Jak nie lubisz Ani Lewandowskiej to jesteś zaściankowym polaczkiem... - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-22, 12:02   #241
a34
Zakorzenienie

Dot.: Jak nie lubisz Ani Lewandowskiej to jesteś zaściankowym polaczkiem...

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Odziera nie odziera, no jest po prostu taki sport, co zrobic.

Co do slawy, to szczegolnie pilkarze sa slawni dzieki charyzmie no wez przestan

Wiecie co, zaczynam ja lubic
Ja też Cieszę się bardzo, że Robert osiągnął taki sukces, zarabia te miliony a Ania prowadzi blog, jeśli jej to sprawia radość. Zresztą tak samo mam z Kasią Tusk, jej styl może się podobać lub nie, ale nie mam problemu z tym, że jej blog się wybił, bo nazywa się Tusk. Nie jestem za tym, żeby rodziny ludzi z jakąś pozycją zamykały się w domu

Edytowane przez a34
Czas edycji: 2014-09-22 o 12:04
a34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 12:06   #242
MsLizard
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rousse Pokaż wiadomość

Źle to rozumiesz, chirurdzy nie patrzą na nie chirurgów z politowaniem, bo ci nie chirurdzy są od nich lepsi w inne klocki Tu zupełnie chodzi o co innego, karate sportowe odziera karate z tradycyjnych wartości, miejsce ćwiczeń tradycyjnie było traktowane jak światynia itp, a ona to porównuje do WF , biegania i nazywa "sportem" - kwintesencja karate sportowego.
Doprawdy, nie rozumiem Cię. Jakie to są te tradycyjne wartości? Więc rywalizacja sportowa to już zło?
MsLizard jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 12:15   #243
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MsLizard Pokaż wiadomość
Doprawdy, nie rozumiem Cię. Jakie to są te tradycyjne wartości? Więc rywalizacja sportowa to już zło?
Nie, ale sprowadzanie sztuki do poziomu sportu imo tak. Tradycyjne wartości, których w samym 'sporcie' nie ma... Zapisz się na karate tradycyjne to pewnie je poznasz.

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Odziera nie odziera, no jest po prostu taki sport, co zrobic.
Aż chce mi się napisać "TAKI JUMP"

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
AL uprawia kickboxing? Pytam z ciekawości bo sama ćwiczę.
Nic mi o tym nie wiadomo, tylko dla mnie karate sportowe to taki ani kickboxing ani prawdziwe karate.
rousse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 12:16   #244
_Mia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, ale sprowadzanie sztuki do poziomu sportu imo tak. Tradycyjne wartości, których w samym 'sporcie' nie ma... Zapisz się na karate tradycyjne to pewnie je poznasz.

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Ale sport jest sztuką, jak dla mnie każdy

Przesadzasz troszeczkę Tak to można o każdym sporcie napisać.
W jeździectwie tradycyjnym masz symbiozę dusz i ciał konia i jeźdźca, na parkurze nikt nie przejmuje się koniem tylko mknie po medale.
Kulturystyka to dbanie o samodoskonalenie i rozwój ciał, jednak sportowa to głupawe preżenie mułów 'kto ma większy bicek'.

Jednym słowem: nadinterpretacja
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 12:22   #245
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _Mia Pokaż wiadomość
Ale sport jest sztuką, jak dla mnie każdy

Przesadzasz troszeczkę Tak to można o każdym sporcie napisać.
W jeździectwie tradycyjnym masz symbiozę dusz i ciał konia i jeźdźca, na parkurze nikt nie przejmuje się koniem tylko mknie po medale.
Kulturystyka to dbanie o samodoskonalenie i rozwój ciał, jednak sportowa to głupawe preżenie mułów 'kto ma większy bicek'.

Jednym słowem: nadinterpretacja
Ja przedstawiam jak my to widzimy (osoby ćwiczący tradycyjne sztuki walki), i to nie tylko moja opinia.
rousse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 12:27   #246
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Ja przedstawiam jak my to widzimy (osoby ćwiczący tradycyjne sztuki walki), i to nie tylko moja opinia.
Sorry, ale "my" znaczy jaki procent populacji?
Nie no jasne, mozecie sadzic, kto wam zabroni.

