|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Muszę odwołać, w tym stanie nie dam rady jechać do Rz, a i nie chce Małego zostawiać, boję się.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytko Trzymamy kciuki jutro, odezwij się jak będziesz mogła. Mlebi Kiedyś już miałam pisać- Stasie to faajne chłopaki ![]() Kucyku Pisałaś, że wam wylatuje smoczek na spacerach to czemu nie używacie przywieszki do smoczka? A u mnie gorzej, boli mnie krtań i chyba płuca, mam lekki kaszel, ale leczę się jak Maga. Na szczęście chłopaki bez zmian. Szczepienie musimy przesunać. S. dziś wyszedł sam z łóżeczka, nie mam pojęcia jak to zrobił. |
|||
|
|
|
#2162 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Jojla
![]() Edi kciuki ![]() Ja też się fatalnie czuję, drapie mnie w gardle, boję się, że będę miała katar. Artkowi przeszło, boję się, że go zarażę Cytat:
My już nie kupujemy. Odkąd mamy filtr, to taką filtrowaną wodę wkładam do lodówki, dodaję plasterek cytryny i jest pycha ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- A i jeszcze - od 3 dni nie byliśmy na spacerze i dzięki temu wieczorne zasypianie to jest MA-SA-KRA Artek dziś balował od 14 do 22. |
|
|
|
|
#2163 |
|
Konto usunięte
|
Pani, jeszcze odkopuję temat Beksińskich: bardzo fajny wywiad z Grzebałkowską http://mgzn.pl/artykul/1553/najwyzszy-akt-milosci taki surowy, mam wrażenie, że nawet kiepsko z korektą, ale nic to, bo dzięki niemu że się tak górnolotnie wyrażę: spojrzałam na M.G. w innym świetle, że jednak taka normalna jest, więc ją polubiłam już po całości.
I kilka bardzo fajnych fragmentów. Ten o akcie najwyższej miłości ojca do syna... ała... |
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakie polecacie kwasy DHA, bo mi się skończyło opakowanie i muszę jakieś kupić..
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Witam przed 1 dniem w pracy.
Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#2166 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
GRYZIA jak tempka? ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- Cytat:
1200 to już dużo---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Cytat:
![]() dużo zdrówka - przerażają mnie te choroby.... muszę jeszcze tydzień w pracy wytrzymać Edytowane przez 201704210903 Czas edycji: 2014-09-24 o 06:25 |
|||
|
|
|
#2167 |
|
Konto usunięte
|
Iza kciuki! Trzymaj się tam!
Mlebi 36.74... Sama nie wiem jak to zinterpretować. Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2168 |
|
Konto usunięte
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48261586]Iza kciuki! Trzymaj się tam!
Mlebi 36.74... Sama nie wiem jak to zinterpretować. Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]niby skok jest.... |
|
|
|
#2169 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2170 |
|
Konto usunięte
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48261655]No właśnie niby jest. Ale jakiś mały... Przed wczorajszym spadkiem miałam 39.89... No nic, zobaczymy co dalej będzie.
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]dokładnie jutro i pojutrze tem wskaże czy był skok
|
|
|
|
#2171 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i za ząbki ![]() ![]() ![]() Zdrówka ![]() Cytat:
a planowanie zmian w mieszkaniu to fajna sprawa ![]() za ładne gojenie i zielone światło w kwestii starań Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48260295]Jojla [/QUOTE]![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48260295]Ja też się fatalnie czuję, drapie mnie w gardle, boję się, że będę miała katar. Artkowi przeszło, boję się, że go zarażę [/QUOTE]zdrówka ![]() ale się choróbska rozpanoszyły ![]() ![]() Cytat:
w autobusie co druga osoba kicha albo kaszle - mam nadzieję, że uda mi się jakoś uchować przed tym paskudztwem... Edytte czekamy na wieści!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2172 | ||
|
Zakorzenienie
|
to faktycznie jest cyborgiem... myślałam, że w nocy robi średnią.
Cytat:
![]() Cytat:
, czyli zero smokoholizmu.[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48261364] spojrzałam na M.G. w innym świetle, że jednak taka normalna jest, więc ją polubiłam już po całości. [/QUOTE]a ja mam z nią problem. nie wiem czy to kwestia "spadkobiercy", ale inaczej czyta się Twardowskeigo. Tu jednak są dwie nośne historie. Wysłać Ci Twardowskiego?! brałam pregna DHA.
|
|
|
#2173 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
powodzenia ![]() panika jak się czujesz? masz kontakt z zeberką? ma ktoś numer do edytte? dziewczyny jak jest u was temperatura w sypialni do spania? U nas Krzyś śpi ostatnie dwie nocki w pajacyku, śpiworku i przykrywam go lekkim kocykiem a jak biorę go na nocne karmienie to ma zimne rączki i policzki. martwię się czy mu nie za zimno. dziś musimy się wybrać sami na miasto, mam kilka zaległych spraw a jutro szczepienie więc wolę dziś je mieć z głowy. już mi niedobrze na myśl krzyku w samochodzie
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
śmiałyśmy się z lekarką, że to na pewno nie po mnie, bo ja jestem przecież łamagą ![]() ćwiczenia dla ciężarnych więc chyba nie powinno być źle, w ogóle to raz chyba pójdę na gimnastykę a potem raz na jogę i zdecyduję co mi bardziej odpowiada ![]() Cytat:
żeby nie było źle z tym krzykiem i za załatwianie spraw
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Telefon mi pokazuje 4 stopnie... brrrrr! Jak zyc??
Nie wiem gdzie jest spiworek do wozka, nie wiem czy pasuje do spacerowki ktorej nie mam w mieszkaniu, J. nie ma juz rajstop.. Do gina nie jade :/ TZ wczoraj poznym wieczorem myl lazienke i tak smierdzialo chemia ze nie mialam sie jak wykapac :/ do tego poszlam spac zmarznieta. Po ostatnich pobudkach o 6 i moich wczesnych wyjsciach z domu dzis tak nadrabialismy i sie tulilismy z J. ze... zasnal. A juz wstalismy, wypil mleko. Pospi moze pol godz a potem nie da sie uspic w poludnie i kicha bo nic nie odpoczne przed praca. Sent from my LG-P700 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#2176 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki. Witam się w zzzimny poranek. Jak wyszłam z domu i zobaczyłam 6 stopni
![]() U Was też taka zimnica?
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Fiol to nie my na spacerach gubimy smoczki
Zdrówka dla Was. Maga dla Was też zdrowia ![]() Berbie my mamy 20 stopni. Śpi w pajacyku i pod cienkim kocykiem. Ale dzisiaj zmarzl trochę. Chyba kolderke powleke... Po szczepieniu narazie odpukać ok... Eh.. Jutra boję się najbardziej. Mam pytanie czy macie osobne kombinezony na jesień i zimę? Czy do gondoli oprócz kombinezonu potrzebny śpiworek czy wystarczy kocyk zimą? Bo do spacerówki to wiem że śpiworek konieczny. Od jakiej temperatury w kombinezon ubieracie? Wczoraj była zimnica 10 stopni i wiatr. i M mial body, bluze polarową grubsza, czapeczka, spodenki takie cienkie (półśpiochy to się chyba zwie?), skarpetki , kocyk bambusowy i osłonke na gondole. I było mu chyba ok. Nie wiem czy kupować cieszy jesienny kombinezon czy dopiero na zimę? Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Monia gratuluję!!!
Iza trzymam kciuki, żebyście przetrwali z Domisiem pierwsze trudne rozstania Cytat:
![]() ![]() No i czekam na wieści od Edytte
|
|
#2179 | |||
|
Zakorzenienie
|
czuję się tak dobrze, że nie wierzę, że w ciąży jestem. nigdy nie uwierzylabym, że można się tak dobrze czuć. oczywiście cały czas czekam na tąpnięcie
![]() dziś doktorek. nie mam Cytat:
Cytat:
córa Cię wyćwiczy :Pa kiedy następny możliwy termin? Cytat:
wg mnie w gondoli można ogarnąć jesienią kocykami i tym deklem ale ja miałam dziecię starsze w tym czasie, założyłam pod koniec listopada śpiworek do spacerówki.Dziś Torresiak został w żłobie już o 9ej. i próbujemy ze spaniem. mam nadzieję, że zadziała psychologia tłumu i da radę (i tak będę warować pod żłobem od 12ej )
|
|
|
#2180 |
|
Zadomowienie
|
Witam o 8 45 przyszedł na świat prawdopodobnie Michał ( nie do końca ustalone) i waży 3.950 dokładnie tyle samo co S. Na chwilę obecną nic więcej nie wiem. Już nie mogę się doczekać kiedy go przytulę.
Monika moje gratulacje
|
#2181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję
|
|
#2182 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani może jednak zainwestuje w dwa kombinezony. Cienszy i gruby. Bo u nas na cebulkę odpada. Ubieranie musi się odbyć ekspresowo ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Anitka, Hope mówię o przeterminowaniu bo chyba jednak decyduję się na SN...no chyba że okaże się że Igorek waży ze 4kg to chyba aż takiego kolosa nie dam rady urodzić...Zobaczymy na następnej wizycie... Iza powodzenia w pracy Kochana! Gryzia bo później może iść stopniowo i powoli w górę a nie musi być skok nie wiadomo jaki! Ja tak miałam! Monika a kiedy kolejny termin wizyty?? Jojla no i superowo! Pięknie Wam rośnie Księżniczka!! Edytte moje gratulacje!!! U mnie z rana zimnica tylko 2 stopnie było a teraz piekne słonko świeci MY po wczorajszej wizycie...wszystko OK i szyjka ładnie nadal trzyma....ginka mówi że za 4 tyg to moge rodzić ale śmiałam się że tak mnie straszyła tym szyciem szyjki że teraz to na bank się przeterminuję i się śmiała.Mało tego schudłam 3kg nie wiem jakim cudem no ale cóż a Igorek waży 2400 więc ginka liczy że ze 4 kg będzie ważył...jeśli tak to w tedy decyduję się na CC już mi wszytsko jedno w zasadzie...Kolejna wizyta za 3 tyg a wczoraj pobrała mi wymaz już.... ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Zeberka jest jeszcze w szpitalu, z noga bez zmian, Tosia to zupełne przeciwieństwo Kasi, je non stop i ładnie przybiera na wadze! Zeberka mówi że chyba jutro zacznie kłamać że z jej noga jest lepiej żeby puścili ich do domu....Pozdrawia wszystkie dziewczynki
|
|
#2188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo intrygują mnie kolejne ciąże Am. dla mnie to takie s-f ![]() Cytat:
Cytat:
my załatwiliśmy co mieliśmy. ryk niesamowity
|
|
#2189 | |||
|
Konto usunięte
|
Hej.
My dziś u lekarki. Morfo, kupa i siury wporzo, ale spadł z wagi :/ 100 g w niecałe 3 tygodnie. No i w związku z gorączką nie było mmr (co mnie akurat cieszy:P), za tydzień mam przyjść (ale ja z kolei właśnie się cudnie rozkładam, jak Młody złapie ode mnie, to zaszczepimy chyba w przyszłym roku w końcu:/). Jezu ale Artek ma płuca.... Tak strasznie wrzeszczał, że nie słyszałam połowy tego, co lekarka mówiła. Ten spadek nieśmiało łączę z gorączką - spał mi do 9-10, więc jeden posiłek wypadał. No i nie dojadał czasami. Ale oczywiście będę obserwować, bo mi się lampka załączyła... Cytat:
Mam tyle książek w kolejce, że hoho, a ciągle coś nowego wpada... Cytat:
Zresztą czekam na kombinezony w Lidlu, w zeszłym roku kupiłam i Art absolutnie całą zimę w nim przechodził. Ja miałam i śpiworek i kocyk i kombinezon. No ale perse-panikara, tak, że tego... Teraz już też jeździ w śpiworze, tyle, że w parasolce. Cytat:
super, gratulacje!!!
|
|||
|
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy można magnez i rutinoscorbin przy KP?
jeju jestem taka umęczona, że padam na nos
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

klask i:
Nie ma przeciwwskazań i mogłam się zapisać na gimnastykę, więc od przyszłego tygodnia mam zamiar chodzić na zajęcia 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)