Scent Bar LIII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-23, 19:08   #4561
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LIII

Dobry

Meganki są super
Posiadam 2 i będę miała jeszcze, tylko niech dadzą kolor ktory chcem w promocji . Niby workowate, ale fajna ta workowatość . I wyszczuplają wszystko co trzeba. Tylko z butem sportowym srednio wyglądają jak dla mnie. Nawet bardzo średnio. Szpilki, botki, kozaki super .
A w linku nizej wersja dużo tańsza( albo podroba jak kto woli ) , tylko materiał porządniejszy. Grubszy. Na jesień/wiosnę/zimę lepszy niż pierwowzoru. I kieszenie mają.
Posiadam 4 http://allegro.pl/bawelniana-dresowa...607851447.html

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
W temacie makijażu się wypowiem, że próbowałam robić konkretne smokey eyes i też wyglądałam jak clown. Wydaje mi się, że do tego trzeba mieć twarz bez worów/zmarszczek/sińców albo umiejętnie je zamaskować bo inaczej wychodzą podbite na kolorowo oczy.
Reasumując zrezygnowałam z kolorów (a już zwłaszcza ciepłych bo wyglądało jak zapalenie spojówek) i tylko maziam ruchomą część powieki gradientowo szampańskim, fioletowym i czarnym, na dole daję roztartą kreskę do połowy oka (bo namalowana po całości dodaje mi kolejne 5 lat). Różu nie umiem użyć żeby nie wyglądać jak ruska baba i ze szminką też wyglądam bardzo sztucznie więc poprzestałam na nudziakowym błyszczyku...
Nielekka sprawa taki makijaż, zwłaszcza kolorowy
Nie mam worów, sińcy, zmarszczek,a w smokey wygladam okropnie. Chyba tzreba jeszcze mieć do tego odpowiedni ksztalt oka albo twarzy. Nie wiem. Albo to takie skomplikowane

Tri, super że meteorki Ci służą
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 19:14   #4562
Redhaired Witch
Nindżopesz

Stazja, co to są meganki?
A ja ostatnio unikam oversize Stwierdziłam, że fajne wygodne ale jakoś beznadziejnie wyglądam, wcale nie luzacko tylko bidnie. Obcisłości też nie chcę nosić bo mnie stresują i w sumie "nie mam co na siebie włożyć"

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 19:21   #4563
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
A ja ostatnio unikam oversize Stwierdziłam, że fajne wygodne ale jakoś beznadziejnie wyglądam, wcale nie luzacko tylko bidnie. Obcisłości też nie chcę nosić bo mnie stresują i w sumie "nie mam co na siebie włożyć"
http://byinsomnia.com/kategoria/suki...variant_id=590

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 19:24   #4564
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Worki
http://byinsomnia.com/kolekcja/jesie...variant_id=590

Ale Ty jesteś stworzona do obcislości
Fakt,że wszyscy by się wtedy gapili z zazdrością na Ciebie....
Stary 2014-09-23, 19:42   #4565
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dzięki za linki - to ten fason i długość, w których wyglądam jak opuszczona przez Boga

No właśnie, przyjdzie mi obcisłości nosić... Póki co moją ulubioną sukienko-tuniką jest takie cuś: http://www.hm.com/pl/product/19057?article=19057-A tylko noszę ciut luźniejszą niż modelka.

Stary 2014-09-23, 20:08   #4566
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
To jak bez chleba to całkiem fajnie wchodzą omlety
właśnie robiłam ostatnio ale nie wyszedł mi bo mam za dużą patelnię przydałaby mi się taka żeby tak w sam raz z 2 jaj omlet wchodził i ją całą zapełniał... a tak to mi się paćka zrobiła
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
moje dziecko (starsze) wbiło sobie marchewke pod paznokiec ,
i to tak do samego konca prawie TZ pojechał z nią na pogotowie
o rany, biedna

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

niestety u mnie to nie przejdzie, gdyż ponieważ nie kupuję ziemniaków na zapas, bo mało używamy (typowy obiad trafia się raz na tydzień, a nawet dwa) no i nie mam gdzie składować
jestem skazana na łaskę i niełaskę sklepów
mam identycznie
u nas obiad z ziemniakami jest zazwyczaj raz w tygodniu
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

ziiiimno , wstręęęęętnie i ochyyyydnie dziś rano wychodząc do robo marzyłam tylko o jednym - żeby zakopać sie na kanapie w stosie mięciutkich poduszek , pod puchatym kocykiem , z dobrą książką (ale nie wymagającą zbyt wiele wysiłku intelektualnego ) albo filmem (jak poprzedni0 ) względnie jakąś robótką , i stoliczkiem zastawionym pysznościami i kawusią z bitą śmietaną , i całkowicie zapomnieć o tym , że coś istnieje za oknami . No i oczywiście żeby tak zalegając pięknie pafnieć
piękna wizja

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Meganki są super
Posiadam 2 i będę miała jeszcze, tylko niech dadzą kolor ktory chcem w promocji . Niby workowate, ale fajna ta workowatość . I wyszczuplają wszystko co trzeba. Tylko z butem sportowym srednio wyglądają jak dla mnie. Nawet bardzo średnio. Szpilki, botki, kozaki super .
A w linku nizej wersja dużo tańsza( albo podroba jak kto woli ) , tylko materiał porządniejszy. Grubszy. Na jesień/wiosnę/zimę lepszy niż pierwowzoru. I kieszenie mają.
ooo, jaka fajna
Cytat:

Ale Ty jesteś stworzona do obcislości
Fakt,że wszyscy by się wtedy gapili z zazdrością na Ciebie....

Cytat:

No właśnie, przyjdzie mi obcisłości nosić... Póki co moją ulubioną sukienko-tuniką jest takie cuś: http://www.hm.com/pl/product/19057?article=19057-A tylko noszę ciut luźniejszą niż modelka.
ta też fajna

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 20:29   #4567
Polly_
grozi wypollizowaniem

W temacie marchewki to nie wiem jak mloda to zrobila,ale wbila sobie kawalek marchewki tak ze oderwala od skory caly bok paznokcia plus ok 1/3powierzchnicalego paznokcia wzdluz az do nasady...normalnie mnie oslabilo jak to zobaczylam. Usuwali jej to w znieczuleniu, podwazajac paznokiec. Tz probowal sam to wyjac ale wyla doslownie z bolu..przeciez na zywca to jak tortura..wiec pojechali na pogotowie
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 20:32   #4568
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
W temacie marchewki to nie wiem jak mloda to zrobila,ale wbila sobie kawalek marchewki tak ze oderwala od skory caly bok paznokcia plus ok 1/3powierzchnicalego paznokcia wzdluz az do nasady...normalnie mnie oslabilo jak to zobaczylam. Usuwali jej to w znieczuleniu, podwazajac paznokiec. Tz probowal sam to wyjac ale wyla doslownie z bolu..przeciez na zywca to jak tortura..wiec pojechali na pogotowie
jessssu biedna
jak się teraz czuje? bardzo ją boli?

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-09-23, 20:40   #4569
aileenn
Mother of Cats

Boszzzzz, Polly!
Jak młoda się trzyma? Dostała jakieś przeciwbólowe na czas po zejściu znieczulenia?
Co ona właściwie robiła z tą marchewką, że ją sobie wbiła?

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 20:41   #4570
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za linki - to ten fason i długość, w których wyglądam jak opuszczona przez Boga

Bo jesteś za szczupła do takiego fasonu. To jest dla tych, co mają cos / cokolwiek /do ukrycia

Fajna ta czarna
Cytat:
Ojezu, biedactwo
Stary 2014-09-23, 20:44   #4571
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Meganki są super
Hm, ciekawe jak to by się zgrało z martensami?
Stazja, a jakie te meganki są jakościowo?

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 20:53   #4572
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Boszzzzz, Polly!
Jak młoda się trzyma? Dostała jakieś przeciwbólowe na czas po zejściu znieczulenia?
Co ona właściwie robiła z tą marchewką, że ją sobie wbiła?

obierała ,
kazali łykac nurofen, czuje sie ok, własnie usiłuje odrabiac zadania na jutro, a srednio jej idzie pisanie bo to kciuk prawej ręki...

fogle w tej szkole mlodej jest hardkor-jak ucznia ma nie byc w szkole trzeba przed rozpoczeciem lekcji zadzwonic do szkoły, rodzic moze zwolnic ucznia tylko z 1 wf w tygodniu, a maja 3, na wiecej musi byc od lekarza, tak samo nieobecnosci-powyzej 1 dnia zwolnienie lekarskie, jak dla mnie to masakra jakas
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 20:53   #4573
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Hm, ciekawe jak to by się zgrało z martensami?
Stazja, a jakie te meganki są jakościowo?
Z martensami powinno być super
Meganki z Insomnii świetne 94% bawełna, 6 elastan. Tylko to taka dość cieńka bawełna, koszulkowa. Ale pranie ,noszenie , nic nie straszne.

Z drugiego linka juz gorzej - 60 % bawełny reszta poliester i ciut elastanu. Ale. Są grubsze. Bardziej dresowe. Powietrze przepuszczają, nie duszą, noszą się dobrze i nie rozlazły po praniu
Stary 2014-09-23, 21:28   #4574
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

ja też sama gołąbków nie robię jem jak dostanę od mamy albo od teściowej (od mamy lepsze wczoraj np miałam )

Cytat:

moja kumpela tak sie na studiach zywiła-ile bedzie kosztował 1 buraczek?
- 1?..jednago to pani za darmo dam
- to poproszę

-czy mozna kupic 2 listki kapusty włoskiej?
-yyyy...proszę sobie oberwac
-
http://demotywatory.pl/2077204/Progr...ania-Studentow

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

i przez Was jutro będę lepić pierogi
Podeślij parę

Cytat:
Moja kuzynka kiedyś szyła... skończyła z igłą w stopie i też se jej wyciągnąć nie mogła

Przeleciałam Was bardzoo szybko, nie ogarniam, nie nadążam i z lekka padam (ale to nic ). Lecę obejrzeć zeszłotygodniowy odcinek Zakazanego Imperium

Branoc
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 21:40   #4575
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Zaczęłam się malować dobrze po trzydziestce i dotąd nie umiem

Choć wydaje mi się, że makijaż jednak odmładza Tzn. wyglądam lepiej, ale daję tylko podkład, trochę różu i czasem meteorki od Anastazji i szmineczkę z rossa z Wibo czasem

Zrobienie kresek u mnie samodzielnie graniczy z cudem
łatwiej już jakiś kosztorys sporządzić
u mnie ten sam zestaw, tylko jeszcze tusz niezbędny i coś na brwi jak nieuhennowane
ja mam sporą powierzchnię do wykorzystania na cienie, ale jakoś nie umiem tego zagospodarować tak aby wyglądać korzystniej.

u mnie parę koleżanek (które malują sobie krechy różne regularnie od lat) podjęło się wyzwania zrobienia mi kresek, wszystkie poległy

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Gold, a nie jest to też, w pewnym, niewielkim chociaż stopniu, kwestia wykonania zdjęć?
ostatnio koleżanka z tv mi tłumaczyła, że żeby makijaż na zdjęciu czy nagraniu wyglądał jak makijaż, to musi być przerysowany, właśnie efekt jokera. a róż na policzkach fioletowy żeby był różowy

Cytat:
Dobry

Meganki są super

Nie mam worów, sińcy, zmarszczek,a w smokey wygladam okropnie. Chyba tzreba jeszcze mieć do tego odpowiedni ksztalt oka albo twarzy. Nie wiem. Albo to takie skomplikowane

Tri, super że meteorki Ci służą
przymierzyłabym tą megankę, ale czuję, że wyglądałabym w niej +25kg

właśnie kombinuję co zrobić z czarną dzianinową midi, do połowy łydki, rozkloszowaną od pasa i z dekoltem do pępka, który chyba będę nosić na plecach....
hmm...?

mocny smokey na oczach z jasną oprawą zazwyczaj wygląda kiepsko, daje efekt zmęczenia i ciężkich oczu

chyba otworzę to piwo co się uchowało po weekendzie
Stary 2014-09-23, 21:51   #4576
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

przymierzyłabym tą megankę, ale czuję, że wyglądałabym w niej +25kg
Nie, ona autentycznie wyszczupla . Ale Ty musiałabyś mierzyć najmniejszą , chyba XS o ile dobrze pamiętam. Są naprawdę mocno workowate...ja mam S-ki i są worowate. A normalnie noszę kiecki 38 - 40, zależy od firmy i fasonu...
Cytat:
właśnie kombinuję co zrobić z czarną dzianinową midi, do połowy łydki, rozkloszowaną od pasa i z dekoltem do pępka, który chyba będę nosić na plecach....
hmm...?
Wszyć jakąś fajną koronkę?
Cytat:
mocny smokey na oczach z jasną oprawą zazwyczaj wygląda kiepsko, daje efekt zmęczenia i ciężkich oczu
I to moze być to ....
Stary 2014-09-23, 22:05   #4577
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
obierała ,
kazali łykac nurofen, czuje sie ok, własnie usiłuje odrabiac zadania na jutro, a srednio jej idzie pisanie bo to kciuk prawej ręki...

fogle w tej szkole mlodej jest hardkor-jak ucznia ma nie byc w szkole trzeba przed rozpoczeciem lekcji zadzwonic do szkoły, rodzic moze zwolnic ucznia tylko z 1 wf w tygodniu, a maja 3, na wiecej musi byc od lekarza, tak samo nieobecnosci-powyzej 1 dnia zwolnienie lekarskie, jak dla mnie to masakra jakas
straszne z tą marchwią

u nas niby z basenu tylko lekarz może zwolnić, ale nikt tego nie przestrzega
a nawet dzieciaki same kombinowały rok temu i zapomniały strojów, bo woda była za zimna
Stary 2014-09-23, 22:10   #4578
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
i na co dzień, i wieczorowy, czasem chciałabym trochę lepiej wyglądać niż tusz do rzęs i włala nawet tylko na godzinę czy pół, nawet tylko do pierdonki idąc po pieluchy ale chciałabym. a tu lipa.

foch.

no bo jak widzę takie zmiany:

focia pierwsza

focia druga
focia czecia boska
czwarta
piąta

to też chciałabym się tak cudownie przemienić

a bardziej wychodzi mi coś takiego
Pooglądaj YT (tylko nie USA, tam wyznają zasadę, im więcej tym lepiej )

a te przemianki z blogów są straszne Co to za przemiana na gumi lalę albo na transwestytę. Fatalne są. Kiczowate i tandetne, specjalnie do sesji zdjęciowej. nie na ulicę :ni:

Cytat:
W temacie makijażu się wypowiem, że próbowałam robić konkretne smokey eyes i też wyglądałam jak clown. Wydaje mi się, że do tego trzeba mieć twarz bez worów/zmarszczek/sińców albo umiejętnie je zamaskować bo inaczej wychodzą podbite na kolorowo oczy.
Reasumując zrezygnowałam z kolorów (a już zwłaszcza ciepłych bo wyglądało jak zapalenie spojówek) i tylko maziam ruchomą część powieki gradientowo szampańskim, fioletowym i czarnym, na dole daję roztartą kreskę do połowy oka (bo namalowana po całości dodaje mi kolejne 5 lat). Różu nie umiem użyć żeby nie wyglądać jak ruska baba i ze szminką też wyglądam bardzo sztucznie więc poprzestałam na nudziakowym błyszczyku...
Nielekka sprawa taki makijaż, zwłaszcza kolorowy
Red no nielekka, wszystko się zgadza, takie makijaże dodają lat. Ale wystarczy poznać swoje kolory i typ makijażu pasujący do naszego typu urody, kształtu oczu, twarzy etc. Toć ciepłe brązy mają czerwony pigment i u wielu wyglądają choro. Kolory mogą nosić bezkarnie nieliczni - nie tylko odcień tęczówki ma znaczenie, ważna jest cała reszta.

Wiesz, że ja to bym chciała na Tobie poeksperymentować z makijażem?
Ale pewnie nigdy byś się nie zgodziła

Jeśli upierasz się na smołki, to popróbuj na dużo jaśniejszych cieniach.
Ja, bez względu na to jaki kolor włosów noszę (jasny blond czy średni "naturalny" blond jak teraz) mam bardzo neiwielką ilość kolorów i ich poziomu jasności, w których smołki wygląda na mnie znośnie.

Tak jak Betty pisałą, jasne oprawy oczu mają z tym problem

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-09-23 o 22:23
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 22:20   #4579
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, ona autentycznie wyszczupla . Ale Ty musiałabyś mierzyć najmniejszą , chyba XS o ile dobrze pamiętam. Są naprawdę mocno workowate...ja mam S-ki i są worowate. A normalnie noszę kiecki 38 - 40, zależy od firmy i fasonu...

Wszyć jakąś fajną koronkę?
jak gdzieś spotkam stacjonarnie, to sprawdzę

no właśnie nie wiem czy przerabiać i wszywać czy znaleźć coś niekrępującego pod. czy się pozbyć i kupić coś innego...

w Sandomierzu jest kandydat na burmistrza o nazwisku Szatan, już widzę te nagłówki w kontekście o. Mateusza, jeśli uda mu się wygrać wybory

Winnnn, transmisja!

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2014-09-23 o 22:28
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 22:40   #4580
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
obierała ,
oby się szybko zagoiło

Cytat:
piszesz o tych z Allegro czy tych z Insomnii ? Bo mnie kuszą te z Allegro, ale nie wiem czy wziąć rozmiar 34-46 czy 38-40 (zazwyczaj noszę 36-38)

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-09-23, 22:54   #4581
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Kolory mogą nosić bezkarnie nieliczni - nie tylko odcień tęczówki ma znaczenie, ważna jest cała reszta.

Wiesz, że ja to bym chciała na Tobie poeksperymentować z makijażem? Ale pewnie nigdy byś się nie zgodziła

Jeśli upierasz się na smołki, to popróbuj na dużo jaśniejszych cieniach.
1. ja nawet wolę zwyczajnie czarno-szare cienie ale powiadają, że wyglądam w nich zbyt staro i powinnam dodać jakiś kolor. I tylko w zgaszonym fioletowym się sobie w miarę podobam.
2. nigdy!
3. nie upieram, jasnych i tak nie będzie zbytnio widać a wszelkie jasne brązy czy szarości zleją się w pandę z sińcami pod oczami. Więc całkiem zrezygnowałam z takiej zabawy.

Stary 2014-09-23, 23:12   #4582
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Branoc
branoc

Cytat:
1. ja nawet wolę zwyczajnie czarno-szare cienie ale powiadają, że wyglądam w nich zbyt staro i powinnam dodać jakiś kolor. I tylko w zgaszonym fioletowym się sobie w miarę podobam.
2. nigdy!
3. nie upieram, jasnych i tak nie będzie zbytnio widać a wszelkie jasne brązy czy szarości zleją się w pandę z sińcami pod oczami. Więc całkiem zrezygnowałam z takiej zabawy.
Miałam pisać - brązy o fiolotowym "podtonie" nazwijmy to

Acz to też ryzykowny odcień, gdyż niektórym robi efekt pobicia etc etc Także lucky you

A jakich cieni używasz, Inglot? Mają masę fajnych brązo-fioletów, ja tez głównie zgaszon, ale jak już ustalono jestem jasnym latem więc zgaszone kolory only dla mnie Choć przy obecnych włosach jestem "zwykłym" latem

Ja u siebie (opadająca powieka) lubię albo rozmazne krechy, albo czarne rzęsy na szampańskim tle albo te zgaszone brązofiolety - ale to tylko baj najt
Ogólnie nie lubię naszać cieni naocznych. Poza cielistymi.

Nauczyłam się też obsługi różu (kilka tygodni temu ) i szminek - ważny odcień i robienie "stain". Ale z racji zjadania też nie lubię Lubię siebie w takiej wersji nturel tylko lepsza Dramatyczne/ mocne makijaże sprawiają, że czuję się nieswojo, kiczowato, jakbym cofnęła się do czasów studenckich Przestarzale Jak dzidzia piernik właśnie.

Mam taki jeden cień z Inglota, którym wykonywałam latami makijaż - brwi, powieki: jako cień, rozmazany obwód oka: jako eyeliner i brązer na policzki.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-09-23 o 23:17
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 23:24   #4583
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
oby się szybko zagoiło

piszesz o tych z Allegro czy tych z Insomnii ? Bo mnie kuszą te z Allegro, ale nie wiem czy wziąć rozmiar 34-46 czy 38-40 (zazwyczaj noszę 36-38)
Z Insomnii
Z all mam 38 - 40 i spokojnie bylo by na osobę noszącą na co dzień 42...takze moze być na Ciebie ciut za workowata...Bym brała 34 - 36 ..
Stary 2014-09-23, 23:59   #4584
justynaneyman
Zakorzenienie

Polly - przerażająca sytuacja. Marchewka, zwykła marchew

I w ogóle cześć wszystkim
Ja w ferworze malarskim, a najnowsze zlecenie - to kibic Legii w typie moich panienek Wojtek mówi, że by go zrobić w samym szaliku
Ale odpada, bo musi być herb na cycku i jeszcze coś - nie patrzyłam na strój, bo przede mną pies, mysz, koń oraz flamenco

I wiecie, cieszę się bardzo, schudniętą wagę trzymam od półtora mca. I dobrze mi z tym

Dawno niczego nie sprzedawałam, chyba zbyt dawno

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 06:24   #4585
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

I wiecie, cieszę się bardzo, schudniętą wagę trzymam od półtora mca. I dobrze mi z tym
Gratuluję
Stary 2014-09-24, 08:21   #4586
tricolor
Wtajemniczenie

Polly, doczytałam o marchewce. Biedna Didka. I bardzo dzielna, bo to musiało strasznie boleć...

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Ju jak miło Cię tu widzieć
Stary 2014-09-24, 08:21   #4587
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Miałam pisać - brązy o fiolotowym "podtonie" nazwijmy to
Acz to też ryzykowny odcień, gdyż niektórym robi efekt pobicia etc etc Także lucky you

A jakich cieni używasz, Inglot?

Nauczyłam się też obsługi różu (kilka tygodni temu ) i szminek - ważny odcień i robienie "stain".
1. a nie, fioletowo-brązowe wyglądają na mnie okropnie, miałam na myśli fiolet zgaszony szarością.
2. mam paletkę Sleeka a właściwie dwie. Au naturel, na którą mnie namówiono ale nie używam bo w każdym kolorze czuję się źle, i Bad girl, z której nie używam obu granatowych i ostatniego różowawego fioletu bo jest za czerwony. A ten zgaszony fiolet to przedostatni, na żywo jest nieco inny znaczy mniej granatowy i łączą go z szarym. Jak wykończe to kupię ze dwa cienie Inglota, jakiś szampański i szaro-fioletowy.
3. szminek nie lubię bo włażą w załomki na ustach, podkreślają pierzchnięcie i takie tam. Niby teraz są super nawilżające bla bla ale nie chce mi się kupować i testować.

Macham znad odcisku, który sam odpadł i dalszego braku skutków ubocznych pomimo podwojenia dawki

Ja też coś dawno nic nie wysyłałam w świat ale wczoraj dojrzałam do wydania Nu EDP - ma ktoś na wymianę Bois d'Ombrie, Feu du Bois albo Burning Leaves?

Stary 2014-09-24, 08:27   #4588
tricolor
Wtajemniczenie

Rejcz, a co to jest >>robienie "stain"<<?.

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Red, a używałaś tej szminki
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...t-eliksir.html

Chociaż niektórzy piszą, że bardzo podkreśla suchość ust - u mnie akurat odwrotnie, spokojnie mogę używać nawet zamiast balsamu.
I kupiłam za jakieś 6 zł.

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Miłego dnia całemu Baru
Stary 2014-09-24, 09:20   #4589
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
ziiiimno , wstręęęęętnie i ochyyyydnie dziś rano wychodząc do robo marzyłam tylko o jednym - żeby zakopać sie na kanapie w stosie mięciutkich poduszek , pod puchatym kocykiem , z dobrą książką (ale nie wymagającą zbyt wiele wysiłku intelektualnego ) albo filmem (jak poprzedni0 ) względnie jakąś robótką , i stoliczkiem zastawionym pysznościami i kawusią z bitą śmietaną , i całkowicie zapomnieć o tym , że coś istnieje za oknami . No i oczywiście żeby tak zalegając pięknie pafnieć

ideu
a do tego stos czekolady i żeby w tłuszcz nie poszło
łoochydna pogoda
Cytat:
i na co dzień, i wieczorowy, czasem chciałabym trochę lepiej wyglądać niż tusz do rzęs i włala nawet tylko na godzinę czy pół, nawet tylko do pierdonki idąc po pieluchy ale chciałabym. a tu lipa.

foch.

no bo jak widzę takie zmiany:

focia pierwsza

focia druga
focia czecia boska
czwarta
piąta

to też chciałabym się tak cudownie przemienić

a bardziej wychodzi mi coś takiego

Ale laska fajne makijaże robi i jest sliczna
aż mi sie zachciało włosy znów farbowac, żeby wyglądac jak Śniezka lub Morticia
Cytat:
u mnie wygląda chyba nieźle, w każdym razie tak mi się wydaje
Ale fakt, że oczy musza być mega wypoczęte i wyspane, najmniejszy worek czy cień postarza
Cytat:
2. nigdy!
Red, a ciemna zieleń? w kieckach w tym kolorze wyglądasz mega

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-09-24 o 09:21
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 09:20   #4590
gryx82
BAN stały

Znad drugiej kawy
Cytat:
1. z patelni
a mango z puszki
Pyszności Ja się zraziłem do kutaka kary po pierwszym, nieudanym razie... taki se wyszedł
Cytat:
2. na gazetowym to sznurki w łazience już nawet nie przystoją, tylko trzeba suszarkę elektryczną lub oddzielne pomieszczenie na pralnie posiadać
Suszarka fajna rzecz, nie przeczę, podobnie i pralnio-suszarnia, ale mojem zdaniem skromnem, pranie suszone na dworze (ew. na polu) jest praniem wysuszonym najlepiej
Cytat:
foch

Ja się nigdy nie malowałem i jakoś żyję, ha!
Cytat:
bardziej wychodzi mi coś takiego

Cytat:
Po zdjęciach wnioskuję, że to bluzy po starszym i duuużo większym bracie
Cytat:

Cytat:
Zwykła, głupia marchew...
Cytat:
Jak na studiach A jak dziewczyny mają "te dni" to też ćwiczyć muszą? Pamiętam, że u nas wuefistki prowadziły specjalny kajet do odznaczania @
Cytat:
Mnie się podoba
Cytat:
w Sandomierzu jest kandydat na burmistrza o nazwisku Szatan, już widzę te nagłówki w kontekście o. Mateusza, jeśli uda mu się wygrać wybory
To jak w banku! Ostatnio sobie oglądałem odcinek Padre Matteo i się zakochałem w Waszym mieście
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
I w ogóle cześć wszystkim
Cześć i czołem!
Cytat:
Ja też coś dawno nic nie wysyłałam w świat ale wczoraj dojrzałam do wydania Nu EDP
Jesteś tego pewna? Naprawdę-naprawdę-naprawdę pewna? Nie będziesz żałować?

---

Wiecie co? Żałuję, że nie poszedłem "w politykę" i porzuciłem moje młodzieńcze zapędy Jak sobie o takiej Wasiak czytam i o jej odprawie w wys. ponad pół miliona, to się jak frajer czuję A wcześniej pensyjka koło 50 tys., też niczego sobie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości