Marcowe Mamy 2015 cz. 2 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-24, 06:42   #1351
smv
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Co do krostek u mnie regularnie wychodzi ich masa ale zauważyłam że w okresie zbliżającego się terminu miesiączki której i tak nie ma. Mam nadzieje ze to córka mi cerę psuje.
Dziewczyny byłam wczoraj u rodziców, weszłam na wagę i moja waga jest niższa. 3.tyg temu było 61.4 a teraz 61 i to na wieczór wiec chyba coś mi się schudlo pewnie od mega wymiotów które od dwóch dni mnie nawiedzają.
Czy to normalne kurde? Zaczęłam 14 tydz. I tylko 1kg. Bym przytyla ? Ważyłam na poczateczku ciąży 60.

Czy u was na komorach korzystając z aplikacji tez nie widzicie zdjęć które ktoś dodaje?

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-09-24 o 06:43
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 06:52   #1352
eww500
Raczkowanie

Dzień dobry mamusie

właśnie wstałam i zapowiada się cudowny dzień w końcu niebo idealnie błękitne pogoda spacerowa Dzień bez spaceru to dzień stracony jak jest ponuro i zimno to nie czuje sie najlepiej mogłabym cały dzień przeleżeć ... ;/ zmykam zrobić sobie śniadanko ostatnio wyczarowałam płatki kukurydziane + kilka migdałów+ garstka orzechów+ jagody goji i żurawinka pychotka Miłego pogodnego dnia życzę
eww500 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 06:57   #1353
smv
Zakorzenienie

U mnie też ładnie ale jedynie 2 stopnie kurde czas się na zimowe rzeczy przerzucić heh
Stary 2014-09-24, 06:58   #1354
eww500
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Co do krostek u mnie regularnie wychodzi ich masa ale zauważyłam że w okresie zbliżającego się terminu miesiączki której i tak nie ma. Mam nadzieje ze to córka mi cerę psuje.
Dziewczyny byłam wczoraj u rodziców, weszłam na wagę i moja waga jest niższa. 3.tyg temu było 61.4 a teraz 61 i to na wieczór wiec chyba coś mi się schudlo pewnie od mega wymiotów które od dwóch dni mnie nawiedzają.
Czy to normalne kurde? Zaczęłam 14 tydz. I tylko 1kg. Bym przytyla ? Ważyłam na poczateczku ciąży 60.

Czy u was na komorach korzystając z aplikacji tez nie widzicie zdjęć które ktoś dodaje?
Ja spodziewam się syna a co chwile coś mi wyskoczy może przez to że mam parcie na kwaśne .. co do wagi to ciesz się że nie tyjesz mi lekarz ostatnio powiedział że ważę za dużo .. mam 168 wzrostu waga wyjściowa 60 teraz mam 18 tydzień i ważę 64.5 .. chociaż nie odczuwam tego i mieszczę się w swoje ubrania nie noszę ciążowych .. więc nie wiem skąd te kg.. dietę też mam bogatą w witaminy, zero śmieciowego jedzenia ani słodyczy..
Stary 2014-09-24, 07:03   #1355
EdithS
Zadomowienie

Cytat:

Myślę, że wymioty zrobiły swoje. Najważniejsze żebyś się odżywiała, jak tego potrzebujecie, Ty i dziecko, czujesz to sama w swoim organizmie kiedy Ci potrzeba. Moja koleżanka przytyła w ciąży 7kg, czego poza zwiększającym brzuchem nie było widać nigdzie! A wszystko było w porządku. Jak masz obawy, to powiedz lekarzowi, chociaż on sam zauważy albo położna po ważeniu.

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Napisane przez eww500 Pokaż wiadomość
Ja spodziewam się syna a co chwile coś mi wyskoczy może przez to że mam parcie na kwaśne .. co do wagi to ciesz się że nie tyjesz mi lekarz ostatnio powiedział że ważę za dużo .. mam 168 wzrostu waga wyjściowa 60 teraz mam 18 tydzień i ważę 64.5 .. chociaż nie odczuwam tego i mieszczę się w swoje ubrania nie noszę ciążowych .. więc nie wiem skąd te kg.. dietę też mam bogatą w witaminy, zero śmieciowego jedzenia ani słodyczy..
Ty ważysz za dużo??? Nie rozumiem zdania lekarza moim zdaniem jest w porządku
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 07:10   #1356
eww500
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Myślę, że wymioty zrobiły swoje. Najważniejsze żebyś się odżywiała, jak tego potrzebujecie, Ty i dziecko, czujesz to sama w swoim organizmie kiedy Ci potrzeba. Moja koleżanka przytyła w ciąży 7kg, czego poza zwiększającym brzuchem nie było widać nigdzie! A wszystko było w porządku. Jak masz obawy, to powiedz lekarzowi, chociaż on sam zauważy albo położna po ważeniu.

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Ty ważysz za dużo??? Nie rozumiem zdania lekarza moim zdaniem jest w porządku
też szczerze nie rozumiem bo znam osobiście kobiety które w 13 tygodniu wyglądają na 6 miesiąc .. byłam u niego o 19.30 to może był już zmęczony i nie wiedział co mówi hah.. ale i tak wziełam sobie jego slowa do serca bo kiedyś miałam problemy z odżywianiem i mam bzika na punkcie odchudzania bardzo przeżywam każdy kg.. zdarzyło się że ważyłam 44kg także to dla mnie ciężki temat .. dopiero od dwóch lat tak naprawde zaakceptowałam siebie chociaż to i tak gdzieś głęboko we mnie jest.. teraz ta istotka jest najważniejsza i się poświęcam dla niego
Stary 2014-09-24, 07:15   #1357
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Dzień dobry!

Cytat:

Też coś takiego zaobserwowałam ale doszłam do wniosku, że pewnie sobie wmawiam a tu proszę nie tylko u mnie się to pojawiło.
Eh, muszę przyznać, że stan mojej cery jest najgorszy od ostatnich 2-3 lat kiedy skończyłam leczenie trądziku

Spadek wagi wiązałabym od razu z wymiotami

I też mam problem ze zdjęciami kiedy korzystam z taptalka dlatego wykorzystałam okazję i włączyłam komputer, żeby móc zerknąć. Nie grzebałam jeszcze w ustawieniach i nie wiem czy da się rozwiązać problem.

U mnie dzisiaj piękne słońce ale tylko 7 stopni przeraża mnie pogoda bo zupełnie nie mam ubrań na taki okres, które współgrałyby z rosnącym brzuchem Dzisiaj jadę do decathlonu i może naciągnę TŻ żeby jeszcze gdzieś mnie podrzucił.
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-24, 07:17   #1358
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
też szczerze nie rozumiem bo znam osobiście kobiety które w 13 tygodniu wyglądają na 6 miesiąc .. byłam u niego o 19.30 to może był już zmęczony i nie wiedział co mówi hah.. ale i tak wziełam sobie jego slowa do serca bo kiedyś miałam problemy z odżywianiem i mam bzika na punkcie odchudzania bardzo przeżywam każdy kg.. zdarzyło się że ważyłam 44kg także to dla mnie ciężki temat .. dopiero od dwóch lat tak naprawde zaakceptowałam siebie chociaż to i tak gdzieś głęboko we mnie jest.. teraz ta istotka jest najważniejsza i się poświęcam dla niego
Moim zdaniem wszystko jest jak najbardziej w porządku, waga super, a Ty się nie przejmuj, tym co powiedział a dziecko jest najważniejsze! Będziemy się wzajemnie dopingować po porodach i wracać do super wagi
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 07:21   #1359
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
no wiec mam infekcje w zabku. Dostal antybiotyk,wlasnie zasnał 20minut temu z tego zamieszania,strachu i bolu. 3.10 idziemy albo wrwanie albo leczenie( w co watpie bo to mleczak i duza dziurka sie zrobiła a ma 5lat i zaraz beda wypadac). Ale czuje ,ze wrwaznie pod narkoza(na szczescie standardowo mozna poprosic)..... Biedaczek spi jak zabity az mi łzy leca...

Moje malenstwo chba chyba jednak powoli puka juz
dobrze ze juz po wizycie I wiecie skąd ten ból- !
Stary 2014-09-24, 07:26   #1360
eww500
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Moim zdaniem wszystko jest jak najbardziej w porządku, waga super, a Ty się nie przejmuj, tym co powiedział a dziecko jest najważniejsze! Będziemy się wzajemnie dopingować po porodach i wracać do super wagi
Motywacja jest teraz tylko czekać do porodu i działać
Stary 2014-09-24, 07:28   #1361
nusiekowa
Wtajemniczenie

A u mnie od rana ból głowy.... juz w nocy idac na siku mnie ćmiła łepetyna a teraz masakra I w dodatku coś mnie gardło drapie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-24, 07:47   #1362
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
A ja nigdy nie jadłam, co to jest?

Wróciłam z h&m. Promocje sa. Dużo ubran dla dzieci. Kupiłam córce rzeczy na nast lato i na teraz a z ciązowych to tylko spodnie dresowe z 79 na 20 zł przecenione, reszta letnie same.

Właśnie spagetti wciągnęłam.
Wow super promocja, szkoda że ja mam do najbliżeszego h&m ok.60 km też bym podjechała

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez BettyBoob Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Jeszcze równe 2 tygodnie do wizyty u gina

Odkąd zmieniłam płyn do płukania na hypoalergiczny i nie używam płynu do higieny intymnej infekcja zniknęła. Oczywiście powiem o niej ginowi.

Dziewczyny a jak u Was z pracą? Wygląda na to, że po macierzyńskim będę musiała szukać sobie nowej pracy... Moja mama zamiast mnie wspierać to już panikuje ;/ Mój mąż oczywiście pracuje i przeżyjemy za jego wypłatę, ale wiadomo będziemy musieli żyć skromniej a w dodatku z dzieckiem też wiążą się wydatki.
Ja też Kochana jestem w podobnej sytuacji co Ty, byłam na umowie zastępstwo kiedy zaszłam w ciąże i laska którą zastępowałam już wróciła więc mogę liczyć tylko na kaskę do końca ciąży. Ale na razie się tym nie przejmuje, mój mąż też pracuje- więc damy rade. Ludzie mają czasami gorzej i jakoś żyją. Także głowa do góry- co nas nie zabije to nas wzmocni

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
I co tam u Was? My tez pod gabinetem pediatry. W zlobku malego panuje szkarlatyna i niby Daro mial dzis 37,5 wiec go odebralismy ( w domku juz nie mial) ale stwierdzilam ze skontrolujemy u pediatry czy i on czegos nie zalapal...ech...ciezki okres chorobowy.

Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
Ja z córką wylądowałam w szpitalu jak zachorowała na szkarlatynę, a dodatkowo miała biegunkę i wymioty więc żadnych leków w domu nie przyjmowała, dlatego trzeba było podać jej kroplówki. Straszny okres to był, nie życzę żadnej mamusi żeby musiała patrzeć na chorujące dziecko w szpitalu
Stary 2014-09-24, 07:48   #1363
smv
Zakorzenienie

Dziewczyny leciutko mnie boli podbrzusze leciutko naprawdę. Poszlam siku i jakiś lekko brązowy śluz mam ;(
Wiem ze mam nadzerke i polipa i one mogą dawać coś takiego ale to pierwszy raz się zdarza. Odstawiłam tez duphaston wiec może to przyczyna. Na razie poleże i poobserwuje co się będzie działo ale nie powiem - stres mnie łapie ;(
Stary 2014-09-24, 07:48   #1364
asiulek8
Wtajemniczenie

Witam się i ja w tym pięknym dniu u mnie piękne słońce za oknem, niestety nie wiem ile jest stopni, ale pewnie bez szału

Dzisiaj przychodzi do mnie koleżanka, muszę jakieś ciasto upichcić na szybko, może napoleonkę, albo karpatkę?

A w piątek wizyta u lekarza. Już nie mogę się doczekać

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 08:03   #1365
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Tez tego nie rozumiem, jak mozna byc tak nie czulym.... jakby one tam na sile siedzialy....
Ja jestem ciekawa jak to u mnie bedzie wygladalo, bo do 8 miesiaca ciazy, mam miec spotkanie w miejscu gdzie bede rodzic z anestozjologiem i pielegniarkami, powie wszystko co i jak pokaze miejsce porodu, pogada o znieczuleniu i bede musiala juz wypelnic dokumenty zeby tego nie robic w dniu przyjecia, juz teraz musialam sie zapisac, bo nigdzie nie ma miejsc, i zeby nie bylo pozniej problemow z kazda rodzaca. Naprawde bardzo mnie ciekawi takie spotkanie.
Swoja droga, ja pozabijam kazdego i nie zamierzam byc mila jesli zdarzylo by sie jednak ze ktos bedzie dla mnie wlasnie taki, bo pomimo ze u mnie slyszy sie same dobre opinie, to i tak moge tez trafic nie wiadomo na kogo....

Bede sie modlic zeby mnie to ciecie krocza ominelo , chociaz u nas ponoc rzadko je robia... ale jak sie okaze ze moj maluszek bedzie duzy jak my z TZ to ufff, zle to widze.... :/
Kochana ja miałam nacinane kroczę i nawet bym o tym nie wiedziała, gdyby mi mąż nie powiedziała i lekarz nie zaczął mnie zszywać, nacięcie odbywa się przy parciu i uwierz nic nie czuć

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Dziewczyny leciutko mnie boli podbrzusze leciutko naprawdę. Poszlam siku i jakiś lekko brązowy śluz mam ;(
Wiem ze mam nadzerke i polipa i one mogą dawać coś takiego ale to pierwszy raz się zdarza. Odstawiłam tez duphaston wiec może to przyczyna. Na razie poleże i poobserwuje co się będzie działo ale nie powiem - stres mnie łapie ;(
Ojej to szybciutko się kładź i obserwuj co się będzie działo, jak się nic nie zmieni to jedź na oddział będziesz spokojniejsza. A może było nie dawno z mężem fiku - miku i stąd te plamienia- niestety przy nadżerce to bardzo możliwe - ja niestety tak miałam.
Stary 2014-09-24, 08:06   #1366
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
odpoczywaj i nie zamartwiaj sie na zapas-poleż ,poobijaj się a jak nie bedzie przechodzić to wtedy do lekarza
Stary 2014-09-24, 08:08   #1367
smv
Zakorzenienie

Fiku miku było w sobote wiec raczej to nie to... No nic leżę i robię nic.
Stary 2014-09-24, 08:14   #1368
mon9
Zakorzenienie

Jak chcecie oglądać foty z aplikacji albo tapatalk to klikacie w post ze zdjęciami i wyświetlają sie opcje i jest tam OTWÓRZ W PRZEGLĄDARCE. trzeba to kliknąć i sie zalogować ba Wizaz, ale tylko raz i wtedy otworzyć fotę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 08:16   #1369
smv
Zakorzenienie

No niby tak.. Ale po to ta aplikacja żeby już na www nie wchodzić

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-09-24 o 08:18
smv jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-24, 08:17   #1370
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
sama prawda. Moja babcia to pamietam z kawa i kwiatami leciala, a jak sie rozchorowalam i pielegniarka przychodzila do domu, to tez w koperte dostala. za co
moja babcia tez szalała z kwiatami i kasą mam już mniej, ale jak by się jakas piguła fajnie mną zajeła to na pewno czekoladę czy kawe by dostała
Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Wklejam co najmniej dwa z moich zakupów, tyle znalazłam w sieci a nie mam czym fot pstryknąć i zmykam na pobranie krwi i do pracy
Z pierwszego foto ten komplecik z zyrafką
super
Cytat:
U mnie też ładnie ale jedynie 2 stopnie kurde czas się na zimowe rzeczy przerzucić heh
o fuk taz to zima
witamy w 18 tygodniu ruchów nie czuję jedynie jelita mi szaleją
Stary 2014-09-24, 08:23   #1371
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Dzień dobry witam się z rana, chyba wczoraj zapeszyłam że córcia nie choruje bo od rana miała chrypkę i smarki delikatne, ale puściłam ją do przedszkola mam nadzieje że nic się nie rozwinie chociaż jak ją dzisiaj przyprowadzałam to jedna dziewczynka z jej grupy dusiła się od kaszlu, a i siostra która pracuje w tym przedszkolu mówi mi że w starszej grupie chyba zaczyna panować grypa jelitowa po prostu masakra już mam wizje wszystkich domowników chorych a ja sprzątająca. A tak wogóle to odebrałam dzisiaj wyniki moczu i krwi i wygląda na to że jest wszystko oki, aż sama się dziwię. Aha dzisiaj mam wizytę więc proszę trzymajcie kciuki. Mam nadzieję że poznam płeć.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Mnie też dzisiaj podbrzusze pobolewa ale to chyba z nerwów przed wizytą, nie denerwuj się tylko tak jak dziewczyny piszą połóż się do łózka i odpoczywaj na pewno przejdzie.
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 08:32   #1372
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Fiku miku było w sobote wiec raczej to nie to... No nic leżę i robię nic.
Ale skoro plamienie jest brązowe to może być stara krew i dopiero teraz sobie wychodzi.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Dzień dobry witam się z rana, chyba wczoraj zapeszyłam że córcia nie choruje bo od rana miała chrypkę i smarki delikatne, ale puściłam ją do przedszkola mam nadzieje że nic się nie rozwinie chociaż jak ją dzisiaj przyprowadzałam to jedna dziewczynka z jej grupy dusiła się od kaszlu, a i siostra która pracuje w tym przedszkolu mówi mi że w starszej grupie chyba zaczyna panować grypa jelitowa po prostu masakra już mam wizje wszystkich domowników chorych a ja sprzątająca. A tak wogóle to odebrałam dzisiaj wyniki moczu i krwi i wygląda na to że jest wszystko oki, aż sama się dziwię. Aha dzisiaj mam wizytę więc proszę trzymajcie kciuki. Mam nadzieję że poznam płeć.

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Mnie też dzisiaj podbrzusze pobolewa ale to chyba z nerwów przed wizytą, nie denerwuj się tylko tak jak dziewczyny piszą połóż się do łózka i odpoczywaj na pewno przejdzie.
mocno trzyma za ciebie i zdrówka dla córci
Stary 2014-09-24, 08:41   #1373
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bukka Pokaż wiadomość

Dziewczyny, wy też zaważacie u siebie pogorszenie kondycji cery? Mi ciągle coś wyskakuje :/ Stosujecie coś? Mam też wrażenie, jakby mnie lekko obsypało na plecach. Włosy na początku wypadały mi garściami, teraz jest lepiej, ale one w sumie nigdy wyborową kondycją nie grzeszyły. Jakich w ogóle kosmetyków pielęgnacyjnych używacie? Ja na razie żadnych, ale może w sumie już powinnam. Tyle że na samą myśl o tych zapachach mnie odrzuca :/ Masakra ile my musimy znosić podczas tej ciąży. To jest zdecydowanie rewolucja.
Mi ostatnio coś powyskakiwało, ale maseczka z zielonej glinki i pasta cynkowa jakoś dają radę. Włosy mi lecą dość mocno.. Ja smaruje się wieczorem olejkiem babydream fur Mama albo emulsją

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny na wszystkie wspierające słowa,mjutro idę pobrać krew do testu harmony i za 10 dni wynik,mam znać

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Wklejam co najmniej dwa z moich zakupów, tyle znalazłam w sieci a nie mam czym fot pstryknąć i zmykam na pobranie krwi i do pracy
Z pierwszego foto ten komplecik z zyrafką
Piękne!

hej Wam!
Ale rano dzisiaj zimno było aż 4 stopnie Ubrałam dzisiaj spodnie ciążowe i tak mi ładnie brzuszek podkreśliły, jednak rośnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-24, 08:41   #1374
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
No niby tak.. Ale po to ta aplikacja żeby już na www nie wchodzić

No niestety od początku tak jest z tymi aplikacjami Wizaz, tez mnie to wkurzało ale juz sie przyzwyczaiłam

mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 08:42   #1375
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
Kochana ja miałam nacinane kroczę i nawet bym o tym nie wiedziała, gdyby mi mąż nie powiedziała i lekarz nie zaczął mnie zszywać, nacięcie odbywa się przy parciu i uwierz nic nie czuć

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Ojej to szybciutko się kładź i obserwuj co się będzie działo, jak się nic nie zmieni to jedź na oddział będziesz spokojniejsza. A może było nie dawno z mężem fiku - miku i stąd te plamienia- niestety przy nadżerce to bardzo możliwe - ja niestety tak miałam.
Też mnie nacieli przy partych i to dośc porządnie bo naliczylam potem 8 albo 11 szwów( już nie pamiętam dokładnie) i cały czas to miejsce szycia jest takie dziwne. No ale mi już było wszystko jedno. Chciałam, żeby jak najszybciej wyciągnęli dziecko.

Właśnie się zważyłam 52,7 kg (165cm). Przybrałam 1 kg w dwa tygodnie.
Ja tam wagą się nie przejmuję. Zaraz po porodzie w pierwsze 3 miesiace zeszło ze mnie całe 16 kg i jeszcze ze dwa wiecej. Człowiek zestresowany, nie ma czasu na jedzenie i picie. Tylko przy dziecku biega. Dziecko ciągle na piersi wisiało. Jak tylko można było to codziennie spacery były. Jedyne co to teraz zadbam żeby to ciałp jednak jędrniejsze było. Jakieś ćwiczenia zaczne robić.

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
moja babcia tez szalała z kwiatami i kasą mam już mniej, ale jak by się jakas piguła fajnie mną zajeła to na pewno czekoladę czy kawe by dostała

super

o fuk taz to zima
A ja kładę się płasko. Macam gdzie ta kulka twarda jest. I wtedy pukam i pukam delikatnie żeby zbudzic lokatora i wczoraj i przed wczoraj wyraźnie mi odpukał. Trochę się poprzewraca, poplumka ale zdarzy się mocniejszy kop
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 08:46   #1376
smv
Zakorzenienie

Łaaaa fajowe to musi być byłam siku i nie było teraz śluzu. Może to jakieś faktycznie stare coś - oby!
Stary 2014-09-24, 08:49   #1377
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość

super

o fuk taz to zima
Za 18 tydzień

Cytat:

Za wizytę

Cytat:
Odpoczywaj i obserwuj , mam nadzieję, że to taki jednorazowy ..
Stary 2014-09-24, 08:52   #1378
niunia_ona
Zakorzenienie

Witam się w tym szarym dniu.
Ja to mam problem z wypróżnieniami,często mnie boli w lewym boku wg. już kiedyś mi tak robiło.piję dużo , jem warzywa owoce a jak stolca nie ma tak nie ma. juz 2doba bez wypróżnienia. a jak się nie wypróżniam to po 2 dniach mnie brzuch zaczyna boleć. Zaparcia to częsty problem w ciąży. Ale ja już wcześniej miałam z tym problem. boję się że to coś poważnego. Miałam robione w czerwcu usg na wykrycie , ale nic nie pokazało. Potem miałam iść na kolonoskopie ale zaszłam w ciąże i lipa. Boję się że może się okazać coś poważnego.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 08:54   #1379
gosiaczek221
Raczkowanie

Cytat:
to jak Ty warzysz za dużo to ja jestem grubas jestem 1 cm wyższa i przed ciążą ważyłam 68, przytyłam tylko 400g i zastanawiam się czy nie za mało

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png

Edytowane przez gosiaczek221
Czas edycji: 2014-09-24 o 09:05
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 08:56   #1380
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Aha dzisiaj mam wizytę więc proszę trzymajcie kciuki. Mam nadzieję że poznam płeć.
.
Powodzenia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości