|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak nie lubisz Ani Lewandowskiej to jesteś zaściankowym polaczkiem...
Cytat:
![]() ![]()
'Cause for all we know we might be dead by tomorrow. Edytowane przez a34 Czas edycji: 2014-09-22 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Aż chce mi się napisać "TAKI JUMP" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Nic mi o tym nie wiadomo, tylko dla mnie karate sportowe to taki ani kickboxing ani prawdziwe karate. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przesadzasz troszeczkę ![]() W jeździectwie tradycyjnym masz symbiozę dusz i ciał konia i jeźdźca, na parkurze nikt nie przejmuje się koniem tylko mknie po medale. Kulturystyka to dbanie o samodoskonalenie i rozwój ciał, jednak sportowa to głupawe preżenie mułów 'kto ma większy bicek'. ![]() Jednym słowem: nadinterpretacja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no jasne, mozecie sadzic, kto wam zabroni. ![]() Ale dla mnie, jako osoby calkiem poza Twoim "my" jest to argument calkiem z .... niczego.
![]() |
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na temat techniki w karate nie będę się wypowiadać bo się nie znam, nie jest to kickboxing ale jakie to ma znaczenie w przypadku osoby AL? Edit. Gadasz trochę tak jakbyś do jakiejś sekty chodziła a nie na karate tradycyjne. Edytowane przez MsLizard Czas edycji: 2014-09-22 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To po "luja" tak karatecy skiełczeli swego czasu żeby karate było olimpijska dyscypliną sportową? Hm? Prawda taka, ze wpadłaby Lewandowska na wasze uduchowione zajęcia i nastukała równo wszystkim jak leci. ![]() (TAK, uparwiałam wschodnie sztuki walki, nawet chyba bardziej odlecianą transcendentalnie bo Tai-Chi/kung-fu, i jakoś tych najbardziej uduchowionych nie odstręczała wizja sportowego ujęcia tych sportów, a jakby mieli mozliwość zarobić sobie będąc olimpijczykiem, to by nie pogardzili. Lewandowska jest świetnym sportowcem i nie ma co rozkminiać jej poziomu uduchowienia poza świętą salą. Tak samo Chodakowska robi kawał dobrej roboty, bez względu czy ma dyplomy, szkoły, pierdoły.
![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#250 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem już zaczyna się szukanie "za co by tu jej jeszcze nie lubić" ![]() ![]() ![]() ![]() Myślę, że to są dość konkretne "zarzuty", a nie "a bo jest sztuczna i myśli że jak ma pieniądze Lewego to będzie się lansić na śniadankach za 40 zł na które nie stać przeciętnego biednego Polaka, lol czy ona tego nie rozumie?!?!?!!!" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
A to taki psikus był.
Czyli Ci co dali się podpuścić i orali na olimpijska formę, nie są prawdziwymi karatekami i "sie nie znajo". ![]() Sprytne! Wychodzi na to, ze nasi siatkarze po wczorajszej wygranej nie są prawdziwymi siatkarzami bo nie kmina o co chodzi w prawdziwej siatkówce u podstaw. ![]()
![]() |
#252 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Jakoś bloga i reklam nie robiła pod własnym nazwiskiem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Srurtututu Jak mają się nauczyć dzieciaki prawidłowego wykonywania brzuszków, skoków czy skłonów jak wuefista sam tego nie potrafi i jedyne co robi to drze się :rób!!"?? Historii można się nauczyć z książki a jak sobie wyobrażasz samodzielną naukę wf?? Ćwiczenie w domu- super do momentu aż nie narobisz sobie krzywdy. Nie wystarczy ćwiczyć, trzeba ćwiczyć dobrze, bo inaczej o kontuzję nie trudno. Ćwiczyłąm na wf, później na szczęście miałąm zwolnienie co uchroniło mnie przed nieprawidłowym wykonywaniem ćwiczeń i niszczeniem stawów i zaowocowało całkiem ładnym ciałem i tym że lubię sport, bo nauczyciele nie zdążyli minie do końca zniechęcić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Konto usunięte
|
Abstrachując od pani Lewandowskiej, to naiwnością jest myślenie, że jak się zaatakuje portale społecznościowe, telewizje śniadaniowe, brukowce i billboardy swoimi światłymi przemyśleniami i podobiznę, to wszyscy jak jeden mąż będą się zachwycać i słowa krytyki się nie usłyszy.
Jak się chce istnieć w show biznesie (bo przecież nie o sport chodzi) to trzeba mieć twardą dupę, a nie najpierw próbować kochać tłumy a potem się na nie żalić. Hejt jest tak stary jak prostytucja i język - już w starożytnym Rzymie na władców (a zwłaszcza ich żony) wyskrobywano hejty rylcem w marmurowych ścianach ![]() a inna rzecz, że ''ciekawe'' życie i zainteresowania muszą miec ludzie, którzy traktuja poważnie internetowe i śniadaniowe guru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
Osobe kojarze z jakas reklama, wiem tez ze jest zona pilkarza sportowcem. Moze najpierw sportowcem, a poniej zona?
Nie mysle o niej, nie wnikam, nie ineresuje mnie,to czym sie zajmuje. Z drugiej strony, jesli ma cos madrego do przekazania, to czemu nie? Skoro na czyms sie zna i jest rozpoznawalna, to pewnie, niech promuje sport, cwiczenia, czy cos wkolo tego. Denerwuja mnie natomiast i alergie mam na bloggerki lifestylowe, co to im sie wydaje, ze rozumy pozjadaly i pisza, pisza (plodne sa niesamowicie) bzdury na kazdy temat. Doslownie na kazdy, co miec w szafie, jak oszczedzac, gdzie jechac, co jesc, jak dom wybudowac.... Pech chial, ze trafilam na jedna taka, popularna bardzo, jak sie pozniej okazala, co opowiadala niestworzone historie na temat, na ktorym sie znam. Ratunku i pomocy. Historie z palca wyssane, rady z kosmosu. Nie wytrzymalam i napisalam w komentarzu, co o tym mysle i jak mozna sie bylo domyslec moj komentarz nigdy sie nie ukazal. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu trzeba działać a nie się lansować, koszulkę mogła dać normalnie po cichu, nie trzeba było z nią do TVN biec aby tam trafiła, jakoś na większość licytacji WOŚP trafiają rzeczy ofiarowane po cichu, bez setek kamer i pięknych słów, po prostu dają a nie gadają. może dla Ciebie nie ma różnicy czy ktoś pomaga dając koszulkę w mediach, czy robi to po cichu, dla mnie jest różnica i to spora, bo ten kto robi to po cichu robi to bezinteresownie a nie na pokaz a jakby dała coś od siebie to zbiórka nie byłaby potrzebna, bo jak pisałem ja i Dacn to nie była suma którą by odczuli, oni nawet by nie zauważyli że taka suma z tygodniówki im ubyła... ofiarowując koszulkę pomogła, ale sama na tym zarobiła, a przecież nie na tym pomoc polega aby samemu mieć korzyści z tej pomocy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Mnie tam Lewandowska obojętna jest chyba, ledwo kojarzę jak wygląda. Natomiast nie wiem czemu Natasza Urbańska jest nielubiana. I nie mówię tego w kontekście, że ktoś kto jej nie lubi miałby być zaściankowy, tak po prostu się zastanawiam. Czy ona zrobiła coś złego czy co? Owszem jest pewna siebie itd. ale to chyba nic złego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
w myśl zasady, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego. Poza tym Józefowicz jest egodupkiem, a ona jako zapatrzona w niego żona obrywa rykoszetem ;-) (tak słyszałam, albowiem telewizji nie mam, a brukowce przeglądam raz w miesiącu u fryzjera ;-) ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
team Ronaldo: Bo messi zarabia tyle kasy i w ogóle się nie dzieli! team Messi: phiii, a Ronaldo te akcje charytatywne robi tylko dla lansu! wniosek: jak się nie odwrócisz, to i tak dupa z tyłu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co, sama mam chorego w rodzinie i zaprawde powiadma wam, gdyby ktos podarowal mu 50 tysi na leczenie, to mielibysmy to centralnie w nosie, czy ten ktos np podarowal koszulke "glosno" czy po cichu ![]() I widocznie nie zdajesz sobie sprawy jakie sa potrzeby takiej chorej jak dziewczyna dla ktorej zbierala forse Lewandowska, bo smiesz twierdzic, ze zbiorka niepotrzebna by byla gdyby ona cos dala, ogarnij sie. Sorry, ale chorba, szczegolnie powazna, to WOREK BEZ DNA, a juz w Polsce to w ogole. Lewandowscy mogli dac niezla sumke, a powiekszyc ja przez licytacje koszulki, zeby dziewczyna dostala jeszcze wiecej, zgrzeszyli, bo nie siedzieli cicho. Paradne ![]() Do WOSP trafiaja rzeczy po cichu a potem sa glosno przed kamerami i mikrofonami licytowane, nie? ![]() A w ogole to, ze pomoc ma byc bezintersowna to skad wziales? Ja wychodze z zalozenia, ze im wiecej ludzi na czyms skorzyta tym lepiej, dlaczego niby pomoc jest dobra tylko wtedy jak ofiarodawca nie skorzysta? Co to za myslenie w ogole? Pomoc moze byc bezinteresowna ale nie musi, to, ze ofiarodawca na pomocy skorzysta oznacza tylko tyle, ze wiecej ludzi jest szczesliwych.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2014-09-22 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Ojej, chyba zupełnie inaczej odebrałam temat tego wątku.
Chodzi o to, że ludzie mają prawo kogoś nie lubić. Tak, nawet bez powodu ktoś może nas irytować i już. Zaściankiem jest kłapanie dziobami "ale dlaczego jej nie lubisz"? Nie lubię i już. Nie jest to oczywiście równoznaczne z hejtowaniem i nie daje przyzwolenia do obrażania danej osoby. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z telefonu, mogę zjadać ogonki i literki : ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.