|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
szukam NU YSL edp sprzed reformulacji
oddam: JHAG Lady Vengeance Extreme 10 ml mini Kingdom McQueen edp 10 ml flakonik, nowe w kartoniku Scent CN 10 ml |
|
|
|
#4052 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam niewielkich ilości:
Si Intense Opium Narciso Gucci Oud Sahara Noir-Tom Ford Velvet Noir-Tom Ford Noir-Chanel Coco-Chanel Skin on Skin-L'Artisan The One Desire- Dolce &Gabbana Love Intense-Chloe Rush 2
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4054 |
|
Perfume Lover
|
Rozpaczliwie poszukuję odlewek :
Jessica Simpson - Fancy Kobako - Eau Sensuelle Lancome - Tresor Eau de parfum Lumineuse YSL - Manifesto L'Elixir Do oddania mam: Odlewka gotowa: GAP - The Original - 4,5ml Próbki Ajmal - Shadow for Him - 1ml Azzaro - Chrome Sport EDT - 1.2ml Beyonce - Heat Rush - 1.8 ml Carolina Herrera - 212 Sexy - 1ml Creed - Aventus - 2,5ml Davidoff- Hot Water Man- 1ml Fragonard - Etole Tocade -1,8ml Galliano - EDP 0,7ml Gres- Cabotine Moonflower -1ml Guerlain - Aqua Allegoria Bouquet Numero 2 - 0.8ml Guerlain - Aqua Allegoria Cherry Fantasy - 1ml Houbigant - Fougere Royale - 1.5ml Jean Paul Gaultier - Classique Edt- 0.7ml J. Brosseau - Omre Rosse L'original - 0.4ml Kenzo - Eau de Fleur de Prunier - 1.2 ml L'Artisan - Premier Figuier - 1ml Marc Jacobs - Daisy - 1.1 ml Marc Jacobs - Dot 1.2ml Marc Jacobs - Lola - 1,1 ml Oriflame - Amber Elixir - 1ml Ungaro - Party - 1ml Możliwe odlewki do atomków bądź samplerów (ilość do uzgodnienia) Bijan Nude Cofinluxe - Cafe Coty- Vanilla Fields Dior - Poison Escada - Born in Paradise Escada - Cherry in the Air Escada - Island Kiss Escada - Pink Graffiti Escada - Rockin Rio Escada - Taj Sunset Escada - Escada Collection Estee Lauder - Knowing Jacomo - Silences Purple Jovan - Musk for Women Jovan - White Musk for Women L'Artisan - Mandarine Tout Simplement Lolita Lempicka - Midnight Fragrance Lolita Lempicka Naomi Campbell - Cat Deluxe EDT Nina Ricci - Les Belles Cherry Fantasy Oriflame - Chiffon Rihanna - Reb'l fleur Roberto Cavalli - Acqua Salvatore Ferragamo - Attimo L'eau Florale True Religion- True Religion YSL - Opium EDT wersja sprzed reformulacji YSL - ELLE EDP
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszę PW
|
|
#4056 |
|
Rozeznanie
|
Czas na jesienne porządki
Nowego domu szukają następujące odlewki i próbki:- Burberry The Beat edt 0,5ml - Burberry The Beat edp 0,5ml - Bvlgari Omnia Crystalline 0,4ml - Bvlgari Omnia Green Jade 0,5ml - Chanel Cristalle Eau Verte 4ml - CK Sheer Beauty Essence 1,2 (próbka firmowa) - Davidoff Cool Water próbka firmowa (bez testów) - Diptyque L'Ombre Dans L'Eau 1-1,2 ml (próbka firmowa) - Dolce&Gabbana L`eau The One odrobina próbki firmowej - Escada Magnetism ok. 2ml - Gres Goddess Hommage a Greta Garbo próbka firmowa - Gres Sphinx Hommage a Greta Garbo próbka firmowa - Juliette Has A Gun Vengeance Extreme 10ml - Lalique Amethyst 1ml Lalique Encre Noire Pour Elle ok. 2ml - Max Mara Kashmina Touch 0,7ml - Ralph Lauren Safari 2ml - Salvatore Ferragamo Signorina ok. 2 ml - Serge Lutens Daim Blond 5ml - Serge Lutens Santal Majuscule 1ml - Shiseido Zen Sun 1,5 ml Sisley Eau de 1 1ml próbka firmowa - Sisley Eau de 2 1,5 ml próbka firmowa - Sisley Eau de 3 1,5ml próbka firmowa - Sisley Eau de Campagne 1,5ml - Tommy Hilfiger Peach Blossom ok. 1ml (próbka firmowa) - Tommy Hilfiger Tommy Girl 1,5 ml (próbka firmowa) - Van Cleef & Arpels Oriens 0,6ml - YSL Baby Doll 0,7ml Natomiast ja poszukuję (najchętniej 5 ml i więcej): - Chatoyant Rouge Bunny Rouge - Velvet Orchid Tom Ford - Black Orchid Tom Ford - Violet Blonde Tom Ford Nie pogardzę także: - Lola Marc Jacob - Ange Ou Demon Le Secret Eau de Toilette Givenchy - Ange ou Demon Le Secret Elixir Givenchy - Zen Shiseido - Armani Mania Giorgio Armani - Nuit Etoilee Annick Goutal - L’Ambre des Merveilles Hermes - Ambre Gris Pierre Balmain - Si Giorgio Armani - Sì Intense Giorgio Armani - La Vie Est Belle L`Eau de Toilette Lancome - Acqua e Zucchero Profumum Roma - Tobacco Vanille Tom Ford - Belle d`Opium Yves Saint Laurent Info proszę przesyłać na priv Edytowane przez blue jasmine Czas edycji: 2014-09-22 o 21:44 |
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Beyzo ile potrzebujesz Fancy? Ja mam odrobinę, wystarczy na 1-2 testy
|
#4058 | |
|
Perfume Lover
|
Cytat:
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
A to faktycznie nie pomogę
![]() Cytat:
![]() Moze poczekaj aż osoby z rozbiórki dostaną odlewki i wtedy popytaj, a nuż się komuś nie spodoba i zechce oddać
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę oddać na testy (do 5ml):
Black Orchid Si Intense Perles Lalique JHAG Mad Madame Arthes Love Never Dies Gold CK Euphoria Gold Insolence edp Midnight Poison L'or de Torrente edp Cartier Le Baiser du Dragon Bvlgari pour femme edt Chcę w zamian Sensuous noir Sensuous Chanel Chance Toma Forda różności (najbardziej Noir de Noir i Cafe Rose) Angel edt
|
#4061 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
#4062 | |
|
Biegnąca z wilkami
|
Cytat:
Mogę wymienić na: Angel (ale edp) lub może byłabyś zainteresowana jeszcze próbką Chopard Wish dla porównania? Mam też zapach w klimacie Chance - La Virgen de Guadalupa edp (kwiatowy, w nutach znajdziesz m.in. hiacynt, jaśmin, irys, róża, rumianek) lub mogę podesłać na PW pełną listę zapachów na wymianę |
|
|
|
|
#4063 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest szansa czymś Cie skusić za powyższe spoza Twojej listy?
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
A tak ze 200km od Ciebie (mała mieścina w połowie drogi między Piotrkowem a Częstochową)
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Spróbować można ![]() Chętnie przetestuję też Alieny (z wyjątkiem klasyka). Si Intense własnie rozbieram i mogę jeszcze oddać z 5ml
|
#4065 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
Ale pewnie się nie uda.
|
|
#4066 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
Poszukuję odlewek (jakichś 5 ml) Angela eau Sucree, Chanel Coco Mademoiselle, Miss Dior EDP oraz Miss Dior Cherie. W zamian mogę zrobić odlewki ze swoich flakonów: Chanel Chance eau Tendre Armani Code Bvlgari Jasmin Noir (mogę oddać więcej )Bvlgari Mon Jasmin Noir Bvlgari Rose Essentielle JPG Classique EDT Jil Sander Jil Jil Sander Sensual Jil Issey Miyake L'eau d'Issey (mam i wersję klasyczną i wersję Absolue) |
|
|
|
#4067 |
|
gamma Orionis
|
A wszystkich użytkowników obowiązuje regulamin - po to stworzono pod-forum targowisko, żeby tam wymieniać kosmetyki i perfumy.
Nie planuję zmian w tym temacie.
|
|
#4068 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze przegrzebię moje zapasy i pewnie jeszcze dziś się odezwę. A coś wstępnie z tego co pod linkiem w podpisie(Cinema chwilowo zawieszona)?
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
to może od drugiej strony - na targowisku stworzyć choćby wątek do wymiany perfum? ja sama flaszek raczej nie wymieniam, ale doskonale dziewczyny rozumiem - przedzieranie się przez gąszcz wątków z fatałaszkami i kolorówką w poszukiwaniu perfum nie jest łatwe.
|
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4071 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
|
#4072 |
|
Vegemamita
|
Poszukuję Gap Washed Cotton
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam odlewki Sahara Noir Toma Forda, raczej trafi w mój gust więc lepiej więcej niż mniej
![]() i jeszcze Euphorii Liquid Gold oraz Womanity Liqueur
Edytowane przez dixi Czas edycji: 2014-09-23 o 12:33 |
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie w zamian?
AA Guerlain Gentiana Aquolina Blue Sugar 2 ml Emporio Armani She 1 ml Dsquared2 Potion for woman 0,5 ml Gucci Rush 0, 3 ml Guerlain Cologne Du 68 0,5 ml Hermes Eau Claire Des Merveilles 0,4 ml Honore’s Trip Kenzo 5:40 pm in Madagascar 0,3 ml L’Occitane Verbena Lutens L'eau ok. 2,5 ml Molinard Nirmala 4,5 ml PG Cadjmere edt TDC Jasmin de Nuit TM Alien Essence Absolue Intense edp YSL Nu edp (kropla na spróbowanie) Edytowane przez Vanilla Czas edycji: 2014-09-28 o 14:58 |
|
|
|
#4075 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapach nie mój i z chęcią się go pozbęde. Może za odlewkę Eaudemoiselle BdO? |
|
|
|
|
#4076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odrobina by się znalazła, może masz coś z mojej listy?
Cytat:
![]() Poszukuję niewielkich ilości: Armani- Si Intense Chanel-Coco Chanel-Coco Noir Chloe- Love Intense Dolce & Gabbana- The One Desire Gucci- Rush 2 Gucci-Gucci Oud L'Artisan- Skin on Skin Madonna- Truth or Dare Naked Molinard- Habanita Narciso Rodriguez- For Her EDP Narciso Rodriguez- Narciso Neotantric Fragrances- Killer Honey Neotantric Fragrances- Maniac Love dla niej Tom Ford- Velvet Orchid Tom Ford-Sahara Noir YSL-Opium
Edytowane przez Lena_94 Czas edycji: 2014-09-23 o 13:03 |
|
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
szukam na testy
chloe edp/edt chloe intense chloe roses lacoste pour femme acqua di gioia essenza
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
super
tylko że to jest próbka, formowa, ale tylko próbka.może coś jeszcze wyszperamy u siebie?
Edytowane przez Vanilla Czas edycji: 2014-09-23 o 13:15 |
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rezerwuję, wieczorem napiszę pw bo teraz muszę lecieć |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

)