|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Dobry
Meganki są super Posiadam 2 i będę miała jeszcze, tylko niech dadzą kolor ktory chcem w promocji . Niby workowate, ale fajna ta workowatość . I wyszczuplają wszystko co trzeba. Tylko z butem sportowym srednio wyglądają jak dla mnie. Nawet bardzo średnio. Szpilki, botki, kozaki super . A w linku nizej wersja dużo tańsza( albo podroba jak kto woli ) , tylko materiał porządniejszy. Grubszy. Na jesień/wiosnę/zimę lepszy niż pierwowzoru. I kieszenie mają.Posiadam 4 ![]() http://allegro.pl/bawelniana-dresowa...607851447.htmlCytat:
![]() Tri, super że meteorki Ci służą
|
|
|
|
|
#4562 |
|
Nindżopesz
|
Stazja, co to są meganki?
A ja ostatnio unikam oversize Stwierdziłam, że fajne wygodne ale jakoś beznadziejnie wyglądam, wcale nie luzacko tylko bidnie. Obcisłości też nie chcę nosić bo mnie stresują i w sumie "nie mam co na siebie włożyć"
|
|
|
|
#4563 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://byinsomnia.com/kolekcja/jesie...variant_id=590 Ale Ty jesteś stworzona do obcislości Fakt,że wszyscy by się wtedy gapili z zazdrością na Ciebie.... |
|
|
|
|
#4565 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki za linki - to ten fason i długość, w których wyglądam jak opuszczona przez Boga
![]() No właśnie, przyjdzie mi obcisłości nosić... Póki co moją ulubioną sukienko-tuniką jest takie cuś: http://www.hm.com/pl/product/19057?article=19057-A tylko noszę ciut luźniejszą niż modelka. |
|
|
|
#4566 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
właśnie robiłam ostatnio ale nie wyszedł mi bo mam za dużą patelnię
przydałaby mi się taka żeby tak w sam raz z 2 jaj omlet wchodził i ją całą zapełniał... a tak to mi się paćka zrobiła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
u nas obiad z ziemniakami jest zazwyczaj raz w tygodniu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4567 |
|
grozi wypollizowaniem
|
W temacie marchewki to nie wiem jak mloda to zrobila,ale wbila sobie kawalek marchewki tak ze oderwala od skory caly bok paznokcia plus ok 1/3powierzchnicalego paznokcia wzdluz az do nasady...normalnie mnie oslabilo jak to zobaczylam. Usuwali jej to w znieczuleniu, podwazajac paznokiec. Tz probowal sam to wyjac ale wyla doslownie z bolu..przeciez na zywca to jak tortura..wiec pojechali na pogotowie
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się teraz czuje? bardzo ją boli? |
|
|
|
|
#4569 |
|
Mother of Cats
|
Boszzzzz, Polly!
Jak młoda się trzyma? Dostała jakieś przeciwbólowe na czas po zejściu znieczulenia? Co ona właściwie robiła z tą marchewką, że ją sobie wbiła? |
|
|
|
#4570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jesteś za szczupła do takiego fasonu. To jest dla tych, co mają cos / cokolwiek /do ukrycia ![]() Fajna ta czarna Cytat:
|
||
|
|
|
#4571 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Stazja, a jakie te meganki są jakościowo? |
|
|
|
|
#4572 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
obierała ,kazali łykac nurofen, czuje sie ok, własnie usiłuje odrabiac zadania na jutro, a srednio jej idzie pisanie bo to kciuk prawej ręki... fogle w tej szkole mlodej jest hardkor-jak ucznia ma nie byc w szkole trzeba przed rozpoczeciem lekcji zadzwonic do szkoły , rodzic moze zwolnic ucznia tylko z 1 wf w tygodniu, a maja 3, na wiecej musi byc od lekarza, tak samo nieobecnosci-powyzej 1 dnia zwolnienie lekarskie, jak dla mnie to masakra jakas
|
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Meganki z Insomnii świetne 94% bawełna, 6 elastan. Tylko to taka dość cieńka bawełna, koszulkowa. Ale pranie ,noszenie , nic nie straszne. Z drugiego linka juz gorzej - 60 % bawełny reszta poliester i ciut elastanu. Ale. Są grubsze. Bardziej dresowe. Powietrze przepuszczają, nie duszą, noszą się dobrze i nie rozlazły po praniu
|
|
|
|
|
#4574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Podeślij parę ![]() Cytat:
![]() Przeleciałam Was bardzoo szybko ). Lecę obejrzeć zeszłotygodniowy odcinek Zakazanego Imperium Branoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4575 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam sporą powierzchnię do wykorzystania na cienie, ale jakoś nie umiem tego zagospodarować tak aby wyglądać korzystniej. u mnie parę koleżanek (które malują sobie krechy różne regularnie od lat) podjęło się wyzwania zrobienia mi kresek, wszystkie poległy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie kombinuję co zrobić z czarną dzianinową midi, do połowy łydki, rozkloszowaną od pasa i z dekoltem do pępka, który chyba będę nosić na plecach.... hmm...? ![]() mocny smokey na oczach z jasną oprawą zazwyczaj wygląda kiepsko, daje efekt zmęczenia i ciężkich oczu chyba otworzę to piwo co się uchowało po weekendzie
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ona autentycznie wyszczupla . Ale Ty musiałabyś mierzyć najmniejszą , chyba XS o ile dobrze pamiętam. Są naprawdę mocno workowate...ja mam S-ki i są worowate. A normalnie noszę kiecki 38 - 40, zależy od firmy i fasonu...
Cytat:
I to moze być to .... |
|
|
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas niby z basenu tylko lekarz może zwolnić, ale nikt tego nie przestrzega a nawet dzieciaki same kombinowały rok temu i zapomniały strojów, bo woda była za zimna
|
|
#4578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)a te przemianki z blogów są straszne Co to za przemiana na gumi lalę albo na transwestytę. Fatalne są. Kiczowate i tandetne, specjalnie do sesji zdjęciowej. nie na ulicę :ni:Cytat:
Wiesz, że ja to bym chciała na Tobie poeksperymentować z makijażem? Ale pewnie nigdy byś się nie zgodziła ![]() Jeśli upierasz się na smołki, to popróbuj na dużo jaśniejszych cieniach. Ja, bez względu na to jaki kolor włosów noszę (jasny blond czy średni "naturalny" blond jak teraz) mam bardzo neiwielką ilość kolorów i ich poziomu jasności, w których smołki wygląda na mnie znośnie. Tak jak Betty pisałą, jasne oprawy oczu mają z tym problem Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-23 o 22:23 |
||
|
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie nie wiem czy przerabiać i wszywać czy znaleźć coś niekrępującego pod. czy się pozbyć i kupić coś innego... ![]() w Sandomierzu jest kandydat na burmistrza o nazwisku Szatan, już widzę te nagłówki w kontekście o. Mateusza, jeśli uda mu się wygrać wybory ![]() Winnnn, transmisja!
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-09-23 o 22:28 |
|
|
|
|
#4580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo mnie kuszą te z Allegro, ale nie wiem czy wziąć rozmiar 34-46 czy 38-40 (zazwyczaj noszę 36-38)
|
|||
|
|
|
#4581 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. nigdy! ![]() 3. nie upieram, jasnych i tak nie będzie zbytnio widać a wszelkie jasne brązy czy szarości zleją się w pandę z sińcami pod oczami. Więc całkiem zrezygnowałam z takiej zabawy. |
|
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
branoc
Cytat:
Acz to też ryzykowny odcień, gdyż niektórym robi efekt pobicia etc etc Także lucky you A jakich cieni używasz, Inglot? Mają masę fajnych brązo-fioletów, ja tez głównie zgaszon, ale jak już ustalono jestem jasnym latem więc zgaszone kolory only dla mnie Choć przy obecnych włosach jestem "zwykłym" latem ![]() ![]() Ja u siebie (opadająca powieka) lubię albo rozmazne krechy, albo czarne rzęsy na szampańskim tle albo te zgaszone brązofiolety - ale to tylko baj najt Ogólnie nie lubię naszać cieni naocznych. Nauczyłam się też obsługi różu (kilka tygodni temu ) i szminek - ważny odcień i robienie "stain". Ale z racji zjadania też nie lubię Lubię siebie w takiej wersji nturel tylko lepsza Dramatyczne/ mocne makijaże sprawiają, że czuję się nieswojo, kiczowato, jakbym cofnęła się do czasów studenckich Przestarzale Jak dzidzia piernik właśnie. ![]() Mam taki jeden cień z Inglota, którym wykonywałam latami makijaż - brwi, powieki: jako cień, rozmazany obwód oka: jako eyeliner i brązer na policzki.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-23 o 23:17 |
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z all mam 38 - 40 i spokojnie bylo by na osobę noszącą na co dzień 42...takze moze być na Ciebie ciut za workowata...Bym brała 34 - 36 .. |
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - przerażająca sytuacja. Marchewka, zwykła marchew
![]() I w ogóle cześć wszystkim Ja w ferworze malarskim, a najnowsze zlecenie - to kibic Legii w typie moich panienek Wojtek mówi, że by go zrobić w samym szaliku ![]() Ale odpada, bo musi być herb na cycku i jeszcze coś - nie patrzyłam na strój, bo przede mną pies, mysz, koń oraz flamenco I wiecie, cieszę się bardzo, schudniętą wagę trzymam od półtora mca. I dobrze mi z tym ![]() Dawno niczego nie sprzedawałam, chyba zbyt dawno
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4586 |
|
Wtajemniczenie
|
Polly, doczytałam o marchewce. Biedna Didka. I bardzo dzielna, bo to musiało strasznie boleć...
---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Ju
|
|
#4587 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. mam paletkę Sleeka a właściwie dwie. Au naturel, na którą mnie namówiono ale nie używam bo w każdym kolorze czuję się źle, i Bad girl, z której nie używam obu granatowych i ostatniego różowawego fioletu bo jest za czerwony. A ten zgaszony fiolet to przedostatni, na żywo jest nieco inny znaczy mniej granatowy i łączą go z szarym. Jak wykończe to kupię ze dwa cienie Inglota, jakiś szampański i szaro-fioletowy. 3. szminek nie lubię bo włażą w załomki na ustach, podkreślają pierzchnięcie i takie tam. Niby teraz są super nawilżające bla bla ale nie chce mi się kupować i testować. Macham znad odcisku, który sam odpadł ![]() Ja też coś dawno nic nie wysyłałam w świat ale wczoraj dojrzałam do wydania Nu EDP - ma ktoś na wymianę Bois d'Ombrie, Feu du Bois albo Burning Leaves? |
|
|
|
|
#4588 |
|
Wtajemniczenie
|
Rejcz, a co to jest >>robienie "stain"<<?.
---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Red, a używałaś tej szminki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...t-eliksir.html Chociaż niektórzy piszą, że bardzo podkreśla suchość ust - u mnie akurat odwrotnie, spokojnie mogę używać nawet zamiast balsamu. I kupiłam za jakieś 6 zł. ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Miłego dnia całemu Baru
|
|
#4589 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łoochydna pogoda ![]() Cytat:
Ale laska fajne makijaże robi i jest sliczna ![]() aż mi sie zachciało włosy znów farbowac, żeby wyglądac jak Śniezka lub Morticia ![]() Cytat:
![]() Ale fakt, że oczy musza być mega wypoczęte i wyspane, najmniejszy worek czy cień postarza Cytat:
w kieckach w tym kolorze wyglądasz mega
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-24 o 09:21 |
||||
|
|
|
#4590 | ||||||||
|
BAN stały
|
Znad drugiej kawy
Pyszności Ja się zraziłem do kutaka kary po pierwszym, nieudanym razie... taki se wyszedł ![]() Cytat:
Ja się nigdy nie malowałem i jakoś żyję, ha! ![]() Cytat:
Po zdjęciach wnioskuję, że to bluzy po starszym i duuużo większym bracie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A jak dziewczyny mają "te dni" to też ćwiczyć muszą? Pamiętam, że u nas wuefistki prowadziły specjalny kajet do odznaczania @ ![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnio sobie oglądałem odcinek Padre Matteo i się zakochałem w Waszym mieście Cześć i czołem! Cytat:
Naprawdę-naprawdę-naprawdę pewna? Nie będziesz żałować? ![]() --- Wiecie co? Żałuję, że nie poszedłem "w politykę" i porzuciłem moje młodzieńcze zapędy Jak sobie o takiej Wasiak czytam i o jej odprawie w wys. ponad pół miliona, to się jak frajer czuję A wcześniej pensyjka koło 50 tys., też niczego sobie
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

) , tylko materiał porządniejszy. Grubszy. Na jesień/wiosnę/zimę lepszy niż pierwowzoru. I kieszenie mają.

Stwierdziłam, że fajne wygodne ale jakoś beznadziejnie wyglądam, wcale nie luzacko tylko bidnie. Obcisłości też nie chcę nosić bo mnie stresują i w sumie "nie mam co na siebie włożyć" 

przydałaby mi się taka żeby tak w sam raz z 2 jaj omlet wchodził i ją całą zapełniał... a tak to mi się paćka zrobiła
,
TZ pojechał z nią na pogotowie
nie kupuję ziemniaków na zapas, bo mało używamy (typowy obiad trafia się raz na tydzień, a nawet dwa) no i nie mam gdzie składować
dziś rano wychodząc do robo marzyłam tylko o jednym - żeby zakopać sie na kanapie w stosie mięciutkich poduszek , pod puchatym kocykiem , z dobrą książką (ale nie wymagającą zbyt wiele wysiłku intelektualnego 

) 
Tzn. wyglądam lepiej, ale daję tylko podkład, trochę różu i czasem meteorki od Anastazji 
nawet tylko na godzinę czy pół, nawet tylko do pierdonki idąc po pieluchy ale chciałabym. a tu lipa.
)