18:26   #296
tricomi
Zakorzenienie

Madziaaaa!! Szweini strzelił właśnie gola dla Bayarnu
na SportKlubie leci relacja live z meczu z Werderem

edit: ooo i drugi gol dla Bayernu , ale nie wiem kto strzelał
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-21, 18:44   #297
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
Madziaaaa!! Szweini strzelił właśnie gola dla Bayarnu
na SportKlubie leci relacja live z meczu z Werderem

edit: ooo i drugi gol dla Bayernu , ale nie wiem kto strzelał
raaany...
super super brawo dla moich niuniow tylko dlaczego ja mam takiego pecha i nei moge ogladac ????
a co to ten sportklub? program sportowy? nie mam polskich kanalow sport w ogole niestety

zdawaj relacje dalej jak mozesz

edit:
mam chociaz niemiecką transmisje pisemną na necie
i widze, ze jest 3:1 ;P

a gole dla nas strzelili: basti, alti i franck
nowe nabytki idą niezle
dla werderu strzelił boro

Stary 2007-07-21, 19:16   #298
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
raaany...
super super brawo dla moich niuniow tylko dlaczego ja mam takiego pecha i nei moge ogladac ????
a co to ten sportklub? program sportowy? nie mam polskich kanalow sport w ogole niestety

edit:

nowe nabytki idą niezle
SportKlub to jedyny polski kanał, który transmituje bundeslige

no i 4:1 po karnym Riberyego ale skoro masz relacje, to Ci już nie będę pisać co się dzieje, bo wpadłam w amok sprzątania i nie chce się odrywać
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-21, 19:33   #299
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
hiehie bo to miał być szok na poczatku
ja też jestem morderczynią zaraz tam kuku na muniu poprostu lubisz Keanu i tyle
a w czerwony październik mi sie fajnie kojarzy bo wtedy mam urodziny i gra tam Alec Baldwin
ojej szkoda nie martw sie, szybko wyzdrowieje
I byl wystraszyłam sie

Wiem ze nic starsznego dobrze ze tata tego nie wiedziła bo by powiedziłą ze mnie to juz palna odbija nic nie rozumie a oglada
No Baldwin jest fajny:d

Mam nadzieje ze szybko bo nastepny mecz graja z Celticem a potem Juve

Cytat:
Ale przystojniak

Cytat:

roque prawdopodobnie nie zagra...przynajmniej w pierwszym skladzie, nie ma go w prawdopodobnym ustawieniu przewidzianym na ten mecz.

heh, nom

tez widzialam, ze leci ten film, ale go nie znalam... patrze keanu...charlize... hmmm... czyzby slodki listopad? nieee... nie podobny xD i przelaczylam chyba na comet 2007 ;P (chociaz i tak juz ogladalam )

nie martw sie tak, to tylko tydzien
moj poldi juz od końcowki poprzedniego sezonu nie zagral ani razu. a nie wiadomo jeszcze ile to potrwa.... skoro mamy nowy super sklad XD i tez lapie kontuzje co chwila niestety... jeszcze w zimie latał w gipsie... na wiosne mial operacje kolana... teraz tylko zdrowiec
za majka i poldiego

A to szkoda przez to spadło troche zainteresowanie tym meczem Bo zobaczyłam tylko 1 połowe dalej juz mi sie nie chce chyab ze sie okaze ze Roqus wejdzie to pobiegne przed tv

Wiem tydzien to nie wilel ale on juz sie ostatnio tak cieszył ze juz jsie czuje silny a tu nagle to a tak chcaił juz miec spokuj

Poldi tez jest biedny ale szybko wroci
Za nich

Cytat:

1 - Paweł
3 - Tomek Jirsak
4 - Zieniu
6 - Kosa
No no no fajne i pozostałe rowniez
Muskuły Baszcza ho ho
Cytat:
fotki:
1 - franko
2 - lahmi
3 -roque
4 - mark
5 - lukas
6 - micho
O Roqus

A Basti gola strzelił ktorego akurat nie wiedziłam a na powtorke nie tarfiłam miał szansce strzelic na 3:1 ale sie mina i strzelił ten Francuz ale wazne ze jest bramka
A ten Lusio to jest czasem dupa tak spartaczyc i dac strzelic bramke nieładnie:

Za Bayern

Ale mam fote fifka pływam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pippobz2.jpg (61,0 KB, 4 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2007-07-21, 20:46   #300
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
no raczej...nie inaczej

heh... wiesz, ze ja tam moich po swojemu nazywam XD

na serce chora nie jestem ale w ogole tak...nie lubie rozmawiac o tym... nie umiem sie przemóc...nie probujcie mnie do tego zmusic XD

gangsta muczaczo latino bandito mafioso luna amore

hah...nie widzialam ich, ale ktoz to wie ... za to czesto w tv ich widze ;D

o koniecznie sprawdz ja jestem chetna do ogladania

nie wiem jaki mial tytlu, bo nie ogladalam od poczatku , ale wiem, ze na koncu chlopcu zaproponowano grę w manu a on powiedzial: mam lepszą poropozycje nie do odrzucenia... i powiedzial, ze dla manchester city bedzie gral cos mu sie wydawalo, ze ma magiczne buty :P moze pozniej sprawdze jak sie to nazywalo

łuuu to mlodzieży sama
wiem, ze teraz czesto na eurosporcie lecą mecze u19 :P EM są teraz chyba
ciekawe od ilu lat są utworzone narodowe druzyny mlodzikowe ;P

to ten taki w loczkach co nie umial wymowic jakiegos slowa w piosence wisly? :P nie pamietam jakiego ... jesli to on (a tak mi sie kojarzy przynajmniej ) to faktycznie szkoda... bo nie wiem jak gral...ale numerant musial byc z niego niezly i tak ;D

po fotkach widze, ze to ten o ktorym myslalam wlasnie (marek penksa )

heheh... uroczo

cholerka...wkrzylam sie... przychodze do domu przygotowana na mecz...wlaczam tv...a tam nie ma nic !!!!!!! dzis znowu robili nam cos na balkonie i te debile mi znowu ruszyli anteną i nie odbierają niemieckie kanaly chyba umre nooooo moi rodzice na weselu, brata nie ma... ja nie umiem... cholera jasna ! przepadl mecz ...szajse XD
musze sobie polac
ja pierdziu XD

pozdrowienia od oli po raz kolejny, tak przy okazji
no wiem i dlatego nie załapałam

dobra, do niczego Cie nie zmuszam
w tv to ja też widze
moment bo zapomniałam sprawdzić
a coś pamiętam o tych magicznych butkach
za stara dla nich jestem
tak Penksa, to ten co mówił " troski odejdą prec " szkoda że już go z nami nie ma
jak pech to pech
i mz pozdrawiamy Ole

Cytat:
nie wiem czym sie pocieszyc po tej fatalnej nowinie XD wiec powrzucam jeszcze fotki...
probuje brata zmusic, zeby wrocil do domu i mi naprawil ... on twierdzi smsowo, ze nie potrafi, ale moim zdaniem zwyczajnie mu sie nie chce :p coz..moglby chociaz sprobowac dla ukojenia moich nerwow

moj tata dzis znowu sie mnie pytal dlaczego nie nosze trykotu podolskiego chociaz tak się na nią uparłam ... nie wiem ile razy mam mu powtarzac, ze po pierwsze jest dla mnie duzo za duza.... a poza tym nie musze jej nosci, bo to relikwia ach...wysluchal...smutno westchnal...(ze nie moge jej nosic, bo za duza ... i ktoz to wie, moze go natchnie i mi kupi teraz tą damską wersję... w moim rozmiarze hihiihh)

fotki:
1 - basti i olli ... zdychwaica ;P
2 - basti w gazecie o modzie ;D fju fju
3 - bommi tejk-mi-ol XD
4,5,6 - tim ustawia sie do zdjec
heh fajnego masz tate
1 - leje

Cytat:
fotki:
1 - franko
2 - lahmi
3 -roque
4 - mark
5 - lukas
6 - micho
Roque sweet

Cytat:
raaany...

edit:

nowe nabytki idą niezle

brawo Bastianie
i dla reszty też

Cytat:
I byl wystraszyłam sie

Wiem ze nic starsznego dobrze ze tata tego nie wiedziła bo by powiedziłą ze mnie to juz palna odbija nic nie rozumie a oglada
No Baldwin jest fajny:d

Ale przystojniak

No no no fajne i pozostałe rowniez
Muskuły Baszcza ho ho

Ale mam fote fifka pływam

prawda że seksi
dzieki
urosły mu
hiehie boskie foto widać odrazu że to sportowiec

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości