|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja sama pomysłów nie mam
![]() Dawidowi pewnie coś z aut i może jakieś duplo zestaw bo ma ze strychu całe wiaderko klocków po mojej siostrze ![]() Oliwia się zachwyciła ciastoliną, lubi koty i w gotowanie sie bawić więc mniej więcej tu się obracać będę. T. myślałam torebkę kupić. Na moich rodziców i nasze siostry pojęcia brak. |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Raczkowanie
|
A, jeszcze mi się przypomniałam że chciałam Ewulce napisać, że nie wiem na jakim etapie jest Twoja rekrutacja na stanowisko tej asystentki ale jak dla mnie jeśli się dostaniesz to się decyduj. U nas w firmie kilka dziewczyn w ten sposób zaczęło a potem trafiło do innych działów, takie stanowisko wbrew pozorom wymaga bardzo wielu kompetencji tzw miękkich. Jeśli jest to fajna firma to możesz myśleć o wkręceniu się tam np do księgowości, będziesz widzieć na bieżąco jeśli kogoś będą szukać, u nas w ogóle są tzw rekrutacje wewnętrzne czyli jak kogoś potrzebują to oprócz szukania na zewnątrz można składać podania jako pracownik firmy, jedynie przełożony musi wyrazić zgodę a wiadomo, że wtedy łatwiej bo już Cię w firmie znają. Tak więc ja bym to traktowało jako okazję do zaczepienia się w firmie a w międzyczasie i tak możesz szukać czegoś innego gdzie indziej. Trzymam kciuki
![]() I za obronę również ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | ||||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kurcze Hope wlasnie mi uswiadomilas, ze najprawdopodobniej to beda pierwsze swieta bez mojej mamy ;/
![]() |
#4445 |
Raczkowanie
|
Co do prezentów
![]() ![]() I zastanawiam się czy sami kupimy np łączony Świąteczno-urodzinowy, czy poprosimy żeby reszta rodziny zamiast kupować osobno to kupiła razem coś większego. I myślę nad: domkiem dla lalek, kuchnią albo takim baldachimem służącym jako kryjówka/ zakątek do zabawy, o coś takiego: http://www.onelittlehappiness.pl/wp-...2013/08/31.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zadomowienie
|
![]() Znowu nie mam za duzo czasu, auto nam sie rozlozylo a dopiero co tz tyle kasy w nie wpakowal ![]() ![]() ![]() marsi dobrze, ze juz lepiej ale oszczedzaj sie prosze ![]() ![]() Lady biedny ten Wasz zuczek ![]() ![]() meneq bezpiecznej podrozy! ![]() ewulko ![]() Litlle kurcze, wspolczuje ![]() ![]() ![]() MaJulMi ![]() Przepraszam, nic wiecej nie pamietam. Choroba mnie rozlozyla i nie moge sie za bardzo skupic na pisaniu ![]() ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-09-23 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a gdzie wyczailaś taki ładny baldachim??? dasz linka? ojej Ania Ty też chora ? ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-09-23 o 10:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Wtajemniczenie
|
wow, Marsi, to już niedługo
![]() Silver, ależ ty jesteś obrotna dziewczyno! Jak przeczytałam co zrobiłaś to aż mi się głupio zrobiło, bo ja mam jakiegoś lenia w d. i od rana obijam się udając że coś robię ![]() ![]() ![]() No i gratulacje za wyniki, za wagę, i przede wszystkim - podziwiam samozaparcie! Tego mi ostatnio bardzoooo barkuje, ale muszę się wziąć w garść, bo kurde tylko narzekam ![]() Sarah - co do ubioru do żłobka tu u nas zazwyczaj leginsy + bluzka z krótkim rękawem/body z krótkim + bluzeczka bawełniana z długim rękawem/cieniutki sweterek . Ewentualnie rajstopki + spódniczka + krótki rękaw + długi rękaw cienki. Rzadko kiedy zakładam coś grubszego, bo zazwyczaj Ania i tak wychodzi w krótkim rękawku - Panie same mówią, że u nich ciepło jest i żeby nie dawać dziecku grubych rzeczy. W razie W ma w szafce, ale jeszcze widzę, że nie używany był nigdy ![]()
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
Marsi 15 listopad? Jak to zlecialo... juz niedlugo bedziesz tulic swoja Kruszynke
![]() Ania zdrowka ![]() Hope my chyba ten pociag kupimy,juz sie nad nim zastanawialismy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Zadomowienie
|
hej, wpadam tylko się zameldować, jestem, żyję, ale choróbsko mnie juz 2 tydzień trzyma, słaba jestem okropnie, a do tego tyle obowiązków, że nie miałam kiedy poleżeć, przed chwilką mi się udało wpakować pod ciepłą kołderkę, zamierzam tak spędzić co najmniej kilka godzinek.
Jestem z wami w miare na bierząco, zdrówka dla pochorowanych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() ![]() marsi 15 listopada ![]() Tak, namawiam tzta na wymiane ![]() ![]() silver woow gratuluje! Jestes dla mnie prze ![]() ![]()
#4453 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A baldachim stąd ale widzę że akurat nie ma dostępnego i chyba coś jest odświeżane bo prawie nic nie ma: http://www.sklep.szafatosi.pl/ ale nazywało się to "domek z chmur", było też w odwróconych kolorach i w dmuchawce, pewnie za jakiś czas pojawią się na tej stronie a też pewnie znajdzie się gdzieś indziej. https://www.google.pl/search?q=domek...DC%3B720%3B480 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wizyta domowa lub prywatnie do lekarza ????? A z tą rejestracją to masakra jakaś ![]() Nam pediatra powiedział, że on nie widzi takiej potrzeby by dawać tran. Oczywiście po spojrzeniu w Zuzii kartę chorób. A ona rzadko chorowała, choć teraz już 2 raz. Zalecił tylko wit D3. Cytat:
U nas też. Pytam się czy idziemy na spacer, to tak biegnie do butów, pokazuje , już chce ubierać,. Ja mówię że najpierw pampersa zmienimy, spodnie założymy, to już ucieka, biegnie do zabawek itp. Więc czasami wyjście z domuzajmuje z pół godziny zanim uda mi się ją jakoś ogarnąć. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
Marsi , Nina ja podaje Julkowi taka
http://www. ☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p15182-Vi...d_1_m-ca_30_ml To jest lewoskretna wiec przyswajalna w 100 % a nie jak inne wit c tylko w ok 8 % tylko te dawki na opakowniu sa malutkie postarm sie wieczorem w klubie wrzucc kilka fajnych artykulów o wit C i D3 , które znam z grópy offszczepieniowej , Ja Julkowi daje obecnie 20 kropli na dzien tak zapobiegawczo ale juz zamówiłam was L askorbinowy farmaceutyczny i chyba zaczniemy odtruwanie Ewulka trzymam kciuki za obronę czekamy na Info Ezzo własnie martwiłam sie o ciebie kuruj sie a jak Tomaszek Wy dalej UU Link z doz nie wiem czemu mi wywaliło
http://wyjatkowyjulek.blogspot.com/ Pracowity tydzień za nami http://wyjatkowyjulek.blogspot.com/2...y-tydzien.html Edytowane przez mikakrolikowa Czas edycji: 2014-09-23 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4456 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mika, zamawiałaś lewoskrętną ze Stanlabu? czy gdzie indziej?
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Zakorzenienie
|
Marsi zapomniałam napisać wow 15 listopad to juz tak blisko a pamietam jak o ciazy pisałas ze sie udało
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Tak ze stanlabu wczoraj zamówiłam narazie 250 g zobaczymy jak z podawaniem bedzie
#4458 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Wit. D też dajesz którąs z tych tam polecanych? Bo ja będę kupować teraz i chyba wybiorę którąś z tych o których oni tam piszą ![]() Daj znać, jak zaczniesz podawać tą lewoskrętną.
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ja o tym 15 listopada to napisałam,że obstawiam, dokładnie napiszę w poniedziałek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() marsi, tym razem nie utknij w lesie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U Charlizz, Ola chora znowu ![]() Jakbyś chciała dla Marinki tą sukienke na chrzest co miała być dla Julki, to możemy się dogadać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Zakorzenienie
|
Cala kupilam na recepte vigantol za 3,30 bo kasy nie mam ale planuje ta dr Jacobs zamowic po wyplacie
#4464 |
Zakorzenienie
|
Kurde wszyscy chorują. .. Leżę i kwicze. Nos zawalony. Ledwo patrze na oczy. łeb ciężki j a k cholera. Masakra! !!
MARSI ale ten czas zapitala. ... SILVER Ty chudzino. Nie mam nawet odwrotnosci Twojej wagi wiec się nie chwal tak !!! ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
Cała pewnie,że pamiętam a na jaki rozmiar ta kiecuszka przypomnij mi
No i co tam u Julaska słychać? |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zadomowienie
|
Hej, hej!
![]() Nadrobiłam ![]() Wróciliśmy w sobotę, jeszcze się nie ogarnęłam, bo mąż znowu pojechał wczoraj w delegację, wróci w czwartek w nocy, w sobotę rano znowu jedzie ![]() ![]() ![]() Szaja sierściuch wrócił z pakietem kleszczy w prezencie, ale niestety potem zaś sobie poszedł w świat, także niestety łez było dużo ![]() Meneq mam nadzieję, że u Was ok w podróży! Trzymam kciuki! Mika ja mam kupione kilogramowe opakowanie takiej witaminy i jak mojego męża i brata brały choroby to kazałam im pić i wszystko minęło ![]() ![]() Nawijko a ja miałam nadzieję, że się spotkamy bo byliśmy w Gdyni i Gdańsku, ale jednak niecałe dwa dni nad morzem to za mało ![]() No to teraz mam nadzieję, że już będę na bieżąco ![]() Aha i logopeda nam polecała dziś fajne książki do ćwiczeń z dziećmi autorstwa Jagody Cieszyńskiej, zaopatrzę się potem to dam znać jak wrażenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszynskiej mamy cala serie Julo lubi zna wszystkie samogloski i ma radoche z tego ostatnio na ulicy czytal napisy sklepów z radoscia krzyczal literki ktore zna
![]() |
#4468 |
Zadomowienie
|
mika my nadal uu, ale stalo sie to dla mnie potwornie bolesne, za kazdym razem jak sie przyssa to jakby igly we mni wbijal, a jeszcze ostatnio ma faze, ze sobie wybiera raz jedna raz druga to ja zęby przygryzam. Poza tym chyba nigdy podczas calej mojej przygody z kp nie mialam tak duzo pokarmu.
Mika, jak planujesz podawac Julowi ta witamine ze stanlabu? ja mam ja w domu i sama sie nia nie raz leczylam, ale teraz w ciazy chyba przedawkowalam i na sama mysl mam odruch wymiotny. A malemu to nie wiem jak to podawac, bo z lyzeczki by wypil, ale szklanki takiej mikstury to nie da rady. Acha, bylam tydzien temu u lekarza i z usg wychodzi mi termin na 10 maja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- mika trzeba dobrze rozmieszac,ale i tak troche osadu mi zawsze zostawalo, poza tym witamina c sie dosc szybko utlenia, wiec trzeba to wypic w miare od razu, a takiego malucha to ciezko przekonac jak nie ma ochoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do uu mam tak samo Julo rzadzi i zagluje uu po minutce z każdego a ja mam strasznie bolesne uu jak nigdy
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
Heja,
latałam dziś po urzedach i po CH za butami, no nie wiem chyba mam jakiś spaczony gust, ale moda w tym sezonie jest tragiczna, wszedzie trapery, albo botki zawiązywane za kostke, no sorry, ale osoba niska wyglada w takich jak ...nawet nie potrafie znaleźć określenia;/ no lipa lipa, W koncu w Pull & Bear znalazłam całkiem całkiem... ![]() Zdrowia dla chorowitków! ![]() Ja już na 80% jestem zdecydowana odstawić Amelke od cyca, nie mam juz sily i źle mi z tym. Pisałyscie jak dzieciaki mówią na kp, ja mojej nie mówie że chodź dam Ci mleczkam bo źle mi sięto kojarzy, Amelka wola uradowana cycuś! nie cyc, cycuś! słodkie to ![]()
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-09-23 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.