|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Dobry
|
|
|
|
#4592 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Z której strony?
![]() No dobra, pogoda jest.
|
#4593 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dobry
![]() Macham znad owsianki na mleku z gruszkami
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4594 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() 2. bo ładnemu we wszystkim ładnie... albo ta 3. tak! testowałam na tę okoliczność ze trzy razy ![]() Cytat:
Cytat:
2. nom, bo inaczej wychodzi jak tu: http://beautychoice.blox.pl/resource/694_7.jpg 3. pasować pasuje ale mam oczy nieco zielone więc fachoffcy powiadają, że lepiej wybrać coś kontrastowego... Ja te kolory stosuję żeby ludzi nie straszyć wymęczoną paszczą, sama z siebie wolę szary i czarny Co prawda tego fioletu i tak nie widać...
|
|||
|
|
|
#4595 | ||
|
BAN stały
|
O fuuuj!
![]() Pamiętam, że JPG wypuścił puder w kompakcie dla mężczyzn, a nawet jakiś męski fluid na allegro widziałem kiedyś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4596 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4597 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4598 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
z taką urodą to się można bawić wyraźnym makijażem
![]() Cytat:
Cytat:
była też papryka i dochodząca cukinia, czoch, cebula i trochę za dużo chilli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() doprawdy urocza ![]() Cytat:
![]() poczekaj na Ziarno prawdy
|
|
#4599 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Plus róż na poliki i tusz na rzęsy i wtedy możemy ewent pogadać
|
|
|
#4600 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też dziś miałam owianke ale z bananem i się zasłodziłam muszę się jednak przerzucić na niesłodkie śniadania |
||||
|
|
|
#4601 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
"Kobieta koń", taaak ![]() Cytat:
No, może ta papryka to niekoniecznie... Cytat:
![]() Cytat:
Wiedziałem, że wybierzesz niekorzystne ujęcia Cytat:
![]() Myślałem, żeby zaakcentować usta bardziej "Piperzyk", znowu |
|||||
|
|
|
#4602 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I solarium odwiedź jak p. Woliński
|
|
|
|
#4603 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4604 |
|
Nindżopesz
|
To nie Momsenka ale prosz: http://www.milionkobiet .pl/galeria,uroda/propozycje-makijazu-na-randke,148,img,1,gna.html
Przed pl trza skasować spację. Taaak ![]() Kobieta koń mnie rozwaliła. Tak, wygląda bardzo dziecinnie i pospolicie. Wzdech. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-09-24 o 11:15 |
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
AoD na allegro A to niespodzianka ![]() A na przyszłośc, to chyba pójdzie pod młotek Fumidus, Idole edt i T4T, ale na razie trzymam, bo na wszystkie chciejstwa i tak mi nie starczy, a czymś pachnieć zimą trzeba
|
|
#4606 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jasne, bo Ty z tych co by wyszli z kimś z wizażu
![]() Lepiej pomyśl co by na to powiedział P.
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
To efekt zabarwienia ust kolorem tak jakby były naturalne, od stain - zostawienia plamy, śladu koloru. Czyli jedynie wklepanie szminki i zdjęcie nadmiaru, najczęściej palcem, kiedy zostanie na ustach tylko owo zabarwienie, dosyć trwałe. Usta wyglądają na wyrazistsze, ale warstwa szminki jest starta, pozostało odbarwienie
|
|
|
|
#4608 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zresztą to co wygląda ok na zdjęciu z toną foto szopy na makijaż dzienny się nie nadaje Cytat:
Cytat:
ad urazów, to ja sobie zdarłam na tarce do jarzyn opuszek palca (środkowego), który dzień wcześniej poparzyłam żelazkiem ![]() taka mała ranka, a daje mi w kość przy każdej czynności. ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
próbowałam też lip tintów, niby barwią trwalej, ale wysuszają mocno i robią się plamy. musze cały czas pilnować z nawilżającą pomadką
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Choć u mnie tych palczanych urazów więcej, właśnie z marchwią pod paznokciem (na szczęście na tyle że wyjęłam) ból nie miał tygodniami Ostatnio uzywam robotów i obieraczki, i jakoś odpukać tfu tfu. Jednak ponad 1,5cm blizna na fakalcu szpeci mocno ![]() Znad permanentnego bólu rozrywającego bebechy i niedającego się tabletami opanować całą noc aż do teraz.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-24 o 11:40 |
|
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
ale ziiimno było rano
normalnie kurtkę z podpinką wzięłam czapka i rekawiczki też już by się przydały ![]() Ziiimnoooo I jeśc mi się cały czas chce z tego zimna normalnie w nocy spać nie mogę, bo mnie skręca ![]() Rejcz
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-24 o 11:45 |
|
|
|
#4611 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rękawiczki znalazłam rano w kieszeni płaszcza i bardzo mnie ucieszyło to znalezisko
![]() A propos obrażeń kuchennych... Dziewczyny, przepraszam,naprawdę nie używacie rękawiczek? Maja, mnie się też chce, ale nie mam
|
#4612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie kiedyś nadgarstek do kości naciełam, krojąc świeżą bułkę w powietrzu nad zlewem, bo nie chciałam nakruszyć... a to innym razem żelazkiem się poprzypalałam na przedramieniu. ![]() 8 tydzień na nimesilu i przestał działać, max 2h lekko tłumi, a na początku miałam 12-24h spokoju... ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() w kuchni musiałabym mieć chyba pancerne albo dla spawacza ![]() tylko przy gorącym używam łapek.
|
|
#4613 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Chyba będę chora, to kara za te nocne transmisje- to wszystko Betty Twoja wina
|
|
|
|
#4614 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To ja w takim razie jakaś dziwna jestem, bo nie wyobrażam sobie np. obierania ziemniaków gołymi rękami
|
#4615 | |||
|
Zakorzenienie
|
szalona
![]() ja bym nie wypuszczała ![]() po raz kolejny Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4616 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
No i jednak baza Nu mnie wkurza, zbyt orientalno-kobiece są.
|
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a do zmywania też zakładasz? ![]() ja nie wiem co Ty oglądałaś tam całą noc, bo z mojego linka, to się szybko chyba skończyła
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i własne ręce umyte tuż przed i wiele razy w trakcie wydają mi się bardziej higieniczne
|
|
#4620 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
wyjątek - do pieczenia. I naturalnie obiera je w rękawiczkach.Myślę , ze to kwestia przyzwyczajenia, ja tak robię od lat i jakoś sobie nie wyobrażam wsadzać gołych łap w różne mieszaniny. A dłonie w rękawiczkach myję z taką samą częstotliwością, więc obaw co do higien nie mam..
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

Naprawdę-naprawdę-naprawdę pewna? 

Ja się zraziłem do kutaka kary po pierwszym, nieudanym razie... taki se wyszedł
Ostatnio sobie oglądałem odcinek Padre Matteo i się zakochałem w Waszym mieście
Wojtek mówi, że by go zrobić w samym szaliku

Choć u mnie tych palczanych urazów więcej, właśnie z marchwią pod paznokciem (na szczęście na tyle że wyjęłam) ból nie miał tygodniami
Ostatnio uzywam robotów i obieraczki, i jakoś odpukać tfu tfu. Jednak ponad 1,5cm blizna na fakalcu szpeci mocno