Ale dla mnie, jako osoby calkiem poza Twoim "my" jest to argument calkiem z .... niczego.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 12:33   #247
MsLizard
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Nic mi o tym nie wiadomo, tylko dla mnie karate sportowe to taki ani kickboxing ani prawdziwe karate.
Więc nawet nie potrafisz na szybko wymienić paru wartości? Ja ci wymienię wartości płynące z rywalizacji sportowej - pokonywanie własnych słabości, które wkracza na wyższy poziom niż u tych ćwiczących niezawodowo bo dochodzi duży stres, większe obciążenie fizyczne i psychiczne. Do tego dochodzi szacunek do zawodnika, nawet jeśli jest twoim rywalem.

Na temat techniki w karate nie będę się wypowiadać bo się nie znam, nie jest to kickboxing ale jakie to ma znaczenie w przypadku osoby AL?

Edit. Gadasz trochę tak jakbyś do jakiejś sekty chodziła a nie na karate tradycyjne.

Edytowane przez MsLizard
Czas edycji: 2014-09-22 o 12:35
MsLizard jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 12:34   #248
cava
Zakorzenienie

Cytat:

To po "luja" tak karatecy skiełczeli swego czasu żeby karate było olimpijska dyscypliną sportową?
Hm?

Prawda taka, ze wpadłaby Lewandowska na wasze uduchowione zajęcia i nastukała równo wszystkim jak leci.
(TAK, uparwiałam wschodnie sztuki walki, nawet chyba bardziej odlecianą transcendentalnie bo Tai-Chi/kung-fu, i jakoś tych najbardziej uduchowionych nie odstręczała wizja sportowego ujęcia tych sportów, a jakby mieli mozliwość zarobić sobie będąc olimpijczykiem, to by nie pogardzili.

Lewandowska jest świetnym sportowcem i nie ma co rozkminiać jej poziomu uduchowienia poza świętą salą.

Tak samo Chodakowska robi kawał dobrej roboty, bez względu czy ma dyplomy, szkoły, pierdoły.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 12:38   #249
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
To po "luja" tak karatecy skiełczeli swego czasu żeby karate było olimpijska dyscypliną sportową?
Hm?
Zeby potem mogli patrzec z politowaniem

Stary 2014-09-22, 12:43   #250
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Sorry, ale "my" znaczy jaki procent populacji?
Nie no jasne, mozecie sadzic, kto wam zabroni.

Ale dla mnie, jako osoby calkiem poza Twoim "my" jest to argument calkiem z .... niczego.

Moim zdaniem już zaczyna się szukanie "za co by tu jej jeszcze nie lubić" Bo tak konkretnie to za co jej niektórzy nie lubią? Ja nie lubię Chodakowskiej i potrafię powiedzieć dlaczego - bo moim zdaniem jest niewiarygodna i nienaturalna (te treningi na których wygląda jak robot, nigdy się nie spoci i nie zasapie ), sadzi teksty jak do jakiejś sekty swoich wyznawców albo niedorozwojów mózgowych i robi ze zwykłych ćwiczeń nie wiadomo jakie przeżycie duchowe I nie podoba mi się, że jak ktoś kto zna się na fitnessie wytknie jej że źle wykonuje jakieś ćwiczenie co może prowadzić do kontuzji u setek osób które z nią ćwiczą, to ona zamiast przeprosić i przyznać że było źle, zaraz się odgraża że ona wszystko ćwiczy poprawnie, a to ćwiczenie to "udoskonaliła" i dlatego robi inaczej. Nie wiem, ja bym spróbowała na jej miejscu obrócić to w żart, np. "Faktycznie źle tutaj wykonuję to ćwiczenie ale teraz już wiem jak i z tej okazji mam dla was nowy filmik z ćwiczeniami na mięśnie brzucha gdzie pokażę jak to ćwiczenie wykonać poprawnie!"

Myślę, że to są dość konkretne "zarzuty", a nie "a bo jest sztuczna i myśli że jak ma pieniądze Lewego to będzie się lansić na śniadankach za 40 zł na które nie stać przeciętnego biednego Polaka, lol czy ona tego nie rozumie?!?!?!!!"
201705121341 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 12:43   #251
cava
Zakorzenienie

Cytat:
Zeby potem mogli patrzec z politowaniem
A to taki psikus był.
Czyli Ci co dali się podpuścić i orali na olimpijska formę, nie są prawdziwymi karatekami i "sie nie znajo".

Sprytne!
Wychodzi na to, ze nasi siatkarze po wczorajszej wygranej nie są prawdziwymi siatkarzami bo nie kmina o co chodzi w prawdziwej siatkówce u podstaw.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-22, 13:07   #252
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
ja powiem czemu ja nie chcialam: bo nie bylo sie jak umyc- ani lazienek ani czasu, bo zajecia z 2 innymi klasami i nigdy nie robilysmy nic ciekawego./
Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Bo wiekszosc wuefistow to idioci i sadysci.
Bo ponizaja slabszych fizycznie.
Bo wazne sa wyniki w tabelce a nie indywidualne mozliwosci ucznia.
Bo idioci nie uznaja zwolnien czastkowych.
Bo maja zerowa wiedze i potrafia kazac stawac na rekach osobie swiezo po zdjeciu gipsu mimo ze lekarz napisal inaczej.
Bo nie maja pojecia o fizjologii i nieistotne sa dla nich bledy w wykonuwaniu cwiczen. Kontuzje i zwyrodnienia stawow.
Bo w szatni nie ma prysznica.
Bo cwiczy sie na korytarzu.

Powodow jest wiele ale pusta paniusia nie pomyslala dlaczego. Wazne ze pokazala pyszczek w reklamie i zgarnela kase.
Zgadzam się, do tego dochodzi tzw. "głupi wiek" czyli wyśmiewanie tych bez cycków/ z wielkimi cyckami/ itp dojrzewanie/kompleksy.

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Mnóstwo blogerów osiągnęło sukces bez znanego ojca, męża, matki, szwagra, kuzynki, kochanki i kogo tam jeszcze można wymienić. Skoro ma znanego i bogatego męża, to już nie może nic robić poza zakupami, żeby nie być posądzoną o wybijanie się na jego nazwisku? Czy może iść do pracy w fabryce i broń boże nie awansować?
Chyba chodzi o to, że wszystko potoczyło się gdy już na kimono pojawiło się nazwisko Lewandowska nie jakaś panna X.

Jakoś bloga i reklam nie robiła pod własnym nazwiskiem.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 13:11   #253
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Widzę u niektórych takie spięcie, jakby co najmniej biegła za nimi w sklepie i dorzucała jagody goji do koszyka + zawirusowała im komputer, ustawiając swój blog jako stronę startową.
Zawarłaś w tym jednym zdaniu całe sedno tego wątku
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 13:12   #254
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Chyba chodzi o to, że wszystko potoczyło się gdy już na kimono pojawiło się nazwisko Lewandowska nie jakaś panna X.

Jakoś bloga i reklam nie robiła pod własnym nazwiskiem.
No trudno, żeby ją zatrudniali do reklam jako Annę X, skoro chcieli wziąć rozpoznawalną osobę
Stary 2014-09-22, 13:19   #255
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro niektórych tak ubodło to co powiedziała Ania o wf tzn, że coś w tym musi być

Są różne powody dla których ktoś nie chce ćwiczyć, ale pomijając przeciwwskazania do uprawiania sportu to najczęściej jest lenistwo. Mówicie, że nauczyciel jest słaby, też miałam słabych wfistów ale czym się różni w-f od innych przedmiotów? Jest tak samo ważny. Możesz nie lubić historii, mieć słabego nauczyciela ale pewien zakres materiału musisz opanować. Mówicie o predyspozycjach a to w przypadku innych przedmiotów talent nie ma znaczenia? Nie możesz przebiec jakiegoś dystansu to idziesz i ćwiczysz sam w domu (pomijam tu przypadki ludzi, którzy nie mogą z jakiś powodów ćwiczyć), tak samo jak ślęczysz nad innymi przedmiotami gdy czegoś nie umiesz, nie rozumiesz. Prawda jest taka, że teraz jest masowa plaga zwolnień z w-f, bo młodzież znalazła sobie furtkę w postaci zwolnienia. Jakby z innych przedmiotów można uzyskać takie zwolnienie to pewnie też większość by się zaklinała, że przecież jest taka słaba, biedna i jak ona może konkurować z tymi zdolniejszymi.

Srurtututu

Jak mają się nauczyć dzieciaki prawidłowego wykonywania brzuszków, skoków czy skłonów jak wuefista sam tego nie potrafi i jedyne co robi to drze się :rób!!"??
Historii można się nauczyć z książki a jak sobie wyobrażasz samodzielną naukę wf??
Ćwiczenie w domu- super do momentu aż nie narobisz sobie krzywdy. Nie wystarczy ćwiczyć, trzeba ćwiczyć dobrze, bo inaczej o kontuzję nie trudno.

Ćwiczyłąm na wf, później na szczęście miałąm zwolnienie co uchroniło mnie przed nieprawidłowym wykonywaniem ćwiczeń i niszczeniem stawów i zaowocowało całkiem ładnym ciałem i tym że lubię sport, bo nauczyciele nie zdążyli minie do końca zniechęcić.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-22, 13:22   #256
201712071518
Konto usunięte

Abstrachując od pani Lewandowskiej, to naiwnością jest myślenie, że jak się zaatakuje portale społecznościowe, telewizje śniadaniowe, brukowce i billboardy swoimi światłymi przemyśleniami i podobiznę, to wszyscy jak jeden mąż będą się zachwycać i słowa krytyki się nie usłyszy.
Jak się chce istnieć w show biznesie (bo przecież nie o sport chodzi) to trzeba mieć twardą dupę, a nie najpierw próbować kochać tłumy a potem się na nie żalić.
Hejt jest tak stary jak prostytucja i język - już w starożytnym Rzymie na władców (a zwłaszcza ich żony) wyskrobywano hejty rylcem w marmurowych ścianach

a inna rzecz, że ''ciekawe'' życie i zainteresowania muszą miec ludzie, którzy traktuja poważnie internetowe i śniadaniowe guru
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 14:07   #257
Morn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
Abstrachując od pani Lewandowskiej, to naiwnością jest myślenie, że jak się zaatakuje portale społecznościowe, telewizje śniadaniowe, brukowce i billboardy swoimi światłymi przemyśleniami i podobiznę, to wszyscy jak jeden mąż będą się zachwycać i słowa krytyki się nie usłyszy.
Jak się chce istnieć w show biznesie (bo przecież nie o sport chodzi) to trzeba mieć twardą dupę, a nie najpierw próbować kochać tłumy a potem się na nie żalić.
Hejt jest tak stary jak prostytucja i język - już w starożytnym Rzymie na władców (a zwłaszcza ich żony) wyskrobywano hejty rylcem w marmurowych ścianach

a inna rzecz, że ''ciekawe'' życie i zainteresowania muszą miec ludzie, którzy traktuja poważnie internetowe i śniadaniowe guru
*abstrahując
Stary 2014-09-22, 14:09   #258
vanniaa
Zadomowienie

Osobe kojarze z jakas reklama, wiem tez ze jest zona pilkarza sportowcem. Moze najpierw sportowcem, a poniej zona?
Nie mysle o niej, nie wnikam, nie ineresuje mnie,to czym sie zajmuje.

Z drugiej strony, jesli ma cos madrego do przekazania, to czemu nie? Skoro na czyms sie zna i jest rozpoznawalna, to pewnie, niech promuje sport, cwiczenia, czy cos wkolo tego.

Denerwuja mnie natomiast i alergie mam na bloggerki lifestylowe, co to im sie wydaje, ze rozumy pozjadaly i pisza, pisza (plodne sa niesamowicie) bzdury na kazdy temat.

Doslownie na kazdy, co miec w szafie, jak oszczedzac, gdzie jechac, co jesc, jak dom wybudowac....

Pech chial, ze trafilam na jedna taka, popularna bardzo, jak sie pozniej okazala, co opowiadala niestworzone historie na temat, na ktorym sie znam. Ratunku i pomocy. Historie z palca wyssane, rady z kosmosu. Nie wytrzymalam i napisalam w komentarzu, co o tym mysle i jak mozna sie bylo domyslec moj komentarz nigdy sie nie ukazal.
vanniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 14:13   #259
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Tak sie zastanawiam, czy wiesz z pewnoscia, ze poza koszulka nic nie dala?

A poza tym jak tu sie dowiedzialam, ta koszulka poszla za niezla kase, spytaj tej chorej kolezanki, czy jest niezadowolona z tego, ze Ania dala koszulke na licytacje. pytanie retoryczne
I nawiasem mowiac koszulka poszla na jakims balu sportu, tak? Czyli nie zwykly czlowiek zaplacil 50 tysi, ale jakis sportowiec czy inny ktos, kto ma forse. No faktycznie bardzo mi zal, ze ania "zajrzala mu do portfela"

Ja uwazam, ze to bylo wrecz dobre zagranie z ta koszulka i nie ma sie co czepiac.
no i co z tego że koszulka przyniosła 50 tysięcy?
tu trzeba działać a nie się lansować, koszulkę mogła dać normalnie po cichu, nie trzeba było z nią do TVN biec aby tam trafiła, jakoś na większość licytacji WOŚP trafiają rzeczy ofiarowane po cichu, bez setek kamer i pięknych słów, po prostu dają a nie gadają.
może dla Ciebie nie ma różnicy czy ktoś pomaga dając koszulkę w mediach, czy robi to po cichu, dla mnie jest różnica i to spora, bo ten kto robi to po cichu robi to bezinteresownie a nie na pokaz a jakby dała coś od siebie to zbiórka nie byłaby potrzebna, bo jak pisałem ja i Dacn to nie była suma którą by odczuli, oni nawet by nie zauważyli że taka suma z tygodniówki im ubyła...
ofiarowując koszulkę pomogła, ale sama na tym zarobiła, a przecież nie na tym pomoc polega aby samemu mieć korzyści z tej pomocy.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-22, 14:17   #260
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Morn Pokaż wiadomość
*abstrahując
pamiętałam, że ch.uje się nie kreskuje, a tu taka wtopa.

Na moje usprawiedliwienie mam kaca i grypę i ogólnie jest out i nawet power śniadanie Ani L mi nie pomoże
Stary 2014-09-22, 14:20   #261
Kalini
Zakorzenienie

Mnie tam Lewandowska obojętna jest chyba, ledwo kojarzę jak wygląda. Natomiast nie wiem czemu Natasza Urbańska jest nielubiana. I nie mówię tego w kontekście, że ktoś kto jej nie lubi miałby być zaściankowy, tak po prostu się zastanawiam. Czy ona zrobiła coś złego czy co? Owszem jest pewna siebie itd. ale to chyba nic złego.
Kalini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 14:22   #262
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
tu trzeba działać a nie się lansować, koszulkę mogła dać normalnie po cichu, nie trzeba było z nią do TVN biec aby tam trafiła, jakoś na większość licytacji WOŚP trafiają rzeczy ofiarowane po cichu, bez setek kamer i pięknych słów, po prostu dają a nie gadają.
może dla Ciebie nie ma różnicy czy ktoś pomaga dając koszulkę w mediach, czy robi to po cichu, dla mnie jest różnica i to spora, bo ten kto robi to po cichu robi to bezinteresownie a nie na pokaz a jakby dała coś od siebie to zbiórka nie byłaby potrzebna, bo jak pisałem ja i Dacn to nie była suma którą by odczuli, oni nawet by nie zauważyli że taka suma z tygodniówki im ubyła...
ofiarowując koszulkę pomogła, ale sama na tym zarobiła, a przecież nie na tym pomoc polega aby samemu mieć korzyści z tej pomocy.
Tak jasne, wszyscy którzy mówią o swojej pomocy biednym czy chorym, nie robią tego bezinteresownie
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 14:28   #263
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kalini Pokaż wiadomość
Mnie tam Lewandowska obojętna jest chyba, ledwo kojarzę jak wygląda. Natomiast nie wiem czemu Natasza Urbańska jest nielubiana. I nie mówię tego w kontekście, że ktoś kto jej nie lubi miałby być zaściankowy, tak po prostu się zastanawiam. Czy ona zrobiła coś złego czy co? Owszem jest pewna siebie itd. ale to chyba nic złego.
ja słyszałam, że to dlatego, że rozbiła małżeństwo Józefowicza i że ma suczy wygląd. I że wydaje się jej, że potrafi tańczyć, spiewac, projektowac ciuchy.
w myśl zasady, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego.
Poza tym Józefowicz jest egodupkiem, a ona jako zapatrzona w niego żona obrywa rykoszetem ;-)

(tak słyszałam, albowiem telewizji nie mam, a brukowce przeglądam raz w miesiącu u fryzjera ;-)

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Tak jasne, wszyscy którzy mówią o swojej pomocy biednym czy chorym, nie robią tego bezinteresownie
to tak jak słynny ''pojedynek fanów'' Ronaldo vs Messi.

team Ronaldo: Bo messi zarabia tyle kasy i w ogóle się nie dzieli!
team Messi: phiii, a Ronaldo te akcje charytatywne robi tylko dla lansu!

wniosek: jak się nie odwrócisz, to i tak dupa z tyłu
Stary 2014-09-22, 14:33   #264
Kalini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
ja słyszałam, że to dlatego, że rozbiła małżeństwo Józefowicza i że ma suczy wygląd. I że wydaje się jej, że potrafi tańczyć, spiewac, projektowac ciuchy.
w myśl zasady, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego.
Poza tym Józefowicz jest egodupkiem, a ona jako zapatrzona w niego żona obrywa rykoszetem ;-)

(tak słyszałam, albowiem telewizji nie mam, a brukowce przeglądam raz w miesiącu u fryzjera ;-)
To ja wciąż powodu nie widzę. To "rozbijanie" zawsze jest przereklamowane, no i to facet powinien mieć rozum, na siłę bo do łóżka nie zaciągnęła. Być może ja też mam suczy wygląd, bo nie wiem jaki to jest. Ona jest artystka "rewiową", więc z zasady musi umieć śpiewać i tańczyć i raczej robi to dobrze.Ciuchów jej niestety/stety nie widziałam...
Stary 2014-09-22, 14:35   #265
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
nie no, jasne, co z tego, powiedz to tej chorej dla ktorej bylo zbierane, ze Tobie sie ten sposob zbierania forsy nie podoba
Wiesz co, sama mam chorego w rodzinie i zaprawde powiadma wam, gdyby ktos podarowal mu 50 tysi na leczenie, to mielibysmy to centralnie w nosie, czy ten ktos np podarowal koszulke "glosno" czy po cichu
I widocznie nie zdajesz sobie sprawy jakie sa potrzeby takiej chorej jak dziewczyna dla ktorej zbierala forse Lewandowska, bo smiesz twierdzic, ze zbiorka niepotrzebna by byla gdyby ona cos dala, ogarnij sie.
Sorry, ale chorba, szczegolnie powazna, to WOREK BEZ DNA, a juz w Polsce to w ogole.
Lewandowscy mogli dac niezla sumke, a powiekszyc ja przez licytacje koszulki, zeby dziewczyna dostala jeszcze wiecej, zgrzeszyli, bo nie siedzieli cicho. Paradne

Do WOSP trafiaja rzeczy po cichu a potem sa glosno przed kamerami i mikrofonami licytowane, nie? Tez znalazles przyklad dyskretnej pomocy.

A w ogole to, ze pomoc ma byc bezintersowna to skad wziales? Ja wychodze z zalozenia, ze im wiecej ludzi na czyms skorzyta tym lepiej, dlaczego niby pomoc jest dobra tylko wtedy jak ofiarodawca nie skorzysta? Co to za myslenie w ogole?
Pomoc moze byc bezinteresowna ale nie musi, to, ze ofiarodawca na pomocy skorzysta oznacza tylko tyle, ze wiecej ludzi jest szczesliwych.

Edytowane przez Luba
Czas edycji: 2014-09-22 o 14:40
Stary 2014-09-22, 14:37   #266
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
To ja wciąż powodu nie widzę. To "rozbijanie" zawsze jest przereklamowane, no i to facet powinien mieć rozum, na siłę bo do łóżka nie zaciągnęła. Być może ja też mam suczy wygląd, bo nie wiem jaki to jest. Ona jest artystka "rewiową", więc z zasady musi umieć śpiewać i tańczyć i raczej robi to dobrze.Ciuchów jej niestety/stety nie widziałam...
ale wiesz jak jest - zawsze winna kobieta (vide: małzenstwo Brada Pitta i Jennifer Aniston. Sucz Angelina wskoczyła biednemu Bradziowi do łóżka a on boroczek nic nie mógł zrobić)
Stary 2014-09-22, 14:50   #267
Fleur_D
Zakorzenienie

Ojej, chyba zupełnie inaczej odebrałam temat tego wątku.
Chodzi o to, że ludzie mają prawo kogoś nie lubić. Tak, nawet bez powodu ktoś może nas irytować i już. Zaściankiem jest kłapanie dziobami "ale dlaczego jej nie lubisz"? Nie lubię i już. Nie jest to oczywiście równoznaczne z hejtowaniem i nie daje przyzwolenia do obrażania danej osoby.
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-22, 14:53   #268
Kalini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Pokaż wiadomość
Ojej, chyba zupełnie inaczej odebrałam temat tego wątku.
Chodzi o to, że ludzie mają prawo kogoś nie lubić. Tak, nawet bez powodu ktoś może nas irytować i już. Zaściankiem jest kłapanie dziobami "ale dlaczego jej nie lubisz"? Nie lubię i już. Nie jest to oczywiście równoznaczne z hejtowaniem i nie daje przyzwolenia do obrażania danej osoby.
Zastanawiam się po prostu. Bo dla mnie trochę dziwne jest nielubienie kogoś bez powodu. Tak już mam...
Stary 2014-09-22, 15:03   #269
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Zastanawiam się po prostu. Bo dla mnie trochę dziwne jest nielubienie kogoś bez powodu. Tak już mam...
tak na serio lubisz wszystkich?
Stary 2014-09-22, 15:08   #270
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Ja mam niechęć do Urbańskiej właśnie przez to zapatrzenie w męża i wiarę w jego nieomylność. Przecież on jej tak wyprał mózg że to aż przykre, obejrzyj jakikolwiek wywiad z nią - ta kobieta jest przekonana, że jest wielką gwiazdą. Zrobiła straszną piosenkę i teledysk, tydzień mówiono jaki to gniot i koniec, a ona myśli że tyle ludzi tego słuchało i przeżywało jej teledysk że nawet wypuściła serię koszulek z "cytatami hejterów" żeby pokazać dystans do siebie. Ale to kompletnie nikogo nie obchodzi, bo wszyscy o tej piosence i teledysku zapomnieli, a dla niej to jest jakieś wydarzenie na skalę światową. Ona żyje w kompletnie innym świecie. Odrzuca mnie tym infaltylnym przekonaniem że jest wielką gwiazdą niedocenianą w Polsce i że nie potrafi się przeciwstawić mężowi który robi z nią co chce i tłucze jej do głowy co chce. Rzeczonego mężusia też nie lubię, żeby nie było Tyle na temat Urbańskiej, koniec offa z mojej strony

Wysłane z telefonu, mogę zjadać ogonki i literki : )
201705121341 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości