|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
![]() Booooshe coz za Emocje ..!! Kto za mnie wstanie o 6.!? Ja sie tylko spytam ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Polskaaaaaaaa!!!!!!!
TZ uszył Z pościel - wyszło pięknie, to drugie mistrzostwo swiata. Zocha z emocji od nadmiaru sów chyba nie zaśnie tydzień.
#3453 |
Zakorzenienie
|
helol.
witam sie w dosc cieply poranek, pewnie jeszcze wszyscy spia, a ja juz w autobusie. Deszcz leje niemilosiernie, aaaaaaa przeciez jeszcze lato, slonce chce. Mamy mistrza,mamy mistrza!!!!! Scarlett brawa dla Tz! Moze sie rozwinie w temacie szycia! z etapem nie u nas chodzi o to ze wszystko jest NIE. ubieranie, jedxenie, spanie, spacerowanie. Na wszystko odp jest jedna. I to wykrzyczana! Panika, wszystko ok? Martwie sie!
#3454 |
Zakorzenienie
|
I ja tez sie witam.
Scarllet - ![]() Nooo piekny mecz byl nie powiem te ost 6 akcji - a ten koncowy blok TO COS WSPANIALEGO ![]() Nie licze na cud ( bo malo nas - w pracy dzis ) ale tak bym chciala zeby mnie cofnol szefo do domu - przeciez jak mnie zobaczy to sie przestarszy ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam coś dla wciąż zastanawiających się https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2007
#3456 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję... no i wszystkiego NAJ zokazji rocznicy... ![]() My mamy w październiku ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
Brawo jakie zdolności ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wszystko Ok.. Panika ![]()
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
nie mam jak pokazać, bo nie wiem czemu zdjęcia mi się nie ładują na wizaż - chciałam Zochę powklejać do klubu, a wywala mi jakiś dziwny komunikat, że od ostatniej sesji logowania minęło za dużo czasu, a nawet jak się wyloguję i zaloguję to nic to nie daje
#3458 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() Mecz extra... ![]() ![]() Czy wasze dzieci przez sen cos mówią?? mojemu sie zdarza cos opowiadac .. wolac mnie itd. heh jakby sprawozdanie z dnia zdawał.. Mówi nowe słowa... sama, sam, siku, sisi, czapa, kefka (konefka), zimno, dobzie (dobrze), i tak na prosbę albo sam z siebie.. takie tak z akcetem fajnym.. Woła nas i krzyczy jak szybko nie przychodzimy.. dodtakowo zasypiajac wypytuje.. a ciocia, a tata, a tata? komedia... nie skonczylismy karmien cycem... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
Miałam tak.. musiałam 3 razy po rząd się zalogować. Choruję na kurtke moro z zary ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#3459 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka ![]() .... ![]() i to może być streszczenie forum z ostatniego tygodnia ? dwóch ? trzech? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oliwka ![]() Eluska - R nic nie mówi przez sen . za to starszaki ...ile ja czasem się dowiem ![]() ![]() Scarlett- jestem pełana podziwu za uszycie pościeli . ![]() mnie tez czasami wizaz wywala i musze się logować po kilka razy ![]() A mój Synio najmłodszy ...jeszcze spi ![]() ![]()
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2014-09-22 o 09:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
Nestelle ale spioszek..
![]() ![]()
#3461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buuuuu :-( Pani nie zaniedbuj nas tak teskniem ...!!! Eluska - Mikusiowi zdarza sie cos powiedziec zawyczaj jak sie przekreca na drugi bok. Nooo powiedzialam w pracy ze "pier do le " i nie robie - ze tak powiem opie d ala m sie ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3462 |
Wtajemniczenie
|
Hej laski.
U nas armageddon... W czwartek mąż przywlókł jakieś paskudztwo z pracy, w piątek dopadło moją Mamę. W pt wieczorem już i Krzyś był chory (pierwszy raz w życiu...) ![]() ![]() Noc z pt na sob tragiczna, Krzyś spał ze mną w łóżku (też po raz pierwszy w życiu), bo budził się często i płakał... Musiałam trzymać Go w pozycji lekko pionowej, inaczej katar Mu źle spływał i nie mógł oddychać... Ania chyba tylko katarek, ale i tak cierpi, nie może spać (już 2 noce w bujaczku, na płasko tragedia, płacz, mam nadzieję, że nie zaszkodzę Jej tym bujaczkiem tyle czasu ![]() Krzyś na szczęście daje sobie odciągać, sam wkłada fridę do noska ![]() TŻ dziś do lekarza, szczęście w nieszczęściu, że będzie w domu ze mną, bo trudno mi ogarnąć dwójkę chorych Maluchów... No to się pożaliłam... Pocieszam się, że przynajmniej Ania załapie trochę przeciwciał ode mnie i Jej starczy na jakiś czas ![]()
#3463 |
Zakorzenienie
|
Tasiu - ogromne kciuki za zdrówko !!!!!!!
![]() sieee porobiło ![]() ![]() oby szybko przeszło . R wstał pół godzinki temu . a jaki zdowolony ![]() ![]() rozłożył rece i patrzył na mnie Takimi oczkami ![]() no nie ma .... i szybko nie przyjdą . J się umówił z kolegami po szkole na piłke ,a potem ma trening i wraca o 19 .30 . Za to N ma po przedszkolu balet i wraca chwile przed 18 .... a R taaaak tęeeeeskni ![]()
#3464 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nocki lepsze?! ![]() ![]() ![]() no to już wiadomo, że z pisma wynika, że pappa OK ( ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() raju, a mnie nawet odczasuczasowe "nie" cieszy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co Ty gRochowi do mm dolewasz, że Ci tak śpi?????? Cytat:
faktycznie meksyk. i mini szpital ![]() ![]() Moderna, jak u t.???? żyjesz??? Klementyna, jak to 12 kg?! Pudziano-Miszelin zabiedzony!!!! Mój sumo go "wyprzedził" ( ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Panika
- no jakby to powiedziec Zbieram sie po Malu do wyjscia - kulega napisal do szefa zem Niewyrazna - a szef Kazal mi Natychmiast isc do domu ( bo przeciez chora nie moge robic ) oczywiscie przeprowadzil z nim wywiad - czy przypadkiem nieSymuluje - ale jakbyscie mnie widzialy NIC dzis nie zrobilam nie no moze 15% tego co zazwyczaj. Wiec ide na Legevakt ( cos ala IP ) bo moj lekarz i o do 15 a i tak pewnie Full bedzie - zadzwonilam do Pani Doroty i odbierze Milusia i posiedzi z nim pokim nie przywloke swoich zwolk do domu :-( Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
Kasia zdrówka !!!
Panika super wieści... mój synio też ma dużą głowę i brzuch i zapewne waży tyle co Twój bo się wyciagnał, a może i wiecej bo mój wysoki mocno.. wróżymy mu karierę sportowca, piłke jedna reką jak tata w reczną miszczo będzie hehe ![]() ![]() Mam ochotę na sesję z synkiem... dawno sobie zdjęcia nie robiłam..kiedyś odrazu po porodzie cera była taka piękna promienna a teraz matka polka jestem... ![]() ![]()
#3467 |
Zakorzenienie
|
Panika, no to bacik sie nalezy za milczenie i zaniedbywanie nas, Ty, Ty Ty! ( bo bic nie da rady).
za NIE idzie pelna konsekwencja tego slowa, nie ubierze , nie zje, nie pojdzie. Od wczoraj ma totalna faze na autobus, stanela na przystanku na spacerze i sie nie ruszyla, tlumaczenie zagadywanie nie dalo nic, trzeba bylo podjechac przystanek. Powrot do domu tski sam, jak zobaczyla autobus bieg na przystanek i sie nie ruszy... No i bije mi bak Oliwie...
#3468 |
Zakorzenienie
|
No wiec po dlugich 4h czekania na IP - diagnoza "zapalenie pluc" no powiedzial mi pneumonia a to to z czego slyszy swit na lewym plucu - L4 do piatku plus antybiotyk - w pon do rodzinnego na kontole :-/.
Tak wiec sie qrwa doprawialam :-( ![]() Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
Zdrowia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. starszaki tyz tak spały . rekord J jak był taki mały to było od 20 do równiutko do 13 ![]() ![]() ![]() 3. no to jest dopiero Waga! pewnie to przez głowe - ciężka od tego czytania ![]() ![]() ( a taki malusi był ![]() a to łobuziara ![]() Cytat:
zdrówka ![]()
![]() |
#3471 | ||||
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ojej, prawo serii. Zdrowia, zdrowia, zdrowia! ![]() Cytat:
![]() 2. Hehe, ja podobnie. Moja to chyba przoduje w "niemówieniu". Mały zbój ![]() U nas w żłobku jest jedna dziewczynka, która gryzie. To znaczy gryzie w domu rodziców, ponoć żłobkowych dzieci nie rusza, ale ostatnio Róża przyszła ze żłoba z ukąszeniem na ręce ![]() Cytat:
U nas też choroby ![]() W niedzielę znów nas zmogła grypa żołądkowa, wszystkich. Na szczęście łagodniej przebiegła niż ostatnio. A dziś ze żłobka zadzwonili, że Róża ma gorączkę 39,5. No i chora, ledwo dyszy, przelewa się przez ręce. Biedaczek... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Zakorzenienie
|
Biedny Rózak
![]() ![]()
#3473 |
Zakorzenienie
|
Jaaaaa chyba trzeba zawiesić wątek, bo tu się epidemie wszelakie szerzą!
![]() - mam dużo nauki - w chacie syf totalny, dawno takiego chlewu nie miałam - nie wiem co spakować, listy dla Z w ogóle nie mam - TŻ jeszcze nie załatwił przeglądu samochodu, część co musi przed przeglądem wymienić zamówiona na all jeszcze nie przyszła - próby spotkania się z kimś z kim musimy się spotkać, a próbujemy od 4 września spełzają na niczym - Z nie pije znów i już widzę szpital na horyzoncie....... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#3474 |
Wtajemniczenie
|
KASIA - wspolczuje...
![]() PANIKA - super wiesci! ![]() ![]() MARIA - zdrowka dla Rozy!!! SCARLETT - faktycznie nie wiadomo, w co rece wlozyc... TZ wrocil od lekarza z cudownymi wiesciami - ma zapalenie oskrzeli ![]() ![]() Krzys spal cale 40 minut w dzien (zwykle con 2 godz), obudzil sie z placzem. Wieczorem wczesniej zasnal, ale noc moze byc ciezka... Ania nie najgorzej ![]() Mi z nosa po prostu leci jak z kranu, nie nadazam z chusteczkami. Ale nic poza katarem. Aha, a po kapieli naszykowalam TZ-owi pajaca dla Krzysia jako pizamke, zeby bylo Mu cieplej w nocy (zwykle spi spodenki plus koszulka, pajaca nie nosil od daaaaawna); znalazlam jakis najwiekszy i co? Ledwo sie dopial ![]() ![]()
#3475 |
Zakorzenienie
|
Maria, w zlobie to aniol, nie dziecko. Diabel wylazi juz w drodze do domu.
#3476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
witam!
dzis bedzie posrsny dzien, zamiast zaczynac prace to ja dopiero jade, obudzilam sie 6.30 a o tej porze juz dwa przystanki od pracy jestem. szlag! zimno jak jasny pieron, chyba musze sie z kurtkami cieplejszymi przeprosic i skarpetki, no mnie telepie, a ten tydzien ma byc jesienno zimowy. Klementyna jak juz to na te kostki a nie na rosol, ale bardziej bym obstawiala ugryzienie. W przedszkolu czegos zakaznego nie macie?
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
Maria zdrówka!
Kasia zdrówka! Wszystkim chorującym zdrówka życzę ![]() U nas zimnica... nie wiem w co mój tata ubierze syna, dzwoniłam, żeby może ciepłą kurtę wyjął... hmm... wczoraj kupiliśmy cieplejszą czapkę...jest mega zimno! brrrr nie chcę zimy nie chcę jesieni.. chociaż lubię ale przez okno wolę patrzeć ![]() Jadę dzisiaj na szkolenie... Miłego dnia! ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- p.s.: Klementyna to mój też jakby wrócił z jakiejś bijatyki... nos podrapany, pod nosem też, z łóżka tak zeskakiwał, że pazurkiem (a miał już pokaźne) się zadrapał... Moje dziecko wkroczyło w etap, że jest kupa i siku... i mówi ja sam... albo ktoś sama .. hehe
#3479 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny dużo zdrówka!!!
![]() |
#3480 |
Zakorzenienie
|
Oldzix zgadzam się
![]() Eluska koleżance nie lodówka zywność wysusza tylko pewnie ustawiona temperatura ![]() Dragusia mój kolega pracuje w agd i mówi że teraz lodówki tylko smasung. I taką kupiliśmy tydzień temu, ma 10 lat gwarancji sama od siebie na kompresor (czy coś takiego) czyli część która jak się zepsuje to lodówka do wyrzucenia. Nestelle fajne te butki a z etyką szkoda gadać ![]() Tasia masz piękne dzieci ![]() Despa u mnie jest wszystko na nie i ulubione "ne ma" Kasia zdrowia! ![]() Maria zdrówka dla Róży ![]() Dziewczyny macie jakieś małe krzesełka dla dzieci?? Ja się boje kupić bo widzę jak u siostry K. się na takim kiwa ale chyba kupię taką podstawkę co by ręce mył na stojąco ![]() Ja to nie wiem co się stało, z mojego wszystkojedzącego głodomora mam mega niejadka ![]() mm i kaszki poszły w zapomnienie. Jedyne co je to parówki, banany i jajecznice bez chleba ![]() ![]() mam dość ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- aaaa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.